Un cetățean american ”vindea” moldovence pe Internet

Sputnik.md, 11 ianuarie 2017 19:18

Americanul a fost prins de procurorii moldoveni în momentul desfăşurării conferinţelor video şi show-urilor sexuale în regim on-line.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik.md

Acum 12 ore
20:07
Președintele Igor Dodon a postat imagini video cum el și soția sa se scaldă de Bobotează în apa rece ca gheața.
19:18
Inspectoratul Național de Patrulare a făcut câteva demersuri către autoritățile centrale care îi vizează nemijlocit pe toți participanții la traficul rutier.
18:58
În cazul în care Rusia și Uniunea Europeană vor ajunge la un consens în privința relansării plenare a relațiilor comerciale, companiile din UE vor ajunge înaintea celor moldovenești pe piața rusă, a declarat politologul Valeriu Ostalep joi seara în studioul Sputnik Moldova.
18:47
O companie importatoare de autoturisme și piese de schimb din Chișinău este implicată într-o schemă de contrabandă cu autovehicule de lux.
18:07
Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă a publicat lista celor mai solicitate domenii de pe piața muncii.
17:48
Primarului de Chișinău, liberalului Dorin Chirtoacă, i-au fost prezentate mai multe probe video de către un grup de locuitori ai Capitalei.
17:18
Biserica condamnă orice superstiție legată de Bobotează, spune protoiereul mitrofor, paroh în satul Cruglic, raionul Criuleni, Nicolae Ciobanu într-un interviu pentru Sputnik Moldova.
16:58
Bașcanul autonomiei găgăuze, Irina Vlah, a făcut parte din delegație oficială a țării noastre, condusă de președintele Igor Dodon, care a efectuat o vizitat oficială la începutul săptămânii, la Moscova.
Acum 24 ore
16:28
Presa italiană a prezentat primele imagini din interiorul hotelului care a fost îngropat de o avalanșă în Italia.
16:08
Un individ este căutat de poliția capitalei pentru că ar fi încercat să sustragă un portofel în troleibuzul de pe linia 22.
15:37
Medicul-şef adjunct pentru controlul şi prevenirea bolilor transmisibile din cadrul Centrului de Sănătate Publică din municipiul Chișinău, Olga Volcovschi, explică care sunt deosebirile simptomatice dintre viroze și gripă.
15:18
O avalanșă, declanșată cel mai probabil de cutremur, a acoperit un hotel în regiunea Abruzzo din centrul Italiei, unde la moment s-ar fi alat peste 20 de persoane.
14:48
Interdicția a apărut după transmisiunea de la conferința de presă a președintelui SUA, Barack Obama și va dura până la încheierea procedurii de învestire a lui Donald Trump.
14:18
Circa 200 de pompieri au sosit la fața locului. Ei au luptat cu flăcările trei ore și jumătate.
13:48
Creștinii ortodocși prăznuiesc în fiecare an, în data de 19 ianuarie, „Descoperirea Cuvântului Întrupat" sau Botezul Domnului nostru Iisus Hristos.
13:28
Președintele Igor Dodon și-a exprimat speranța că Moldova va prelua totuși președinția CSI în 2018.
13:07
Membrii unei grupări criminale au fost reținuți de oamenii legii în timp ce încercau să pătrundă într-o locuinţă din comuna Băcioi.
12:37
De la 1 ianuarie 2021, în Moldova ar putea fi interzis importul, plasarea pe piață și exportul de produse cu adaos de mercur.
12:37
Bărbații vor fi privilegiați la admiterea în instituțiile de învățământ superior cu profil pedagogic pentru a face școala mai atractivă pentru băieți.
11:28
Avalanșă care a spulberat hotelul Rigopiano di Farindola de la poalele lanțului muntos Gran Sasso a provocat pierderea a zeci de vieți omenești.
11:07
Un funcționar din sudul țării a fost condamnat la 7 ani de închisoare cu executare în penitenciar pentru că a pretins de la un agent economic mită în sumă de două mii de lei.
10:37
Experții de la „Rospotrebnazor” și „Rosselhoznadzor” vor începe activitatea privind extinderea listei companiilor care livrează mărfuri moldovenești pe piața rusă.
10:17
Angajatul unei instituții din nordul țării a fost prins în flagrant delict de ofițerii CNA în timp ce pretindea mită în sumă de 450 de euro.
09:47
La baștina lui Ghimpu, în satul Colonița din preajma Chișinăului, oamenii pun mâna pe topor, cel puțin un caz de acest gen fiind înregistrat deja.
09:28
Guvernul a aprobat un proiect propus de Ministerului Educației privind majorarea indemnizației unice pentru tinerii specialiști absolvenţi ai instituţiilor de învăţământ, sperând că astfel va spori atractivitatea domeniului educațional.
09:07
Avalanșa a îngropat sub zăpadă un hotel în zona Pescara, în momentul în care acolo se aflau 20 de turiști.
08:18
Un important arhiepiscop italian a provocat o furtună mediatică, după ce a declarat că, în 10 ani, toată Europa va fi musulmană "din cauza stupidității noastre".
Ieri
21:58
Mai mulți utilizatori ai rețelelor de socializare au distribuit o înregistrare video în care este surprins un troleibuz exact în momentul în care linia electrică a luat foc chiar deasupra vehiculului.
21:47
Legea grațierii scoate românii în stradă în Craiova, Sibiu, Cluj-Napoca şi București. În seara zilei erau 2.000 de oameni care protestau în faţa Guvernului.
20:18
Un cetățean al Moldovei, care a fugit din sala de judecată de la Kiev, a fost până la urmă reținut la Odesa.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.