De ce a fost descalificată Olanda înaintea finalei Eurovision 2024. Ce a făcut artistul care reprezenta țara

Unica.md, 15 mai 2024 13:20

Olanda a dezvăluit noi informații despre incidentul care a dus la descalificarea lui Joost Klein de la Eurovision 2024, scrie The Independent citat de digi24.ro. Joost Klein a fost descalificat ... Post-ul De ce a fost descalificată Olanda înaintea finalei Eurovision 2024. Ce a făcut artistul care reprezenta țara apare prima dată în Unica.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Unica.md

Acum 6 ore
21:40
Soldatul Danil Ermolenko, născut în 2006, a fost înmormântat în regiunea Sverdlovsk. Potrivit jurnaliştilor ruși, el este cel mai tânăr dintre soldaţii ruşi ucişi în Ucraina, scrie site-ul independent de ... Post-ul Cel mai tânăr soldat rus mort în Ucraina a fost înmormântat în satul natal. Danil încă nu împlinise 18 ani apare prima dată în Unica.md.
21:20
Guvernul olandez a decis să reducă zborurile de noapte pe Aeroportul Schiphol din Amsterdam, una dintre cele mai aglomerate rute aeriene din Europa. Începând cu anul 2025, vor fi interzise ... Post-ul Țara europeană care va interzice zborurile pe timp de noapte. De ce s-a ajuns la o astfel de decizie apare prima dată în Unica.md.
21:10
Caz șocant în Brazilia. Un adolescent de 16 ani și-a masacrat familia, după ce părinții lui adoptivi l-au certat și i-au confiscat telefonul mobil, scrie observatornews.ro. Igor Gomes și-a ucis ... Post-ul Și-a masacrat toată familia pentru că i-a fost confiscat telefonul. Întreaga țară este în șoc apare prima dată în Unica.md.
21:10
Fetiţa de 8 ani dispărută dintr-o localitate din judeţul Botoşani a fost găsită decedată, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Trupul neînsuflețit al copilei a fost găsit într-o lizieră de ... Post-ul Caz șocant în România. O fetiță de 8 ani ar fi fost ucisă apare prima dată în Unica.md.
21:00
Imagini răvășitoare surprinse de Emilian Crețu, pe malul unui lac din țară. Actorul a împărtășit internauților imagini duioase cu o lebădă și cei 6 puișori ai săi. „Uitați-vă, are 6 ... Post-ul Actorul Emilian Crețu a surprins imagini sublime pe malul unui lac de țară apare prima dată în Unica.md.
20:50
În urma imaginilor difuzate pe rețelele de socializare, Autoritatea Aeronautică Civilă dezminte zvonurile conform cărora o aeronavă de mici dimensiuni s-ar fi prăbușit în această după-amiază. Instituțiile specializate au reacționat ... Post-ul Autoritatea Aeronautică Civilă infirmă zvonurile despre căderea unui aparat de zbor apare prima dată în Unica.md.
Acum 8 ore
19:30
Cel puțin două persoane au fost ucise sâmbătă după ce rușii au lovit un hipermarket cu produse pentru construcții din Harkov și în care era posibil să fi fost peste ... Post-ul Rușii au bombardat un hipermarket din Harkov. Cel puțin doi morți. Se crede că ar fi fost peste 200 de persoane înăuntru apare prima dată în Unica.md.
19:20
Acum o oră, Poliția a fost sesizată de pasagerul unui microbuz precum că, în timpul deplasării, ar fi observat la distanță un aparat de zbor de mici dimensiuni în flăcări ... Post-ul Un aparat de zbor, în flăcări, ar fi căzut în raza raionului Ialoveni. Poliția face cercetări apare prima dată în Unica.md.
19:10
Imediat după vizita în China și înainte de anunțata vizită în Coreea de Nord, Vladimir Putin a avut două zile de discuții în Belarus, alături de președintele Alexandr Lukașenko. La ... Post-ul Lukaşenko acuză SUA pentru moartea președintelui iranian Raisi: ”Și avionul meu e în aceeași situație” apare prima dată în Unica.md.
19:00
Tinerii din capitală sunt invitați de Primăria municipiului Chișinău să participe la Forumul Municipal al Tinerilor, care va avea loc duminică, 26 mai, începând cu ora 10:00, la Digital Park, ... Post-ul Tinerii din capitală sunt invitați de Primăria municipiului Chișinău să participe la Forumul Municipal al Tinerilor apare prima dată în Unica.md.
19:00
Primăria Municipiului Chișinău invită locuitorii, dar și oaspeții Capitalei la cea de-a II-a ediție a festivalului „Lumea Copilăriei”, desfășurat în perioada 31 mai – 2 iunie, începând cu ora 10:00, ... Post-ul Intrare liberă la festivalul „Lumea Copilăriei” din Chișinău. Vor evolua Iuliana Beregoi și Cleopatra Stratan apare prima dată în Unica.md.
Acum 12 ore
18:10
Primăria Municipiului Chișinău i-a conferit Diploma de Onoare distinsului medic obstetrician-ginecolog, profesor universitar, savant cu renume mondial, Cavaler al Ordinului Republicii, membru de onoare a Academiei Romane, academicianului Gheorghe Paladi, ... Post-ul Academicianului Gheorghe Paladi i-a fost conferită Diploma de Onoare a Primăriei Chișinău apare prima dată în Unica.md.
18:00
O tânără de 21 de ani a fost găsită fără suflare. Preliminar, se constată un omor. Totodată, oamenii legii spun că o persoană s-a prezentat la poliția și că aceasta ... Post-ul O tânără de 21 de ani din capitală, găsită fără suflare. Iubitul ei, principalul suspect apare prima dată în Unica.md.
18:00
În primele patru luni ale anului 2024, veniturile totale ale bugetului de stat au constituit circa 20,9 mlrd de lei. Acestea sunt în creștere cu 964,6 mln de lei sau ... Post-ul Veniturile totale ale bugetului de stat au crescut cu 4,8% în patru luni ale anului curent apare prima dată în Unica.md.
17:00
Elevii pasionați de sport și pregătire fizică participă, în perioada 24-26 mai 2024, la Olimpiada Republicană la Educația fizică. Competiția se desfășoară la Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din ... Post-ul La Chișinău are loc Olimpiada Republicană la Educația fizică apare prima dată în Unica.md.
16:50
Armata rusă a revendicat sâmbătă cucerirea unui alt sat din estul Ucrainei, situat în apropierea localităţii Ocheretîne, unde a înregistrat progrese rapide în ultimele săptămâni, relatează AFP ȘI Agerpres. „Unităţile ... Post-ul Armata rusă revendică cucerirea unu alt sat ucrainean apare prima dată în Unica.md.
16:50
24 de tineri din R. Moldova au primit certificate de ambasadori ai educației financiare din partea guvernatorului BNM, Anca Dragu. Potrivit unui comunicat al BNM, tinerii au organizat organizat instruiri pentru ... Post-ul 24 de tineri au primit certificate de ambasadori ai educației financiare din partea guvernatorului BNM apare prima dată în Unica.md.
16:40
Mai multe proiecte de colaborare România – R. Moldova au fost câștigate de mai mulți cercetători moldoveni în cadrul unei competiții lansate de către Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării din ... Post-ul Mai mulți cercetători moldoveni au câștigat proiecte de colaborare cu România apare prima dată în Unica.md.
15:10
Nicio femeie nu a urcat vreodată pe Everest atât de repede ca Phunjo Lama, joi. Alpinista a doborât recordul. Ea a escaladat cel mai înalt munte din lume în 14 ... Post-ul O alpinistă a escaladat cel mai înalt munte din lume în timp record apare prima dată în Unica.md.
14:40
O creangă a căzut peste o femeie din Capitală. Incidentul a avut loc pe 24 mai în parcul Valea Trandafirilor. Potrivit directorului interimar al Î.M. „Asociația de Gospodărire a Spațiilor ... Post-ul O creangă a căzut peste o femeie, în parcul Valea Trandafirilor apare prima dată în Unica.md.
14:30
Absolvenții de liceu care vor alege să aplice la un program din domeniul Științe ale educației vor beneficia de peste 2.500 de locuri bugetare, de bursă lunară de două ori ... Post-ul Autoritățile promit creșteri salariale pentru tinerii profesori apare prima dată în Unica.md.
14:20
Direcția generală educație, tineret și sport a Primăriei municipiului Chișinău va asigura cu rampe de acces patru instituții municipale. Acest lucru a devenit posibil datorită câștigării unui concurs de granturi ... Post-ul Ambasada Republicii Cehe va instala rampe de acces la patru grădinițe din capitală apare prima dată în Unica.md.
14:00
În Piața Independenței din Ungheni, duminică, va avea loc Festivalul Familiei și Ziua Europei. Organizatorii, Primăria municipiului Ungheni și UNICEF Moldova, anunță că pentru participanții de toate vârstele au fost ... Post-ul Duminică, la Ungheni, vor avea loc Festivalul Familiei și Ziua Europei apare prima dată în Unica.md.
13:50
Un copil din Ghana a fost recunoscut oficial ca fiind cel mai tânăr pictor masculin din lume. Mama lui a declarat pentru BBC că este mândră de capacitatea artistică a ... Post-ul Un copil de un an din Africa a fost numit cel mai tânăr pictor din lume apare prima dată în Unica.md.
Acum 24 ore
13:10
În cadrul celei de-a 20-a reuniuni a statelor părți la Convenția cu privire la Drepturile Copilului, candidatura Republicii Moldova, Mariana Ianachevici, a fost aleasă în calitate de membră a Comitetului ... Post-ul Moldova va deveni membră a Comitetului ONU pentru Drepturile Copilului apare prima dată în Unica.md.
13:10
În perioada 20 – 24 mai, un grup de angajați ai Serviciului Vamal al Republicii Moldova și reprezentanți ai programului USAID Reforme Instituționale și Structurale în Moldova au efectuat o ... Post-ul Mai mulți angajați ai Serviciului Vamal, în vizită de lucru în Italia apare prima dată în Unica.md.
12:50
Ansamblul de dansuri populare „Hecenii”, din satul Heciul Nou, raionul Sângerei, s-a calificat în marea finală a concursului „Românii au talent”. Imagine simbol În cadrul ediției emisiunii din 24 mai, ... Post-ul Ansamblul ,,Hecenii”, calificați în marea finală de la Românii au Talent apare prima dată în Unica.md.
12:30
Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii a confirmat că secretarul de stat Antony Blinken va efectua o vizită oficială în Republica Moldova. În cadrul acestei vizite, programată pentru ... Post-ul Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, va efectua o vizită la Chișinău apare prima dată în Unica.md.
12:20
Cu România, Republica Moldova are o comunicare intensă și eficientă la toate nivelurile. Astăzi, ca niciodată, relațiile celor două state sunt mai apropiate și mai pline de substanță. Sprijinul României ... Post-ul Mihai Popșoi: ,,Astăzi relațiile Moldovei și a României sunt mai apropiate” apare prima dată în Unica.md.
12:20
Halterofila Nicoleta Cojocaru a devenit campioană mondială la juniori. Reprezentanta Republicii Moldova și-a adjudecat trei medalii de aur la competiția de anvergură unde s-a făcut remarcat și Alexdandru Baldji, cu ... Post-ul Halterofila Nicoleta Cojocaru a devenit campioană mondială la juniori apare prima dată în Unica.md.
12:10
La Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga”, a fost inaugurată, astăzi, 24 mai, după reparație capitală, Secția de Terapie Intensivă Chirurgie Septică. Foto: Ministerul Sănătății/ Facebook Potrivit Ministerului Sănătății, secția va ... Post-ul O nouă secție de Terapie Intensivă, inaugurată la Spitalul Clinic Republican ,,Timofei Moșneaga” apare prima dată în Unica.md.
12:10
Spania a înregistrat o creştere de 13 milioane de turişti în 2023, care a ridicat numărul de vizitatori internaţionali la un nou record de peste 85 de milioane, aproape dublu ... Post-ul Spania atrage un număr record de turişti şi se apropie de Franţa apare prima dată în Unica.md.
12:10
Agenția Națională pentru Sănătate Publică anunță un focar de rujeolă în raionul Sângerei. Mai exact, sunt 11 cazuri de îmbolnăviri la copii, dintre care zece sunt din aceeași familie. Imagine ... Post-ul Focar de rujeolă la Sângerei: Peste 10 copii infectați apare prima dată în Unica.md.
12:00
ÎPS Petru, Mitropolitul Basarabiei și Exarhul Plaiurilor, a transmis un mesaj de felicitare cu ocazia aniversării unui deceniu de slujire arhierească a Preasfințitului Antonie, Episcop de Bălți, și a șase ... Post-ul ÎPS Petru i-a transmis un mesaj de felicitare Preasfințitului Antonie, Episcop de Bălți apare prima dată în Unica.md.
11:50
Drapelul Republicii Moldova a fost subiectul unui nou record înregistrat la Consiliul naţional al recordurilor din Ucraina. Flamura ţării noastre a notat nişte caracteristici de premieră pentru țara vecină şi ... Post-ul Drapelul Republicii Moldova, la loc de cinste în Ucraina! Vezi ce record au stabilit vecinii noștri care ne poartă tot respectul apare prima dată în Unica.md.
11:50
O femeie din satul Peticeni, raionul Călărași, și-a îndeplinit visul datorită sprijinului acordat de ANOFM. Alina Donica a depus o cerere, în urma căreia a beneficiat de ajutor financiar în ... Post-ul O tânără din Călărași a deschis un salon de înfrumusețare cu sprijinul ANOFM. Ajutor financiar de circa 114.000 lei apare prima dată în Unica.md.
11:20
Poliția de Frontieră a organizat, pentru al zecelea an consecutiv, campania națională de donare voluntară de sânge. Această inițiativă marchează celebrarea Zilei Polițistului de Frontieră European și are ca scop ... Post-ul Angajații Poliției de Frontieră au organizat o campanie de donare voluntară de sânge apare prima dată în Unica.md.
10:40
O nouă regulă apare în fotbal. Va fi introdus cartonașul roz, dar nu pentru a pedepsi o echipă, așa cum este cel roșu, de exemplu. O competiție majoră va testa ... Post-ul A apărut un nou cartonaș în fotbal: Pentru ce va fi folosit apare prima dată în Unica.md.
10:40
Primăria Municipiului Chișinău informează că în weekend-ul: 25 – 26 mai 2024, în sectoarele capitalei vor fi desfășurate diverse iarmaroace și târguri cu produse și mărfuri autohtone, cu scopul de a ... Post-ul Târguri cu produse autohtone în sectoarele Capitalei, în weekend-ul: 25-26 mai 2024 apare prima dată în Unica.md.
10:40
Sala cu Orgă din Chișinău în colaborare cu Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova organizează sâmbătă, 25 mai, la ora 18.00, un concert cu genericul „Grai Românesc”, informează MOLDPRES. Potrivit ... Post-ul Un concert cu genericul „Grai Românesc” va avea loc la Sala cu Orgă apare prima dată în Unica.md.
10:40
Noțiunea de „trădare de patrie” va fi reglementată mai clar în legislație. Deputatul Igor Chiriac, secretarul Comisiei juridice, numiri și imunități, intenționează să înregistreze un amendament de modificare a articolului ... Post-ul Noțiunea de „trădare de patrie” va fi reglementată mai clar în legislație apare prima dată în Unica.md.
10:40
Deși recenta învestire a președintelui Vladimir Putin nu a fost urmată de o remaniere majoră la Kremlin, au existat, totuși, câteva schimbări importante de personal. Nikolai Patrushev a fost mutat ... Post-ul Vladimir Putin și-a construit o nouă doctrină ce poate fi devastatoare. Paranoia, cuvântul de ordine la Kremlin apare prima dată în Unica.md.
10:40
Vaccin HPV (virusul papiloma uman) este asociat cu o reducere drastică a cazurilor de cancer de cap și gât la băieți și bărbați adolescenți. Conform unui nou studiu prezentat de ... Post-ul Vaccin HPV: reduce drastic două tipuri de cancer apare prima dată în Unica.md.
10:30
Ediția a XVI-a a Festivalului internațional de poezie „Grigore Vieru” va fi organizat în perioada 28-31 mai în trei localități – la Chișinău, Sângerei, R. Moldova și la Iași, Romania. ... Post-ul Festivalul de poezie ,,Grigore Vieru” va avea loc la Chișinău, Sângerei și Iași apare prima dată în Unica.md.
10:20
Luptătoarea moldoveancă Irina Rîngaci a cucerit medalia de aur la Campionatele Europene destinate sportivilor de până la 23 de ani, care se desfășoară la Baku, în Azerbaidjan. Foto: moldova1.md Compatrioata ... Post-ul Luptătoarea Irina Rîngaci, din nou campioană europeană apare prima dată în Unica.md.
10:00
Caz revoltător în Capitală. Un bărbat a început să-și agreseze fizic soția și copilul în stradă. Incidentul a fost publicat pe paginile de socializare de către bloggerița Katy Black, care ... Post-ul Caz revoltător în Capitală. Un bărbat a început să-și agreseze fizic soția și copilul în stradă apare prima dată în Unica.md.
Ieri
20:30
Deși sunt două caractere diferite, se înțeleg foarte bine. La acest episod #stilunic am vrut să vedem cât de bine se cunosc aceste două prietene, dându-le sarcina de a se ... Post-ul #stilunic – Marcela Godina alias (Marcela 93) și Ala Zasmenco:”Cum să combini un costum sportiv cu pantofi?” apare prima dată în Unica.md.
16:20
O femeie din Chişinău, despăgubită moral cu o mie de euro pentru că a fost silită să vorbească în limba rusă. O femeie din Chişinău va primi de la stat ... Post-ul Activista Maria Olar, despăgubită moral cu o mie de euro pentru că a fost silită să vorbească în limba rusă apare prima dată în Unica.md.
15:40
Victima, un bărbat de 55 de ani, care activează ca taximetrist, a comunicat polițiștilor că în noaptea de 23 aprilie curent a primit o comandă de a transporta două persoane ... Post-ul Doi tineri din Capitală, reținuți pentru tentativă de omor asupra unui taximetrist. Bărbatul a opus rezistență și a reușit să scape apare prima dată în Unica.md.
15:10
În ședința de azi a Consiliului Audiovizualului, fondatoarea serviciului de televiziune „GLOBAL 24”, Instituția Privată Studio de Televiziune „VIZIUNEA LIBERĂ”, a fost amendată cu 61 000 de lei pentru nerespectarea ... Post-ul Un post TV de la noi a fost sancționat cu 61.000 de lei: Motivul apare prima dată în Unica.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.