Un cetățean american ”vindea” moldovence pe Internet

Sputnik, 11 ianuarie 2017 19:18

Americanul a fost prins de procurorii moldoveni în momentul desfăşurării conferinţelor video şi show-urilor sexuale în regim on-line.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Ieri
10:58
Azi dimineaţă, România a fost zguduită de două cutremure produse în zona seismică Vrancea, potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP).
10:47
Actuala ediție a Forumului Economic Mondial, desfășurată între 17 și 20 ianuarie în micuța localitate elvețiană Davos, nu a avut o desfășurare obișnuită, ci a fost semnalul declanșării unui adevărat război mondial economic. Motivul războiului - globalizarea.
09:58
Consumatorii, inclusiv cei din Moldova, pot returna anumite modele de polizoare unghiulare care au fost afectate de o deficiență temporară în procesul de producție.
08:58
Președintele Republicii Moldova Igor Dodon a anunțat luni că inițiază procedura de contestare a rezultatelor concursului de alegere a dlui Eduard Harunjen în funcția de procuror general.
08:28
O familie din Cluj a renunţat să mai cumpere alimente şi cosmetice din supermarket. S-au asociat cu alte familii care le împărtăşesc stilul de viaţă şi mănâncă doar ceea ce produc singuri sau ceea ce pot cumpara din gradinile ţăranilor. Ei vorbesc despre „economia dăruirii" şi despre proiectele comunitare pe care le-au dezvoltat.
Mai mult de 2 zile în urmă
20:37
Fermierii au pulverizat o tonă de lapte praf pe clădirea Consiliului Uniunii Europene, la Bruxelles, în semn de protest față de politica UE legată de industria laptelui.
20:28
După ce în februarie trecut Tratatul comercial Trans-Pacific (TPP), asupra căruia s-a lucrat cu multă aplecare sub patronajul SUA, a fost semnat 12 țări, acest document încetează să mai fie valabil pentru SUA.
19:58
Ecologii moldoveni consideră că, în cazul construirii de către Ucraina a celor șase hidrocentrale pe cursul superior al râului Nistru, populația Moldovei, dar și locuitorii din regiunea Odesa vor avea de suportat pierderi economice și financiare.
19:17
Dacă stăm prea mult timp pe scaun nu riscăm doar să acumulăm kilograme în plus, ci și să îmbătrânim prematur.
18:58
Șase bombardiere cu rază lungă de acţiune au zburat din Rusia spre regiunea siriană Deir ez-Zor pentru a ataca din nou obiective ale organizației teroriste „Statului Islamic” (ISIS), a informat ministerul rus al Apărării.
18:28
Unii angajați de la vamă sunt infectați cu microbul corupției și au grave probleme de integritate. Declarația a fost făcută de către șeful Poliției de Frontieră, Fredolin Lecari.
17:58
Vineri, 27 ianuarie, ora 13.00, la centrul de presă multimedia Sputnik Moldova va avea loc conferința de presă cu tema: „Totalurile dezvoltării economice și științifice ale Republicii Moldova în anul 2016, prognoze pe anul 2017 și recomandări pentru autorități”.
17:28
Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu, a ieșit cu o replică în adresa președintelui țării, Igor Dodon, care declarase anterior că se va opune deschiderea la Chișinău a unui birou al NATO.
17:07
Serviciul de Informații și Securitate al Republicii Moldova a oferit pentru Sputnik date cu privire la numărul concetățenilor noștri care au relații cu organizații teroriste internaționale.
16:28
Tânărul actor a decedat dup ce a fost împușcat în piept în timpul filmărilor pentru un nou clip video al trupei de hip-hop Bliss n Eso, notează BBC.
16:08
Mitropolia Moldovei se alătură apelului făcut de portalul național de spiritualitate ortodoxă Moldova Ortodoxă, care a oferit mai multe detalii în cazul familiei de moldoveni aflate în occident, căreia i-au fost luați cu forța copii.
15:48
12 persoane au depus dosarele pentru funcția de director al Consiliului de Administrație al ANRE, concursul se va desfășura pe 1 februarie.
15:18
Presa de la Chișinău scrie că actorul Gheorghe Grâu a ajuns luni la spital, după ce și-ar fi pierdut cunoștința.
14:58
Poliția Capitalei a reținut hoții care au fost surprinși de camerele de supraveghere instalate în Piața Centrală.
14:37
De ce prețurile la pensiunile din Republica Moldova sunt de două ori mai mari decât la cele din România.
14:08
Viceprim-ministrul, ministrul afacerilor externe şi integrării europene Andrei Galbur, întreprinde astăzi o vizită de lucru la București, la invitația omologului său român Teodor Meleșcanu.
13:28
Vor mai organiza homosexualii marșuri la Chișinău după venirea lui Trump la Casa Albă?
12:47
Ministerul Sănătății se arată îngrijorat că o treime din medicii tineri renunță, în fiecare an, la locul de muncă, deși pentru a obține licența în domeniu învaâî 9-10 ani.
12:17
Președintele Republicii Moldova Igor Dodon a anunțat acum câteva minute pe pagina sa de Facebook că își respectă promisiunea făcută anterior de a contesta concursul de alegere a lui Eduard Harunjen în funcția de procuror general și că inițiază chiar azi acest proces.
11:58
De ce trebuie modificată legea ce reglementează efectuarea controalelor planificate la agenții economici de către Centrul de Sănătate Publică.
11:28
Pentru prevenirea cancerului de col uterin, Ministerul Sănătății își propune ca în anul 2017-2018 să vaccineze aproximativ 15 mii de fetițe cu vârstele cuprinse între 10 și 15 ani, iar femeilor le recomandă efectuarea regulată a scriningului în vederea depistării la timp a bolii.
10:38
Expertul în economie Veaceslav Ioniță susține că a început un proces lent de recâștigare de către leul moldovenesc a încrederii și că „oamenii votează cu banul propriu".
09:58
Pune la cale Klaus Iohannis o criză politică echivalentă cu o lovitură de stat? A coborât în mijlocul unei manifestații neautorizate pentru a incita la violență împotriva Guvernului Grindeanu.
09:08
Presa de la Chișinău scrie că fostul președinte Nicolae Timofti are un nou birou, care a fost amenajat de către autorități chiar în centrul orașului, în clădirea Ministerului Agriculturii.
07:58
Cauzele principale care au dus la sporirea fenomenului economiei tenebre în Republica Moldova sunt corupția, neîncrederea în sectorul public, costul și insuficiența forței de muncă.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.