VIDEO: Renato Usatîi declară că scandalul despre INTERPOL este doar la început

Omniapres, 17 iunie 2024 10:10

Astăzi, PAS conduce țară și nu mai pot da vina pe alții. După Laundromat și după Furtul miliardului, scandalul cu Interpol este doar la început, declară liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi.  Lucrurile sunt mult mai grave, iar ceea ce a spus Veronica Dragalin este doar o picătură în mare, ori dacă au ajuns serviciile din […] The post VIDEO: Renato Usatîi declară că scandalul despre INTERPOL este doar la început appeared first on Omniapres.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Omniapres

Acum 4 ore
08:10
Horoscop 14 august – o zi cu provocări. E bine să fim pe fază, că apar situații neobișnuite și, dacă suntem cu garda sus, o să ne descurcăm fără probleme. LEU Se poate să vă faceți alte planuri cu privire la sfera profesională, să alegeți o variantă contractuală de succes și să vă oferiți stabilitate […] The post Horoscop 14 august – SCORPION – vin bani fie de la serviciu, fie dintr-un job particula appeared first on Omniapres.
08:10
Candidatul republican la președinția SUA, Donald Trump, 78 de ani, a anunțat că a fost împuşcat în urechea dreaptă, sâmbătă, în timpul atacului care a avut loc la mitingul său electoral din Pennsylvania, informează AFP, citată de Agerpres. “Am fost lovit de un glonţ care mi-a străpuns partea superioară a urechii drepte”, a scris el […] The post VIDEO: Donald Trump, rănit de un glonț în timpul atacului din Pennsylvania. Două persoane, printre care și atacatorul, au fost ucise appeared first on Omniapres.
Acum 24 ore
17:50
Socialiștii s-au încurcat cu totul în acțiuni, afirmă Renato Usatîi după ultimele decizii și declarații făcute de PSRM. Președintele Partidului Nostru s-a referit la faptul că în aceeași săptămână socialiștii au decis că vor boicota referendumul privind aderarea Moldovei la UE și au anunțat că la alegerile prezidențiale îl vor susține pe Alexandr Stoianoglo, care […] The post Usatîi: Dodon și PSRM anunță că boicotează referendumul de aderare la UE, iar candidatul lor, Stoianoglo, se declară pro-european appeared first on Omniapres.
16:20
Fiul lui Nicolas Cage, Weston Cage, s-a predat poliției din Los Angeles, după un incident care a avut loc în aprilie. Atunci, bărbatul în vârstă de 33 de ani și-a bătut cu brutalitate propria mamă, care venise să-l ajute după o încăierare. Potrivit unei declarații a Departamentului de Poliție din Los Angeles, tânărul Cage „s-a […] The post Fiul lui Nicolas Cage a fost arestat. Este șocant ce i-a făcut propriei sale mame appeared first on Omniapres.
11:10
“Modul în care Dodon a lansat invitația la negocieri privind candidatura lui Stoianoglo este la fel de ipocrit ca și invitația Maiei Sandu către partide la consultări privind referendumul”, afirmă liderul PN, Renato Usatîi. “Cu tot respectul pentru Alexandr Stoianoglo, dar ar fi fost corect dacă ar fi ieșit la conferința de presă și, în […] The post Renato Usatîi: Alexandr Stoianoglo trebuia să iasă la conferința de presă în calitate de candidat apolitic appeared first on Omniapres.
10:50
Andrei Nastase spune că ce poate fi mai înălțător decât revenirea Acasă? Am spus acest lucru de multe ori, o să-l spun mereu pentru că întâlnirea cu oamenii mei dragi din comunitățile raionului Telenești, de la baștină nu e doar o simplă întâlnire. E ca și cum, pe caniculă, ai merge la cel mai curat […] The post Andrei Nastase: Schimbare, schimbare sunt cuvintele de pe buzele oamenilor. Dezamăgirea e mare! appeared first on Omniapres.
Ieri
10:10
Ministrul polonez de Externe Radoslaw Sikorski a declarat că Varşovia ia în considerare o propunere din partea Kievului de a doborî rachetele ruseşti care se îndreaptă spre teritoriul polonez în timp ce acestea se află încă în spaţiul aerian ucrainean, relatează BBC. Propunerea a fost inclusă într-un acord comun de apărare între cele două ţări, […] The post Primul stat NATO care plănuiește să doboare rachete ruseşti deasupra Ucrainei. appeared first on Omniapres.
08:30
Moldova trebuie să devină republică prezidențială, în fruntea căreia se va afla un om care va lua decizii și va purta responsabilitate pentru tot ce se întâmplă. Opinia a fost expusă de către președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, în cadrul interviului cu Andrei Andrievschi. „În cei 30 de ani de prostie, corupție, tâlhărie și bădărănie […] The post Renato Usatîi: Moldova trebuie să devină republică prezidențială! appeared first on Omniapres.
08:10
Numărul prostituatelor înregistrate legal în Germania este în creştere, dar rămâne sub cel anterior pandemiei, potrivit datelor oficiale publicate vineri, informează agenţia DPA. Astfel, la finele anului 2023 erau înregistrate în Germania circa 30.600 de prostituate, număr în creştere cu 8,3% faţă de cel din anul precedent, dar sub cel de 40.400 de la sfârşitul […] The post Țara europeană în care mai mult de o treime dintre prostituatele înregistrate legal sunt românce appeared first on Omniapres.
07:40
Horoscop 13 iulie – ne ocupăm și de casă și de familie, dar facem tot posibilul să vedem locuri și fețe noi ca să ne rupem de stresul citadin. RAC O apariție – surpriză și vi se împlinește visul de a revedea o persoană care a lipsit din viața voastră și o să vedeți dacă […] The post Horoscop 13 iulie – RAC – o apariție surpriză și vi se împlinește visul appeared first on Omniapres.
12 iulie 2024
18:10
Fostul ministru al Justiției, Fadei Nagacevschi, explică soluția de astăzi a Curții Constituționale asupra unei sesizări vechi a comuniștilor (noiembrie 2023) nu este despre legalitatea sau ilegalitatea eliberării din funcție, dar despre frică și despre acordarea imunității Maiei Sandu împotriva unei ulterioare urmăriri penale pentru abuzurile comise în procesul de eliberare a lui Stoianoglo din […] The post Fadei Nagacevschi: Se pregătește Maia Sandu de eșec în cadrul alegerilor prezidențiale? appeared first on Omniapres.
16:50
Am convocat azi la Guvern o ședință cu ministra Justiției, ministrul Afacerilor Interne, șeful Inspectoratului General al Poliției, la care am invitat și Serviciul de Informații și Securitate, Procuratura Generală și Consiliul Superior al Magistraturii, anunță Premierul Dorin Recean. Am constatat că anumiți cetățeni străini, solicitanți de azil, care se află în căutare internațională, utilizează […] The post Recean: Instituțiile statului se vor asigura că cetățenii străini care intră pe teritoriul Republicii Moldova nu sunt un pericol social appeared first on Omniapres.
16:30
Fostul ministru al Justiției, Fadei Nagacevschi, constată că demersul public al lui Gribincea contravine mandatului unui judecător și este un abuz juridic. Спасение утопающих-дело рук самих утопающих sau cum un simplu judecător nu încape în mantie și încearcă să se poziționeze drept ,,regele” justiției Fadei Nagacevschi declară că este uimitor cât de nesimțit poate fi […] The post Fadei Nagacevschi: Uimitor cât de nesimțit poate fi Vlad Gribincea appeared first on Omniapres.
12:10
Într-o nouă ediție a seriei sale de analize economice, expertul economic Veaceslav Ioniță a abordat subiectul comerțului extern al Republicii Moldova, punând accent pe stagnarea exporturilor în ultimii doi ani. În cadrul prezentării sale, Veaceslav Ioniță a subliniat că, deși exporturile au atins un maxim istoric în 2022, cu 6,56 miliarde de dolari, în ultimii […] The post Veaceslav Ioniță: În ultimii doi ani se observă o stagnare a exporturilor, cu o ușoară tendință de scădere appeared first on Omniapres.
12:00
Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, consideră că Moldova poate fi salvată doar prin dictatura ordinii în interesul țării și dictatura responsabilității față de cetățeni. Dictatura ordinii în interesul statului – ca să nu avem în țară șeful numărul unu, ci un lider adevărat care să fie preocupat de problemele cetățenilor și să le rezolve. Și […] The post Renato Usatîi: Moldova poate fi salvată doar prin dictatura responsabilității în fața cetățenilor – fiecare funcționar să răspundă în fața oamenilor appeared first on Omniapres.
11:00
În această lume, există multe animale considerate a fi neatractive din punct de vedere vizual. Ai auzit vreodată de capra de Damasc sau de peștele gelatinos? Iată cum arată!, notează Telex.md Capra de Damasc Originară din Siria și din alte zone ale Orientului Mijlociu, capra de Damasc (sau capra Shami) este o rasă de capră […] The post FOTO: Top 5 dintre cele mai urâte animale din lume appeared first on Omniapres.
Mai mult de 2 zile în urmă
09:30
Aproape 400 de antreprenori din țară au accesat credite prin Programul Guvernamental pentru susținerea antreprenorilor 373, gestionat de Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului din cadrul Ministerului Dezvoltării Economice și Digitalizării. Valoarea totală a creditelor acordate ajunge la 1,3 miliarde de lei, iar cea a investițiilor prognozate în economia tării este de 2 miliarde de lei, anunță […] The post Trăim pe datorie: Moldova a plătit anul trecut cu circa 400 de milioane de lei mai mult pentru întoarcerea creditelor appeared first on Omniapres.
09:20
Răsturnare de situație la Bălți. Primarul municipiului, Alexandr Petkov, a anunțat într-un live pe Facebook că datoria istorică de 1 108 764 de lei față de poligonul de gunoi de la Țambula a fost achitată. Petkov a luat această decizie chiar dacă datoria nu aparține Primăriei, iar criza a fost creată de conducerea incompetentă a […] The post Alexandr Petkov: Problema cu transportarea gunoiului din Bălți a fost rezolvată, datoria plătită appeared first on Omniapres.
09:10
Deputații au aprobat ieri, 11 iulie, un proiect de lege ce prevede exceptarea de la controlul Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor a cerealelor originare din Ucraina, care sunt transportate în regim de tranzit pe teritoriul Republicii Moldova. Documentul propune instituirea unei derogări de la prevederile Legii cu privire la protecția plantelor și carantina fitosanitară, prin […] The post Cerealele din Ucraina care tranzitează teritoriul Moldovei nu vor fi supuse controalelor ANSA appeared first on Omniapres.
08:50
Am avut o discuție foarte productivă cu domnul Jeffrey Kramb, consilier politic al Statelor Unite în cadrul reprezentanței diplomatice din Republica Moldova, declară Andrei Năstase. Am abordat situația geopolitică din regiune, provocările pe care le are țara noastră în prezent. Am discutat despre necesitatea consolidării democrației în Republica Moldova, dar și despre reformele pe care […] The post Andrei Năstase la întrevederea cu Jeffrey Kramb, consilier politic al Statelor Unite, a declarat că Moldova are nevoie de sprijin extern și de o cooperare eficientă appeared first on Omniapres.
07:10
Horoscop 12 iulie – o să facem și treabă, o să ne ducem și la distracție cu familia, cu prietenii ca să eliberăm surplusul, să ne refacem pentru săptămâna care urmează. RAC O să treceți în revistă niște activități ca să vedeți pe care le puteți continua și la care ați putea renunța ca să […] The post Horoscop 12 iulie – FECIOARĂ – o să faceți curățenie printre prietenii appeared first on Omniapres.
06:40
CNN a vorbit cu peste două duzini de actuali şi foşti oficiali democraţi, donatori şi aliaţi de lungă durată ai lui Joe Biden şi niciunul dintre aceştia nu a văzut versiunea lui Biden, ezitantă şi confuză, care a apărut la dezbaterea de luna trecută cu Donald Trump. În multe dintre aceste discuţii, sursele CNN au […] The post Cei mai apropiaţi consilieri ai lui Biden că au ascuns public declinului preşedintelui appeared first on Omniapres.
11 iulie 2024
17:10
Președintele turc Recep Erdogan a lansat joi acuzații grave la adresa președintelui Joe Biden și a administrației sale, afirmând că Statele Unite sunt complice la crime de război din cauza susținerii acordate Israelului pentru operațiunea sa militară din Fâșia Gaza, relatează Nexta.ro. Într-un interviu acordat la Washington jurnaliștilor de la Newsweek în timpul summitului NATO […] The post Recep Erdogan face acuzații grave: Biden și SUA, complice la crime de război appeared first on Omniapres.
17:10
Alexandr Stoianoglo este un candidat tehnic cu ajutorul căruia Igor Dodon vrea să se protejeze de un eșec la alegerile prezidențiale. Opinia a fost expusă de către președintele ”Partidului Nostru”, Renato Usatîi, în cadrul unui briefing de presă. Renato Usatîi a declarat că nu va participa la discuțiile anunțate de Igor Dodon privind susținerea unui […] The post Renato Usatîi: Alexandr Stoianoglo a căzut în capcana întinsă de Dodon appeared first on Omniapres.
17:00
România a semnat prin ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, o Scrisoare de Intenție pentru crearea unui Coridor de Mobilitate Militară între România, Bulgaria și Grecia, transmite Nexta.ro. “Această inițiativă marchează un progres semnificativ în întărirea capacităților de apărare și descurajare ale NATO în regiune”, arată un comunicat al M.Ap.N. Ca urmare a Summitului NATO de […] The post Rusia ne pune în gardă. Coridor militar între România, Bulgaria și Grecia appeared first on Omniapres.
16:50
Avem nevoie de dictatura ordinii în interesul țării și dictatura responsabilității față de oameni!, declară Renato Usatîi Despre cum a guvernat PAS țara în ultimii trei ani poți scrie o carte, iar titlul ei va fi „Cod galben de PAS, cod roșu de minciună”. Astfel a comentat președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, rezultatele dezastruoase ale […] The post Renato Usatîi, după 3 ani de guvernare PAS: Сod roșu de minciună! appeared first on Omniapres.
16:30
În cei aproape patru ani de mandat ai Maiei Sandu și trei ani de guvernare majoritară a PAS, partidul prezidențial a avut controlul deplin asupra instituțiilor guvernamentale și de reglementare, cu șefi loiali la SIS, CNA, Procuratura Generală, instanțele de judecată, CSM, CSP și altele, constată . Deși se aștepta ca guvernarea să aducă schimbări […] The post Andrei Nastase: Deși se aștepta ca guvernarea să aducă schimbări majore, realitatea arată o situație descurajantă appeared first on Omniapres.
16:00
Într-o mișcare menită să stimuleze transparența și eficiența pieței, Bursa Română de Mărfuri (BRM) își anunță extinderea operațiunilor în Republica Moldova. Anunțul a fost făcut astăzi, în cadrul unei conferințe de presă susținută de Dumitru Alaiba, Ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării al Republicii Moldova, și Gabriel Purice, Președintele Bursei Române de Mărfuri, transmite Privesc.eu. Noua […] The post Bursa Română de Mărfuri se extinde în Republica Moldova appeared first on Omniapres.
15:40
Fostul ministru al Justiției, Fadei Nagacevschi, constată că după 3 ani de guvernare a grupului escrocilor politici, chiar țin să le spun un mare ,,mulțumesc”! Acești incompetenți, bădărani, falși politicieni, escroci, adepți ai pupincurismului, ne-au demonstrat într-un termen destul de scurt cât este de periculos pentru cetățeni să dai țara pe mâna la așa specimene. […] The post Fadei Nagacevschi a mulțumit grupului escrocilor politici appeared first on Omniapres.
13:40
Mișcarea Alternativa Națională (MAN) a venit cu un comunicat de presă și amintește că astăzi se împlinesc 3 ani de când oamenii dezamăgiți realizează că toate reformele promise de PAS au rămas la nivel de slogane, iar „vremurile bune” pentru cetățeni le putem vedea doar în programul lor electoral. Salarii, pensii și programe sociale, lupta […] The post MAN: Republica Moldova condusă de 3 ani de cea mai incompetentă guvernare. appeared first on Omniapres.
12:40
Renato Usatîi a făcut un cadou de 1 milion de lei clubului de fotbal din Bălți. El a numit gestul „un imbold și o motivație pentru rezultate pozitive în acest sezon”. În numele bălțenilor, primarul municipiului Bălți, Alexandr Petkov, a mulțumit pentru ajutorul acordat echipei de fotbal și a spus că este „un cadou pe […] The post Un milion de lei – cadou pentru echipa FC Bălți din partea lui Renato Usatîi appeared first on Omniapres.
12:30
Maia Sandu a fost întrebată ce părere are despre decizia PSRM de a-l susține pe Alexandr Stoianoglo la alegerile prezidențiale, motivând că este un candidat apolitic. „Oligarhii și Kremlinul au bătut palmați și și-au găsit un candidat. Este clar că Kremlinul își dorește ca hoții să revină la putere în Republica Moldova. Pentru că Kremlinul […] The post VIDEO: Maia Sandu declară că „oligarhii și Kremlinul au bătut palma” appeared first on Omniapres.
11:10
Oamenii trebuie să participe la referendum, să ia buletinul de vot, dar să aleagă opțiunea NU. Acesta este îndemnul președintelui Platformei Moldova, Irina Vlah, potrivit căreia referendumul din 20 octombrie este un joc politic pus la calea de Maia Sandu. Potrivit Irinei Vlah, șefa statului a venit cu inițiativa referendumului pentru ca în campanie electorală […] The post Irina Vlah: Oamenii trebuie să participe la referendum, dar să aleagă opțiunea „Nu” appeared first on Omniapres.
10:00
Președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, susține financiar clubul FC KFL Comrat cu suma de 10 mii de euro. Banii vor fi utilizați pentru dezvoltarea echipei. Renato Usatîi a anunțat acest lucru marți seara, în Orășelul Fotbalului din Comrat, în timpul transmisiunii primei semifinale a Campionatului European 2024. „Am fost plăcut surprins că la Comrat sunt […] The post Renato Usatîi a oferit 10 mii de euro Clubului de fotbal FC KFL Comrat: „Sunteți un exemplu bun pentru toți tinerii!” appeared first on Omniapres.
09:50
Inga Grigoriu, ex-deputat, constată că deputații extrem de rar își pun în aplicare principala lor atribuție – controlul parlamentar Analizând expunerile societății cu privire la omorul din sect. Rîscani al mun. Chișinău, dar și faptul cât de nestingherit se plimbă pe străzi executorul acestui act criminal, înțelegem cu toții cât de mult este afectată securitatea […] The post Inga Grigoriu: Ce face pentru societate grupul majoritar de deputați anonimi în Parlamentul Republicii Moldova? appeared first on Omniapres.
08:50
La 9 iulie 2024, Colegiul Penal al Curții de Apel Chișinău a respins ca inadmisibile recursurile depuse de cei doi procurori din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) acuzați că au acționat ilegal împreună cu fostul Procuror General la eliberarea din detenție a condamnatului Veaceslav Platon și renunțarea ilegală la acuzare. […] The post NEWS ALERT: Cauza penală în privința fostului Procuror General și doi procurori PCCOCS deblocată appeared first on Omniapres.
07:40
Aliaţii din NATO se angajează să sprijine Ucraina pe o “cale ireversibilă” spre integrare şi cer Chinei să înceteze orice sprijin pentru efortul de război al Rusiei împotriva Kievului, potrivit declaraţiei finale a summitului de la Washington. China a devenit un susţinător decisiv al efortului de război al Rusiei în Ucraina, iar Beijingul continuă să […] The post NATO îşi intensifică sprijinul pentru Ucraina și cer Moscovei să-şi retragă trupele din Moldova şi Georgia appeared first on Omniapres.
07:20
Ungaria vede o potenţială revenire a fostului preşedinte american Donald Trump ca o “şansă pentru pace” în Ucraina, a declarat miercuri ministrul de Externe Peter Szijjarto, în timp ce a început un summit NATO, majoritatea aliaţilor sperând să trimită un mesaj ferm de sprijin pentru Kiev, potrivit Reuters. Premierul ungar Viktor Orban a vizitat Moscova […] The post Ministrul de Externe al Ungariei consideră că există o “şansă pentru pace” în Ucraina dacă Trump revine la putere appeared first on Omniapres.
07:10
Horoscop 11 iulie – se poate să luăm decizii înțelepte că ne-om fi învățat lecțiile și nu mai vrem să ne batem joc nici de viața noastră, nici de a altora. RAC Vi se fac oferte de colaborare, dar voi s-ar putea să vreți o schimbare totală și să vă duceți la alt serviciu că […] The post Horoscop 11 iulie – PEȘTI – o să negociați un contract care o să vă țină ocupați vreun an appeared first on Omniapres.
06:50
Premierul spaniol Pedro Sanchez, care a devenit una dintre vocile cele mai critice ale UE la adresa Israelului, a cerut miercuri Occidentului de la Washington să nu aplice standarde duble războiului din Gaza, scrie AFP. “Dacă le spunem cetăţenilor noştri că sprijinim Ucraina pentru că apărăm dreptul internaţional, trebuie să facem acelaşi lucru în legătură […] The post Premierul spaniol a cerut Occidentului să nu aplice standarde duble între Ucraina şi Gaza appeared first on Omniapres.
10 iulie 2024
22:20
Ivan Diacov, fostul procuror-șef al municipiului Chișinău, a postat în rețelele sociale o adresare către veteranii și actualii procurori, judecători și ofițeri de urmărire penală din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI). “Pe 05 Octombrie 2021, s-a produs cea mai cruntă crimă după esența ei morală și cea mai obraznică crimă prin organizarea și executarea ei […] The post Ivan Diacov: “Alexandr Stoianoglo rămîne simbolul justiției. Să ne consolidăm în jurul lui!” appeared first on Omniapres.
21:50
Dacă nici după cazul crimei de astăzi din municipiul Chișinău nu vom vedea demisii la nivel înalt, înseamnă că abordările guvernului PAS, condus de dl Premier Recean, în materie de securitate și afaceri interne au fost superficiale și doar declarative, constată Tudor Ulianovschi. Primul cuvânt pe care l-ați rostit dle Prim-ministru atunci când ați fost […] The post Tudor Ulianovschi: Dacă nu vom vedea demisii, înseamnă că abordările guvernului PAS au fost superficiale și doar declarative appeared first on Omniapres.
21:50
În tăcerea asurzitoare a guvernării, PSRM și liderul său fac un atac nedrept și injust la adresa României. Ei uită că, indiferent de cine a fost la conducerea Moldovei, România a ajutat cu tot ce se poate Republica Moldova, declară Andrei Nastase. Atacul lui Igor Dodon și al PSRM este unul menit să creeze din […] The post Andrei Nastase: În tăcerea asurzitoare a guvernării, Igor Dodon face un atac nedrept și injust la adresa României appeared first on Omniapres.
15:30
Fostul ministru de interne Andrei Năstase constată că nu există o soluție mai bună în ce privește asigurarea securității oamenilor decât prevenirea, iar prevenirea pre-delictuală trebuie să fie o prioritate a autorităților. Am aflat cu consternare și regret ceea ce s-a întâmplat în sectorul Râșcani al capitalei, unde o persoană a fost asasinată. Acest act […] The post Andrei Nastase: Nu există o soluție mai bună în ce privește asigurarea securității oamenilor decât prevenirea appeared first on Omniapres.
14:10
Comisia Europeană și Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare au semnat o declarație de intenție pentru instituirea unui program de reducere a costurilor de renovare a eficienței energetice pentru clădirile rezidențiale din Republica Moldova. Uniunea Europeană va contribui cu 9,5 milioane EUR sub formă de granturi în sprijinul liniilor de credit acordate în cadrul Fondului […] The post Uniunea Europeană intensifică sprijinul pentru eficiența energetică în sectorul rezidențial din Republica Moldova appeared first on Omniapres.
11:50
Din cauza sabotajului consilierilor PSRM, PAS și ai lui Grigorișin, troleibuzele din Bălți s-ar putea să nu mai circule, susține primarul municipiului Bălți, Alexandr Petkov Direcția troleibuze din Bălți s-ar putea confrunta cu dificultăți financiare serioase începând cu luna septembrie a acestui an din cauza sabotajului unor consilieri municipali care acționează la indicațiile lui Maxim […] The post ULTIMA ORĂ: Troleibuzele din Bălți s-ar putea să nu mai circule appeared first on Omniapres.
11:40
Republica Moldova are nevoie să își dezvolte piața financiară. În prezent există un nivel scăzut de intermediere financiară, fapt ce necesită soluții și acțiuni atât din partea mediului bancar, cât și a celui antreprenorial. Banca Națională a Moldovei se situează în centrul acestor discuții pentru a fi identificate soluții în dezvoltarea pieței financiare din Republica […] The post Anca Dragu: Republica Moldova are nevoie să își dezvolte piața financiară appeared first on Omniapres.
11:40
Alexandr Slusari, reprezentant al Asociaţiei “Forţa Fermierilor” solicită demisia ministrului Agriculturii şi Industriei Alimentare, Vladimir Bolea. Potrivit acestuia, Bolea ar conduce ministerul într-un mod “haotic, netrasparent, inconsecvent şi fără viziuni clare”, iar mii de ferimeri din ţară falimentează din cauza acestui lucru. ” Cu cât mai repede va demisiona ministru al Agriculturii, cu atât mai […] The post Alexandr Slusari: Din cauza ministrului Agriculturii, Vladimir Bolea, mii de fermieri din ţară au falimentat appeared first on Omniapres.
10:30
Irina Vlah, fondator și președinte al “Platformei Moldova” propune un test candidaților în alegerile prezidenţiale Una dintre cele mai mari îngrijorări care există în societatea noastră la moment este că Republica Moldova poate fi atrasă în scenarii care pot pune în pericol pacea. Noi, echipa “Platformei Moldova”, ne-am convins de acest lucru, implementând campania națională […] The post Irina Vlah:  „Platforma Moldova” a decis să facă pasul următor pentru ca cetățenii să fie siguri că niciun aventurier politic nu va putea trage țara în război appeared first on Omniapres.
07:10
Horoscop 10 iulie – o să tragem linie și să adunăm ce am făcut bun, ce mai avem de făcut ca să încheiem cu fundă trecutul să începem o viață nouă. RAC O să urgentați niște demersuri ca să încheiați o situație și să vă vedeți de alte treburi pe care le aveți în lista […] The post Horoscop 10 iulie – CAPRICORN – o să puteți recupera bani appeared first on Omniapres.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.