Cum să găsești zboruri ieftine pentru un city break

#diez, 18 iunie 2024 09:15

Planificarea unui city break poate fi o experiență provocatoare, în special când vine vorba despre găsirea celor mai ieftine zboruri. Vrei să optimizezi costurile și să te bucuri de o călătorie de neuitat fără să cheltuiești foarte mult? Citește acest articol pentru a afla câteva strategii eficiente în găsirea zborurilor ieftine pentru următorul tău city break. De asemenea, află modul în care o agenție de turism online de încredere poate simplifica procesul de planificare, oferindu-ți cele mai bune opțiuni de călătorie. Сообщение Cum să găsești zboruri ieftine pentru un city break появились сначала на #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum o oră
17:45
Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice (AMTAP) este una dintre cele mai vechi instituții de învățământ superior din țară, dar și unica instituție de stat în domeniul învățământului artistic superior din Republica Moldova. Misiunea AMTAP constă în formarea profesională avansată a specialiștilor calificați cu studii superioare pentru domeniile muzicii, artei teatrale, coregrafice, multimedia, artelor plastice și decorative, designului și culturologiei, dar și în pregătirea viitoarelor cadre didactice pentru sfera culturii și artelor. Сообщение Ce trebuie să știi dacă vrei să-ți continui studiile la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice появились сначала на #diez.
17:30
Creșterea competitivității sectorului turistic și digitalizarea industriei cu ajutorul unor soluții inteligente destinate antreprenorilor din țară va fi obiectivul principal al participanților care s-au înscris la TravelHack 2024. Competiția, care se va desfășura pe 20-21 iulie, reprezintă o oportunitate unică pentru membrii comunității de a contribui la modernizarea domeniului, de aceea, va fi locul de întâlnire pentru 6 echipe de studenți din întreaga țară. Сообщение TravelHack 2024: dezvoltarea și integrarea soluțiilor digitale pentru promovarea sectorului turismului появились сначала на #diez.
Acum 2 ore
17:00
Tabăra de vară „Pro Antreprenoriat” a reunit în jur de 130 de tineri și 40 profesori din Republica Moldova în vederea consolidării abilităților economico-antreprenoriale. Tabăra de vară „Pro Antreprenoriat” a oferit participanților oportunitatea de a înțelege mai bine mecanismele economiei moderne, de a prelua bunele practici și experiența mai multor antreprenori din țară. Printre cei mai importanți vorbitori în cadrul panelurilor de discuții s-au numărat și reprezentanții iute Moldova, companie care continuă să investească în educația financiară a tinerilor din țară. Сообщение iute Moldova la tabăra de vară pentru tineri „Pro Antreprenoriat”: „Mândri să facem parte din acest proiect” появились сначала на #diez.
16:45
XY Partners a lansat un nou accelerator – „She’s Next”. Acesta este dedicat femeilor antreprenoare, iar participarea este gratuită. Pe durata programului vor avea loc întâlniri de grup și individuale cu mentorii, workshopuri și evenimente de business. Toate activitățile se vor desfășura offline. Сообщение Antreprenoarele din Moldova se pot înscrie la un accelerator destinat femeilor. Programul include sesiuni de mentorat появились сначала на #diez.
Acum 4 ore
16:00
Serviciul Hidrometeorologic de Stat din Republica Moldova anunță despre un nou cod galben de instabilitate atmosferică. Fenomenul menționat este valabil astăzi, 18 iulie, în intervalul orar 15.30-0.0. Сообщение Codul galben de instabilitate se menține și astăzi. Ne așteaptă ploi cu descărcări electrice появились сначала на #diez.
15:30
Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova a acordat titlul onorific „Doctor Honoris Causa” profesorului universitar Victor Voicu, medic militar în rang de general-maior, doctor în medicină, fost șef al Catedrei de farmacologie, toxicologie și psihofarmacologie clinică a Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, România, președinte al Secției de Științe Medicale a Academiei Române. Сообщение Academicianul român Victor Voicu a devenit doctor honoris causa al USMF „Nicolae Testimițanu” появились сначала на #diez.
15:30
Alex Buretz este designer grafic, ilustrator, caricaturist și activist civic. Prin intermediul caricaturii, acesta își propune să atragă atenția asupra viciilor și problemelor din societate, și să contribuie la schimbarea de atitudine. Сообщение Alex Buretz, caricaturist: „Europa pentru mine înseamnă un stimul pentru competiție și aspirația către ceva mai bun” появились сначала на #diez.
15:15
Calea noastră către Uniunea Europeană a început cu mulți ani în urmă, dar odată cu invazia Rusiei în Ucraina, procesul s-a accelerat considerabil. Zeci, dacă nu sute de pași au fost făcuți pe parcursul a peste doi ani, care ne-au adus în stadiul actual – începerea negocierilor. Dar dacă ritmul integrării europene este deja dinamic, de ce să organizăm un referendum? S-a ales sau nu direcția? Acestea sunt întrebările la care vom încerca să răspundem. Сообщение Semnal pentru Bruxelles, argumente pentru opoziție sau vocea societății: de ce Moldova are nevoie de un referendum privind aderarea la UE появились сначала на #diez.
15:15
Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” a devenit membru educațional al Academiei Europene de Optometrie și Optică (EAOO) din data de 10 iulie 2024. Această aderare reprezintă o recunoaștere a calității programelor de studii în domeniul optometriei oferite de Universitate și subliniază angajamentul și eforturile instituției pentru a atinge excelența în educația și formarea profesională a specialiștilor în optometrie.  Сообщение USMF „Nicolae Testemițanu” a devenit membru al Academiei Europene de Optometrie și Optică появились сначала на #diez.
14:45
Astăzi, Linella a lansat o nouă ediție a campaniei „Produs Acasă”, cu genericul „Tot ce ai mai bun pe masă e crescut aici, acasă!”. Spotul de campanie a fost realizat în colaborare cu interpreții Magnat și Feoctist, care au venit cu o nouă interpretare a piesei „Dă-mă mamă după Iura”, aducând în prim-plan un mesaj emoționant ce accentuează importanța sprijinirii producătorilor autohtoni.  Сообщение Fă cunoștință cu Iura, eroul din noua campanie lansată de Linella появились сначала на #diez.
14:30
Agenția Națională pentru Cercetare și Dezvoltare informează că a aprobat finanțarea pentru anul 2024 a proiectelor din domeniile cercetării și inovării. Astfel, 17 proiecte ale cercetătorilor Universității de Stat din Moldova au primit finanțare pentru acest an. Сообщение 17 proiecte ale cercetătorilor Universității de Stat din Moldova au primit finanțare pentru anul 2024 появились сначала на #diez.
Acum 6 ore
14:15
În data de 22 iulie 2024, Universitatea Tehnică a Moldovei (UTM) va deschide oficial perioada de admitere, inclusiv la Facultatea de Științe Agricole, Silvice și ale Mediului (FȘASM). Сообщение Admitere 2024. Unde te poți angaja după absolvirea specialităților agricole de la FȘASM появились сначала на #diez.
13:30
În luna august, acordeonistul Misha Grossu vă invită la patru concerte de muzică jazz tradițională. Acestea se vor desfășura în aer liber, în locații unice, cu natură și peisaje fantastice. Totodată, la fiecare concert va fi prezentat câte un proiect dintre cele pregătite cu mai mult timp în urmă de către echipa tânărului. Сообщение (video) Misha Grossu Band pornește într-un turneu prin țară! Unde și când se vor desfășura concertele de jazz появились сначала на #diez.
13:30
Inteligența Artificială (AI) reprezintă una dintre cele mai revoluționare inovații din industria tehnologică contemporană. De la îmbunătățirea eficienței operaționale la transformarea experienței utilizatorilor, impactul său este profund și vast. Cu toate acestea, în timp ce AI aduce oportunități uriașe, aduce și provocări semnificative. Сообщение AI: salvarea sau blestemul industriei tech? Care este viziunea companiei „OOK Group” появились сначала на #diez.
13:00
Începând cu 22 iulie, deținătorii diplomelor de bacalaureat sau de studii profesionale se pot înscrie online la o instituție de învățământ superior din Republica Moldova. Dacă dorești o carieră în cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI), ca ofițer de urmărire penală, expert criminalist sau, de exemplu, ofițer de investigații, poți să îți depui actele la Academia „Ștefan cel Mare”. Сообщение Admitere 2024: ce trebuie să știi despre Academia „Ștefan cel Mare” появились сначала на #diez.
Acum 8 ore
11:30
Orarul de circulație a mai multor rute suburbane de autobuz a fost schimbat. Parcul Urban de Autobuze a luat această decizie în legătură cu scăderea fluxului de călători pe perioada verii. Măsură va fi valabilă pe perioada estivală, iar din toamnă toate liniile municipale de autobuz vor reveni la orarul anterior de activitate. Сообщение (grafic) În perioada verii, a fost modificat orarul de circulație a mai multor rute suburbane de autobuz появились сначала на #diez.
11:15
Maria Postica este profesoară de limba engleză la Liceul Teoretic „Grigore Vieru” din satul Sireți, raionul Strășeni. Ea a decis să devină pedagog din dragostea de carte și din dorința de a avea un impact în viața tinerilor. Maria a ales acest domeniu încă în copilărie, deoarece a vrut să fie capabilă să ofere altor tineri aceeași susținere și inspirație pe care a primit-o de la profesori. Ea consideră, că pedagogii sunt cei care pot influența oameni. Сообщение Maria Postica, profesoară de limba engleză: „Încrederea oferită de pedagogii mei, ghidarea și susținerea – au fost câțiva dintre pașii care m-au făcut omul care sunt acum” появились сначала на #diez.
11:15
Pe 22 iulie, începe admiterea online la toate instituțiile de învățământ superior din Republica Moldova. Una dintre acestea este și Academia Militară a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun”. Știm cât de esențială este investiția în educația viitorilor promotori ai securității naționale și în modernizarea armatei pentru menținerea păcii, dar și pentru a răspunde la toate necesitățile cetățenilor. În acest material ne-am propus să valorificăm oportunitățile și facilitățile de care vei avea parte în calitate de student(ă) al academiei. Сообщение „Studiile militare ne ajută să menținem pacea.” Oportunitățile de care pot beneficia studenții care aleg Academia Militară „Alexandru cel Bun” появились сначала на #diez.
11:00
Patru studente ale Universității de Stat din Moldova (USM) au fost desemnate câștigătoare la cea de-a treia ediție a concursului „Premiul Laureatului francofon/Prix du Lauréat francophone Moldavie”, organizat de Biroul național AUF-Moldova. Сообщение Patru studente de la USM au fost premiate în cadrul concursului „Prix du Lauréat francophone Moldavie” появились сначала на #diez.
Acum 12 ore
10:00
În zilele următoare, pe mai multe străzi din capitală va fi sistată circulația rutieră. Măsurile au fost luate în legătură cu organizarea Festivalului „Te salut, Chișinău!” pe strada pietonală „Eugen Doga” și a întrunirii social-sportive „Triathlon Festival” în Parcul „La Izvor”. Сообщение Pe mai multe străzi din capitală va fi sistat traficul rutier появились сначала на #diez.
09:30
La finalul lunii august, în premieră, în Republica Moldova urmează să se desfășoare a doua sesiune suplimentară de susținere a examenelor de absolvire a gimnaziului. Despre aceasta a anunțat ministrul educației și cercetării Dan Perciun în cadrul emisiunii Rezoomat de la Rlive. Сообщение Încă o șansă pentru absolvenții clasei a IX-a care nu au susținut examenele. MEC anunță a doua sesiune suplimentară появились сначала на #diez.
Ieri
16:45
Știai că dacă îți dorești două specialități, nu mai trebuie să aștepți să finalizezi un program de licență pentru a începe altul? Universitățile din Moldova oferă posibilitatea de a învăța concomitent la două programe de studii. Cu alte cuvinte, poți învăța la două facultăți în paralel. Așadar, dacă vrei să explorezi două domenii concomitent, trebuie să cunoști câteva lucruri esențiale despre această opțiune. Сообщение Cum poți învăța la două specialități în același timp în universitățile din Moldova появились сначала на #diez.
16:45
Tradițional, în luna octombrie a fiecărui an, elevii din Republica Moldova au oportunitatea să aplice pentru bursele United World Colleges (UWC). Programul permite candidaților să studieze la una dintre cele 18 școli internaționale și să obțină o educație potrivită pentru o lume în curs de globalizare. În toamna anului precedent, Cătălin Muscinschi a devenit unul dintre finaliștii programului și urmează să învețe timp de doi ani la un colegiu din orașul Dilijan, Armenia. Știm cât de esențială este comunicarea cu beneficiarii unei astfel de oportunități pentru viitorii candidați, așa că în acest articol găsești o serie de sfaturi din partea lui Cătălin, care te vor ajuta să convingi evaluatorii că ești potrivit(ă) pentru program. Сообщение Tot ce trebuie să știi dacă vrei să înveți la o școală din Armenia, China sau Italia. Sfaturi care te vor ajuta să obții bursa UWC появились сначала на #diez.
16:15
Sâmbătă, 27 iulie, toți doritorii din orașul Chișinău sunt invitați la petrecere de Crave Crew – un rave de zi în inima capitalei. Evenimentul va începe la ora 17.00 și se va desfășura la Apartamentul Deschis, situat pe strada București, nr. 68/1. Сообщение La Chișinău se va desfășura un rave pentru susținerea bicicletei ca mijloc de transport alternativ. Care este programul evenimentului появились сначала на #diez.
15:15
E vară, timpul odihnei active și al noilor descoperiri! Tinerii din întreaga țară s-au adunat la Tabăra de vară „Tinerii pentru Integritate 2024”, organizată de Centrul Național Anticorupție (CNA), cu sprijinul GIZ Moldova, pentru a învăța, pentru a se dezvolta și pentru a deveni ambasadori ai integrității. Сообщение Prorectorul UTM Dinu Țurcanu a instruit tinerii în domeniul securității cibernetice la o tabără de vară появились сначала на #diez.
15:00
Anul 1992 a fost primul an în care Republica Moldova și-a arborat propriul drapel în cadrul Jocurilor Olimpice de Vară de la Barcelona. Până atunci, sportivii noștri s-au făcut remarcați la olimpiade reprezentând loturile olimpice ale URSS. Din 1992 și până în 2024, sportivii olimpici din Moldova au reușit să aducă acasă mai multe medalii de aur, argint și bronz. Datele de mai jos au fost colectate în baza informației publicate de către Comitetul Național Olimpic și Sportiv. Сообщение Medaliile Republicii Moldova la Jocurile Olimpice în cei 33 de ani de independență появились сначала на #diez.
14:45
Ești pasionat(ă) de inginerie și dorești să contribui la dezvoltarea țării și comunității tale? Universitatea Tehnică a Moldovei te invită să aplici la programul de studii „Alimentări cu apă, canalizări” din cadrul Facultății de Urbanism și Arhitectură și să-ți construiești un viitor aici, acasă. Сообщение (video) Fii inginerul propriei vieți! Programul de studii „Alimentări cu apă, canalizări” de la UTM te așteaptă появились сначала на #diez.
14:30
Pe 15 iulie s-a dat start perioadei de admitere în cadrul instituțiilor profesional tehnice. Pentru anul de studii 2024/2025 școlile profesionale din țară au pregătit oferte avantajoase absolvenților treptei gimnaziale. Am adunat pentru tine lista școlilor profesionale din Moldova și posibilitățile de studii pe care le oferă. Сообщение Lista școlilor profesionale din Moldova. Care sunt ofertele de studii pentru 2024/2025 появились сначала на #diez.
14:30
Samsung Electronics a anunțat pe 10 iulie noile Galaxy Fold6 și Galaxy Flip6, alături de Galaxy Watch Ultra, Galaxy Watch7, Galaxy Buds3 și Galaxy Buds3 Pro la evenimentul Galaxy Unpacked din Paris. Сообщение Samsung prezintă Galaxy Fold6 și Flip6 – noile posibilități Galaxy AI появились сначала на #diez.
13:45
Pregătiți umbrelele! Serviciul Hidrometeorologic de Stat din Republica Moldova anunță despre un nou cod galben de instabilitate atmosferică. Fenomenul menționat este valabil astăzi, 17 iulie, în intervalul orar 13.30-0.0. Сообщение Vom avea parte de ploaie. Meteorologii au anunțat cod galben de instabilitate atmosferică появились сначала на #diez.
13:30
Maib și Turkish Airlines lansează o promoție: reducere de 15 % la biletele de avion, achitate cu cardurile maib. Tot ce trebuie să faci este să folosești codul promoțional maib2024. Сообщение Zboară cu Turkish Airlines și ai 15 % reducere la achitarea cu cardurile maib появились сначала на #diez.
13:15
Pe 10 august, Amfiteatrul Arenei Chișinău va găzdui cel mai tare eveniment al verii, dedicat tinerilor: Tinerii Europei Fest, desfășurat cu ocazia Zilei Internaționale a Tineretului.  Сообщение „Tinerii Europei Fest” – un eveniment de amploare cu artiști celebri. Participarea este gratuită появились сначала на #diez.
11:15
Pe 22 iulie începe admiterea la instituțiile de învățământ superior din Republica Moldova. În acest context, Universitatea de Stat din Moldova (USM) a lansat un video în care vei găsi răspuns la cele mai frecvente întrebări despre procesul de admitere la această universitate. Сообщение (video) Toată informația despre admiterea la USM este acum la un click distanță появились сначала на #diez.
11:00
Guvernul a aprobat un proiect de hotărâre care reglementează și legalizează donațiile cetățenilor către instituțiile de învățământ din Moldova. Astfel, începând cu anul 2025, părinții vor putea oferi legal bani grădinițelor și școlilor. Сообщение Donațiile părinților către școli, aprobate de Guvern. „Orice formă de colectare cash atrage răspundere contravențională” появились сначала на #diez.
10:00
Fondul de carte al Bibliotecii Ştiinţifice Medicale a Universității de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” a fost completat cu 89 de manuale de profil medical. Valoarea donației este de circa  12 500 de lei și a fost oferită de Biblioteca Centrală „Valeriu Bologa” a Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, România. Сообщение UMF „Iuliu Hațieganu” din România a donat 89 de manuale de profil medical USMF „Nicolae Testemiţanu” появились сначала на #diez.
09:45
Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemiţanu” și Academia de Științe a Moldovei (AȘM) vor intensifica colaborarea în domeniul cercetării și inovării sub mai multe aspecte importante precum: informare reciprocă, participări la proiecte de cercetare și inovare, activități comune de consolidare a capacităților de susținere a cercetărilor științifice în medicină, genetică, fiziologie, biochimie, microbiologie și altele. Сообщение USMF „Nicolae Testemițanu” și Academia de Științe a Moldovei au semnat un acord de colaborare появились сначала на #diez.
Mai mult de 2 zile în urmă
18:00
Maib alto este mai mult decât un serviciu bancar premium; este o experiență unică, creată pe baza celor mai bune tradiții și practici bancare. Serviciul a fost dezvoltat pentru a oferi confort maxim, relații interumane autentice, oportunități și experiențe noi clienților din segmentul premium. Сообщение O zi în stilul alto cu tradiții: doi ani de premium banking la maib, sărbătoriți alături de comunitatea alto появились сначала на #diez.
17:45
Să fii persoană queer înseamnă să înfrunți stereotipuri, prejudecăți, discursuri de ură. Majoritatea oamenilor din Republica Moldova sunt intoleranți față de persoanele LGBTQ+ și nu-i acceptă ca și comunitate cu drepturi egale. Apărătorii drepturilor omului cer autorităților statului o protecție mai bună pentru persoanele LGBTQ+, inclusiv prin adoptarea unor noi prevederi legale, dar și înzestrarea organelor de drept cu mijloace și instrumente eficiente de investigare și combatere a crimelor motivate de prejudecată. Сообщение Cuvintele și legile contează. Ce vrea comunitatea LGBTQ+? появились сначала на #diez.
16:15
„Ce universitate să aleg dacă nu știu ce-mi doresc?” „Nu știu ce facultate să fac pentru viitor.” „M-am blocat. Nu înțeleg unde să-mi fac studiile în continuare, după liceu. Nu știu ce-mi place și ce vreau anume.” Sunt doar câteva dintre mesajele pe care le-au lăsat tinerii absolvenți de liceu într-un grup #diez acum, în perioada admiterii la universitate. După absolvire, mulți elevi ajung în momentul decisiv al vieții lor, când trebuie să aleagă o profesie. Aici apare o întrebare: „Ce fac dacă aleg ce nu îmi place?”. Сообщение Gap year, schimb de facultăți și o alegere radicală – patru experiențe care te-ar putea inspira dacă nu știi ce să faci după liceu появились сначала на #diez.
16:00
Endava a lansat aplicările pentru programul de Internship. Doritorii de obține o experiență valoroasă în domeniul IT pot depune CV-urile până pe 22 iulie. Сообщение Start aplicărilor la Endava Internship! Trimite CV-ul și obține o experiență unică în domeniul IT появились сначала на #diez.
13:30
Dacă ai între 14 și 25 de ani, ești pasionat(ă) de tehnologie și inovație, și dorești să-ți dezvolți abilitățile digitale, atunci te invităm să te înscrii la cursurile gratuite, oferite de Fundația Orange Moldova, în incinta celor patru ateliere FabLab din Moldova. Сообщение Fundația Orange Moldova te invită la cursuri gratuite în domeniul manufacturii digitale, în atelierele FabLab din Chișinău, Orhei, Sângerei și Soroca появились сначала на #diez.
11:45
Rodica Bețișor este profesoară de fizică la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” din municipiul Bălți de mai bine de 20 de ani. Încă din copilărie îi admira pe învățătorii și profesorii, care o ghidau cu grijă și dedicație în lumea cunoștințelor, iar când era studentă la facultatea de Tehnică, Fizică, Matematică și Informatică, a decis că va urma calea pedagogiei. Сообщение Rodica Bețișor, profesoară de fizică: „Imaginea profesorului rămâne pentru elevi un model pentru toată viața” появились сначала на #diez.
11:00
La Jocurile Olimpice de Vară din 2024, drapelul Republicii Moldova va fi purtat de către arcașii Dan Olaru și Alexandra Mîrca. Despre aceasta a anunțat Comitetul Național Olimpic și Sportiv. Сообщение Cine sunt sportivii care vor purta drapelul Republicii Moldova la Jocurile Olimpice de la Paris появились сначала на #diez.
10:45
Pentru că ne dorim să ai o experiență și mai simplă în achitarea și gestionarea facturilor lunare în aplicația maibank, am îmbunătățit interfața și am redus numărul de pași necesari pentru plățile utilităților. Сообщение Achită-ți utilitățile mai simplu și comod! Aplicația maibank are o nouă interfață de achitare a facturilor появились сначала на #diez.
10:30
În showroomul PEREFLEX veți găsi cele mai bune oferte pentru casa dumneavoastră! Compania, specializată în vânzarea de materiale de finisare, faianță, laminat și mobilier, este bucuroasă să vă prezinte mobilier de designer de înaltă calitate, expus pe mai multe etaje. Сообщение Descoperă lumea mobilierului de designer la PEREFLEX появились сначала на #diez.
10:30
De pe 15 iulie, instituțiile de învățământ mediu de specialitate din țară dau start admiterii pentru anul de studii 2024/2025. În funcție de specialități, locuri bugetare și localitate, colegiile se întrec în recomandări tot mai avantajoase pentru viitorii elevi. Am adunat pentru tine tot ce trebuie să știi despre oportunitatea de a studia la colegiile și centrele de excelență din țară. Сообщение Admitere 2024: ce specialități poți învăța și care sunt taxele la colegiile și centrele de excelență din Moldova появились сначала на #diez.
15 iulie 2024
18:30
Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Chișinău a lansat un videoclip promoțional al perioadei de admitere în cadrul instituției din acest an. Pe 22 iulie, universitatea va da start concursului.  Сообщение (video) USMF „Nicolae Testemițanu” și-a lansat videoclipul de promovare a perioadei de admitere 2024 появились сначала на #diez.
18:00
Vinul Moldovei și exportatorii de vinuri reuniți sub umbrela brandului vinicol de țară își vor extinde prezența și își vor consolida reputația pe piețele internaționale. Grație programului de granturi WESA, care va fi implementat în următoarele 12 luni, vor fi majorate vânzările de vinuri cu valoare adăugată pe piețe netradiționale cum ar fi România, Polonia, Regatul Unit, Olanda, Danemarca, Coreea de Sud, Japonia, Canada, și altele.  Сообщение O serie de vinuri din Moldova își vor extinde prezența pe piețele internaționale datorită programului WESA появились сначала на #diez.
17:15
Valurile de caniculă, înrăutățirea calității aerului și pierderea rapidă a habitatelor naturale subliniază clar că protejarea mediului nu mai poate fi considerată o opțiune, ci o necesitate urgentă. Deși pare că suntem familiarizați cu aceste probleme și că soluțiile sunt evidente, realitatea este mult mai complexă și necesită o abordare profundă. De aceea, am decis să lansăm un nou podcast în colaborare cu Kaufland Moldova, dedicat explorării și soluționării provocărilor legate de sustenabilitate. Сообщение (podcast) Asta nu ți-i foaie verde! Despre Fast Fashion cu Elena Bannaia появились сначала на #diez.
16:00
Luptătorul moldovean de stil liber Maxim Saculțan a obținut dreptul de a ne reprezenta țara la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Sportivul în premieră a obținut o astfel de calificare. Despre asta a anunțat Centrul Sportiv de Pregătire a Loturilor Naționale. Сообщение Sportivul Maxim Saculțan a fost calificat în premieră la Jocurile Olimpice появились сначала на #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.