Permise de conducere cu semne de falsificare, ridicate la trecerea frontierei PTF Sculeni și Palanca

TV Nord, 11 iunie 2024 14:50

Angajații Poliției de Frontieră documentează două persoane, care au fost depistate la trecerea frontierei cu acte falsificate. Ambele persoane dețineau permise de conducere, pretins a fi emise de autoritățile ucrainene, pe care le obținuse contra cost. În punctul de trecere a frontierei comun Palanca-Maiaki-Udobnoe, la volanul mașinii personale s-a prezentat un tânăr cu dublă cetățenie […] Acest articol Permise de conducere cu semne de falsificare, ridicate la trecerea frontierei PTF Sculeni și Palanca a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de TV Nord

Acum 12 ore
17:10
Bucurie pentru amatorii de fructe proaspete și aromate, pe tarabele pieței din Bălți a apărut zmeura. „Normal, principalul că este dulce, e gustoasă.” „Dacă să vă spun sincer, iată stau oameni la intrarea în piață, la ei este 40, 45 și chiar 50, mai mășcată, dar ea este umedă. Ei o pun în căldări mari […] Acest articol /VIDEO/ Bucurie pentru amatorii de fructe proaspete și aromate! Zmeura a apărut pe tarabele pieței din Bălți a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:50
Polițiștii de frontieră de la Cuconeștii Noi, raionul Edineț, au descoperit un proiectil din perioada celui de-al Doilea Război Mondial.În timpul unei misiuni de supraveghere a frontierei de stat, patrula Poliției de Frontieră a observat un obiect metalic, care s-a dovedit a fi un proiectil de artilerie. Obuzul avea o lungime de 50 cm și […] Acest articol Obuz din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, găsit în zona de frontieră de la Edineț a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:10
În afara Franței, președintele Emmanuel Macron întruchipează omul de stat european lucid și sigur pe sine. În interiorul Franței, el este văzut din ce în ce mai mult ca o povară, notează POLITICO, citat de Digi24.ro.  În urma deciziei bombă a lui Macron de a convoca alegeri anticipate după ce a pierdut în competiția pentru […] Acest articol Macron nu mai e dorit nici în propria coaliție: „Nu veți vedea chipul lui pe afișele mele” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Acum 24 ore
15:30
„Balanța dintre talent și muncă este una destul de echitabilă, adică este un raport simetric. Bineînțeles că am fost înzestrat prin ereditate cu un potențial creator și intelectual pe care l-am valorificat continu. Este în primul rând meritul bunicii mele, care este pedagog, a fost decan la Universitatea Pedagogică Ion Creangă, de stat. Bunica mea […] Acest articol /VIDEO/ După 12 ani de muncă, culege roadele. Sergiu Levința, elevul cu 3 de 10 la BAC, vrea să devină jurist a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:30
Țânțarul tigru, responsabil de răspândirea febrei dengue, care poate fi fatală, a ajuns și în România și se răspândește cu rapiditate în toată Europa, scrie stirileprotv.ro.   O specie invazivă de țânțar s-a instalat în 13 țări din UE, inclusiv Franța, Spania, Grecia și România, iar experții leagă prezența lor de creșterea numărului de cazuri […] Acest articol Țânțarul tigru, care provoacă febra dengue, a ajuns și în România. Cum se manifestă boala, care poate fi mortală a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:50
Volatilitatea și imprevizibilitatea acțiunilor militare pe frontul ucrainean ridică în fața sectorului de apărare al Republicii Moldova noi sarcini de importanță crucială. Țara trebuie să-și sporească rapid reziliența în eventualitatea unui scenariu sumbru, iar acest lucru necesită noi soluții de apărare, anulând practic conceptele din vechea doctrină militară a țării. Ceea de ce ar fi […] Acest articol Rapide, mobile, capabile să dea un răspuns asimetric unui adversar superior. Află cum trebuie să-și revizuiască Republica Moldova soluțiile de apărare a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:10
Doi bărbați de 41 și 48 de ani din raionul Sîngerei au fost reținuți de oamenii legii, după ce au legat o persoană de mâni și piciare, au bătut-o și i-au furat banii. Pe 17 martie 2024, suspecții, echipați cu cagule pe cap și mănuși, ar fi pătruns într-o locuință din satul Bănești, raionul Telenești, unde […] Acest articol /VIDEO/ Au intrat în casa unui bărbat, l-au bătut și i-au furat banii. Două persoane din Sîngerei, reținute a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:10
Episcopul de Bălți și Fălești, Marchel a anunțat că joi, 13 iunie, va hirotoni preotul Gheorghe Jarovlea, ales de el și un grup de creștini pentru satul Răuțel. Fața bisericească va oficia slujbele în catedrala Sfinții Împărați Constantin și Elena, din mun. Bălți. ÎPS Marchel Mihăescu, Episcopul de Bălţi şi Făleşti: „Cel pe care l-ați […] Acest articol /VIDEO/ Episcopul Marchel va hirotoni preotul ales de el pentru satul Răuțel. Unde va oficia acesta slujbele a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:30
Poziția geografică face din Republica Moldova o țară de importanță strategică pentru dinamica de securitate din regiune. Apropierea de zona de război a sporit această importanță. În acest context, Moldova a reușit progrese semnificative: și-a diversificat sursele de energie, a început să investească mai mult în apărare, și-a intensificat relațiile cu partenerii, a făcut pași […] Acest articol Moldova pe hartă: cum îți promovezi interesul național într-un mediu de securitate extrem de nesigur? a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:30
Furtuna de aseară a adus multiple pagube în regiunile din centrul țării. Ploia a fost atât de puternică încât a doborât copaci la pământ și a rupt firele electrice. În total de pe părțile carosabile au fost deblocați peste 100 de arbori, iar specialiștii au intervenit în 10 cazuri de ridicare a firelor electrice de […] Acest articol Localitățile din centrul țării afectate de furtună. Copaci doborâți, mașini avariate și deconectări masive de curent electric a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:40
Un bărbat a fost condamnat la 12 ani de închisoare pentru că și-a violat nepoata vitregă în vârstă de 5 ani. Reieșind din actul de învinuire, la data de 31 ianuarie 2024, în jurul orelor 15:00, inculpatul, aflându-se în domiciliul său, amplasat într-un sat din centrul țării, știind cu certitudine că victima, cu care conlocuia […] Acest articol Bunelul care și-a violat nepoata de 5 ani, condamnat. Câți ani va sta după gratii a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:30
Vremea se răcește. Potrivit meteorologilor, ziua, pe 12 iunie, temperaturile vor ajunge până la +28 de grade, iar noaptea ne așteaptă cel mult +15°C.  În regiunile de nord, temperaturile maxime vor ajunge până la +24 de grade, iar noaptea coboară până la +15 grade. În centru, maxima zilei va fi de +25 de grade Celsius. […] Acest articol Ploi și fulgere în toată țara. Cum va fi vremea astăzi, 12 iunie a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Ieri
17:50
În urma alegerilor din 6-9 iunie, 33 de români vor ajunge în Parlamentul European. Conform datelor preliminare ale Biroul Electoral Central din România, Partidul Social Democrat și Partidul Național Liberal au obținut împreună majoritatea mandatelor, 19 la număr. După PSD-PNL urmează Alianța pentru Unitatea Românilor și alte formațiuni politice.  Și Nicolae Bogdănel Ștefănuță, care a […] Acest articol Lista europarlamentarilor români care acced în Parlamentul European a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:40
Aversele puternice de sâmbătă au inundat mai multe apartamente dintr-un bloc locativ cu nouă etaje. AURICA VARNENE, locuitoarea municipiului Bălți: „Sunt uzi pereții, cum îi ud, iată eu am pus ventilatorul, ușile sunt deschise, geamurile sunt deschise. Aici am încercat să pun și văd că acolo e umed, e umezeală, aici curgea din toate părțile, […] Acest articol /VIDEO/ Ploile din ultima perioadă dau bătăi de cap bălțenilor. „Curgea apa pe pereți, parcă era havuz” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:50
Poliţiştii de frontieră din nordul țării au depistat un autoturism înmatriculat în Lituania, fără acte permisive de conducere în regulă. Mai mult, s-a constatat că automobilul este radiat din circulaţie de către autorităţile lituaniene. Cazul a fost consemnat în dimineața zilei de astăzi, 11 iunie 2024. În punctul de trecere a frontierei Otaci s-a apropiat […] Acest articol /FOTO/ Un BMW, radiat din circulație în Lituania, depistat la o frontieră din nordul țării a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:30
Noi rețineri și percheziții în cauza penală denumită generic „INTERPOL”. Alte două persoane au fost reținute. Pe 9 iunie 2024, o persoană a fost reținută la Aeroportul Internațional Chișinău la ieșirea din țară. Asupra acesteia a fost efectuată o percheziție corporală și ridicate dispozitive digitale și alte obiecte. Astfel, astăzi, 11 iunie, Judecătoria Chișinău sediul […] Acest articol /VIDEO/ Noi percheziții în cauza penală „INTERPOL”. Două persoane reținute a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:10
Procuratura Anticorupție vine cu noi detalii cu privire la cauza penală în cadrul căreia se investighează o presupusă schemă de corupție prin care persoane publice din Republica Moldova și din alte țări primeau mită pentru a interfera cu publicarea de către INTERPOL a Notificărilor Roșii pentru infractori din diferite țări anunțați în căutare internațională. În […] Acest articol Noi rețineri și percheziții în cauza penală „INTERPOL” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:50
Angajații Poliției de Frontieră documentează două persoane, care au fost depistate la trecerea frontierei cu acte falsificate. Ambele persoane dețineau permise de conducere, pretins a fi emise de autoritățile ucrainene, pe care le obținuse contra cost. În punctul de trecere a frontierei comun Palanca-Maiaki-Udobnoe, la volanul mașinii personale s-a prezentat un tânăr cu dublă cetățenie […] Acest articol Permise de conducere cu semne de falsificare, ridicate la trecerea frontierei PTF Sculeni și Palanca a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:50
Ucraina va primi în curând mult-râvnitele avioane de luptă F-16, după ce piloții au fost instruiți în țările NATO. Mai multe țări vor furniza aceste aparate de zbor ucrainenilor, însă rușii amenință cu lovituri asupra aerodrumurile de pe care acele avioane vor pleca spre Ucraina, dacă ele vor executa misiuni împotriva armatei ruse, scrie euronews.ro […] Acest articol Rușii amenință că vor lovi bazele aeriene din țările europene care găzduiesc avioane F-16 destinate Ucrainei a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:30
Un grup de studenți și profesori ai Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți, Facultatea de Litere, Dr. Ludmila Cabac, Drd. Mariana Chirița, Alexandru Fedaș și Nicoleta Gheorghiță, au participat la Festivalul internațional de poezie „Grigore Vieru Iași – Chișinău”. În data de 31 mai la Palatul Braunstein din Iași, Sala Cupola, a fost lansată […] Acest articol Un grup de studenți și profesori de la USARB au participat la Festivalul internațional de poezie „Grigore Vieru Iași – Chișinău” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:00
 În Aeroportul Internațional Chișinău, polițiștii de frontieră în coordonare cu funcționarii vamali au înregistrat trei tentative de scoatere ilegală a valutei din țară, în ultimele 72 de ore. În toate cazurile sunt vizați pasageri de la ruta „Chișinău-Istanbul”, în bagajele de mână ai acestora fiind depistată valuta nedeclarată. Documentați sunt o femeie de 35 de […] Acest articol 40 000 EUR și 35 000 USD, depistați la 3 pasageri ai cursei Chişinău-Istanbul a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:50
Conform informaţiilor colectate din subdiviziunile teritoriale ale IGSU, ploile și vântul puternic înregistrate pe data de 8 iunie 2024 au provocat mai multe pagube în raioanele țării. Mai multe hectare de terenuri agricole și livezi au fost afectate în localitățile din raioanele Soroca, Edineț, Ungheni, Nisporeni și Strășeni. În raionul Ungheni, satul Măcărești în urma […] Acest articol Peste 500 de hectare de culturi agricole, distruse din cauza precipitațiilor puternice din ultimele zile a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:40
Este anchetă în București, după ce poliţiştii din Sectorul 1 au fost sesizaţi de directoarea unei grădiniţe cu privire la faptul că doi copii ar fi fost agresaţi sexual de un educator. Copiii au 5 ani, iar faptele s-ar fi petrecut atât în unitate, cât şi în curtea acesteia, scrie adevarul.ro Surse judiciare au declarat […] Acest articol Doi copii de 5 ani ar fi fost agresaţi sexual de către un educator, într-o grădiniţă a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:50
Armata ucraineană a declarat că a avariat în timpul nopţii trei sisteme ruseşti de apărare sol-aer, în atacuri cu rachete desfăşurate în peninsula Crimeea ocupată de Moscova, relatează Reuters, potrivit Agerpres, citat de Digi24.ro.  Atacurile au lovit un sistem S-400 în Djankoi şi două sisteme S-300 mai puţin avansate în apropiere de Evpatoria şi Ciornomorske, […] Acest articol Ucraina a lovit trei sisteme ruseşti de apărare antiaeriană din Crimeea a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:40
Miros urât și mormane de gunoi. De asta au parte locuitorii din unele curți din orașul Bălți, după ce deșeurile menajere nu a fost evacuate. Oamenii sunt nemulțumiți și zic că deșeurile nu a fost strânse de câteva zile. Responsabilii se contrazic și dau vina unul pe altul. „Eu aici toată viața trăiesc, dar așa […] Acest articol /VIDEO/ De câteva zile, gunoiul din unele curți din Bălți nu este evacuat. „Eu aici toată viața trăiesc, dar așa dezordine nu a fost” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:30
Pentru astăzi, 11 iunie, Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează ploi cu descărcări electrice în mai multe regiuni ale țării. În Nord vor fi temperaturi de +29 de grade pe timp de zi. În Centru, termometrele vor indica +31 de grade Celsius. Iar în Sudul țării se așteaptă +34 de grade. În Capitală, maximele se opresc […] Acest articol /METEO/ Temperaturi înalte și precipitații în mai multe regiuni ale țării a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:30
Absolvenții de liceu susțin, astăzi, 11 iunie, proba de examen la limba străină. Dintre cei peste 16 mii de candidați înscriși, cei mai mulți, circa 12,6 mii vor scrie proba la limba engleză. Aproape 3,5 mii de candidați vor susține examenul la limba franceză, 93 – la limba germană, 24 – la limba spaniolă, 50 […] Acest articol Absolvenții susțin astăzi examenul la limba străină. Aproape 2 600 au 10 din oficiu a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Mai mult de 2 zile în urmă
18:00
Rezultatele preliminare la alegerile europarlamentare ne arată că România trimite 33 de politicieni la Bruxelles, notează știrile PROTV.ro. Până acum, Alianța PSD-PNL a obținut cel mai mare număr de voturi și în țară, dar și în diaspora. Locul doi pe lista pentru Parlamentul European este ocupat de partidul lui George Simion, care a obținut aproape […] Acest articol Rezultatele preliminare ale alegerilor europarlamentare 2024. Pe cine a trimis România în Parlamentul European a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:50
Locuitorii din cartierul opt al orașului stau de două zile fără apă la robinet. Oamenii spun că trăiesc un calvar în această perioadă, când mercurul în termometre se ridică până la 30 de grade Celsius. Responsabilii dau vina pe apeductul învechit.  „De ieri s-a spart o țeavă aici, nu știu ce s-a întâmplat. Cum ne descurcăm, aducem de […] Acest articol /VIDEO/ Un cartier din Bălți, din nou fără apă. Cum se descurcă oamenii pe caniculă a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:20
La începutul anului 2024, 2 423,3 mii de persoane reprezentau populația Republicii Moldova, ceea ce reprezintă cu 69 de mii de persoane sau cu 2,8% mai puțin decât în 2023.  Potrivit Biroului Național de Statistică, scăderea populației a fost mai pronunțată în mediul rural – cu 3,6% mai puțin comparativ cu anul 2023, iar în […] Acest articol Populația R. Moldova, în scădere cu 2,8% față de anul 2023 a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:40
Fostul deputat și halterofil din Bălți, Vadim Vacarciuc, reținut în SUA pentru folosirea actelor false, a fost eliberat din arest pe o cauțiune de 10.000 de dolari. Fostul deputat a fost arestat împreună cu Ivan Bordian, căruia i s-au adus aceleași acuzații. Pentru acesta la fel a fost stabilită o cauțiune de 10.000 de dolari. […] Acest articol Fostul deputat din Bălți, Vadim Vacarciuc, arestat în SUA, eliberat pe cauțiune a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:00
Roman Șeremet, un medic de urgență al SAMU Bălți, s-a stins din viață, anunță Consiliul Municipal Bălţi al Federaţiei Sindicale. „Regretăm profund trecerea prematură la cele veșnice a medicului de urgență a SAMU Bălți Roman Șeremet. În viața sa mult prea scurtă a salvat mulți pacienți, dar, cu regret, a pierdut lupta pentru propria viață”, […] Acest articol Un medic din Bălți s-a stins din viață. Avea doar 47 de ani a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:50
Doi șoferi în stare de ebrietate au fost înlăturați de la volan noaptea trecută de către oamenii legii. Ambele cazuri au fost înregistrate în municipiul Bălți. Fiind stopați pentru verificări, de la conducătorii mijloacelor de transport se simțea un miros de alcool. Ultimii au fost supuși testării alcoolscopice „Drager” cu prelevarea probelor biologice. În rezultat, […] Acest articol /VIDEO/ Băuți la volan. Doi șoferi din nordul țării au fost stopați de polițiști a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:40
Preşedintele rus Vladimir Putin va vizita Coreea de Nord şi Vietnamul în următoarele săptămâni, a anunţat luni ziarul financiar rusesc Vedomosti, citat de Reuters. Ambasadorul Rusiei în Coreea de Nord, Aleksandr Maţegora, a confirmat pentru Vedomosti că vizita preşedintelui rus la Phenian va avea loc şi că este în prezent „pregătită în mod intens”. Potrivit […] Acest articol După ce și-a trimis forța de muncă la război, Putin merge în Coreea de Nord să recruteze muncitori a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:40
De aproape trei luni, Mitropolia Moldovei și cea Basarabiei nu pot împărți biserica „Adormirii Maicii Domnului” din satul Răuțel, raionul Fălești. Episcopul de Bălți și Fălești, Marchel, împreună cu un sobor de preoți a mers în localitate pentru a convinge oamenii să-i ceară preotului Victor Țurcanu să plece din biserică. ÎPS Marchel Mihăescu, Episcopul de […] Acest articol /VIDEO/ De 3 luni nu pot împărți lăcașul sfânt. Biserica din satul Răuțel rămâne la Mitropolia Basarabiei, însă Episcopul Marchel nu se lasă bătut a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:10
Asociația Obștească „DEMOS” din raionul Edineț este pilonul principal în nordul țării care contribuie la asigurarea siguranței, unor condiții de viață demne, a protecției și autonomiei persoanelor afectate de războiul din Ucraina, dar și a persoanelor vulnerabile din regiune. LILIANA SAMCOV, fondatoare a A.O. DEMOS, coordonatoare de programe: „Prin proiectul „Asistență, Educație, Integrare”, facilităm siguranța […] Acest articol /VIDEO/ Asociația obștească „DEMOS” asigura siguranță, un trai decent și protecție persoanelor din nordul țării aflate în dificultate a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:50
Pentru astăzi, 10 iunie, Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează Cod Galben de Caniculă pe întreg teritoriul țării. În Nord vor fi temperaturi de +31 de grade pe timp de zi. În Centru, termometrele vor indica +32 de grade Celsius. Iar în Sudul țării se așteaptă +35 de grade. În Capitală, maximele se opresc la +32 […] Acest articol /METEO/ Cod Galben de Caniculă. În unele regiuni se vor înregistra +35 de grade a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:50
Peste 43 000 de cetățeni români din Republica Moldova și-au exprimat ieri, 9 mai, dreptul la vot în cadrul alegerilor europarlamentare.  Pentru alegerile europarlamentare, în Republica Moldova au fost organizate 52 de secții de votare. Din numărul total de secții, 28 deschise în zona centru, 17 – în zona nord și 7 în sudul țării. […] Acest articol Număr record de cetățeni români din RM au participat la europarlamentare a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
9 iunie 2024
17:40
Au votat pentru viitorul prosper al Uniunii Europene, pentru un parlament care să susțină integrarea Republicii Moldova în comunitatea europeană, dar și pentru „România Mare”. Asta au spus moldovenii care dețin și cetățenia română sau a altei țări din UE, veniți la secțiile de vot deschise la Bălți. Noi tot timpul votăm pentru ceva, elementar, […] Acest articol /VIDEO/„Ne dorim un Parlament European care să accepte direcția noastră”. Locuitorii din nordul țării au ieșit la vot a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
7 iunie 2024
16:50
Ghenadie Rotaru – cunoaște-l pe polițistul de frontieră care în 2025 ne va reprezenta țara la America’s Got Talent. A fost invitat să o facă grație dedicației de care dă dovadă zi de zi. „Zum. În picioare. Zum. Bravo zum. În picioare. Bravo. Salut. Da, rușine. Rușine Ămi. Bravo” GHENADIE ROTARU, specialist principal la Centrul […] Acest articol /VIDEO/ Polițistul de Frontieră, invitat la America’s Got Talent în 2025 a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:10
Halterofilul și fostul deputat din Parlamentul Republicii Moldova, Vadim Vacarciuc, a fost arestat în La Crosse, Statele Unite ale Americii. Presa străină scrie că acesta ar fi acuzat de utilizarea armelor false. Împreună cu acesta a fost reținut și un alt bărbat din Moldova, Ivan Bordian. Acesta are 32 de ani și e învinuit de […] Acest articol /FOTO/ Fostul deputat moldovean, Vadim Vacarciuc, arestat în Statele Unite ale Americii a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:00
O explozie puternică, urmată de incendiu s-a produs, vineri, 7 iunie, la magazinul Dedeman din Botoșani. A fost activat planul roșu de intervenție. Magazinul a fost evacuat imediat după explozie, scrie g4media.ro Ministerul Sănătății precizează că 4 dintre cele 13 victime sunt în stare gravă, iar doi dintre pacienți sunt intubați. „Pacienții prezintă arsuri de […] Acest articol Explozie la un magazin din Botoșani. Cel puțin 13 persoane au fost rănite a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:50
Comisia Europeană le-a transmis vineri ambasadorilor UE că Ucraina şi Republica Moldova au îndeplinit condiţiile pentru a începe negocierile pentru aderarea la Uniunea Europeană. „Considerăm că toate etapele au fost îndeplinite de cele două ţări”, a declarat vineri o purtătoare de cuvânt a Comisiei. „Acum decizia este în mâinile statelor membre”, a spus ea, potrivit […] Acest articol /ULTIMA ORĂ/ Comisia Europeană anunță că Republica Moldova și Ucraina sunt pregătite să înceapă negocierile de aderare la UE a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:30
Temperaturile ridicate pot provoca probleme serioase persoanelor în vârstă și celor cu boli cronice. Specialiștii îndeamnă populația să se protejeze de razele solare în zilele caniculare și vin cu recomandări. Cum putem să ne protejăm de caniculă? Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram. Acest articol Cum ne protejăm de căldură în zilele caniculare a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:30
„Cum Moldova se confruntă cu seceta, dacă se găsește între 2 râuri, între Nistru și Prut, noi vrem un program să ne spuneți, dar nu în viitor peste 10 ani, noi murim acum, noi nu avem apă, nu avem omăt, nu-i zăpadă iarna, au secat toate lacurile, fântâni arteziene nu ne dau voie să facem.” […] Acest articol /VIDEO/ „Vrem soluiții acum nu peste 10 ani…”. Agenții economici din nordul țării l-au luat la întrebări pe Dorin Recean a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:10
Un fost angajat al Inspectoratului de Poliție Hîncești este cercetat penal pentru trafic de influență. În această dimineață SPIA și procurorii au efectuat percheziții la domiciliile, biroul de serviciu și automobilul personal al ex-funcționar public. În cadrul perchezițiilor efectuate au fost depistate și ridicate mijloace de probă cu tangență la caz. Potrivit denunțătorului, bănuitul activând […] Acest articol Percheziții la un fost polițist din Hîncești. E învinuit de luare de mită a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:30
Zeci de tineri din raionul Rîșcani se implică pentru a crea condiții mai bune în localitățile din care provin. Aceștea au câștigat granturi pentru rezolvarea problemelor comunitare. Cu suportul Fondului pentru Tineri Rîșcani și al autorităților locale, în 12 loalități din raion vor fi implementate proiecte, care vor promova modul sănătos de viață, implicarea civică […] Acest articol /VIDEO/ Tinerii din Rîșcani sunt tot mai implicați. În 2024 vor implementa 17 proiecte în localitățile din raion a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:50
SUA vor acorda un nou pachet de ajutor militar pentru Ucraina în valoare de 225 milioane de dolari, au declarat surse oficiale din administrația americană, conform Associated Press, preluată de Kyiv Independent. Pachetul de ajutor include noi muniții pentru sistemele HIMARS, precum și obuze pentru piesele de artilerie clasice din dotarea armatei ucrainene. Pe data […] Acest articol SUA furnizează Ucrainei un nou ajutor militar în valoare de 225 milioane de dolari a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:40
Fenomenul migraţiei este un fenomen global şi nu este specific doar pentru Republica Moldova. Din toate timpurile omul şi-a schimbat locul de trai în funcție de propriile necesităţi: fie că-și dorește un nivel de trai mai bun, fie caută surse de inspirație pentru a se întoarce acasă și a dezvolta o afacere.  S-a constatat că […] Acest articol Emigrarea în scop de muncă în Slovacia: oportunități și beneficii pentru moldoveni a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:40
Compania americană Meta a confirmat că a blocat conturile de Facebook a politicienilor Ilan Șor, Marina Tauber, Evghenia Guțul și Alexei Lungu. Precizările au fost făcute pentru Ziarul de Gardă. Compania a menționat pentru sursa citată că politicienii au fost atribuiți la „organizații și persoane periculoase”. Meta afirmă că elimină orice conținut care conține elogierea, […] Acest articol Meta confirmă că a blocat conturile de Facebook ale lui Șor, Tauber, Guțul și Lungu a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.