Permise de conducere cu semne de falsificare depistate în PTF Sculeni și Palanca

NewsUngheni, 11 iunie 2024 14:40

Angajații Poliției de Frontieră documentează două persoane, care au fost depistate la trecerea frontierei cu acte falsificate. Ambele persoane dețineau permise de conducere, pretins a [...] Articolul Permise de conducere cu semne de falsificare depistate în PTF Sculeni și Palanca apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de NewsUngheni

Acum 12 ore
18:40
Guvernul a aprobat semnarea Acordului de modificare nr.1 la Acordul de împrumut dintre Republica Moldova și Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare „RLF – Răspuns [...] Articolul BERD oferă finanțare pentru reabilitarea coridorului feroviar Vălcineț – Ungheni – Căinari apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
18:20
Guvernul a aprobat, astăzi, semnarea Acordului de împrumut dintre Republica Moldova și Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BIRD) și Acordului de Finanțare dintre Republica [...] Articolul [FLASH] Guvernul a aprobat semnarea Acordului de împrumut pentru reparația drumului G88 Cornești – Condrătești – Năpădeni – M5 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:10
Eugeniu Sidorenco, atacant al celui mai iubit club de fotbal Unghenean în viziunea redacției News.Ungheni.org și Bodrug.eu – FCM Ungheni, conduce în clasamentul golgheterilor sezonului 2023 – 2024 [...] Articolul Doi fotbaliști ai FCM Ungheni – golgheterii sezonului 2023/2024 în Liga 1 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:30
În noaptea de 12 spre 13 iunie 2024, se împlinesc 83 de ani de la primul val de deportări staliniste din spațiul dintre Prut și [...] Articolul 12 – 13 iunie 1941: Primul val de deportări staliniste din Basarabia și nordul Bucovinei apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:50
În urma ploilor abundente și vântului puternic din seara zilei de 11 iunie, 42 de drumuri publice naționale au fost afectate, necesitând intervenția promptă a [...] Articolul ASD informează că 42 de drumuri naționale afectate de furtuna din 11 iunie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Acum 24 ore
13:30
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează despre faptul că luna iunie 2024 continuă cu ieftinirea nesemnificativă a prețului de comercializare la motorină și benzină [...] Articolul Benzina se ieftinește cu 6 bani per litru și la 13 iunie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:40
Două persoane au decedat în urma furtunii din seara zilei de ieri, 11 iiunie 2024. Un caz a fost înregistrat în sectorul Buiucani din municipiul [...] Articolul [TRAGEDIE] Două persoane au decedat strivite de arbori, inclusiv o copilă de 12 ani apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:10
Inspectoratul General al Poliției și Administrația de Stat a Drumurilor atenționează despre instituirea restricției provizorii de circulație a transportului cu masa totală, care depășește 20 [...] Articolul Restricții de circulație a transportului de mare tonaj în zilele cu temperaturi de peste 30°C apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:00
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 55 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 55.8 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:40
Primăria municipiului Chișinău informează că în Capitală este declarată Situație de forță majoră. În prezent sunt făcute estimările și evaluările suplimentare ale gradului de prejudicii [...] Articolul În Chișinău a fost declarată Situație de forță majoră apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:30
Potrivit informațiilor colectate din subdiviziunile teritoriale în urma precipitațiilor abundente și vânt puternic mai multe localități din centrul țării, dar și capitala au fost afectate.  [...] Articolul Urmările intemperiilor înregistrate în seara zilei de 11 iunie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:10
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 12 iunie 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7679 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 12 iunie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Ieri
22:40
Prim-ministrul Dorin Recean a avut astăzi o întrevedere cu ministra Afacerilor Externe a Republicii Federale Germania, Annalena Baerbock. Oficialii au discutat despre parcursul european al [...] Articolul Prim-ministrul Dorin Recean a avut o întrevedere cu Annalena Baerbock – ministra Afacerilor Externe a Germaniei apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:50
Serviciul Hidrometeorologic de Stat informează că pe întregul teritoriu al Republicii Moldova, inclusiv în raioanele din regiunea Ungheni (Ungheni, Călărași, Nisporeni și parțial Fălești) cât [...] Articolul Meteorologii au emis din nou alertă Cod GALBEN de instabilitate atmosferică – 11.06.2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:10
În Republica Moldova va fi construit un stadion de fotbal nou, modern, conform standardelor Uniunii Asociaților Europene de Fotbal (UEFA). Ministrul Andrei Spînu împreună cu [...] Articolul Republica Moldova va avea un Stadion Național conform standartelor UEFA apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:40
Angajații Poliției de Frontieră documentează două persoane, care au fost depistate la trecerea frontierei cu acte falsificate. Ambele persoane dețineau permise de conducere, pretins a [...] Articolul Permise de conducere cu semne de falsificare depistate în PTF Sculeni și Palanca apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:20
O valiză cu cca 100 de mii de dolari ar fi dispărut din incinta Comitetului Executiv al UTA Găgăuzia. Informația este comunicată de către portalului [...] Articolul O valiză cu 100 de mii de dolari ar fi dispărut în Comitetul Executiv al UTA Găgăuzia apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:00
În Aeroportul Internațional Chișinău, polițiștii de frontieră în coordonare cu funcționarii vamali au înregistrat trei tentative de scoatere ilegală a valutei din țară, în ultimele [...] Articolul Valută nedeclarată în valoare de 40 mii EURO și 35 mii USD depistată la 3 pasageri ai cursei Chişinău – Istanbul apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:20
La 12 iunie 2024, începând cu ora 16:00, Cabinetul de miniștri al Republicii Moldova se convoacă în cea de-a 23-a ședință din 2024 și în [...] Articolul Ședința Guvernului din 12 iunie 2024. Pe ordinea de zi – 20 proiecte de HG apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:00
Armata Națională va desfășura, în perioada 17-28 iunie curent, exerciţiul multinațional „Scutul Păcii 2024”. Exercițiul are ca scop evaluarea Batalionului 22 de menținere a păcii „Căști albastre” în conformitate cu Conceptul Capabilităţilor Operaţionale (OCC). [...] Articolul Militarii Armatei Naționale vor participă la exercițiul „Scutul Păcii 2024” apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:40
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 52 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 52.4 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:30
Conform informațiilor prezentate de către Agenția Servicii Publice, numărul mijloacelor de transport înregistrate până la 1 iunie 2024 în Republica Moldova a ajuns la 1 261 [...] Articolul Numărul mijloacelor de transport înregistrate la 1 iunie 2024 în Ungheni, Nisporeni, Călărași și Fălești apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Mai mult de 2 zile în urmă
21:40
Cupa Republicii Moldova la fotbal amator a ajuns la faza finală a competiției. Turneul, care a adunat cele mai bune 20 de echipe din asociațiile [...] Articolul ARF Ungheni în finala Cupei Regiunilor la fotbal amator 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
19:30
Biroul Național de Statistică informează că, la finele zilei de 9 iunie curent, în cadrul Recensământului populației și locuințelor, conform datelor preliminare, au fost recenzate [...] Articolul [RECENSĂMÂNT] Cca 2.328 mln de persoane recenzate până la 9 iunie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
19:10
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 11 iunie 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7679 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 11 iunie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
18:40
Serviciul Hidrometeorologic de Stat informează că pe întregul teritoriu al Republicii Moldova, inclusiv în raioanele din regiunea Ungheni (Ungheni, Călărași, Nisporeni și parțial Fălești) cât [...] Articolul Nici o zi fără alertă meteo. Meteorologii au emis Cod GALBEN de instabilitate atmosferică apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:50
Ca și în weekendurile anterioare, INSP a continuat verificarea șoferilor în cadrul mai multor filtre care au avut loc pe tot teritoriul țării pentru depistarea [...] Articolul Sinteza INSP pentru weekend: peste 3.9 mii încălcări a RCR apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:30
În perioada 3 – 9 iunie 2024, încasările Serviciului Vamal la bugetul de stat se ridică la peste 782.0 milioane de lei, ceea ce constituie îndeplinirea [...] Articolul Serviciul Vamal raportează încasări de cca 782.0 mln MDL în perioada 3-9 iunie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:20
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează despre faptul că luna iunie 2024 continuă cu ieftinirea nesemnificativă a prețului de comercializare la motorină și benzină [...] Articolul Minus 6 bani pentru un litru de benzină în la 11 iunie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:10
În această duminică, câteva zeci de milioane de cetățeni europeni cât și afara hotarelor Uniunii Europene au fost așteptați să-și aleagă noii europarlamentari. Alegerile europarlamentare [...] Articolul Cum au votat locuitorii din regiunea UNGHENI la alegerile europarlamentare 2024! apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
9 iunie 2024
22:20
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 10 iunie 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7817 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 10 iunie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:40
Serviciul Hidrometeorologic de Stat informează că pe întregul teritoriu al Republicii Moldova, inclusiv în raioanele din regiunea Ungheni (Ungheni, Călărași, Nisporeni și parțial Fălești) cât [...] Articolul Meteorologii au emis alertă Cod GALBEN de caniculă apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:00
A cincea ediție a competiției naționale: Cupa „Iacob Ciachir” revine în forță în Poarta de Vest a Republicii Moldova – municipiul Ungheni. Și în acest an, ca [...] Articolul Ungheni (re)devine Capitala Hipismului și în 2024. Cupa „Iacob Ciachir” la a cincea ediție apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
8 iunie 2024
18:30
Astăzi, malul pitoresc al Prutului din regiunea Ungheni a găzduit cea de-a doua ediție a competiției BORDER MARATHON, adunând sute de alergători profesioniști și amatori. [...] Articolul Ungheni – Capitala atletismului R. Moldova. BORDER MARATHON 2024 a reunit sute de alergători pe malul Prutului apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
18:20
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 9 iunie 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7803 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 9 iunie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
18:10
În noaptea din 4 și 5 iunie 2024, locuitorii din zona Brătuleni, Cârnești și Chilișoaia, raionul Nisporeni cât și Morenii Noi și Vechi, Florițoaia Nouă [...] Articolul [FOTO] Magie și spectacol înfiorător pe cerul din Brătuleni, raionul Nisporeni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:50
În legătură cu executarea lucrărilor de mentenanță a instalațiilor electrice, precum și a posturilor de transformare, S.A. „RED-Nord”, anunță întreruperea furnizării energiei electrice în perioada 10 [...] Articolul Adresele din Fălești unde va fi deconectată energia electrică în perioada 10 – 16 iunie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:20
În legătură cu executarea lucrărilor de mentenanță a instalațiilor electrice, precum și a posturilor de transformare, S.A. „RED-Nord”, anunță întreruperea furnizării energiei electrice în perioada 10 [...] Articolul Adresele din Ungheni unde va fi deconectată energia electrică în perioada 10 – 16 iunie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:10
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere amână, din nou, desemnarea câștigătorului constructorului podului peste Prut de la Ungheni, parte din Autostrada Unirii  / A8 [...] Articolul Desemnarea constructorului pentru Podul peste Prut de la Ungheni amânat cu o lună apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:50
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 59 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 59.5 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:40
La 7 iunie 2024, în cadrul unei ceremonii oficiale, ofițerii și subofițerii debutanți ai Poliției de Frontieră au depus jurământul de credință Patriei, alături de [...] Articolul Efectivul Poliției de Frontieră completat cu 49 de polițiști debutanți apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:30
Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale Nord în conlucrare cu omologii ucraineni și sub conducerea Procuraturii Briceni au destructurat un grup criminal organizat specializat în [...] Articolul Operațiune comună între autoritățile de frontieră moldo-ucrainene la Briceni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
7 iunie 2024
21:20
Festivalul în lavandă APUSUL MOV revine la cea de-a 4-a (PATRA) ediție! Echipa MOV Herbs sunt încântați să invite cetățenii Republicii Moldova cât și oaspeții străini la [...] Articolul Festivalul în lavandă APUSUL MOV din Novaci la a 4-a ediție apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
20:40
Echipa MOV Herbs sunt încântați să invite cetățenii Republicii Moldova cât și oaspeții străini la un eveniment inedit pentru spațiul dintre Prut și Bug – „CINEMA ÎN [...] Articolul CINEMA ÎN LAVANDĂ – eveniment inedit în lanul de levănțică din Novaci, raionul Călărași apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
20:10
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 8 iunie 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7803 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 8 iunie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
19:40
Serviciul Hidrometeorologic de Stat informează că pe întregul teritoriu al Republicii Moldova, inclusiv în raioanele din regiunea Ungheni (Ungheni, Călărași, Nisporeni și parțial Fălești) cât [...] Articolul Meteorologii au emis o nouă alertă meteo Cod GALBEN de instabilitate atmosferică apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:40
Vremea caniculară de afară atrage tot mai mulți ungheneni la plaja de la râul Prut. Anual, în perioada estivală, plajele lacurilor, râurilor și bazinele private [...] Articolul Cum puteți ajunge la plaja de la Prut? apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:20
Primul zbor direct către SUA a fost efectuat vineri dimineață, după 20 de ani de pauză. Zborul cu numărul H4101 a decolat de pe aeroportul [...] Articolul Compania HiSky a efectuat primul zbor direct București – New York după 20 de ani de pauză apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:50
Biroul Național de Statistică informează că, la finele zilei de 6 iunie 2024, în cadrul Recensământului populației și locuințelor au fost recenzate circa 1 582 [...] Articolul [RECENSĂMÂNT] Cca 2.304 mln de persoane recenzate până la 6 iunie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:41
Având ca scop informarea locuitorilor și oaspeților municipiului și raionului Ungheni, Consiliul raional Ungheni a publicat Orarul circulației transportului feroviar și rutier. Vedeți și Harta [...] Articolul Orarul circulației transportului feroviar și rutier ce pornesc sau tranzitează gările din Ungheni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.