Elevii liceului „Mihai Eminescu” în lista finaliștilor turneului FMF Liga Fotbal în Școli

NewsUngheni, 15 mai 2024 18:20

Cele mai bune clase de fotbal din țară își dau întâlnire în marea finală a turneului Liga Fotbal în Școli. Pe 18 mai începând cu [...] Articolul Elevii liceului „Mihai Eminescu” în lista finaliștilor turneului FMF Liga Fotbal în Școli apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de NewsUngheni

Acum 4 ore
22:10
Agenția Franceză pentru Dezvoltare va oferi suport Republicii Moldova pentru reformarea și modernizarea domeniului forestier, în conformitate cu reglementările și acquis-ul Uniunii Europene. Informația este [...] Articolul Agenția Franceză pentru Dezvoltare va susține financiar reformarea și modernizarea domeniului forestier apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
22:00
Noțiunea de contract de stat a fost introdusă în legislația națională. Un PROIECT de lege care prevede acest lucru a fost votat în a doua lectură de [...] Articolul Noțiunea de contract de stat a fost introdusă în legislația națională apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
21:40
La 20 mai 2024, Mministru Finanțelor, Petru Rotaru, a efectuat o vizită de lucru la Nisporeni. În cadrul acestei vizite, ministrul s-a întâlnit cu reprezentanții [...] Articolul Ministru Finanțelor în vizită de lucru la Nisporeni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
21:30
Fondatorii posturilor „Gold TV”, „MBC” și „Drive FM” au fost sancționați cu 65 000 de lei pentru întreruperea nemotivată a activității pentru o perioadă mai [...] Articolul Patru posturi TV și radio sancționate cu 65 mii MDL pentru întreruperea nemotivată a activității apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Acum 6 ore
19:20
Tradițional, la sfârșitul de mai, în Rezervația științifică „Plaiul Fagului”, amplasată în partea estică a raionului Ungheni, la hotarul cu raioanele Nisporeni și Călărași, va [...] Articolul În rezervaţia „Plaiul Fagului” va fi organizată o nouă ediție a festivalul „Sărbătoarea Fagului” apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Acum 8 ore
18:10
Ministerul Apărării informează că în perioada mai-iulie, curent, tehnica militară din dotarea unor unități ale Armatei Naționale se va deplasa din locurile de dislocare permanentă [...] Articolul Ministerul Apărării anunță despre noi deplasări de tehnică militară pe drumurile naționale apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
18:00
Biroul Național de Statistică informează că, la finele zilei de 19 mai 2024, în cadrul Recensământului populației și locuințelor au fost recenzate circa 1 215 [...] Articolul [RECENSĂMÂNT] Cca 1.77 mln de persoane au fost recenzate până la 19 mai 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:10
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 21 mai 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7793 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 21 mai 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Acum 12 ore
16:10
La 20 mai 2024, Ministerul Educației și Cercetării a organizat Festivitatea de premiere a învingătorilor Olimpiadei republicane la limba și literatura română pentru elevii din [...] Articolul Alina Andreichikova din Fălești a cucerit Argintul la Olimpiada republicană la limba și literatura română pentru elevii din clasele alolingve apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:00
La 20 mai 2024, Ministerul Educației și Cercetării a organizat Festivitatea de premiere a învingătorilor Olimpiadei republicane la limba și literatura română pentru elevii din [...] Articolul Ungheneanca Anastasia Litovschi pe podium la Olimpiada republicană la limba și literatura română pentru elevii din clasele alolingve apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:40
Ministerul Educației și Cercetării informează că 30 de elevi au fost premiați în cadrul Olimpiadei Republicană la limba și literatura română pentru elevii din clasele [...] Articolul Lista premianților la Olimpiada Republicană la economie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:30
Ministerul Educației și Cercetării informează că 38 de elevi au fost premiați în cadrul Olimpiadei Republicană la limba și literatura română pentru elevii din clasele [...] Articolul Lista premianților la Olimpiada Republicană la limba și literatura română pentru elevii din clasele alolingve apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:00
La sediul Poliției de Frontieră a avut loc evenimentul oficial de prezentare a bunurilor achiziționate cu sprijinul financiar al Guvernului Republicii Italia. Aceste achiziții au [...] Articolul Noi achiziții pentru modernizarea IGPF și securitatea frontierei de stat apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:40
Cupa Republicii Moldova la fotbal amator a ajuns la faza sferturilor de finală. Competiția, care a adunat cele mai bune 20 de echipe din asociațiile [...] Articolul Cupa Regiunilor la fotbal amator 2024. Rezultatele sferturilor de finală (manșa tur) apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:00
În această sâmbătă, 18 mai 2024, pe stadioanele din raionul Ungheni, a avut loc a șaptea etapă (TUR) a campionatului raionului Ungheni la fotbal, ediția [...] Articolul Campionatul raionului Ungheni la fotbal 2024. Clasamentul după a 7-a etapă apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Acum 24 ore
11:50
Inspectoratul General al Poliției informa opinia publică la 8 aprilie că inițiază operațiunea specială MOTOCICLISTUL. Potrivit sursei, scopul acesteia este sporirea nivelului de disciplină rutieră [...] Articolul Rezultatele operațiunii MOTOCICLISTUL pentru primele două luni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:30
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 61 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 61.6 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:10
În perioada 14 – 19 mai 2024, încasările Serviciului Vamal la bugetul de stat se ridică la peste 655.7 milioane MDL, ceea ce constituie îndeplinirea cifrei de [...] Articolul Serviciul Vamal raportează încasări de cca 655.7 mln MDL în perioada 14 – 19 mai 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:00
În legătură cu executarea lucrărilor de mentenanță a instalațiilor electrice, precum și a posturilor de transformare, S.A. „RED-Nord”, anunță întreruperea furnizării energiei electrice în perioada 20 [...] Articolul Adresele din Fălești unde va fi deconectată energia electrică în perioada 20 – 26 mai 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:50
În legătură cu executarea lucrărilor de mentenanță a instalațiilor electrice, precum și a posturilor de transformare, S.A. „RED-Nord”, anunță întreruperea furnizării energiei electrice în perioada 20 [...] Articolul Adresele din Ungheni unde va fi deconectată energia electrică în perioada 20 – 26 mai 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Mai mult de 2 zile în urmă
19:20
Directorul general al Biroului Național de Statistică (BNS), Oleg Cara, a susținut astăzi, 17 mai, un briefing de presă cu privire la desfășurarea Recensământului populației [...] Articolul [RECENSĂMÂNT] Cca 1.65 mln de persoane au fost recenzate până la 17 mai 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
19:10
Directorul general al Biroului Național de Statistică (BNS), Oleg Cara, a susținut astăzi, 17 mai, un briefing de presă cu privire la desfășurarea Recensământului populației [...] Articolul [RECENSĂMÂNT] Cca 1.65 mln de persoane au fost recenzate până la 9 mai 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
18:50
Consiliul raional Fălești anunță concurs pentru ocuparea funcției publice vacante de șef/șefă Direcția Cultură, Turism și Sport Anunțul de inițiere a Concursului de recrutate a [...] Articolul Consiliul raional Fălești anunță concurs pentru ocuparea funcției de șef/șefă Direcția Cultură, Turism și Sport apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:50
Poliția de Frontieră anunță cu mândrie rezultatele concursului anual „Cel mai bun în profesie”, ediția 2024. Desfășurat pe parcursul a trei zile, evenimentul a reunit [...] Articolul Poliția de Frontieră și-a desemnat la Ungheni cei mai buni angajați pe linie de activitate apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:30
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 18 mai 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7830 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 18 mai 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:20
Ministerul Sănătății informează că a recepționat 20 de aparate performante de anestezie pentru instituțiile medicale din țară Evenimentul de transmitere oficială a donației, oferită de [...] Articolul R. Moldova a primit 20 de aparate performante de anestezie pentru instituțiile medicale apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:10
Consiliul Audiovizualului a sancționat, în ședința de azi, 9 posturi TV cu 21 de amenzi în sumă totală de 469 000 de lei pentru încălcarea prevederilor referitoare la [...] Articolul Consiliul Audiovizualului a aplicat amenzi de 469 mii MDL pentru insuficiența programelor locale apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:50
Patru servicii media de televiziune, ce au înregistrat devieri ale nivelului sunetului între emisiuni și publicitate, au fost amendate cu 29 000 de lei, în [...] Articolul Patru posturi TV amendate cu 29 000 MDL pentru devieri ale sunetului apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:10
Vineri, 17 mai 2024, reprezentanții politici în procesul de negocieri pentru reglementarea transnistreană de la Chișinău și Tiraspol, Oleg Serebrian și Vitalii Ignatiev, s-au întâlnit [...] Articolul [REINTEGRARE] În Tighina a avut loc a doua reuniune în formatul „1+1” din 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:00
Conform informațiilor prezentate de către Agenția Servicii Publice, numărul mijloacelor de transport înregistrate până la 1 mai 2024 în Republica Moldova a ajuns la 1 255 [...] Articolul Numărul mijloacelor de transport înregistrate la 1 mai 2024 în Ungheni, Nisporeni, Călărași și Fălești apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:10
Articolul pe scurt: RO: Administrația ZEL „Valkaneș” informează despre finalizarea și lansarea în perioada foarte scurta a unui nou proiect investițional pioner în producțiea de [...] Articolul Un pioner în producția de piese din materiale compozite din România se extinde la Vulcănești apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:10
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează despre faptul că luna mai 2024 continuă cu ieftinirea nesemnificativă a prețului de comercializare la motorină și benzină [...] Articolul Minus 4 bani pentru un litru de benzină în perioada 18 – 20 mai 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:00
Începând cu 16 mai 2024, activitățile de control vamal și de frontieră, desfășurate în comun între autoritățile din Republica Moldova și Ucraina, au loc în [...] Articolul Punctul comun de trecere a frontierei Giurgiulești – Reni inaugurat după reconstrucție apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:30
Agenția Naționale Transport Auto, informează despre rezultatele acțiunilor de supraveghere și control desfășurate în traficul rutier, pe întreg teritoriul Republicii Moldova pe parcursul lunii aprilie [...] Articolul Rezultatele acțiunilor de supraveghere și control rutier întreprinse de ANTA în aprilie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:10
Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției Combaterea Criminalității Transfrontaliere și Direcției Urmărire penală, sub conducerea PCCOCS, anunță încă o captură de mașini dezasamblate și piese [...] Articolul Mașini de lux și piese de contrabandă din UE de cca 14 mln MDL depistate de IGPF și PCCOCS apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:00
Agenția Servicii Publice anunță că birourile de înmatriculare a vehiculelor și documentare a conducătorilor auto din orașul Vulcănești, UTA Găgăuzia și satul Varnița, suburbie a [...] Articolul Birourile de înmatriculare a vehiculelor și documentare a conducătorilor auto din Vulcănești și Varnița își sistează activitatea apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:30
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 51 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 51.8 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:10
Astăzi, 17 mai 2024, începând cu ora 10:00, reprezentanții politici în procesul de negocieri pentru reglementarea transnistreană din partea Chișinăului, Oleg Serebrian, şi a Tiraspolului, [...] Articolul [REINTEGRARE] O nouă întrevedere în formatul „1+1” la sediul OSCE din Tighina apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:10
Biroul politici de reintegrare salută eliberarea din detenția ilegală a cetățeanului Republicii Moldova Victor Pleșcanov, care a fost privat de libertate în data de 10 [...] Articolul [REINTEGRARE] Comentariul Biroului pe cazul eliberării din detenția ilegală de la Tiraspol a cetățeanului Victor Pleșcanov apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:00
Astăzi, 17 mai 2024, începând cu ora 10:00, reprezentanții politici în procesul de negocieri pentru reglementarea transnistreană din partea Chișinăului, Oleg Serebrian, şi a Tiraspolului, [...] Articolul [REINTEGRARE] În Tighina va avea loc o nouă întrevedere în formatul „1+1” a negociatorilor din partea Chișinăului și al Tiraspolului apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
01:00
Proiectul de lege privind sănătatea și bunăstarea mintală, elaborat de deputatele Fracțiunii PAS, Liliana Grosu și Ana Racu,  a fost adoptat de Parlament. Scopul inițiativei este [...] Articolul Parlamentul a aprobat proiectul de lege privind sănătatea și bunăstarea mintală apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
00:40
Lucrările de construcție care produc zgomot vor fi interzise în blocurile locativeîn zilele de duminică și de sărbătoare nelucrătoare, precum și în zilele de luni [...] Articolul Lucrările de construcție care produc zgomot vor fi interzise în blocurile locative și în zilele de duminică și de sărbătoare nelucrătoare apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
00:30
Parlamentul a audiat, în cadrul ședinței plenare din 16 mai 2024 raportul de activitate al Autorității Naționale de Integritate (ANI) pentru anul 2023. Informația a fost prezentată [...] Articolul Raportul de activitate al ANI pentru anul 2023 a fost audiat de Parlament apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
00:00
Pe data de 20 octombrie 2024, cetățenii vor răspunde la întrebarea „Susțineți modificarea Constituției în vederea aderării Republicii Moldova la Uniunea Europeană?”. Parlamentul a adoptat PROIECTUL de [...] Articolul Alegerile prezidențiale și Referendumul vor avea loc la 20 octombrie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16 mai 2024
23:40
Guvernul, autoritățile locale de nivelul II și de nivelul I vor putea lua decizii privind înființarea și edificarea monumentelor de for public la nivel local, [...] Articolul Procedura de înființare și edificare a monumentelor de for public la nivel local va fi simplificată apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
21:10
Administrația de Stat a Drumurilor informează cu privire la demararea procedurii reabilitare a traseului național R26 Tighina / Bender – Căușeni – Cimișlia, km 23.821 [...] Articolul Traseul național R26 Tighina / Bender – Căușeni – Cimișlia a intrat în reparație apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
19:10
La 14 mai 2024, la IMSP Institutul Mamei și Copilului, a fost inaugurată după reabilitarea capitală Secției de Chirurgie Nou-Născuți! Această secție reprezintă un proiect [...] Articolul Secția chirurgie nou-născuți din cadrul Institutul Mamei și Copilului inaugurată după reabilitarea capitală apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
18:40
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 17 mai 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7830 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 17 mai 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
18:10
La 16 mai 2024, Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a efectuat o vizită de lucru în Poarta de Vest a Republicii Moldova – [...] Articolul Podul peste calea ferată din mun. Ungheni va fi reparat și locuitorii vor beneficia de 18 microbuze noi pentru transportul public apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:00
Administrația de Stat a Drumurilor informează cu privire la demararea procedurii reabilitare a traseului național R26 Tighina / Bender – Căușeni – Cimișlia, km 23.821 [...] Articolul Traseul național R26 Tighina / Bender – Căușeni – Cimișlia a intrat în reparație apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.