Gabriel NEBUNU, în fața comisiei! Artistul trebuie să-și prezinte teza de licență! „Nici titlu nu-l țin minte”

Cancan.md, 11 iunie 2024 15:00

Zi de mare însemnătate pentru cântărețul de muzică populară, Gabriel Nebunu. Tânărul astăzi trebuie să-și prezinte teza de licență. Ca într-o zi de sărbătoare, Nebunu s-a prezentat în costum alb în fața comisiei de profesori și experți de la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice. Emoțiile îl depășeau, dar când i-a venit rândul să […] Articolul Gabriel NEBUNU, în fața comisiei! Artistul trebuie să-și prezinte teza de licență! „Nici titlu nu-l țin minte” apare prima dată în CanCan.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Cancan.md

Acum 12 ore
16:40
Co-fondatoarea unei platforme de caritate, influencera, Svetlana Sainsus e omagiată astăzi! Femeia împlinește 39 de ani și a ales să sărbătorească departe de casă sau mai bine spus, la cea de-a doua casă, la Londra, unde se află și presupusul ei iubit, Gheorghe Cavcaliuc. Svetlana Sainsus a plecat neînsoțită de copii și sărbătorește în compania […] Articolul Svetlana SAINSUS e omagiată! A ales să sărbătorească la Londra: „Am un singur invitat”. Cine e? apare prima dată în CanCan.
15:00
Maternitatea i-a schimbat considerabil domeniul de activitate. Miss Moldova 2017, Ana Badaneu a înlocuit ședințele foto și defileurile, cu gătitul și postarea rețetelor pentru urmăritorii săi. Modelul și mama a doi copii, Ana Badaneu a anunțat astăzi că și-a creat o pagină specială unde va împărtăși internauților rețete cu care-și răsfață chiar ea soțul și […] Articolul De pe podium, la bucătărie! Una dintre Miss MOLDOVA se face food blogger apare prima dată în CanCan.
Acum 24 ore
12:50
După ce a scăpat de examenele de la facultate și a încheiat cu brio al doilea an universitar, sora mai mică a actorului Emilian Crețu, Nina și-a făcut bagajul și a plecat în prima călătorie din această vară. Destinația aleasă – Paris! Fosta politicianului Renato Usatîi nu călătorește în mândră solitudine, dar în compania veselă […] Articolul Nina CREȚU nu e singură în orașul iubirii! Cu cine explorează tânăra Parisul? apare prima dată în CanCan.
12:00
Focoasa prezentatoare TV, Daniela Ciocanu nu ascunde că a apelat și ea la bisturiu, de dragul frumuseții. Femeia a scris pe pagina sa de Instagram că a făcut-o o singură dată. Daniela a apelat la procedura chirurgicală de augmentare mamară și a făcut-o peste Prut. În rest, silueta și-o datorează eforturilor proprii. Daniela practică activ […] Articolul Și Daniela CIOCANU a apelat la bisturiu! Ce operație estetică și-a făcut prezentatoarea? apare prima dată în CanCan.
10:50
Cântărețul Patric Hanganu pune la încercare nervii fostei iubite. Bărbatul a cumpărat un buchet mare de trandafiri îmbujorați și i-a expediat Svetlanei Nichita o fotografie, întrebând-o dacă sunt frumoși. Asta după ce, acum câteva zile i-a dăruit și ei un buchet, mult mai modest, cu ocazia zilei de naștere a fiului lor comun, Patric Jr. […] Articolul Patric HANGANU își face fosta geloasă! A dăruit un buchet enorm unei altei femei: „Este foarte atentă” apare prima dată în CanCan.
10:20
Începând cu 16 iunie, în fiecare duminică, RLIVE TV va difuza filme românești contemporane. În total, proiectul „CineMADE în România” va cuprinde 21 de pelicule, care au obținut cumulativ 7 trofee la Festivalul de la Cannes și 52 de premii GOPO. Prin intermediul proiectului „CineMADE in România”, pe o piață dominată de producții din Rusia și SUA, RLIVE TV […] Articolul FOTO CineMADE în România: Lista celor 21 de filme românești contemporane, difuzate duminicile la RLIVE TV apare prima dată în CanCan.
09:50
Ina Terescenco, moldoveanca virală pe TikTok datorită filmulețelor sale cu caracter umoristic a fost cerută de nevastă acum câteva luni și femeia a spus un DA ferm iubitului ei. Totuși, cuplul nu se grăbește să-și oficializeze relația, a spus influencera în cadrul unui interviu recent. Ina Terescenco a fost deja căsătorită, mai are și experiența dureroasă […] Articolul Logodna pusă pe pauză?! De ce Ina TERESCENCO nu-și mai dorește o nuntă? „Am frica” apare prima dată în CanCan.
Ieri
17:10
Cleopatra Stratan a fost cerută de mireasă la doar 18 ani, de către Edward Sanda, cântăreț de peste Prut. Toți s-au agitat spunându-le că se grăbesc să facă pasul cel mare, dar de fapt, aceștia de mult știau că le e sortit să-și petreacă viața împreună. În cadrul unui interviu recent, Cleopatra a dezvăluit cum […] Articolul Puterea coincidenței! Cleopatra STRATAN și-a cunoscut viitorul soț la doar 11 ani: „Avem și o poză” apare prima dată în CanCan.
15:40
„E un copilaș acolo?” s-ar întreba mulți, văzând-o pe îndrăgita prezentatoare Lilu, care s-a afișat online cu o burtică ușor proeminentă. De fapt, sunt doar cireși, anunță zglobie Lilia Ojovan. Totuși pe lângă această glumiță, femeia a venit cu un mesaj destul de serios. Influencere îndeamnă oamenii să se abțină de la a întreba orice […] Articolul LILU, cu burtica proeminentă la vedere, are ceva să vă spună: „E temă tăcută și dureroasă” apare prima dată în CanCan.
15:00
Zi de mare însemnătate pentru cântărețul de muzică populară, Gabriel Nebunu. Tânărul astăzi trebuie să-și prezinte teza de licență. Ca într-o zi de sărbătoare, Nebunu s-a prezentat în costum alb în fața comisiei de profesori și experți de la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice. Emoțiile îl depășeau, dar când i-a venit rândul să […] Articolul Gabriel NEBUNU, în fața comisiei! Artistul trebuie să-și prezinte teza de licență! „Nici titlu nu-l țin minte” apare prima dată în CanCan.
12:30
Prezentatoarea și influencera, Doina Danielean educă trei copii: pe Daniel, fiul ei din prima căsnicie, pe Eva-Maria, născută în actuala relație și pe Delia, fiica soțului ei. Cu aceasta, mama vitregă are o relație mai mult decât frumoasă. Doina a recunoscut în cadrul proiectului „Mama Imperfectă” că a ajuns chiar să o gelozeze pe adolescentă […] Articolul Doina DANIELEAN își geloza fiica vitregă! „Am avut o stare parcă de trădare!” apare prima dată în CanCan.
11:20
Nu e doar sezonul evenimentelor, al vacanțelor, dar și al lucrărilor agricole, așa că interpretul Ionel Istrati a lăsat microfonul din mână și s-a apucat de sapă. Cât timp alții se bronzează prin Emirate sau Turcia, acesta are grijă de pământurile cu porumb ale familiei, din regiunea transnistreană. Ca un muncitor adevărat, Istrati s-a dus […] Articolul Ionel ISTRATI, la prășit porumbul pe deal: „Artist, dar lucru nimeni nu l-a anulat” apare prima dată în CanCan.
10:20
Ina Terescenco, moldoveanca virală pe TikTok datorită filmulețelor sale cu caracter umoristic a apărut online „în toată splendoarea”. Însă nu din propria inițiativă, a povestit influencera în cadrul unui interviu recent. Pe Internet circulă o fotografie ce o prezintă pe Terescenco într-o ipostază extrem de intimă, goală pușcă. Doar că imaginea nu este una adevărată, […] Articolul O poză intimă cu Ina TERESCENCO face ravagii pe Internet! „Iaca o vedem și pe Dusea goală” apare prima dată în CanCan.
09:40
Cântărețul Patric Hanganu nu mai scapă de învinuiri publice, din partea fostei sale iubite și mama copilului lui, Svetlana Nichita. Femeia susține că artistul nu și-a făcut timp să-și viziteze feciorul de ziua acestuia și nici un dar nu i-a pregătit. Asta a comunicat ea pe Instagram, atribuind cuvintele lui Patric Jr, care duminică a […] Articolul Fosta lui HANGANU se plânge că acesta nu și-a vizitat feciorul de ziua lui: „Nici cadou nu mi-ai adus” apare prima dată în CanCan.
Mai mult de 2 zile în urmă
17:40
Unul dintre cele mai populare cupluri ale Instagramului moldovenesc este și unul dintre cele mai longevive. Marinela Bezer și Vlad Gațcan sunt împreună încă din anii de liceu. Cuplul s-a căsătorit în vara anului 2022, după zece ani de relație. Vlad și Marinela au început să se simpatizeze în perioada în care erau elevi și […] Articolul ARHIVĂ| Marinela BEZER și Vlad GAȚCAN, la prima întâlnire, în curtea școlii. Cum arătau adolescenții? apare prima dată în CanCan.
17:10
După câteva relații eșuate, afacerista Diana Ballerini se declară cam dezamăgită de bărbații din viața sa. În același timp, face declarații siropoase pentru un oarecare „El”. Fosta arhitectului Marco Ballerini se află din nou în Italia. Aceasta pare extrem de fericită și urmăritorii bănuiesc că acolo și-ar fi găsit „un alt italian”. Diana le-a retezat […] Articolul Diana BALLERINI, dezamăgită de bărbați: „Parcă sunt făcuți toți de o mamă!” apare prima dată în CanCan.
16:20
Cei mici nu pot minți sau ascunde lucruri, chiar și cele mai personale. Fiica Svetlanei Sainsus, Lia a fost protagonista primului videocast cu copii din țară, „Ascultă-mă” și a dat din casă detalii curioase despre părinții ei, cel mai discutat cuplu în prezent, pe online. Micuța Lia a spus că și-a surprins părinții când aceștia […] Articolul Svetlana SAINSUS mai planifică un copil? Numele deja e pregătit! apare prima dată în CanCan.
15:30
Emilian Crețu se pricepe la făcut show, chiar dacă-și pun în pericol sănătatea pentru asta. Personajul lui, Dora a susținut ieri un concert la Ruseștii Noi. În timpul prestației sale, Emilian s-a decis la un gest mai nebunesc, de dragul publicului adunat. Crețu, deghizat în Dora s-a aventurat să se cațăre pe construcția scenei. Acesta […] Articolul „Ăsta nu-i sănătos!” Emilian CREȚU, truc nebun și periculos la un concert apare prima dată în CanCan.
15:00
Cântăreața, prezentatoarea radio și influencera, Vlada Boțan este astăzi omagiată. Tânăra a împlinit 20 de ani și a început a sărbători de la miezul nopții. Însă o surpriză cu totul specială o aștepta la primele ore ale dimineții. La miezul nopții a fost felicitată cu un braț generos de bujori. Iar dis-de-dimineață, ca o adevărată […] Articolul „Nu am cuvinte!” Cine o plimbă pe Vlada BOȚAN prin oraș, cu limuzina, de ziua ei? apare prima dată în CanCan.
14:20
Noul val de filme românești, adus în fiecare casă de RLIVE TV. Grupul de presă Realitatea lansează proiectul „CineMADE in România”, începând cu 16 iunie 2024. Prin intermediul proiectului „CineMADE in România”, pe o piață dominată de producții din Rusia și SUA, RLIVE TV vrea să aducă publicului din Republica Moldova filme de calitate, care reflectă […] Articolul Noul val de filme românești, adus în fiecare casă de RLIVE TV! Începând cu 16 iunie, urmărește „CineMADE în România” apare prima dată în CanCan.
14:00
Statutul de Miss Moldova nu vine la pachet cu încrederea în sine. Una dintre câștigătoarele prestigiosului concurs de frumusețe recunoaște că s-a confruntat cu mai multe complexe de-a lungul anilor. Iar victoriile la concursuri nu o ajutau să se simtă cu adevărat frumoasă. Este vorba despre Ana Badaneu, Miss Moldova 2017, în prezent mama a […] Articolul Cine e Miss MOLDOVA, care suferea grav de complexe legate de înfățișare? Află cum le-a depășit apare prima dată în CanCan.
13:10
Controversata femeie de afaceri și Instagram bloggeriță, Tany Vander a declar acum câteva zile că venitul pe care a reușit să-l obțină timp de un an, făcând publicitate pe Instagram a depășit suma frumușică de un milion de lei, iar 6500 de euro a plătit impozite la stat. Acum, influencera dezvăluie cât plătesc unii clienți […] Articolul Vreți publicitate de la Tany VANDER? Iată cât costă serviciul apare prima dată în CanCan.
12:10
Să vezi și să nu crezi! Faimosul Rolls-Royce decapotabil, de un roșu aprins al milionarului Gabriel Stati, a fost lăsat de către stăpân, în voia sorții, chiar în centrul capitalei. Nu o să-ți vină să crezi cine a îndrăznit să urce în mașina. Milionarul probabil să grăbea, nu glumă și a fost nevoit să blocheze […] Articolul Rolls-Royce-ul decapotabil al lui Gabriel STATI, lăsat cu cheile în interior și fără supraveghere! Cine a îndrăznit să urce în el? apare prima dată în CanCan.
11:30
Luptătorul de arte marțiale mixte, Ion Cuțelaba, supranumit și „Hulk de Moldova” s-a lăudat cu o plăcuță de înmatriculare personalizată. Sportivul și familia sa sunt acum în Moldova, explorează locurile și savurează evenimentele de acasă. Ion Cuțelaba, care concurează în divizia semigrea a Ultimate Fighting Championship (UFC) pare să fie deținătorul a unor numere personalizate, inspirate din […] Articolul „Hulk” de Moldova s-a lăudat cu numere personalizate la mașină! Ingenios sau nu prea? apare prima dată în CanCan.
10:50
Weekend cu bucluc pentru tânăra cântăreață, prezentatoare radio și influenceră, Vlada Boțan. În loc să ajungă acasă la o prietenă, aceasta s-a pomenit într-un apartament plin cu bărbați arabi. Incidentul a stresat-o, nu glumă. S-a întâmplat să ajungă în casă străină, după ce a încurcat ușile. Nu o dată, dar de două ori. În ambele […] Articolul „Am intrat într-un apartament plin de arabi!” Peripețiile Vladei BOȚAN într-un complex locativ din capitală apare prima dată în CanCan.
10:10
După o săptămână de învinuiri reciproce, precum că Patric Hanganu ar fi un zgârcit, afemeiat, iar Svetlana Nichita ar fi nerecunoscătoare și l-ar împiedică pe tată să comunice cu fiul, a venit și ziua în care s-au lăsat „armele” la sol. De pe paginile lor de Instagram în sfârșit au dispărut acuzațiile și reglările de […] Articolul Pauză în conflict? Patric HANGANU i-a dus flori fostei iubite de ziua feciorului lor: „Merită. . .” apare prima dată în CanCan.
09:30
Presupusul iubit și tată al copilului Svetlanei Sainsus, bănuit că ar duce o viață dublă cu aceasta declară public că trăiește doar cu cei doi feciori ai lui. Fostul șef adjunct de IGP este foarte activ pe Instagram, declară că trăiește la Londra doar cu Cezar și Bogdan, care învață acolo. El însuși ar lucra […] Articolul Gheorghe CAVCALIUC nu mai trăiește cu soția! Dezvăluiri despre viața sa de la Londra și trecutul cu SAINSUS apare prima dată în CanCan.
7 iunie 2024
16:30
Emiratele Arabe Unite atrag tot mai mulți moldovenii. Andreea Bostanica și Tany Vander le fac poftă și altor persoane publice de la noi să guste din viața luxoasă din Dubai. Și-a sărbătorit ieri ziua de naștere acolo soție showman-ului, Anatolie Melnic. Tatiana a fost la înălțime, la propriu, întrucât soțul i-a dăruit un zbor cu […] Articolul Moldovencele cuceresc Dubaiul! Cine a primit în dar un zbor cu elicopterul deasupra orașului bogătașilor? apare prima dată în CanCan.
14:50
Pe scenă, artiștii se dezlănțuie. Nu mereu într-un mod tocmai reușit. Reprezentantul Moldovei de anul trecut, la Eurovision, a recunoscut în cadrul unui interviu că i s-a întâmplat să arunce cu microfonul de pe scenă, chiar în timpul unui concert. Doar că nu asta a fost intenția lui. Artistul a încercat să facă un soi […] Articolul Pasha PARFENI a aruncat microfonul de pe scenă, în timpul unui concert! Ce l-a provocat la un asemenea gest? apare prima dată în CanCan.
13:10
Sora actorului Emilian Crețu, Nina a fost ieri omagiată. Sărbătoarea tinerei în acest an a arătat cu totul diferit, pe alocuri înfricoșător. Totul a început cu tortul aniversar distrus pe drum și decorat de fratele ei cu o lumânare bisericească, pe care stingând-o, trebuia să-și pună o dorință la împlinirea celor 24 de ani. Sărbătoarea […] Articolul Zi de naștere ca-n filme horror! Nina CREȚU și-a dus invitații, în plină noapte, la Saharna! apare prima dată în CanCan.
12:30
Creatoarea de conținut, Valeria Lungu a fost prinsă cu photoshop-ul. Tânăra a comis o greșeală la editare, care le-a sărit imediat în ochi urmăritorilor, făcându-i să pună la îndoială că Valeria arată în realitate, la fel ca pe Instagram. Cum să vizitezi Parisul și să nu faci o ședință foto de toată frumusețea? Valeria Lungu […] Articolul Gafă de proporții! Valeria LUNGU s-a dat de gol că-și photoshop-ează fotografiile apare prima dată în CanCan.
12:10
Indiferent de sezon, atât femeile, cât și bărbații își doresc să arate impecabil. Dacă și tu ești adepta epilării definitive, vezi noua ediție a emisiunii #LIFESTYLE cu Xenia Bugneac și vei face cunoștință cu procedura de electroepilare. Prezentatoarea emisiunii a fost în vizită la 24 h Epil Home și a aflat în ce constă această […] Articolul VIDEO #LIFESTYLE cu Xenia Bugneac – Ne pregătim de vară! Totul despre epilarea definitivă apare prima dată în CanCan.
11:40
Sâmbătă, 8 iunie, eşti invitat să porţi încălţăminte comodă, fără tocuri, haine în stil retro (în nuanţele de roz, alb, argintiu sau auriu) şi să fii în bună dispoziţie, pentru a participa la un picnic la iarba verde de la Castel Mimi, la care să savurezi vin premiat cu Aur la concursuri internaţionale – Rose […] Articolul Petrece finalul de săptămână cu vin rose nelimitat şi muzică live! apare prima dată în CanCan.
6 iunie 2024
16:20
Jurnalista și influencera, Doina Danielean și-a îmbogățit parcarea cu un nou automobil de lux. Este vorba despre un Porsche, creat la comandă, după bunul plac al influencerei. Nu este o achiziție făcută la repezeală. Danielean de luni bune ține în secret noua sa „jucărică” și doar când în sfârșit automobilul a fost gata și numai […] Articolul Doina DANIELEAN s-a făcut cu un PORSCHE exclusiv: „Creat de mine”! Vezi cum arată noul ei bolid apare prima dată în CanCan.
15:00
Zi de mare însemnătate în familia actorului și prezentatorului, Emilian Crețu. Mezina, Nina este omagiată, împlinește 24 de ani. Fratele ei ține minte foarte bine ziua în care Nina a apărut pe lume. Mama lor a născut-o chiar acasă, la Negureni. „După două ore de chin și țipete iese din casă cu Nina în brațe […] Articolul Nina CREȚU a fost născută acasă! Amintirile lui Emilian CREȚU din acea zi: „După două ore de chin și țipete. . .” apare prima dată în CanCan.
13:00
Controversata Instagram bloggeră, ce se laudă cu propriul brand de haine, Tany Vander și-a luat soțul la trei parale, când a văzut ținuta lui, pentru ieșirea la prânz. Aceasta i-a criticat blugii, nu doar între patru ochi, dar spre văzul tuturor urmăritorilor săi, oferindu-le o lecție de stil. Vasile Lungo a îmbrăcat o pereche de […] Articolul Tany VANDER critică hainele soțului. L-a pus să renunțe la blugii Dolce&Gabbana! „Dezbracă-i!” apare prima dată în CanCan.
12:00
Irina Vlah este politiciană și, probabil, una dintre cele mai influente personaje feminine din politica moldovenească. După opt ani în rol de guvernatoare a autonomiei găgăuze, Irina Vlah ne spune cu ce se mănâncă politica, care sunt sacrificiile pe care le face o femeie pentru a avea o voce distinctă în societate, dar și care […] Articolul Irina Vlah: „Sunt pregătită pentru…” apare prima dată în CanCan.
11:50
„Regina TikTok-ului”, cântăreață, Andreea Bostanica face ravagii în Emiratele Arabe Unite. Tânăra scrie că a trăit ieri cea mai reușită zi a sa, filmând un nou videoclip în deșert. Tânăra apare în ipostaze incendiare, costumată în haine arăbești. Vedeți câteva fragmente video din timpul filmărilor. În această deplasare a sa, tânăra s-a cazat în Dubai, […] Articolul Andreea BOSTANICA, „prințesa deșertului”! Videoclip fierbinte în Emiratele Arabe apare prima dată în CanCan.
10:50
Ca un fulger pe vreme senină a venit recent vestea că interpretul Pasha Parfeni divorțează de soția sa după 15 ani de relație. În cadrul unui interviu recent, pentru „Moldova Liberă”, artistul a spart gheața și a vorbit în premieră despre ceea ce nu a funcționat în căsnicia lor. Pasha Parfeni a refuzat să spună […] Articolul Pasha PARFENI dezvăluie motivul divorțului: „Este specific multor bărbați” apare prima dată în CanCan.
09:50
Sărbătoare la Negureni! Sora actorului Emilian Crețu, Nina este astăzi omagiată. Tânăra împlinește 24 de ani și a început să primească oaspeți cu flori și felicitări, chiar de la miezul nopții. Pe lângă familie, primul care a felicitat-o a fost Gabriel Nebunu. Cântărețul a venit la Negureni, după o nuntă la Nord și aproape că […] Articolul Nina CREȚU e omagiată! Un bărbat a venit să o felicite la miez de noapte, tocmai de la Bălți. Cine e? apare prima dată în CanCan.
5 iunie 2024
17:20
Instagram bloggera și autoarea de poezii, Daniela Costețchi a ajuns în culmea disperării. Aproape în lacrimi, tânăra povestește că practic pe parcursul întregii vieți luptă cu o problemă gravă, căreia deja nu-i poate face față. Daniela suferă de o tulburare a somnului. Reușește să adoarmă abia dimineața și petrece o bună parte a zile dormind. […] Articolul „Nu e cea mai roz perioadă din viață. Îmi vine să plâng”. Daniela COSTEȚCHI se confruntă cu o problemă gravă apare prima dată în CanCan.
16:30
Îndrăgitul cântăreț de muzică populară, Gabriel Nebunu în acest an e absolvent! Tânărul finalizează studiile de licență la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice, specialitatea Management Artistic. Astăzi, ca student, a avut o zi cu roșu-n calendar – zi de examen. Interpretul a mers să-și demonstreze cunoștințele, ca de obicei, încărcat cu bună dispoziție. […] Articolul Gabriel NEBUNU, absolvent! Cum s-a prezentat astăzi la examen și ce notă a luat? „Măcar la un opt să ridice” apare prima dată în CanCan.
14:30
E sărbătoare pe strada „Lăutarilor”! Maestrul Nicolae Botgros se pregătește de cumătria fiicei sale, Nicoleta, din relația lui extraconjugală cu interpreta de muzică populară, Ana Dabija. Botgros a dat vestea despre petrecerea care urmează în cadrul matinalului „Dimineața cu Noroc”, cu Sanda și Andrei Porubin. Nicolae Botgros nu dezvăluie ce relație îl leagă cu Anișoara […] Articolul Nicolae BOTGROS face cumătrie fiicei sale din relația extraconjugală cu Anișoara DABIJA apare prima dată în CanCan.
13:30
Instagram bloggerii, Cristian și Ecaterina Cebotari deja și-au asigurat cei patru feciori cu câte un apartament, dar unde vor învăța aceștia, încă nu au decis. În cadrul unui interviu, cuplul a fost întrebat dacă vor opta pentru o instituție de stat sau una privată și iată ce au răspuns: Părinții deocamdată nu au luat o […] Articolul Școală privată sau de stat? Unde vor merge să învețe cei patru copii ai influencerilor CEBOTARI? apare prima dată în CanCan.
12:40
Influencera Ella Chistol s-a ales ieri cu o amendă de la Poliție! Chiar dacă a fost prinsă pe picior greșit și chiar ea își recunoaște vina, femeia spune că oricum are obiceiul de a filma totul, atunci când interacționează cu oamenii legii. Se pare că influencera a avut experiențe mai puțin plăcute cu unii reprezentanți […] Articolul Ella CHISTOL, peripeții cu Poliția! De ce filmează mereu oamenii legii? apare prima dată în CanCan.
11:20
Afacerista, Svetlana Nichita își reglează conturile cu fostul iubit, pe Instagram. După ce a publicat o captură de ecran ca urmăritorii să vadă ce sumă a primit prin transfer de la Patric Hanganu, pentru întreținerea copilului lor comun, ulterior, femeia a scris că se simte umilită, atât public, cât și în privat de către interpret. […] Articolul „Am obosit de umilințele din partea lui!” Svetlana NICHITA dă de pământ cu Patric HANGANU apare prima dată în CanCan.
10:10
Tânăra cântăreață Iuliana Beregoi a lansat o nouă melodie în duet cu un alt artist basarabean, Cristian Porcari. La filmările videoclipului, tinerii au avut de jucat rolurile a voi vecini îndrăgostiți unul de altul. Actoria e punctul lor forte, ori. . .nu e vorba de actorie? Tinerilor interpreți le-a reușit să redea scenariul. Spre deliciul […] Articolul „Îmi e drag de ea!” Cristian PORCARI a pus ochiul pe Iuliana BEREGOI? apare prima dată în CanCan.
4 iunie 2024
18:10
Nu a contenit să vuiască Internetul despre vizita anterioară a „reginei TikTok-ului” în Emiratele Arabe, când a fost răsfățată de necunoscuți cu Rolex, Cartier, Chanel, alte branduri luxoase și mii se trandafiri, că interpreta a zbughit-o din nou în Dubai. De data aceasta, Andreea Bostanica și mama sa, care o însoțește și de această dată […] Articolul Sunteți gata de o nouă porție de lux?! Andreea BOSTANICA e din nou în DUBAI apare prima dată în CanCan.
14:20
Conflictul dintre cântărețul Patric Hanganu și fosta lui iubită cu care are un copil, doar escaladează. Svetlana Nichita l-a învinuit de zgârcenie pe tatăl copilului ei, iar Hanganu „i-a înaintat” ieri contul public, spunând că aceasta și-ar fi făcut până și dinții din contul lui. După o zi tensionată, astăzi interpretul a spus de ce […] Articolul Împăcarea nu se prevede! Patric HANGANU dezvăluie de ce nu poate ajunge la o înțelegere cu fost iubită apare prima dată în CanCan.
12:50
Valeriu Mircea, moldoveanul care a cucerit centura de campion interimar la categoria ușoară în KSW s-a pregătit de lupta pentru centură de campion definitiv, în Irlanda, în compania dublului campion UFC și unul dintre cei mai bogați luptători ai planetei, Conor McGregor. În timpul antrenamentelor, între sportivi s-a înfiripat o prietenie, a spus Valeriu în […] Articolul McGREGOR i-a propus un job lui Valeriu MIRCEA! „Plătea patru mii de euro pe săptămână!” apare prima dată în CanCan.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.