Oportunitate pentru studenți! Participă la un speed-dating profesional cu angajații Victoriabank

#diez, 30 mai 2024 14:00

Studenții din Moldova sunt invitați să participe la un speed-dating profesional cu angajații Victoriabank! Evenimentul este organizat cu scopul de a oferi studenților oportunitatea de a interacționa în mod direct și rapid cu profesioniști din industria bancară. Сообщение Oportunitate pentru studenți! Participă la un speed-dating profesional cu angajații Victoriabank появились сначала на #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 12 ore
18:00
Vineri, 21 iunie, va începe Dacii Liberi Moto Fest 2024! Unicul festival moto cu muzică rock de proporții mari din Republica Moldova. Acesta este un eveniment care se prognozează să adune în acest an peste 3 000 de oaspeți la vinăria Mileștii Mici. Am vorbit cu Adrian Babii, unul dintre organizatorii festivalului. Acesta ne-a povestit mai multe detalii din culisele pregătirii acestui eveniment în țara noastră. Сообщение (foto) Dacii Liberi Moto Fest 2024. Detalii din culisele unicului festival rock din Moldova  появились сначала на #diez.
17:45
Inițiativele de responsabilitate social-corporativă ale Fundației Moldcell i-au adus „Medalia de Aur” la categoria „Responsabilitate Socială” în cadrul competiției „Marca Comercială a Anului”. Această distincție încadrează proiectele de impact ale Fundației și efortul comun de a ajuta Moldova să devină un loc mai bun de trai. Сообщение Fundația Moldcell a fost premiată cu Medalia de Aur la Marca Comercială a Anului 2023 появились сначала на #diez.
17:30
Pe 27 iunie, Moldova sărbătorește inovația și spiritul antreprenorial al tinerilor și tinerelor prin evenimentul de absolvire a programului național Startup School, ediția 5. Сообщение Vino la evenimentul de absolvire a programului național Startup School și află care vor fi cele trei echipe câștigătoare появились сначала на #diez.
17:30
Luni, 17 iunie 2024, a avut loc ceremonia de decernare a premiilor învingătorilor concursului de desene cu genericul „Medicul – prin ochii unui copil”, ediția a IV-a, organizat de Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”, în perioada 7 aprilie – 7 iunie curent. Concursul s-a desfășurat la trei categorii: învățământul primar, gimnazial şi liceal, pentru fiecare câte trei locuri premiante. Сообщение La USMF au fost premiați câștigătorii concursului de desene „Medicul – prin ochii unui copil”, ediția a IV-a появились сначала на #diez.
17:00
Cu ocazia Zilei Universale a Iei, Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” din Chișinău va găzdui expoziția „BogățIA sudului românesc”. Expoziția va prezenta cămășile cu altiță specifice regiunilor Muntenia, Oltenia, Dobrogea și Moldova de Sud, fiind deschisă publicului la Muzeul Național de Istorie. Сообщение La Chișinău va avea loc o expoziție a cămășilor cu altiță. Piese unice din colecția artistei Marghiolița Constantinescu Rogojan появились сначала на #diez.
16:00
Organizația neguvernamentală Comunitatea Plus invită tinerii din sudul și nordul Republicii Moldova să se înscrie la programul EU Accelerator. Misiunea proiectului este informarea participanților despre referendumul din 20 octombrie și despre beneficiile Uniunii Europene (UE) pentru sectorul de tineret național. Сообщение Devino ambasadorul aderării Moldovei la UE în localitatea ta! EU Accelerator invită tinerii la sesiuni de informare despre referendum появились сначала на #diez.
15:30
Cei peste 150 de membri ai companiei moldo-americane de transport de mărfuri Nova Lines au sărbătorit 10 ani de activitate. La evenimentul „Crossroads Development Forum! Nova Lines - 10 years of running!”, desfășurat miercuri, 19 iunie, echipa a celebrat reușitele obținute, dificultățile depășite și lecțiile învățate, alături de oamenii care au stat la baza performanței de astăzi.  Сообщение După 10 ani de performanță în logistică, la compania moldo-americană Nova Lines totul abia începe  появились сначала на #diez.
14:45
În data de 20 iunie vor fi anunțate rezultatele examenelor din clasa a IX-a, iar a doua zi, elevii care vor crede că nu au fost apreciați suficient la un exercițiu, vor putea depune o contestare. Cum se desfășoară acest proces și ce trebuie să știți despre el, vă explicăm mai jos. Сообщение Examenele din clasa a IX-a: cum poți depune o contestare появились сначала на #diez.
Acum 24 ore
14:15
Orange Moldova invită toți pasionații de tehnologie să testeze gratuit viteza uimitoare a Internetului 5G, în zilele de 20, 21 și 22 iunie 2024, în Zona Orange 5G din Orășelul Sportiv, în scuarul Teatrului Național de Operă și Balet. Сообщение (video) Testează acum adevăratul 5G cu viteză de până la 2 Gbps, doar la Orange появились сначала на #diez.
13:30
Alexandru Baldji, un halterofil din Comrat, a devenit în premieră campion european printre juniori. La campionatele europene de haltere desfășurate în Grecia, el a câștigat trei medalii de aur în categoria de greutate de până la 67 kg. Despre asta a anunțat Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova. Сообщение (foto) Halterofilul din Comrat Alexandru Baldji a devenit în premieră campion european printre juniori появились сначала на #diez.
13:00
În campania sa de promovare a profesiei de profesor, Ministerul Educației și Cercetării (MEC) ne-a surprins cu o publicitate video neordinară. În cadrul ei, pe lângă faptul că Mihai Eminescu sugerează tinerilor că pot deveni acei profi rebeli și idealiști, o voce de pe fundal vorbește și despre implementarea inteligenței artificiale în sistemul educațional. Сообщение (video) Publicitate nonconformistă la MEC. Eminescu și Creangă cheamă elevii la pedagogie появились сначала на #diez.
13:00
Disciplina de gastroenterologie din cadrul Departamentului Medicină Internă și Laboratorul de gastroenterologie a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”, în colaborare cu Societatea de Gastroenterologie și Hepatologie din Republica Moldova, au organizat Școala de vară de gastroenterologie și hepatologie, ediția a VIII-a. Evenimentul s-a desfășurat în zilele de 14 și 15 iunie și a întrunit circa 150 de medici gastroenterologi, hepatologi, interniști, endoscopiști și chirurgi.  Сообщение La Chișinău s-a desfășurat a VIII-a ediție a Școlii de Vară de gastroenterologie și hepatologie появились сначала на #diez.
12:00
În acest an am fost voluntar al campaniei „Fii ONEST! Nu copia”. Încă din luna ianuarie, când Dan Perciun anunța că mai mulți observatori delegați de minister ar urma să asigure corectitudinea examenelor din clasa a IX-a, am decis să ne alăturăm ei, deoarece #copiatul_doare și dezamăgește. La început pe cei care învață, iar mai apoi și pe ceilalți. Într-o anumită măsură, copiatul a devenit parte a culturii noastre școlare, acesta fiind încurajat inclusiv de profesori. Și cum astfel de vicii nu trec niciodată de la sine, inițiativa MEC mi s-a părut un mic, dar important pas venit să ne revoce statutul de „popor al copiuțelor”. Сообщение Am monitorizat examenele din clasa a IX-a. Cum a fost și ce concluzii am tras появились сначала на #diez.
11:45
Șase eleve din instituțiile de învățământ din Republica Moldova au fost învingătoarele concursului de desene și eseuri „Împreună putem învăța, împreună putem deveni mai buni”. Competiția a fost organizată în cadrul Lunii incluziunii și s-a desfășurat pe parcursul lunilor aprilie-mai, în toate școlile din Republica Moldova. Сообщение Cine sunt câștigătoarele concursului de desene și eseuri: „Împreună putem învăța, împreună putem deveni mai buni” появились сначала на #diez.
11:00
Ambasada Japoniei în Republica Moldova anunță deschiderea înregistrărilor pentru programul de schimb MIRAI. Oportunitatea este destinată studenților, tinerilor angajați și are drept scop familiarizarea participanților cu politica Japoniei. De asemenea, MIRAI își propune să implice participanții în inițiative de schimb academic. Сообщение Studenții moldoveni pot merge într-o vizită de studiu în Japonia. Programul MIRAI a dat start înregistrărilor появились сначала на #diez.
10:30
Pe coridoarele Liceului Teoretic „Orizont”, filiala Durlești, poți întâlni profesori veniți din toate colțurile lumii, aducând elevilor o experiență de învățare unică și modernă care se bazează pe comparația conceptelor din fizică, chimie, biologie etc. cu cele din realitate pentru înțelegerea mai bună a materialului. Unul dintre acești profesori este Umar Ukasha, care a călătorit mult pentru a-și îndeplini visul de a preda fizica, inspirându-i prin discursuri foarte simple, dar totuși motivaționale pe elevi să își atingă obiectivele de studii. Сообщение Profesorul care a venit din Nigeria pentru a preda la o școală din Moldova появились сначала на #diez.
10:30
Sesiunea de examinare – 2024 la Universitatea Tehnică a Moldovei (UTM) a adus o inovație inedită în procesul educațional: introducerea evaluării finale la Fizică și Matematică în format digital. Această provocare a fost primită cu entuziasm și emoții de către studenți, marcând un moment important în modernizarea metodologiilor de evaluare la UTM. Сообщение Examen în format digital: o inovație inedită în evaluarea finală la fizică și matematică la UTM появились сначала на #diez.
10:15
Hi, libertate! În sfârșit a venit vara și s-a terminat școala, ceea ce înseamnă că a sosit vremea distracției și a amintirilor super tari. Сообщение Sărbătorește libertatea împreună cu Darwin появились сначала на #diez.
09:45
Absolvenții Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova – Promoția 2024 – au depus Jurământul Medicului și Farmacistului în limbile română și engleză. În anul curent au absolvit Universitatea 1 025 de specialiști, care au promis solemn să-și exercite profesiunea cu onoare și conștiință, și să considere sănătatea pacienţilor o prioritate. Сообщение Peste 1 000 de tineri de la USMF au depus jurământul medicului și farmacistului. Evenimentul a fost organizat la Arena Chișinău появились сначала на #diez.
09:45
Ministerul Educației și Cercetării și UNICEF Moldova au premiat la guvern șase eleve, câștigătoare ai concursului de desene și eseuri „Împreună putem învăța, împreună putem deveni mai buni”. Competiția a fost organizată în cadrul Lunii incluziunii, care s-a desfășurat pe parcursul lunilor aprilie - mai, în toate școlile din Republica Moldova.  Сообщение Șase elevi au fost premiați de Ministerul Educației și Cercetării și UNICEF pentru promovarea educației incluzive  появились сначала на #diez.
Ieri
18:00
În perioada 10-12 iunie, la Chișinău s-a desfășurat Jazz’n Chisinau International Festival. Acesta a cuprins un program multidimensional, în cadrul căruia mai mulți artiști din Republica Moldova, SUA, Germania, Polonia, Lituania și România și-au prezentat creațiile muzicale. Сообщение Cum s-a desfășurat cea de-a XII-a ediție a festivalului internațional „Jazz’n Chisinau” появились сначала на #diez.
17:45
Sesiunea este pe sfârșite. Tu cu ce vrei să te ocupi vara aceasta? Dacă ești student(ă) în România și planifici să-ți petreci vacanța de vară aici, îți propun să descoperi cinci festivaluri mai puțin cunoscute pentru publicul moldovenesc, dar care au căpătat rapid popularitate peste Prut. Сообщение Ești student(ă) în România? Cinci festivaluri (mai puțin cunoscute) pe care să nu le ratezi vara asta появились сначала на #diez.
17:45
Vă amintiți despre plăcuțele cu coduri QR amenajate pe indicatoarele cu denumirile de străzi din Chișinău, despre care vă ziceam anul trecut? Atunci erau 64, iar astăzi sunt deja 95. Mai mult decât atât, trei panouri similare, doar că puțin mai mari și mai complexe, au fost încorporate recent în pavaj în diferite regiuni ale capitalei. Scanând codul, utilizatorii sunt direcționați către portalul online „travelant.org”, care permite explorarea patrimoniul material în centrul istoric și în sectoarele Buiucani, Râșcani, Ciocana și Botanica. Сообщение (foto) Descoperă Moldova prin intermediul plăcuțelor cu coduri QR. Egor Sotnic, despre platforma travelAnt появились сначала на #diez.
17:00
La Facultatea Electronică și Telecomunicații (FET) a Universității Tehnice a Moldovei (UTM) a fost inaugurată școala de vară „Egalitatea de gen în STEM”. Această inițiativă notabilă este organizată de FET-UTM în colaborare cu UN Women și face parte din Proiectul „EVOLVE4GE – Accelerarea egalității de gen asigurând abilitarea femeilor prin oportunități economice, combaterea violenței și guvernare sensibilă la gen”. Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de UN Women Moldova. Сообщение La UTM a fost inaugurată școala de vară „Egalitatea de gen în STEM” появились сначала на #diez.
16:30
În perioada 13-15 iunie 2024, la Timișoara, România, și-a desfășurat lucrările Salonul Internațional de Invenții și Inovații „Traian Vuia”, care poartă numele vestitului  inventator român, pioner al aviației mondiale. Сообщение UPSC a obținut Medalii de AUR la Salonul Internațional de Invenții și Inovații „Traian Vuia” din Timișoara, 2024 появились сначала на #diez.
15:45
Tinerii din raionul Ungheni sunt invitați să participe la tabăra de vară „Aventura verde pentru tineri eco-conștienți”. Oportunitatea are drept scop educarea tinerilor în privința importanței protejării mediului înconjurător, cu accent pe protecția și asigurarea calității resurselor de apă în comunitatea din care fac parte. Сообщение Oportunitate pentru tinerii din raionul Ungheni. Participă la o tabără de vară gratuită și învață despre protecția apei появились сначала на #diez.
15:30
Universitatea Tehnică a Moldovei (UTM) a demonstrat o performanță excepțională la Salonul European de Creativitate și Inovație EUROINVENT-2024. La ediția din anul curent, UTM a participat cu 18 lucrări, inclusiv 3 cereri de brevet, 10 brevete de invenții, trei proiecte de cercetare și două cărți pentru expoziția de carte, obținând un total impresionant de 18 medalii: 11 de aur, trei de argint și patru de bronz. Сообщение Performanță remarcabilă a Universității Tehnice a Moldovei la Salonul European de Creativitate și Inovație EUROINVENT 2024 появились сначала на #diez.
15:00
Astăzi, absolvenții ciclului liceal au scris examenul de bacalaureat la disciplina la solicitare. La aceasta au participat cel mult 15 692 de candidați, dintre care 9 440 au susținut proba la geografie, 2 301 – la chimie, 1 326 – la istoria românilor și universală, 774 – la informatică, 1 073 – la biologie, 552 – la matematică și 226 – la fizică. În acest articol vă vom prezenta care au fost exercițiile din testul la geografie. Сообщение BAC 2024: ce itemi au avut de rezolvat absolvenții la examenul la geografie появились сначала на #diez.
14:15
Olesea Nistor este fondatoarea școlii de engleză Wild Mind English, un concept nou de predare a limbii străine prin intermediul jocurilor VR și a programării. De curând, a devenit câștigătoarea unui grant în valoare de 3 000 de euro pentru dezvoltare afacerii sale, grație programului de suport pentru tinerii antreprenori din Republica Moldova, Tulip Business Incubator. Dacă vă doriți să vă înscrieți la edițiile viitoare ale programului, în cele ce urmează găsiți informații despre procesul de înregistrare, despre sesiunile de mentorat care au ajutat-o pe Olesea în gestionarea afacerii și despre școala pe care o gestionează în prezent. Сообщение Predă limba engleză cu ajutorul jocurilor VR. Olesea Nistor, despre programul Tulip Business Incubator și cei 3 000 de euro câștigați pentru dezvoltarea afacerii появились сначала на #diez.
14:00
Directorii și directorii adjuncți din instituțiile de învățământ general sunt invitați la discuții publice despre Conceptul de Dezvoltare a Curriculumului Școlar. Discuțiile vor avea loc miercuri, 19 iunie, de la ora 13.30, în format online. Сообщение Directorii de gimnazii și licee sunt invitați la discuții publice despre dezvoltarea curriculumului școlar появились сначала на #diez.
13:15
Între 21 iunie și 20 iulie 2024, vino la Facultatea de Urbanism și Arhitectură (bd. Dacia 39) să descoperi o expoziție de ii cum n-ai mai văzut, cu genericul „IA – rădăcini spre infinit”. În cadrul acesteia se vor întâlni nouă cămăși vechi de peste 100 de ani și 24 de cămăși cusute în ultimul deceniu. Cele vechi fac parte din colecția „Grădina Hestiei” și vor fi aduse din SUA de către Simona Laiu, iar cele noi au fost create de mai multe femei din Republica Moldova, România, Elveția, Polonia, Germania și Suedia, care formează comunitatea MăiestrIA. Сообщение 33 de cămăși tradiționale vechi și noi vor fi expuse la Chișinău. Până când poți vizita expoziția „IA – rădăcini spre infinit” появились сначала на #diez.
12:45
Deja al treilea an consecutiv, Farmacia Familiei organizează screening-ul gratuit al alunițelor în diferite localități ale țării. În prima lună a acestui an, 2024, au fost verificate 700 de persoane, dintre care au fost identificate cinci cazuri suspecte de melanom și 30 de persoane cu afecțiuni cutanate. Сообщение Prima lună de screening gratuit al alunițelor: 700 persoane testate, dintre care cinci cazuri suspecte de melanom появились сначала на #diez.
12:30
Data de 17 iunie 2024 este marcată de un eveniment important pentru Republica Moldova și Cehia. În această zi a fost inaugurată cursa directă Chișinău – Praga, operată de către compania aeriană FLYONE. Сообщение FLYONE a inaugurat zboruri din Chișinău spre Praga! появились сначала на #diez.
12:15
Institutul de Administrație Publică (IAP) al Universității de Stat din Moldova a început implementarea proiectului „Consolidarea capacităților autorităților publice și ale funcționarilor publici din Republica Moldova”, finanțat de Ambasada Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova și va se va desfășura pe parcursul anilor 2024-2026. Сообщение USM implementează un proiect de 250 000 USD pentru consolidarea administrației publice din Moldova появились сначала на #diez.
10:30
În perioada 18 iunie-22 iulie, circulația rutieră de pe bulevardul Moscova este suspendată parțial. Informația a fost confirmată de către Primăria municipiului Chișinău într-o postare publicată pe Facebook. Сообщение Până pe 22 iulie, va fi suspendată parțial circulația rutieră pe bulevardul Moscova появились сначала на #diez.
10:00
Atleta Alisa Glinka, care trebuia să ne reprezinte țara la Jocurile Olimpice de la Paris la proba de echitație, riscă să-și piardă locul din cauza unui test antidoping pozitiv. Informația a fost făcută publică de către presa internațională. Tânăra ar fi fost prima sportivă ecvestră din Republica Moldova din ultimele decenii care ar fi concurat la olimpiadă. Сообщение Sportiva care urma să ne reprezinte țara la proba echitație în cadrul JO 2024 riscă să fie descalificată появились сначала на #diez.
09:30
Astăzi, 18 iunie, 15 692 de elevi din Republica Moldova susțin proba de examen pentru disciplina la alegere. Dintre aceștia, 9 440 de elevi susțin proba la geografie, 2 301 – la chimie, 1 326 – la istoria românilor și universală, 774 – la informatică, 1 073 – la biologie, 552 – la matematică și 226 – la fizică, informează Ministerul Educației și Cercetării. Сообщение BAC 2024: peste 15 600 de elevi susțin astăzi examenul la disciplina la alegere появились сначала на #diez.
09:15
Un bărbat în societatea modernă ar trebui să arate nu numai îngrijit, ci și stilat. Este posibil să combini aceste două calități fără a-ți deteriora picioarele. Pantofii casual pentru bărbați pot fi atât frumoși, cât și confortabili. Atunci când alegi o pereche de încălțăminte bărbați, comoditatea este principalul avantaj. Comozi, conform ultimelor tendințe ale modei, pantofii casual pentru bărbați pot fi acum cumpărați în diferite modele și culori. Сообщение Trend 2024: Cele mai bune modele de încălțăminte casual pentru bărbați появились сначала на #diez.
09:15
Planificarea unui city break poate fi o experiență provocatoare, în special când vine vorba despre găsirea celor mai ieftine zboruri. Vrei să optimizezi costurile și să te bucuri de o călătorie de neuitat fără să cheltuiești foarte mult? Citește acest articol pentru a afla câteva strategii eficiente în găsirea zborurilor ieftine pentru următorul tău city break. De asemenea, află modul în care o agenție de turism online de încredere poate simplifica procesul de planificare, oferindu-ți cele mai bune opțiuni de călătorie. Сообщение Cum să găsești zboruri ieftine pentru un city break появились сначала на #diez.
Mai mult de 2 zile în urmă
18:00
În perioada 24-31 august 2024, Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale organizează ediția a 17-a a Taberei de Vară de Jocuri Intelectuale. Acesta este un eveniment anual care își propune să crească interesul tinerilor și tinerelor pentru activitățile intelectuale prin diverse jocuri, competiții și ateliere. Сообщение Tinerii de până la 20 de ani sunt invitați să participe la o tabără de vară de jocuri intelectuale. Care sunt condițiile появились сначала на #diez.
17:45
Peste 150 de elevi și eleve din Consiliul Național al Elevilor, Consiliile raionale ale elevilor, precum și de la Platforma copiilor, au participat la prima sesiune de consultare publică despre proiectul noului concept de dezvoltare a curriculumului școlar. Tinerii au avut posibilitatea să-și exprime părerea despre conținuturile care sunt predate astăzi în școli, dar și despre aspectele care trebuie schimbate. Сообщение Program supraîncărcat și materii inutile: ce cred elevii despre sistemul de învățământ din Moldova появились сначала на #diez.
17:45
O altă ediție a acceleratorului de start-upuri tehnologice în faza de idee, Upcelerator, organizat de Dreamups și Orange Digital Center, și-a definit finaliștii. Pe 13 iunie, 24 de echipe au prezentat ideile pe care le-au dezvoltat timp de trei luni, în cadrul Demo Day. Evenimentul de absolvire a adunat investitori, mentori, fondatori de afaceri și entuziaști de start-upuri și tehnologii. Сообщение 24 de tineri antreprenori au absolvit acceleratorului regional Upcelerator, ediția Orange Digital появились сначала на #diez.
17:15
Combinațiile inovatoare între tradițional și modern, cu o istorie impresionantă de producție în spate și cu o filozofie profundă au uimit publicul numeros în seara de 14 iunie, în cadrul festivalului STUDENTS’ FASHION DAY – 2024, ediția a VI-a. Evenimentul strălucitor și plin de inspirație a devenit o tradiție în peisajul academic și cultural din țară, fiind organizat de Facultatea de Design a Universității Tehnice a Moldovei (UTM). Сообщение (foto) La UTM s-a desfășurat Students’ Fashion Day – 2024, ediția a VI-a появились сначала на #diez.
16:15
În data de 3 iunie 2024, la Academia de Studii Economice din Moldova (ASEM) a avut loc evenimentul de prezentare a raportului de finalizare a activităților stabilite de echipa Infolence în cadrul proiectului SURE. Сообщение La ASEM a fost prezentat raportul de finalizare a activităților echipei INFOLENCE în cadrul proiectului SURE появились сначала на #diez.
16:00
Studenți, medici rezidenți și cadre didactice de la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” au participat la proiectul internațional de orientare în carieră „Orașul profesiilor”. Evenimentul a avut loc pe data de 8 iunie în Parcul „La Izvor” din orașul Chișinău, fiind organizat de fundațiile de caritate „Hora Binelui” şi Ucrainean Educational Foundation – în premieră pentru Republica Moldova. Сообщение USMF a participat la proiectul internațional „Orașul profesiilor”. Copiii au învățat cum se menține igiena orală și cum se efectuează corect periajul dentar появились сначала на #diez.
15:45
În perioada 17-18 iunie curent, circulația transportului rutier va fi temporar sistat pe unele străzi din Chișinău în contextul vizitei în țara noastră a președintelui Republicii Italiene, Sergio Mattarella. Сообщение Circulația transportului rutier va fi temporar sistată pe unele străzi din Chișinău în contextul vizitei președintelui Italiei появились сначала на #diez.
15:00
Halterofila din Republica Moldova Nicoleta Cojocaru a devenit pentru a doua oară consecutiv campioană europeană la categoria sub vârsta de 15 ani. Сообщение Halterofila din Moldova Nicoleta Cojocaru a devenit campioană europeană pentru a doua oară consecutiv появились сначала на #diez.
15:00
Îți dorești să postezi o serie de storyuri noi pe Instagram? Sau să-ți schimbi fotografia de profil pe Facebook? Noi am adunat pentru tine o listă cu câmpuri de lavandă din Moldova, unde poți să-ți faci fotografii frumoase și să te lauzi cu ele prietenilor. Сообщение (foto) O listă cu câmpuri de levănțică unde te poți fotografia vara asta появились сначала на #diez.
14:30
Serviciul Hidrometeorologic de Stat din Republica Moldova anunță despre un nou cod galben de instabilitate atmosferică. Fenomenul atmosferic este valabil astăzi, 17 iunie, în intervalul orar 14.00-21.00. Сообщение Averse puternice, descărcări electrice și vânt. Meteorologii au anunțat cod galben de instabilitate atmosferică появились сначала на #diez.
13:15
Glovo sărbătorește Ziua Internațională a celui mai popular fel de bucate asiatic, Sushi! Începând cu data de 17 iunie utilizatorii Glovo vor avea parte de un adevărat festin în cadrul „Sushi Week", unde partenerii Sushi de top vor veni timp de o săptămână cu oferte speciale de până la 30 % reducere sau livrare gratuită.  Сообщение Sushi Week la Glovo. Poftă bună la prețuri și mai bune появились сначала на #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.