(foto) Moldova: Toyota Land Cruiser 200 îşi arată muşchii tractând un TIR

UNIMEDIA, 11 ianuarie 2017 17:08

Un camionagiu a avut nevoie ca maşina să îi fie tractată, însă nu s-a găsit nimeni mai vrednic să facă asta decât proprietarul unei Toyota Land Cruiser care a decis să îl ajute.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 15 minute
22:17
Un puternic cutremur cu magnitudinea de 7,2 grade Richter a avut loc în largul coastei insulei Mundanao, la aproximativ 700 km depărtare de capitala Manilla, informează presa internaţională.
Acum o oră
21:37
Real Madrid a făcut un pas important spre cucerirea titlului de campioană. Echipa lui Zinedine Zidane a învins-o la Madrid pe Valencia, scor 2-1. Brazilianul Marcelo a marcat golul victoriei în minutul 86.
Acum 2 ore
21:07
Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, consideră că depunerea mandatului de deputat de către liberal-democrata Liliana Palihovici are loc în contextul presiunilor întreprinse de Vlad Plahotniuc asupra parlamentarilor care nu vor să adere la PDM.
Acum 4 ore
20:07
Angajaţii unei întreprinderi auto din oraşul rusesc Kiseliovsk au pus la umflat o roată a unui camion BelAZ şi au uitat de ea. După câteva minute s-a întâmplat şi inevitabilul.
Acum 6 ore
18:17
Deputatul din primul Parlament Mihai Druță spune că proiectele PDM și PSRM cu privire la schimbarea sistemului de vot în Republica Moldova ar avea aceiași autori. Mihai Druță spune că lingviștii ar putea demonstra cu ușurință teza sa. Și asta, deoarece, chiar a identificat fraze identice în cele două documente. Declarațiile au fost făcute la emisiunea Alb&Negru de la UNIMEDIA. 
18:17
Jennifer Lopez a uimit prin apariția sa de pe covorul roșu de la Billboard Latin Music Awards. Artista a purtat o rochie tranparentă, mulată și sexy, care îi lăsa absolut totul la vedere.
17:57
Președintele francez, Francois Hollande, a declarat sâmbătă că al doilea tur al alegerilor prezidențiale din țara sa va aduce 'o alegere europeană' și a insistat că 'francezii au numai de câștigat din rămânerea în Uniunea Europeană', transmite AFP.
17:07
Contrar credinţei populare, fiecare individ primeşte aceeaşi oportunitate de a se îmbogăţi, susţine Steve Siebold, un antreprenor devenit milionar în dolari. Totuşi nu toţi oamenii sunt capabili să profite de şansele care li se ivesc.
17:07
Biologul australian Elizabeth Blackburn, laureată a premiului Nobel pentru Fiziologie şi Medicină, şi psihologul american Elissa Epel, recompensată cu numeroase premii, au studiat efectul telomerilor, iar recent au lansat o carte în care explică modul în care anumite gânduri negative accelerează procesul de îmbătrânire. Recunoscând şi ajustând modelele negative de gândire, putem încetini procesul de îmbătrânire, au descoperit autoarele.
16:57
Comunitatea cetățenilor moldoveni din Franța își exprimă regretul cu privire la rechemarea din funcție a Ambasadorului Republicii Moldova în Franţa şi Monaco, Lilian Moraru, decizie anunțată de Ministrul Afacerilor Externe, Andrei Galbur. „Considerăm neargumentată și nefondată retragerea din funcție a domnului ambasador, în condițiile în care Domnia Sa este recunoscut drept cel mai fervent avocat al intereselor cetățenilor moldoveni în statul francez.
16:47
Arestarea filmată și difuzarea acesteia fără acordul persoanei arestate constituie o ingerință în dreptul la propria imagine, parte integrantă a conceptului de viață privată. În cauza Popovi împotriva Bulgariei (cererea nr. 39651/11), Curtea Europeană a Drepturilor Omului a constatat, printre altele, că a fost încălcat art. 8 din Convenție.
16:37
Un minor din satul Mileşti, raionulul Nisporenia a dispărut de trei săptămâni. Inspectoratul de poliţie Nisporeni anunță că Tudor Marin are 13 ani, iar în data de 8 aprilie 2017 a plecat de acasă într-o direcţie necunoscută.  
Acum 8 ore
15:37
Potrivit listei de supleanția a PLDM de la scrutinul Parlamentar din 2014, fotoliul Lilianei Palihovici din Legislativ va fie ocupat de Nicolae Olaru, fiind pe locul 35. Olaru este de profesie istoric, manager în administrația publică locală, fost deputat dar și fost viceministru al Agriculturii.  
15:27
Ordonanţa procurorului în baza căreia Iurie Chirinciuc, ministrul Transporturilor a fost recunoscut bănuit de comiterea infracţiunii de abuz în serviciu şi corupere pasivă face trimitere şi la un document semnat un an în urmă şi de Ministrul Mediului Valeriu Munteanu. 
15:27
De prea multe ori nu ne gândim la ceea ce luăm în grabă de pe rafturile supermarketurilor, dar acest lucru ne poate pune în pericol sănătatea. Bright Side ne arată care sunt produsele pe care nu ar trebui niciodată să le puneţi în coş şi motivele pentru care să vă feriţi de ele.
14:57
Charlotte Stewart a devenit cunoscută în rolul profesoarei Beadle în filmul „Little House on the Praire” la sfârșitul anilor ’70, dar înainte de asta, actrița a jucat în diferite filme alături de actori cunoscuți, printre care Sidney Poitier, Anne Bancroft sau Henry Fonda. Unul dintre rolurile ei memorabile este cel din „Speedway”, în care a jucat alături de Elvis Presley, în anul 1968.
Acum 12 ore
14:07
Șeful statului a lăsat pentru câteva ore cravata și pixul și a participat la amenajarea teritoriului din pardul Valea Trandafirilor, acțiune organizată de PSRM. În imaginile postate pe Facebook, atât Dodon, cât și purtătorul său de cuvânt, Ion Ceban, apar cum taie copacii cu drujba, sădesc copaci și strâng crengile. „Partidele politice trebuie să fie în permenență alături de cetățeni…și la bine, și la greu”, scrie Dodon.
13:27
Mobilizare totală la făcut curățenie în capitală! Până și un câine a reacționat la apelul autorităților privind înlăturarea consecințelor ninsorii de acum câteva săptămâni. Imaginea a fost postată de Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău.
13:17
Liderul Partidului Liberal califică reținerea ministrului Transporturilor, Iurie Chirinciuc, drept un „spectacol cu rădăcini mai adânci”.  Mihai Ghimpu spune că nu a vorbit cu liderul PDM, Vladimir Plahotniuc, despre aces subiect și nici nu vede motivul pentru care l-ar aborda.
12:37
Împreună cu aplicaţia Facebook Lite, Messenger Lite oferă o alternativă mai puţin consumatoare de resurse pentru a ţine legătura cu prietenii de pe Facebook, prietenoasă cu dispozitive de generaţie mai veche şi conexiuni lente de internet mobil.
12:27
Comitetul executiv al Băncii Naționale a decis, în ședința din 13 aprilie 2017,  aplicarea sancțiunii de amendă (între 8 și 10 salarii medii pe activități financiare) față de 11 foști administratori ai B.C. „Moldindconbank” S.A.
12:17
Nu degeaba a fost și va rămâne în istorie drept un veritabil fashion icon. Jacqueline Kennedy avea o eleganță aparte, izvorâtă din simplitatea ținutelor pe care și le personaliza până la ultimul centimetru.
11:58
Turcia a blocat sâmbătă în totalitate accesul internet la enciclopedia Wikipedia, a anunțat Turkey Blocks, un organism de supraveghere online, fără nicio altă explicație, potrivit AFP.
11:58
Peste 200 de locuinţe din oraşul Hânceşti au avut de suferit din cauza revărsării râului Cogâlnic, care s-a umplut peste limită, ca urmare a ninsorilor abundente din 20 şi 21 aprilie. Primarul oraşului Hânceşti, Alexandru Botnari, a declarat pentru IPN că serviciile orăşeneşti lucrează încă de la începutul săptămânii la pomparea apei din ogrăzile oamenilor. Edilul estimează că, dacă nu va ploua, în două - trei zile lucrările se vor finaliza.
11:17
Un bărbat de 62 de ani s-a sinucis după ce s-a împușcat cu în inimă. Suicidul a avut loc ieri în satul Gura Bâcului din raionul Anenii Noi.
11:07
Liderul PLDM, Viorel Cibotaru, condamnă modul în care fostul său coleg de partid Iurie Chiorescu a părăsit formațiunea.  Cibotaru sugerează că din cauza unor astfel de politicienii, oamenii nu au încredere în clasa politică.
10:47
Moldoveanca Iuliana Beregoi a cântat în limba română în finala show-ului Голос.Дети din Rusia. Prestația adolescentei de 12 ani a ridicat sala în picioare. Iuliana Beregoi a cântat piesa „Lupii”, în versiunea ADDEI.
10:37
Un bărbat a fost internat la Spitalul Raional Anenii Noi după ce mașina pe care o conducea s-a lovit frontal cu un alt vehicul. Accidentul a avut loc în această dimineață în localitatea Chetrosu.
10:27
Un bărbat de 62 de ani s-a sinucis după ce s-a împușcat cu în inimă. Suicidul a avut loc ieri în satul Gura Bâcului din raionul Anenii Noi.
10:27
Un complet din trei judecători de la Judecătoria Chişinău, la solicitarea procurorului Procuraturii Anticorupţie, Andrei Băeşu, a pus în aplicare una din cele mai răsunătoare condamnări din istoria recentă a R. Moldova, cea a lui Veaceslav Platon, etichetat drept raiderul nr. 1 din CSI. Controversatul om de afaceri, judecat într-un proces cu uşile închise, a primit 18 ani de închisoare cu executare în penitenciar de tip închis, iar bunuri care i-ar aparţine, în valoare de peste 800 de milioane de lei, i-au fost confiscate, scrie Ziarul de Gardă.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.