Platon, cereri respinse pe bandă rulantă

Jurnal TV, 11 ianuarie 2017 19:37

Avocaților afaceristului Veaceslav Platon nu li se permite să discute cu clientul lor fără prezența mascaților. Decizia a fost luată astăzi în cadrul ședinței de judecată în dosarul Platon.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Jurnal TV

Acum 12 ore
21:46
cu Ecaterina Cupcea
20:16
Zidane l-a sunat şi l-a convins! Va fi cel mai scump transfer din istoria fotbalului.
20:16
Nu doar Ronaldo stabilește recorduri la Cupa Confederațiilor. Și Alexis Sanchez a făcut o realizare istorică.
20:16
Cel mai celebru cuplu din Brazilia e istorie. Neymar s-a despărțit de actrița Bruna Marquezine.
20:16
Judecătorii spanioli au luat decizia de a-i înlocui sentința de 21 de luni de închisoare cu suspendare lui Lionel Messi cu o amendă, după ce acesta a păcălit Fiscul iberic cu 4,1 milioane de euro.
20:16
20:06
Doar dacă cetăţenii se vor opune până la capăt schimbării sistemului electoral şi vor protesta în continuare pentru a apăra fragila democraţie pe care o avem, alunecarea statului spre autoritarism
19:56
Scandal în cadrul dezbaterilor organizate la Bălți privind modificarea sistemului electoral.
19:56
Satul Șestaci din raionul Șoldănești este terorizat de ceva vreme de hoți, care pătrund în case și instituții publice, de unde iau tot ce le cade sub mână.
19:56
Şedinţă preliminară finalizată şi cereri respinse pe repede înainte.
19:46
În cadrul ediţiei de aseară a emisiunii "Cealaltă Basarabie", a fost lansată o nouă rubrică despre moldovenii plecaţi de acasă, "Bilete de speranţă".
19:36
Preşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, s-a aflat astăzi într-o vizită de lucru la Iaşi, unde s-a întâlnit cu liderul Partidul Naţional Liberal, Ludovic Orban
19:36
Procurorii au solicitat astăzi, la Judecătoria Chișinău cu sediul în sectorul Râșcani, pedepse cu executare pentru membrii așa-numitului grup Petrenco.
19:26
În acelaşi timp, Serviciul Situaţiilor Excepţionale a emis o avertizare de pericol excepțional de incendii în fâşiile forestiere şi pe terenurile agricole.
19:26
Data fabricării produselor alimentare, motiv de dispută în Parlament.
Acum 24 ore
17:26
„Cerem Kroll să publicaţi, cu toţi hoţii demascaţi!” Este una dintre lozincile scandate astăzi în faţa Băncii Naţionale în cadrul unui flashmob organizat de către Platforma Demnitate şi Adevăr.
17:26
Un şofer în vârstă de 33 de ani a ajuns la spital după ce a intrat cu maşina sa într-un camion. Accidentul s-a produs în această dimineaţă în apropierea oraşului Ialoveni.
17:26
Locuiește într-o casă impunătoare, se plimbă cu un automobil de lux și are venituri de milioane. Toate acestea sunt despre ministrul Justiției, Vladimir Cebotari.
17:20
Autorităţile de la Chişinău trebuie să respecte avizul Comisiei de la Veneţia şi să retragă proiectul de modificare a sistemului electoral. Este declaraţia emisă de Partidul Popular European
17:16
O furtună puternică s-a abătut asupra capitalei în această după-amiază. Pe reţelele de socializare au apărut mai multe imagini cu potopul din oraş.
17:16
Grindina a făcut ravagii aseară în raionul Cantemir. Imaginile au fost trimise pe adresa redacţiei noastre de către un localnic din comuna Goteşti.
17:16
Ghereta în faţa căreia a fost bătută fotoreportera "Jurnal de Chişinău" Nadejda Roşcovanu activează fără autorizaţie, spune Agenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor.
17:16
Mama fetiţei de doi ani, care acum două zile a fost găsită de poliţie lângă Piaţa Centrală din capitală, a fost identificată.
17:16
Mesaj tranșant de la Washington privind schimbarea sistemului electoral.
Ieri
21:46
cu Ecaterina Cupcea
20:26
Remanieri serioase de cadre la Politehnica Iași, unde au ajuns mai mulți basarabeni, atât în staful tehnic cât și echipa de bază.
20:16
Boxerul moldovean Vasile Belous și-a asigurat minimum medalia de bronz la Campionatul European, care se desfășoară în Ucraina.
20:16
Undă verde pentru Dani Alves către Manchester City! Juventus a anunţat rezilierea contractului cu fotbalistul dorit în Anglia.
20:16
Canadianul Connor McDavid, atacantul echipei Edmonton Oilers, a fost desemnat cel mai bun jucător al sezonului 2016-2017 în Liga profesionistă nord-americană de hochei pe gheață.
20:16
După Spania, Germania este o altă echipă calificată în semifinalele Campionatului European de tineret.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.