Igor Munteanu: Anunțul făcut de guvern despre construcția unui viitor Stadion Național pare delirant, dar și comic

Omniapres, 20 iunie 2024 11:50

Igor Munteanu, președintele CUB declară că ar prefera ca acest guvern să lupte pentru lucrurile pe care le cer cetățenii (pensii și salarii decente, investiții stabilie în economie, cercetare și inovare durabilă, educație de calitate), iar reușitele să ne ajute să ieșim din sărăcie 1. Ministrul Spânu susține pe Telegram că guvernul VA CONSTRUI locul […] The post Igor Munteanu: Anunțul făcut de guvern despre construcția unui viitor Stadion Național pare delirant, dar și comic appeared first on Omniapres.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Omniapres

Acum 2 ore
18:10
Andrei Nastase constată o victorie pentru libertatea de exprimare în Moldova și o pierdere pentru doamna guvernare la Curtea Constituțională !!! O nouă dovadă a incompetenței PAS si a președintei Maia Sandu. Curtea Constituțională a declarat ca fiind neconstituționale mai multe sintagme din art.90 alin.(2) din Codul electoral, care a fost modificat de majoritatea PAS […] The post VIDEO Andrei Nastase: Încă o victorie pentru libertatea de exprimare în Moldova și o pierdere pentru doamna guvernare appeared first on Omniapres.
Acum 6 ore
15:20
Șoferii din Moldova vor fi obligați să accepte testarea antidrog, la solicitarea Poliției. Oamenii legii vor avea dreptul să verife dacă persoanele aflate la volan sunt în stare de ebrietate narcotică și să le însoțească la instituții medicale specializate. Conform noilor reglementări, aprobate de Guvern, conducătorii de vehicule bănuiți că ar fi consumat substanțe interzise […] The post ATENȚIE: Șoferii vor fi obligaţi să accepte testarea antidrog appeared first on Omniapres.
14:50
Marina Gavril este doctorița de 41 de ani găsită moartă în propriul cabinet de stomatologie. Femeia ar fi fost ucisă cu trei lovituri de cuțit, spun anchetatorii, anunță Nexta.ro. Principalul suspect, soțul doctoriței: ce a spus polițiștilor când a anunțat că a găsit cadavrul Potrivit unor surse citate de Realitatea PLUS, principalul suspect ar fi […] The post Răsturnare de situație în cazul doctoriței care a fost ucisă în propriul cabinet appeared first on Omniapres.
14:40
Curtea de Justiție a Uniunii Europene a decis astăzi că Comisia Europeană nu a oferit publicului „un acces suficient de larg” la contractele privind vaccinul Covid-19, constatând nereguli în justificarea sa pentru redactarea unor părți ale documentelor, relatează Politico Hotărârea mult așteptată vine cu doar o zi înainte de un vot decisiv pentru Ursula von […] The post ULTIMA ORĂ: Ursula von der Leyen pierde procesul privind transparența contractelor de vaccinuri în fața instanței supreme a UE appeared first on Omniapres.
Acum 8 ore
13:30
Renato Usatîi a dezvăluit că mai multe televiziuni nu vor face dezbateri electorale, deoarece Maia Sandu a refuzat să participe la acestea Renato Usatîi vine cu noi dezvăluiri: posturile de televiziune pro-guvernamentale nu vor organiza dezbateri electorale, deoarece Maia Sandu a refuzat să participe la acestea. Declarația a fot făcută la TV8, iar jurnalistul de […] The post Renato Usatîi a dezvăluit că mai multe televiziuni nu vor face dezbateri electorale, deoarece Maia Sandu a refuzat să participe la acestea appeared first on Omniapres.
Acum 12 ore
11:20
Adresare către cetățenii Republicii Moldova! Stimați cetățeni ai Republicii Moldova! Dragi compatrioți! Țara noastră, Republica Moldova, traversează cea mai grea perioadă din istoria sa modernă. – În ultimii ani, din Moldova au plecat pentru totdeauna peste 200 mii de cetățeni, în mare parte tineri; – Datoria de stat a depășit 100 (o sută) de miliarde […] The post Adresarea Irinei Vlah către cetățenii Republicii Moldova: Îmi asum responsabilitatea ! appeared first on Omniapres.
11:10
Briefing de presă susținut de fondatoarea „Platformei Moldova”, Irina Vlah, cu tema „Adresare către cetățenii Republicii Moldova” The post Briefing de presă susținut de fondatoarea „Platformei Moldova”, Irina Vlah. Moldova se preșătește de ceva …. appeared first on Omniapres.
10:00
Ședința Guvernului Republicii Moldova din 17 iulie Membrii Cabinetului de Miniștri se convoacă începând cu ora 10:00. Agenda de astăzi poate fi consultată The post LIVE: Ședința Guvernului Republicii Moldova din 17 iulie appeared first on Omniapres.
09:50
În satul Catranîc, raionul Fălești, a fost construit un teren modern de joacă pentru copii. Este cadoul președintelui Partidului Nostru, Renato Usatîi, făcut pentru oamenii din localitate. „Mă bucur că am reușit să realizăm una din promisiunile pe care le-am făcut în fața locuitorilor noștri. Cu sprijinul președintelui Partidului Nostru, Renato Usatîi, în localitate a […] The post Cadou satului Catranîc de la Renato Usatîi – teren de joacă pentru copii. Primarul Serghei Fussa: Am realizat promisiunea! appeared first on Omniapres.
09:10
Fostul Prim-ministru, Ion Chicu, amintește că la data de 16 mai 2024, PAS a modificat legea cu privire la Guvern, prin care i-a oferit Executivului dreptul să decidă singur care acte necesită să fie adoptate prin procedură standard – adică prin HG, Ordonanțe și Dispoziții și care nu (doar prin decizii protocolare). După aceasta, folosindu-se […] The post Fostul Prim-ministru, Ion Chicu, o somează pe Maia Sandu să lase găinăriile … appeared first on Omniapres.
07:10
Horoscop 17 iulie – o zi cu reușite. Avem energie și toate bunele intenții o să le punem în joc să ne putem atinge obiectivele că de muncit, am muncit. RAC Or să vă tenteze niște angajatori fie cu un job, fie măcar cu o colaborare și o să vedeți ce e mai avantajos pentru […] The post Horoscop 17 iulie – o zodie se poate lansa într-o nouă aventură profesională appeared first on Omniapres.
Ieri
19:20
Renato Usatii spune cum a dat-o în bară killerul profesionist, în cazul omorului din capitală. El a fost identificat de către polițiștii responsabili, dar a reușit să părăsească țara   The post VIDEO: NEWS ALERT: Renato Usatii anunță că Kilerul a fost identificat appeared first on Omniapres.
15:10
Întreprinderea de sat „Moldelectrica” informează despre limitarea capacității de transfer a energiei electrice din sistemul electroenergetic național. Până pe 21 iulie, capacitatea pentru schimburi comerciale pe granița Moldova/Ucraina va fi limitată la valori de 0 MW pe ambele direcții. „Decizia de a limita capacitatea de transport a energiei electrice prin liniile de înaltă tensiune a […] The post Moldelectrica a limitat capacitatea de transfer de energie electrică spre Ucraina appeared first on Omniapres.
14:50
Eurodeputata malteză Roberta Metsola, membră a Partidului Popular European, a fost aleasă marţi preşedintă a Parlamentului European pentru următorii doi ani şi jumătate. Roberta Metsola a fost aleasă în primul tur de scrutin, unde a primit o majoritate absolută de 562 de voturi din 623 de voturi valabil exprimate prin vot secret (pe hârtie). Ea […] The post Roberta Metsola a fost realeasă președintă a Parlamentului European appeared first on Omniapres.
12:30
Ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros, trebuie să demisioneze! Declarația sa la una din emisiuni că în Moldova nu există grupări criminale organizate e o bătaie de joc, declară Renato Usatîi. Asta în condițiile în care aceeași televiziune, dar și altele dau cu regularitate știri despre arestări pentru trafic de droguri, despre liderul grupării criminale Machena […] The post Renato Usatîi declară că Ministrul Afacerilor Interne trebuie să-și dea demisia! appeared first on Omniapres.
10:30
O veste bună, pentru Moldova și în special pentru cei peste 700 000 de oameni ai pământului!, susține Andrei Nastase. Datorită presiunii puse de noi și de experți, Guvernul, în tăcere a renunțat la inițiativa rușinoasă și aberantă prin care voia să introducă TVA de 20% la arenda terenurilor agricole, o măsură proastă care afecta […] The post Andrei Nastase: Este un succes important pe care l-am obținut astăzi pentru cetățeni appeared first on Omniapres.
10:00
Consultări publice asupra proiectului 235 din 09.07.2024 privind modificarea Codului contravențional (corupția electorală pasivă) The post LIVE: Consultări publice privind modificarea Codului contravențional – corupția electorală pasivă appeared first on Omniapres.
09:50
Odată cu includerea Republicii Moldova în politica de extindere, responsabilitatea Uniunii Europene (UE) pentru procesele politice moldovenești crește automat. De aceea, relațiile Bruxelles-ului cu Chișinăul necesită suficientă strictețe pentru a evita efectul de contagiune în cazul unor crize politice pe teren moldovenesc, fie că au conexiuni cu scandaluri de corupție sau sunt rezultatul proceselor electorale, […] The post Denis Cenușă: Bruxelles-ul este obligat să pregătească instrumente de comunicare specifice pentru gestionarea eventualelor crize de imagine din Moldova appeared first on Omniapres.
09:10
Impozitele pe clădirile abandonate și pe terenurile agricole necultivate ar putea crește cu până la 300% în Moldova. Acest lucru este prevăzut în proiectul politicii bugetar-fiscale pentru 2025. Experții califică această măsură drept una bună, dar se îndoiesc de eficacitatea ei, transmite Newsmaker.md. Autoritățile locale ar putea primi permisiunea de a majora până la 300% […] The post Impozitul pe clădirile și terenurile abandonate, în creștere cu 300% appeared first on Omniapres.
08:30
Armata Națională urmează să recepționeze în această săptămână un lot de tehnică militară din partea Statelor Unite ale Americii care cuprinde 20 de unităţi de tehnică HMMWV (High Mobility Multipurpose Wheeled Vehicle). Mașinile vor fi utilizate de militarii Armatei Naționale în cadrul antrenamentelor și exercițiilor naționale și internaționale. Donația va fi oferita în contextul realizării […] The post Armata Națională va primi un lot de tehnică de tip HMMWV din partea SUA appeared first on Omniapres.
07:50
Interviu cu Irina Vlah, fondator și președinte al Platformei Moldova, despre valorile tradiționale, patrie, dragostea de patrie și compromisuri acceptabile și inacceptabile Î: Dna Vlah, Dvs. sunteți cunoscută ca o promotoare a valorilor tradiționale pentru majoritatea cetățenilor Republicii Moldova. De aceea, aș vrea să vă întreb ce înseamnă Biserica pentru Dvs. și cât de des […] The post Irina Vlah: Dragostea față de patrie înseamnă grija pentru poporul nostru și eu sunt gata de orice sacrificiu ca oamenii din țara mea să trăiască cu adevărat bine appeared first on Omniapres.
07:10
Horoscop 16 iulie – surprize astăzi. Or să iasă la iveală acele aspecte de care au tot făcut abstracție, dar acum ținem cont de ele ca să putem merge mai departe. RAC O să faceți progrese atât în plan profesional, cât și personal și o să dispuneți de bani să vă puteți duce în vacanță […] The post Horoscop 16 iulie – o să recuperați toți acei bani pe care-i așteptați de luna trecută appeared first on Omniapres.
Mai mult de 2 zile în urmă
15:40
Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova anunță o premieră pentru sistemul educațional: admiterea la universități pentru anul 2024 se va desfășura integral online, prin intermediul platformei eadmitere.gov.md. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă susținute de ministrul Educației și Cercetării, Dan Perciun, la sediul ministerului. Sesiunea de admitere se va deschide […] The post Admiterea la universitățile din Republica Moldova se va desfășura online în premieră appeared first on Omniapres.
15:20
Fostul lider al Platformei DA, Andrei Năstase, spune că va cere anchetarea la nivel internațional a licitației de la aeroport, așa cum a făcut-o în cazul furtului miliardului și a laundromatului rusesc. Acesta a mai avertizat că Andrei Spînu, cel care ar sta în spatele acestor scheme, se vrea a fi următorul oligarh și că […] The post Andrei Năstase vrea o investigație internațională cu privire la licitația de la Aeroportul Chișinău appeared first on Omniapres.
14:00
Alexandr Stoianoglo, ex-procuror general al Republicii Moldova, candidat desemnat la funcția de șef al statului, a declarat într-un interviu pentru TRIBUNA de ce a fost desemnat din partea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova și nu a preferat să meargă independent. T: Domnule Stoianoglo, după anunțul că veți candida la funcția de Președinte al Republicii Moldova, […] The post Alexandr Stoianoglo: Această inițiativă nu îmi aparține appeared first on Omniapres.
13:20
Ofițerii britanici vin la Chișinău să facă teste ADN după crima din sectorul Râșcani, pentru că știu cât de coruptă este poliția de la noi, declară liderul Partidului Nostru, Renat Usatîi. Autoritățile Republicii Moldova sunt total depășite de crima de săptămâna trecută din Capitală. Structurile de forță au eșuat complet și la prevenirea acestui asasinat, […] The post Renato Usatîi: Acest caz a demonstrat încă o dată că R. Moldova nu are credibilitate pe plan extern appeared first on Omniapres.
12:40
Primăria Chișinău se va adresa din nou autorităților competente pentru deblocarea finanțării către suburbiile Capitalei. Am făcut aceste solicitări de câteva ori, dar fără reacții deocamdată în folosul locuitorilor. Și în acest an suntem blocați în finanțarea proiectelor în suburbii deoarece Ministerul Finanțelor interpretează legea diferit, deși specialiștii noștri au venit cu multiple argumente că […] The post Ministerul Finanțelor a blocat finanțarea proiectelor din suburbiile capitalei appeared first on Omniapres.
12:30
Fostul deputat ucrainean Viktor Medvedciuk spune în comentarii despre tentativa de asasinare a lui Donald Trump că Statele Unite au ajuns în situația URSS înainte de căderea imperiului sovietic și îl compară pe președintele Joe Biden cu fostul lider Leonid Brejnev, relatează TASS. Medvedciuk, un oligarh care a condus partidul ucrainean pro-rus „Platforma Opoziției – Pentru […] The post Un fost deputat ucrainean îl compară pe președintele Joe Biden cu Leonid Brejnev appeared first on Omniapres.
12:00
Miniștrii afacerilor externe din UE plănuiesc să boicoteze o reuniune pregătită de Ungaria pentru luna august, organizând în schimb propriul summit, în loc să se deplaseze la Budapesta pentru evenimentul premierului Viktor Orbán, scrie Politico. Ungaria, care deține președinția rotativă a Consiliului UE, intenționează să organizeze un summit al afacerilor externe la Budapesta în perioada […] The post Cum va fi Viktor Orban pedepsit pentru vizitele la Putin și Xi Jinping appeared first on Omniapres.
11:20
Președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, crede că doar o dictatură sănătoasă a ordinii poate restabili încrederea oamenilor în instituțiile statului Într-o republică parlamentară, cum suntem astăzi, nimeni de nimic nu răspunde. Am ajuns după mai bine de 30 de ani de independență că omul astăzi n-are la cine să se plângă. Cetățenii au pierdut încrederea […] The post Renato Usatîi: Doar o dictatură sănătoasă a ordinii poate restabili încrederea oamenilor în instituțiile statului appeared first on Omniapres.
10:40
Interviu cu Irina Vlah, fondator și președinte al Platformei Moldova, despre experiența și lecțiile învățate în politică, cele mai memorabile acțiuni în funcțiile de deputat, membru al Guvernului, guvernator al regiunii găgăuze, prioritățile pe care ar trebui să le aibă președintele Republicii Moldova etc. Î: Dna Vlah, Dvs. sunteți unul dintre cei mai experimentați politicieni […] The post Irina Vlah declară într-un interviu că numai uniți ca societate putem reuși realizarea scopurilor pe care le avem appeared first on Omniapres.
10:30
Noţiunea „stat de drept” este una dintre cele mai utilizate în Republica Moldova. Despre stat de drept se vorbeşte practic în fiecare seară în platourile posturilor de televiziune; la această temă îşi dau cu părerea în public diverşi analişti, formatori de opinie, jurnalişti, politicieni, reprezentanţi ai sectorului asociativ. Unii folosesc noţiunea „stat de drept” pentru […] The post Statul de drept – între abordări formale şi acţiuni concrete appeared first on Omniapres.
10:20
După atacul asupra lui Donald Trump, Moscova a îndemnat duminică Statele Unite să facă “inventarul politicilor sale de incitare la ură împotriva oponenţilor politici, ţărilor şi popoarelor”, folosind tentativa de asasinat pentru a denunţa sprijinul american pentru Kiev, relatează AFP. Adresându-se “celor care votează în Statele Unite pentru furnizarea de arme lui (Volodimir) Zelenski”, purtătoarea […] The post Maria Zaharova: Moscova îndeamnă Washingtonul să facă ”inventarul politicilor sale de incitare la ură” appeared first on Omniapres.
10:20
Cazul asasinatului, avut loc în Chișinău, a unui cetățean turc, arată că Moldova, sub aspectul capacității instituționale, este depășită, declară fostul premier Vlad Filat. Ministerul de Interne are o lipsă de cadre acută pe dimensiunea care vizează investigația, prevenția etc, mai spune Filat. Acest caz se încadrează într-un șir de cazuri precum cazul de la […] The post Vlad Filat: Moldova este depășită sub aspectul capacității instituționale appeared first on Omniapres.
10:20
Ion Ceban, Primar general al municipiului Chișinău, anunță că lucrările de construcție a unicului Amfiteatru din sectorul Ciocana au fost finalizate, urmând a fi instalat sistemul de irigare și amenajat spaţiul verde. Amfiteatrului din bd. Mircea cel Bătrân 4/3 a fost creat de la zero, iar zona adiacentă a fost amenajată cu 2 terenuri de […] The post Ion Ceban: Unicul Amfiteatru din sectorul Ciocana, deja găzduieşte diferite evenimente culturale în aer liber appeared first on Omniapres.
10:20
Victimă a unei tentative de asasinat sâmbătă la un miting în Pennsylvania, Donald Trump a primit sprijinul mai multor luptători UFC, printre care starul mondial MMA Conor McGregor şi americanul Sean Strickland. “Acest multimiliardar în vârstă de 78 de ani ar trebui să fie pe un iaht, să facă turul terenurilor de golf, dar nu […] The post După împuşcăturile de la miting, Connor McGregor şi alte staruri UFC îşi exprimă sprijinul pentru Trump appeared first on Omniapres.
10:20
Horoscop 15 august – o zi cu reușite. O să putem repara niște situații pe care le consideram pierdute și o să facem progrese pe mai multe planuri. LEU O să accesați toate resursele interioare ca să dați drumul unui proiect, să începeți o viață nouă, că aveți nevoie de o schimbare. E posibil să […] The post Horoscop 15 august – pentru o zodie o să vină cineva cu o ofertă de muncă appeared first on Omniapres.
14 iulie 2024
08:10
Horoscop 14 august – o zi cu provocări. E bine să fim pe fază, că apar situații neobișnuite și, dacă suntem cu garda sus, o să ne descurcăm fără probleme. LEU Se poate să vă faceți alte planuri cu privire la sfera profesională, să alegeți o variantă contractuală de succes și să vă oferiți stabilitate […] The post Horoscop 14 august – SCORPION – vin bani fie de la serviciu, fie dintr-un job particula appeared first on Omniapres.
08:10
Candidatul republican la președinția SUA, Donald Trump, 78 de ani, a anunțat că a fost împuşcat în urechea dreaptă, sâmbătă, în timpul atacului care a avut loc la mitingul său electoral din Pennsylvania, informează AFP, citată de Agerpres. “Am fost lovit de un glonţ care mi-a străpuns partea superioară a urechii drepte”, a scris el […] The post VIDEO: Donald Trump, rănit de un glonț în timpul atacului din Pennsylvania. Două persoane, printre care și atacatorul, au fost ucise appeared first on Omniapres.
13 iulie 2024
17:50
Socialiștii s-au încurcat cu totul în acțiuni, afirmă Renato Usatîi după ultimele decizii și declarații făcute de PSRM. Președintele Partidului Nostru s-a referit la faptul că în aceeași săptămână socialiștii au decis că vor boicota referendumul privind aderarea Moldovei la UE și au anunțat că la alegerile prezidențiale îl vor susține pe Alexandr Stoianoglo, care […] The post Usatîi: Dodon și PSRM anunță că boicotează referendumul de aderare la UE, iar candidatul lor, Stoianoglo, se declară pro-european appeared first on Omniapres.
16:20
Fiul lui Nicolas Cage, Weston Cage, s-a predat poliției din Los Angeles, după un incident care a avut loc în aprilie. Atunci, bărbatul în vârstă de 33 de ani și-a bătut cu brutalitate propria mamă, care venise să-l ajute după o încăierare. Potrivit unei declarații a Departamentului de Poliție din Los Angeles, tânărul Cage „s-a […] The post Fiul lui Nicolas Cage a fost arestat. Este șocant ce i-a făcut propriei sale mame appeared first on Omniapres.
11:10
“Modul în care Dodon a lansat invitația la negocieri privind candidatura lui Stoianoglo este la fel de ipocrit ca și invitația Maiei Sandu către partide la consultări privind referendumul”, afirmă liderul PN, Renato Usatîi. “Cu tot respectul pentru Alexandr Stoianoglo, dar ar fi fost corect dacă ar fi ieșit la conferința de presă și, în […] The post Renato Usatîi: Alexandr Stoianoglo trebuia să iasă la conferința de presă în calitate de candidat apolitic appeared first on Omniapres.
10:50
Andrei Nastase spune că ce poate fi mai înălțător decât revenirea Acasă? Am spus acest lucru de multe ori, o să-l spun mereu pentru că întâlnirea cu oamenii mei dragi din comunitățile raionului Telenești, de la baștină nu e doar o simplă întâlnire. E ca și cum, pe caniculă, ai merge la cel mai curat […] The post Andrei Nastase: Schimbare, schimbare sunt cuvintele de pe buzele oamenilor. Dezamăgirea e mare! appeared first on Omniapres.
10:10
Ministrul polonez de Externe Radoslaw Sikorski a declarat că Varşovia ia în considerare o propunere din partea Kievului de a doborî rachetele ruseşti care se îndreaptă spre teritoriul polonez în timp ce acestea se află încă în spaţiul aerian ucrainean, relatează BBC. Propunerea a fost inclusă într-un acord comun de apărare între cele două ţări, […] The post Primul stat NATO care plănuiește să doboare rachete ruseşti deasupra Ucrainei. appeared first on Omniapres.
08:30
Moldova trebuie să devină republică prezidențială, în fruntea căreia se va afla un om care va lua decizii și va purta responsabilitate pentru tot ce se întâmplă. Opinia a fost expusă de către președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, în cadrul interviului cu Andrei Andrievschi. „În cei 30 de ani de prostie, corupție, tâlhărie și bădărănie […] The post Renato Usatîi: Moldova trebuie să devină republică prezidențială! appeared first on Omniapres.
08:10
Numărul prostituatelor înregistrate legal în Germania este în creştere, dar rămâne sub cel anterior pandemiei, potrivit datelor oficiale publicate vineri, informează agenţia DPA. Astfel, la finele anului 2023 erau înregistrate în Germania circa 30.600 de prostituate, număr în creştere cu 8,3% faţă de cel din anul precedent, dar sub cel de 40.400 de la sfârşitul […] The post Țara europeană în care mai mult de o treime dintre prostituatele înregistrate legal sunt românce appeared first on Omniapres.
07:40
Horoscop 13 iulie – ne ocupăm și de casă și de familie, dar facem tot posibilul să vedem locuri și fețe noi ca să ne rupem de stresul citadin. RAC O apariție – surpriză și vi se împlinește visul de a revedea o persoană care a lipsit din viața voastră și o să vedeți dacă […] The post Horoscop 13 iulie – RAC – o apariție surpriză și vi se împlinește visul appeared first on Omniapres.
12 iulie 2024
18:10
Fostul ministru al Justiției, Fadei Nagacevschi, explică soluția de astăzi a Curții Constituționale asupra unei sesizări vechi a comuniștilor (noiembrie 2023) nu este despre legalitatea sau ilegalitatea eliberării din funcție, dar despre frică și despre acordarea imunității Maiei Sandu împotriva unei ulterioare urmăriri penale pentru abuzurile comise în procesul de eliberare a lui Stoianoglo din […] The post Fadei Nagacevschi: Se pregătește Maia Sandu de eșec în cadrul alegerilor prezidențiale? appeared first on Omniapres.
16:50
Am convocat azi la Guvern o ședință cu ministra Justiției, ministrul Afacerilor Interne, șeful Inspectoratului General al Poliției, la care am invitat și Serviciul de Informații și Securitate, Procuratura Generală și Consiliul Superior al Magistraturii, anunță Premierul Dorin Recean. Am constatat că anumiți cetățeni străini, solicitanți de azil, care se află în căutare internațională, utilizează […] The post Recean: Instituțiile statului se vor asigura că cetățenii străini care intră pe teritoriul Republicii Moldova nu sunt un pericol social appeared first on Omniapres.
16:30
Fostul ministru al Justiției, Fadei Nagacevschi, constată că demersul public al lui Gribincea contravine mandatului unui judecător și este un abuz juridic. Спасение утопающих-дело рук самих утопающих sau cum un simplu judecător nu încape în mantie și încearcă să se poziționeze drept ,,regele” justiției Fadei Nagacevschi declară că este uimitor cât de nesimțit poate fi […] The post Fadei Nagacevschi: Uimitor cât de nesimțit poate fi Vlad Gribincea appeared first on Omniapres.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.