Festivalul „Zilele Muzicii Noi” revine la Chișinău! Timp de trei zile, ești invitat(ă) să audiezi melodii de pe ambele maluri ale Prutului

#diez, 29 mai 2024 12:00

Institutul Cultural Român la Chișinău „Mihai Eminescu” organizează cea de-a 33-a ediție a Festivalului Internațional „Zilele Muzicii Noi”. În acest an, evenimentul se desfășoară sub genericul „Muzica românească de pe ambele maluri ale Prutului” și are loc în perioada 12-14 iunie. Сообщение Festivalul „Zilele Muzicii Noi” revine la Chișinău! Timp de trei zile, ești invitat(ă) să audiezi melodii de pe ambele maluri ale Prutului появились сначала на #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 4 ore
18:00
Acceleratorul de afaceri XY Partners anunță despre lansarea programului XY E-commerce Incubator III: Marketing Booster. Programul va începe în luna iunie și va dura 6 luni, perioadă în care 7 branduri autohtone își vor crește vânzările și vizibilitatea în mediul online. Сообщение Marketing Booster: șapte branduri autohtone își vor crește vânzările și vizibilitatea prin intermediul XY E-commerce Incubator III появились сначала на #diez.
17:15
Daniela Guțu este o tânără de 15 ani din orașul Ștefan Vodă, pasionată de voluntariat și activism civic. Face parte din trei ONG-uri – Echipa de voluntari „OameniiV”, Asociația Internațională a Tinerilor și Asociația Tinerilor Diplomați – și are și un grup de inițiativă despre robotică. Având în vedere că în acest an a absolvit clasa a IX-a, din septembrie va fi în primul an la liceu. Clasa a X-a va fi puțin mai diferită pentru ea, pentru că nu o va face acasă, ci în Statele Unite ale Americii, căci beneficiază de bursa de studii ASSIST. Сообщение A câștigat o bursă de studiu de 80 000 de dolari la un liceu privat din SUA. Daniela Guțu, despre cum te înscrii la programul ASSIST și ce include finanțarea появились сначала на #diez.
Acum 6 ore
15:30
Aproape 30 persoane de vârsta a treia au ajuns din nou în băncile universității. De data aceasta, nu pentru a însuși o profesie, ci pentru a învăța să-și gestioneze banii în era digitală. Seniorii au participat la cursul „Introducere în Plățile Digitale” și au aflat multe lucruri utile de la cei mai buni specialiști ai Asociației Băncilor din Moldova. Mai mult, ei au testat în mod practic cum pot să-și plătească facturile online, cum să facă cumpărături printr-un simplu clic pe ecran, dar și cum să se protejeze de fraude digitale. Cursul a fost organizat în cadrul campaniei #FărăCash, care își propune să informeze populația despre beneficiile plăților digitale și să le promoveze ca metodă principală de plată. La deschiderea evenimentului a participat și Dorel Noroc, președintele Asociației Băncilor din Moldova, care a subliniat importanța plăților digitale și familiarizării fiecărui moldovean cu beneficiile achitării #fărăcash. Сообщение (video) Persoanele de vârsta a treia se „digitalizează” la universitate. Au învățat să facă transferuri și să achite cashless появились сначала на #diez.
Acum 8 ore
13:30
Moldova Digital Summit 2024 s-a încheiat cu Tekwill Expo Day, un eveniment care își propune să încurajeze copiii și tinerii din Republica Moldova să devină creatori de soluții inovatoare și lideri în domeniul tehnologiilor, oferindu-le oportunități unice de testare și experimentare cu tehnologiile, dar și recunoașterea performanțelor impresionante pe care le-au atins în cadrul programelor de studiere a domeniilor STEM. Сообщение Tekwill Expo Day 2024: inovații tehnologice pentru toate vârstele și recunoașterea performanțelor educaționale ale elevilor din țară появились сначала на #diez.
13:30
Summitul GPeC Republica Moldova revine cu o nouă ediție! Timp de o zi, participanții vor avea acces la conferințe despre comerțul electronic și marketingul digital, vor vizita o expoziție și vor participa la sesiuni de networking alături de unii dintre cei mai buni specialiști internaționali și locali. Сообщение Summitul GPeC revine cu o nouă ediție! Pe 20 iunie, ești invitat(ă) să afli tot ce este actual în e-commerce și în marketingul digital появились сначала на #diez.
Acum 12 ore
11:45
Dacă vrei să afli mai multe despre animație, game design și producție multimedia, participă la cea de-a treia ediție a Forumului Profesiile Viitorului. În cadrul evenimentului vei face o incursiune prin industriile creative, vei descoperi competențele digitale actuale și tendințele joburilor de mâine. Сообщение Te interesează animația, game designul și producția multimedia? Participă la un forum despre profesiile viitorului появились сначала на #diez.
10:45
Vrei să înveți limba portugheză vorbită în Brazilia sau să-ți consolidezi cunoștințele lingvistice? Dacă răspunsul este „da”, atunci oportunitatea despre care îți relatăm în continuare este pentru tine. În această vară, ai ocazia să participi la un program de învățare a limbii portugheze. Сообщение Ești student(ă) la USM și vrei să înveți limba portugheză? Înscrie-te la un program online și dezvoltă-ți abilitățile lingvistice появились сначала на #diez.
10:30
În capitală este declarată Situație de forță majoră. Această decizie a fost luată în cadrul Comisiei pentru Situației Excepționale a municipiului Chișinău, după intemperia din seara zilei de ieri, 11 iunie. Сообщение În Chișinău a fost declarată Situație de forță majoră. Se estimează gradul de prejudicii provocate de furtună появились сначала на #diez.
09:15
Pe 14 iunie, la ora 17.00, se va deschide iSpace în Chișinău, un magazin de tehnică Apple cu statut de Apple Authorised Reseller. Acesta va funcționa la primul etaj al Port Mall – cel mai mare centru comercial din Moldova. Cu ocazia deschiderii, vor fi oferte speciale pentru achiziționarea dispozitivelor Apple de top, cadouri și masterclassuri. Сообщение Un program complex de divertisment: ce surprize îi așteaptă pe cumpărătorii iSpace появились сначала на #diez.
Ieri
18:00
Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei Municipiului Chișinău a informat că pentru etapa a doua-a de înscriere a copiilor în clasa întâi, care se desfășoară în perioada 3 – 17 iunie 2024, sunt disponibile 6 710 locuri. Сообщение Câte locuri libere pentru înscrierea copiilor în clasa întâi sunt disponibile în Chișinău появились сначала на #diez.
18:00
Dreamups te invită la evenimentul de absolvire a celui mai mare accelerator de start-upuri tehnologice în faza de idee din Moldova – Demo Day Upcelerator by Dreamups. Acesta se va desfășura joi, 13 iunie, atât online, cât și offline, la Orange Digital Center (din cadrul Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă”). Сообщение Participă la Demo Day Upcelerator și descoperă finaliștii celui mai mare accelerator tech din Moldova появились сначала на #diez.
17:30
Pe un canal de Telegram au fost publicate fotografii cu testele rezolvate de examene la matematică și limba și literatura română. Imaginile au apărut în timpul desfășurării examenelor și vizează probele de absolvire a dreptei gimnaziale, adică examenele din clasa IX-a. Ministerul Educației și Cercetării (MEC) a anunțat că s-a autosesizat și a identificat instituția de unde au avut loc scurgerile de informații. Сообщение Examenele rezolvate au fost publicate în timpul testării. Reacția MEC la scurgerea de informații pe Telegram появились сначала на #diez.
17:00
Clubul de Voluntari ARTICO organizează evenimentul „Educație pentru Sănătate”, unde va fi prezentă o specialistă renumită în domeniul nutriției – Galina Tomaș. La activitate, veți avea ocazia să învățați despre importanța nutriției corecte și modul în care aceasta influențează sănătatea noastră. Сообщение Îți este interesant să afli mai multe despre ce este o nutriție sănătoasă? Participă la o discuție informativă появились сначала на #diez.
16:15
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a informat că avem un cod galben de instabilitate atmosferică. Avertizarea meteorologică vizează partea de sud-centru a țării. Intervalul de acțiune este de 11 iunie (ora 15.00) – 12 iunie (ora 14.00). Сообщение Descărcări electrice și grindină! Meteorologii au anunțat cod galben de instabilitate atmosferică появились сначала на #diez.
15:30
Astăzi, 11 iunie, 16 282 de absolvenți ai ciclului liceal au susținut examenul de bacalaureat la limba străină. Dintre aceștia, 12 613 candidați au scris proba la limba engleză, 3 479 de candidați – la limba franceză, 93 de candidați – la limba germană, 24 de candidați – la limba spaniolă, 50 de candidați – la limba italiană și 23 de candidați – la limba turcă. În acest articol am adunat subiectele de la testul la limba franceză. Сообщение BAC 2024: ce itemi au avut de rezolvat absolvenții la examenul la limba franceză появились сначала на #diez.
15:30
În fiecare an, pe 4 iunie, de Ziua Lucrătorului Bancar sărbătorim profesionalismul și excelența oamenilor din banking. Tradițional, și în acest an, Asociația Băncilor din Moldova a premiat 14 oameni maib, subliniind angajamentul pentru excelență și inovație. Fiecare dintre premianți a demonstrat competență profesională și o viziune de a transforma sectorul bancar într-un motor al progresului și al dezvoltării. Сообщение Excelența în banking sărbătorită la maib: Asociația Băncilor din Moldova a apreciat dedicarea și profesionalismul a 14 angajați maib появились сначала на #diez.
15:15
Pe 16 iunie, începând cu ora 15.00, Sun Dă-i Fest 2024 revine cu un program special pentru toți cei pasionați de un stil de viață ecologic, promovând conștientizarea de mediu, eficiența energetică și dezvoltarea durabilă în Republica Moldova. Evenimentul se va desfășura în Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt” (intersecția străzilor 31 august 1989 și Maria Cebotari) și este organizat de PNUD Moldova, cu sprijinul financiar al Uniunii Europene, Danemarcei și al Japoniei. Сообщение Sun Dă-i Fest 2024. Vino pe 16 iunie să descoperi cum distracția se combină cu tehnologiile verzi появились сначала на #diez.
15:00
În conformitate cu legea adoptată în 2019, fiecare cetățean al țării are șansa să câștige în Loteria Fiscală. Aceasta este desfășurată de șase ori pe an. Pentru a deveni învingător, cetățeanul trebuie să se încadreze în anumite criterii. În material, îți scriem care sunt acestea și unde poți să verifici numele tău în listă. Сообщение Verifică dacă regăsești numele tău în lista câștigătorilor de la Loteria Fiscală. Câți bani sunt oferiți появились сначала на #diez.
13:45
În perioada 17-28 iunie, Armata Națională va desfășura exerciţiul multinațional „Scutul Păcii 2024”. O activitate ce are scopul de a evalua Batalionul 22 de menținere a păcii „Căști albastre” în conformitate cu Conceptul Capabilităţilor Operaţionale (OCC). Сообщение La sfârșitul lunii iunie, Armata Națională va desfășura exerciţiul „Scutul Păcii 2024”. Ce înseamnă asta появились сначала на #diez.
13:00
Astăzi, 11 iunie, 16 282 de absolvenți ai ciclului liceal au susținut examenul de bacalaureat la limba străină. Dintre aceștia, 12 613 candidați au scris proba la limba engleză, 3 479 de candidați – la limba franceză, 93 de candidați – la limba germană, 24 de candidați – la limba spaniolă, 50 de candidați – la limba italiană și 23 de candidați – la limba turcă. În acest articol am adunat subiectele de la testul la limba engleză. Сообщение BAC 2024: ce itemi au avut de rezolvat absolvenții la examenul la limba engleză появились сначала на #diez.
12:00
Luptătorul moldovean Artiom Livădari a cucerit în premieră titlul de campion mondial la muay thai, rezervat seniorilor. Despre asta a anunțat Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova. Сообщение Luptătorul din Moldova Artiom Livădari a devenit campion mondial la muay thai появились сначала на #diez.
11:45
Cadrele didactice din învățământul primar se pot înscrie la un nou program de formare în domeniul educației media. Instruirea este organizată de Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI), se va desfășura în limba română și va avea loc la Chișinău. Сообщение Învățătorii pot participa la o sesiune de instruire în domeniul educației media появились сначала на #diez.
11:30
În data de 7 iunie, aproximativ 29 000 de absolvenți ai gimnaziilor din Republica Moldova au susținut proba de examen la limba de instruire. Dintre ei, aproximativ 23 600 au participat la examenul la limba și literatura română. Mai jos vă prezentăm ce exerciții au avut de rezolvat elevii la această disciplină. Сообщение Examenele din clasa a IX-a: ce subiecte au avut de rezolvat elevii la limba și literatura română появились сначала на #diez.
11:15
Pe 4 iunie, EXIMBANK a sărbătorit 30 de ani de la înființare printr-un eveniment memorabil desfășurat în curtea Muzeului de Istorie a Moldovei. La acest eveniment au fost prezenți clienți și parteneri de afaceri. Ocazia a fost marcată de o inițiativă inedită, oferind invitaților posibilitatea de a adopta peste 200 de plante, simbolizând astfel angajamentul comun pentru succes și responsabilitatea împărtășită între EXIMBANK, partenerii săi și clienți. Сообщение (video) EXIMBANK celebrează 30 de ani de succes și parteneriate durabile появились сначала на #diez.
10:30
Ești un tânăr sau o tânără cu vârsta de 14 ani? Vrei să faci parte dintr-o organizație și să desfășori activități interesante? Asociația Internațională a Tinerilor recrutează noi membri/membre în echipa sa și te invită pe tine să te înscrii. Сообщение Ai vârsta de 14 ani și dorești să fii implicat în activități organizatorice? Asociația Internațională a Tinerilor îți așteaptă CV-ul появились сначала на #diez.
09:30
Astăzi, 11 iunie, 16 282 de elevi din Republica Moldova susțin bacalaureatul la limba străină. Dintre aceștia, 12 613 candidați vor scrie proba la limba engleză, 3 479 de candidați – la limba franceză, 93 de candidați – la limba germană, 24 de candidați – la limba spaniolă, 50 de candidați – la limba italiană și 23 de candidați – la limba turcă. Despre asta informează Ministerul Educației și Cercetării. Сообщение BAC 2024: peste 16 000 de elevi susțin astăzi examenul la limba străină появились сначала на #diez.
Mai mult de 2 zile în urmă
18:45
Pe parcursul ultimelor zile, în mai multe țări din Uniunea Europeană (UE), și nu doar, s-au desfășurat alegerile europarlamentare. După cum spuneau și sondajele, rezultatele oferă teren pentru mai multe partide de extremă dreaptă. În același timp, este puțin probabil ca politicile uniunii să se schimbe radical, or, Partidul Popular European (PPE) și-a întărit poziția de lider în Parlamentul European de la Strasbourg. Сообщение Încotro se înDreaptă Europa? Rezultatele alegerilor europarlamentare появились сначала на #diez.
17:45
Dacă te interesează domeniul antreprenoriatului și dacă faci parte din această lume, în perioada 6-8 septembrie ești invitat(ă) la un eveniment nonconformist tematic – TechVillage 2024. Acesta va avea loc la Butuceni, Orheiul Vechi, aducând împreună 50 de investitori internaționali și 50 de start-upuri din Europa Centrală și de Est, plictisiți de stilul ordinar al întâlnirilor. Сообщение Care este progamul TechVillage 2024 – eveniment destinat start-upurilor aflate în căutare de investiții появились сначала на #diez.
15:15
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis o nouă avertizare meteorologică. De astăzi, începând cu ora 15.00, timp de 12 ore, a fost emis cod galben de instabilitate atmosferică. Сообщение Meteorologii anunță din nou ploi și grindină. Se prevăd intensificări ale vântului появились сначала на #diez.
14:30
Asociația Obștească Game On-Education anunță despre un nou proiect educațional. Organizatorii lansează tabăra de vară Game On Moldova destinată copiilor cu vârsta cuprinsă între opt și 10 ani. Сообщение O nouă aventură pentru această vară! Tabăra „Game On” invită copiii la ateliere gratuite de teatru, robotică și antreprenoriat появились сначала на #diez.
14:15
Pentru prima dată în Republica Moldova, pe 16 iunie 2024, proiectul BARBER CULTURE by I AM BARBER ROMÂNIA va aduce o zi plină de educație, socializare și divertisment pentru cei din industria de barbering. Сообщение La Chișinău se organizează primul eveniment dedicat specialiștilor din barbershop-urile din Moldova появились сначала на #diez.
12:30
E vacanță, iar asta înseamnă că nu mai ai școală, ore, teme, deci ai parte de mai mult timp liber. Dacă nu știi ce să faci, s-ar putea să te plictisești în această perioadă. În acest material am adunat câteva evenimente pe care le-ai putea lua în considerare atunci când îți planifici activitățile din această săptămână. Сообщение Lista evenimentelor la care ai putea să îți petreci timpul în această săptămână dacă ești elev(ă) появились сначала на #diez.
11:15
Pe 7 iunie, perioada desfășurării remarcabilului eveniment – Moldova Digital Summit 2024, care a marcat o etapă importantă în transformarea digitală a Republicii Moldova, conturându-i imaginea de țară cu potențial de dezvoltare durabilă, înalții oaspeți și speakeri de top ai evenimentului și-au propus o vizită la sediul în construcție al Institutului Național de Inovații în Securitatea Cibernetică „CYBERCOR”. Întâmpinați cordial de către rectorul Universității Tehnice a Moldovei, Viorel Bostan, și prorectorul pentru digitalizare, Dinu Țurcanu, înalții oaspeți s-au declarat impresionați de mersul lucrărilor desfășurate pe acest amplu șantier, cu o suprafață de circa 1 500 de m.p. Сообщение Oaspeții de top ai „Moldova Digital Summit 2024” au vizitat Institutul Național de Inovații în Securitatea Cibernetică “Cybercor” появились сначала на #diez.
11:15
Federația Tinerilor Basarabeni din România (FTB România) organizează cea de-a XIII-a ediție a Târgului Universităților din România. Evenimentul își propune să informeze absolvenții de gimnaziu și liceu din Republica Moldova despre admiterea în învățământul preuniversitar și universitar din România pentru anul academic 2024/2025. Сообщение Vrei să înveți în România? Absolvenții de gimnaziu și liceu sunt invitați la noua ediție a Târgului Universităților din România появились сначала на #diez.
09:45
La Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova s-a desfășurat simpozionul internațional cu tema Violența domestică și în bază de gen, ediția a X-a. Manifestarea științifică  a fost organizată de Catedra de medicină legală a universității noastre în parteneriat cu Societatea Medicilor Legiști Osteuropaverein Rechtsmedizin din Germania și Centrul de Medicină Legală din Moldova, în zilele de 31 mai și 1 iunie 2024. Сообщение La USMF s-a desfășurat un forum științific cu tema „Violența domestică și în bază de gen” появились сначала на #diez.
09:30
Digitalizarea serviciilor publice permite cetățenilor să faciliteze interacțiunea cu statul, iar companiilor guvernamentale să ofere informațiile necesare în timp redus și fără erori. Accesând toate serviciile guvernamentale digitalizate într-un singur loc, cetățenii își îmbunătățesc interacțiunea cu instituțiile guvernamentale devenind un partener de încredere în procesul transformării digitale. Acestea sunt doar câteva dintre concluziile celui mai mare eveniment digital din regiune – Moldova Digital Summit, care a avut loc în zilele de 6 și 7 iunie la Chișinău Сообщение Moldova Digital Summit: au fost prezentate servicii digitalizate pentru cetățeni, produse tehnologice inteligente și altele появились сначала на #diez.
9 iunie 2024
18:45
Săptămâna viitoare promite să fie plină de evenimente captivante, interesante și gratuite. Pentru a te ajuta să îți faci planurile cu prietenii, am pregătit o listă cu activități din care poți să alegi. Сообщение O listă cu evenimente la care să îți petreci timpul liber în săptămâna care urmează появились сначала на #diez.
17:30
Recenziile internauților ne-au ghidat de multe ori către instituții cu persoane amabile sau cafenele cu ecleruri de „cinci stele”. În era tehnologiei câteva clicuri ne pot crea ușor o impresie generală despre o bună parte dintre locațiile pe care urmează să le vizităm, iar universitățile nu sunt o excepție. Сообщение Câte steluțe oferă internauții universităților din Republica Moldova появились сначала на #diez.
16:30
Biroul relații cu diaspora din Republica Moldova lansează „Programul de susținere a revenirii de scurtă durată a membrilor diasporei cu experiență profesională avansată”. Programul își propune să valorifice capitalul uman și experiența profesională a diasporei înalt calificate pentru dezvoltarea instituțională, politică, economică, socială și culturală a țării și integrarea acesteia în Uniunea Europeană. Сообщение Ai o experiență de muncă de peste trei ani în diasporă? Vino acasă să spui despre ea появились сначала на #diez.
14:45
Moldova abundă în locuri pitorești care merită a fi vizitate, iar fiindcă o vacanță este mereu binevenită, am adunat în acest articol pensiunile și vilele din nordul țării, unde te vei putea reîncărca cu energie și emoții pozitive. Ca să-ți fie mai ușor să alegi opțiunea potrivită pentru tine, am inclus o scurtă descriere despre fiecare dintre ele, prețul cazării, datele de contact și locația. Сообщение Lista pensiunilor și vilelor din nordul Moldovei unde să te odihnești vara aceasta. Cât costă o noapte de cazare появились сначала на #diez.
12:45
Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a anunțat cod galben de caniculă în toată țara. Avertizarea meteorologică a fost prognozată pentru data de 10 iunie. Сообщение Cod galben de caniculă! Ce temperaturi vom avea la început de săptămână появились сначала на #diez.
12:30
Centru educațional Star Education și Institutul Francez din România invită muzicienii să se înscrie în cadrul programului SESAME. Proiectul oferă posibilitatea pentru 10 trupe din țările eligibile să se înscrie la tabere de creație care se vor desfășura la București. Сообщение Trupele muzicale din Moldova se pot înscrie la tabere de creație gratuite pentru a compune piese cu ajutorul unui producător român появились сначала на #diez.
11:00
E iunie, ceea ce înseamnă că a venit timpul pentru o nouă întâlnire la Clubul de carte #diez și Librăriile Cartier! Așteptăm cu nerăbdare să ne revedem în data de 29 iunie, la ora 13.00 la Librăria din Centru din municipiul Chișinău, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, numărul 126. Cartea despre care vom discuta este „Anii”, scrisă de Annie Ernaux. Сообщение Rememorarea a șase decenii de schimbări sociale și politice. În iunie, citim cartea unei scriitoare premiate cu Nobel появились сначала на #diez.
09:15
Când este vorba de vacanța de vară și ai nevoie de idei pentru a-ți petrece timpul liber, #diez vine în ajutorul tău cu câteva propuneri accesibile. Mai jos, îți prezentăm o listă cu activități care nu necesită să scoți prea mulți bani din buzunar, astfel încât să poți să te bucuri de momente plăcute și distractive fără ca acestea să îți afecteze bugetul. Сообщение O listă cu recomandări de activități pentru elevi în această vară. Unde să-ți petreci timpul liber появились сначала на #diez.
8 iunie 2024
18:00
Veste bună pentru amatorii de fotbal. Aeroportul Internațional Chișinău (AIC) a anunțat despre lansarea unei noi curse cu plecarea de la Chișinău spre Manchester, Marea Britanie. Zborurile vor avea loc din 20 decembrie, în fiecare zi de vineri. Сообщение Aeroportul Internațional Chișinău a anunțat despre lansarea unei noi curse: Chișinău-Manchester появились сначала на #diez.
17:30
De la începutul Recensământului populației și locuințelor (RPL) au fost recenzate peste 2,3 milioane de persoane și peste 1,5 milioane de locuințe. Biroul Național de Statistică (BNS) a anunțat că cea mai mare parte a recenzorilor deja și-au realizat obiectivele, iar până la finalizarea procesului de recenzare a mai rămas doar o lună. Сообщение Încă nu ai fost recenzat? Unde trebuie să suni și cum îți găsești recenzorul появились сначала на #diez.
16:15
Vrei să lansezi un start-up, dar nu știi de unde să începi? Startup Moldova a alcătuit o listă utilă de programe și oportunități disponibile în Moldova, concepute pentru a te sprijini, indiferent dacă ești doar la început de idee sau dacă te afli în plin proces de creare a MVP-ului tău. Сообщение O listă de programe și oportunități care te vor ajuta să începi un start-up de succes în Moldova появились сначала на #diez.
13:30
După ce am vorbit cu două tinere din Moldova care au făcut drumeție pe Camino de Santiago, am decis să realizăm un mic ghid pentru persoanele care își doresc să parcurgă acest traseu. Astfel, dacă și tu visezi să ajungi pe Camino, vezi mai jos ce trebuie să știi înainte de a porni la drum, ce pași trebuie să urmezi când decizi că chiar vrei să o faci și ce lucruri să iei cu tine ca să poți ajunge la destinația finală încântat(ă) de experiență. Сообщение Ce trebuie să știi dacă vrei să faci drumeție pe Camino de Santiago și ce lucruri să iei cu tine появились сначала на #diez.
12:15
Locuitorii din satul Cobani, de acasă și de peste hotare, au reușit să colecteze peste 115 000 de lei ca să repare podul din sat care face legătură cu zona de odihnă Vatra Horelor, un punct turistic important pentru regiune. Pe lângă oamenii din sat, la bugetul total necesar au mai contribuit autoritățile și donatorii internaționali. Сообщение (foto) Cum localnicii din satul Cobani au pus mână de la mână pentru a repara un pod din localitate появились сначала на #diez.
10:30
Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale (CMJI) urmează să lanseze cea de-a 17-a ediție a Taberei de vară de jocuri intelectuale (TVJI). În acest sens, asociația este în căutare de voluntari care vor contribui la organizarea activităților și vor completa echipa organizatorică. Сообщение Participă în calitate de voluntar(ă) la o tabără de jocuri intelectuale. Înscrierile sunt deschise pentru tinerii care au între 15 și 20 de ani появились сначала на #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.