Kievul ia în considerare participarea Rusiei la următorul summit de pace

Omniapres, 12 iunie 2024 11:00

Cu câteva zile înainte de conferinţa privind pacea în Ucraina fără Rusia, Kievul a luat în considerare participarea Moscovei la un summit ulterior, cu scopul de a primi o foaie de parcurs aprobată de comunitatea internaţională pentru a pune capăt conflictului, notează AFP. “Intenţionăm să pregătim împreună planul comun care va fi susţinut de toate […] The post Kievul ia în considerare participarea Rusiei la următorul summit de pace appeared first on Omniapres.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Omniapres

Acum 4 ore
12:10
Într-o nouă ediție a seriei sale de analize economice, expertul economic Veaceslav Ioniță a abordat subiectul comerțului extern al Republicii Moldova, punând accent pe stagnarea exporturilor în ultimii doi ani. În cadrul prezentării sale, Veaceslav Ioniță a subliniat că, deși exporturile au atins un maxim istoric în 2022, cu 6,56 miliarde de dolari, în ultimii […] The post Veaceslav Ioniță: În ultimii doi ani se observă o stagnare a exporturilor, cu o ușoară tendință de scădere appeared first on Omniapres.
12:00
Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, consideră că Moldova poate fi salvată doar prin dictatura ordinii în interesul țării și dictatura responsabilității față de cetățeni. Dictatura ordinii în interesul statului – ca să nu avem în țară șeful numărul unu, ci un lider adevărat care să fie preocupat de problemele cetățenilor și să le rezolve. Și […] The post Renato Usatîi: Moldova poate fi salvată doar prin dictatura responsabilității în fața cetățenilor – fiecare funcționar să răspundă în fața oamenilor appeared first on Omniapres.
11:00
În această lume, există multe animale considerate a fi neatractive din punct de vedere vizual. Ai auzit vreodată de capra de Damasc sau de peștele gelatinos? Iată cum arată!, notează Telex.md Capra de Damasc Originară din Siria și din alte zone ale Orientului Mijlociu, capra de Damasc (sau capra Shami) este o rasă de capră […] The post FOTO: Top 5 dintre cele mai urâte animale din lume appeared first on Omniapres.
Acum 6 ore
09:30
Aproape 400 de antreprenori din țară au accesat credite prin Programul Guvernamental pentru susținerea antreprenorilor 373, gestionat de Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului din cadrul Ministerului Dezvoltării Economice și Digitalizării. Valoarea totală a creditelor acordate ajunge la 1,3 miliarde de lei, iar cea a investițiilor prognozate în economia tării este de 2 miliarde de lei, anunță […] The post Trăim pe datorie: Moldova a plătit anul trecut cu circa 400 de milioane de lei mai mult pentru întoarcerea creditelor appeared first on Omniapres.
09:20
Răsturnare de situație la Bălți. Primarul municipiului, Alexandr Petkov, a anunțat într-un live pe Facebook că datoria istorică de 1 108 764 de lei față de poligonul de gunoi de la Țambula a fost achitată. Petkov a luat această decizie chiar dacă datoria nu aparține Primăriei, iar criza a fost creată de conducerea incompetentă a […] The post Alexandr Petkov: Problema cu transportarea gunoiului din Bălți a fost rezolvată, datoria plătită appeared first on Omniapres.
09:10
Deputații au aprobat ieri, 11 iulie, un proiect de lege ce prevede exceptarea de la controlul Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor a cerealelor originare din Ucraina, care sunt transportate în regim de tranzit pe teritoriul Republicii Moldova. Documentul propune instituirea unei derogări de la prevederile Legii cu privire la protecția plantelor și carantina fitosanitară, prin […] The post Cerealele din Ucraina care tranzitează teritoriul Moldovei nu vor fi supuse controalelor ANSA appeared first on Omniapres.
08:50
Am avut o discuție foarte productivă cu domnul Jeffrey Kramb, consilier politic al Statelor Unite în cadrul reprezentanței diplomatice din Republica Moldova, declară Andrei Năstase. Am abordat situația geopolitică din regiune, provocările pe care le are țara noastră în prezent. Am discutat despre necesitatea consolidării democrației în Republica Moldova, dar și despre reformele pe care […] The post Andrei Năstase la întrevederea cu Jeffrey Kramb, consilier politic al Statelor Unite, a declarat că Moldova are nevoie de sprijin extern și de o cooperare eficientă appeared first on Omniapres.
Acum 8 ore
07:10
Horoscop 12 iulie – o să facem și treabă, o să ne ducem și la distracție cu familia, cu prietenii ca să eliberăm surplusul, să ne refacem pentru săptămâna care urmează. RAC O să treceți în revistă niște activități ca să vedeți pe care le puteți continua și la care ați putea renunța ca să […] The post Horoscop 12 iulie – FECIOARĂ – o să faceți curățenie printre prietenii appeared first on Omniapres.
06:40
CNN a vorbit cu peste două duzini de actuali şi foşti oficiali democraţi, donatori şi aliaţi de lungă durată ai lui Joe Biden şi niciunul dintre aceştia nu a văzut versiunea lui Biden, ezitantă şi confuză, care a apărut la dezbaterea de luna trecută cu Donald Trump. În multe dintre aceste discuţii, sursele CNN au […] The post Cei mai apropiaţi consilieri ai lui Biden că au ascuns public declinului preşedintelui appeared first on Omniapres.
Acum 24 ore
17:10
Președintele turc Recep Erdogan a lansat joi acuzații grave la adresa președintelui Joe Biden și a administrației sale, afirmând că Statele Unite sunt complice la crime de război din cauza susținerii acordate Israelului pentru operațiunea sa militară din Fâșia Gaza, relatează Nexta.ro. Într-un interviu acordat la Washington jurnaliștilor de la Newsweek în timpul summitului NATO […] The post Recep Erdogan face acuzații grave: Biden și SUA, complice la crime de război appeared first on Omniapres.
17:10
Alexandr Stoianoglo este un candidat tehnic cu ajutorul căruia Igor Dodon vrea să se protejeze de un eșec la alegerile prezidențiale. Opinia a fost expusă de către președintele ”Partidului Nostru”, Renato Usatîi, în cadrul unui briefing de presă. Renato Usatîi a declarat că nu va participa la discuțiile anunțate de Igor Dodon privind susținerea unui […] The post Renato Usatîi: Alexandr Stoianoglo a căzut în capcana întinsă de Dodon appeared first on Omniapres.
17:00
România a semnat prin ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, o Scrisoare de Intenție pentru crearea unui Coridor de Mobilitate Militară între România, Bulgaria și Grecia, transmite Nexta.ro. “Această inițiativă marchează un progres semnificativ în întărirea capacităților de apărare și descurajare ale NATO în regiune”, arată un comunicat al M.Ap.N. Ca urmare a Summitului NATO de […] The post Rusia ne pune în gardă. Coridor militar între România, Bulgaria și Grecia appeared first on Omniapres.
16:50
Avem nevoie de dictatura ordinii în interesul țării și dictatura responsabilității față de oameni!, declară Renato Usatîi Despre cum a guvernat PAS țara în ultimii trei ani poți scrie o carte, iar titlul ei va fi „Cod galben de PAS, cod roșu de minciună”. Astfel a comentat președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, rezultatele dezastruoase ale […] The post Renato Usatîi, după 3 ani de guvernare PAS: Сod roșu de minciună! appeared first on Omniapres.
16:30
În cei aproape patru ani de mandat ai Maiei Sandu și trei ani de guvernare majoritară a PAS, partidul prezidențial a avut controlul deplin asupra instituțiilor guvernamentale și de reglementare, cu șefi loiali la SIS, CNA, Procuratura Generală, instanțele de judecată, CSM, CSP și altele, constată . Deși se aștepta ca guvernarea să aducă schimbări […] The post Andrei Nastase: Deși se aștepta ca guvernarea să aducă schimbări majore, realitatea arată o situație descurajantă appeared first on Omniapres.
16:00
Într-o mișcare menită să stimuleze transparența și eficiența pieței, Bursa Română de Mărfuri (BRM) își anunță extinderea operațiunilor în Republica Moldova. Anunțul a fost făcut astăzi, în cadrul unei conferințe de presă susținută de Dumitru Alaiba, Ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării al Republicii Moldova, și Gabriel Purice, Președintele Bursei Române de Mărfuri, transmite Privesc.eu. Noua […] The post Bursa Română de Mărfuri se extinde în Republica Moldova appeared first on Omniapres.
15:40
Fostul ministru al Justiției, Fadei Nagacevschi, constată că după 3 ani de guvernare a grupului escrocilor politici, chiar țin să le spun un mare ,,mulțumesc”! Acești incompetenți, bădărani, falși politicieni, escroci, adepți ai pupincurismului, ne-au demonstrat într-un termen destul de scurt cât este de periculos pentru cetățeni să dai țara pe mâna la așa specimene. […] The post Fadei Nagacevschi a mulțumit grupului escrocilor politici appeared first on Omniapres.
Ieri
13:40
Mișcarea Alternativa Națională (MAN) a venit cu un comunicat de presă și amintește că astăzi se împlinesc 3 ani de când oamenii dezamăgiți realizează că toate reformele promise de PAS au rămas la nivel de slogane, iar „vremurile bune” pentru cetățeni le putem vedea doar în programul lor electoral. Salarii, pensii și programe sociale, lupta […] The post MAN: Republica Moldova condusă de 3 ani de cea mai incompetentă guvernare. appeared first on Omniapres.
12:40
Renato Usatîi a făcut un cadou de 1 milion de lei clubului de fotbal din Bălți. El a numit gestul „un imbold și o motivație pentru rezultate pozitive în acest sezon”. În numele bălțenilor, primarul municipiului Bălți, Alexandr Petkov, a mulțumit pentru ajutorul acordat echipei de fotbal și a spus că este „un cadou pe […] The post Un milion de lei – cadou pentru echipa FC Bălți din partea lui Renato Usatîi appeared first on Omniapres.
12:30
Maia Sandu a fost întrebată ce părere are despre decizia PSRM de a-l susține pe Alexandr Stoianoglo la alegerile prezidențiale, motivând că este un candidat apolitic. „Oligarhii și Kremlinul au bătut palmați și și-au găsit un candidat. Este clar că Kremlinul își dorește ca hoții să revină la putere în Republica Moldova. Pentru că Kremlinul […] The post VIDEO: Maia Sandu declară că „oligarhii și Kremlinul au bătut palma” appeared first on Omniapres.
11:10
Oamenii trebuie să participe la referendum, să ia buletinul de vot, dar să aleagă opțiunea NU. Acesta este îndemnul președintelui Platformei Moldova, Irina Vlah, potrivit căreia referendumul din 20 octombrie este un joc politic pus la calea de Maia Sandu. Potrivit Irinei Vlah, șefa statului a venit cu inițiativa referendumului pentru ca în campanie electorală […] The post Irina Vlah: Oamenii trebuie să participe la referendum, dar să aleagă opțiunea „Nu” appeared first on Omniapres.
10:00
Președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, susține financiar clubul FC KFL Comrat cu suma de 10 mii de euro. Banii vor fi utilizați pentru dezvoltarea echipei. Renato Usatîi a anunțat acest lucru marți seara, în Orășelul Fotbalului din Comrat, în timpul transmisiunii primei semifinale a Campionatului European 2024. „Am fost plăcut surprins că la Comrat sunt […] The post Renato Usatîi a oferit 10 mii de euro Clubului de fotbal FC KFL Comrat: „Sunteți un exemplu bun pentru toți tinerii!” appeared first on Omniapres.
09:50
Inga Grigoriu, ex-deputat, constată că deputații extrem de rar își pun în aplicare principala lor atribuție – controlul parlamentar Analizând expunerile societății cu privire la omorul din sect. Rîscani al mun. Chișinău, dar și faptul cât de nestingherit se plimbă pe străzi executorul acestui act criminal, înțelegem cu toții cât de mult este afectată securitatea […] The post Inga Grigoriu: Ce face pentru societate grupul majoritar de deputați anonimi în Parlamentul Republicii Moldova? appeared first on Omniapres.
08:50
La 9 iulie 2024, Colegiul Penal al Curții de Apel Chișinău a respins ca inadmisibile recursurile depuse de cei doi procurori din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) acuzați că au acționat ilegal împreună cu fostul Procuror General la eliberarea din detenție a condamnatului Veaceslav Platon și renunțarea ilegală la acuzare. […] The post NEWS ALERT: Cauza penală în privința fostului Procuror General și doi procurori PCCOCS deblocată appeared first on Omniapres.
07:40
Aliaţii din NATO se angajează să sprijine Ucraina pe o “cale ireversibilă” spre integrare şi cer Chinei să înceteze orice sprijin pentru efortul de război al Rusiei împotriva Kievului, potrivit declaraţiei finale a summitului de la Washington. China a devenit un susţinător decisiv al efortului de război al Rusiei în Ucraina, iar Beijingul continuă să […] The post NATO îşi intensifică sprijinul pentru Ucraina și cer Moscovei să-şi retragă trupele din Moldova şi Georgia appeared first on Omniapres.
07:20
Ungaria vede o potenţială revenire a fostului preşedinte american Donald Trump ca o “şansă pentru pace” în Ucraina, a declarat miercuri ministrul de Externe Peter Szijjarto, în timp ce a început un summit NATO, majoritatea aliaţilor sperând să trimită un mesaj ferm de sprijin pentru Kiev, potrivit Reuters. Premierul ungar Viktor Orban a vizitat Moscova […] The post Ministrul de Externe al Ungariei consideră că există o “şansă pentru pace” în Ucraina dacă Trump revine la putere appeared first on Omniapres.
07:10
Horoscop 11 iulie – se poate să luăm decizii înțelepte că ne-om fi învățat lecțiile și nu mai vrem să ne batem joc nici de viața noastră, nici de a altora. RAC Vi se fac oferte de colaborare, dar voi s-ar putea să vreți o schimbare totală și să vă duceți la alt serviciu că […] The post Horoscop 11 iulie – PEȘTI – o să negociați un contract care o să vă țină ocupați vreun an appeared first on Omniapres.
06:50
Premierul spaniol Pedro Sanchez, care a devenit una dintre vocile cele mai critice ale UE la adresa Israelului, a cerut miercuri Occidentului de la Washington să nu aplice standarde duble războiului din Gaza, scrie AFP. “Dacă le spunem cetăţenilor noştri că sprijinim Ucraina pentru că apărăm dreptul internaţional, trebuie să facem acelaşi lucru în legătură […] The post Premierul spaniol a cerut Occidentului să nu aplice standarde duble între Ucraina şi Gaza appeared first on Omniapres.
10 iulie 2024
22:20
Ivan Diacov, fostul procuror-șef al municipiului Chișinău, a postat în rețelele sociale o adresare către veteranii și actualii procurori, judecători și ofițeri de urmărire penală din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI). “Pe 05 Octombrie 2021, s-a produs cea mai cruntă crimă după esența ei morală și cea mai obraznică crimă prin organizarea și executarea ei […] The post Ivan Diacov: “Alexandr Stoianoglo rămîne simbolul justiției. Să ne consolidăm în jurul lui!” appeared first on Omniapres.
21:50
Dacă nici după cazul crimei de astăzi din municipiul Chișinău nu vom vedea demisii la nivel înalt, înseamnă că abordările guvernului PAS, condus de dl Premier Recean, în materie de securitate și afaceri interne au fost superficiale și doar declarative, constată Tudor Ulianovschi. Primul cuvânt pe care l-ați rostit dle Prim-ministru atunci când ați fost […] The post Tudor Ulianovschi: Dacă nu vom vedea demisii, înseamnă că abordările guvernului PAS au fost superficiale și doar declarative appeared first on Omniapres.
21:50
În tăcerea asurzitoare a guvernării, PSRM și liderul său fac un atac nedrept și injust la adresa României. Ei uită că, indiferent de cine a fost la conducerea Moldovei, România a ajutat cu tot ce se poate Republica Moldova, declară Andrei Nastase. Atacul lui Igor Dodon și al PSRM este unul menit să creeze din […] The post Andrei Nastase: În tăcerea asurzitoare a guvernării, Igor Dodon face un atac nedrept și injust la adresa României appeared first on Omniapres.
15:30
Fostul ministru de interne Andrei Năstase constată că nu există o soluție mai bună în ce privește asigurarea securității oamenilor decât prevenirea, iar prevenirea pre-delictuală trebuie să fie o prioritate a autorităților. Am aflat cu consternare și regret ceea ce s-a întâmplat în sectorul Râșcani al capitalei, unde o persoană a fost asasinată. Acest act […] The post Andrei Nastase: Nu există o soluție mai bună în ce privește asigurarea securității oamenilor decât prevenirea appeared first on Omniapres.
Mai mult de 2 zile în urmă
14:10
Comisia Europeană și Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare au semnat o declarație de intenție pentru instituirea unui program de reducere a costurilor de renovare a eficienței energetice pentru clădirile rezidențiale din Republica Moldova. Uniunea Europeană va contribui cu 9,5 milioane EUR sub formă de granturi în sprijinul liniilor de credit acordate în cadrul Fondului […] The post Uniunea Europeană intensifică sprijinul pentru eficiența energetică în sectorul rezidențial din Republica Moldova appeared first on Omniapres.
11:50
Din cauza sabotajului consilierilor PSRM, PAS și ai lui Grigorișin, troleibuzele din Bălți s-ar putea să nu mai circule, susține primarul municipiului Bălți, Alexandr Petkov Direcția troleibuze din Bălți s-ar putea confrunta cu dificultăți financiare serioase începând cu luna septembrie a acestui an din cauza sabotajului unor consilieri municipali care acționează la indicațiile lui Maxim […] The post ULTIMA ORĂ: Troleibuzele din Bălți s-ar putea să nu mai circule appeared first on Omniapres.
11:40
Republica Moldova are nevoie să își dezvolte piața financiară. În prezent există un nivel scăzut de intermediere financiară, fapt ce necesită soluții și acțiuni atât din partea mediului bancar, cât și a celui antreprenorial. Banca Națională a Moldovei se situează în centrul acestor discuții pentru a fi identificate soluții în dezvoltarea pieței financiare din Republica […] The post Anca Dragu: Republica Moldova are nevoie să își dezvolte piața financiară appeared first on Omniapres.
11:40
Alexandr Slusari, reprezentant al Asociaţiei “Forţa Fermierilor” solicită demisia ministrului Agriculturii şi Industriei Alimentare, Vladimir Bolea. Potrivit acestuia, Bolea ar conduce ministerul într-un mod “haotic, netrasparent, inconsecvent şi fără viziuni clare”, iar mii de ferimeri din ţară falimentează din cauza acestui lucru. ” Cu cât mai repede va demisiona ministru al Agriculturii, cu atât mai […] The post Alexandr Slusari: Din cauza ministrului Agriculturii, Vladimir Bolea, mii de fermieri din ţară au falimentat appeared first on Omniapres.
10:30
Irina Vlah, fondator și președinte al “Platformei Moldova” propune un test candidaților în alegerile prezidenţiale Una dintre cele mai mari îngrijorări care există în societatea noastră la moment este că Republica Moldova poate fi atrasă în scenarii care pot pune în pericol pacea. Noi, echipa “Platformei Moldova”, ne-am convins de acest lucru, implementând campania națională […] The post Irina Vlah:  „Platforma Moldova” a decis să facă pasul următor pentru ca cetățenii să fie siguri că niciun aventurier politic nu va putea trage țara în război appeared first on Omniapres.
07:10
Horoscop 10 iulie – o să tragem linie și să adunăm ce am făcut bun, ce mai avem de făcut ca să încheiem cu fundă trecutul să începem o viață nouă. RAC O să urgentați niște demersuri ca să încheiați o situație și să vă vedeți de alte treburi pe care le aveți în lista […] The post Horoscop 10 iulie – CAPRICORN – o să puteți recupera bani appeared first on Omniapres.
9 iulie 2024
21:20
În primele patru luni ale anului 2024, Republica Moldova a majorat cu circa 10% exportul de benzină în Ucraina, până la circa 40.000 de tone, devenind astfel al patrulea furnizor de benzină în Ucraina, după România, Polonia și Lituania, se constată într-o analiză a portalului specializat ucrainesc Enkorr. Pe de altă parte, se atestă o […] The post Republica Moldova a ajuns al patrulea furnizor de benzină în Ucraina appeared first on Omniapres.
20:30
Mâine, în ședința Guvernului Republicii Moldova din 10 iulie 2024, va fi aprobat Proiect de hotărâre pentru aprobarea semnării Acordului dintre Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Statelor Unite ale Americii privind achiziționarea proprietății pentru noul sediul al Ambasadei Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova     The post Mâine va fi aprobat acordul de înstrăinare a fostului Stadion Republican. appeared first on Omniapres.
20:20
Conducerea interimară a Direcției reparație și construcție drumuri (DRCD) Bălți, numită de socialiști, PAS și partidul lui Grigorișin, încearcă să reînvie „mafia gunoiului”. Acest lucru a fost declarat de primarul municipiului Bălți, Alexandr Petkov, în cadrul unei conferințe de presă convocate după ședința Comisiei municipale pentru situații excepționale în legătură cu problema evacuării deșeurilor. Primarul […] The post Petkov promite să nu admită revenirea „mafiei gunoiului la Bălți, promovată de consilierii PAS, socialiști și ai partidului lui Grigorișin” appeared first on Omniapres.
17:20
Câteva studente absolvente ale Universității de Stat din Moldova, Facultatea de Drept, susțin că ar fi fost hărțuite sexual de un profesor. Tinerele au scris o petiție Ministerului Educației, care, la rândul său, a dispus o anchetă. Instituția așteaptă rezultatele investigației până la 12 iulie 2024, se arată într-un ordin transmis redacției UNIMEDIA. Potrivit petiționarelor, […] The post Scandal de proporții la USM. Mai multe absolvente acuză un profesor de hărțuire: Le-ar fi oferit 300 de euro pentru servicii sexuale. MEC a dispus o anchetă appeared first on Omniapres.
16:20
Președintele Franței, Emmanuel Macron, a declarat, marți, înaintea summitului aniversar al NATO de la Washington, că SUA şi Germania sunt principalii oponenţi ai aderării Ucrainei la NATO, informează DPA. Macron a ţinut să evidenţieze ”opoziţia solidă” a Statelor Unite şi a Germaniei faţă de invitarea Ucrainei să devină membră a Alianţei Nord-Atlantice. ”În cele din […] The post Macron a dat cărțile pe față – care sunt cele două mari puteri care se opun aderării Ucrainei la NATO appeared first on Omniapres.
15:00
Procedurile de sistare a accesului la conținut web cu caracter infracțional și de dispunere a conservării datelor informatice vor fi reglementate mai clar în legislație. Raportul pentru un PROIECT de lege care prevede acest lucru a fost aprobat de membrii Comisiei securitate națională, apărare și ordine publică. Documentul a fost elaborat de Ministerul Afacerilor Interne, […] The post Procedurile de sistare a accesului la paginile web vor fi reglementate mai clar appeared first on Omniapres.
14:30
Ion Chicu anunță că astăzi, împreună cu Fadei Nagacevschi, vicepreședinte PDCM, am avut o întrevedere cu Excelența Sa, Ambasadoarea Regatului Unit în Republica Moldova – Dna Fern Horine. În cadrul întrevederii am exprimat mulțumiri guvernului Regatului Unit pentru suportul acordat țării noastre pe parcursul mai multor ani. Am informat oficialul britanic despre situația din Republica […] The post PDCM va avea candidatul său la alegerile prezidențiale în persoana președintelui partidului appeared first on Omniapres.
13:20
Alexandr Stoianoglo propune amânarea întâlnirii cu liderii politici, planificată pentru miercuri, 10 iulie. Într-o postare pe canalul sau de telegram, Stoianoglo scrie că “unele contacte de astăzi cu colegii din opoziție sugerează că mulți dintre ei nu sunt încă pregătiți pentru o astfel de discuție imediată în format extins”. “Mulți dintre ei mai au nevoie […] The post Alexandr Stoianoglo propune amânarea întâlnirii cu liderii politici appeared first on Omniapres.
13:00
Sergiu Caraman, proaspătul președinte al Consiliului Superior al Magistraturii deține acțiuni la mai multe companii cu renume din SUA și China, printre care The Walt Disney, Intel, Microsoft Corporation, Warner Bros Discovery Inc, Nike, Paypal și Meta. Cel puțin asta reiese din declarația de avere și interese personale, transmite Puls Media. În declarația sa de […] The post PulsMedia: Sergiu Caraman este acționar la Walt Disney, Intel, Microsoft, Warner Bros, Nike, Paypal și Meta appeared first on Omniapres.
12:50
În timp ce tot mai mulți oameni, mai ales tinerii, aleg să plece peste hotare din cauza stării proaste a economiei, din cauza faptului ca tot mai multe companii si întreprinderi se închid, iar ca urmare se reduce și numărul locurilor de muncă bine plătite, din cauza scăderii veniturilor și creșterii vertiginoase a prețurilor, din […] The post Andrei Nastase: În timp ce tot mai mulți oameni aleg să plece peste hotare, oligarhia huzurește în Moldova appeared first on Omniapres.
12:30
SISTEM JUDECĂTORESC CAPTURAT – DEMISIA IN CORPORE A CSM, exclamă judecătoarea Victoria Sanduța. Ea ne îndemnă să citim hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii privind numirea judecătorului Viorica Puica – judecător la CURTEA CONSTITUȚIONALĂ. Cu 6 voturi din 6. Deci CSM cu mai puțini membri şi cu tot atâtea voturi, câte am obținut şi eu – […] The post ULTIMA ORĂ: Victoria Sanduța solicită demisia in corpore a membrilor CSM! appeared first on Omniapres.
11:40
China şi Belarus au început luni exerciţii militare comune, au anunţat Ministerele Apărării din cele două ţări, exerciţiile fiind organizate la doar câţiva kilometri de graniţa cu Polonia, ţară membră a NATO, şi începând în ajunul summitului Alianţei Nord-Atlantice, relatează Reuters. “Evenimentele care au loc în lume sunt alarmante, situaţia este instabilă şi, prin urmare, […] The post China şi Belarus au început exerciţii militare comune la graniţa cu Polonia appeared first on Omniapres.
10:50
Mai multe percheziții au loc astăzi la Comrat la sediul organizației teritoriale a unei formațiuni politice, dar și la domiciliile unor activiști, în cadrul unei cauze penale pornite pe fapte de spălare de bani, finanțare ilegală a unui partid politic și falsificarea rapoartelor financiare. În urma descinderilor, șase persoane au fost reținute de ofițerii CNA […] The post BREAKING NEWS: Șase persoane au fost reținute de CNA într-un dosar de finanțare ilegală a unei formațiuni politice appeared first on Omniapres.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.