Halterofila din Moldova Nicoleta Cojocaru a devenit campioană europeană pentru a doua oară consecutiv

#diez, 17 iunie 2024 15:00

Halterofila din Republica Moldova Nicoleta Cojocaru a devenit pentru a doua oară consecutiv campioană europeană la categoria sub vârsta de 15 ani. Сообщение Halterofila din Moldova Nicoleta Cojocaru a devenit campioană europeană pentru a doua oară consecutiv появились сначала на #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 2 ore
16:45
Știai că dacă îți dorești două specialități, nu mai trebuie să aștepți să finalizezi un program de licență pentru a începe altul? Universitățile din Moldova oferă posibilitatea de a învăța concomitent la două programe de studii. Cu alte cuvinte, poți învăța la două facultăți în paralel. Așadar, dacă vrei să explorezi două domenii concomitent, trebuie să cunoști câteva lucruri esențiale despre această opțiune. Сообщение Cum poți învăța la două specialități în același timp în universitățile din Moldova появились сначала на #diez.
16:45
Tradițional, în luna octombrie a fiecărui an, elevii din Republica Moldova au oportunitatea să aplice pentru bursele United World Colleges (UWC). Programul permite candidaților să studieze la una dintre cele 18 școli internaționale și să obțină o educație potrivită pentru o lume în curs de globalizare. În toamna anului precedent, Cătălin Muscinschi a devenit unul dintre finaliștii programului și urmează să învețe timp de doi ani la un colegiu din orașul Dilijan, Armenia. Știm cât de esențială este comunicarea cu beneficiarii unei astfel de oportunități pentru viitorii candidați, așa că în acest articol găsești o serie de sfaturi din partea lui Cătălin, care te vor ajuta să convingi evaluatorii că ești potrivit(ă) pentru program. Сообщение Tot ce trebuie să știi dacă vrei să înveți la o școală din Armenia, China sau Italia. Sfaturi care te vor ajuta să obții bursa UWC появились сначала на #diez.
Acum 4 ore
16:15
Sâmbătă, 27 iulie, toți doritorii din orașul Chișinău sunt invitați la petrecere de Crave Crew – un rave de zi în inima capitalei. Evenimentul va începe la ora 17.00 și se va desfășura la Apartamentul Deschis, situat pe strada București, nr. 68/1. Сообщение La Chișinău se va desfășura un rave pentru susținerea bicicletei ca mijloc de transport alternativ. Care este programul evenimentului появились сначала на #diez.
15:15
E vară, timpul odihnei active și al noilor descoperiri! Tinerii din întreaga țară s-au adunat la Tabăra de vară „Tinerii pentru Integritate 2024”, organizată de Centrul Național Anticorupție (CNA), cu sprijinul GIZ Moldova, pentru a învăța, pentru a se dezvolta și pentru a deveni ambasadori ai integrității. Сообщение Prorectorul UTM Dinu Țurcanu a instruit tinerii în domeniul securității cibernetice la o tabără de vară появились сначала на #diez.
15:00
Anul 1992 a fost primul an în care Republica Moldova și-a arborat propriul drapel în cadrul Jocurilor Olimpice de Vară de la Barcelona. Până atunci, sportivii noștri s-au făcut remarcați la olimpiade reprezentând loturile olimpice ale URSS. Din 1992 și până în 2024, sportivii olimpici din Moldova au reușit să aducă acasă mai multe medalii de aur, argint și bronz. Datele de mai jos au fost colectate în baza informației publicate de către Comitetul Național Olimpic și Sportiv. Сообщение Medaliile Republicii Moldova la Jocurile Olimpice în cei 33 de ani de independență появились сначала на #diez.
14:45
Ești pasionat(ă) de inginerie și dorești să contribui la dezvoltarea țării și comunității tale? Universitatea Tehnică a Moldovei te invită să aplici la programul de studii „Alimentări cu apă, canalizări” din cadrul Facultății de Urbanism și Arhitectură și să-ți construiești un viitor aici, acasă. Сообщение (video) Fii inginerul propriei vieți! Programul de studii „Alimentări cu apă, canalizări” de la UTM te așteaptă появились сначала на #diez.
Acum 6 ore
14:30
Pe 15 iulie s-a dat start perioadei de admitere în cadrul instituțiilor profesional tehnice. Pentru anul de studii 2024/2025 școlile profesionale din țară au pregătit oferte avantajoase absolvenților treptei gimnaziale. Am adunat pentru tine lista școlilor profesionale din Moldova și posibilitățile de studii pe care le oferă. Сообщение Lista școlilor profesionale din Moldova. Care sunt ofertele de studii pentru 2024/2025 появились сначала на #diez.
14:30
Samsung Electronics a anunțat pe 10 iulie noile Galaxy Fold6 și Galaxy Flip6, alături de Galaxy Watch Ultra, Galaxy Watch7, Galaxy Buds3 și Galaxy Buds3 Pro la evenimentul Galaxy Unpacked din Paris. Сообщение Samsung prezintă Galaxy Fold6 și Flip6 – noile posibilități Galaxy AI появились сначала на #diez.
13:45
Pregătiți umbrelele! Serviciul Hidrometeorologic de Stat din Republica Moldova anunță despre un nou cod galben de instabilitate atmosferică. Fenomenul menționat este valabil astăzi, 17 iulie, în intervalul orar 13.30-0.0. Сообщение Vom avea parte de ploaie. Meteorologii au anunțat cod galben de instabilitate atmosferică появились сначала на #diez.
13:30
Maib și Turkish Airlines lansează o promoție: reducere de 15 % la biletele de avion, achitate cu cardurile maib. Tot ce trebuie să faci este să folosești codul promoțional maib2024. Сообщение Zboară cu Turkish Airlines și ai 15 % reducere la achitarea cu cardurile maib появились сначала на #diez.
13:15
Pe 10 august, Amfiteatrul Arenei Chișinău va găzdui cel mai tare eveniment al verii, dedicat tinerilor: Tinerii Europei Fest, desfășurat cu ocazia Zilei Internaționale a Tineretului.  Сообщение „Tinerii Europei Fest” – un eveniment de amploare cu artiști celebri. Participarea este gratuită появились сначала на #diez.
Acum 8 ore
11:15
Pe 22 iulie începe admiterea la instituțiile de învățământ superior din Republica Moldova. În acest context, Universitatea de Stat din Moldova (USM) a lansat un video în care vei găsi răspuns la cele mai frecvente întrebări despre procesul de admitere la această universitate. Сообщение (video) Toată informația despre admiterea la USM este acum la un click distanță появились сначала на #diez.
11:00
Guvernul a aprobat un proiect de hotărâre care reglementează și legalizează donațiile cetățenilor către instituțiile de învățământ din Moldova. Astfel, începând cu anul 2025, părinții vor putea oferi legal bani grădinițelor și școlilor. Сообщение Donațiile părinților către școli, aprobate de Guvern. „Orice formă de colectare cash atrage răspundere contravențională” появились сначала на #diez.
Acum 12 ore
10:00
Fondul de carte al Bibliotecii Ştiinţifice Medicale a Universității de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” a fost completat cu 89 de manuale de profil medical. Valoarea donației este de circa  12 500 de lei și a fost oferită de Biblioteca Centrală „Valeriu Bologa” a Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, România. Сообщение UMF „Iuliu Hațieganu” din România a donat 89 de manuale de profil medical USMF „Nicolae Testemiţanu” появились сначала на #diez.
09:45
Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemiţanu” și Academia de Științe a Moldovei (AȘM) vor intensifica colaborarea în domeniul cercetării și inovării sub mai multe aspecte importante precum: informare reciprocă, participări la proiecte de cercetare și inovare, activități comune de consolidare a capacităților de susținere a cercetărilor științifice în medicină, genetică, fiziologie, biochimie, microbiologie și altele. Сообщение USMF „Nicolae Testemițanu” și Academia de Științe a Moldovei au semnat un acord de colaborare появились сначала на #diez.
Ieri
18:00
Maib alto este mai mult decât un serviciu bancar premium; este o experiență unică, creată pe baza celor mai bune tradiții și practici bancare. Serviciul a fost dezvoltat pentru a oferi confort maxim, relații interumane autentice, oportunități și experiențe noi clienților din segmentul premium. Сообщение O zi în stilul alto cu tradiții: doi ani de premium banking la maib, sărbătoriți alături de comunitatea alto появились сначала на #diez.
17:45
Să fii persoană queer înseamnă să înfrunți stereotipuri, prejudecăți, discursuri de ură. Majoritatea oamenilor din Republica Moldova sunt intoleranți față de persoanele LGBTQ+ și nu-i acceptă ca și comunitate cu drepturi egale. Apărătorii drepturilor omului cer autorităților statului o protecție mai bună pentru persoanele LGBTQ+, inclusiv prin adoptarea unor noi prevederi legale, dar și înzestrarea organelor de drept cu mijloace și instrumente eficiente de investigare și combatere a crimelor motivate de prejudecată. Сообщение Cuvintele și legile contează. Ce vrea comunitatea LGBTQ+? появились сначала на #diez.
16:15
„Ce universitate să aleg dacă nu știu ce-mi doresc?” „Nu știu ce facultate să fac pentru viitor.” „M-am blocat. Nu înțeleg unde să-mi fac studiile în continuare, după liceu. Nu știu ce-mi place și ce vreau anume.” Sunt doar câteva dintre mesajele pe care le-au lăsat tinerii absolvenți de liceu într-un grup #diez acum, în perioada admiterii la universitate. După absolvire, mulți elevi ajung în momentul decisiv al vieții lor, când trebuie să aleagă o profesie. Aici apare o întrebare: „Ce fac dacă aleg ce nu îmi place?”. Сообщение Gap year, schimb de facultăți și o alegere radicală – patru experiențe care te-ar putea inspira dacă nu știi ce să faci după liceu появились сначала на #diez.
16:00
Endava a lansat aplicările pentru programul de Internship. Doritorii de obține o experiență valoroasă în domeniul IT pot depune CV-urile până pe 22 iulie. Сообщение Start aplicărilor la Endava Internship! Trimite CV-ul și obține o experiență unică în domeniul IT появились сначала на #diez.
13:30
Dacă ai între 14 și 25 de ani, ești pasionat(ă) de tehnologie și inovație, și dorești să-ți dezvolți abilitățile digitale, atunci te invităm să te înscrii la cursurile gratuite, oferite de Fundația Orange Moldova, în incinta celor patru ateliere FabLab din Moldova. Сообщение Fundația Orange Moldova te invită la cursuri gratuite în domeniul manufacturii digitale, în atelierele FabLab din Chișinău, Orhei, Sângerei și Soroca появились сначала на #diez.
11:45
Rodica Bețișor este profesoară de fizică la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” din municipiul Bălți de mai bine de 20 de ani. Încă din copilărie îi admira pe învățătorii și profesorii, care o ghidau cu grijă și dedicație în lumea cunoștințelor, iar când era studentă la facultatea de Tehnică, Fizică, Matematică și Informatică, a decis că va urma calea pedagogiei. Сообщение Rodica Bețișor, profesoară de fizică: „Imaginea profesorului rămâne pentru elevi un model pentru toată viața” появились сначала на #diez.
11:00
La Jocurile Olimpice de Vară din 2024, drapelul Republicii Moldova va fi purtat de către arcașii Dan Olaru și Alexandra Mîrca. Despre aceasta a anunțat Comitetul Național Olimpic și Sportiv. Сообщение Cine sunt sportivii care vor purta drapelul Republicii Moldova la Jocurile Olimpice de la Paris появились сначала на #diez.
10:45
Pentru că ne dorim să ai o experiență și mai simplă în achitarea și gestionarea facturilor lunare în aplicația maibank, am îmbunătățit interfața și am redus numărul de pași necesari pentru plățile utilităților. Сообщение Achită-ți utilitățile mai simplu și comod! Aplicația maibank are o nouă interfață de achitare a facturilor появились сначала на #diez.
10:30
În showroomul PEREFLEX veți găsi cele mai bune oferte pentru casa dumneavoastră! Compania, specializată în vânzarea de materiale de finisare, faianță, laminat și mobilier, este bucuroasă să vă prezinte mobilier de designer de înaltă calitate, expus pe mai multe etaje. Сообщение Descoperă lumea mobilierului de designer la PEREFLEX появились сначала на #diez.
10:30
De pe 15 iulie, instituțiile de învățământ mediu de specialitate din țară dau start admiterii pentru anul de studii 2024/2025. În funcție de specialități, locuri bugetare și localitate, colegiile se întrec în recomandări tot mai avantajoase pentru viitorii elevi. Am adunat pentru tine tot ce trebuie să știi despre oportunitatea de a studia la colegiile și centrele de excelență din țară. Сообщение Admitere 2024: ce specialități poți învăța și care sunt taxele la colegiile și centrele de excelență din Moldova появились сначала на #diez.
Mai mult de 2 zile în urmă
18:30
Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Chișinău a lansat un videoclip promoțional al perioadei de admitere în cadrul instituției din acest an. Pe 22 iulie, universitatea va da start concursului.  Сообщение (video) USMF „Nicolae Testemițanu” și-a lansat videoclipul de promovare a perioadei de admitere 2024 появились сначала на #diez.
18:00
Vinul Moldovei și exportatorii de vinuri reuniți sub umbrela brandului vinicol de țară își vor extinde prezența și își vor consolida reputația pe piețele internaționale. Grație programului de granturi WESA, care va fi implementat în următoarele 12 luni, vor fi majorate vânzările de vinuri cu valoare adăugată pe piețe netradiționale cum ar fi România, Polonia, Regatul Unit, Olanda, Danemarca, Coreea de Sud, Japonia, Canada, și altele.  Сообщение O serie de vinuri din Moldova își vor extinde prezența pe piețele internaționale datorită programului WESA появились сначала на #diez.
17:15
Valurile de caniculă, înrăutățirea calității aerului și pierderea rapidă a habitatelor naturale subliniază clar că protejarea mediului nu mai poate fi considerată o opțiune, ci o necesitate urgentă. Deși pare că suntem familiarizați cu aceste probleme și că soluțiile sunt evidente, realitatea este mult mai complexă și necesită o abordare profundă. De aceea, am decis să lansăm un nou podcast în colaborare cu Kaufland Moldova, dedicat explorării și soluționării provocărilor legate de sustenabilitate. Сообщение (podcast) Asta nu ți-i foaie verde! Despre Fast Fashion cu Elena Bannaia появились сначала на #diez.
16:00
Luptătorul moldovean de stil liber Maxim Saculțan a obținut dreptul de a ne reprezenta țara la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Sportivul în premieră a obținut o astfel de calificare. Despre asta a anunțat Centrul Sportiv de Pregătire a Loturilor Naționale. Сообщение Sportivul Maxim Saculțan a fost calificat în premieră la Jocurile Olimpice появились сначала на #diez.
15:30
„Învățarea nu are limite de vârstă.” Acest lucru îl demonstrează 57 de studenți seniori, cu vârsta 60+, care au urmat cursurile Universității Vârstei a Treia (UV3). Pe parcursul a două semestre, studenții seniori au urmat cursurile „Dezvoltarea abilităților digitale” și „Starea de bine și comunicarea între generații”, predate atât în limba română, cât și în limba rusă. Сообщение Zeci de studenți, cu vârsta 60+, au participat la cursuri de dezvoltare a abilităților digitale: „Fiecare zi de joi era specială” появились сначала на #diez.
14:45
Întâlniri de ghidare în carieră, atelier de storytelling și proiecții de film. Și în această săptămână nu te plictisești, pentru că orașul Chișinău oferă câteva opțiuni interesante pentru tine dacă ești elev(ă). Am adunat o listă cu activități educative din care cu siguranță vei găsi ceva pe placul tău. Сообщение Câteva evenimente la care să îți petreci timpul liber în această săptămână dacă ești elev(ă) появились сначала на #diez.
13:15
Maib în parteneriat cu AUTOCAPITAL MDV, dealer oficial Mercedes-Benz în Republica Moldova, vă propune o finanțare auto „de nerefuzat”. Maib este gata să ofere companiilor care activează în sectorul IMM posibilitatea de a achiziționa automobile de lux prin soluții de finanțare flexibile și avantajoase.  Сообщение Cum companiile care activează în sectorul IMM pot achiziționa automobile de lux cu ajutorul unui credit Maib появились сначала на #diez.
11:30
Ministerul Educației și Cercetării a informat că sesiunea suplimentară de bacalaureat începe astăzi, 15 iulie și se va desfășura până în data de 19 iulie. Circa 3 288 de candidați vor susține probele de examen în cele 14 Centre de Bacalaureat din țară, acestea fiind instituite în acest sens.  Сообщение BAC 2024: a început sesiunea suplimentară a examenelor de bacalaureat появились сначала на #diez.
11:15
Alexandra Catan este elevă în clasa a IX-a la Liceul Teoretic „Gaudeamus” din Chișinău și își dorește să urmeze calea profesorilor săi, pe care îi consideră remarcabili. Eleva speră că prin activitatea de pedagog, va putea și ea să contribuie la o schimbare în societate, sau cel puțin în sufletul cuiva. Сообщение Alexandra Catan, elevă: „Voi fi o profesoară bună, pentru că la școală, am parte de profesori remarcabili” появились сначала на #diez.
10:45
Când a fost ultima dată când ai trăit mândria de a fi moldovean și ai cântat alături de mii de oameni imnul țării? Imaginează-ți emoția unei națiuni unite într-o singură bătaie de inimă. Aceasta este puterea sportului, iar olimpicii noștri se pregătesc să o urce pe podium la Paris. În fiecare zi, ei se antrenează și se dedică pentru a aduce victoria acasă. Victoriile lor sunt cele care ne unesc, ne transformă și ne inspiră. Сообщение Hai, Team Moldova! Victoriabank lansează spotul pentru susținerea echipei olimpice появились сначала на #diez.
10:30
Prima universitate din România își deschide și în acest an ușile pentru tinerii originari din Republica Moldova. Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași a publicat oferta educațională pentru etnicii români de pretutindeni, iar doritorii de a studia acolo își pot pregăti dosarele pentru admitere. Înscrierea va avea loc în perioada 15-20 iulie. Сообщение A început admiterea la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Câte locuri au fost alocate pentru românii de pretutindeni появились сначала на #diez.
10:30
Lotul olimpic al Republicii Moldova a obținut o medalie de argint, una de bronz și o mențiune de onoare la Olimpiada Internațională la Biologie. Evenimentul a avut loc în Astana, Republica Kazakhstan, în perioada 7-14 iulie 2024. Сообщение Elevii din Moldova au obținut o medalie de argint, una de bronz și o mențiune de onoare la Olimpiada Internațională la Biologie появились сначала на #diez.
10:30
Eu nu am fost la primele două ediții ale Moldova Youth Forum (MYF). În 2022 abia venisem la Chișinău și nu dispuneam de suficient timp liber, iar în 2023 nu am reușit să completez formularul. Totuși, fără a-mi trăda sursele, vă pot spune că detaliile despre păpușica lui Ion Bulgac nu au trecut pe lângă mine. Numai cât face condamnarea invaziei ruse în Ucraina de către Ion Ceban de la prima ediție a evenimentului. În fine, părea interesant, iar în acest an trebuia numaidecât să ajung și eu. Сообщение Am fost pentru prima dată la Moldova Youth Forum. Șase subiecte care mi-au rămas în memorie появились сначала на #diez.
10:30
Copiii din municipiul Edineț pot învăța cu ajutorul tehnologiilor, pentru că în patru grădinițe din oraș au fost create SmartLab-uri. Astfel, picii vor putea experimenta, explora și dezvolta competențele tehnice și digitale. Сообщение Roboți, pixuri 3D și covorașe interactive: în patru grădinițe din Edineț au fost create laboratoare digitale inteligente появились сначала на #diez.
10:30
Institutul Internațional de Presă (IPI) lansează un program de sprijin pentru redacțiile de știri. Organizatorii vor acorda susținere instituțiilor de presă în dezvoltarea soluțiilor inovatoare pentru provocări precum transformarea digitală, adaptarea la nevoile utilizatorilor și dezvoltarea veniturilor durabile. Сообщение Redacțiile de știri din Moldova pot obține granturi în valoare de 20 000 de euro în cadrul unui program de sprijin появились сначала на #diez.
10:30
Începând cu 22 iulie, deținătorii diplomelor de bac sau de studii profesionale se pot înscrie online la o instituție de învățământ superior din Moldova. Una dintre variantele disponibile este Universitatea Tehnică a Moldovei (UTM), singura universitate din țară inclusă în clasamentul global Times Higher Education Impact Ranking 2023 și a doua cea mai cotată instituție din Moldova, potrivit Webometrics. Dacă ești curios să afli mai multe detalii despre admiterea și studiile de la UTM, inclusiv costul căminelor sau mediile de admitere din anii precedenți, am adunat toate informațiile în acest articol. Сообщение Admitere 2024: ce trebuie să știi despre Universitatea Tehnică a Moldovei появились сначала на #diez.
10:30
Mai ții minte gustul ceaiului de mușețel, mentă sau roiniță de la bunica? Acum poți să culegi de sine stătător un buchețel. Am adunat pentru tine lista celor nouă rezervații naturale de plante medicinale. Сообщение Lista rezervațiilor naturale de plante medicinale din Republica Moldova появились сначала на #diez.
10:30
În sectorul Râșcani al capitalei, pe strada Miron Costin 13/1 este amplasat un panou mozaic creat încă în perioada sovietică. Compoziția este unită de diverse motive vegetale care se utilizau în mozaicuri din cele mai vechi timpuri, scrie ru.diez.md. Сообщение (foto) Flori, copaci și păsări. Ce se știe despre panoul mozaic din sectorul Râșcani al capitalei, al cărui autor e necunoscut появились сначала на #diez.
10:30
Dacă nu ți-ai planificat agenda pentru săptămâna care urmează, îți sugerăm niște evenimente recreative la care ai putea merge după orele de muncă. Chiar dacă ne așteaptă temperaturi caniculare, să știi că toate evenimentele vor avea loc seara, timpul potrivit pentru a ieși din casă. Сообщение O listă de evenimente la care să-ți petreci timpul liber în săptămâna care urmează появились сначала на #diez.
10:30
De astăzi, 15 iulie, începe admiterea la colegii, centre de excelență și școli profesionale. În acest an, elevii pot opta pentru unul dintre cele peste 12 000 de locuri bugetare sau cele circa 7 000 de locuri cu achitarea taxei de studii.  Сообщение De astăzi, începe admiterea la colegii, centre de excelență și școli profesionale. Dosarul se depune online появились сначала на #diez.
13 iulie 2024
19:45
În satul Văleni din raionul Cahul se va desfășura Festivalul „Toba Fest”. Evenimentul va avea loc duminică, 14 iulie, iar printre invitații prezenți se numără Surorile Osoianu și Lupii lui Calancea. Сообщение Bunica bate toba la Festivalul „Toba Fest” din Văleni. Când va avea loc evenimentul și ce artiști vor evolua pe scenă появились сначала на #diez.
17:30
Un grup de liceeni din Republica Moldova a dezvoltat o idee de start-up tehnologic în domeniul psihologiei. Este vorba despre echipa The Dream Factory din Soroca. Tinerii au gândit o platformă al cărei scop este de a oferi servicii de consiliere și terapie cu ajutorul inteligenței artificiale, al jocurilor interactive, al filmelor și al sarcinilor practice. Сообщение (foto) Cinci adolescenți din Soroca au gândit un start-up tech în domeniul psihologiei. În ce constă ideea lor появились сначала на #diez.
16:15
O altă universitate care dă start admiterii pe 22 iulie este Academia de Studii Economice din Moldova (ASEM). Astfel, absolvenții de clasa a XII-a care vor să-și continue studiile la această instituție de învățământ vor putea depune cererile de înscriere într-o săptămână. Сообщение Ce trebuie să știi dacă vrei să devii student(ă) la Academia de Studii Economice din Moldova появились сначала на #diez.
15:15
Alegerea corectă a țesăturii este esențială pentru a asigura sentimentul de răcoare pe timpul verii. Materialele naturale, precum bumbacul și inul, sunt ideale, pentru că permit pielii să respire și să se simtă răcoroasă. La fel, aceste țesături sunt ușoare și plăcute la atingere. Сообщение Vară, soare și haine de sezon. Care sunt țesăturile recomandate pentru vremea caniculară появились сначала на #diez.
14:15
Într-o vreme în care poveștile de viață reale par mai dramatice decât filmele, episodul doi al documentarului „Drumul spre Paris” reușește să ne captiveze cu poveștile fascinante și emoționante ale fraților Sergiu și Oleg Tarnovschi, precum și ale prietenului lor din copilărie, Oleksii. Acest episod oferă o lecție excelentă despre curaj, sacrificiu și determinare, oferind o perspectivă excepțională a vieții unor sportivi care au luptat împotriva obstacolelor.  Сообщение (video) Drumul spre Paris al canonistului Serghei Tarnovschi. Povestește despre naturalizarea sa și cum a fost viața în Ucraina появились сначала на #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.