Grave încălcări au fost depistate la un depozit angro de comercializare a substanțelor chimice toxice

UNIMEDIA, 11 ianuarie 2017 19:28

Ofiţerii de investigare a fraudelor economice au depistat grave încălcări de legislaţie în activitatea unui agent economic specializat în importul şi comercializarea angro a substanţelor  chimice toxice.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 5 minute
17:17
Majoritatea bărbaţilor care deţin o maşină îşi doresc ca acestea să fie curate şi periodic au grijă ca să le aducă în ordine. Fie că este vorba despre exterior sau interior, grija de a le păstra într-o stare impecabilă persistă chiar şi după timpul alocat pentru spălare/curăţare.
Acum o oră
16:47
Primarul Chișinăului, Dorin Chirtoacă, a îndemnat, luni, edilii comunelor din România să se înfrățească cu localități din Republica Moldova cărora să le aloce fonduri în vederea dezvoltării, consolidând astfel legăturile și evitând o ruptură "definitivă".
16:47
Anagajații Inspectoratului de Poliție Ungheni au efectuat două percheziții la domiciliile a doi bărbați cu vârsta de 44 de ani din orașul Ungheni, suspectați  de consum a substanțelor narcotice.   
16:27
Moldoveanca sexy care se află în celebrul reality-show rusesc „Dom 2” s-a luat la bătaie cu o altă concurentă de competiție. Cele două se pare că nu au putut împărți bărbatul iubit. 
Acum 2 ore
16:17
Specialiştii atelierului german O.CT Tuning au pregătit un program de modernizare a supercarului italian Lamborghini Huracan LP610-4, atât în varianta Coupe, cât şi cea Spyder care poate fi văzută în imaginile din articol.
16:17
Moldoveanca sexy care se află în celebrul reality-show rusesc „Dom 2” s-a luat la bătaie cu o altă concurentă de competiție. Cele două se pare că nu au putut împărți bărbatul iubit. 
16:07
Fost director la Agenția Națională pentru Reglementări în Energetică vine la ora 16.00 în studioul UNIMEDIA la emisiunea Alb&Negru, moderată de Elena Robu.
15:58
Președintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, spune că o eventuală implementare a sistemului electoral mixt în Republica Moldova ar fi benefică.  Deputații aleși pe listele de circumscripție ar fi mai aroape de cetățeni, iar unele probleme din teritoriu ar putea fi soluționate mult mai ușor.
15:47
Fundașul lui Juventus Torino, Dani Alves, a vorbit despre trecutul său la Barcelona. Fotbalistul brazilian a criticat dur conducerea catalanilor, declarând că aceștia nu au idee cum ar trebui să se poarte cu jucătorii săi.
15:47
Un telefon care i-a aparținut lui Adolf Hitler, găsit în buncărul „Führer-ului” după căderea regimului nazist și păstrat din 1945 într-o geantă de piele, a fost vândut duminică la o licitație în SUA cu suma de 243.000 de dolari, relatează EFE.
15:28
Accidentul zilei vine din China. Un crossover Zotye SR9, care este considerat o copie aproximativă a modelului german Porsche Macan, a intrat într-un Porsche Cayenne autentic.
15:28
Ofițerii punctului Vamal au efectuat percheziții de amploare la opt puncte comerciale din mun. Chișinău, unde erau comercializate loturi de mărfuri de contrabandă. 
15:28
Colegii de la #altfel.md au abordat cele mai importante evenimente din săptămâna trecută într-o manieră #altfel. Emisiunea „Sinteza Săptămânii” apare în fiecare luni, iar autorul este colegul nostru de la altfel.md. Vedeți cele mai importante știri ale săptămânii abordate #altfel
Acum 4 ore
15:17
Toate persoanele implicate în actul de vandalism de la Stăuceni în urma căruia o persoană a murit, au fost identificate. Pe numele a doi dintre ei fiind solicitate de către procurori mandate de arestare. 
15:07
Implementarea Programului cu FMI este tratată cu responsabilitate, iar acțiunile întreprinse sunt axate pe eficiență și transparență. Declarația aparține președintelui Parlamentului Andrian Candu și a fost făcută în cadrul întrevederii cu echipa de experți ai Fondului Monetar Internaţional (FMI) care se află în vizită de lucru la Chișinău în perioada 14 - 28 februarie.
14:58
Este cunoscut faptul că tot mai mulți politicieni de la Chișinău își angajeză „sfetnici” de peste Prut. Fostul prim-ministru al Republicii Moldova Ion Sturza scrie într-o postare pe pagina sa de facebook despre acest fenomen. Potrivit lui Sturza, deși, povățuitorii veniți din România sunt remunerați din gros de stăpânii din Chișinău, în țara lor aceștia nu au niciun nume. Mai mult, unii dintre ei „au dosare urât mirositoare”.
14:27
Echipa Sauber F1 Team a dezvăluit oficial noul şasiu pentru bolidul său, numit C36. Astfel, colectivul din Hinwil, Elveţia, este cel de-al doilea care îşi arată maşina cu ajutorul căreia va încerca în noul sezon să obţină un rezultat.
14:17
O banală joacă dintre mamă și bebeluș s-a transformat în tragedie într-o familie din orașul Dondușeni.  Băiețelul de doar cinci luni a murit după ce mama acestuia l-a scăpat jos în timp ce se juca cu el. Potrivit ofițerului de presă al IGP Dondușeni, Ludmila Sochircă, cazul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 24:00.  Femeia în vârstă de 31 de ani a solicitat ajutorul medicilor abia la ora 04:00 dimineața.
13:57
Alexandr Tarnavsky a declarat că părăsește din postul de președinte al Adunării Populare din Găgăuzia. Acesta și-a argumentat decizia prin faptul că nu posedă limba găgăuză.
13:47
Inspectoratul Naţional de Patrulare îşi continuă raziile în diverse zone din ţară pentru a depista neregulile în trafic şi abaterile de la Regulamentul Circulaţiei Rutiere.
13:47
Alexandr Tarnavsky a declarat că părăsește din postul de președinte al Adunării Populare din Găgăuzia. Acesta și-a argumentat decizia prin faptul că nu posedă limba găgăuză.
13:37
Specialiştii în recrutare se uită din ce în ce mai atent la secţiunea „hobby-uri“ din CV-urile candidaţilor, iar activităţile sportive sunt mai apreciate decât cele clasice. „Hobby-urile pe care le regăsim în CV-uri sunt importante, pentru că transmit recrutorului informaţii cu privire la pasiunile şi interesele candidatului.
Acum 6 ore
13:17
Plenul Curţii Supreme de Justiţie a sesizat Curtea Constituțională în cazul excluderii a opțiunii de a căuta după nume, prenume în baza de date a hotărârilor judecătoreși
13:07
Toate instituțiile medicale efectuează serviciile medicale cu prețuri noi, după ce Catalogul tarifelor unice a fost modificat. Astfel, toate serviciile medicale care se acordă în țara noastră au devenit de câteva ori mai scumpe.
12:37
O tânără în vârstă de 26 ani, originară din raionul Hînceşti, a alertat poliția din Chișinău după ce i-a fost sustras portmoneul cu bani în sumă de 1.050 de lei şi carduri bancare, în timp ce se deplasa cu maxi taxi de pe ruta 192.
12:27
Inspirați de condițiile meteorologice extreme, specifice iernilor arctice, Nokian Tyres și Arctic Trucks, compania islandeză specializată în conversia vehiculelor cu tracțiune integrală, și-au unit forțele pentru a realiza Nokian Hakkapeliitta 44, o nouă anvelopă de iarnă destinată vehiculelor ce înfruntă cele mai aspre condiții de iarnă din lume.
12:27
După ce Primăria municipiului Chișinău a învinuit Agenția de Proprietăți Publice că ar fi dorit să întoarcă ilegal din proprietate municipală în proprietatea statului circa 500 de terenuri, Tudor Copaci, directorul Agenției, neagă acuzațiile autorității publice locale, precizând că ar fi vorba despre manipularea opiniei publice.
12:07
Un angajat al Serviciului Situații Excepționale a fost împușcat la vânătoare. S-a întâmplat pe data de 18 februarie în pădurea din regiunea Bahmut, Călărași.
11:57
Un cetățean moldovean, dat în căutare de poliție pentru săvârșirea unei infracțiuni grave, a fost depistat de către patrula Sectorului Poliției de Frontieră „Tocuz”, la hotarul moldo-ucrainean.
11:57
Sâmbăta trecută, 18 februarie, în Cramele Cricova s-a desfășurat primul și unicul în lume Festival subteran al vinului și muzicii stradale ˝Underland Wine&Music Fest˝. Evenimentul a adunat un număr record de vizitator, dar și a înregistrat mai mulți indicatori demni de Cartea recordurilor Guinness.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.