Tranzacţie cu semne de întrebare

Jurnal TV, 11 ianuarie 2017 19:37

Compania Noroc Media SRL, despre care s-a speculat că ar aparţine liderului PL, Mihai Ghimpu, are un nou proprietar.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Jurnal TV

Acum 8 ore
20:17
Una dintre cele mai importante maternităţi din Islanda a înregistrat un număr record de naşteri la sfârşitul săptămânii trecute
20:07
După ce a fost învinsă de Austria în preliminariile Campionatului Mondial, selecționata Moldovei de fotbal a pierdut și amicalul cu Turcia.
20:07
A renunțat la națională. Este vorba despre Victor Golovatenco, jucătorul cu cele mai multe prezențe la prima reprezentativă.
20:07
Performanță unică atinsă de un rugbist din Republica Moldova. Vadim Cobâlaș este printre cei mai cotați jucători din lume.
20:07
Neymar a pus capăt speculaţiilor privind un posibil transfer în vară.
19:57
Cinci tineri sunt cercetaţi pentru furt în proporţii deosebit de mari după ce în urmă cu un an au organizat un atac tâlhăresc asupra unei gospodării din raionul Floreşti.
19:47
Ca la noi, la nimeni. Fanfară la intrare și... covor roșu printre pietre, nisip şi gropi.
19:47
Declaraţii contradictorii în dosarul primarului de Orhei, Ilan Şor. La Judecătoria Chişinău a fost audiat astăzi fostul vicepreşedinte al Consiliului de Administrație al Băncii de Economii Ivan Ursu.
19:37
Partidul Acțiune și Solidaritate consideră că aleșii locali care părăsesc formaţiunile politice pe ale căror liste au candidat în scrutine trebuie să fie lipsiți de mandate.
19:37
Punct și de la capăt în dosarul judecătoarei Curții de Apel Chișinău Domnica Manole.
19:37
Au fost lansate două curse avia noi, din Chișinău. O companie low-cost a început să opereze zboruri directe spre Barcelona și Berlin.
19:37
Împlinirea a 60 de ani de la semnarea Tratatului de la Roma, care a pus bazele Uniunii Europene, a fost sărbătorită astăzi şi la Chişinău.
19:37
Doi tineri de 17 şi, respectiv, 21 de ani din raionul Hânceşti sunt suspectaţi că au furat bunuri în valoare de aproximativ 50 de mii de lei
Acum 12 ore
17:27
O nouă promovare în sistemul judecătoresc. Consiliul Superior al Magistraturii a propus-o astăzi Parlamentului pe Luiza Gafton pentru accedere la Curtea Supremă de Justiție.
17:27
Platforma Demnitate și Adevăr condamnă persecuţiile la care sunt supuşi oamenii care au participat activ la protestele din 20 ianuarie 2016
17:17
Crimă în raionul Călărași. Un bărbat de 53 de ani din satul Pitușca ar fi fost omorât de către doi consăteni de 24 și, respectiv, 26 de ani.
17:17
Sunete de clopoțel în fața Guvernului. Sute de profesori și educatori din mai multe raioane ale republicii au revenit în stradă.
17:17
Un litigiu între Direcția locativ-comunală a capitalei și întreprinderea Termoelectrica aruncă în haos gestionarea blocurilor din capitală.
Ieri
23:27
Igor Dodon a fost obligat să-și ceară scuze publice pentru afirmațiile instigatoare la discriminare pe criteriu de origine etnică.
20:37
Antonio Conte şi-a permis luxul de a-l refuza pe Neymar, totul după ce Roman Abramovici ajunsese la un acord cu Barcelona pentru un transfer uluitor.
20:37
Una dintre cele mai amuzante faze pe care ni le oferă fotbalul vine tocmai din Algeria, acolo unde un goalkeeper a fost autorul unei faze de cascadorii râsului.
20:27
Real Madrid prelungeşte contractele a trei jucători importanţi. Marcelo, Dani Carvajal şi Karim Benzema vor semna în vară noi înţelegeri cu gruparea de pe Santiago Bernabeu
20:27
Iniţiativa Partidului Democrat de a adopta un "Cod de integritate" pentru membrii formaţiunii este o ipocrizie
20:17
Trei tineri care au între 19 şi 25 de ani, din Ialoveni şi Chişinău, sunt suspectaţi că vindeau droguri, inclusiv pastile cu efect psihotrop.
20:07
Doi tineri de 24 și, respectiv, 31 de ani, originari din autonomia găgăuză au fost încătușați în timp ce ar fi încercat să transporte o tânără în Turcia unde fata ar fi urmat să se prostitueze.
19:57
Două staţii de aşteptare a transportului public, situate la intersecţia bulevardului Ştefan cel Mare cu străzile Ismail şi Tighina, vor fi închise
19:57
Primăria capitalei a identificat câteva terenuri pe care ar putea fi amenajată o nouă groapă de gunoi. Anunţul a fost făcut astăzi de către viceprimarul Nistor Grozavu.
19:57
Biroul de Avocați „Popa și Asociații” vine cu reacție după materialul Centrului de Investigaţii Jurnalistice privind achizițiile făcute de Calea Ferată din Moldova în 2014 și 2015.
19:47
Sezonul de încălzire 2016-2017 s-a încheiat astăzi oficial pentru consumatorii casnici din Chişinău.
19:47
Imagini de groază într-o locuință din sectorul Botanica al capitalei. Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost găsit mort într-o baltă de sânge.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.