Platon, cereri respinse pe bandă rulantă

Jurnal TV, 11 ianuarie 2017 19:37

Avocaților afaceristului Veaceslav Platon nu li se permite să discute cu clientul lor fără prezența mascaților. Decizia a fost luată astăzi în cadrul ședinței de judecată în dosarul Platon.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Jurnal TV

Acum 24 ore
06:07
Încă un deputat părăsește rândurile PLDM și se alătură PD. Iurie Chiorescu a anunțat că se alipește majorității parlamentare
06:07
Reținerea mai multor reprezentanţi ai PL are drept scop denigrarea formațiunii și a conducerii sale.
06:07
Platforma Demnitate și Adevăr îndeamnă societatea civilă și partidele de opoziție să-și conjuge eforturile pentru sensibilizarea opiniei publice internaționale cu privire la derapajele antidemocratice
06:07
Cadou de la PD pentru Iurie Leancă. Grupul deputaților transfugi format în jurul fostului premier devine fracțiune parlamentară, ceea ce era interzis în ultimii 21 de ani.
06:06
O femeie în vârstă de 71 de ani din Durleşti a fost omorâtă în propria locuinţă. Corpul neînsufleţit al acesteia a fost găsit aseară de către rudele ei, afirmă poliţiştii.
06:06
Nu poate fi vorba despre integrare europeană în condiţiile în care un om este arestat şi deţinut la indicaţiile lui Vladimir Plahotniuc.
06:06
Reţinerile din ultimele zile sunt rezultatul unui plan pus la cale de către oligarhul Vladimir Plahotniuc, pentru a crea iluzia unui consens larg în vederea modificării sistemului electoral.
06:06
Preşedintele raionului Criuleni, Iurie Andriuţa, a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost luată la Judecătoria Chişinău după ce procurorii au depus un demers în acest sens.
06:06
Veteranii şi pensionarii Batalionului de Poliţie cu Destinaţie Specială au manifestat astăzi la Guvern.
06:06
Scandal la Ungheni. Mai mulţi localnici sunt împotriva ridicării unei clădiri de birouri într-un parc din centrul oraşului.
06:06
Respectarea legii este foarte importantă pentru atragerea investitorilor străini, iar acest lucru poate fi asigurat dacă va exista voință politică.
06:06
Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, Iurie Chirinciuc, a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile.
06:06
Spun că majorarea promisă de guvernanţi este o glumă, dar renunţă totuşi la proteste până la 1 septembrie.
Mai mult de 2 zile în urmă
20:06
Cu mai puțin de o lună rămasă până la finalul sezonului, Barcelona și Real Madrid merg în continuare cap la cap
20:06
Borussia Dortmund a învins în deplasarea de la Munchen, cu Bayern, scor 3-2 şi a devenit prima echipă din istoria Germaniei care s-a calificat în finala Cupei pentru patru sezoane la rând.
19:56
Arbitrajul video va fi folosit la Cupa Mondială 2018 din Rusia. Anunțul a fost făcut de președintele FIFA, Gianni Infantino.
19:46
Scandalul în dosarul parcărilor cu plată din Chișinău ia amploare.
19:46
Se pare că la 25 de ani viaţa abia începe. Este vârsta la care descoperi, înveți și îți croiești drumul în viață.
19:36
Propagandă, trunchierea declarațiilor, distorsionarea mesajului și scoaterea din context.
19:36
Premieră la Facultatea de Drept a Universității de Studii Europene, unde a fost simulat un proces judiciar penal.
19:26
Undă verde pentru referendumul privind demiterea primarului capitalei, Dorin Chirtoacă. Curtea de Apel Chişinău a admis cererea PSRM
19:16
Viceprimarul Nistor Grozavu, cercetat penal în dosarul parcărilor cu plată din capitală, a primit 30 de zile de arest la domiciliu. Decizia a fost luată de Judecătoria Chișinău.
19:16
Un bărbat în vârstă de 53 de ani, originar din raionul Ungheni, a fost omorât în bătaie de doi consăteni în vârstă de 48 de ani. Crima a avut loc în satul Corneşti.
17:29
Liderii opoziției extraparlamentare de la Chișinău s-au întâlnit ieri cu preşedintele Fundației Konrad Adenauer, apropiată Uniunii Creştin-Democrate din Germania
17:26
Şefii a două firme de construcţii din Criuleni au fost reţinuţi astăzi în acelaşi dosar în care este cercetat preşedintele raionului.
17:16
Ministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Iurie Chirinciuc, a fost reținut pentru 72 de ore într-un dosar de corupție.
17:16
Mama adolescentei de 14 ani din oraşul Strășeni, care a fost omorâtă în luna noiembrie a anului trecut, este hotărâtă să atace decizia de ieri a Judecătoriei raionale la Curtea de Apel Chişinău
26 aprilie 2017
20:16
Sheriff - Petrocub și Zimbru - Zaria sunt perechile din semifinalele Cupei Moldovei din acest an.
20:16
PSG promite o campanie de transferuri fără precedent. Aubameyang este principala țintă.
19:57
200 de copii de la grădinițele din localitatea Bulboaca, raionul Anenii Noi, au stat acasă timp de aproape o săptămână. Din cauza calamităților de săptămâna trecută
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.