Grave încălcări au fost depistate la un depozit angro de comercializare a substanțelor chimice toxice

UNIMEDIA, 11 ianuarie 2017 19:28

Ofiţerii de investigare a fraudelor economice au depistat grave încălcări de legislaţie în activitatea unui agent economic specializat în importul şi comercializarea angro a substanţelor  chimice toxice.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 4 ore
21:37
Primarul orașului Chișinău Dorin Chirtoacă susține că până a-și ocupa postul a avut vreo zece mașini.  Acesta zice că începând cu anul 2000 a fost proprietar a unui „Fiat”, un „Wolksvagen”, două automobile de marcă „Opel”, trei- „Nissan”, două automobile „BMW”  și un microbuz „Mercedes Sprinter”.
Acum 6 ore
20:37
Sociologul de la Centrul de Investigații Sociologice și Marketing „CBS-AXA”, Vasile Cantarji susține că participarea la vot a cetățenilor moldoveni din stânga Nistrului a fost foarte scăzută, ca rezultat, circumscripțiile er putea fi acordate neuniform. Acesta a vorbit despre votarea în regiunea transnistreană și UTA Găgăuzia. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii Alb&Negru de la UNIMEDIA.
20:07
Imaginea subteranei de la Gara de Sud din capitală a devenit virală în rețelele de socializare. În poză se vede foarte bine cât de distruse, murdare și periculoase sunt scările. Ca rezultat, această fotografie, și în special activitatea autorităților a fost criticată dur de către internauți.
Acum 8 ore
18:27
Contractul semnat de către Guvernul Republicii Moldova cu Frontera Resources Corporation, prin care companiei se acordă dreptul exclusiv de a explora, produce și dezvolta resursele de hidrocarburi pentru o perioadă de 50 de ani, este dur criticat de către mai mulți economiști. 
Acum 12 ore
17:07
Ignite Chișinău „After Hours” va reuni pe 7 aprilie sub acoperișul generos al centrului „Tekwill” 20 de speakeri care au hotărât să împărtășească cu noi activitățile lor pregnante din timpul liber. Vă invităm să descoperim împreună hobby-urile invitaților noștri care contrastează cu job-ul pe care-l îndeplinesc zilnic. Astăzi vă prezentăm primii nouă speakeri.
16:57
Un tânăr şofer din Chişinău riscă o amendă enormă sau privare de libertate pentru şofat iresponsabil.
16:27
După succesul înregistrat recent la evenimentul european „ProWein 2017”, Vinul Moldovei cucerește consumatorii asiatici la expoziția specializată „China Food and Drink Fair 2017”, care se desfășoară la Chengdu (China), între 23-25 martie 2017. 
16:17
Ghinion pentru proprietarul unui autoturism Nissan. O persoană necunoscută i-a vopsit parbrizul, iar un martor ocular a dat asigurări că s-a folosit o soluţie lichidă asemănătoare cu cea a unui corector.
16:07
Aproximativ 60 % dintre britanici se declară confuzi din cauza schimbării orare bianuale şi solicită ca zilele succesoare acestora să devină sărbători naţionale care să le permită recuperarea, potrivit unui studiu efectuat de compania americană Casper.
15:58
Membrii Partidului Acțiune și Solidaritate explică de ce sistemul uninominal este periculos pentru Republica Moldova. Potrivit acestora, Partidul Democrat are nevoie de schimbarea sistemului electoral, fiindcă este singura lor şansă de a intra în următorul Parlament. „Din cauza că au sărăcit și au furat poporul, oamenii nu au încredere în PD și nu mai vor să-i voteze. Iată de ce vor să intre în Parlament prin “uşa din spate””, se arată într-un material publicat pe unpaspentru.md.
15:37
Noul flagship al Apple, iPhone 8, ar putea depăși așteptările fanilor nerăbdători să pună mâna pe acesta, dar mulți vor trebui să aștepte mai mult decât ar fi crezut și asta pentru că producătorii au anunțat că stocul inițial va fi limitat.
15:07
Zile numărate au mai rămas până la premiera filmului Fast & Furious 8. Până atunci avem ocazia să vedem două trailere video cu secvenţe din peliculă, însă cel mai recent a apărut pe internet un scurt videoclip dintr-o primă cursă.
14:58
Expertul IDIS Viitorul, fost președinte al Comisiei economie, buget, finanțe a Parlamentului, Veaceslav Ioniță susține că Republica Moldova este un stat nefuncțional și falimentar. Acesta totuși crede că Moldova e sortită să devină un stat normal. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii Alb&Negru de la UNIMEDIA.
14:27
Google Maps introduce funcţia de partajare a localizării în timp real astfel încât persoanei căreia utilizatorul îi va da această informaţie va putea vedea în orice moment unde se află pe hartă şi cât mai are până la punctul de întâlnire, anunţă, joi, Google.    
13:59
Cu Kanye West care este în proces de recuperare de ceva timp, se pare că diva Kim este foarte speriată de faptul că relația lor nu va rezista, după recentele experiențe tumultoase ale cuplului. Lumea ei a fost zdruncinată în luna noiembrie, când soțul său a suferit o cădere nervoasă, la câteva săptămâni după ce ea a fost victima unui jaf în Paris.
12:47
Liderii statelor membre al Uniunii Europene, mai puţin premierul britanic Theresa May, participă sâmbătă la summitul informal de la Roma dedicat marcării a 60 de ani de la înfiinţarea comunităţii europene, unde va fi adoptată o nouă declaraţie privind viitorul UE.
12:37
Peste o mie de poliţişti protestează, sâmbătă, în faţa sediului Ministerului Afacerilor Interne din România, Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual şi Pro Lex solicitând „o salarizare corectă”.
Acum 24 ore
11:57
Ministerul Agriculturii a depistat un sector clandestin de contrafacere a semințelor de porumb. Ministerul a creat o Comisie pentru a inspecta câmpurile aflate în gestiunea întreprinderilor de stat, subordonate acestuia.
11:47
Mai mulți reprezentanți a partidelor s-au adunat astăzi, pentru a crea un grup de inițiativă pentru organizarea referendumului prin care va fi demis primarul orașului Chișinău, Dorin Chirtoacă.
11:27
Banca Centrală a Federației Ruse susține că s-a implicat în cazul „Laundromat” din 2014, fără a primi îndrumări din parte Republicii Moldova sau a Uniunii Europene.
10:47
Deputatul și preşedinte al Partidului Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM), Vladimir Voronin susține că sistemul uninominal, propus de PDM doar va încurca și va complica procesul electoral. Declarațiile au fost făcute în cadrul unui interviu pentru Tribuna.
10:17
Un bărbat din Republica Moldova este în stare foarte gravă, după ce s-a electrocutat, vineri, şi a căzut de pe o hală înaltă de circa nouă metri în Alba Iulia. Accidentul a avut loc după ce muncitorul a intrat cu o ţeavă metalică în zona de câmp electric a liniilor de înaltă tensiune.
10:07
Un tânăr din Moldova i-a uimit pe cei de la „Românii au talent” cu o interpretare de excepției a melodiei Caruso în limba italiană. Cel mai mult s-a lăsat impresionată membra juriului și interpreta Andra.
09:47
Un moldovean, în vârstă de 50 de ani, a decedat în urma unui grav accident produs pe traseul dintre San Secondo și Soragna din Parma din Italia.
09:37
Gemenii vor avea parte de surprize, iar Capricornii vor avea un weekend agitat. Iată ce le-au prescris astrele celorlalte zodii, potrivit Ziuadecj.
09:17
Weekendul debutează cu soare și vreme frumoasă. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, astăzi maximele termice vor indica +9.. +10 în centru și +11..+12 în sudul țării. În nord vom avea parte de soare, dar și de temperaturi de +7.. +8 grade Celsius. În timpul nopții minimele vor coborî sub pragul de îngheț, înregistrându-se +2.
09:07
Selecționata Moldovei de fotbal a suferit eșec în prima partidă oficială din acest an. "Tricolorii" au fost învinși la Viena de către Austria cu scorul de 0-2.
Ieri
21:37
Comentatorul politic, Corneliu Ciurea, susține că Vlad Plahotniuc nu ar vrea să devină prim-ministrul Republicii Moldova și că vrea să dirijeze din umbră, urmând modelul georgian. 
20:58
Președintele Igor Dodon a înștiințat cetățenii moldoveni despre prelungirea perioadei de legalizare a celor care locuiesc ilegal pe teritoriul Federației Ruse. Acesta a făcut o postare pe Facebook în care a concretizat că aceste schimbări au avut loc ca rezultat al întâlnirii cu Vladimir Putin, pe 17 martie.
19:58
Comentatorul politic, Corneliu Ciurea, susține că Vlad Plahotniuc nu ar vrea să devină prim-ministrul Republicii Moldova și că vrea să dirijeze din umbră, urmând modelul georgian. 
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.