Două cutremure de 3,3 2,5 grade pe scara Richter au avut loc în această dimineață în județul Vrancea

UNIMEDIA, 11 ianuarie 2017 18:58

Două cutremure cu magnitudini de 3,3, respectiv 2,5 grade pe scara Richter, au avut loc miercuri dimineața în județul Vrancea, conform datelor publicate pe site-ul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare, informează agerpres.ro

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 15 minute
18:38
Cuplurile care sunt despărţite de distanţa mare se pot plimba, vizona filme împreună şi chiar îşi pot face masaje unii altora, folosind noua tehnologie. Cercetătorii de la Simon Fraser University (SFU) au creat o pereche de mânuşi interconectate numite Flex-N-Feel, relatează Science Daily.
Acum 30 minute
18:29
Membrul CEC, Sergiu Gurduza, susține că problema insuficienței buletinelor de vot peste hotare putea fi rezolvată ușor. Acesta a menționat că era evident că buletine nu vor ajunge pentru toți cetățenii din diasporă, la ce nici cei din Parlament, și nici cei din Guvern nu au făcut nimic. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii Alb&Negru de la UNIMEDIA.
Acum o oră
18:07
Membrul CEC, Sergiu Gurduza, susține că problema insuficienței buletinelor de vot peste hotare ar putea fi rezolvată ușor. Acesta a menționat că era evident că buletine nu vor ajunge pentru toți cetățenii din diasporă, la ce nici cei din Parlament, și nici cei din Guvern nu au făcut nimic. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii Alb&Negru de la UNIMEDIA.
Acum 2 ore
17:18
Oficialii Skoda au vorbit recent despre viitorul Yeti. Modelul ceh se va îndepărta de formele pe care le vedem astăzi și se va apropia foarte mult de cele ale fratelui mai mare.
17:18
Marșul în memoria lui Boris Nemțov, una dintre cele mai autoritare și populare voci anti-Putin, are loc astăzi la Moscova. Acesta a fost împușcat mortal, acum doi ani, pe un pod în apropierea Kremlinului februarie.
Acum 4 ore
16:47
Cu o zi înainte de startul primelor teste pre-sezon a Formula 1, în Barcelona, echipa Red Bull Racing şi-a prezentat oficial noua maşină pe care o pune în joc – RB13.
16:30
De curând, Ducesa de Cambridge a vizitat o organizaţie care oferă sprijin familiilor şi copiilor nevoiaşi sau cu probleme mentale. Kate s-a declarat „incredibil de mândră” de a prelua rolul de protectoare a organizaţiei Action for Children chiar de la bunica soţului său, Regina Marii Britanii.
16:07
Subdiviziunea specială a nemţilor de la Porsche, Exclusive, este pregătită să realizeze la comandă modele 911 Targa 4 GTS, dotate cu pachet opţional SportDesign.
15:18
Ceasul biologic nu ne influențează numai metabolismul, așa cum au demonstrat unele studii efectuate până în prezent, ci și alegerile alimentare pe care le facem, după cum relevă o cercetare publicată joi în jurnalul „Obsity” editat de The Obesity Society (TOS).
Acum 6 ore
14:47
Marea Britanie se confruntă cu cea mai mare amenințare teroristă după anii 1970, când Armata Republicană Irlandeză a comis o serie de atacuri cu bombă, a declarat duminică șeful noului organism de supraveghere în domeniul legislației privind terorismul, Max Hill, relatează DPA și Reuters.
13:58
Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe scara Richter s-a produs în această dimineață, în județul Vrancea.
13:47
Recompensați cu dulciuri, bondarii pot face minuni. Ei pot de exemplu să învețe să împingă o minge mică pentru a marca un gol, deprindere extrem de complexă pentru o insectă, potrivit unui studiu dat publicității joi, relatează AFP.
13:17
Actriţa în vârstă de 35 de ani, nominalizată la Oscar la cea mai bună actriţă pentru filmul biografic „Jackie”, s-a retras de la participarea la ceremonia de gală din Hollywood din cauza sarcinii, aceasta fiind însărcinată cu cel de-al doilea copil pe care îl are cu coregraful şi dansatorul francez Benjamin Millepied.
Acum 8 ore
12:37
Cel puţin 28 de persoane au fost rănite după ce un vehicul a intrat în mulţimea care asista la o paradă desfăşurată în oraşul american New Orleans, a anunţat Poliţia, care a adăugat că un suspect a fost reţinut în acest caz, şoferul vehiculului aparent fiind în stare de ebrietate, relatează AP.
12:37
O tânără în vârstă de 29 de ani a fost răpită de patru indivizi bărbați. Aceștia au urcat-o în mașină și au plecat într-o direcție necunoscută.   
12:07
Nouă gospodării au fost deja inundate după ce în urma topirii zăpezilor, s-a ridicat nivelul apei într-un lac din apropierea orașului Comrat.   
11:58
Procuratura Anticorupţie anunţa, la începutul lunii februarie, despre terminarea urmăririi penale şi expedierea în judecată a cauzei penale de învinuire a 14 actuali şi foşti magistraţi, precum şi a 2 executori judecătoreşti, acuzaţi de implicare în spălarea miliardelor de dolari din Federaţia Rusă prin sistemul bancar din R. Moldova.
11:17
Ruggie este un covor care funcţionează şi ca ceas deşteptător. Dispozitivul poate fi aşezat undeva în apropierea patului.
11:07
Chiar dacă gheața de pe acoperișurile clădirilor din Chișinău s-a topit, nu ar trebui să uităm de acest pericol niciodată. 
Acum 12 ore
10:47
Președintele american Donald Trump a criticat vineri din nou presa, despre care a spus că difuzează „știri false” și „inventează” relatări în care invocă informații oferite de surse anonime, consemnează agențiile DPA, Reuters și EFE.
10:17
De temperaturi pozitive ne vom bucura și astăzi în toată țara. Maximele vor urca până la +8 grade Celsius.
10:17
Indiscutabil marea premieră Volvo de la Salonul Auto de la Geneva va fi noua generație Volvo XC60. Însă suedezii nu se grăbesc să ne arate mașina din prima ci ne țin în suspans cu câteva teasere.
09:58
Faimosul jucător de fotbal și starul echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a apărut de curând într-un spot de promovare a noului Bugatti Chiron.
09:47
Nesimțirea nu are margini pentru doi tineri din capitală, aceștia au fost surpinși în timp ce merg pe drum și aruncă cu o sticlă de apă într-o mașină parcată lângă ograda casei. 
09:37
Salvatorii și pompierii din municipiul Comrat activează în regim sporit pentru a evita inundarea anumitor zone din apropierea orașului Comrat, după ce în urma ridicării nivelului apei într-un lac de la periferia municipiului, aceasta a început să se scurgă în albia râului Ialpug.
09:37
Berbec Aveţi un simţ justiţiar deosebit şi tendinţa de a-i pedepsi pe cei din anturaj care fac greşeli. Vă opuneţi aprobării unor proiecte ale partenerului de cuplu. Iubire. Atraşi joi şi vineri de „coloratura” senzuală şi romantică a persoanei iubite. Comunicaţi cu uşurinţă şi faceţi multe jocuri de cuvinte. Sănătate. Nu dispuneţi de imunitate maximă şi sunteţi în pericol să suportaţi cronicizări. Bani. Faceţi cadouri costisitoare, dar vă supăraţi când cei dragi cheltuiesc mult. 
09:17
Salvatorii și pompierii din municipiul Comrat activează în regim sporit pentru a evita inundarea anumitor zone din apropierea orașului Comrat, după ce în urma ridicării nivelului apei într-un lac de la periferia municipiului, aceasta a început să se scurgă în albia râului Ialpug.
Acum 24 ore
22:07
Vicepreședintele în exercițiu al Autorității Naționale de Integritate, Victor Strătilă, a explicat cum a judecătoarea Mariana Pitic a rămas nesancționată pentru că a declara un Porsche de 11.000 de lei. Potrivit lui, CNI nu are dreptul de interveni în contractul dintre vânzător și cumpărător, astfel că nu au fost găsite probe care ar demonstra că mașina nu costă atât. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii Alb&Negru de la UNIMEDIA.
22:07
SunStroke Project sunt cei care ne vor prezenta țara la marele concurs Eurovision, care se va desfășura anul acesta la Kiev. Aceştia au primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor și s-a ales cu locul de frunte.
21:58
SunStroke Project sunt cei care ne vor prezenta țara la marele concurs Eurovision, care se va desfășura anul acesta la Kiev. Aceştia au primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor și s-a ales cu locul de frunte.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.