Facebook anunță lansarea „Journalism Project” în încercarea de a-și consolida relațiile cu organizațiile media

UNIMEDIA, 11 ianuarie 2017 19:48

Compania Facebook a lansat, miercuri „Journalism Projec”", în contextul în care cea mai mare rețea de socializare din lume caută să-și consolideze relația cu organizațiile media, informează Reuters, citat de agerpres.ro

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 12 ore
20:06
Un autocar cu 40 de persoane s-a răsturnat, vineri, între Râşnov şi Pârâul Rece, în judeţul Braşov, autorităţile declanşând plan roşu de intervenţie, după ce s-a anunţat că două persoane din autocar sunt încarcerate. Au fost chemate în sprijin ambulanţe din Prahova, transmite corespondentul MEDIAFAX.
20:06
Consumul de ceapă roşie ar putea preveni cancerul, conform unor noi cercetări. Oamenii de ştiinţă cred că legumele, atât de populare în salate, distrug celulele tumorale. Persoanele care consumă foarte multă ceapă sunt mai puţin expuse riscului de a dezvolta un cancer ovarian, intestinal sau la sân, scrie Gândul.
19:36
Cabinetul de miniștri a aprobat, în cadrul ședinței de astăzi, o serie de modificări și completări la Codul muncii al Republicii Moldova. Măsura are menirea să îmbunătățească mediul de afaceri și climatul investițional prin perfecționarea legislației muncii şi redefinirea unor obligații ale salariaților.
19:26
Cea de-a doua ediție a Zilei Naționale a Portului Popular va avea loc pe 25 iunie, la Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală începând cu ora 11:00, cu intrare liberă.
19:16
Fostul ministru al Justiției Oleg Efrim a fost numit astăzi în calitate de reprezentant al Guvernului în Consiliul de Integritate al Autorității Naționale de Integritate (ANI). Decizia a fost luată în cadrul ședinței Guvernului.
19:16
În debutul ședinței de astăzi a Cabinetului de miniștri, Premierul s-a referit la problema calității alimentelor comercializate în magazinele din țară.
18:46
Temperaturile crescute de afară ne dau bătăi de cap şi am face orice ca să ne mai răcorim puţin. Un duş rece, o îngheţată şi aerul condiţionat la o temperatură cât mai scăzută par să rezolve pentru moment problema.
18:36
În luna martie curent, Primăria oraşului Soroca a încheiat un contract de prestări servicii cu  firma „Navisor” SRL, administrată de Natalia Său, soţia primarului. Alesul local nu vede un eventual conflict de interese în acest caz şi motivează că a ales firma familiei sale deoarece ar fi singurul agent economic din oraş care prestează astfel de servicii.
17:57
Unul din cele mai așteptate transferuri din această vară ar putea fi blocat de către conducerea lui Paris Saint Germain. Șeicii au refuzat două oferte făcute de Barcelona pentru mijlocașul italian, Marco Veratti.
17:57
Cabinetul de miniștri a aprobat, în ședința de astăzi, Regulamentul cu privire la studiile străinilor în instituţiile de învăţământ din Republica Moldova. Noile prevederi vor contribui la sporirea atractivității sistemului naţional de educație pentru cetățenii străini și îmbunătățirea calităţii serviciilor educaţionale prestate.
17:36
După ce ieri a fost plasat în arest la domiciliu, Procuratura Anticorupţie a finalizat şi expediat în judecată cauza penală de învinuire a Secretarului Consiliului municipal Chişinău (CMC), acuzat de comiterea mai multor acte de corupţie.
Acum 24 ore
17:01
În urma furtunii şi ploii din această după amiază, în Chişinău au fost doborâţi sau au fost parţial afectaţi de vânt mai mulţi copaci. Reprezentanții Primăriei Chişinău anunță într-un comunicat de presă, că pe anumite porţiuni de drum a fost sistată circulația transportului public.
16:40
(update 16:32) Mai multe străzi din capitală au fost blăcate din cauza copacilor doborâți de furtună. Pe str.Izmail între stăzile București – Kogîlniceanu, pe partea carosabilă a căzut un arbore, care la moment crează obstacol în traficul rutier.
16:30
Cabinetul de miniștri a aprobat astăzi proiectul Legii privind activitatea băncilor, care va substitui actuala Lege a instituţiilor financiare. Documentul transpune standardele şi practicile internaţionale aferente procesului de
16:30
Pe 5 iunie, s-a desfăşurat finala concursului de bartending Hennessy Bartenders Competition, în urma căreia au fost desemnaţi cei mai buni barmani din ţară.
16:20
Furtuna a făcut ravagii și în raionul Ungheni. Pe internet au apărut imagini cu copaci doborâți la pământ. Autoritățile spun că încă nu s-au înregistrat victime în urma ploii.
16:20
Mâine iarăşi, ne așteaptă ploi puternice în capitală. Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează ploi cu descărcări electrice, în special în raioanele de nord și centru ale țării, transmite UNIMEDIA.
16:01
Ploaia torenţială din această după amiază s-a năpustit asupra Chişinăului cu o putere foarte mare. Rafalele de vânt au împins norii peste tot oraşul, iar descărcările electrice au loc des.
15:40
Furtună în Chișinău. Vântul și ploaia face ravagii în capitala Republicii Moldova.
15:27
Pe măsură ce trec anii, toate automobilele care sunt mai vechi de cel puţin un deceniu, unele speciale sau construite în ediţii limitate, încep să devină tot mai valoroase. Printre acestea nu se găsesc doar maşini produse undeva în occident, ci și în fosta Uniune Sovietică.
15:16
În cadrul şedinţei de astăzi a Guvernului, a fost aprobat Nomenclatorul domeniilor de formare profesională şi al specialităţilor în învăţământul superior.
15:16
Este o tradiție ca orice vizitator al havuzului din Roma, Fontana di Trevi, să arunce monede în el. În 2016, din havuz s-au colectat 1.5 milioane de dolari, bani care au fost donați unei organizații Catolice nonprofit, scrie businessinsider.com.
15:06
Cea de-a doua ediție a Zilei Naționale a Portului Popular va avea loc pe 25 iunie, la Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală, str. M. Kogălniceanu, 82, începând cu ora 11:00, cu intrare liberă.
14:57
Reprezentanții ANSA s-au autosesizat în privința magazinului situat în sectorul Ciocana, al cărui proprietar ar fi bătut-o pe fotoreporterul publicației „Jurnal de Chişinău”, nadejda Roșcovanu, pentru faptul că aceasta a fotografiat un produs alterat.
14:57
Cauza penală în privinţa a patru persoane, acuzate de escrocherie cu cauzarea daunelor în proporţii deosebit de mari intereselor publice şi anume magazinului „UNIC”, a ajuns pe masa magistraţilor.
14:46
Fostul ambasador al Republicii Moldova în China și Vietnam, Aureliu Ciocoi,  a fost numit ambasador la Washington. Decizia a fost luată la ședința Guvernului de astăzi.
14:46
Reprezentanții ANSA s-au autosesizat în privința magazinului situat în sectorul Ciocana, al cărui proprietar a bătut-o pe fotoreporterul publicației „Jurnal de Chişinău”, nadejda Roșcovanu, pentru faptul că aceasta a fotografiat un produs alterat.
14:36
Designerul moldovean, Vitalie Bulgarov, a devenit creator al costumelor pentru actorii blockbusterelor de la Hollywood. Acesta a creat kiber-costumul pentru Scarlett Johanson în „Ghost in the Shell” și pentru RoboCop-ul și robotul T-800 în noul „Terminator”.
14:26
Pamela Anderson a fost surprinsă la o cină romantică alături de jucătorul naționalei Franței, Adil Rami. Anderson și Rami au fost văzuți prima oară împreună la începutul lunii în orașul francez, Nisa.
14:26
Parte din gama premium AOC AGON, noile modele AG322QCX cu ecran QHD de 31.5” şi AG272FCX cu ecran Full HD de 27” suportă rată de refresh la 144 GHz şi tehnologia AMD FreeSync. Ecranul cu o curbură extrem de 1800 mm este fixat pe un suport ajustabil, oferind multiple facilităţi jucătorilor în sesiunile lungi de gaming.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.