(foto) Un autobuz de linie din Chişinău a zgâriat urât un sedan de lux

UNIMEDIA, 11 ianuarie 2017 15:08

Proprietarul unui sedan Mercedes a rămas astăzi cu maşina avariată din cauza unui autobuz de linie.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 15 minute
17:48
Preşedintele Igor Dodon a recunoscut datoriile Transnistriei pentru gazul natural drept „datoria totală a Moldovei” faţă de compania rusă „Gazprom” în sumă de $6,5 mlrd. Despre aceasta Dodon a declarat în timpul întrevederii la Moscova cu conducerea concernului rus. În acelaşi timp, şeful statului, care pe 16-18 ianuarie efectuează prima sa vizită oficială în Rusia, a menţionat că Chişinăul „examinează variantele posibile pentru achitarea datoriei faţă de „Gazprom”, pe care Moldova din dreapta Nistrului o are în sumă de circa $500 mil.
17:48
Pierderea temporară a conexiunii la internet va limita mai puţin utilitatea dispozitivelor cu Android, spre exemplu la folosirea Google Search, care de acum va păstra căutările în modul offline şi afişa rezultatele imediat ce este restabilită conexiunea la internet.
Acum o oră
17:29
Update 17:20 După șase ore, ședința de judecată în cazul omului de afaceri Veaceslav Platon s-a amânat pentru vineri, 20 ianuarie.
17:29
Astăzi are loc o nouă ședință de Guvern prezidată de premierul Pavel Filip. Cabinetul de miniștri urmează să discute 23 subiecte incluse pe ordinea de zi. Ședința începe la ora 15:00 și poate fi urmărită live pe UNIMEDIA.
17:18
Ieri am publicat un articol în care v-am arătat cum un bărbat matur a zgâriat intenţionat un automobil parcat în centrul Chişinăului.
Acum 2 ore
16:59
Președintele României a declarat, astazi, în cadrul întâlnirii anuale cu şefii misiunilor diplomatice şi ai reprezentanţelor organizaţiilor internaţionale în România, că indiferent de declarațiile lui Igor Dodon făcute ieri, la Moscova, România va continua să sprijine cursul european al Republicii Moldova.
16:59
Ministerul Afacerilor Externe al României a luat notă de declarațiile președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, lansate cu prilejul vizitei la Moscova, pe care le consideră inadecvate și nu corespund realităților politice și relațiilor speciale dintre România și Republica Moldova.
16:59
Reprezentanții Comisiei Europene așteaptă cu nerăbdare vizita președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, la Bruxelles, după ce acesta și-a arătat speranța la Moscova că PSRM va denunța Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană și chiar a subliniat că el va susține o astfel de inițiativă.  Declarația aparțin purtătoarei de cuvânt a șefei politicii externe a UE, Federica Mogherini și a fost făcută pentru Europa Liberă. 
16:59
În Moldova încă nu a venit primăvara şi temperaturile negative de afară pot aduce neplăceri chiar şi acelor şoferi care îşi schimbă în mod regulat acumulatorul.
16:38
O clinică ucraineană de reproducere asistată a anunțat pe site-ul său nașterea unui bebeluș cu material genetic de la trei persoane: mama sa, tatăl său și o donatoare, informează agerpres.ro
16:28
Începutul sesiunii parlamentare primăvară-vară se anunță a fi cu surprize. Cei 14 foști comuniști, doi liberali și câțiva socialiști și liberal-democrați urmează să vină cu anunțuri importante în ceea ce privește activitatea lor în Parlament. Mai exact, aceștia vor anunța fie că aderă la Partidul Democrat, fie că vor susține actuala majoritate. Cel puțin asta spun unele surse UNIMEDIA. Potrivit acestora, este vorba despre un număr important de deputați din PSRM și cel puțin doi liberal-democrați.
16:28
Ministerul Afacerilor Externe al României a luat notă de declarațiile președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, lansate cu prilejul vizitei la Moscova, pe care le consideră inadecvate și care nu corespund realităților politice și relațiilor speciale dintre România și Republica Moldova.
16:18
Igor Dodon l-a invitat pe patriarhul Moscovei şi al întregii Rusii, Chiril, să efectueze o vizită în Republica Moldova în cadrul căreia vor fi începute lucrările de construcție a unei noi biserici la Chișinău.
Acum 4 ore
15:58
Directoarea Liceului "Vasile Alecsandri" din Chișinău vine în studioul UNIMEDIA la emisiunea Alb&Negru, moderată de Elena Robu.
15:58
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a dăruit astăzi, în cadrul unei vizite la Institutul de Stat de Relaţii Internaţionale din Moscova, 350 de seturi de carte despre istoria Moldovei studenților moldoveni de la Institut.
15:48
Circa 1.300 de tineri specialişti şi absolvenţi ai instituţiilor de învăţământ superior pedagogic vor beneficia de îndemnizaţii unice majorate de la 30.000 la 45.000 de lei. Cabinetul de miniştri a aprobat un proiect de lege în acest sens în cadrul şedinţei de Guvern.
15:48
Președintele României a declarat, astazi, în cadrul întâlnirii anuale cu şefii misiunilor diplomatice şi ai reprezentanţelor organizaţiilor internaţionale în România, că indiferent de declarațiile lui Igor Dodon făcute ieri, la Moscova, România va continua să sprijine cursul european al Republicii Moldova.
15:38
În debutul şedinţei de Guvern, premierul Pavel Filip a venit cu un comentariu, referitor la declaraţiile făcute de preşedintele Igor Dodon la Moscova. Potrivit prim-ministrului declaraţiile respective nu vor avea niciun efect la Chişinău şi vor rămâne doar nişte declaraţii politice.
15:38
Cel puțin 37 de persoane au murit la o tabără militară din statul Mali, după ce o mașină cu explozibil a fost detonată. 
15:08
După ce a scos videoclipul piesei „M-ai lovit”, în care interpeeta condamnă violența în familia, aceasta a lansat o nouă piesă întitulată „Tăcerea”. „Doare tăcerea din noi”, este versul care devine lait-motivul piesei.
14:58
Nu este prima oară când aflăm detalii despre o țigară electronică explodată, dar acesta ar putea fi cel mai serios caz din ultimii ani.
14:58
Consumul de ardei iute poate contribui la scăderea mortalității, potrivit unei cercetări desfășurate de oameni de știință de la University of Vermont din SUA, conform agerpres.ro
14:58
Astăzi are loc o nouă ședință de Guvern prezidată de premierul Pavel Filip. Cabinetul de miniștri urmează să discute 23 subiecte incluse pe ordinea de zi. Ședința începe la ora 15:00 și poate fi urmărită live pe UNIMEDIA.
14:38
Cernobîl va deveni centru de producere a energiei electrice. În 1989, în Ucraina a avut loc cel mai puternic dezastru din istoria lumii. Deşi nici în prezent zona nu este sigură, investitorii doresc să transforme regiunea într-un imens parc al energiei solare.
14:18
Compania Land Rover sărbătoreşte 48 de ani de la naşterea modelului său legendar Range Rover.
14:08
Unul dintre ce mai cunoscuți și apreciați actori din România, Ion Besoiu a încetat din viață la vârsta de 85 de ani. 
14:08
Guvernul german a stabilit asăzi data viitoarelor alegeri parlamentare federale pentru 24 septembrie, transmit DPA și N-TV.
Acum 6 ore
13:58
Un autocamion, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 46 de ani, locuitor al municipiului Bălți, a fost stopat de către poliție în apropierea orașului Florești.
13:48
Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) a lansat miercuri, 18 ianuarie, un spot video prin care din nou îi îndeamnă pe consumatorii de media să nu se lase manipulați de știrile false.
13:38
Fotografii „spioni” au reuşit să surprindă prototipul actualizat al maşinii de teren extreme Mercedes-Benz G 500 4×4².
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.