„Reducerile te răcoresc” la UNIC cu până la 70%

Unica.md, 19 iunie 2024 11:10

În perioada 15 – 23 iunie, Unic te invită să profiți de campania „Reducerile te răcoresc” în cele peste 500 de magazine partenere. Fie că ești în căutarea unor ținute ... Post-ul „Reducerile te răcoresc” la UNIC cu până la 70% apare prima dată în Unica.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Unica.md

Acum 5 minute
14:20
Iuliana, o tânără plină de viață, are nevoie de ajutorul comunității după ce a fost diagnosticată cu limfom Hodgkin. Tânăra a fost diagnosticată cu această boală anul trecut, în luna ... Post-ul O tânără de doar 19 ani luptă pentru viață. A fost diagnosticată cu o boală rară, dar la noi în țară tratamentul nu este posibil apare prima dată în Unica.md.
Acum o oră
13:30
Încheiem săptămâna cu mult soare și cu o nouă curiozitate despre transportul public din Chișinău. Știai că, din totalul de 645 de conducători de troleibuz, 93 sunt femei, ceea ce ... Post-ul Câți dintre șoferii de troleibuz din Chișinău sunt femei apare prima dată în Unica.md.
Acum 2 ore
13:10
Trei mașini au afost ușor avariate, după ce au fost implicate într-un accident în lanț, care s-a produs în această dimineață, în jurul orei 07:56, pe bulevardul Dacia, din sectorul ... Post-ul Accident în lanț în Capitală, cu implicarea unei șefe de la IGSU și un fost angajat al IGPF apare prima dată în Unica.md.
12:50
O nerezidentă s-a prezentat la pista de intrare în țară, în postul vamal Giurgiulești-Reni, la volanul unui mijloc de transport de model ”Hyndai Accent”. Femeia în vârstă de 41 de ... Post-ul Circa 160 de articole din aur, găsite în valiza unei femei, în vama Giurgiulești apare prima dată în Unica.md.
12:40
Un accident grav s-a produs în această dimineață pe traseul M3, Chișinău-Cimișlia, în apropiere de localitatea Băcioi, unde un bărbat a fost rănit, iar o femeie de 54 de ani ... Post-ul Grav accident lângă Băcioi: O femeie a murit, iar un bărbat a fost rănit apare prima dată în Unica.md.
12:30
La temperaturi ale aerului mai mari de 30 de grade și în cazul în care salariații activează sub acțiunea directă a razelor solare, angajatorul este obligat să asigure gratis salariații ... Post-ul Reguli de muncă pe timp de caniculă! Angajatorii trebuie să asigure condiții adecvate apare prima dată în Unica.md.
Acum 4 ore
12:00
Invitatele de azi la #stilunic ne-au spus că fac parte din categoria prietenilor despre care se crede că fac totul la comandă. De ce? La sigur veți afla în acest ... Post-ul #stilunic–Doina Danielean și Alina Ciobanu:”Zic să o facem altfel, în opinci și strae tradiționale?” apare prima dată în Unica.md.
12:00
Pericol pe drumul M5! Câteva plăci de beton s-au ridicat în sus din senin. Internauții spun că s-ar fi întâmplat din cauza căldurii. ”Atenție pe drumul M5 (betonca Bălți – ... Post-ul Pericol pe drumul M5 care duce spre Bălți! Plăci de beton, desprinse din senin apare prima dată în Unica.md.
11:30
Astăzi, 12 iulie, creştinii ortodocşi de stil vechi îi serbează pe Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel, două personaje biblice – simboluri ale credinţei şi sacrificiului suprem, informează unica.md. Sfinţii au ... Post-ul Sărbătoare mare la creștinii ortodocși de stil vechi! Aceeștia îi cinstesc astăzi pe Sfinții Apostoli Petru și Pavel apare prima dată în Unica.md.
11:30
Dincolo de tendințele veșnic schimbătoare, există și vor exista mereu câteva piese nemuritoare, atât în moda femeilor (de exemplu, little black dress), precum și în moda bărbaților. Orice reprezentant al ... Post-ul #unicLifeHacks: 6 piese care nu trebuie să lipsească din garderoba unui bărbat apare prima dată în Unica.md.
11:30
În contextul codului roșu de caniculă anunțat de Serviciul Hidrometeorologic de Stat, Ministerul Sănătății vine cu recomandări pentru populație, informează unica.md cu referire la un comunicat al instituției. evitați expunerea ... Post-ul Cod ROȘU de CANICULĂ în Moldova! Ministerul Sănătății vine cu recomandări apare prima dată în Unica.md.
Acum 6 ore
09:10
Procuratura municipiului Bălți anunță că la 08 iulie 2024, a fost pronunțată sentința Judecătoriei Bălți, sediul Central, pe o cauza penală de învinuire a unui bărbat de 40 de ani, ... Post-ul Gelozia i-a întunecat mințile: Un individ a dat foc apartamentului în care le-a blocat pe concubina și fiica sa. A bătut ușa în cuie apare prima dată în Unica.md.
09:10
Un bărbat din raionul Călărași a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu suspendarea executării pedepsei pentru un termen de probă de 2 ani, după ce acum un an ... Post-ul Umilită și bătută sistematic de soț, o femeie din Călărași a decis să-și pună capăt zilelor. Bărbatul, eliberat din sala de judecată apare prima dată în Unica.md.
09:00
Doi astronauţi NASA din capsula cu probleme Starliner a Boeing ar putea fi nevoiţi să rămână în spaţiu până la mijlocul lunii august, deoarece inginerii continuă să rezolve problemele tehnice ... Post-ul Doi astronauţi NASA au rămas blocaţi în spaţiu din cauza unor probleme tehnice apare prima dată în Unica.md.
08:50
Agenția Națională de Prevenire și Combatere a Violenței Împotriva Femeilor și Violenței în Familie (ANPCV) anunță încheierea unui parteneriat strategic cu Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și ... Post-ul Parteneriat strategic moldo-român pentru combaterea violenței împotriva femeilor și violenței în familie apare prima dată în Unica.md.
08:50
Samsung speră să atragă iubitorii de fitness și tehnologie cu cel mai nou dispozitiv portabil al său – Galaxy Ring, scrie evz.ro. Samsung a lansat dispozitivul în cadrul evenimentului Galaxy ... Post-ul Samsung devine primul gigant tehnologic care lansează un inel inteligent. Ce funcții are apare prima dată în Unica.md.
08:50
În după amiaza zilei de 11 iulie 2024, pompierii IGSU au intervenit conform nivelului sporit de intervenție în raionul Cantemir, localitatea Șamalia, informează unica.md cu referire la un comunicat al ... Post-ul Incendiu uriaș la Cantemir! Mai multe case, mistuite de flăcări. Sunt victime apare prima dată în Unica.md.
08:40
Ministerul Mediului atrage atenția la necesitatea de utilizare rațională a resurselor de apă, în legătură cu avertizarea hidrologică emisă de către Serviciul Hidrometeorologic de Stat în urma monitorizării stării și ... Post-ul Nu udați gazonul și nu spălați trotuarele! Autoritățile solicită cetățenilor utilizarea rațională a resurselor de apă apare prima dată în Unica.md.
Acum 24 ore
22:40
Toate cele 14 havuzuri din Capitală sunt funcționale. Acestea au fost verificate tehnic în ultima perioadă și au fost supuse unor lucrări de profilaxie, informează unica.md cu referire la un ... Post-ul În aceste zile toride, toate cele 14 havuzuri din Capitală sunt funcționale apare prima dată în Unica.md.
22:40
Serviciul Fiscal de Stat informează că, până în prezent, în cadrul Sistemului Informațional Automatizat „Monitorizarea electronică a vânzărilor” au fost înregistrate 43 787 echipamente de casă și de control de ... Post-ul Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare – obligate să conecteze echipamentele de casă și de control până la 01 octombrie 2024 apare prima dată în Unica.md.
22:40
Guvernul construiește noi locuri de muncă verzi și stimulează trecerea întreprinderilor către practici ecologice, prin aprobarea Programului de promovare a economiei verzi și circulare 2024-2028, informează unica.md cu referire la ... Post-ul Guvernul construiește noi locuri de muncă verzi. Ce înseamnă asta apare prima dată în Unica.md.
22:40
La Spitalul raional Florești, a avut loc inaugurarea Centrului primar de accident vascular cerebral (AVC), al 7-lea la număr care își începe activitatea din cele 13 create în total la ... Post-ul La Florești a fost inaugurat un Centru primar de accident vascular cerebral (AVC), al 7-lea la număr care își începe activitatea din cele 13 create în total în Moldova apare prima dată în Unica.md.
22:40
Cetățenii care merg în vacanță sunt îndemnați să nu posteze pe rețelele de socializare fotografii despre locul aflării lor. Acest lucru ar putea intensifica furturile din domicilii. Potrivit Inspectoratului Național ... Post-ul Moldovenii, îndemnați să nu posteze pe rețelele de socializare fotografii din vacanță. Recomandările poliției apare prima dată în Unica.md.
20:40
“Deseori par neserioasă, însă nu asta e fața mea reală” – cam așa sincerități a scos Olesea Sveclă din invitata acestei ediții #mamasita, Dana Markitan. Vom avea parte de o ... Post-ul #mamasita: Dana Markitan – “Nimeni nu este pregătit să crească un copil în o familie din un singur părinte!” apare prima dată în Unica.md.
18:10
Guvernul României a adoptat joi Strategia Națională pentru Inteligență Artificială (AI) 2024-2027, marcând un pas important în alinierea țării noastre la inițiativele europene din acest domeniu. Documentul strategic aprobat prin ... Post-ul România adoptă strategia pentru Inteligența Artificială apare prima dată în Unica.md.
18:00
Republica Moldova. Mai mulți profesori din UTA Găgăuzia, raioanele Dubăsari, Taraclia, Cahul și municipiul Bălți vor participa la cursurile de vară de limbă, literatură și civilizație română. Este vorba de ... Post-ul Cursuri de limba română la Iași, pentru profesorii din Republica Moldova apare prima dată în Unica.md.
17:10
Candidatul propus de PSRM la alegerile prezidențiale, Alexandr Stoianoglo, a dat-o în judecată pe președinta Maia Sandu. TV8 a intrat în posesia unui document din care reiese că fostul procuror ... Post-ul Alexandr Stoianoglo o dă în judecată pe Maia Sandu apare prima dată în Unica.md.
16:10
Un automobil a lovit din spate un troleibuz. Totul s-a întâmplat în această după-amiază, pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt. La fața locului, polițiștii au stabilit că la volanul ... Post-ul Accident cu implicarea unui troleibuz în centrul Chișinăului apare prima dată în Unica.md.
15:40
Serviciul Fiscal de Stat informează că, pe parcursul ultimelor 18 luni, a examinat activitatea desfășurată de către persoanele fizice care desfășoară activitate în mediul online (influenceri/bloggeri/vloggeri), informează unica.md cu referire ... Post-ul Activitatea influencerilor noștri din mediul online, luată la ochi de inspectorii fiscali. Ce venituri au declarat aceștia apare prima dată în Unica.md.
15:30
Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis Cod Portocaliu și Cod Roșu de caniculă. Astfel, în perioada 12-17 iulie, valul de căldură va continua să se extindă și să se ... Post-ul ATENȚIE! Ne așteaptă zile și mai sufocante! Cod Portocaliu și Roșu de caniculă în Moldova apare prima dată în Unica.md.
Ieri
13:30
Examenele de absolvire a ciclului gimnazial se vor desfășura de anul viitor în centre de examinare speciale, asemănătoare celor de bacalaureat, după ce, la sesiunea din acest an, Ministerul Educației ... Post-ul Examenele de clasa a IX-a, aproape ca la Bacalaureat. Ce reguli noi vor fi impuse apare prima dată în Unica.md.
11:30
Curtea Constituțională (CC) a declarat ieri inadmisibile sesizările pentru controlul constituționalității Legii privind implementarea parțială a votului prin corespondență, informează MOLDPRES. Sesizarea a fost depusă de un grup de deputați: ... Post-ul Curtea Constituțională a declarat inadmisibile sesizările privind votul prin corespondență apare prima dată în Unica.md.
11:10
Poliția audiază două persoane suspecte în cazul omorului din sectorul Râșcani al capitalei. Informația a fost confirmată de purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului General al Poliției, Diana Fetco, scrie stiripesurse.md. ... Post-ul Doi suspecţi sunt audiaţi în cazul atacului armat din sectorul Râșcani al Capitalei apare prima dată în Unica.md.
11:10
Un băiat de 14 ani a scăpat ca prin urechile acului după ce un copac s-a prăbușit peste mașina în care se afla, scrie stiripesurse.md. S-a întâmplat în stânga Nistrului. ... Post-ul Un băiat de 14 ani a scăpat ca prin minune după ce un copac s-a prăbușit peste mașina în care se afla apare prima dată în Unica.md.
11:00
Managementul serviciilor sociale prestate copiilor aflați în situații de risc va fi eficientizat, în urma implementării sistemului informațional în domeniul protecției copilului. O hotărâre în acest sens a fost aprobată de ... Post-ul Monitorizarea copiilor aflați în situații de risc va fi îmbunătățită, datorită unui sistem informațional de profil apare prima dată în Unica.md.
11:00
Exercitarea profesiei de psiholog va fi reglementată de o nouă lege. Un proiect în acest sens a fost prezentat astăzi de deputata PAS, Liliana Grosu, comunică Moldpres. Potrivit sursei citate, documentul ... Post-ul Moldova va avea o lege a psihologului apare prima dată în Unica.md.
10:20
Vino pe 26 iulie, începând cu ora 19:00 la Muzeul Satului din Chișinău și fii parte de un festival grandios de jazz, latino, muzica meditativă, world music.  Alături de noi ... Post-ul Pentru prima dată în Moldova: Love, Light & Music FEST! apare prima dată în Unica.md.
09:30
Ieri, în spațiul public a apărut o secvență video în care este surprins suspectul crimei din sectorul Rîșcani al capitalei. În acest context, în scopul unei analize complete de investigație, ... Post-ul Poliția caută autorul unei înregistrări video apărute în spațiul online după atacul armat din Capitală apare prima dată în Unica.md.
09:30
În această perioadă, mulți români și moldoveni se află sau se pregătesc să plece în vacanță în Grecia. Cu toate acestea, ei trebuie să fie foarte atenți pentru că escrocii au ... Post-ul O nouă escrocherie în Grecia. Mulți turiști au fost păcăliți apare prima dată în Unica.md.
09:30
Procesul de aderare a Georgiei la UE a fost oprit temporar. Despre aceasta a anunțat ambasadorul Uniunii Europene la Tbilisi, Pawel Herczynski, în cadrul unui eveniment privind extinderea Uniunii Europene ... Post-ul Aderarea Georgiei la Uniunea Europeană a fost suspendată apare prima dată în Unica.md.
09:30
Echipa caritate.md reușește să schimbe destinele celor care nevoie de ajutor datorită donației lunare de 2$. Aflați în continuare povestea unui bătrân care era la un pas să devină orb ... Post-ul Un bătrân care-și pierduse nu doar vederile, dar și speranța, ajutat datorită donației lunare de doar 2$ apare prima dată în Unica.md.
10 iulie 2024
22:00
Constipația este o parte neplăcută, dar normală a ființei umane. Cauzele pot include faptul că nu beți suficientă apă, medicamente sau chiar modificări temporare ale dietei dumneavoastră. Cu toate acestea, ... Post-ul Constipația și creșterea burții: Până la 50% dintre femei de vârstă reproductivă se confruntă cu această boală apare prima dată în Unica.md.
22:00
Kate Middleton a povestit despre un moment dificil din relația cu prințul William. Cei doi au fost nevoiți să locuiască pe insula Anglesey, sau Ynys Môn, din 2010 până în ... Post-ul Kate Middleton, singură și izolată. Ce dezvăluiri a făcut apare prima dată în Unica.md.
21:50
Modernizarea infrastructurii sportive, promovarea activităților de profil în școli și universități, precum și acordarea sprijinului necesar pentru dezvoltarea sportului de performanță sunt principalele obiective ale Strategiei de dezvoltare „Sport 2030”, ... Post-ul Autoritățile vor să promoveze educația fizică, sportul în masă și cel de performanță. Strategia de dezvoltare „Sport 2030”, adoptată apare prima dată în Unica.md.
21:50
Absolvenții de liceu sau de facultate pot obține indemnizația de șomaj timp de șase luni. Potrivit Legii nr. 76/2002, tinerii din România care termină studiile liceale, postliceale ori universitare și nu-și ... Post-ul Statul român oferă ajutor absolvenților de liceu sau de facultate timp de șase luni apare prima dată în Unica.md.
21:50
În timp ce mașinile chinezești pot avea o tentă exotică pentru multă lume, ele sunt deja răspândite în majoritatea țărilor europene. Cu toate acestea, publicul larg încă nu știe prea ... Post-ul Vehiculele electrice chinezești cresc în popularitate în toată Europa. Ce impact va avea asupra pieței mașinilor rulate apare prima dată în Unica.md.
16:40
Republica Moldova pășește în următoarea etapă a parcursului de aderare la Uniunea Europeană, proces care va ancora țara într-un spațiu al păcii, stabilității, prosperității și libertății. Declarația a fost făcută ... Post-ul R. Moldova pășește în următoarea etapă a parcursului de aderare la UE apare prima dată în Unica.md.
16:40
Republica Moldova va primi un împrumut de 98 de milioane de euro pentru reabilitarea drumurilor regionale. Fondurile vor fi acordate de Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare și Asociația Internațională ... Post-ul R.Moldova va primi un împrumut de 98 de mil de euro pentru reabilitarea drumurilor regionale apare prima dată în Unica.md.
16:30
La avertizările de caniculă, pericol excepțional de incendiu şi scurgeri reduse în unele bazine acvatice, valabile pentru moment pe teritoriul Republicii Moldova se adaugă şi Cod galben de instabilitate atmosferică, ... Post-ul Vremea se schimbă! Meteorologii au emis Cod Galben de instabilitate atmosferică pentru această seară apare prima dată în Unica.md.
16:20
Cheltuieli politice ascunse – discrepanțe de ordinul milioanelor de lei. Promo-LEX a estimat peste 20 mil. de lei drept cheltuieli neraportate de 25 de formațiuni politice – ceea ce a ... Post-ul Mai multe partide au ascuns cheltuieli de peste 20 de milioane de lei apare prima dată în Unica.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.