Vlad Filat declară că Șor și PAS au nevoie unii de alții

Omniapres, 20 iunie 2024 10:40

Șor și PAS au nevoie unii de alții, o spune liderul PLDM, Vlad Filat “În momentul în care supui oamenii în aeroport unui tratament inuman cu folosirea unor metode barbare, iar între timp funcționează neatinse de nimeni Orheiland, magazinele sociale și multe alte activități, asta arată că lupta cu Șor este o fumigenă. Șor și […] The post Vlad Filat declară că Șor și PAS au nevoie unii de alții appeared first on Omniapres.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Omniapres

Acum 2 ore
15:10
Promisiunile președintelui Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, de a crea „o adevărată Uniune Europeană a Apărării” în cazul în care va obține un al doilea mandat sunt privite cu îngrijorare la Kremlin. Într-un document care prezintă programul său înaintea unui vot al Parlamentului European privind acordarea unui nou mandat, Von der Leyen a declarat […] The post Ursula von der Leyen, acuzată că vrea să militarizeze Uniunea Europeană appeared first on Omniapres.
Acum 4 ore
13:40
Președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, și-a onorat promisiunea în fața locuitorilor satului Glinjeni, raionul Fălești, și le-a dăruit o stație modernă din inox pentru așteptarea transportului public. Stația de așteptare este amplasată în apropierea Mănăstirii „Sfânta Treime”, un loc simbolic pentru locuitorii satului și pentru numeroși oaspeți care vin aici. Viorel Zarija, primarul satului Glinjeni, […] The post Renato Usatîi și-a onorat promisiunea față de locuitorii din Glinjeni – construcția stației moderne de așteptare a transportului public appeared first on Omniapres.
13:10
Willem Brouwer a fost desemnat în funcția de membru al Comisiei de evaluare externă a integrității etice și financiare a judecătorilor și a candidaților la funcția de judecător al Curții Supreme de Justiție. Un PROIECT de hotărâre care prevede acest lucru a fost votat de 63 de deputați. Candidatura lui Willem Brouwer a fost propusă […] The post ULTIMA ORĂ: Comisia Vetting are un nou membru appeared first on Omniapres.
Acum 6 ore
11:50
În perioada 19-23 august, va fi desfășurată o probă adițională a examenului de clasa a noua pentru a oferi copiilor o a treia șansă de a susține examenul. Decizia a fost luată din cauza scăderii ratei de promovabilitate în urma reevaluărilor, a declarat ministrul Educației și Cercetării Dan Perciun. „Îndemnul nostru către profesori, către director, […] The post Din anul viitor, elevii claselor a noua vor susține examenul anual la centre specializate, ca la BAC appeared first on Omniapres.
10:20
Natalia Morari a anunțat că va candida la funcția de președinte al Republicii Moldova. Pe 18 iulie – în timpul unui briefing de presă, Morari a spus că va participa la scrutin „în calitate de candidat independent”. „Schimbarea aici și acum” este sloganul jurnalistei pentru campania electorală. „Nu pot rămâne deoparte. Am decis să îmi […] The post Natalia Morari: Sunt aici să lupt PENTRU Moldova și Republica Moldova înainte de toate! appeared first on Omniapres.
Acum 8 ore
10:00
Briefing de presă susținut de Natalia Morari The post LIVE Briefing de presă susținut de Natalia Morari appeared first on Omniapres.
09:30
Marea Britanie va deveni prima ţară din Europa unde se va comercializa carne cultivată în laborator, după ce organismele de reglementare au permis unui start-up local să producă carne de pui din celule cultivate în laborator, carne ce va fi destinată animalelor de companie, transmite Bloomberg. Odată cu obţinerea aprobărilor necesare, start-up-ul Meatly a informat […] The post Carnea artificială aprobat în Europa este destinat să fie consumat de animale appeared first on Omniapres.
09:30
Reprezentanții autorităților publice locale din Cantemir, Cahul și Taraclia, precum și agricultorii din regiune au vorbit despre recolta de cereale și au punctat problemele stringente pe care le au fermierii în prezent. Între acestea, principala dificultate constă în lipsa de irigare a terenurilor, ceea ce afectează în mod direct producția agricolă și rentabilitatea exploatațiilor agricole […] The post Dorin Recean a discutat cu agricultorii din sudul țării despre starea culturilor de câmp appeared first on Omniapres.
08:40
Centrul Național Anticorupție întreprinde acțiuni de urmărire penală la Postul vamal Leușeni într-un dosar de corupție. Sunt vizați mai mulți angajați vamali care sunt bănuiți de pretindere și acceptare de remunerații ilicite. Operațiunea a început la primele ore ale dimineții și se desfășoară la birourile de serviciu ale bănuiților, precum și la domicilii. Precizăm că […] The post Percheziții matinale la Postul Vamal Leușeni appeared first on Omniapres.
Acum 12 ore
07:10
Horoscop 18 iulie – o zi cu reușite. O să ne detașăm de lucrurile care nu ne îmbogățesc sufletește și o să ne îndreptăm atenția și afecțiunea către oameni care au ce să ne ofere din punct de vedere spiritual. RAC Se poate să agreați ideea de colaborare și să v-apucați de niște activități după […] The post Horoscop 18 iulie – SCORPION – întrevedere cu un om de afaceri care vine cu o propunere appeared first on Omniapres.
Acum 24 ore
23:00
Joe Biden a spus în ce condiţii ar lua în considerare retragerea din cursa prezidențială pentru alegerile din SUA, relatează New York Times, citând un fragment din interviul lui Biden cu Ed Gordon de la BET News, preluat de The Guardian. Conform Times, Biden a fost întrebat dacă există vreun motiv care l-ar face să-și […] The post Joe Biden spune pentru prima dată în ce condiţii s-ar retrage din cursa pentru alegerile prezidenţiale appeared first on Omniapres.
18:10
Andrei Nastase constată o victorie pentru libertatea de exprimare în Moldova și o pierdere pentru doamna guvernare la Curtea Constituțională !!! O nouă dovadă a incompetenței PAS si a președintei Maia Sandu. Curtea Constituțională a declarat ca fiind neconstituționale mai multe sintagme din art.90 alin.(2) din Codul electoral, care a fost modificat de majoritatea PAS […] The post VIDEO Andrei Nastase: Încă o victorie pentru libertatea de exprimare în Moldova și o pierdere pentru doamna guvernare appeared first on Omniapres.
Ieri
15:20
Șoferii din Moldova vor fi obligați să accepte testarea antidrog, la solicitarea Poliției. Oamenii legii vor avea dreptul să verife dacă persoanele aflate la volan sunt în stare de ebrietate narcotică și să le însoțească la instituții medicale specializate. Conform noilor reglementări, aprobate de Guvern, conducătorii de vehicule bănuiți că ar fi consumat substanțe interzise […] The post ATENȚIE: Șoferii vor fi obligaţi să accepte testarea antidrog appeared first on Omniapres.
14:50
Marina Gavril este doctorița de 41 de ani găsită moartă în propriul cabinet de stomatologie. Femeia ar fi fost ucisă cu trei lovituri de cuțit, spun anchetatorii, anunță Nexta.ro. Principalul suspect, soțul doctoriței: ce a spus polițiștilor când a anunțat că a găsit cadavrul Potrivit unor surse citate de Realitatea PLUS, principalul suspect ar fi […] The post Răsturnare de situație în cazul doctoriței care a fost ucisă în propriul cabinet appeared first on Omniapres.
14:40
Curtea de Justiție a Uniunii Europene a decis astăzi că Comisia Europeană nu a oferit publicului „un acces suficient de larg” la contractele privind vaccinul Covid-19, constatând nereguli în justificarea sa pentru redactarea unor părți ale documentelor, relatează Politico Hotărârea mult așteptată vine cu doar o zi înainte de un vot decisiv pentru Ursula von […] The post ULTIMA ORĂ: Ursula von der Leyen pierde procesul privind transparența contractelor de vaccinuri în fața instanței supreme a UE appeared first on Omniapres.
13:30
Renato Usatîi a dezvăluit că mai multe televiziuni nu vor face dezbateri electorale, deoarece Maia Sandu a refuzat să participe la acestea Renato Usatîi vine cu noi dezvăluiri: posturile de televiziune pro-guvernamentale nu vor organiza dezbateri electorale, deoarece Maia Sandu a refuzat să participe la acestea. Declarația a fot făcută la TV8, iar jurnalistul de […] The post Renato Usatîi a dezvăluit că mai multe televiziuni nu vor face dezbateri electorale, deoarece Maia Sandu a refuzat să participe la acestea appeared first on Omniapres.
11:20
Adresare către cetățenii Republicii Moldova! Stimați cetățeni ai Republicii Moldova! Dragi compatrioți! Țara noastră, Republica Moldova, traversează cea mai grea perioadă din istoria sa modernă. – În ultimii ani, din Moldova au plecat pentru totdeauna peste 200 mii de cetățeni, în mare parte tineri; – Datoria de stat a depășit 100 (o sută) de miliarde […] The post Adresarea Irinei Vlah către cetățenii Republicii Moldova: Îmi asum responsabilitatea ! appeared first on Omniapres.
11:10
Briefing de presă susținut de fondatoarea „Platformei Moldova”, Irina Vlah, cu tema „Adresare către cetățenii Republicii Moldova” The post Briefing de presă susținut de fondatoarea „Platformei Moldova”, Irina Vlah. Moldova se preșătește de ceva …. appeared first on Omniapres.
10:00
Ședința Guvernului Republicii Moldova din 17 iulie Membrii Cabinetului de Miniștri se convoacă începând cu ora 10:00. Agenda de astăzi poate fi consultată The post LIVE: Ședința Guvernului Republicii Moldova din 17 iulie appeared first on Omniapres.
09:50
În satul Catranîc, raionul Fălești, a fost construit un teren modern de joacă pentru copii. Este cadoul președintelui Partidului Nostru, Renato Usatîi, făcut pentru oamenii din localitate. „Mă bucur că am reușit să realizăm una din promisiunile pe care le-am făcut în fața locuitorilor noștri. Cu sprijinul președintelui Partidului Nostru, Renato Usatîi, în localitate a […] The post Cadou satului Catranîc de la Renato Usatîi – teren de joacă pentru copii. Primarul Serghei Fussa: Am realizat promisiunea! appeared first on Omniapres.
09:10
Fostul Prim-ministru, Ion Chicu, amintește că la data de 16 mai 2024, PAS a modificat legea cu privire la Guvern, prin care i-a oferit Executivului dreptul să decidă singur care acte necesită să fie adoptate prin procedură standard – adică prin HG, Ordonanțe și Dispoziții și care nu (doar prin decizii protocolare). După aceasta, folosindu-se […] The post Fostul Prim-ministru, Ion Chicu, o somează pe Maia Sandu să lase găinăriile … appeared first on Omniapres.
07:10
Horoscop 17 iulie – o zi cu reușite. Avem energie și toate bunele intenții o să le punem în joc să ne putem atinge obiectivele că de muncit, am muncit. RAC Or să vă tenteze niște angajatori fie cu un job, fie măcar cu o colaborare și o să vedeți ce e mai avantajos pentru […] The post Horoscop 17 iulie – o zodie se poate lansa într-o nouă aventură profesională appeared first on Omniapres.
16 iulie 2024
19:20
Renato Usatii spune cum a dat-o în bară killerul profesionist, în cazul omorului din capitală. El a fost identificat de către polițiștii responsabili, dar a reușit să părăsească țara   The post VIDEO: NEWS ALERT: Renato Usatii anunță că Kilerul a fost identificat appeared first on Omniapres.
Mai mult de 2 zile în urmă
15:10
Întreprinderea de sat „Moldelectrica” informează despre limitarea capacității de transfer a energiei electrice din sistemul electroenergetic național. Până pe 21 iulie, capacitatea pentru schimburi comerciale pe granița Moldova/Ucraina va fi limitată la valori de 0 MW pe ambele direcții. „Decizia de a limita capacitatea de transport a energiei electrice prin liniile de înaltă tensiune a […] The post Moldelectrica a limitat capacitatea de transfer de energie electrică spre Ucraina appeared first on Omniapres.
14:50
Eurodeputata malteză Roberta Metsola, membră a Partidului Popular European, a fost aleasă marţi preşedintă a Parlamentului European pentru următorii doi ani şi jumătate. Roberta Metsola a fost aleasă în primul tur de scrutin, unde a primit o majoritate absolută de 562 de voturi din 623 de voturi valabil exprimate prin vot secret (pe hârtie). Ea […] The post Roberta Metsola a fost realeasă președintă a Parlamentului European appeared first on Omniapres.
12:30
Ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros, trebuie să demisioneze! Declarația sa la una din emisiuni că în Moldova nu există grupări criminale organizate e o bătaie de joc, declară Renato Usatîi. Asta în condițiile în care aceeași televiziune, dar și altele dau cu regularitate știri despre arestări pentru trafic de droguri, despre liderul grupării criminale Machena […] The post Renato Usatîi declară că Ministrul Afacerilor Interne trebuie să-și dea demisia! appeared first on Omniapres.
10:30
O veste bună, pentru Moldova și în special pentru cei peste 700 000 de oameni ai pământului!, susține Andrei Nastase. Datorită presiunii puse de noi și de experți, Guvernul, în tăcere a renunțat la inițiativa rușinoasă și aberantă prin care voia să introducă TVA de 20% la arenda terenurilor agricole, o măsură proastă care afecta […] The post Andrei Nastase: Este un succes important pe care l-am obținut astăzi pentru cetățeni appeared first on Omniapres.
10:00
Consultări publice asupra proiectului 235 din 09.07.2024 privind modificarea Codului contravențional (corupția electorală pasivă) The post LIVE: Consultări publice privind modificarea Codului contravențional – corupția electorală pasivă appeared first on Omniapres.
09:50
Odată cu includerea Republicii Moldova în politica de extindere, responsabilitatea Uniunii Europene (UE) pentru procesele politice moldovenești crește automat. De aceea, relațiile Bruxelles-ului cu Chișinăul necesită suficientă strictețe pentru a evita efectul de contagiune în cazul unor crize politice pe teren moldovenesc, fie că au conexiuni cu scandaluri de corupție sau sunt rezultatul proceselor electorale, […] The post Denis Cenușă: Bruxelles-ul este obligat să pregătească instrumente de comunicare specifice pentru gestionarea eventualelor crize de imagine din Moldova appeared first on Omniapres.
09:10
Impozitele pe clădirile abandonate și pe terenurile agricole necultivate ar putea crește cu până la 300% în Moldova. Acest lucru este prevăzut în proiectul politicii bugetar-fiscale pentru 2025. Experții califică această măsură drept una bună, dar se îndoiesc de eficacitatea ei, transmite Newsmaker.md. Autoritățile locale ar putea primi permisiunea de a majora până la 300% […] The post Impozitul pe clădirile și terenurile abandonate, în creștere cu 300% appeared first on Omniapres.
08:30
Armata Națională urmează să recepționeze în această săptămână un lot de tehnică militară din partea Statelor Unite ale Americii care cuprinde 20 de unităţi de tehnică HMMWV (High Mobility Multipurpose Wheeled Vehicle). Mașinile vor fi utilizate de militarii Armatei Naționale în cadrul antrenamentelor și exercițiilor naționale și internaționale. Donația va fi oferita în contextul realizării […] The post Armata Națională va primi un lot de tehnică de tip HMMWV din partea SUA appeared first on Omniapres.
07:50
Interviu cu Irina Vlah, fondator și președinte al Platformei Moldova, despre valorile tradiționale, patrie, dragostea de patrie și compromisuri acceptabile și inacceptabile Î: Dna Vlah, Dvs. sunteți cunoscută ca o promotoare a valorilor tradiționale pentru majoritatea cetățenilor Republicii Moldova. De aceea, aș vrea să vă întreb ce înseamnă Biserica pentru Dvs. și cât de des […] The post Irina Vlah: Dragostea față de patrie înseamnă grija pentru poporul nostru și eu sunt gata de orice sacrificiu ca oamenii din țara mea să trăiască cu adevărat bine appeared first on Omniapres.
07:10
Horoscop 16 iulie – surprize astăzi. Or să iasă la iveală acele aspecte de care au tot făcut abstracție, dar acum ținem cont de ele ca să putem merge mai departe. RAC O să faceți progrese atât în plan profesional, cât și personal și o să dispuneți de bani să vă puteți duce în vacanță […] The post Horoscop 16 iulie – o să recuperați toți acei bani pe care-i așteptați de luna trecută appeared first on Omniapres.
15 iulie 2024
15:40
Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova anunță o premieră pentru sistemul educațional: admiterea la universități pentru anul 2024 se va desfășura integral online, prin intermediul platformei eadmitere.gov.md. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă susținute de ministrul Educației și Cercetării, Dan Perciun, la sediul ministerului. Sesiunea de admitere se va deschide […] The post Admiterea la universitățile din Republica Moldova se va desfășura online în premieră appeared first on Omniapres.
15:20
Fostul lider al Platformei DA, Andrei Năstase, spune că va cere anchetarea la nivel internațional a licitației de la aeroport, așa cum a făcut-o în cazul furtului miliardului și a laundromatului rusesc. Acesta a mai avertizat că Andrei Spînu, cel care ar sta în spatele acestor scheme, se vrea a fi următorul oligarh și că […] The post Andrei Năstase vrea o investigație internațională cu privire la licitația de la Aeroportul Chișinău appeared first on Omniapres.
14:00
Alexandr Stoianoglo, ex-procuror general al Republicii Moldova, candidat desemnat la funcția de șef al statului, a declarat într-un interviu pentru TRIBUNA de ce a fost desemnat din partea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova și nu a preferat să meargă independent. T: Domnule Stoianoglo, după anunțul că veți candida la funcția de Președinte al Republicii Moldova, […] The post Alexandr Stoianoglo: Această inițiativă nu îmi aparține appeared first on Omniapres.
13:20
Ofițerii britanici vin la Chișinău să facă teste ADN după crima din sectorul Râșcani, pentru că știu cât de coruptă este poliția de la noi, declară liderul Partidului Nostru, Renat Usatîi. Autoritățile Republicii Moldova sunt total depășite de crima de săptămâna trecută din Capitală. Structurile de forță au eșuat complet și la prevenirea acestui asasinat, […] The post Renato Usatîi: Acest caz a demonstrat încă o dată că R. Moldova nu are credibilitate pe plan extern appeared first on Omniapres.
12:40
Primăria Chișinău se va adresa din nou autorităților competente pentru deblocarea finanțării către suburbiile Capitalei. Am făcut aceste solicitări de câteva ori, dar fără reacții deocamdată în folosul locuitorilor. Și în acest an suntem blocați în finanțarea proiectelor în suburbii deoarece Ministerul Finanțelor interpretează legea diferit, deși specialiștii noștri au venit cu multiple argumente că […] The post Ministerul Finanțelor a blocat finanțarea proiectelor din suburbiile capitalei appeared first on Omniapres.
12:30
Fostul deputat ucrainean Viktor Medvedciuk spune în comentarii despre tentativa de asasinare a lui Donald Trump că Statele Unite au ajuns în situația URSS înainte de căderea imperiului sovietic și îl compară pe președintele Joe Biden cu fostul lider Leonid Brejnev, relatează TASS. Medvedciuk, un oligarh care a condus partidul ucrainean pro-rus „Platforma Opoziției – Pentru […] The post Un fost deputat ucrainean îl compară pe președintele Joe Biden cu Leonid Brejnev appeared first on Omniapres.
12:00
Miniștrii afacerilor externe din UE plănuiesc să boicoteze o reuniune pregătită de Ungaria pentru luna august, organizând în schimb propriul summit, în loc să se deplaseze la Budapesta pentru evenimentul premierului Viktor Orbán, scrie Politico. Ungaria, care deține președinția rotativă a Consiliului UE, intenționează să organizeze un summit al afacerilor externe la Budapesta în perioada […] The post Cum va fi Viktor Orban pedepsit pentru vizitele la Putin și Xi Jinping appeared first on Omniapres.
11:20
Președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, crede că doar o dictatură sănătoasă a ordinii poate restabili încrederea oamenilor în instituțiile statului Într-o republică parlamentară, cum suntem astăzi, nimeni de nimic nu răspunde. Am ajuns după mai bine de 30 de ani de independență că omul astăzi n-are la cine să se plângă. Cetățenii au pierdut încrederea […] The post Renato Usatîi: Doar o dictatură sănătoasă a ordinii poate restabili încrederea oamenilor în instituțiile statului appeared first on Omniapres.
10:40
Interviu cu Irina Vlah, fondator și președinte al Platformei Moldova, despre experiența și lecțiile învățate în politică, cele mai memorabile acțiuni în funcțiile de deputat, membru al Guvernului, guvernator al regiunii găgăuze, prioritățile pe care ar trebui să le aibă președintele Republicii Moldova etc. Î: Dna Vlah, Dvs. sunteți unul dintre cei mai experimentați politicieni […] The post Irina Vlah declară într-un interviu că numai uniți ca societate putem reuși realizarea scopurilor pe care le avem appeared first on Omniapres.
10:30
Noţiunea „stat de drept” este una dintre cele mai utilizate în Republica Moldova. Despre stat de drept se vorbeşte practic în fiecare seară în platourile posturilor de televiziune; la această temă îşi dau cu părerea în public diverşi analişti, formatori de opinie, jurnalişti, politicieni, reprezentanţi ai sectorului asociativ. Unii folosesc noţiunea „stat de drept” pentru […] The post Statul de drept – între abordări formale şi acţiuni concrete appeared first on Omniapres.
10:20
După atacul asupra lui Donald Trump, Moscova a îndemnat duminică Statele Unite să facă “inventarul politicilor sale de incitare la ură împotriva oponenţilor politici, ţărilor şi popoarelor”, folosind tentativa de asasinat pentru a denunţa sprijinul american pentru Kiev, relatează AFP. Adresându-se “celor care votează în Statele Unite pentru furnizarea de arme lui (Volodimir) Zelenski”, purtătoarea […] The post Maria Zaharova: Moscova îndeamnă Washingtonul să facă ”inventarul politicilor sale de incitare la ură” appeared first on Omniapres.
10:20
Cazul asasinatului, avut loc în Chișinău, a unui cetățean turc, arată că Moldova, sub aspectul capacității instituționale, este depășită, declară fostul premier Vlad Filat. Ministerul de Interne are o lipsă de cadre acută pe dimensiunea care vizează investigația, prevenția etc, mai spune Filat. Acest caz se încadrează într-un șir de cazuri precum cazul de la […] The post Vlad Filat: Moldova este depășită sub aspectul capacității instituționale appeared first on Omniapres.
10:20
Ion Ceban, Primar general al municipiului Chișinău, anunță că lucrările de construcție a unicului Amfiteatru din sectorul Ciocana au fost finalizate, urmând a fi instalat sistemul de irigare și amenajat spaţiul verde. Amfiteatrului din bd. Mircea cel Bătrân 4/3 a fost creat de la zero, iar zona adiacentă a fost amenajată cu 2 terenuri de […] The post Ion Ceban: Unicul Amfiteatru din sectorul Ciocana, deja găzduieşte diferite evenimente culturale în aer liber appeared first on Omniapres.
10:20
Victimă a unei tentative de asasinat sâmbătă la un miting în Pennsylvania, Donald Trump a primit sprijinul mai multor luptători UFC, printre care starul mondial MMA Conor McGregor şi americanul Sean Strickland. “Acest multimiliardar în vârstă de 78 de ani ar trebui să fie pe un iaht, să facă turul terenurilor de golf, dar nu […] The post După împuşcăturile de la miting, Connor McGregor şi alte staruri UFC îşi exprimă sprijinul pentru Trump appeared first on Omniapres.
10:20
Horoscop 15 august – o zi cu reușite. O să putem repara niște situații pe care le consideram pierdute și o să facem progrese pe mai multe planuri. LEU O să accesați toate resursele interioare ca să dați drumul unui proiect, să începeți o viață nouă, că aveți nevoie de o schimbare. E posibil să […] The post Horoscop 15 august – pentru o zodie o să vină cineva cu o ofertă de muncă appeared first on Omniapres.
14 iulie 2024
08:10
Horoscop 14 august – o zi cu provocări. E bine să fim pe fază, că apar situații neobișnuite și, dacă suntem cu garda sus, o să ne descurcăm fără probleme. LEU Se poate să vă faceți alte planuri cu privire la sfera profesională, să alegeți o variantă contractuală de succes și să vă oferiți stabilitate […] The post Horoscop 14 august – SCORPION – vin bani fie de la serviciu, fie dintr-un job particula appeared first on Omniapres.
08:10
Candidatul republican la președinția SUA, Donald Trump, 78 de ani, a anunțat că a fost împuşcat în urechea dreaptă, sâmbătă, în timpul atacului care a avut loc la mitingul său electoral din Pennsylvania, informează AFP, citată de Agerpres. “Am fost lovit de un glonţ care mi-a străpuns partea superioară a urechii drepte”, a scris el […] The post VIDEO: Donald Trump, rănit de un glonț în timpul atacului din Pennsylvania. Două persoane, printre care și atacatorul, au fost ucise appeared first on Omniapres.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.