Capricornii prind aripi: Vezi ce-ți prezic astrele

UNIMEDIA, 25 mai 2024 08:30

Conjuncția planetară de astăzi aduce oportunități de reorganizare și de distracție, dar și momente de introspecție pentru toate semnele zodiacale. Arhetipurile astrologice ne îndeamnă să ne urmăm inima și intuiția, dar să fim și pregătiți pentru adevăruri neașteptate. Horoscopul zilei ar putea dezvălui indicii personalizate despre cum să navigăm prin aceste energii cosmice.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 10 minute
10:50
Creștinii ortodocși sărbătoresc astăzi Sfântă Treime, Cincizecimea, cunoscută în popor drept Duminica Mare. Cu acest prilej, fostul șef de stat, Igor Dodon, a adresat un mesaj de felicitare cetățenilor: „Fie ca Bunul Dumnezeu să ne ocrotească Moldova și poporul nostru pașnic și muncitor”.
Acum 30 minute
10:30
Importurile de energie electrică ale României, pe fondul deficitului cauzat de închiderea de capacități de producție, se vor majora și mai mult. În Strategia energetică, Guvernul de la București s-a angajat să preia în totalitate alimentarea cu energie a Republicii Moldova, motivând că securitatea sa energetică ar fi indisolubil legată de cea a vecinilor de peste Prut, scrie National.ro. Sectorul energetic național trebuie să aibă capacitatea de a asigura întreaga necesitate a Republicii Moldova, pe perioadă nedeterminată, sub orice circumstanță”, a decis Executivul.
Acum o oră
10:10
Doi bărbați cu cagule pe cap au provocat panică la un teren de joacă din satul Semeni, raionul Ungheni. Aceștia voiau să însceneze răpirea unui localnic, pentru a-i face o farsă, dar au greșit adresa, anunță Poliția, care investighează cazul.
Acum 2 ore
09:50
Cristian Molnar este căutat acum pe malul râului Natisone, la Premariacco, în Friuli, după ce salvatorii au scotocit defileele periculoase ale râului, "atât cât a fost posibil să caute", a explicat primarul localităţii, Michele De Sabata, citat de News.ro.
09:30
„Niciodată să nu scrii apartamentul pe soție, că femeia o să vezi ce va face”. Anatol Melnic susține că a auzit de multe ori această frază, din partea bărbaților. Totuși, el a procedat invers și nu regretă. Care este motivul deciziei sale și ce le răspunde persoanelor care nu sunt de acord cu el, prezentatorul a dezvăluit în cadrul unui podcast cu Titania.
09:10
Pe 23 iunie, diverse domenii precum educația, diplomația și cultura au marcat momente definitorii în istorie.
Acum 4 ore
08:50
Astăzi, Moldova are parte de o zi predominant înnorată, conform datelor oferite de Serviciul Hidrometeorologic de Stat.
08:30
Horoscopul zilnic poate dezvălui indicii personalizate despre cum să navigăm aceste ape astrale.
07:20
Astăzi, Moldova se confruntă cu o zi predominant înnorată, conform datelor oferite de Serviciul Hidrometeorologic de Stat.
Acum 24 ore
20:10
Fostul prim-ministru Vlad Filat crede că schema de corupție de la Interpol, biroul Moldova, nu s-ar fi descoperit, dacă nu interveneau autoritățile de drept din Franța și Biroul Federal de Investigații SUA (FBI). „Această situație, ieșită din orice apreciere logică, a început în 2022, când PAS avea un an și jumătate de guvernare și a continuat până în prezent, pentru care fapt guvernarea PAS trebuie să poarte responsabilitatea, atât penal cât și politic”, a declarat liderul PLDM la Puterea a Patra de la N4.
19:50
Taylor Swift a făcut un selfie regal perfect înainte de concertul său de la Wembley, pozând alături de prinţul de Wales şi de doi tineri fani ai muzicii sale, prinţul George şi prinţesa Charlotte, relatează bbc.com, citat de news.ro.
19:30
Pentru a preveni incidentele neplăcute în timpul vacanței estivale, cetățenii sunt sfătuiți să ia măsuri de precauție pentru protejarea locuințelor și bunurilor personale.
19:00
Populara aplicație financiară Revolut își anunță utilizatorii că își retrage serviciile din Moldova, începând cu 20 iulie. Ministrul Economiei, care a anunțat „vestea grozavă” pe rețele, acum un an, despre venirea Revolut pe piața noastră, nu a ieșit cu vreo explicație. În schimb, ministerul pe care îl conduce a postat un mesaj.
18:30
Un incendiu de pădure pe insula turistică grecească Hydra, în apropiere de Atena, a fost declanşat vineri seară de focuri de artificii trase de pe un iaht, au reclamat sâmbătă pompierii sezonieri, potrivit presei internaţionale, citată de news.ro.
18:10
Directorul interimar al Agenției de Stat a Drumurilor este pus sub învinuire, în dosarul penal care investighează modul în care a fost construit drumul Leova-Bumbăta. „Investigația nu tratează doar prețul, sar și faptul straniu că lucrările au început până la decizia Comisiei pentru Situații Excepționale și cu mult până la încheierea contractului”, a declarat Octavia Iachimovschi, șef-adjunct la Procuratura Anticorupție, la o emisiune de la Realitatea.md
17:50
Federaţia Austriacă de Fotbal (ÖFB) s-a distanţat în mod deschis, sâmbătă, de un mesaj de extremă dreapta afişat de fanii austrieci în timpul meciului de vineri, de la Euro 2024, împotriva Poloniei, relatează La Libre, citat de news.ro.
17:00
Consiliera președintei Maia Sandu în domeniul culturii și relațiilor interetnice, Angela Brașoveanu, a confirmat pentru newsmaker.md că ea este cea care l-a sunat pe directorul artisctic al Teatrului „Luceafărul” din Chișinău, Slava Sambriș, în contextul scandalului spectacolului „Invizibil”, care a fost anulat. Angela Brașoveanu a explicat că face parte din atribuțiile sale de serviciu „să se informeze despre evenimentele din domeniul culturii”.
16:40
Patru membri ai celei mai bogate familii din Marea Britanie, Hinduja, au primit pedepse cu închisoarea în Elveţia, pentru exploatarea personalului adus din India pentru a lucra la vila lor din Geneva, transmite BBC, potrivit news.ro.
16:10
Fostul șef al statului, împreună cu membrii Comitetului Executiv PSRM, deputați, consilieri municipali, activiști și reprezentanți ai „Gărzii Tinere”, conducerea şi membrii Uniunii Ofițerilor din Republica Moldova au depus flori la Flacăra Eternă de la Memorialul Gloriei Militare „Eternitate” din Chișinău. „Astăzi, 22 iunie, ziua în care se împlinesc 83 de ani de la începutul Marelui Război pentru Apărarea Patriei, cinstim memoria celor care au căzut în luptele cu invadatorii fasciști”, a declarat liderul socialiștilor, Igor Dodon.
15:50
Deputatul Marina Tauber, membră a Blocului Victorie, efectuează o vizită la Moscova, Federația Rusă, unde s-a întâlnit cu deputații Dumei de Stat a Federației Ruse, Kazbek Taisaev — prim-vicepreședinte al Comitetului Dumei de Stat pentru afaceri CSI, integrare euroasiatică și relații cu compatrioții, și Aliona Arșinova, vicepreședinte al fracțiunii „Rusia Unită” în Duma de Stat, președinte al ONG-ului „Eurasia”.
15:30
O nouă licitație organizată de Galeriile Artmark, intitulată „De la Chronos la Hermes” pune la dispoziția colecționarilor câteva loturi remarcabile: bijuterii și decorative ce au aparținut celebrei cântărețe Maria Tănase.
15:10
Curtea Supremă a Statelor Unite a menţinut o lege federală care face ca persoanele aflate sub ordin de restricţie pentru violenţă domestică să deţină arme, oferind o victorie administraţiei preşedintelui Joe Biden, deoarece judecătorii au optat să nu extindă şi mai mult drepturile asupra armelor de foc, după o extindere majoră în 2022, transmite Reuters, citat de news.ro.
14:40
Prima instanță a pronunțat sentința în cauza inițiată după o plângere depusă de Marin Pavlescu, tânărul homosexual, care anterior a dezertat din Armata Națională pentru că era hărțuit. Acesta l-a dat în judecată pe un moldovean care i-a trimis mesaje și l-a amenințat cu moartea, pentru că „este homosexual”. Magistrata a aplicat o amendă usturătoare și a dictat și despăgubiri morale în favoarea lui Pavlescu. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel, în 15 zile.
14:10
Dacă în 2010 oamenii au generat circa 2 zettabytes de date, atunci volumul de date generat în 2023 este estimat la circa 120 zettabytes. Specialiștii prognozează că în 2025 vor fi generați circa 181 zettabytes de date. Sunt date prezentate de economistul Vadim Ceban, președintele companiei MoldovaGaz, care consideră că țara noastră ar putea deveni un punct atractiv pentru construcția centrelor de date.
13:30
Agenția Servicii Publice a operat mai multe modificări privind organizarea examenelor auto din municipiul Soroca. Astfel, începând cu 1 iulie 2024, în cadrul secției de calificare a conducătorilor auto din localitate va putea fi susținută doar proba teoretică a examenului auto.
13:10
Diplomatul și candidatul la alegerile prezidențiale, Tudor Ulianovschi, a avut un schimb de opinii cu liderul social-democrației germane și europene, Cancelarul Olaf Scholz, ambii participând la Summit-ul pentru o Guvernare Progresistă - 2024” de la Berlin. Potrivit ex-ministrului Ulianovschi, interlocutorii au avut o discuție utilă despre viitorul social-democrației europene în Republica Moldova. Despre acest lucru, Tudor Ulianovschi a anunțat pe canalul său de telegram.
13:00
Preşedintele tunisian Kais Saied l-a demis pe Brahim Chaibi, ministrul afacerilor religioase, în urma unor critici ample apărute după moartea a zeci de tunisieni care participau la pelerinajul Haji, a anunţat vineri preşedinţia, citată de Reuters și news.ro.
12:30
Expertul în drept constituțional, profesorul Teodor Cârnaț, califică drept ilegală decizia președintei Maiei Sandu de a-i retrage lui Igor Gorgan gradele militare, după o investigație jurnalistică despre mesaje trimise unui presupus curator din forțele rusești. „Dar dacă vine o sentință de achitare? Cum tu îi restabilești gradul de general? Sănătatea? Demnitatea? Familia? Gorgan a fost cântărit, folosit, judecat și aruncat la gunoi, iar cineva primește dividente politice”, a declarat Cârnaț la Puterea a Patra de la N4.
11:50
Kevin Costner a anunţat că nu se va întoarce în "Yellowstone", confirmând astfel speculaţiile de lungă durată potrivit cărora şi-a încheiat apariţia în serialul western de succes al lui Taylor Sheridan, scrie presa română.
11:20
Un grup de medici de la Institutul Oncologic a fost eliberat din funcție și serviciu. Anunțul a fost făcut de Ala Nemerenco, ministra Sănătații, care spune că la baza deciziei stau rezultatele anchetei Centrului Național Anticorupție și a Procuratura Anticorupție pe dosarul corupere pasivă în cadrul instituției.
Ieri
10:50
Celeste Arantes, mama regretatului mare fotbalist Pelé, a încetat din viaţă, vineri, la vârsta de 101 ani, portivit digi24.ro.
10:30
Un tânăr susține că este amenințat de o profesoară că-l va lăsa fără notă, pentru un video de pe TikTok. „Am postat o zi în urmă un videoclip despre gay, care umblau de mână pe străzile Chișinăului. După ce l-am postat, am primit un mesaj, pe email. Niciodată în viață nu m-am gândit că am să primesc așa mesaj”, spune studentul.
10:10
Ziua de 24 iunie va fi decretată zi de doliu național, în legătură cu funeraliile scriitorului Spiridon Vangheli. Anunțul a fost făcut de președinta Maia Sandu, care a transmis un mesaj de condeleanțe după trecerea în neființă a maestrului.
10:10
Barcelona, ​​o destinaţie de vacanţă spaniolă de top , a anunţat că va interzice închirierea de apartamente către turişti până în 2028, o măsură neaşteptat de drastică, prin care autorităţile încearcă să limiteze creşterea costurilor locuinţelor şi să facă oraşul locuibil pentru locuitorii săi, notează The Guardian, citat de news.ro.
09:50
A venit timpul ca Taurii să înceteze să le piese de ce gândesc alții, iar Leii sunt sfătuiți să se orienteze spre confortul material. Descoperă prezicerile astrale pentru 22 iunie 2024.
09:40
Rusia consideră presantă necesitatea unor discuţii de securitate cu Statele Unite, dar acestea trebuie să fie „cuprinzătoare” şi să includă subiectul Ucraina, a anunţat vineri Kremlinul, potrivit news.ro.
09:20
Sfârșitul săptămânii vine cu o încălzire și mai multă a vremii, bună de făcut plajă. Cu toate acestea, de duminică apare instabilitatea atmosferică. Astfel, izolat se prevăd averse însoțite de descărcări electrice.
09:10
Pe 22 iunie, istoria a înregistrat momente marcante în domeniile militar, politic și sportiv, care au influențat cursul evenimentelor globale.
21 iunie 2024
21:10
Regizorul David Schwartz susține că echipa Teatrului Luceafărul din Chișinău duce o campanie de defăimare în adresa sa, după ce acesta a făcut publică tentativa de cenzurare a spectacolului „Invizibil”. Într-oprimă reacție pe scandalul iscat, Schwartz a publicat „10 replici punctuale la minciunile afirmate de Slava Sambriș, directorul artistic al teatrului.
20:50
Prim-ministrul ungar Viktor Orban a descris noua conducere UE ce se profilează, sub un potenţial al doilea mandat de preşedinte al Comisiei Europene al Ursulei von der Leyen, drept o „coaliţie pro-război, pro-migraţie şi anti-economie”, relatează digi24.ro.
20:30
Kremlinul a apreciat vineri că potenţiala aderare a Republicii Moldova la UE este o chestiune suverană a țării, adăugând însă că mulţi cetăţeni ai Republicii Moldova doresc, de asemenea, legături apropiate cu Rusia, relatează Reuters, citat de presa română.
20:00
A treia licitație pe spațiile comerciale de la Aeroportul din Chișinău a fost suspendată. Anunțul a fost făcut de reprezentanții aerogării.
19:40
Ziua de 24 iunie va fi decretată zi de doliu național, în legătură cu funeraliile scriitorului Spiridon Vangheli. Anunțul a fost făcut de președinta Maia Sandu, care a transmis un mesaj de condeleanțe după trecerea în neființă a maestrului.
19:30
Comisia de la Veneția a dat aviz pozitiv legii care prevede implementarea parțială a votului prin corespondență. Anunțul a fost făcut de președinta Comisiei parlamentare juridică, numiri și imunități, deputata PAS Veronica Roșca.
19:10
Greenpeace Italia a difuzat imagini filmate la Roma cu o cameră termică cu infraroşu care a înregistrat o temperatură de peste 50°C, în contextul în care Italia este afectată de anticiclonul african „Minos”, care a adus un val de căldură extremă, scrie digi24.ro.
18:50
Tot mai mulți copii ajung la spital cu diverse traumatisme, în ultima perioadă, după ce au de suferit diverse incidente. Medicii bat alarmă și îndeamnă părinții să fie prudenți pentru a evita tragediile.
18:20
Scandalul de proporții din lumea teatrului din Republica Moldova, când un spectacol al unui cunoscut regizor român a fost anulat, pentru că ar face „campanie împotriva Maiei Sandu și PAS” ia o nouă turnură. Teatrul Luceafărul, acuzat de David Schwartz de „cenzură și autocenzură”, a venit cu a doua reacție, în care prezintă „punctul de vedere al actorilor implicați în lucrul asupra” spectacolului „Invizivil”. În postarea făcută pe pagina de Facebook a instituției culturale se invocă motive ce țin de „războiul din Ucraina”, „monologul unui șofer care transporta ilicit pasageri și colete în Europa” etc. „O mare parte dintre noi am dedus că acest spectacol sugerează un mesaj distorsionat, cu accente manipulatorii, cu care noi, actorii, nu suntem de acord. Dintr-un produs care a vrut să analizeze problema corupției la rece, rațional, bazat pe surse etc., s-a transformat într-un produs părtinitor, angajat politic”, se mai subliniază în reacție.
18:10
Guvernul slovac condus de premierul Robert Fico a formulat o plângere penală împotriva fostului ministru al Apărării, Jaroslav Nad, pentru donarea către Ucraina a singurului sistem de apărare antiaeriană şi a întregii flote de avioane MiG-29 de care dispunea Slovacia, transmite vineri Reuters, citat de presa română.
18:10
Centrul Internațional pentru Apărarea Drepturilor Omului și Democrației (CIADOD) va organiza, pe 25 iunie, la Chișinău, o conferință internațională de amploare, dedicată unor probleme stringente, precum libertatea de exprimare, buna guvernare, statul de drept și justiția, elemente esențiale pentru Moldovei în spiritul unei democrații autentice.
17:50
Banca Națională a Moldovei menține rata de bază aplicată la principalele operațiuni de politică monetară pe termen scurt la nivelul de 3,6 la sută anual. La fel, rămân neschimbate ratele de dobândă la creditele overnight, la operațiunile repo și la depozitele overnight. Decizia a fost aprobată de Comitetul executiv al BNM, în cadrul ședinței din 20 iunie 2024
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.