EXIMBANK desemnează câștigătorii primei ediții a Hackathonului ESG

#diez, 13 iunie 2024 11:45

Hackathonul ESG, desfășurat în premieră de EXIMBANK, și-a identificat câștigătorii, care și-au ridicat premiile speciale, primind înalte aprecieri pentru aportul valoros în abordarea provocărilor ESG din sectorul bancar și în dezvoltarea strategiei de ESG a băncii. Сообщение EXIMBANK desemnează câștigătorii primei ediții a Hackathonului ESG появились сначала на #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 30 minute
13:15
Calendarul de admitere la toate instituțiile de învățământ superior din Republica Moldova a fost modificat. Astfel, doritorii de a-și continua studiile la o universitate din țară vor beneficia de două zile în plus pentru a se putea înscrie în cadrul instituțiilor. Сообщение Orarul admiterii a fost modificat. Când poți depune dosarul la universitățile din Moldova появились сначала на #diez.
Acum 2 ore
12:15
Maib anunță lansarea celei de-a VI-a emisiuni de obligațiuni corporative, o oportunitate excelentă pentru investitorii interesați să își valorifice economiile într-un instrument financiar stabil și profitabil. Subscrierea pentru această emisiune va fi deschisă începând cu data de 11 iulie 2024 și se va desfășura pe o perioadă de 20 de zile calendaristice, la orice sucursală sau la sediul central maib park*. Сообщение Din 11 iulie, maib lansează o nouă emisiune de obligațiuni corporative появились сначала на #diez.
Acum 4 ore
11:15
Pe 12 iulie 2024, întreaga lume stă cu ochii pe kebab – un preparat culinar emblematic și delicios. Pentru a marca această zi specială, Glovo oferă reduceri de până la 25 % la kebaburi și livrare gratuită de la partenerii selectați. Сообщение Sărbătorește Ziua Internațională a Kebabului cu Glovo. Ai o reducere de până la 25 % și livrare gratuită появились сначала на #diez.
10:30
Dacă depui actele la o universitate din străinătate, dosarul tău de aplicare va trebui să includă și o foaie matricolă. Acest act îți este eliberat de către instituția în care ți-ai făcut studiile și reflectă notele pe care le-ai obținut pe parcursul anilor de liceu. Mai multe detalii despre eliberarea foii matricole îți explicăm în acest articol. Сообщение Foaia matricolă: cine ți-o oferă și de ce îți trebuie появились сначала на #diez.
Acum 24 ore
17:30
Profesorii din domeniul Tehnologiei informației și comunicațiilor (TIC) sunt îndemnați să participe la „Tech Lab”, un hackathon dedicat modernizării percepției asupra tehnologiei informației și îmbunătățirii interacțiunii cu elevii. Hackathonul oferă oportunitatea de a identifica și de a soluționa problemele întâlnite în activitatea zilnică folosind soluții tehnologice.  Сообщение Profesorii de informatică pot participa la un hackathon despre inteligența artificială și securitatea cibernetică появились сначала на #diez.
17:30
De câteva zile în Republica Moldova sunt înregistrate temperaturi caniculare. Zilele trecute meteorologii au emis un cod portocaliu de căldură, iar astăzi – cod roșu pentru perioada 12-17 iulie. Ieri, 10 iulie, la stațiile din Tiraspol și Dubăsari termometrele arătau 39 °C, iar specialiștii se așteaptă ca temperaturile să crească și în toate raioanele țării, în special în sudul și în centrul Moldovei. Сообщение De ce e atât de caaald în Moldova появились сначала на #diez.
15:30
Fiecare fondator, mai devreme sau mai târziu, se întreabă dacă start-upul său chiar rezolvă o problemă reală pentru un segment de piață specific. Dacă și tu ai ajuns să îți pui această întrebare, e timpul să te gândești la Problem – Solution Fit (PSF). Acesta se referă la momentul în care o companie identifică o problemă reală a pieței și dezvoltă o soluție eficientă pentru ea. De obicei, are loc în etapa timpurie, în faza de seed funding. Сообщение Ce înseamnă Problem – Solution Fit în lumea start-upurilor și de ce e important să acorzi atenție cerințelor pieței появились сначала на #diez.
Ieri
12:45
În perioada 12 iulie, ora 19.00, – 13 iulie, ora 21.00, va fi suspendat total traficul rutier pe bd. Decebal, tronsonul cuprins între bd. Iuri Gagarin și str. Trandafirilor. Măsura a fost luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de restabilire a învelișului asfaltic pe bd. Decebal. Сообщение Traficul rutier pe o porțiune a bulevardului Decebal va fi suspendat. Cum va circula transportul public появились сначала на #diez.
12:30
Yep!Moldova a organizat a II-a ediție a Creative Accelerator, un program dedicat sprijinirii și dezvoltării start-upurilor din industriile creative. Timp de cinci luni, participanții au beneficiat de expertiză națională și internațională din partea a 12 mentori din nouă țări, au interacționat cu antreprenori de succes, au participat la bootcampuri intensive dedicate instrumentelor și strategiilor specifice industriilor creative și au beneficiat de resurse valoroase pentru a valida, testa și dezvolta ideile de start-up. Сообщение Ce proiecte de strat-up au câștigat la a II-a ediție a programului Creative Accelerator появились сначала на #diez.
12:15
Dumitru Roman este actor, tată a doi copii și absolvent al Liceului Teoretic ,,Onisifor Ghibu” din Chișinău. El consideră că un părinte este cel care oferă dragoste necondiționată, siguranță și valori de bază copilului. Un profesor, pe de altă parte, are rolul de a oferi cunoștințe și îndrumare în lumea cunoștințelor. Сообщение Dumitru Roman, actor: „Orice copil are nevoie de educație calitativă, dar educația calitativă rezultă din profesori buni”   появились сначала на #diez.
11:15
Două tinere din Republica Moldova au participat la începutul lunii iulie la Colocviului tinerilor laureați francofoni din Europa centrală și orientală. Este vorba de Corina Vulpe, studentă la Facultatea de Litere, programul de studii Limba franceză și engleză (științe ale educației) și Stela Para, studentă la Facultatea Relaţii Internaţionale, Ştiinţe Politice şi Administrative și președinta clubului de dezbateri francofone VETOclub. Tinerele își fac studiile la Universitatea de Stat din Moldova. Сообщение Două studente din Moldova au participat la un colocviu european al tinerilor laureați francofoni появились сначала на #diez.
11:15
Evelina Burunsus are 13 ani. La această vârstă a reușit deja să devină cea mai mică membră a ansamblului folcloric ,,Opincuța” și să frecventeze capela corală „Doina”. Evelina este elevă la Liceul Teoretic „Alexandru cel Bun”, din orașul Rezina. Сообщение (video) Evelina Burunsus lansează piesele „Orașul Meu” și „Mama” появились сначала на #diez.
10:30
Organizația neguvernamentală „Comunitatea Plus” lansează o nouă oportunitate Erasmus+ pentru tinerii din Republica Moldova. Dacă îți dorești să înveți să comunici prin prisma fotografiilor și să vorbești despre problemele sociale, atunci programul despre care îți povestim în continuare este pentru tine. Сообщение Tinerii din Moldova pot merge în Armenia pentru un schimb de experiență despre tehnici de fotografie și instrumente digitale появились сначала на #diez.
10:15
În data de 9 iulie 2024, o delegație de la Spitalul Fundației „Adolphe de Rothschild” și Spitalul „Gustave Roussy” din Franța a vizitat Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova. Сообщение USMF a fost vizitată de o delegație din Franța. A fost stabilită o colaborare în domeniul neuroștiințelor și oncologiei pediatrice появились сначала на #diez.
09:30
Reducerile nu garantează întotdeauna cele mai mici prețuri, iar Maroc este una dintre cele mai potrivite destinații dacă vrei să descoperi locuri frumoase fără ca să cheltuiești prea mulți bani. Cătălin Gangalic, tânărul care până la ai săi 27 de ani a reușit să viziteze 142 de țări, împărtășește informații valoroase din experiența sa. Сообщение Cum să călătorești mult cu bani puțini. Sfaturi de la Cătălin Gangalic, tânărul care a vizitat 142 de țări până la 27 de ani появились сначала на #diez.
10 iulie 2024
17:45
Comisia Națională de Examene a aprobat lista Centrelor de Bacalaureat și a stabilit Centrul Republican de Evaluare/Examinare a contestațiilor în sesiunea suplimentară, informează Ministerul Educației și Cercetării. Сообщение BAC 2024. Lista centrelor de bacalaureat unde elevii vor putea susține examenele din sesiunea suplimentară появились сначала на #diez.
17:45
După Prima Conferință Interguvernamentală Republica Moldova – Uniunea Europeană începe cea de-a doua etapă a negocierilor de aderare – „Screeningul bilateral”. Prima sesiune de screening are loc în perioada 10-11 iulie la Chișinău. Cu această ocazie, comisarul european pentru vecinătate și extindere, Olivér Várhelyi, alături de mai mulți colegi din cadrul Comisiei Europene, a venit în Republica Moldova. Este pentru prima dată când o țară candidată la UE găzduiește acest eveniment. De obicei, întâlnirea avea loc la Bruxelles. Сообщение Republica Moldova începe cea de-a doua etapă a negocierilor de aderare – screeningul bilateral. Ce presupune aceasta появились сначала на #diez.
17:45
În perioada 27-28 iunie, Bucureștiul a fost gazda ediției anuale a Conferinței Regionale a Rectorilor (C2R-ECO), organizată de Agenția Universitară a Francofoniei pentru Europa Centrală și de Est. Având ca temă centrală „Francofonia universitară în contextul provocărilor globale: perspective pentru Europa Centrală și de Est”, evenimentul s-a desfășurat la Academia de Studii Economice din București, reunind lideri și reprezentanți de seamă ai peste 50 de instituții membre din 15 țări, precum și aproximativ 20 de membri în cele trei comisii tematice formate în cadrul C2R-ECO. Universitatea Tehnică a Moldovei a fost reprezentată la C2R-ECO de către rectorul, prof. univ., dr. hab. Viorel BOSTAN, conf. univ., dr. Nina PUȚUNTEAN și lect. univ., dr. Daniela ISTRATI. Сообщение Viorel Bostan a reprezentat UTM la Conferința regională a rectorilor din București появились сначала на #diez.
17:15
Marți, 16 iulie Technovator – Growing talent to innovate te invită să participi la o întâlnire privind gestionarea produselor, axată pe analiză și inteligență artificială. Evenimentul se va desfășura începând cu ora 18.30 la Orange kITchen (strada Calea Ieșilor 8). Сообщение Pe 16 iulie, participă la o întâlnire privind gestionarea produselor și obține cunoștințele necesare pentru avansarea în carieră появились сначала на #diez.
17:00
Alexandra Tarnovschi are 12 ani și este elevă în clasa a V-a la Gimnaziul „Țarigrad”, din raionul Drochia. Fiind o fetiță activă și pozitivă, deficiențele de auz, cu care se confruntă Alexandra, nu o împiedică să învețe bine, să-și petreacă timpul cu prietenele și să schițeze visuri și planuri pentru viitor. Сообщение (video) Alexandra Tarnovschi, elevă: „Ochelarii și aparatul auditiv îmi fac viața mai ușoară și mă ajută să îmi urmez visurile” появились сначала на #diez.
16:45
Cel mai așteptat festival de muzică din nordul Moldovei, „LAPOIANA”, revine cu cea de-a VI-a ediție. Acesta se va desfășura în perioada 10-11 august 2024, în satul Glinjeni, raionul Fălești. Pe scena principală vor evolua: Satoshi, Magnat și Feoctist, Dara, Tatuni, Marej și mulți alți artiști. Сообщение Festivalul „LAPOIANA” revine cu cea de-a VI-a ediție. Când va avea loc și ce artiști vor evolua pe scenă появились сначала на #diez.
16:30
Universitatea Tehnică a Moldovei și ÎCS „Premier Energy Distribution” SA au semnat un nou acord de colaborare, consolidând astfel un parteneriat de durată în domeniul energeticii și ingineriei electrice. Rectorul UTM, Viorel BOSTAN, și Jose Luis Gomez PASCUAL, Country Manager al Premier Energy Distribution, au parafat acest acord cu scopul de a oferi studenților o pregătire practică și de a asigura un nivel de calificare conform standardelor europene. Сообщение „Este esențial să oferim studenților posibilitatea de a asimila cunoștințe teoretice și practice.” UTM și Premier Energy Distribution au semnat un nou acord de colaborare появились сначала на #diez.
16:15
„Uniunea Europeană pe înțelesul tuturor” a fost genericul celor cinci zile de instruire la care au participat tineri activi din întreaga țară, dar și primare, consilierele și lidere comunitare. În cadrul evenimentului s-a pus accent pe promovarea valorilor europene și a integrării europene a Republicii Moldova. Participanții vor putea merge în localitatea lor pentru a explica persoanelor despre oportunitățile și avantajele integrării în comunitatea europeană. Сообщение „Uniunea Europeană pe înțelesul tuturor”: tineri și femei lidere din toată țara vor explica cetățenilor de ce este important ca Moldova să devină membră a UE появились сначала на #diez.
15:45
Cod galben de instabilitate atmosferică a fost prognozat pe tot teritoriul Republicii Moldova. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, avertizarea este activă pentru ziua de astăzi, 10 iulie, în intervalul orar 15.30 și 23.00. Сообщение Meteorologii au anunțat cod galben de instabilitate atmosferică. Se prevăd descărcări electrice și ploi появились сначала на #diez.
15:15
În premieră, la Muzeul Satului din Chișinău se organizează un festival grandios de jazz, latino, muzică meditativă și etnică, întitulat „Love, Light & Music”. Acesta va avea loc vineri, 26 iulie, începând cu ora 19.00 și va aduna împreună artiști și artiste din Moldova, Franța, SUA, Polonia, Marea Britanie, Spania, Brazilia și Italia. Сообщение Jazz, latino, muzică meditativă și etnică. Pe 26 iulie, la Chișinău se organizează festivalul „Love, Light & Music” появились сначала на #diez.
Mai mult de 2 zile în urmă
13:00
Bine te-am găsit, dragă cititor! E începutul lunii lui cuptor, deci a venit momentul să afli detaliile despre următoarea întâlnire a Clubului de carte #diez și Librăriile Cartier. Ne vedem în data de 27 iulie, la ora 13.00 la Librăria din Centru din municipiul Chișinău, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, numărul 126. Volumul despre care vom discuta este „Paradisul de după colț”, de Mario Vargas Llosa – scriitorul peruan. Сообщение Un roman exotic, senzual, scris de un autor premiant Nobel. Ce citim pentru întâlnirea Clubului de carte #diez din iulie появились сначала на #diez.
12:30
Presa are o influență considerabilă asupra opiniei publice și modelează percepțiile noastre asupra diferitor subiecte, inclusiv a problemelor sensibile precum violența de gen. Am vorbit cu Alina Andronache, specialistă în advocacy, lobby civic și comunicare despre cele mai greșite/nesănătoase abordări în presă când vorbim despre cazurile de violență asupra femeilor și despre ce am putea face pentru a reduce stereotipurile față de fete și femei care există în spațiul public. Сообщение „A ucis-o din iubire nebună”. Cum presa modelează percepțiile și stereotipurile legate de violența asupra femeilor появились сначала на #diez.
12:00
Studenții basarabeni pot lucra acum mai multe ore în România. Guvernul a emis o lege potrivit căreia aceștia pot acum lucra până la șase ore pe zi, în loc de patru ore, cum era stipulat anterior. Noua lege a intrat deja în vigoare, iar tinerii pot munci fără a avea nevoie de un aviz special, dar numai cu un contract de muncă part-time de maximum șase ore pe zi. Сообщение Studenții basarabeni din România pot lucra acum șase ore pe zi. Ce trebuie să știi despre noua lege появились сначала на #diez.
11:15
Tamara Cucoș este studentă în primul an la Universitatea Pedagogică de Stat ,,Ion Creangă” din Chișinău și este angajată ca ajutor de educatoare. Pe parcursul unui an de activitate, doamna Cucoș a înțeles că este pregătită pentru a-și îndeplini visul pe care l-a avut încă de elevă – visul de a fi profesor.  Сообщение Tamara Cucoș, studentă la pedagogie: „Dintotdeauna mi-au plăcut copiii și mi-am dorit să particip la dezvoltarea și educația lor”  появились сначала на #diez.
11:00
Procesul de aderare a Georgiei la UE a fost oprit temporar. Despre aceasta a anunțat ambasadorul Uniunii Europene la Tbilisi, Pawel Herczynski, în cadrul unui eveniment privind extinderea Uniunii Europene care s-a desfășurat ieri, 9 iulie. Potrivit ambasadorului, acest lucru a fost decis de liderii UE în timpul ultimului Consiliu European. Сообщение Aderarea Georgiei la Uniunea Europeană a fost suspendată появились сначала на #diez.
09:45
Dedicați să oferim soluții inovatoare care să simplifice viața abonaților noștri, Moldtelecom a lansat noul serviciu One Number. Tehnologia îți oferă experiență de comunicare mai convenabilă și mai eficientă, dacă te numeri printre utilizatorii ceasurilor inteligente. Сообщение Spune salut noului serviciu Moldtelecom, One Number. Comunică ușor și de pe smartwatch-ul tău появились сначала на #diez.
09:15
Începând cu 10 iulie, vino la Shopping MallDova și beneficiezi de reduceri de până la 70 %. Magazinele din Shopping MallDova au pregătit reduceri și oferte de neratat. Îmbrăcăminte, accesorii, bijuterii, genți, cosmetice, parfumuri, încălțăminte, gadgeturi electronice și electrocasnice, articole pentru casă și multe altele, toate la prețuri speciale. Сообщение Start reducerilor de vară de până la 70 % la Shopping MallDova появились сначала на #diez.
9 iulie 2024
17:30
În perioada 8 aprilie – 7 iulie 2024, în Republica Moldova s-a desfășurat Recensământul populației și locuințelor. Scopul acestei activități a fost colectarea statisticilor oficiale privind numărul și distribuția teritorială a populației cu reședință obișnuită, structura etnică și religioasă, structura demografică și socioeconomică, precum și fondul locativ și condițiile de locuit ale persoanelor care locuiesc pe teritoriul țării. Сообщение Recensământ 2024: au fost prezentate datele de recenzare появились сначала на #diez.
17:00
Republica Moldova devine capitala europeană a turismului vitivinicol! În perioada 17-19 octombrie, țara noastră va găzdui Adunarea Generală a „ITER VITIS – Les Chemins de la vigne” – ruta oenoturistică europeană care integrează peisajele și patrimoniul vitivinicol din țările membre, susținută de Federația Europeană ITER VITIS și certificată conform standardelor Consiliului Europei din 2009. Anunțul a fost făcut la cea de-a cincea ediție a ANTRIM  Incoming Tourism Forum 2024, organizată de Asociația Națională pentru Turism Receptor și Intern din Moldova (ANTRIM). Сообщение Republica Moldova devine capitala europeană a turismului vitivinicol. Chișinăul va găzdui un forum internațional появились сначала на #diez.
16:45
BizRadar este prima și unica aplicație destinată antreprenorilor din Republica Moldova, devenind un instrument indispensabil pentru afaceri în epoca digitală. Aplicația vine să faciliteze comunicarea dintre oamenii de afaceri și instituțiile statului. Plus la aceasta, utilizatorii au acces la un panou informativ care are menirea să informeze comunitatea de afaceri despre anumite reforme, modificări legislative, să colecteze feedback din partea agenților economici cu privire la aceste modificări, să identifice provocările cu care se confruntă businessul și să informeze autoritățile competente despre acest lucru. Сообщение Știri economice, sondaje și raportări anonime. Avantajele aplicației BizRadar destinată comunicării dintre antreprenori și autoritățile publice появились сначала на #diez.
16:30
Pe 22 iulie, Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” (USMF) va da start concursului de admitere din acest an. Astfel, dacă ești absolvent(ă) de clasa a XII-a sau ai finalizat studiile la Centrul de Excelență în Medicină și Farmacie „Raisa Pacalo” și vrei să îți continui studiile la USMF, pregătește-ți dosarul, deoarece au mai rămas doar două săptămâni până începe admiterea. Сообщение Ce ar trebui să știi dacă vrei să studiezi la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” появились сначала на #diez.
16:00
Orange Moldova oferă tuturor abonaților săi acces gratuit și nelimitat la rețeaua 5G, până pe 10 august 2024, în 5 locații din Chișinău. Mai mult de 60 000 de clienți au utilizat deja tehnologia 5G şi au consumat peste 12 000 GB, la viteză de până la 2 Gbps.  Сообщение Peste 60 000 de clienți au trăit experiența Orange 5G în rețeaua #1 din Moldova появились сначала на #diez.
14:30
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a anunțat cod galben și portocaliu de caniculă. Avertizarea meteorologică va fi activă în perioada 10-16 iulie 2024. În acest interval de timp, valul de aer cald va continua să se extindă și să se intensifice. Afectat va fi tot teritoriul țării. Сообщение S-a anunțat cod galben și portocaliu de caniculă! Temperatura aerului va atinge o valoare de +39 °C появились сначала на #diez.
14:00
În data de 8 iulie 2024, armata rusă a lansat un atac cu 40 de rachete asupra mai multor regiuni ale Ucrainei, inclusiv asupra unui spital pentru copii din Kiev. Președintele Volodâmâr Zelenski a declarat că pe parcursul zilei au fost atacate orașe precum Dnipro, Krâvâi Rih, Sloveansk și Kramatorsk. Сообщение (foto) Rusia a bombardat spitalul național de copii din Kiev. Bilanțul deceselor a ajuns la 27 de persoane появились сначала на #diez.
12:00
Lilia Ojovan este om de televiziune, femeie de afaceri, creatoare de conținut, mamă a două fetițe și consideră, că pedagogii trebuie respectați și apreciați, deoarece ei au o responsabilitate imensă față de societate și răbdare cu fiecare copil. În educația copiilor ei, Lilia pune accent pe valorile umane și respectul reciproc, încurajează dialogul deschis și le explică copiilor, că rolul profesorilor este să-i ajute și să-i îndrume. Сообщение Lilia Ojovan, jurnalistă: „Părinții ar trebui să-și educe copiii astfel încât, ei să respecte munca și personalitatea profesorului” появились сначала на #diez.
8 iulie 2024
17:45
Începând cu 22 iulie 2024, Universitatea Slavonă își va înceta activitatea. Ministerul Educației și Cercetării (MEC) a anunțat că decizia a fost aprobată la adunarea generală a fondatorilor Universității Slavone din 20 mai 2024. Сообщение Universitatea Slavonă își încetează activitatea. Studenții vor fi transferați la alte universități появились сначала на #diez.
17:30
Echipa #diez își mărește în acest an comunitatea! Unul dintre scopurile noastre e să creăm o echipă de ambasadori împreună cu care vom colabora pe parcursul unui an de zile, așa încât să ajungem cu informații utile la cât mai mulți tineri din întreaga țară. Сообщение Căutăm ambasadori și ambasadoare #diez!  появились сначала на #diez.
17:15
În această săptămână, va fi sistată circulația transportului rutier pe mai multe străzi din capitală. Restricționarea traficului va fi valabilă în zilele de 10, 11, 12 și 13 iulie, informează Primăria municipiului Chișinău. Сообщение În această săptămână, va fi suspendată circulația rutieră pe mai multe străzi din Chișinău появились сначала на #diez.
16:30
Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează cod galben de pericol excepțional de incendiu. Fenomenul menționat va fi valabil în perioada 8-15 iulie. Сообщение Meteorologii prognozează cod galben de pericol excepțional de incendiu. Care sunt recomandările specialiștilor появились сначала на #diez.
16:15
Cătălin Lungu este actor și maestru în artă și consideră, că pedagogii stau la baza societății, ei sunt cei, care sunt aproape de copii și știu despre greutățile și problemele prin care trec, dar și despre visurile, ideile și stările lor. „Pedagogii sunt importanți, pentru că sunt cei care posedă cunoștințele și cei care ar trebui să le transmită mai departe. Mai mult decât atât, mi se pare un profesor important prin propriul exemplu. Chiar dacă eu profesez în domeniul culturii, mie mi se pare că educația stă la baza a orice și tot timpul am susținut chestia asta.” Сообщение (video) Actorul Cătălin Lungu: „Îndemn tinerii care simt că au o chemare spre pedagogie, să facă acest pas. Este absolut necesar” появились сначала на #diez.
15:15
Farmacia Familiei continuă să inspire și să sprijine comunitatea prin campania „Puterea Omeniei”, o inițiativă caritabilă menită să aducă speranță și ajutor copiilor care luptă cu afecțiuni oncologice. Сообщение (video) Alătură-te campaniei „Puterea Omeniei” lansată de Farmacia Familiei. Ajută copii care luptă cu afecțiuni oncologice появились сначала на #diez.
14:15
Asociația Carusel și Facultatea de Sociologie și Asistenţă Socială a Universității din București organizează o școală de vară pentru tinerii care învață în universitățile din România. Școala de vară se va desfășura între 21 și 27 iulie 2024, în localitatea Neptun. Сообщение Înveți la o universitate din România? În stațiunea Neptun va avea loc o școală de vară despre drepturile omului și minorități появились сначала на #diez.
14:00
S-ar putea ca în această perioadă să te plictisești. De aceea, dacă te întrebi cum să îți petreci timpul liber, suntem aici să te ajutăm. Am pregătit o listă cu evenimente interesante la care poți participa alături de prietenii tăi în această săptămână. Atelier de învățare a tehnicilor de efecte vizuale, expoziție și jocuri de masă – descoperă câteva activități care vor transforma vacanța ta de vară într-o aventură. Сообщение Ți-ai făcut agenda pentru această săptămână? Cinci activități pe care să le faci dacă ești elev(ă) появились сначала на #diez.
12:45
Pe 17 iulie, alătură-te celei de-a cincea ediții a Mozaic Pitching Session. Evenimentul este conceput pentru a conecta start-upurile cu finanțatorii și se va desfășura online, începând cu ora 18.00. Сообщение Ai fondat recent un start-up tehnologic sau vrei să investești în unul? Participă la Mozaic Pitching Session și stabilește legături появились сначала на #diez.
12:45
În perioada 4-7 iulie s-a desfășurat Târgul Universităților din România. În cadrul celei de-a XIII-a ediție a evenimentului, au fost prezenți reprezentanți din 18 centre universitare din cele mai mari orașe ale României, care și-au prezentat ofertele educaționale pentru anul academic 2024/2025. Сообщение S-a încheiat o nouă ediție a Târgului Universităților din România. Ce informații au obținut absolvenții despre anul academic 2024/2025 появились сначала на #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.