/VIDEO/ Universitate pentru vârstnicii din nordul țării. Persoanele în etate pot deveni din nou studenți

TV Nord, 10 iulie 2024 17:00

Vârstnicii din nordul țării vor putea reveni în băncile universitare. La USARB vor fi predate ore speciale.  NATALIA GAȘIȚOI, rector USARB: „Ne  bucurăm enorm de mult că în această vară dăm start admiterii pentru cei vârstnici la Universitatea vârstei a treia. Suntem convinși că aceste programe vor impulsiona viața vârstnicilor, vor avea un impact asupra […] Acest articol /VIDEO/ Universitate pentru vârstnicii din nordul țării. Persoanele în etate pot deveni din nou studenți a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de TV Nord

Acum 12 ore
19:00
Municipiul Bălți va putea deveni un centru urban competitiv și sustenabil, grație noului Program Național de accelerare a dezvoltării localității în calitate de pol de dezvoltare pentru anii 2024-2028. O dispoziție în acest sens a fost aprobat recent de către Guvern. Cum va fi implementat programul, ce aspecte vizează și cum va putea contribui fiecare […] Acest articol Programul Național de accelerare a dezvoltării mun. Bălți a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
17:10
Vara, odată cu perioada vacanțelor și concediilor, bălțenii spun că simt mai mult ca niciodată lipsa locurilor amenajate pentru odihnă și recreere. „Dar de Lacul Orășenesc nu sunt cuvinte. Bine, lumea care poate să scoată 150 de lei din buzunar se duce pe o zi la bazin, dar care nu are? Și copii sunt mulți […] Acest articol /VIDEO/ Unde își petrec timpul liber bălțenii: „Tufari de jur împrejur” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Acum 24 ore
16:30
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis pentru perioada 16 – 22 iulie, Cod Galben de pericol de incendiu. Din cauza temperaturilor ridicate și a lipsei precipitațiilor, pe arii extinse se va menține pericol excepțional de incendiu (clasa V) cu caracter natural, transmit meteorologii. Menționăm că Republica Moldova se află sub cod Portocaliu și Roșu de […] Acest articol Atenție, Cod Galben! Meteorologii anunță din nou pericol de incendiu a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:30
Un bărbat, cetețean israelian, de 46 de ani a fost depistat pe Aeroportul Internațional Chișinău cu bagajul ticsic cu țigări.  Persoana a fost identificată în timpul controlului efectuat de polițiștii de frontieră în cooperare cu funcționarii vamali. În rezultat, în bagaj erau ascunse 230 pachete de țigări, în vederea transportării ilicite. Țigările au fost ridicate, […] Acest articol 230 pachete de țigări, depistate în bagajul unui pasager de la ruta „Chișinău-Tel Aviv” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:20
După ce au susținut examenele de stat, absolvenții din nordul țării și-au luat rămas bun de la anii de studenție. Anul acesta, festivitatea a fost organizată în incinta Teatrului Național Vasile Alecsandri din Bălți, iar oaspete de onoare a fost președinta Republicii Moldova, Maia Sandu.  „Drumul meu a durat timp de 5 ani. Sunt foarte […] Acest articol /VIDEO/ Absolvenții din Bălți și-au luat diplomele. Festivitatea, organizată la Teatrul Național V. Alecsandri a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:10
Bărbatul din imagine este căutat de oamenii legii și rude, după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Acesta are 41 de ani și este locuitor al satului Cubolta din raionul Sîngerei. Cu o lună și jumătate în urmă, el a ieșit din casă și a plecat într-o direcție necunoscută, iar până […] Acest articol Un bărbat din raionul Sîngerei este căutat de rude și poliție, după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:30
Pe lângă apă, care trebuie băută în cantităţi mai mari pe vreme caniculară, există şi alimente care îţi asigură hidratarea atunci când simţi că nu mai poți de căldura. Vă prezentăm cinci alimente care vă vor ajuta să suportați mai ușor zilele toride. Pepenele verde. În afară că hidratează, pepenele conţine şi licopen, un compus care […] Acest articol Fructele și legumele care te ajută să suporți canicula a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:00
Un bărbat de 57 de ani a fost recunoscut vinovat pentru acțiuni cu caracter sexual neconsimțite și violență în familie, stabilindu-i-se pedeapsa sub formă de închisoare pe un termen de 11 ani, cu executare în penitenciar de tip semiînchis. Potrivit acuzării înaintate de procurori, inculpatul, în perioada anilor 2021 -2023, locuind în comun cu soția sa și o […] Acest articol Soția sa a luat o copilă sub tutelă, iar el a abuzat-o sexual. Inculpatul – condamnat la 11 ani de închisoare a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:40
RED Nord, compania care distribuie energie electrică în toate localitățile din nordul Republicii Moldova, ar putea fi cumpărată de România. O asemenea declarația a fost făcută vineri, 12 iulie, de premierul român Marcel Ciolacu în cadrul unei conferințe de presă. Premierul român a spus că țara sa, produce acum mai multă energie electrică decât consumă, însă […] Acest articol România ar putea cumpăra furnizorul de energie electrică RED Nord. Ce spune ministrul Parlicov a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:10
Republica Moldova a obținut bronzul în concursul feminin pe echipe la Campionatul European de tineret la tir cu arcul. Acesta s-a desfășurat la Ploiești, România. Arcașele de la Centrul Sportiv de Pregătire a Loturilor Naționale, Kasandra Berzan, Nicoleta Clima și Varvara Tisliuc au cucerit medalia de bronz. În finală mică, echipa a dispus cu scorul […] Acest articol /FOTO/ Moldova a obținut bronzul la Campionatul European de tineret la tir cu arcul a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:00
La Glodeni, centrul pentru refugiații din Ucraina a fost dotat cu panouri fotovoltaice. ANDREW BLAKELY, director Church World Service în Moldova: „Un fel de proiect care a r fi de folos acum pentru refugiații din Ucraina, dar și care ar avea folos pentru mulți ani înainte pentru Republica Moldova. Având în vedere că statul are […] Acest articol /VIDEO/ Vor avea 0 lei în facturi. Centrul pentru refugiați din Glodeni, dotat cu panouri fotovoltaice a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:20
Codul Rușu de Caniculă încă este în vigoare. Meteorologii prognozează pentru ziua de astăzi, 15 iulie 2024, maxime de până la +40 de grade. Noapte mercurul în termometre va coborî până la +25 de grade Celsius.  În regiunile de nord, temperaturile maxime vor ajunge, la orele amiezei, până la +38 de grade, iar noaptea coboară […] Acest articol /METEO/ Cea mai caldă zi de până acum. Cum va fi astăzi, 15 iulie 2024 a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:20
Melania Trump l-a calificat duminică drept „monstru” pe autorul tentativei de asasinat asupra soţului ei, din care fostul preşedinte a scăpat doar uşor rănit. „Un monstru (…) a încercat să stingă pasiunea lui Donald, râsul lui, inventivitatea lui, dragostea lui pentru muzică, verva sa”, a scris fosta Primă Doamnă într-un comunicat difuzat pe reţeaua X. […] Acest articol Melania Trump, după tentativa de asasinat asupra soțului ei: „Un monstru a încercat să stingă pasiunea lui Donald” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:20
Aseară, 14 iulie, pe stadionul din Berlin s-a jucat finala EURO 2024. Spania a învins Anglia cu scorul de 2-1. De menționat că, Spania a câștigat pentru a 4-a oară campionatul European. Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram. Acest articol EURO 2024: Spania este campioana Europei, după 2-1 în finala cu Anglia a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:20
Și-a cumpărat un permis de conducere cu 150 de euro prin intermediul rețelelor de socializare. Este vorba despre un bărbat de 34 de ani, originar din raionul Soroca. Bărbatul intra în țară prin Punctul de Trecere al Frontierei Costești, fiind pasager pe ruta „Franța-Moldova”.  În urma unor verificări amănunțite, asupra bărbatului a fost găsit permisul de […] Acest articol Un bărbat din Soroca și-a cumpărat permisul de conducere pe rețelele de socializare a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Mai mult de 2 zile în urmă
17:10
În contextul Codului Roșu de caniculă în Republica Moldova anunțat de Serviciul Hidrometeorologic de Stat, Ministerul Sănătății vine cu următoarele recomandări pentru populație: Deshidratarea diminuează capacitatea de luptă a organismului împotriva căldurii Recomandări pentru locuințe Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram. Acest articol Cod Roșu de caniculă. Recomandările Ministerului Sănătății a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:40
APL-urile de nivelurile I și II pot obține finanțare de la stat pentru dezvoltarea localităților. Apelul competitiv de selectare a proiectelor a fost deja lansat, acesta face parte din prevederile Strategiei Naționale de Dezvoltare „Moldova Europeană 2030”. MARIA PRISACARI, directoarea ADR Nord: „Apelul este destinat autorităților publice locale de nivelul doi și de nivelul unu, […] Acest articol /VIDEO/ Statul oferă milioane de lei pentru dezvoltarea localităților. Ce trebuie să facă primarii a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:30
La Edineț, lucrările de construcție a unui bazin de înot și a unei săli sportive multifuncționale sunt în toi. De asemenea, Agenția de Dezvoltare Nord comunică despre demararea lucrărilor de construcție a 500 m de apeduct și a 200 m de canalizare, 170 m de gazoduct, rețele de energie electrică pe o suprafață de 240 […] Acest articol /FOTO/ Construcția complexului sportiv de la Edineț e în toi a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:00
Lupta în criza gunoiului la Bălți continuă. Președinții fracțiunilor politice din consiliul municipal îl acuză pe primarul Alexandr Petkov că ar fi creat artificial colapsul ecologic. Potrivit Consilierului Serghei Gramma, pentru ca problema să fie rezolvată, era nevoie doar de semnătura edilului, așa cum banii deja au fost alocați încă de la începutul lunii iunie. […] Acest articol /VIDEO/ Problema gunoiului din Bălți putea fi rezolvată mai repede. Era nevoie doar se semnătura primarului a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:50
Creștinii ortodocși din Republica Moldova îi cinstesc astăzi pe Apostolii Petru și Pavel „Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am ajuns la așa o sărbătoare mare. Sfinții Apostoli Petru și Pavel, care ne așteaptă pe noi, răposați să ne ducem, apostolul Petru e la rai. Îi mulțumim lui Dumnezeu de pacea din sufletele noastre și dragostea […] Acest articol /VIDEO/ S-au împărtășit și au sfințit fructele. Creștinii ortodocși îi cinstesc astăzi pe Apostolii Petru și Pavel a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:50
Un bărbat a fost condamnat la 16 ani de închisoare, după ce împreună cu iubita a omorât soțul femeii pentru a nu fi deconspirați. Omorul s-a produs în 2008, într-un sat din raionul Rîșcani. Potrivit sentinței Judecătoriei Bălți, pronunțate la patru luni de la trimiterea dosarului penal în judecată, inculpatul a fost extrădat din Rusia, […] Acest articol Omorul de la Rîșcani din 2008. Un bărbat a fost condamnat la 16 ani de închisoare a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:30
Durata medie a vieții în Republica Moldova în anul 2023 a crescut cu aproximativ 0,5 ani comparativ cu anul 2022, și constituit 71,9.  Potrivit informațiilor statistice oficiale, speranța de viață la naştere pe sexe, în anul 2023, a constituit 67,5 de ani pentru bărbați și 76,4 de ani pentru femei: în creștere cu 0,4 ani la bărbați […] Acest articol Durata medie a vieții a crescut în 2023. Femeile trăiesc mai mult cu 0,7 ani, iar bărbații cu 0,4 ani a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:40
Codul Roșu de caniculă a ajuns de ieri în Parlament. Câțiva deputați s-au stropit cu apă, după ce s-au contrazis prin replici, în urma unui raport prezentat la tribuna centrală. În plenul Parlamentului a fost prezentat Raportul privind combaterea discriminării. La sesiunea de luări de cuvînt deputata Diana Caraman din partea BCS, și-a acuzat colegii […] Acest articol /VIDEO/ Canicula a ajuns și în Parlament. Deputații s-au stropit cu apă după ce s-au contrazis a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:10
În timp ce unii moldoveni sunt de părerea că pentru a călători au nevoie de pașaport, viză și valiză, alții nu ratează șansa de a-și descoperi plaiul natal, întrucât cât de mic nu ar părea acesta, orice colț ne poate spune o poveste. Ca sursă de inspirație, pentru cei ce doresc să-și îndrepte pașii către […] Acest articol Mica Elveție sau Maldive de Moldova. Atracțiile turistice din nordul țării care merită să fie vizitate a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:30
Un bărbat de 33 de ani s-a ales cu amendă și i-a fost suspendat dreptul de a conduce vehicule, după ce a încălcat limita de viteză pe un drum cu risc sporit de producere a accidentelor rutiere. Cazul a fost înregistrat în satul Halahora de Sus din raionul Briceni, acolo unde limita de viteză este […] Acest articol /FOTO/ În raionul Briceni se poate. Un vitezoman conducea cu 143 unde e permis doar cu 50 de km pe oră a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:10
Percheziții în raionul Ocnița. Ofițerii Direcției investigații „Nord” a Inspectoratului Național de Investigații și procurorii din Bălți au destructurat activitatea infracțională a unui grup criminal organizat, specializat în contrabanda și contrafacerea cafelei. De la domiciliul unui suspect de 46 de ani din raionul Ocnița, polițiștii au ridicat: 240 de kg de cafea solubilă fără acte […] Acest articol /VIDEO/ Percheziții la Ocnița. Cafea contrafăcută urma să fie comercializată în regiunea de nord a țării a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:50
Neurochirurgii din Bălți și Chișinău au realizat o intervenție dificilă, de complexitate majoră pentru a salva un pacient. Este vorba de un bărbat, ce a fost diagnosticat cu tumoră intracerebrală masivă în emisfera cerebrală dreaptă. Intervenția a durat mai bine de trei ore și a decurs cu succes. Echipa medicală care a realizat intervenția sunt […] Acest articol /FOTO/ Mai mult de 3 ore au luptat pentru viața unui om. Neurochirurgii din Bălți și Chișinău au salvat un bărbat a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:30
Gheorge Cotorobai, care este învinuit de omorul Anei Maria, tânăra de 19 ani, însărcinată, dispărută la Orhei, ar fi întreținut relații sexuale cu victima.  Potrivit surselor TVR Moldova, expertiza a arătat ca sperma de pe hainele victimei este a lui Gheorghe Cotorobai, principalul suspect. S-a demonstrat oficial ca el este violatorul. Expertiza a arătat ca […] Acest articol Gheorghe Cotorobai ar fi întreținut relații sexuale cu tânăra din Orhei, găsită moartă la Chițcanii Vechi a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:40
40 de vehicule de patrulare și 100 camere video corporale au ajuns la Inspectoratul General al Poliției în cadrul unui proiect finanțat de UE.  Donația are drept scop consolidarea capacităților poliției de a răspunde prompt în situații de urgență și de a proteja drepturile persoanelor care trăiesc în comunitățile locale. Camerele video corporale vor spori […] Acest articol UE a donat 40 de mașini și 100 de camere video poliției din RM a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:20
A intrat în vigoare Codul ROȘU de caniculă. Meteorologii prognozează pentru ziua de astăzi, 12 iulie 2024, maxime de până la +40 de grade. Noapte mercurul în termometre va coborî până la +20 de grade Celsius.  În regiunile de nord, temperaturile maxime vor ajunge, la orele amiezei, până la +36 de grade, iar noaptea coboară […] Acest articol /METEO/ Atenție! Cod ROȘU de caniculă. Cum va fi vremea astăzi, 12 iulie a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11 iulie 2024
18:00
Un copil de 8 ani a ajuns la Spitalul Clinic din Bălți, după ce a căzut de pe un tobogan gonflabil, instalat în centrul orașului. Copilul s-a ales cu o comoție cerebrală și rămâne internat până se va recupera. „Cine va răspunde pentru asta? – Eu am o întrebare, de ce dacă se întâmplă așa […] Acest articol /VIDEO/ Un copil de 8 ani a căzut de pe un carusel din centrul Bălțiului. La scurt timp de la tragedie, toboganul a fost redeschis a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
17:10
Mai bine de o lună la marginea orașului Florești activează o stație de epurare a apelor uzate. Apa uzată vine din rețelele de canalizare și trece câteva etape până a fi epurată. CAROLINA MOLDOVANU, inginer laborant: „Noi ne ocupăm cu epurarea apelor care vin din rețelele de canalizare din oraș asta e funcția noastră. Procesul […] Acest articol /VIDEO/ La marginea orașului Florești, activează o stație de epurare a apelor uzate a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:20
Munca asiduă este în vogă și e răsplătită din plin, iarinteligența este cel mai de preț accesoriu al unei femei. Eroina ediției de astăzi este Dorina Cirisău, șefa de promoție 2024 de la universitatea din Bălți, care a acumulat cea mai mare medie. Acest articol Episod // Invitat: DORINA CIRISĂU, șefa promoției 2024 a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:10
Ex-primarul de Bălți, Renato Usatîi a anunțat astăzi, 11 iulie, prin intermediul unui briefing live, faptul că va candida la alegerile prezidențiale.  „Ca să fie clar pentru toți cetățenii, Renato Usatîi va participa la alegerile prezidențiale nu pentru a lupta cu un concurent sau altul, dar pentru realizarea programului electoral, pentru dezvoltarea și modernizarea Republicii […] Acest articol /VIDEO/ Renato Usatîi va candida la prezidențiale: „Agenda mea coincide cu agenda cetățenilor RM” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:50
Un copil de 8 ani a căzut de pe toboganele instalate în centrul orașului. Băiatul s-a ales cu comoție cerebrală și va rămâne internat în spitalul din Bălți pentru tratament și monitorizare. Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram. Acest articol Un copil de 8 ani a căzut de pe caruselele din centrul orașului a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:40
Școala Profesională din Alexăndreni, raionul Sîngerei, a prejudiciat bugetul de stat cu peste un milion de lei. Ministerul Educației și Cercetării a constatat că în această instituție pentru 50 de elevi au fost alocate 200 de burse, iar unii elevi în general au fost înmatriculați ilegal. Neconcordanța a fost depistată în cadrul unui audit al […] Acest articol /VIDEO/ Cum Școala Profesională din Alexăndreni, Sîngerei, a prejudiciat bugetul de stat cu peste un milion de lei a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:50
Meteorologii au emis cod portocaliu și roșu de caniculă. În intervalul menționat, valul de căldură va continua să se extindă și să se intensifice. Cod portocaliu, Briceni, Edineț, Ocnița, Dondușeni, Rîșcani, Drochia, Soroca. În unele raioane din nordul țării temperatura maximă a aerului va atinge valori cuprinse între +36..+38°C. În restul raioanelor este emis Cod […] Acest articol Cod roșu și portocaliu de caniculă. Se așteaptă până la +40°C a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:40
Un tânăr de 21 de ani a urcau beat și fără permis de conducere la volanul unui Opel. Bărbatul a fost tras pe dreapta de către oamenii legii, noaptea trecută, în jurul orei 03:40. https://t.me/tvnord/12201 Fiind testat, rezultatul a arătat o concentrație de 0,82 mg/l vapori de alcool în aerul expirat. Mijlocul de transport a […] Acest articol A urcat băut la volan. Un tânăr din Ungheni s-a ales cu un proces penal a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:10
Vârstnicii din raionul Florești au reușit să devină un factor decizional în comunitate. Datorită proiectului „Niciun senior invizibil”, care a avut  obiectivul creșterea gradului de implicare a persoanele vârsnice din comunele Gura Camencii și Vărvăreuca din r. Florești în procesul decizional și viața comunitară, pentru o îmbătrânire activă, membrii grupului local de inițiativă s-au implicat în identificarea problemelor […] Acest articol /VIDEO/ „Niciun senior invizibil”, implementat cu succes la Florești: Vârstnicii au devenit un factor decizional în comunitate a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:50
Două persoane au decedat în această dimineață la Rîșcani. Potrivit informațiilor preliminare,  accidentul a avut loc pe traseul M-5 Bălți –Edineț, unde un automobil de model Renault Kango s-a tamponat cu un autocar de model Neoplan de pe ruta Chișinău – Kiev. „Apelul de la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 08:17. La fața […] Acest articol /FOTO/ Grav accident la Rîșcani. Șoferul automobilului și soția acestuia au decedat a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:50
Accident nocturn pe o stradă din Bălți. O mașină a fost avariată, după ce șoferul ar fi pierdut controlul volanului și s-a pălit cu unitatea de transport într-un gard. Accidentul s-a produs pe strada Kiev. Potrivit martorilor oculari în mașină s-ar fi aflat patru persoane. Nimeni nu a avut de suferit. Imaginile video de la […] Acest articol /VIDEO/ Accident nocturn pe o stradă din Bălți a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:50
De la 1 septembrie 2024 și până la sfârșitul anului, troleibuzele din Bălți ar putea să nu circule. Totul pentru că întreprinderea are datorii foarte mari. Potrivit primarului de Bălți, datoria se acumulează din cauza tarifului mic, care nu acoperă cheltuielile întreprinderii. „La Direcția Troleibuze ne așteaptă o problemă financiară foarte mare, începând cu septembrie. […] Acest articol /VIDEO/ De la 1 septembrie, troleibuzele din Bălți ar putea să NU circule până la sfârșitul anului. Motivul a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:10
Reprezentanții de la Procuratura Generală, Serviciul de Informații și Securitate, dar și Consiliul Superior al Magistraturii sunt așteptați luni, 15 iulie la raport. Anunțul a fost făcut de deputatul PAS, Lilian Carp, la începutul ședinței Parlamentului. „Nu este primul caz, au mai fost, dar acesta este diferit prin faptul că persoana asasinată era cu antecedente […] Acest articol Omorul din sectorul Rîșcani. Instituțiile statului, chemate la covor, la Parlament a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:00
Incendiu puternic într-o locuință din satul Pepeni, raionul Sîngerei. Un bărbat și-ar fi incendiat casa pentru că soția a plecat în Italia. Potrivit primarului comunei, Oleg Cernei, bărbatul și-a recunoscut vina. „El a recunoscut că a adus o canistră de motorină, dintre care jumătate a aruncat-o în dormitor și aici a fost focarul, a explodat […] Acest articol /VIDEO/ Un bărbat din Sîngerei și-a dat foc la casă, din cauză că soția a plecat în Italia a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:40
Un canal ilegal de a introduce droguri din Ucraina în Republica Moldova a fost anihilat de oamenii legii. Grupul transporta ilicit droguri sintetice, gestionând o platformă multinațională, care se concentra pe furnizarea ilegală de soluții de comerț electronic clienților și vânzătorilor din întreaga lume. În noaptea de 7 iulie în Punctul de Trecere a Frontierei […] Acest articol Droguri din Ucraina de peste un milion de lei depistate la o vamă din nordul țării a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:50
Aseară, 10 iulie, pe stadionul BVB Stadion din Dortmund s-a jucat a doua semifinală a EURO 2024. Anglia se califică în finală cu 2-1 împotriva Olandei. Anglia va juca finala Campionatului European cu Spania, duminică, 14 iulie, la ora 22.00. Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram. Acest articol EURO 2024: Anglia a învins Olanda și se califică în finală a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:50
Întreprinderea municipală „Direcția de Troleibuze Bălți” anunță recrutarea de personal. Întreprinderea are nevoie urgent de: Informații suplimentare la tel.: 0231 74960, 023170280 (pentru taxatori), 061009952. Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram Acest articol Cauți de lucru? Î.M. „Direcția de Troleibuze Bălți” are nevoie de lucrători a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:30
Ţările NATO au decis miercuri, la Washington, că ajutorul lor militar pentru Ucraina va atinge minimum 40 de miliarde de euro, potrivit textului declaraţiei finale, relatează AFP, citat de DIGI24.ro.  „Intenţionăm să eliberăm un pachet de bază de cel puţin 40 de miliarde de euro pentru anul viitor, iar apoi să menţinem asistenţa de securitate […] Acest articol NATO va ajutat Ucraina cu minim 40 de miliarde de euro a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:10
După nori, vine soarele. Temperaturi caniculare prognozează meteorologii pentru ziua de astăzi, 11 iulie, 2024. Temperatura maximă a aerului va ajunge până la +38 de grade pe timpul zilei, iar noaptea ne așteaptă cel mult +24°C.  În regiunile de nord, temperaturile maxime vor ajunge, la orele amiezei, până la +35 de grade, iar noaptea coboară […] Acest articol /METEO/ Maxime de +37 de grade. După grindina de aseară, revine canicula a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10 iulie 2024
18:20
Plouă cu grindină în nordul țării. Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis Cod Galben de instabilitate atmosferică. Foto: Mihail Zaim/Facebook Pe rețelele de socializare au apărut imagini cu grindina de la Edineț. https://www.facebook.com/share/v/ffx5h3AEeGPX7Sfn/?mibextid=D5vuiz Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram Acest articol /VIDEO/ Plouă cu grindină în nordul țării a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.