AGRO TV News – 10. 06. 2024

Agro TV, 11 iunie 2024 13:50

Articolul AGRO TV News – 10. 06. 2024 apare prima dată în AgroTV.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Agro TV

Acum 12 ore
15:40
Directorul Consorțiului internațional „Implementarea proiectelor inovaționale”, Ion Rață, susține că Republica Moldova are potențial pentru a se dezvolta și acesta se regăsește practic în toate domeniile. Potrivit lui, una dintre direcțiile principale de modernizare a țării este agricultura. Într-o conferință de presă la IPN, Ion Rață a declarată că, pentru a deveni o țară prosperă, este necesar […] Articolul Inovații pentru o agricultură competitivă în R.Moldova în cooperare cu partenerii din România apare prima dată în AgroTV.
15:30
Republica Moldova va semna Convenția europeană pentru protecția animalelor de companie. La ședința de astăzi, membrii Comisiei politică externă și integrare europeană au aprobat avizul consultativ care presupune acest lucru. Convenția europeană pentru protecția animalelor de companie stabilește standarde și norme în vederea protecției animalelor de companie față de suferințe sau vătămări cauzate de om. […] Articolul Republica Moldova va semna Convenția europeană pentru protecția animalelor de companie apare prima dată în AgroTV.
14:20
Țânțarul tigru, responsabil de răspândirea febrei dengue, care poate fi fatală, a ajuns și în România și se răspândește cu rapiditate în toată Europa. O specie invazivă de țânțar s-a instalat în 13 țări din UE, inclusiv Republica Moldova, Franța, Spania, Grecia și România, iar experții leagă prezența lor de creșterea numărului de cazuri de […] Articolul Țânțarul tigru, care provoacă febra dengue, prezent și în Republica Moldova apare prima dată în AgroTV.
14:20
Acropola din Atena, cel mai vizitat sit din Grecia, va rămâne închisă pentru public miercuri, în cea mai călduroasă parte a zilei, din cauza caniculei care afectează ţara, a anunţat Ministerul elen al Culturii, citat de AFP și Agerpres. Este de așteptat ca temperaturile să urce până la 43 de grade Celsius. „Ministerul Culturii informează […] Articolul Grecia: Temperaturile urcă până la 43 de grade apare prima dată în AgroTV.
Acum 24 ore
12:50
Peste 300 de fermieri din întreaga țară, specialiști din domeniu și parteneri s-au reunit la evenimentul „Ziua Câmpului”, organizat de Cooperativa de Întreprinzători „Agrostoc”. Cei prezenți au avut ocazia să se familiarizeze cu noile soiuri de grâu și orz prezentate de companie și să afle noutățile despre îngrășămintele biologice, dezvoltate în colaborare cu partenerii. Igor […] Articolul Ziua Câmpului – marca “AGROSTOC“. Eveniment destinat prezentării soiurilor de grâu și orz apare prima dată în AgroTV.
12:30
Peste 300 de fermieri din întreaga țară, specialiști din domeniu și parteneri s-au reunit la evenimentul „Ziua Câmpului”, organizat de Cooperativa de Întreprinzători „Agrostoc”. Cei prezenți au avut ocazia să se familiarizeze cu noile soiuri de grâu și orz prezentate de companie și să afle noutățile despre îngrășămintele biologice, dezvoltate în colaborare cu partenerii. Igor […] Articolul Ziua Câmpului, marca „AGROSTOC” apare prima dată în AgroTV.
11:50
Un număr de 768 de cazuri noi de rujeolă s-au înregistrat în ultima săptămână, potrivit Institutului Naţional de Sănătate Publică, scrie agerpres.ro. Potrivit INSP, de la începutul perioadei de raportare, 1 ianuarie 2023, s-au înregistrat 18 decese din cauza rujeolei. În ultima săptămână a fost raportat un deces la un copil în vârstă de 10 […] Articolul 768 de cazuri de rujeolă în ultima săptămână apare prima dată în AgroTV.
11:50
La 12 iunie, se marchează 83 de ani de la primul val de deportări sovietice din Basarabia și Nordul Bucovinei. În urma acestor evenimente tragice, au fost transportați în cele mai îndepărtate regiuni ale fostei Uniuni Sovietice oamenii cei mai înstăriți, dar și cei considerați a fi o amenințare la adresa regimului. Deportările, care au […] Articolul 83 de ani de la primul val de deportări sovietice din Basarabia și Nordul Bucovinei apare prima dată în AgroTV.
11:40
Ploaia torenţială din această seară a făcut ravagii în mai multe localități din întreaga țară. Peste 100 de arbori au fost îndepărtați de pe căile de rulare, iar specialiștii au intervenit în 10 cazuri pentru ridicarea firelor electrice de la sol, care prezintau pericol pentru populație. În orașul Orhei, autoritățile au defrișat peste 30 de […] Articolul Ploaia a făcut ravagii în mai multe localități. Mașini avariate și deconectări de la energie apare prima dată în AgroTV.
11:30
Vremea se răcește, iar pentru ziua de 12 iunie se indică cer noros, ploi și descărcări electrice pe întreg teritoriul țării. Potrivit meteorologilor, în timpul zilei, temperaturile vor fi în jur de +28°C, iar noaptea vor coborî până la cel mult +15°C. În nord, maximele vor fi de aproximativ +24°C, iar noaptea se vor înregistra […] Articolul Se prognozează cer noros, ploi și descărcări electrice pe întreg teritoriul țării apare prima dată în AgroTV.
10:40
Vrei să afli mai multe despre animație, game design și producție multimedia? Participă la cea de-a treia ediție a Forumului Profesiile Viitorului. În cadrul evenimentului vei face o incursiune prin industriile creative, vei descoperi competențele digitale actuale și tendințele joburilor de mâine. Evenimentul va avea loc pe 20 iunie, începând cu ora 8:30 la Mediacor, […] Articolul Pregătește-te pentru joburile de mâine. Vino la Forumul Profesiile Viitorului apare prima dată în AgroTV.
10:30
Produsele lactate SANA au devenit un simbol al calității care poate fi întâlnit pe rafturile magazinelor din întreaga țară. Începând activitatea în 2004, cu procesarea a 400 kg de lapte pe zi, compania s-a transformat într-un brand de produse lactate de succes. În primii opt ani de activitate, compania DOKSANCOM a realizat că secretul succesului […] Articolul Igor Acbaș: Brandului SANA și povestea gustului desăvârșit a produselor lactate apare prima dată în AgroTV.
Ieri
16:20
Miros urât și mormane de gunoi. De asta au parte locuitorii din unele curți din orașul Bălți, după ce deșeurile menajere nu a fost evacuate. Oamenii sunt nemulțumiți și zic că deșeurile nu a fost strânse de câteva zile. Responsabilii se contrazic și dau vina unul pe altul. „Eu aici toată viața trăiesc, dar așa […] Articolul Miros urât și mormane de gunoi, la Bălți apare prima dată în AgroTV.
16:20
Ploile și vântul puternic înregistrate pe data de 8 iunie au provocat mai multe pagube în raioanele țării. Conform datelor raportate, mai multe hectare de terenuri agricole și livezi au fost afectate în localitățile din raioanele Soroca, Edineț, Ungheni, Nisporeni și Strășeni. În total circa 630 de ha de plantații au suferit pagube, transmite IGSU. În raionul […] Articolul Pagube în urma ploilor puternice: Peste 630 de ha de plantații din cinci raioane au fost afectate apare prima dată în AgroTV.
16:10
Agricultorii și comercianții sunt încurajați să curețe ambalajele de uz fitosanitar și fertilizanți. Îndemnul vine din partea Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare. Potrivit instituției, este important ca aceste ambalaje să fie curățate de reziduuri înainte de returnare, protejând astfel sănătatea oamenilor și mediul înconjurător. Astfel, pentru curățarea ambalajelor, se poate aplica tehnica manuală de clătire […] Articolul Agricultorii, încurajați să curețe ambalajele produselor de uz fitosanitar și fertilizanți apare prima dată în AgroTV.
16:10
Tariful pentru serviciul public de alimentare cu apă și de canalizare în municipiul Chișinău ar putea să crească. Într-un demers depus la Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică, operatorul propune un tarif mediu de 22,51 lei: 14,10 lei apa și 8,41 lei canalizarea. Contactată de IPN, Galina Sanduța, șefa serviciului de comunicare al ANRE, a […] Articolul Apă-Canal Chișinău solicită majorarea tarifului apare prima dată în AgroTV.
16:10
După ce ani la rând s-au plâns de acoperiș spart și ploi în sălile de instruire a copiilor, la începutul acestei veri, lucrările de reparație a acoperișului grădiniței numărul doi din orașul Căușeni au început. Este vorba de schimbarea scheletului de lemn la toate cele șase blocuri de studii ale instituției preșcolare, dar și termoizolarea […] Articolul După ani de tergiversare, o grădiniță din Căușeni este reparată apare prima dată în AgroTV.
11:30
Valul de căldură care a cuprins în prezent India este cel mai îndelungat care a fost înregistrat vreodată în această ţară, a declarat luni directorul Biroului indian de meteorologie, avertizând asupra temperaturilor devenite tot mai necruţătoare, informează agerpres.ro. Anumite regiuni din nordul Indiei sunt afectate de un val de căldură excesivă de la jumătatea lunii […] Articolul Temperaturi explozive în India apare prima dată în AgroTV.
11:20
Echipele mobile de medici specialiști continuă să ofere populației consultații profilactice gratuite, acoperite din mijloacele financiare ale fondului măsurilor de profilaxie al Companiei Naționale de Asigurări în Medicină. Astfel, săptămâna curentă, complexul radiodiagnostic mobil pentru examinarea cutiei toracice se va afla în mai multe instituții medicale din raionul Râșcani, și anume: pe 10 iunie – […] Articolul Consultații profilactice gratuite pentru locuitorii a trei raioane apare prima dată în AgroTV.
11:20
Pe rețelele de socializare au apărut mai multe videoclipuri cu râul Nistru, unde nivelul apei este foarte scăzut, iar pe o porțiune din regiunea orașului ucrainean Hotin râul este secat. Mai mult, autorul filmulețului spune că așa ceva nu s-a întâmplat niciodată..  În cadrul emisiunii Actualitatea la Raport, a postului nostru de televiziune, Radu CAZACU, […] Articolul Cazacu: Nistru nu a secat apare prima dată în AgroTV.
11:20
Numărul șomerilor care beneficiază de ajutor social s-a redus de zece ori într-un an. Potrivit Ministerului Muncii și Protecției Sociale, în primele luni ale anului 2024, prin intermediul Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă au fost angajați 3 117 șomeri, dintre care 1431 doar în luna mai. ,,ANOFM recomandă persoanelor aflate în căutarea unui […] Articolul S-a redus de 10 ori numărul șomerilor care beneficiază de ajutorul social apare prima dată în AgroTV.
11:10
Grecia se pregăteşte pentru prima caniculă din acest an, cu temperaturi de peste 40 de grade Celsius şi un risc ,,foarte ridicat” de incendii, a declarat ministrul pentru crize climatice, Vassilis Kikilias, informează agerpres.ro. Valul de căldură care va dura trei zile va ,,atinge punctul culminant miercuri şi joi”, iar ,,riscul de incendii va fi […] Articolul Atenționare pentru cei care se pregătesc de vacanțe în Grecia apare prima dată în AgroTV.
Mai mult de 2 zile în urmă
16:10
În perioada temperaturilor ridicate și umiditate redusă, populația trebuie să respecte cu strictețe regulile de apărare împotriva incendiilor. Îndemnul vine din partea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. Astfel, în vederea prevenirii incendiilor de vegetație și a cerealelor, care pot afecta suprafețe extinse, pompierii îndeamnă  cetățenii să evite utilizarea focului deschis, în preajma lanurilor cu […] Articolul Recomandările IGSU pe timp de caniculă apare prima dată în AgroTV.
16:10
Carnea de pasăre proaspătă din Republica Moldova va ajunge pe piețele din Uniunea Europeană. Anunțul a fost făcut de Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor. Potrivit instituției, pe 7 iunie curent, a fost aprobată prima fabrică din Republica Moldova cu drept de export a cărnii de pasăre proaspătă, în stare refrigerată și congelată pe piața Uniunii […] Articolul Carnea proaspătă de pasăre, în UE apare prima dată în AgroTV.
16:10
Vremea va fi destul de caldă, însă nu scăpăm de averse, potrivit datelor meteo. Astfel, marți, la Nord, temperaturile maxime vor ajunge până la 29 grade, iar noaptea coboară până la 17 grade, cu posibile averse sporadice. În Centru, termometrele vor indica până la 30 grade Celsius. Noaptea, valorile termice vor coborî până la 18 […] Articolul Vreme caldă, dar cu averse sporadice apare prima dată în AgroTV.
16:00
În toiul verii, agentul termic urmează să se ieftinească în municipiul Chișinău. Astfel, „Termoelectrica” a depus un demers în acest sens la Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică. Compania propune un nou tarif de 1997 lei per Gigacalorie, ceea ce reprezintă o scădere de 141 lei față de tariful actual. În același timp, „Termoelectrica” solicită […] Articolul Termoelectrica solicită reducerea tarifului la termoficare apare prima dată în AgroTV.
14:10
Începem săptămâna cu noi ieftiniri la carburanți. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a stabilit noi prețuri plafon la benzină și motorină marți. Astfel, un litru de benzină A95 va fi vândut la pompă cu 24,26 de lei, cu șase bani mai puțin. La rândul său, motorina standard va putea fi comercializată la stațiile PECO […] Articolul Începem săptămâna cu noi ieftiniri la carburanți apare prima dată în AgroTV.
14:10
Locuitorii Capitalei ar putea plăti cu aproape 40 la sută mai mult pentru apă, în urma solicitării întreprinderii municipale „Apă-Canal Chișinău” de ajustare a tarifului mediu la apă. Astfel, instituția a depus cererea la Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică propunând un tarif mediu de 22 de lei și 22 de bani pentru un metru […] Articolul Locuitorii Capitalei ar putea plăti cu aproape 40 la sută mai mult pentru apă apare prima dată în AgroTV.
11:50
Dragi Fermieri din Republica Moldova, Vă invităm să participați la Corteva Agronomy Day, ediția 2024, în data de 12 iunie, începând cu ora 11 în satul Varnița. r. Anenii Noi Eveniment dedicat agriculturii performante! Veți avea ocazia să descoperiți cele mai inovatoare soluții din domeniul agricol. Ce vă așteaptă: * Cel mai performant portofoliu de […] Articolul Corteva Agronomy Day – ediția 2024 apare prima dată în AgroTV.
7 iunie 2024
17:40
Pe data de 21 iunie, la Chişinău va avea loc Conferinţa internaţională economică „Reconstrucţia Ucrainei. Rolul Republicii Moldova”, organizată de Camera de Comerţ şi Industrie Moldova – China, Camera de Comerț Italo – Moldavă, Camera de Comerţ şi Industrie Franţa-Moldova și Asociația Investitorilor din România. În cadrul conferinţei vor fi puse în discuţie: oportunităţile de […] Articolul La Chişinău va avea loc prima Conferinţă internaţională economică cu tema „Reconstrucţia Ucrainei. Rolul Republicii Moldova” apare prima dată în AgroTV.
16:30
Ceremonie fastuoasă la Chișinău, unde Ordinul European al Cavalerilor Vinului a primit noi membri în rândurile sale. Organizația, care are o istorie de peste 700 de ani și își revendică tradiția de la ordinele cavalerești din perioada Evului Mediu, este prezentă în 27 de țări din Europa, inclusiv în Republica Moldova, și are peste 5000 […] Articolul Ordinul European al Cavalerilor Vinului a primit noi membri în rândurile sale apare prima dată în AgroTV.
14:50
Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare atrage atenția populației rurale și urbane, autorităților publice locale, organizațiilor și antreprenorilor individuali cu terenuri, gospodăriilor țărănești, locuitorilor din sectorul privat și companiilor de administrare a clădirilor de apartamente asupra necesității implementării în timp util a măsurilor de distrugere a ambroziei. În ultimii 200 de ani, ambrozia s-a răspândit în […] Articolul Ambrozia: Pericole pentru sănătate și măsuri de eradicare apare prima dată în AgroTV.
12:30
Cum abordează autoritățile problema traficului de ființe umane, cum se combate acest flagel și care e asistența acordată victimelor. Invitați: comisar-șef Vitalie PȘENICINÎI – șef interimar al Centrului pentru Combaterea Traficului de Persoane din cadrul Inspectoratului Național de Investigații din cadrul IGP, Veronica LUPU – președinta Asociației Femeilor de Carieră Juridică din Moldova, expert antitrafic, […] Articolul Republica Moldova și traficul de ființe umane apare prima dată în AgroTV.
11:40
Iunie este luna cireselor drept pentru care în popor ea este cunoscută sub denumirea de „Cireșar” sau „Cireșel”. Dulci, aromate și bogate în nuanțe de culoare, cireșele devin din ce în ce mai populare în rândul consumatorilor din întreaga lume. Conform statisticilor recente, Moldova cunoaște o ascensiune semnificativă în producția de cireșe. Cu condiții climatice […] Articolul Cireșele din Moldova: producție în creștere și potențialul pieței pentru cultivatorii autohtoni apare prima dată în AgroTV.
6 iunie 2024
15:40
Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) are plăcerea de a anunța desfășurarea “Gala Businessului Moldovenesc”, ediția XXI, un eveniment de prestigiu care onorează și celebrează realizările remarcabile ale companiilor din Republica Moldova. Ca și anii precedenți, Gala Businessului Moldovenesc a reunit lideri ai comunității de afaceri, oficialități de rang înalt […] Articolul Celebrăm Excelența în Afaceri și Calitate la Gala Businessului Moldovenesc apare prima dată în AgroTV.
11:00
Republica Moldova va avea un stadion de fotbal nou, modern, construit conform standardelor Uniunii Asociațiilor Europene de Fotbal (UEFA). Anunțul a fost făcut de premierul Dorin Recean, aflat într-o vizită la Centrul de Pregătire a Selecţionatelor Moldovei. Dorin Recean, Prim-ministrul Republicii Moldova: „Vom construi un stadion nou, modern, de categoria 4 UEFA, de 20-25 de […] Articolul Moldova va avea un nou stadion de fotbal apare prima dată în AgroTV.
11:00
Într-o licitație din Brazilia, o vacă a devenit subiect de conversație după ce s-a vândut cu o sumă exorbitantă – peste 4,1 milioane de dolari. Ceea ce face acest animal atât de prețios nu este doar dimensiunea sa masivă sau culoarea sa albă, ci și tehnologia de vârf din spatele reproducerii sale.  Cunoscută sub numele […] Articolul Record în industria bovinelor: O vacă, vândută cu 4,1 milioane de dolari apare prima dată în AgroTV.
11:00
Locuitorii Fâşiei Gaza sunt nevoiţi să bea ape uzate şi să mănânce hrană pentru animale, denunţă o reprezentantă regională a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, relatează AFP, citat de news.ro. Războiul din Fâşia Gaza între Israel şi mişcarea islamistă palestiniană Hamas are repercusiuni asupra sănătăţii în întreaga regiune a Orientului Mijlociu, a avertizat, într-un interviu acordat […] Articolul Locuitorii Fâşiei Gaza sunt nevoiţi să bea ape uzate şi să mănânce hrană pentru animale apare prima dată în AgroTV.
09:50
PRIAevents și AIPA, având ca parteneri principali pe Kaufland Moldova, FNF,  Moldova Fruct, vă invită să luați parte la Pria Gala Femeilor în Agricultură în Republica Moldova în data de 7 iunie 2024, începând cu ora 9:30, în Chișinău, la Digital Park. Pentru prima dată, în Republica Moldova, PRIAevents a organizat in 2022 UNICA Gala […] Articolul Pria Gala Femeilor în Agricultură în Republica Moldova apare prima dată în AgroTV.
5 iunie 2024
15:00
În majoritatea zonelor  din țară vița de vie se află în faza finală de înflorire. Potrivit specialiștilor, aceasta este o perioadă importantă care trebuie să decurgă în condiții favorabile pentru formarea unei recolte bogate. În acest context, consultantul în agricultură, Sergiu Tutovan, a oferit câteva recomandări privind efectuarea lucrărilor în plantație, în perioada respectivă. IANA […] Articolul În majoritatea zonelor din țară vița de vie se află în faza finală de înflorire. Ce lucrări recomandă specialiștii în perioada respectivă apare prima dată în AgroTV.
15:00
Inspectoratul General pentru Situații de Urgență dat start „Campaniei de prevenire a cazurilor de înec în perioada estivală”, în condițiile în care, în doar 48 de ore, patru persoane s-au înecat, trei dintre ele fiind tineri. Aplicația demonstrativă a avut drept scop prezentarea pericolului scăldatului și instruirea cetățenilor la capitolul regulilor de siguranță, care trebuie […] Articolul Start „Campaniei de prevenire a cazurilor de înec în perioada estivală” apare prima dată în AgroTV.
14:50
Mai multe mașini au fost avariate, iar culturi agricole au fost distruse, marți seară, în zona localității ieșene Răducăneni, în România, pagubele fiind provocate de ploaia torențială, dar și de grindina de mărimea unei mingi de ping pong. Potrivit localnicilor, furtuna a durat aproximativ jumătate de oră. „Uitați-vă ce catastrofă a fost în Răducăneni. Grindina […] Articolul Furtună cu grindină în județul Iași, în România apare prima dată în AgroTV.
14:50
Mai mulți angajați ai Agenției „Moldsilva” și ai întreprinderilor silvice au fost decorați de președinta Republicii Moldova, cu medalia „Meritul Civic”. Șefa statului anunță că a oferit distincțiile pentru contribuția pe care persoanele nominalizate au avut-o la protejarea naturii. De Ziua Internațională a Mediului, marcată pe 5 iunie, Maia Sandu a venit cu un mesaj […] Articolul Maia SANDU: „Să plantăm și să avem grijă de păduri” apare prima dată în AgroTV.
14:50
În urma precipitațiilor puternice care au avut loc în perioada 30 mai – 3 iunie 2024 pe teritoriul Republicii Moldova au fost înregistrate mai multe prejudicii. Potrivit datelor colectate din subdiviziunile teritoriale, ploile torențiale cu grindină au afectat mai multe culturi agricole din nordul, sudul și centrul țării. Astfel, în localitatea Bârlădeni, raionul Ocnița, ploile […] Articolul Ploile din ultimele zile au provocat prejudicii în mai multe localități ale țării apare prima dată în AgroTV.
14:40
Continuă ieftinirea carburanților. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a stabilit noi prețuri plafon la benzină și motorină pentru joi. Astfel, un litru de benzină A95 va fi vândut la pompă cu 24,47 de lei, cu 12 bani mai puțin. La rândul său, motorina standard va putea fi comercializată la stațiile PECO din țară la […] Articolul Continuă ieftinirea carburanților apare prima dată în AgroTV.
14:30
După o prăbușire cauzată de războiul din Ucraina, acum economia Republicii Moldova începe să ia avânt pe seama investițiilor private și a creșterii producției industriale. Declarația a fost făcută de ministrului Dezvoltării Economice și Digitalizării, Dumitru Alaiba, în cadrul unei emisiuni de la postul TVR Moldova. Potrivit oficialului, scăderea tarifelor la energie și reducerea dobânzilor […] Articolul Dumitru Alaiba: Vedem semne de revigorare a economiei apare prima dată în AgroTV.
12:30
De fiecare dată, Kaufland Moldova demostrează că este un partener de încredere pentru comunitatea locală, iar Wine Picnic 2024 nu a fost o excepție. Cu pasiune și dedicare, în cadrul acestui eveniment, Kaufland s-a implicat din plin în crearea unei atmosfere de neuitat. Cristina Aramă, PR manager Kaufland Moldova: ,,Nu întâmplător suntem partenerii festivalului Wine […] Articolul Kaufland Moldova – pilon de încredere pentru producătorii locali apare prima dată în AgroTV.
10:50
Având o pasiune încă din adolescență pentru industria auto, Dmitrii Uzun a transformat visul său în realitate și a fondat acum 7 ani compania Watson Auto. Aceasta oferă toate cele necesare pentru un autoturism, de la accesorii auto de înaltă calitate, produse chimice și electronice, până la tuning auto, fiind un distribuitor a diverselor branduri […] Articolul Dmitrii Uzun: Watson Auto este despre pasiune, determinare și inovație apare prima dată în AgroTV.
10:10
Debitele principalelor râuri din țară, alimentarea cu apă și prognozele specialiștilor pentru perioada următoare. Inviați: Radu CAZACU, director adjunct al Agenției ”Apele Moldovei” și Mariana PREPELIȚĂ, inginer principal direcția Prognoze Hidrologice SHS. Articolul Seceta și schimbările climatice și influența lor asupra situației hidrologice apare prima dată în AgroTV.
4 iunie 2024
12:40
Pe rețelele de socializare au apărut mai multe videoclipuri cu râul Nistru, unde nivelul apei este foarte scăzut, iar pe o porțiune din regiunea orașului ucrainean Hotin râul este secat. Mai mult, autorul filmulețului spune că așa ceva nu s-a întâmplat niciodată..  În cadrul emisiunii Actualitatea la Raport, a postului nostru de televiziune, Radu CAZACU, […] Articolul Cazacu: Nistru nu a secat apare prima dată în AgroTV.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.