Horoscop 27 mai – zodia care poate să ia acei bani pe care-i cere de ceva vreme

Omniapres, 27 mai 2024 07:10

Horoscop 27 mai – o zi cu rezolvări. O să porniți cu toate motoarele în funcțiune și o să avem spor, c-or să ne mai ajute și cei care cred în noi. GEMENI O să aveți suficientă energie ca să rezolvați și restanțe și să v-apucați și de acel proiect cu care să dați lovitura […] The post Horoscop 27 mai – zodia care poate să ia acei bani pe care-i cere de ceva vreme appeared first on Omniapres.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Omniapres

Acum 2 ore
10:40
Cota de popularitate a preşedintelui Franţei, Emmanuel Macron, s-a prăbuşit cu cinci puncte în iunie faţă de luna mai, 26% dintre francezi fiind mulţumiţi de acţiunile sale, iar cota de popularitate a premierului Gabriel Attal a scăzut cu patru puncte, la 41%, potrivit unui sondaj Ifop pentru Le Journal du Dimanche . Potrivit sondajului, care […] The post Cota de popularitate a preşedintelui Emmanuel Macron a scăzut cu cinci puncte în iunie faţă de luna mai appeared first on Omniapres.
Acum 4 ore
09:30
Pe măsură ce alegerile parlamentare din 4 iulie se apropie, extrema dreaptă britanică se confruntă cu un progres în sondaje, apropiindu-se – sau chiar depășind – de Partidul Conservator, aflat la guvernare, scrie Le Figaro. Liderul partidului britanic de extremă dreapta Reform UK, Nigel Farage , a susținut că Occidentul a „provocat” războiul din Ucraina prin […] The post Nigel Farage: Occidentul a „provocat” războiul din Ucraina appeared first on Omniapres.
08:50
Horoscop 23 iunie – o zi cu vești bune. O să luăm pulsul orașului, al cartierului, putem să ne plimbăm și prin împrejurimi și să întreținem, la cald, relațiile cu cei care contează pentru noi. RAC Întâlniri care să vă bine dispună, poate se căsătorește cineva care e important pentru voi și o să fie […] The post Horoscop 23 iunie – unei zodii i se poate face o ofertă de afaceri greu de refuzat appeared first on Omniapres.
Acum 24 ore
13:00
”Preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a semnat decretul privind începerea negocierilor de aderare la UE. Felicitări tuturor fraţilor noştri de peste Prut! Este un pas important pe drumul vostru european, drum pe care România vă va fi alături!”, a transmis Nicolae Ciucă, vineri, într-o postare pe Facebook. Vila la Pașcani la doar 13 500 € […] The post Nicolae Ciucă: Sunt convins că pe măsură ce fonduri europene vor ajunge în localităţile de peste Prut, susţinerea pentru UE va creşte în Moldova appeared first on Omniapres.
Ieri
09:00
Procurorul șef-adjunct al Procuraturii Anticorupție (PA), Octavian Iachimovschi, a comentat declarațiile ministrului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, privind dosarul construcției drumului Leova-Bumbăta. Procurorul a explicat într-un interviu pentru Rlive că în asemenea cazuri nu angajații procuraturii decid cât trebuie să coste un drum, dar sunt implicați specialiști din afara instituției. Mai mult, în acest […] The post VIDEO: Iachimovschi îi răspunde lui Spînu: „Nu decide procurorul cât costă ceva sau care e gradul de alcoolemie al cuiva” appeared first on Omniapres.
07:00
Horosocp 22 iunie – Lună Plină, cu stare bună. O să avem chef de plimbare, de distracție și o să profităm la maximum de inițiativele pe la diverse evenimente. RAC Se poate să primiți o invitație la o ceremonie, pare să fie un moment special și o să revedeți prieteni pe care nu i-ați mai […] The post Horoscop 22 iunie – SCORPION – se poate să vă duceți la o reuniune appeared first on Omniapres.
21 iunie 2024
21:30
Procuratura Anticorupție (PA) riscă să intre într-o capacitate redusă de activitate. Despre asta a avertizat, nu pentru prima dată, procurorul-șef adjunct al PA, Octavian Iachimovschi, care a fost invitat la emisiunea „Realitatea te privește” Acesta s-a referit la demisia celor nouă procurori, pe fondul procesului de evaluare a averii și integrității angajaților din sistemul justiției. […] The post Iachimovschi: Procuratura Anticorupție (PA) riscă să intre într-o capacitate redusă de activitate appeared first on Omniapres.
20:50
Centrul Internațional pentru Apărarea Drepturilor Omului și Democrației va fi gazda unei conferințe privind protecția libertăților ca valoare fundamentală a unei democrații Centrul Internațional pentru Apărarea Drepturilor Omului și Democrației (CIADOD) va organiza, în 25 iunie, la Chișinău, o conferință internațională de amploare, dedicată unor probleme stringente, precum libertatea de exprimare, buna guvernare, statul de […] The post Organizația internațională fondată de Stanislav Pavlovschi organizează la Chișinău o conferință appeared first on Omniapres.
17:00
Kremlinul a apreciat vineri că potenţiala aderare a Republicii Moldova la UE este o chestiune suverană a acestei foste republici sovietice, adăugând însă că mulţi cetăţeni ai Republicii Moldova doresc de asemenea legături apropiate cu Rusia, relatează Reuters. Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a făcut aceste comentarii după ce președintele Republicii Moldova Maia […] The post Kremlinul este supărat de inițierea negocierilor de aderare a Republicii Moldova la UE appeared first on Omniapres.
16:10
Politica nu se limitează la regiunea Harkov, au spus oficialii americani, scrie Politico SUA i-au spus Ucrainei că poate folosi arme furnizate de americani pentru a lovi orice forță rusă care atacă de peste graniță – nu doar pe cele din regiunea de lângă Harkov, potrivit oficialilor americani. Schimbarea subtilă a mesajelor – despre care […] The post SUA spun că Ucraina poate lovi „oriunde” în interiorul Rusiei appeared first on Omniapres.
16:00
Renato Usatîi liderul Partidului Nostru, a venit cu un mesaj de condoleanțe în legătură cu trecerea în neființă a scriitorului Spiridon Vangheli Exprim sincere și profunde condoleanțe în legătură cu trecerea în neființă a scriitorului Spiridon Vangheli. Patrimoniul pe care l-a lăsat în urma sa va dăinui în inimile cititorilor și va continua să inspire […] The post Renato Usatîi a venit cu un mesaj de condoleanțe în legătură cu trecerea în neființă a scriitorului Spiridon Vangheli appeared first on Omniapres.
14:10
În perioada 18-21 iunie 2024, procurori din cadrul Procuraturii Generale, Procuraturii Anticorupție, Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale și Procuraturii mun. Chișinău participă la Conferința Internațională Anticorupție (IACC 2024), care are loc la Vilnius, Lituania. Evenimentul este cel mai important forum global pentru reunirea șefilor de stat și funcționarilor publici, societății civile, jurnaliști, […] The post Veronica Dragalin: Societatea civilă și jurnaliștii ar trebuie să promoveze încrederea societății în sistemul de justiție appeared first on Omniapres.
14:10
În instituțiile de învățământ superior din Republica Moldova, cu finanțare de la bugetul de stat, vor fi admise 8697 persoane. Cabinetul de miniștri a aprobat planurile de admitere în învățământul superior pentru anul de studii 2024-2025, pliate pe necesitățile pieții muncii inclusiv, transmite Admiterea.md. Cele mai multe locuri bugetare vor fi oferite pentru domeniile: științe […] The post Admiterea.md: În instituțiile de învățământ superior cu finanțare de la bugetul de stat vor fi admise 8697 persoane appeared first on Omniapres.
13:20
Ce se va întâmpla în Republica Moldova în viitorul apropiat, care va fi rezultatul alegerilor prezidențiale de anul acesta și, în perspectivă, cum va arăta anul electoral 2025, sunt câteva dintre subiectele aboradate de analistul, sociologul și profesorul Dan Dungaciu, invitatul emisiunii „Puterea a patra” de la N4. Analizând scena politică actuală din Republica Moldova, […] The post Dan Dungaciu: „Dacă nu găsiți un lider care să preia polul social-democrat, proiectul pro-european va ajunge în zona gri” appeared first on Omniapres.
Mai mult de 2 zile în urmă
10:00
Partidul Nostru a propus efectuarea unui audit la Direcția Reparații și Construcția Drumurilor Bălți pentru a scoate întreprinderea din criză Eduard Pleșca, consilier al Partidului Nostru în Consiliul Municipal Bălți, a propus efectuarea unui audit independent al Întreprinderii Municipale „Direcția Reparații și Construcția Drumurilor Bălți” (DRCD). Auditul este necesar pentru a identifica încălcările care au […] The post Partidul Nostru a propus efectuarea unui audit la Direcția Reparații și Construcția Drumurilor Bălți pentru a scoate întreprinderea din criză appeared first on Omniapres.
08:50
Horoscop 21 iunie – o zi cu de toate. O să ne putem deplasa cu ușurință, o să ne alegem cu grijă prietenii, care să ne însoțească în escapadele turistice și o să ne simțim în elementul nostru. RAC Un program încărcat și cu probleme de serviciu și cu treburi personale, dar poate plecați pe […] The post Horoscop 21 iunie – o zodie pentru care pot începe schimbări majore astăzi appeared first on Omniapres.
08:50
Expertul în drept constituțional, Teodor Cârnaț, crede că ceea ce s-a întâmplat în Parlament, cu votul dat unui amendament declarat astăzi ne constituțional de Înalta Curtea, ar trebui să constituie obiectul unei investigații penale din partea Procuraturii Anticorupție. „Odată ce Curtea Constituțională a ajuns la concluzia că acest amendament este neconstituțional, înseamnă că cineva l-a […] The post Amendamentul lui Marian probabil cineva l-a băgat cu sila în Parlament, prin abuz sau mită? PA să investigheze appeared first on Omniapres.
20 iunie 2024
19:20
România va dona sistemul PATRIOT Ucrainei, cu condiția să obțină în schimb un sistem similar sau echivalent, care să acopere nevoia de asigurare a protecției spațiului aerian național, transmite NEXTA.RO. „Decizia luată astăzi este o variantă mortală pentru România!”, a avertizat Cozmin Gușă. Analistul politic a explicat că: „România nu pierde doar miliardul sau miliardele […] The post Decizia de donare a sistemului PATRIOT este mortală pentru România, de azi suntem în război și mare pericol appeared first on Omniapres.
18:00
Nici în comunicatul oficial al Palatului Cotroceni și nici din relatările obținute de HotNews.ro din interior nu s-a confirmat existența niciunui „raport negativ” al Armatei pentru cedarea sistemului Patriot, raport negativ invocat masiv public cu o zi înainte. „Dimpotrivă, MApN a spus astăzi, la CSAT, că e de acord”, a relatat o sursă politică pentru […] The post ULTIMA ORĂ: Dispariția misteriosului „raport negativ al Armatei române” în chestiunea cedării rachetelor Patriot către Ucraina appeared first on Omniapres.
15:20
În ultimii ani a fost înregistrată o creștere majoră a prețurilor la apartamente și la imobiliare. Potrivit deputaților Radu Marian și Marina Morozova, printre motivele care au dus la acest fenomen se numără fraudele și evaziunile fiscale. Cu scopul contracarării acestei probleme, cei doi deputați au prezentat un proiect de lege care prevede reglementarea activității […] The post Agenții imobiliari ar putea fi obligați să ofere bon de plată și să dețină o autorizație pentru a putea activa appeared first on Omniapres.
13:10
Lucrările pentru amenajarea punctului de trecere a frontierei Leova – Bumbăta, a drumului de acces și a parcării pentru camioane au fost încheiate, recepția în cazul drumului având loc fără reprezentanții Primăriei Leova care au refuzat să participe ,,până la finalizarea investigației” procurorilor, scrie Adevărul.ro. Alexandru Bujorean, primarul orașului Leova din partea Ligii Orașelor și […] The post ADEVĂRUL: Scandal din cauza construcției unui punct de trecere la frontiera cu România appeared first on Omniapres.
13:00
Fracțiunile PSRM și PAS din Consiliul Municipal Bălți au blocat din nou proiectul de reparație a străzii Dovator, ca alternativă pe perioada reconstrucției a unei alte străzi mari din Bălți – Kiev. La ședința de joi a consiliului, socialiștii și membrii PAS au refuzat să susțină includerea pe ordinea de zi a finanțării acestui proiect. […] The post Socialiștii, PAS și oamenii lui Grigorișin din Consiliul Municipal Bălți blochează din nou proiecte de reparație a drumurilor appeared first on Omniapres.
12:10
Armata României nu aprobă donarea sistemului Patriot către Ucraina, au dezvăluit surse, în exclusivitate, la Digi24. Raportul Ministerului Apărării Naționale (MApN) a fost trimis deja președintelui Klaus Iohannis, pentru că joi o să aibă loc ședința CSAT în care se va discuta despre transferul rachetelor românești în Ucraina. 0 seconds of 3 minutes, 28 secondsVolume […] The post Ministerul Apărării din România este împotriva transferului lui Patriot în Ucraina appeared first on Omniapres.
11:50
Igor Munteanu, președintele CUB declară că ar prefera ca acest guvern să lupte pentru lucrurile pe care le cer cetățenii (pensii și salarii decente, investiții stabilie în economie, cercetare și inovare durabilă, educație de calitate), iar reușitele să ne ajute să ieșim din sărăcie 1. Ministrul Spânu susține pe Telegram că guvernul VA CONSTRUI locul […] The post Igor Munteanu: Anunțul făcut de guvern despre construcția unui viitor Stadion Național pare delirant, dar și comic appeared first on Omniapres.
11:10
Fostul ministru al Justiției Fadei Nagacevschi explică politica ,,struțului” și dublele standarde Președinta Maia Sandu ține minte bine cazul Ceaus, judecătorul ucrainean răpit de pe teritoriul Republicii Moldova în anul 2021. Și presa liberă cunoaște acest caz de interes public major care a zguduit țara, notează fostul ministru al Justiției Fadei Nagacevschi. Iată că CEDO […] The post Nagacevschi: Maia Sandu ține minte bine cazul Ceaus, dar preferă să tacă când CEDO a comunicat cazul appeared first on Omniapres.
10:50
Valul de dispariții în Grecia a început cu Michael Mosley, un medic și cunoscut prezentator TV din Marea Britanie, care a fost găsit mort la începutul acestei luni, după ce a făcut o drumeție la temperaturi caniculare pe insula grecească Symi. Cazul lui Michael Mosley a fost doar primul din seria de decese și dispariții […] The post Cum se explică valul de turiști dispăruți sau decedați în Grecia appeared first on Omniapres.
10:40
Șor și PAS au nevoie unii de alții, o spune liderul PLDM, Vlad Filat “În momentul în care supui oamenii în aeroport unui tratament inuman cu folosirea unor metode barbare, iar între timp funcționează neatinse de nimeni Orheiland, magazinele sociale și multe alte activități, asta arată că lupta cu Șor este o fumigenă. Șor și […] The post Vlad Filat declară că Șor și PAS au nevoie unii de alții appeared first on Omniapres.
10:00
Revolut, populara aplicație financiară, își retrage serviciile din Republica Moldova, potrivit unui mesaj afișat pe conturile utilizatorilor. Decizia, care va intra în vigoare începând cu 20 iulie 2024, a fost comunicată astfel: „Ne pare rău să vă informăm că am decis să întrerupem Revolut Lite servicii, în vigoare din 20 iulie 2024. Aceasta nu a […] The post Revolut, populara aplicație financiară, își retrage serviciile din Republica Moldova appeared first on Omniapres.
09:50
“Moldova are nevoie de un lider adevărat, nu de un funcționar nr.1, ci de un președinte, care să-i unească pe toți”, a declarat liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi în emisiunea online “Puterea e în Adevăr!”. Potrivit lui Renato Usatîi, un astfel de lider “cu voința, inteligența și caracterul său puternic poate să scrie o pagină […] The post Renato Usatîi: Moldova are nevoie de un lider adevărat, de un președinte care să-i unească pe toți appeared first on Omniapres.
09:00
Să amintim despre declarațiile stranii a lui Popescu precum că în 1992, în Republica Moldova a fost un război civil, iar în teza de doctorat a scris că Federația Rusă și armata a 14 a intrat în Republica Moldova și a oprit războiul sângeros. Explicați-i acum și Ucrainei că armata rusă vine să oprească războiul […] The post VIDEO: Tudor Ulianovschi declară că Nicu Popescu promovează o agendă care nu este întocmai cu interesele Moldovei appeared first on Omniapres.
08:30
Horoscop 20 iunie – o zi a schimbărilor. Sunt lucruri mărunte pe care le putem modifica și să ne fie și nouă și celor din jurul nostru bine ca să ne îmbunătățim calitatea vieții. RAC Se observă inițiative care să vă propulseze în carieră și să vă croiți alt drum, că vreți să valorificați toată […] The post Horoscop 20 iunie – o zodie poate să ia mai mulți bani appeared first on Omniapres.
19 iunie 2024
15:50
Dacă Oazu Nantoi făcea declarații similare despre dansatoarele de la Ansamblul “JOC” în Europa, “era chemat, i s-ar fi pus câte un “ukol” (injecție n. INDEX) în vână și creier, și dus “la durkă” (spitaltul de boli psihice n. INDEX). Așa a reacționat președintele Partidului Nostru Renato Usatîi la afirmația deputatului PAS, care a comparat […] The post Usatîi i-a amintit lui Nantoi despre florile depuse la monumentele din Moscova appeared first on Omniapres.
15:30
  Republica Moldova și România își propun să creeze pachete comune pe segmentul turismului medical pentru a deveni o destinație atractivă în această parte a Europei. Anunțul a fost făcut de președintele Asociației Române pentru Turism Medical, Alexandru Constantin, în cadrul dezbaterii publice „Parteneriatul moldo-român în domeniul turismului, strategii comune de dezvoltare”, organizată de Agenția […] The post România și Republica Moldova vor avea pachete comune destinate turismului medical pentru cetățenii străini care vor tratamente mai ieftine appeared first on Omniapres.
15:20
Vlad Filat declară că la ora actuală CNAM plătește pentru serviciile de sănătate primară, ca număr de populație calculat, pentru 3 milioane de cetățeni. Noi nu suntem 3 milioane. Într-o analiză foarte simplă o să vedem că, din banii transmiși în sistem din impozitele plătite de cetățeni, 500 milioane de lei se duc nu în […] The post Vlad Filat: 500 milioane de lei se duc nu în servicii de sănătate appeared first on Omniapres.
14:00
România continuă dialogul aprofundat cu Republica Moldova, pentru a acorda Chișinăului tot sprijinul necesar în procesul de aderare la Uniunea Europeană. Declarația aparține președintelui Senatului român, Nicolae Ciucă, și a fost făcută la o întrevedere cu președinta Comisiei parlamentare politică externă și integrare europeană, Ina Coșeru. Potrivit oficialului român, este obligatorie combaterea dezinformărilor și a […] The post Nicolae Ciucă: România acordă Chișinăului tot sprijinul necesar în procesul de aderare la UE appeared first on Omniapres.
13:30
Primăria Chișinău a inaugurat un nou teren sportiv multifuncțional la LT „Alexandru Ioan Cuza”, continuând astfel investițiile în infrastructura sportivă din cadrul instituțiilor de învățământ din cartierul Poșta Veche al capitalei. Pe noul stadion, elevii vor putea practica fotbal, baschet, volei, rugby și alte activități sportive. Cu această ocazie, am reiterat suportul Primăriei Chișinău pentru […] The post FOTO: Primăria Chișinău a inaugurat un nou teren sportiv multifuncțional appeared first on Omniapres.
13:20
„În alegerile prezidențiale voi lupta împotriva Maiei Sandu și a lui Dodon”, a declarat președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi. Politicianul a amintit că încă din anul trecut a declarat deschis că va candida la alegerile prezidențiale, spre deosebire de Igor Dodon care intenționează să candideze, dar mimează susținerea unui candidat comun. „Dodon minte mereu. El […] The post Renato Usatîi: În alegerile prezidențiale voi lupta împotriva Maiei Sandu și a lui Dodon appeared first on Omniapres.
13:10
Publicația rusă Nezavisimaia Gazeta scrie într-o analiză publicată marți că planurile Ungariei – care preia de la 1 iulie președinția rotativă a UE – de a proteja minoritatea maghiară din regiunea ucraineană Transcarpatia dă apă la moară separatiștilor nerecunoscuți din regiunea moldoveană Transnistria, potrivit Rador. Reamintim că Transnistria și-a declarat independența după un conflict cu […] The post Presa rusă scrie că planurile Ungariei la șefia UE ajută separatiștii pro-ruși din Transnistria appeared first on Omniapres.
11:20
Marina Tauber declară că a depus o solicitare adițională la Serviciul de Informații și Securitate cu privire la situația din data de 14 iunie, când deputaților le-a fost blocat accesul la ședință. Astfel, am aflat de la unii martori că persoane suspecte îmbrăcate civil, care au refuzat să se identifice, vorbeau între ele într-o limbă […] The post Marina Tauber: Avem îndoieli rezonabile că în Parlament se aflau și cetățeni străini appeared first on Omniapres.
11:10
Un atac cu drone ruseşti asupra regiunii Liov din vestul Ucrainei, care se învecinează cu Polonia, membră a NATO, a rănit un om şi a avariat o clădire rezidenţială cu mai multe etaje, a declarat miercuri primarul oraşului, transmite Reuters. Atacul cu dronă din satul Malekhiv din districtul oraşului Liov a avariat, de asemenea, zeci […] The post Atac cu drone ruseşti în regiunea Liov, aproape de Polonia appeared first on Omniapres.
10:00
WhatsApp, Signal, Messenger…Conversațiile dvs. online ar putea fi mai puțin protejate în viitor. UE voteaza miercuri 19 iunie un proiect de regulament european c intenționează să oblige furnizorii de mesagerie să scaneze mesajele utilizatorilor pentru a detecta conținutul de pornografie infantilă, scrie RTL Se poate găsi un echilibru între lupta împotriva criminalității online împotriva copiilor […] The post UE votează un regulament care va pune capăt comunicațiilor private online: “o formă fără precedent de supraveghere în masă” appeared first on Omniapres.
10:00
Curtea de Apel Chișinău urmează să pronunțe miercuri, 19 iunie, decizia definitivă în litigiul Roman Statnîi vs Alexandr Stoianoglo, în care fostul subordonat al ex-procurorului general își apără onoarea și reputația profesională, scrie anticoruptie.md. La începutul lunii februarie curent, Stoianoglo a contestat decizia primei instanțe, care l-a obligat să-i achite un prejudiciu moral de un leu […] The post Curtea de Apel Chișinău va pronunța astăzi decizia definitivă în litigiul dintre Statnîi și Stoianoglo appeared first on Omniapres.
07:10
Horoscop 19 iunie – o zi cu neprevăzute. O să dăm de surprize la tot pasul și n-o să lăsăm garda jos, o să fim pe fază! GEMENI Se așteaptă un răspuns de la voi, referitor la o relație care se poate desfășura frumos dacă vă simțiți pregătiți pentru așa ceva – vă gândiți. Aflați […] The post Horoscop 19 iunie – BERBEC – o să vă lăsați convinși să dați drumul unui proiect appeared first on Omniapres.
18 iunie 2024
18:50
Deputații care reprezintă blocul Victorie s-au adresat oficial către șeful Serviciului de Informații și Securitate, Alexandru Musteață și către șeful Serviciului Protecție și Pază de Stat, Vasile Popa, cerând explicații de ce mai mulți deputați nu au fost admiși la ședința Parlamentului de vinerea trecută. O adresare similară a fost către președintele Parlamentului Igor Grosu. […] The post Deputații care reprezintă blocul Victorie cer explicație appeared first on Omniapres.
09:10
Liderii UE nu au ajuns încă la o decizie cu privire la un al doilea mandat pentru Ursula von der Leyen în funcţia de preşedinte al Comisiei Europene. „Scopul de astăzi nu a fost de a lua o decizie. Acest lucru este planificat pentru săptămâna viitoare”, a anunţat preşedintele Consiliului European, Charles Michel, după dineul […] The post Liderii UE nu reușesc să ia o decizie privind cel de-al doilea mandat al Ursulei von der Leyen appeared first on Omniapres.
09:00
Horoscop 18 iunie – o zi cu reușite. O să dăm dovadă de sinceritate în fața noastră în primul rând și apoi a celorlalți și o să facem o schimbare de macaz, să ne putem bucura de viață. GEMENI Aveți idei inspirative și o să vă ocupați de lucruri care vă fac plăcere că e […] The post Horoscop 18 iunie – o zodie va recupera niște bani appeared first on Omniapres.
17 iunie 2024
22:30
Rod Stewart a fost huiduit la un concert în Germania. Legenda muzicii cânta la Leipzig, vineri seara, când steagul ucrainean a fost proiectat pe un ecran video, urmat de o imagine a președintelui Volodimir Zelenski. Momentul a stârnit aplauze, dar și strigăte dezaprobatoare în public. Atât aplauze, cât și huiduieli au putut fi auzite de […] The post Rod Stewart a fost huiduit la un concert în Germania, în timpul unui moment dedicat Ucrainei și președintelui Zelenski appeared first on Omniapres.
22:20
Vladimir Putin continuă epurările de la Ministerul Apărării începute în luna mai cu demiterea lui Serghei Șoigu. Liderul de la Kremlin a demis luni patru adjuncți ai ministrului apărării și a făcut noi numiri pentru posturile vacante, printre care și verișoara sa Anna Tsivileva. Remanierea lui Putin de luni, de la Ministerul Apărării, marchează cea […] The post Vladimir Putin își numește o verișoară ca adjunct la Ministerul Apărării appeared first on Omniapres.
21:50
Fondul Monetar Internațional (FMI) și Banca Mondială (BM) sînt de fapt niște instituții financiare care încearcă să combine interesele geopolitice ale fondatorilor săi cu partea economică. Opinia a fost expusă de fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Ion Chicu, în cadrul unui interviu. Potrivit lui, aceste două instituții financiare nu sînt simpli parteneri de dezvoltare, așa […] The post Ion Chicu: FMI și BM încearcă să combine interesele geopolitice și partea economică appeared first on Omniapres.
10:40
Ilan Șor declară că la ordinul direct al lui Sandu și Recean, aeroportul din Chișinău nu a acceptat un avion al companiei Flyone care venea de la Erevan. La bord se aflau aproape 200 de persoane. Au fost condamnați la chinuri, au fost insultați în propria lor țară. Nu contează ce partid reprezintă. Sunt cu […] The post Ilan Șor: Aproape 200 de persoane au fost condamnate la chinuri și insultați în propria lor țară appeared first on Omniapres.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.