Atenție la alergiile de sezon! În luna mai, multe persoane se confruntă cu alergii sezoniere datorită creșterii polenului în aer

Unica.md, 20 mai 2024 12:30

În luna mai, multe persoane se confruntă cu alergii sezoniere datorită creșterii polenului în aer. Iată câteva dintre cele mai comune alergii care apar în această perioadă și sfaturi pentru ... Post-ul Atenție la alergiile de sezon! În luna mai, multe persoane se confruntă cu alergii sezoniere datorită creșterii polenului în aer apare prima dată în Unica.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Unica.md

Acum o oră
20:20
O tânără profesoară de educație fizică din capitală a fost achitată, după ce i-a aplicat unui elev de 15 ani o pedeapsă, soldată cu internarea minorului la spital. Sentința a ... Post-ul O profesoară de educație fizică din capitală, care a maltratat un elev, a fost achitată de judecători apare prima dată în Unica.md.
Acum 2 ore
19:50
Maxim Salcuțan, sportiv și luptător, cunoscut de asemenea în lumea muzicii ca rapperul Magnat, și-a cerut iubita în căsătorie. Gestul romantic a fost făcut în timpul unei călătorii a celor ... Post-ul Și-a cerut iubita în căsătorie! Rapperul Magnat spune adio burlăciei apare prima dată în Unica.md.
19:30
Autoritățile locale din satele, comunele și orașele cu o populație mai mare de patru mii de locuitori, pot aplica la un program, în cadrul căruia să beneficieze de sprijin financiar ... Post-ul Autoritățile locale pot beneficia de sprijin de până la 15.000 de dolari pentru implementarea inițiativelor locale apare prima dată în Unica.md.
19:20
Hidratarea corespunzătoare vara, în zilele caniculare, este esențială pentru organism. Specialiștii ne spun că nu trebuie neapărat să bem doar apă simplă, dacă nu ne place. Putem prepara acasă băuturi care ... Post-ul Băuturile care ne hidratează cel mai bine vara, pe caniculă. Medic: „Apa e bună, dar o eliminăm imediat” apare prima dată în Unica.md.
19:00
La sfârșitul acestui an școlar, în curtea Gimnaziului „Păpăuți” din raionul Rezina a fost instalat un havuz. Remarcabil este faptul că fondurile pentru realizarea acestui proiect au fost obținute de ... Post-ul Un elev de 15 ani din satul Păpăuți a reușit să instaleze un havuz în curtea școlii, după un grant câștigat cu propriile forțe apare prima dată în Unica.md.
Acum 4 ore
18:40
Spiridon Vangheli, numit și ,,Tatăl” lui Guguță, a împlinit, pe 14 iunie curent, onorabila vârstă de 92 de ani. Cu această ocazie, Agenția Națională a Arhivelor (ANA) a făcut publice ... Post-ul Spiridon Vangheli a împlinit 92 de ani. Agenția Națională a Arhivelor a făcut publice mai multe fotografii de arhivă cu îndrăgitul scriitor apare prima dată în Unica.md.
18:20
Declaraţia finală de la summitul din Elveţia privind pacea în Ucraina a fost aprobată doar de 80 din cele 93 de state participante, potrivit unei liste publicate duminică de gazdele ... Post-ul Declaraţia finală de la Summitul din Elveţia privind pacea în Ucraina a fost aprobată de 80 de ţări apare prima dată în Unica.md.
18:10
Un sistem de alertă care ar putea să avertizeze locuitorii din Republicii Moldova despre fenomene meteo extreme sau situații de urgență ar putea fi funcționabil începând cu anul 2025. Purtătoarea ... Post-ul Un sistem de alertă care ar avertiza cetățenii despre situațiile de urgență ar putea funcționa în Republica Moldova începând cu 2025 apare prima dată în Unica.md.
18:00
Ziua Universală a Iei va fi sărbătorită în acest an, la Roma, printr-o suită de evenimente organizate de Ambasada României în Republica Italiană și Accademia di Romania in Roma alături ... Post-ul Ziua Universală a Iei va fi sărbătorită la Roma apare prima dată în Unica.md.
17:50
Șeful diplomației Republicii Moldova Mihai Popșoi a participat la Forumul de Securitate a Mării Negre, care s-a desfășurat în orașul Odesa, Ucraina. Foto: Ministerul Afacerilor Externe În cadrul panelului cu ... Post-ul Ministrul Mihai Popșoi a participat la Forumul de Securitate a Mării Negre desfășurat la Odesa apare prima dată în Unica.md.
17:50
Premierul norvegian Jonas Gahr Store a declarat într-un comunicat preluat duminică de AFP că ţara sa va aloca 1,1 miliarde de coroane (circa 96 de milioane de euro) pentru reparaţii ... Post-ul Norvegia alocă circa 100 de milioane de euro pentru sectorul energetic din Ucraina apare prima dată în Unica.md.
Acum 6 ore
16:20
Președinta Maia Sandu a avut o discuție cu vicepreședinta Statelor Unite, Kamala Harris, în marja Summitului pentru pace în Ucraina, care se desfășoară în Elveția. „Am discutat despre parteneriatul puternic ... Post-ul Maia Sandu, întrevedere cu vicepreședinta SUA, în Elveția: „Am discutat despre angajamentul nostru pentru pacea în regiune” apare prima dată în Unica.md.
Acum 8 ore
14:50
Vechiul mister al motivului pentru care femeile trăiesc mai mult decât bărbații și-ar putea găsi rezolvarea în cele mai mici și cele mai mari celule ale corpului: spermatozoizii și ovulele, ... Post-ul De ce trăiesc femeile mai mult decât bărbații. Cheia misterului se află în cele mai mici și cele mai mari celule din corpul uman apare prima dată în Unica.md.
14:40
Primăria municipiului Chișinău informează despre traficul afectat din centrul capitalei în urma desfășurării „Marșului Solidarității”. Prin urmare, este blocată circulația troleibuzelor care traversează strada București. „Prin urmare la indicația agenților ... Post-ul Marșul Solidarității a paralizat traficul din centrul capitalei. Transportul public a fost redirecționat apare prima dată în Unica.md.
14:20
Taxiurile zburătoare vor fi testate deasupra Parisului în timpul Jocurilor Olimpice din 2024, a anunțat ministrul francez al Transporturilor, Patrice Vergriete. Noile vehicule nu vor disponibile pentru publicul larg. Imagine ... Post-ul Parisul va testa taxiurile zburătoare în timpul Jocurilor Olimpice apare prima dată în Unica.md.
14:00
Doi tineri inventatori din Moldova au obținut medalia de aur, la concursul internațional de invenții Genius. Anterior, tinerii s-au calificat în marea finală internațională a concursului, care a avut loc ... Post-ul Doi tineri inventatori din Republica Moldova au obținut medalia de aur la un concurs desfășurat în SUA apare prima dată în Unica.md.
13:50
Casa de modă Louis Vuitton a venit cu o reacție după ce reprezentanții acesteia au fost acuzați despre folosirea motivelor iei românești din Mărginimea Sibiului, în crearea ținutelor lor, fără ... Post-ul Ce răspuns a oferit casa de modă Louis Vuitton care s-a inspirat din modelul iei românești, fără să menționeze originile apare prima dată în Unica.md.
13:30
Zahărul, grăsimile, sarea sunt cele mai cunoscute ingrediente ce ne pot pune sănătatea în pericol. Cu toate acestea, există și unele ingrediente ce pot avea consecințe grave pentru organismul nostru, ... Post-ul Ingredientul mai puțin cunoscut, care se găsește în multe produse populare și poate provoca probleme de sănătate apare prima dată în Unica.md.
Acum 12 ore
12:40
O eroare comisă de compania aeriană Ryanair a creat haos pe zborul programat miercuri, 12 iunie 2024, între Bergamo, Italia, și Palma de Mallorca, în Spania. Imagini de pe zborul ... Post-ul Prea mulți pasageri într-un avion din Italia. Decizia echipajului de zbor: „250 de euro pentru cine coboară” apare prima dată în Unica.md.
12:30
O îngrijitoare originară din R. Moldova, în vârstă de 50 de ani, și partenerul ei, un recidivist de 45 de ani, au fost denunțați de carabinierii din Matelica, o localitate ... Post-ul Îngrijitoare moldoveancă din Italia și partenerul ei, acuzați de furt din casa unei femei apare prima dată în Unica.md.
12:20
Caisele, cu denumirea lor științifică Prunus armeniaca, sunt strâns înrudite cu prunele. Denumirea științifică ar proveni din Armenia, considerată de către cerecetători țară de origine a caiselor. Gustul aromat și ... Post-ul 10 beneficii surprinzătoare ale caiselor apare prima dată în Unica.md.
12:10
Un accident grav a avut loc în după-amiaza zilei de ieri în sectorul Rîșcani din capitală. Potrivit oamenulor legii impactul a avut loc între un microbuz Mercedes și o motocicletă. ... Post-ul Accident violent în capitală. Un motociclist a intrat în plin într-un Mercedes apare prima dată în Unica.md.
12:00
În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 71 469 traversări, un număr mai mare fiind consemnat pe sensul de ieșire din ... Post-ul Numărul persoanelor care traversează frontiera de stat este în creștere apare prima dată în Unica.md.
11:10
În fiecare an, în a treia duminică a lunii iunie, în Republica Moldova este marcată Ziua lucrătorului medical și a farmacistului. Cu această ocazie, la sfârșitul săptămânii, în mai multe ... Post-ul În Republica Moldova este sărbătorită Ziua Lucrătorului medical și a farmacistului apare prima dată în Unica.md.
10:50
Halterofila Gabriela Danilov a devenit campioană europeană, la categoria sub vârsta de 15 ani. În concursul probei de smuls, a categoriei de greutate de până la 45 kg, discipola Liceului ... Post-ul Halterofila Gabriela Danilov a devenit campioană europeană, la categoria sub vârsta de 15 ani apare prima dată în Unica.md.
10:20
Canotorul Serghei Tarnovschi a devenit campion european, rezervat seniorilor. Sportivul a cucerit medalia de aur în proba de canoe sprint individual pe distanța de 500 metri, la competiția continentală care ... Post-ul Canotorul Serghei Tarnovschi a devenit campion european apare prima dată în Unica.md.
10:10
Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a declarat sâmbătă, 15 iunie 2024, la summitul pentru pace care are loc în Elveția, că va face propuneri de pace Rusiei după ce acestea vor ... Post-ul Volodimir Zelenski anunță că va înainta Rusiei un set de propuneri de pace apare prima dată în Unica.md.
10:00
O fată de 12 ani din Olanda s-a dovedit capabilă de devotament autentic pentru o cauză în care crede cu tărie. De aproape un an, Isolda doarme într-un cort, instalat ... Post-ul O fetiță doarme de un an în curte, într-un cort. Prin cauza ei nobilă vrea să salveze punguinii apare prima dată în Unica.md.
09:50
Președinta Maia Sandu participă, astăzi, la Summitul pentru pace în Ucraina, alături de Președintele Ucrainei Volodymyr Zelenskyy și Președinta Elveției, Viola Amherd, gazda evenimentului.  Șefa statului a menționat că, în ... Post-ul Maia Sandu participă la Summitul pentru pace în Ucraina, care are loc în Elveția apare prima dată în Unica.md.
09:50
Kevin Campbell, o legendă din Premier League, a murit la vârsta de 54 de ani. A fost unul dintre cei mai reprezentativi jucători ai cluburilor Arsenal Londra și Everton. Imagine ... Post-ul Fostul mare atacant din Premier League, Kevin Campbell, s-a stins din viață la 54 de ani apare prima dată în Unica.md.
Acum 24 ore
22:00
Statele Unite găzduiesc peste 700 de miliardari, ceea ce nu este surprinzător având în vedere că mulți dintre aceștia au absolvit universitățile de top. În 2024, Forbes a publicat un ... Post-ul Topul celor mai prestigioase universități cu cei mai mulți miliardari printre absolvenți apare prima dată în Unica.md.
21:50
La 66 de ani, Sharon Stone este o mamă împlinită și fericită, alături de cei trei fii ai ei, care au fost adoptați după ce actrița a pierdut nu mai ... Post-ul Sharon Stone, imagini de colecție cu cei trei fii ai săi, adoptați după 9 sarcini pierdute apare prima dată în Unica.md.
21:40
În prezent, campionul european și vicecampionul mondial la taekwondo, Ion Iliescu, susține examenele de bacalaureat. Campionul nu a renunțat la visul său de a obține o diplomă de bacalaureat nici ... Post-ul Campionul european Ion Iliescu dă BAC-ul la 34 de ani: ,,Vreau să-i susțin pe toți cei care ar fi avut, și ei, situații dificile în viață” apare prima dată în Unica.md.
Ieri
20:50
Viitorul regiunii transnitrene este alături de Republica Moldova în Uniunea Europeană, a declarat ministrul Afacerilor Externe de la Chișinău Mihai Popșoi, la Forumul de securitate al Mării Negre din Odesa. ... Post-ul Ministrul Mihai Popșoi, la Forumul de securitate din Odesa: Viitorul Republicii Moldova și al regiunii transnistrene va fi în UE apare prima dată în Unica.md.
20:40
Persoanele fizice din municipiul Chișinău trebuie să achite impozitul pe proprietate și teren până la data de 30 iunie 2024, în cazul bunurilor dobândite până la 31 martie anul curent. ... Post-ul Când expiră termenul de achitare a impozitului pe bunurile imobiliare apare prima dată în Unica.md.
20:20
Amira s-a născut în anul pandemiei și al medicilor obosiți. Deși s-a confruntat cu hipoxie și a fost diagnosticată cu tetraplegie spastică, a refuzat să se conformeze așteptărilor sumbre ale ... Post-ul O intervenție specială i-ar putea da șansa să poată merge independent. Amira are nevoie de ajutorul nostru! apare prima dată în Unica.md.
20:00
Institutul Cultural Român la Chișinău, Uniunea Scriitorilor din Moldova și Filiala Chișinău a Uniunii Scriitorilor din România au organizat un șir de manifestări dedicate comemorării celor 135 de ani de la ... Post-ul Institutul Cultural Român la Chișinău, Uniunea Scriitorilor din Moldova și cea din România au organizat o serie de evenimente în memoria poetului Mihai Eminescu apare prima dată în Unica.md.
19:50
Potrivit unui videoclip care circulă prin mediile de socializare, rușii s-au așezat la coadă ca să cumpere dolari americani, având în vedere că Bursa din Moscova a ordonat suspendarea imediată ... Post-ul Rusia: cetățenii fac cozi ca să cumpere dolari după prăbușirea rublei apare prima dată în Unica.md.
19:40
Ziua mondială a vântului celebrează contribuția tehnologiilor de valorificare a energiei eoliene la tranziția energetică și asigurarea energiei curate pentru o creștere economică durabilă. Potrivit Ministerului Energiei al Republicii Moldova, ... Post-ul Astăzi este marcată Ziua mondială a vântului. În șase ani, circa 30% din energia consumată în Moldova ar urma să fie din surse regenerabile apare prima dată în Unica.md.
19:20
Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, este prezentă la Summitul pentru pace în Ucraina, care se desfășoară azi și mâine, la Burgenstock, Elveția. Ajunsă în Confederația Elvețiană, șefa statului a reafirmat ... Post-ul Maia Sandu la Summitul din Elveția: „Pacea Ucrainei este pacea Republicii Moldova” apare prima dată în Unica.md.
19:10
Gimnaziul “Paraskiewa Wiszniowska” din satul Vișniovca, raionul Cantemir, acum plăteşte cu 30% mai puțin pentru facturile la energie. Instituția de învățământ a beneficiat de un proiect de termoizolare în cadrul ... Post-ul Un gimnaziu din Cantemir a beneficiat de termoizolare în cadrul Programului „Satul European” apare prima dată în Unica.md.
18:50
În timpul misiunilor de menținere a ordinii publice, angajații Inspectoratului General de Carabinieri au intervenit promt pentru a asigura protecția a doi minori care se aflau nesupravegheați. În Căușeni, echipajul ... Post-ul Copii minori, depistați în locuri publice fără supravegherea părinţilor. Unul avea doar 2 anișori apare prima dată în Unica.md.
18:40
O femeie aflată în stradă a solicitat ajutorul carabinierilor, comunicând că se simte rău. Angajații IGC au reacționat prompt și au apelat imediat numărul de urgență 112. În așteptarea echipajului ... Post-ul O femeie a fost ajutată de carabinieri, după ce i s-a făcut rău în stradă apare prima dată în Unica.md.
17:40
Prințesa de Wales, alături de Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, au fost văzuți într-o trăsură îndreptându-se spre Trooping the Color, pentru a participa la parada aniversară a Regelui. ... Post-ul Prințesa de Wales a apărut la paradă de ziua Regelui. Imagini video apare prima dată în Unica.md.
17:30
Bronz pentru Republica Moldova. De această dată, canoistul Serghei Tarnovschi a cucerit medalia la Campionatul European de la Szeged.  Moldoveanul sportiv a înregistrat rezultatul 4:05.744 pe distanța 1000 metri. Acesta ... Post-ul Medalie de bronz pentru Republica Moldova, la Campionatul European de canoe apare prima dată în Unica.md.
17:20
Vicepreședinta americană Kamala Harris a anunțat alocarea a peste 1,5 miliarde de dolari pentru sectorul energetic și nevoile umanitare ale Ucrainei, în timpul unei întâlniri cu președintele Volodimir Zelenski la ... Post-ul Summitul pentru pace în Ucraina: Vicepreședinta SUA a anunțat alocarea a peste 1,5 miliarde de dolari pentru sectorul energetic ucrainean apare prima dată în Unica.md.
16:30
În weekendul 15-16 iunie seniorii din Capitală sunt invitați la o nouă ediție a „Dialogului între Generații”. Foto: Primăria Chișinău Potrivit Primăriei Municipiului Chișinău, evenimentul va avea loc între orele ... Post-ul Seniorii din Capitală sunt invitați la muzică și dans în parc, la o nouă ediție a „Dialogului între Generații” apare prima dată în Unica.md.
16:30
Rețeaua de autostrăzi a Greciei va fi îmbunătățită semnificativ în următorii ani, deoarece se vor adăuga noi axe rutiere care sunt în curs de implementare sau vor începe în curând ... Post-ul Grecii vor construi 1.000 de kilometri noi de autostradă. Turiștii vor putea ajunge mai rapid în zonele preferate apare prima dată în Unica.md.
15:20
Un tânăr de 23 de ani și-a împușcat soția de 18 ani, cunoscută drept bloggerița Vera „Pantera” și pe prietena ei, influencerița Natașa „Banderovk”, în vârstă de 19 ani, la ... Post-ul Două bloggerițe, împușcate mortal în Ucraina. Cine e atacatorul și cum s-a produs tragedia apare prima dată în Unica.md.
14:10
Matija Sarkic, portarul selecţionatei Muntenegrului şi al echipei de fotbal Millwall, a încetat din viaţă la 26 de ani, a anunţat clubul englez de ligă secundă într-un comunicat, informează EFE. ... Post-ul Un talentat fotbalist, portarul selecţionatei Muntenegrului, găsit mort în casă la doar 26 de ani apare prima dată în Unica.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.