Consilierul directorului ÎS Calea Ferată din Moldova și-a cumpărat televiziune

Radio Chisinau, 11 ianuarie 2017 15:47

Postul de televiziune Noroc TV are, de la sfârșitul anului trecut, un nou proprietar și administrator. Compania Noroc Media SRL, cea care administrează postul de televiziune Noroc TV, dar și postul de radio Noroc FM, a ajuns în proprietatea lui Igor Matveiciuc, un tânăr de 29 de ani. Matveiciuc este consilier pe probleme generale al directorului IS Calea Ferată din Moldova, Iurie Topală.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Radio Chisinau

Acum 5 minute
10:57
Alexandr Drobaha, un artist moldovean cu origini ucrainene, conectat la cultura polonă, și-a expus picturile la reședința ambasadorului Poloniei în Republica Moldova.
Acum 2 ore
09:52
173 de hectare de pădure au ars anul trecut, provocând prejudicii estimate la 191 de mii de lei. Suprafaţa afectată este mai mare decât în 2015, când au ars 119 hectare de pădure.
Acum 4 ore
08:32
Agenția Medicamentului și Dispozitivelor Medicale trece din gestiunea Ministerului Sănătății în subordinea Guvernului. Noul statut al Agenției este prevăzut într-un proiect de lege votat în primă lectură vineri, 24 februarie, transmite IPN.
Acum 24 ore
20:07
Emiratele Arabe Unite (EAU) au transmis o notă oficială de protest Ministerului de Externe al Letoniei, după ce angajații Aeroportului Internațional din Riga au cerut noului ambasador EAU, Hanan Khalfan Obaida Ali Al-Madani, sa-și scoata hijabul.
19:32
O emisiune cu și pentru românii de pretutindeni.
18:52
Reprezentanți ai Senatului rus l-au criticat vineri pe președintele american Donald Trump pentru declarațiile privind dezvoltarea arsenalului nuclear al SUA, acuzându-l inclusiv că dorește să revină la cursa înarmării ce a marcat Războiul Rece și să pună sub semnul întrebării tratatul START semnat în anul 2009, transmite agenția EFE.
18:47
Respectarea recomandărilor Ministerului Economiei privind organizarea procedurilor de achiziții a energiei electrice, precum și ultimele evoluții regionale în sectorul dat au fost discutate astăzi de viceprim-ministrul, Octavian Calmîc, ministru al Economiei, cu conducătorii companiilor reglementate din sectorul electroenergetic și Grupul de observatori, care monitorizează procesul de licitație.
18:37
Nu mai puţin de 15 cartonaşe roşii a arătat arbitrul într-un meci dintre două echipe care evoluează în liga de fotbal amator din Turcia.
18:17
Parlamentul a aprobat proceduri simplificate pentru acordarea dreptului de ședere pe teritoriul Republicii Moldova investitorilor în domeniul IT. Aceștia își vor putea desfășura activitatea fără a fi documentați cu permis de ședere temporară.
18:07
Partidul Laburist, principala formaţiune de opoziţie din Marea Britanie, a suferit o înfrângere puternică în faţa conservatorilor de la guvernare în cadrul alegerilor parlamentare parţiale din nordul Angliei.
17:52
Google lansează ''Perspective'', un instrument informatic bazat pe un sistem de inteligență artificială (AI) care moderează în mod automat comentariile online pe forumuri, rețele de socializare sau alte platforme media, blocând mesajele al căror conținut încalcă regulile de limbaj ale acestor medii, conform AFP.
17:42
Judecătoria sectorului Buiucani a prelungit mandatul de arest pe numele lui Veaceslav Platon cu încă 30 de zile. Tot azi, în cadrul ședinței de judecată, au fost audiați doi directori de filiale ai băncii comerciale „Victoriabank”, precum și o persoană civilă care a beneficiat de un credit de la instituția bancară.
17:32
173 de hectare de pădure au ars anul trecut, provocând prejudicii estimate la 191 de mii de lei. Suprafaţa afectată este mai mare decât în 2015, când au ars 119 hectare de pădure.
17:22
Guvernul Germaniei a criticat dur un plan al armatei ruse care prevede construirea unei replici a Reichstag-ului, sediul Parlamentului german, pentru a putea fi utilizată ca ţintă într-un poligon militar situat în apropiere de Moscova.
17:17
După sentința Curții Supreme de Justiție, pe portalul instanțelor judecătorești a apărut sentința integrală în cazul ex-premierului Vlad Filat. Documentul are 265 de pagini și este depersonalizat însă în el poate fi citit și ultimul cuvânt al inculpatului, în care Filat spune că dosarul său este unul politic, că i s-au încălcat mai multe drepturi și că, de fapt, regretă că a luat cadou.
17:12
Comisia Electorală britanică a anunțat vineri că desfășoară o anchetă cu privire la cheltuielile din campania pentru referendumul din 23 iunie 2016, încheiat cu un vot majoritar pentru ieșirea țării din Uniunea Europeană, transmite BBC News.
17:07
Agenția Medicamentului și Dispozitivelor Medicale trece din gestiunea Ministerului Sănătății în subordinea Guvernului. Noul statut al Agenției este prevăzut într-un proiect de lege votat în primă lectură vineri, 24 februarie, transmite IPN.
16:57
Dacă plasarea copilului într-un serviciu social a fost determinată de violență, neglijare, exploatare, abandon sau eschivarea în orice alt mod a părinților de a-și exercita drepturile și obligațiile părintești, instanța de judecată, la cererea autorității tutelare teritoriale, va dispune încasarea de la părinți a cheltuielilor pentru creșterea și educarea copilului în serviciu, din momentul plasării.
16:52
Moțiunea simplă privind politica interne în domeniul sănătății realizate de ministrul Sănătății, Ruxanda Glavan, va fi examinată pe data de 2 martie. O decizie în acest sens a fost luată de Biroul permanent al Parlamentului.
16:32
Guvernul german a recunoscut vineri că 32 dintre cei 50 de cetățeni afgani pe care autoritățile urmau să îi expulzeze în cursul acestei săptămâni au reușit să scape de repatriere, înșelând în diverse moduri vigilența polițiștilor, transmite AFP.
16:32
În cadrul vizitei sale în Republica Moldova, președintele turc Recep Tayyip Erdogan, va merge la Comrat pe data de 5 mai, cu ocazia unui congres al găgăuzilor din întreaga lume. Declarații în acest sens a făcut șeful direcției pentru relații externe din Executivul regional al Găgăuziei, Vitali Vlah.
16:22
48 de concerte de muzică populară, clasică, jazz și folk vor fi organizate în cadrul tradiționalului festival „Mărțișor”, care va avea loc săptămâna viitoare. 22 de spectacole vor avea loc în sălile de concerte din Chișinău și 26 de spectacole vor fi organizate în raioanele din R.Moldova, inclusiv în satul Molovata și la Râbnița, aflate în stânga Nistrului. 
16:22
Sheriff a învins-o pe Speranța, cu scorul de 2-0, la Nisporeni, în cadrul etapei a 20-a a Diviziei Naționale la fotbal.
16:07
Președintele american Donald Trump a criticat vineri Biroul Federal de Informații (FBI) într-un mesaj postat pe Twitter, la scurt timp după informații apărute în presă conform cărora FBI a respins solicitarea Casei Albe de a dezminți relatările despre contactele dintre stafful de campanie al șefului statului și serviciile ruse înainte de alegerile prezidențiale din noiembrie 2016, potrivit DPA, care citează CNN.
15:57
Ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Eduard Grama, a solicitat asistența ambasadorului belarus la Chișinău, Serghei Chichuk, pentru majorarea exporturilor de vinuri moldovenești în țara sa.
15:47
Târgul Mărţişorului are loc în perioada 25 februarie–1 martie, între orele 10:00-18:00, la Muzeul Naţional al Ţăranului Român, artişti plastici, meşteri ţărani şi studenţi aşteptându-i pe cei interesaţi cu o ofertă bogată de mărţişoare, târgul oferind şi produse gastronomice tradiţionale.
15:42
Pot candida persoanele care deţin titlul ştiinţific sau didactico-ştiinţific şi au experienţă de cel puţin cinci ani în învăţământul superior şi de cercetare, transmite IPN.
15:32
Președintele turc Recep Tayyip Erdogan va efectua o vizită oficială în Rusia pe 9 și 10 martie, în cadrul procesului de normalizare a relațiilor cu Moscova, a anunțat vineri postul public de televiziune turc, TRT, citat de agenția EFE.
15:22
Biroul Relații cu Diaspora (BRD) va expedia până pe 1 martie 1500 de mărțișoare confecționate de copii din Republica Moldova asociațiilor de moldoveni și misiunilor diplomatice de peste hotare, transmite IPN.
15:22
Candidata de extremă dreaptă la alegerile prezidenţiale din Franţa, Marine Le Pen, a refuzat să fie interogată de poliţie în legătură cu presupuse plăţi ilegale acordate unor membri ai echipei sale.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.