Mai multe state din UEvor să interzică comercializarea țigărilor electronice. Guvernul nostru propune creșterea accizei cu 15%

Unica.md, 18 iunie 2024 15:00

Mai multe state din Uniunea Europeană intenționează să interzică comercializarea țigărilor electronice de unică folosință, după ce s-a remarcat o creștere alarmantă a utilizării acestor dispozitive în rândul adolescenților. Mai ... Post-ul Mai multe state din UEvor să interzică comercializarea țigărilor electronice. Guvernul nostru propune creșterea accizei cu 15% apare prima dată în Unica.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Unica.md

Acum 24 ore
20:40
Valul de aer tropical care a lovit sud-estul Europei aduce temperaturi extreme și un disconfort termic greu de suportat. În România, aproape toată țara se află sub cod roșu de ... Post-ul Temperaturi de +47 de grade Celsius, înregistrate în România. Sute de apeluri la 112 din cauza caniculei apare prima dată în Unica.md.
19:50
Pasagerii unui tren Inter City Cluj-Napoca – București au rămas în câmp, pe timp de caniculă, aceștia urmând a fi preluați cu autobuzele din Rupea, până în gara Brașov. Trenul ... Post-ul România: un tren a deraiat. Peste 200 de pasageri au rămas în câmp pe timp de caniculă apare prima dată în Unica.md.
19:40
Plajele mai multor stațiuni de la Marea Neagră arată ca o câmpie înverzită, după ce algele au fost aduse de curenți la mal. Înmulțirea algelor e cauzată de canicula de ... Post-ul Litoralul românesc este invadat de alge din cauza caniculei apare prima dată în Unica.md.
18:40
Mai mulți neurochirurgi din Chișinău și Bălți au salvat viața unui pacient diagnosticat cu tumoră intracerebrală masivă în emisfera cerebrală dreaptă. Foto: IMSP Spitalul Clinic Bălți Potrivit responsabililor de la ... Post-ul Mai mulți neurochirurgi din Chișinău și Bălți au salvat viața unui pacient diagnosticat cu tumoare cerebrală masivă apare prima dată în Unica.md.
18:30
UEFA a anunţat o schimbare în regulamentul privind titlul de golgheter la Euro, chiar înainte de marea finală programată mâine, între Spania și Anglia, la Munchen.  Până acum, în istoria ... Post-ul Schimb de reguli înainte de marea finală Euro 2024. Anunțul făcut de UEFA apare prima dată în Unica.md.
18:10
Cu mai puţin de două săptămâni înainte de debutul Olimpiadei de la Paris, ministrul francez al sporturilor şi al Jocurilor Olimpice 2024, Amelie Oudea-Castera, a înotat sâmbătă dimineaţă în Sena, ... Post-ul Ministrul francez al sporturilor a înotat în Sena ca să arate că apa este curată pentru Jocurile Olimpice apare prima dată în Unica.md.
18:00
O femeie din SUA a fost arestată în cursul acestei săptămâni, după ce a fost acuzată pentru moartea fiului ei adoptiv, în vârstă de cinci ani. Copilul a fost închis ... Post-ul Femeie arestată pentru moartea fiului ei, uitat în mașină, în plină caniculă apare prima dată în Unica.md.
17:20
Președinta Maia Sandu a participat astăzi la Forumul Femeilor din Moldova, unde a vorbit despre rolul femeilor de a transforma lucrurile în societatea noastră.  „Azi, una din trei afaceri din ... Post-ul Maia Sandu, la Forumul femeilor din Moldova 2024: ,,Să fim generația de femei care aduce Uniunea Europeană în Moldova” apare prima dată în Unica.md.
17:10
Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România informează participanții la traficul rutier că, în perioada 13 – 14 iulie, în intervalul orelor 10:00 – 20:00, se vor institui ... Post-ul Caniculă extremă: România introduce restricții de circulație pe mai multe sectoare de autostrăzi și drumuri naționale apare prima dată în Unica.md.
17:00
Canicula a pus stăpânire pe mare parte din Europa. În medie, sunt temperaturi cu 8 până la 10 grade mai mari decât în mod normal. În Bulgaria, unde în multe ... Post-ul Temperaturile de foc au pus stăpânire pe mare parte din Europa. Ungaria, lovită de al treilea val de caniculă apare prima dată în Unica.md.
17:00
Deținerea pentru a doua oară a președinției Comitetului de Miniștri al Consiliului Europei, în perioada noiembrie 2025 – mai 2026, va oferi R. Moldova ocazia creșterii vizibilității pe plan european ... Post-ul Moldova va prelua președinția Comitetului de Miniștri al Consiliului Europei apare prima dată în Unica.md.
16:40
O școală din Nigeria s-a prăbușit vineri în timpul examenelor, iar cel puțin 21 de persoane, majoritatea elevi, și-au pierdut viața. În urma incidentului, alte 69 de persoane au fost ... Post-ul Zeci de persoane au murit după ce o școală din Nigeria s-a prăbușit apare prima dată în Unica.md.
16:20
O persoană și-a pierdut viața în timpul scăldatului, fiind în stare de ebrietate avansată. Tragedia a avut loc în dimineața zilei de 13 iulie în satul Răscăieți, raionul Ștefan Vodă. ... Post-ul Un bărbat s-a înecat într-un iaz din Ștefan Vodă apare prima dată în Unica.md.
16:10
Școlile și grădinițele, pentru a beneficia de donații sub formă de mijloace financiare, vor trebui să deschidă un cont trezorerial. Toate operațiunile de donație se vor efectua exclusiv prin intermediul ... Post-ul Donațiile în școli și grădinițe vor fi efectuate benevol prin serviciul MPay apare prima dată în Unica.md.
13:50
Mai multe grupuri de elevi au vizitat Președinția Republicii Moldova datorită programului „Excursia Europeană”. Entuziasmați, copiii au aflat detalii despre atribuțiile președintelui, precum și despre arhitectura și istoria clădirii prezidențiale, ... Post-ul Mai mulți elevi au vizitat Președinția în cadrul programului „Excursia europeană” apare prima dată în Unica.md.
13:40
O femeie de 31 de ani dintr-o localitate din raionul Telenești a fost salvată de la sufocare după ce s-a înecat cu o bucată de carne în timpul mesei. Incidentul ... Post-ul O femeie din Telenești, salvată după ce s-a înecat cu o bucată de carne apare prima dată în Unica.md.
13:30
Secția de boli infecțioase a spitalului din Comrat nu mai are locuri libere. 24 de paturi din 24 sunt ocupate de minori, care ajung la spital cu simptome de enteroviroză. ... Post-ul Situație critică în secțiile de boli infecțioase. Tot mai mulți copii ajung la spital cu simptome de enteroviroză apare prima dată în Unica.md.
13:00
Guvernul a aprobat un nou regulament care stabilește procedura de emitere a certificatelor de urbanism pentru proiectare și a autorizațiilor de construire sau desființare pentru lucrările de utilitate publică de ... Post-ul Un nou Regulament pentru emiterea certificatelor de urbanism și a autorizațiilor de construire apare prima dată în Unica.md.
12:40
Un autocar cu turiști a fost implicat într-un grav accident rutier în localitatea Mugla din Turcia. Preliminar, 2 persoane au decedat, iar alte 28 au fost rănite, patru dintre care ... Post-ul Autocar cu turiști, implicat într-un grav accident în Turcia: 2 morți și 28 de răniți apare prima dată în Unica.md.
12:30
Mihail Tincul, în vârstă de 29 de ani, din satul Pârâta, raionul Dubasari este căutat de familie. Acesta a plecat de acasă în dimineața zilei de 10 iulie și nu ... Post-ul A plecat la muncă și nu s-a mai întors. Un tânăr de 29 de ani este căutat cu disperare de familie apare prima dată în Unica.md.
12:20
Un festival de muzică din Slovacia s-a încheiat, după ce unul dintre corturile mari s-a prăbușit peste sute de oameni. Cel puțin 12 persoane au fost rănite, opt dintre acestea ... Post-ul Un cort s-a prăbușit peste sute de oameni la un festival din Slovacia. Cel puțin 12 persoane au fost rănite apare prima dată în Unica.md.
11:20
Compania Sundoogiup din Coreea de Sud intenţionează să deschidă în Republica Moldova o fabrică de producere a îngrăşămintelor biominerale şi să investească peste cinci milioane de dolari, a declarat vineri, ... Post-ul O companie din Coreea de Sud intenționează să deschidă în Moldova o fabrică de producere a îngrăşămintelor biominerale apare prima dată în Unica.md.
11:20
Banca Națională a Moldovei (BNM) și cea a Bulgariei își propun să semneze un Memorandum de înțelegere care va facilita schimbul de informații în vederea alinierii cadrului normativ bancar la ... Post-ul BNM va semna un memorandum cu Banca Națională a Bulgariei apare prima dată în Unica.md.
11:10
O casă de locuit din satul Pepeni, raionul Sângerei, a fost cuprinsă de flăcări, distrugând mai multe bunuri. Potrivit primarului localității, Oleg Cernei, proprietarul casei a recunoscut că a provocat ... Post-ul Un bărbat din raionul Sângerei și-a incendiat locuința pentru că soția a plecat în Italia apare prima dată în Unica.md.
11:00
Temperaturile sunt tot mai ridicate, iar meteorologii nu vin cu vești tocmai bune. De astăzi, 12 iulie, intră în vigoare Codul Roșu de caniculă cu maxime de până la 40 ... Post-ul Primul Cod Roșu de caniculă emis în Moldova. Când au mai fost așa valori termice pe timpul verii apare prima dată în Unica.md.
11:00
Ploile abundente generate de uraganul Beryl şi de furtuna tropicală Alberto au făcut ca sute de crocodili să pătrundă în zonele urbane din nordul statului mexican Tamaulipas, au declarat săptămâna ... Post-ul Mexic: Cel puţin 200 de crocodili au ajuns în oraşe în urma ploilor apare prima dată în Unica.md.
Ieri
10:50
Fostul viceguvernator al Băncii Naționale a Moldovei (BNM), Arcadie Albul, s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut de reprezentanții instituției, care au lăsat un mesaj de condoleanțe familiei îndoliate. ... Post-ul Fostul viceguvernator al BNM, Arcadie Albul, s-a stins din viață: ,,Un specialist remarcabil și un exemplu de devotament și integritate” apare prima dată în Unica.md.
10:40
Emilian Crețu s-a prezentat la ședința Consiliului local Negureni, satul de baștină al actorului. Acesta a anunțat aleșii că intenționează să investească 400 de mii de lei pentru instalarea panourilor ... Post-ul Un nou gest al lui Emilian Crețu va aduce beneficii copiilor de la școala de baștină a actorului apare prima dată în Unica.md.
10:20
Primăria Chișinău informează conducătorii auto și pietonii că, începând de vineri, 12 iulie, ora 19:00, și până sâmbătă, 13 iulie, ora 21:00, traficul rutier pe bd. Decebal, tronsonul cuprins între ... Post-ul Traficul rutier, suspendat pe bulevardul Decebal din capitală. Precizările Primăriei apare prima dată în Unica.md.
10:00
Exportul de caise din R. Moldova a crescut de 4,5 ori într-un singur an, precizează viceprim-ministrul Dumitru Alaiba, ministru al Dezvoltării Economice și Digitalizării. Dacă în perioada ianuarie-iunie 2023 au ... Post-ul Republica Moldova a stabilit un record la exportul de caise apare prima dată în Unica.md.
10:00
Covid-19 încă provoacă decesul a aproximativ 1.700 de persoane pe săptămână în întreaga lume, a declarat joi Organizaţia Mondială a Sănătăţii, făcând apel la persoanele expuse riscului să continue să ... Post-ul OMS: Covid-19 încă provoacă decesul a aproximativ 1.700 de persoane pe săptămână în întreaga lume apare prima dată în Unica.md.
09:40
Republica Moldova se mândrește cu trei câștigătoare la Campionatul European de Tineret la Tir cu Arcul. Este vorba despre Clima Nicoleta, Berzan Kasandra și Tisliuc Varvara, care au obținut medalia ... Post-ul Trei sportive din Moldova, medaliate cu bronz la Campionatul European de Tineret la Tir cu Arcul apare prima dată în Unica.md.
12 iulie 2024
22:00
Serviciul Vamal al Republicii Moldova reamintește cetățenilor regulile și condițiile de a introduce în țară bunuri prin intermediul trimiterilor poștale, informează unica.md cu referire la un comunicat al instituției. Persoanele ... Post-ul Regulile și condițiile de a introduce în țară bunuri prin intermediul trimiterilor poștale apare prima dată în Unica.md.
22:00
Suplimentul care te poate scăpa de acnee. Pacienții care suferă de acnee pot beneficia de pe urma unei diete mediteraneene și de a lua suplimente de acizi grași omega-3 derivate din ... Post-ul Un supliment ieftin te poate ajuta să scapi, în sfârșit, de acnee apare prima dată în Unica.md.
22:00
O nouă echipă de pompieri moldoveni pleacă în Grecia pentru a ajuta la stingerea incendiilor. Pe data de 13 iulie 2024, echipa pompierilor de combaterea terestră a incendiilor forestiere din ... Post-ul O nouă echipă de pompieri moldoveni pleacă în Grecia pentru a ajuta la stingerea incendiilor apare prima dată în Unica.md.
22:00
Rețeta de e cartofi prăjiți în albuș de ou este ideală pentru cei care țin dietă, pentru copii, dar și pentru cei care vor să evite uleiul. Pentru a face ... Post-ul Rețetă de cartofi prăjiți fără ulei. Delicioși și nu fac rău organismului apare prima dată în Unica.md.
22:00
O tânără chinezoaică care cântărește doar 25 de kilograme a atras atenția întregii lumi după ce și-a prezentat online corpul șocant de slab și a afirmat că vrea să fie ... Post-ul Femeia care cântărește 25 de kilograme, își dorește să mai slăbească apare prima dată în Unica.md.
20:10
#stilunic cu altă prezentatoare. Așa provocare a avut invitata acestui episod în noua ediție. Gabriela Damir a simțit cum este să fii tu cea care pune întrebări, iar Nicoleta a ... Post-ul #stilunic – Gabriela Damir, prezentatoare:”Așa emoții nu am avut nici la nuntă!” apare prima dată în Unica.md.
17:50
Asasinatul din 10 iulie de la terasa din sectorul Râșcani al Capitalei le-a fost de învățătură structurilor de forță și de drept. Autoritățile centrale își propun să înăsprească regulile privind ... Post-ul Criminalii și infractorii străini profită de imperfecțiunile legislației R. Moldova. Asasinatul din Capitală, lecție pentru structurie de forță și de drept apare prima dată în Unica.md.
16:40
În seara zilei de 11 iulie 2024, o persoană și-a pierdut viața în timpul scăldatului într-un iaz din localitatea Colonița din municipiul Chișinău, informează unica.md cu referire la un comunicat ... Post-ul Tragedie la scăldat! Un bărbat a murit înecat în lacul de la Colonița apare prima dată în Unica.md.
16:30
Ministerul Educației și Cercetării recomandă anularea antrenamentelor sportive desfășurate în aer liber în intervalul de timp 10:00-17:00, informează unica.md cu referire la un comunicat al instituției. În contextul avertizărilor meteorologice ... Post-ul Atenție! Autoritățile recomandă anularea antrenamentelor sportive în aer liber apare prima dată în Unica.md.
14:20
Iuliana, o tânără plină de viață, are nevoie de ajutorul comunității după ce a fost diagnosticată cu limfom Hodgkin. Tânăra a fost diagnosticată cu această boală anul trecut, în luna ... Post-ul O tânără de doar 19 ani luptă pentru viață. A fost diagnosticată cu o boală rară, dar la noi în țară tratamentul nu este posibil apare prima dată în Unica.md.
13:30
Încheiem săptămâna cu mult soare și cu o nouă curiozitate despre transportul public din Chișinău. Știai că, din totalul de 645 de conducători de troleibuz, 93 sunt femei, ceea ce ... Post-ul Câți dintre șoferii de troleibuz din Chișinău sunt femei apare prima dată în Unica.md.
13:10
Trei mașini au afost ușor avariate, după ce au fost implicate într-un accident în lanț, care s-a produs în această dimineață, în jurul orei 07:56, pe bulevardul Dacia, din sectorul ... Post-ul Accident în lanț în Capitală, cu implicarea unei șefe de la IGSU și un fost angajat al IGPF apare prima dată în Unica.md.
12:50
O nerezidentă s-a prezentat la pista de intrare în țară, în postul vamal Giurgiulești-Reni, la volanul unui mijloc de transport de model ”Hyndai Accent”. Femeia în vârstă de 41 de ... Post-ul Circa 160 de articole din aur, găsite în valiza unei femei, în vama Giurgiulești apare prima dată în Unica.md.
12:40
Un accident grav s-a produs în această dimineață pe traseul M3, Chișinău-Cimișlia, în apropiere de localitatea Băcioi, unde un bărbat a fost rănit, iar o femeie de 54 de ani ... Post-ul Grav accident lângă Băcioi: O femeie a murit, iar un bărbat a fost rănit apare prima dată în Unica.md.
12:30
La temperaturi ale aerului mai mari de 30 de grade și în cazul în care salariații activează sub acțiunea directă a razelor solare, angajatorul este obligat să asigure gratis salariații ... Post-ul Reguli de muncă pe timp de caniculă! Angajatorii trebuie să asigure condiții adecvate apare prima dată în Unica.md.
12:00
Invitatele de azi la #stilunic ne-au spus că fac parte din categoria prietenilor despre care se crede că fac totul la comandă. De ce? La sigur veți afla în acest ... Post-ul #stilunic–Doina Danielean și Alina Ciobanu:”Zic să o facem altfel, în opinci și strae tradiționale?” apare prima dată în Unica.md.
12:00
Pericol pe drumul M5! Câteva plăci de beton s-au ridicat în sus din senin. Internauții spun că s-ar fi întâmplat din cauza căldurii. ”Atenție pe drumul M5 (betonca Bălți – ... Post-ul Pericol pe drumul M5 care duce spre Bălți! Plăci de beton, desprinse din senin apare prima dată în Unica.md.
11:30
Astăzi, 12 iulie, creştinii ortodocşi de stil vechi îi serbează pe Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel, două personaje biblice – simboluri ale credinţei şi sacrificiului suprem, informează unica.md. Sfinţii au ... Post-ul Sărbătoare mare la creștinii ortodocși de stil vechi! Aceeștia îi cinstesc astăzi pe Sfinții Apostoli Petru și Pavel apare prima dată în Unica.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.