Fără hârtii la farmacii. Ce trebuie să știi despre sistemul de rețete electronice din Moldova

Moldova.org, 2 aprilie 2024 23:00

Începând cu 1 aprilie 2024, medicamentele compensate de stat vor putea fi primite din farmacii cu buletinul de […] The post Fără hârtii la farmacii. Ce trebuie să știi despre sistemul de rețete electronice din Moldova appeared first on Moldova.org.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Moldova.org

Acum 4 ore
18:20
Haritina Munteanu are 82 de ani și în toți ei a fost înconjurată de copii, pentru care a […] The post „Cel mai mult m-am temut să nu rămân singură…” Haritina Munteanu din Zîmbreni gătește balmuș appeared first on Moldova.org.
18:10
Fagura, platforma de investiții alternative în finanțarea antreprenorilor, marchează o nouă etapă în parcursul său, dezvăluind o identitate […] The post Fagura anunță lansarea unei noi identități vizuale, strategice și de brand (FOTO) appeared first on Moldova.org.
Acum 6 ore
16:30
Moldova a luptat din greu ca să poată să-și cheme diaspora din nou acasă. Dar va reuși oare, […] The post Moldovenii simt că e momentul să se întoarcă acasă. Dar câți dintre ei vor îndrăzni să încerce? appeared first on Moldova.org.
Acum 12 ore
12:20
Haritina Munteanu are 82 de ani și în toți ei a fost înconjurată de copii, pentru care a […] The post „Cel mai mult m-am temut să nu rămân singură…” Haritina Munteanu din Zîmbreni gătește Balmuș de legume și cu mămăligă appeared first on Moldova.org.
Ieri
14:00
ATU Winery este cunoscută ca prima vinărie urbană din țară. Istoria vinăriei a început în 2017, din pasiunea […] The post ATU Winery: cum să produci vin fără să dăunezi mediului appeared first on Moldova.org.
Mai mult de 2 zile în urmă
18:30
UPDATE 16 aprilie 2024: În urma cazului răsunător, pe 15 aprilie în Kazahstan a fost semnat un pachet […] The post „Nu am lovit în niciun organ vital”. Cum cazul lui Saltanat Nukenova a răvășit problema violenței domestice în Kazahstan appeared first on Moldova.org.
17:20
Tu crezi în unicorni? Nu vorbim despre mituri sau legende, ci despre acele startup-uri extraordinare care transformă industria […] The post De la Startup la Unicorn: Startup Grind Chișinău cu CEO How To Web și  CEO Bloomcoding appeared first on Moldova.org.
16:10
Sărbătorile pascale sunt un motiv perfect de a reveni la tradiții și de a savura bucate delicioase în […] The post Top 4 combinații gastronomice cu divinurile Bardar, perfecte pentru masa de Paști appeared first on Moldova.org.
15:20
Începând cu data de 15 aprilie 2024, Nova Poshta a actualizat sistemul de tarifare pentru livrarea documentelor, coletelor […] The post Simplificarea zonelor de tarifare și o nouă gradație de greutate a coletelor: posibilități noi pentru clienții Nova Poshta din Moldova appeared first on Moldova.org.
14:00
Analizează cutiile poștale ale vecinilor săi de bloc – sunt de culori diferite, cu cifre mari și mici […] The post Ilia Mihalâci appeared first on Moldova.org.
12:30
UPDATE 16 aprilie 2024: În urma cazului răsunător, pe 15 aprilie în Kazahstan a fost semnat un pachet […] The post „Nu am lovit în niciun organ vital”. Cum cazul lui Saltanat Nukenova a răvășit problema violenței domestice în Kazahstan appeared first on Moldova.org.
15 aprilie 2024
16:20
Crama Mircești și alți producători locali din regiunea Ungheni au creat asociația „Dealurile Măgurii”, care își propune promovarea […] The post „Dealurile Măgurii” – mici producători care s-au reunit pentru a promova turismul regional appeared first on Moldova.org.
13:20
„Nu ai găsit persoana potrivită? Activează energia feminină!”; „Ai conflicte la muncă? Îți lipsește energia feminină!”  Auzim asta […] The post „Energia feminină”, mit sau știință? appeared first on Moldova.org.
12:00
În fiecare an, din cauza schimbărilor climatice, apicultura devine o provocare, iar soții Ciolacu din satul Micleușeni, r. […] The post „Conacul Mierii”: cum turismul ajută la vânzarea mierii appeared first on Moldova.org.
11:50
Maria Jalbă din satul Borogani, r. Leova este profesoară de franceză. Sosul de urzici l-a descoperit de la […] The post „Acum mie îmi e mai ușor”. Maria Jalbă din satul Borogani gătește sos de urzici appeared first on Moldova.org.
12 aprilie 2024
10:30
– Sunt și eu din Basarabia, eram un copil când părinții mei au lăsat casa din Tighina și […] The post Casa Valeriei appeared first on Moldova.org.
10 aprilie 2024
12:50
În perioada 8 aprilie – 7 iulie 2024, în Republica Moldova se desfășoară Recensământul Populației și Locuințelor, în […] The post 10 mituri despre recensământ appeared first on Moldova.org.
11:50
Familia Scutaru, din orașul Edineț, cultivă mere și cireșe de peste 20 de ani și sunt mereu în […] The post În pas cu tehnologiile. Ce sunt livezile superintensive appeared first on Moldova.org.
9 aprilie 2024
15:30
Aveam doisprezece ani când, pe neașteptate, durerea a dat buzna în mine, intrând cu bocancii grei și murdari. […] The post Durerea se transmite genetic appeared first on Moldova.org.
8 aprilie 2024
15:50
Apicultura în familia Bozianu din satul Mingir are o istorie lungă. Însă, Mihai Bozianu a adunat practicile cele […] The post „EcoStup”: avantajul stupilor verticali appeared first on Moldova.org.
13:00
Pe 4 aprilie 2024 a avut loc prezentarea publică a notei analitice care evaluează gradul de implementare a recomandărilor pentru […] The post Cum autoritățile implementează recomandările pentru promovarea egalității de gen appeared first on Moldova.org.
5 aprilie 2024
19:30
Despre moartea lui Saltanat Nukenova în Kazahstan s-a aflat la începutul lunii noiembrie 2023. De tortura și omorul […] The post „Nu am lovit în niciun organ vital”. Cum cazul lui Saltanat Nukenova a răvășit problema violenței domestice în Kazahstan appeared first on Moldova.org.
17:00
Novak Winery se află în satul Tartaul, Cantemir și are plantații de viță de vie atât în sat, […] The post De ce sunt importante experimentele în vinificație? Aflăm la Novak Winery appeared first on Moldova.org.
15:40
Născuți într-un teritoriu controlat de Rusia, copiii moldoveni trec zilnic pe lângă grăniceri înarmați pentru a nu fi […] The post Să înveți într-un stat fantomă: școala cu predare în română care se opune supremației rusești appeared first on Moldova.org.
4 aprilie 2024
16:30
La marginea țării, despărțit de Ucraina prin apele Nistrului, se află orașul Otaci din r. Ocnița. Localitatea, atestată […] The post Orașul care are un punct de trecere a frontierei în centrul localității appeared first on Moldova.org.
14:10
Procesul de transformare a unei idei într-o afacere de succes implică o serie de pași și abordări strategice. […] The post Recomandări pentru antreprenori: cum să transformi ideea în afacere appeared first on Moldova.org.
3 aprilie 2024
16:30
Vestea de anul trecut că „melcii” s-au întors după o pauză de zece ani a entuziasmat publicul de […] The post (VIDEO) Snails, de la Kormushka la Artcor appeared first on Moldova.org.
15:40
Maib anunță finalizarea celei de-a treia ediții a programului de internship, marcând astfel încă un capitol de succes […] The post „Tu conduci cariera”. Inspirație și motivație pentru participanții în programul maib de internship, ediția a III-a appeared first on Moldova.org.
14:50
Imaginează-ți un viitor în echilibru cu natura. Cu siguranță ți-ai dori asta pentru tine, familie, afacere sau mediul […] The post Ce este Economia circulară și cum poți contribui la schimbare appeared first on Moldova.org.
11:30
Familia Petrov irigă culturi agricole pe o suprafață de aproximativ 5 hectare. Din 2011 sunt conectați la un […] The post Afacerea Petrov Grup: ce trebuie să știi când vrei să folosești irigarea în agricultură appeared first on Moldova.org.
2 aprilie 2024
23:00
Începând cu 1 aprilie 2024, medicamentele compensate de stat vor putea fi primite din farmacii cu buletinul de […] The post Fără hârtii la farmacii. Ce trebuie să știi despre sistemul de rețete electronice din Moldova appeared first on Moldova.org.
17:00
Începând cu 1 aprilie 2024, medicamentele compensate de stat vor putea fi primite din farmacii cu buletinul de […] The post Fără hârtii la farmacii. Ce trebuie să știi despre sistemul de rețete electronice din Moldova appeared first on Moldova.org.
12:10
Lacrimile se încăpățânează să se ascundă în timp ce așteptăm amândoi în liniște să vină ambulanța. Șiroaie de […] The post Tati, ai grijă de tine ca să poți avea grijă de mine appeared first on Moldova.org.
1 aprilie 2024
17:50
Stabilită de zece ani în China, urmărită și apreciată de milioane de chinezi pe social media – Gabriela […] The post (video) Gabriela Cojocaru, o moldoveancă stabilită în China, a vizitat regiunea Cahul appeared first on Moldova.org.
14:00
O modă în lumea occidentală, creșterea produselor proprii este o practică veche de când lumea în Moldova. Am […] The post Cum să crești mâncare organică în Moldova appeared first on Moldova.org.
14:00
Proiectul „Casa Bunicului” a fost început în anul 2017. Designerul Dumitru Cărbuni a vizitat fosta tabără sovietică și […] The post „Casa Bunicului”: cum transformi o tabără sovietică într-o agropensiune appeared first on Moldova.org.
29 martie 2024
11:00
Olesea Plăcintă, fondatoarea unei mici afaceri care produce brânză de capre și oi spune că cei mai mulți […] The post Olesea Plăcintă, fondatoarea Biolactis: „Creșterea animalelor și o femeie – s-ar părea că sunt incompatibile” appeared first on Moldova.org.
09:10
În cărticica medicală nou-nouță, pe foile albe cu linii negre, plutea solitar un cuvânt ca o sentință – […] The post Cum își îmblânzește Elena furtunile din minte appeared first on Moldova.org.
28 martie 2024
16:50
De-a lungul drumului național, orașul Bucovăț își ordonează casele puține și mici. Diminețile sunt animate. Adulții se grăbesc […] The post Orașul unde Centrul de tineret a luat locul Casei de cultură appeared first on Moldova.org.
13:30
Convenția Moldo-Americană a ajuns la ediția a zecea. Prin ce va fi diferită această ediție aniversară de celelalte […] The post Din culisele ediției a zecea a Convenției Moldo-Americane/ Interviu cu Elena Drăgălin appeared first on Moldova.org.
27 martie 2024
12:20
„Eu îmi doresc foarte mult ca fiecare dintre noi să se întrebe despre proveniența lucrurilor și produselor pe […] The post Cristina Tocari, fondatoarea „Recycline”: „Ce gunoi aducem acasă?” appeared first on Moldova.org.
10:30
Cât de bine știi să spui povești prin video? Cum poți fi și artist, și fondator de afacere? […] The post Directorul de creație Duke & Duck va ține o serie de evenimente pentru creativii din Moldova appeared first on Moldova.org.
09:10
Este ultima duminică din iulie, o căldură de ți se pune pe inimă, efectul de seră combinat cu […] The post Cuvintele care ne neliniștesc appeared first on Moldova.org.
26 martie 2024
16:00
Într-un stat democratic, rolul societății civile este unul esențial pentru a influența deciziile autorităților să-și direcționeze acțiunile spre […] The post Bugetarea participativă – componenta importantă a democrației appeared first on Moldova.org.
25 martie 2024
14:50
„Moro Atelier” este afacerea care a prins contur anul trecut. După multe dezbateri interioare, Anna Sîrbu, tânăra care […] The post „Moro Atelier” – spațiul unde cofetăria se transformă în artă appeared first on Moldova.org.
14:30
„Sfârșitul lumii e un tren”, de Daniela Rațiu, e o reconstruire ficțională a foametei din Basarabia, care a […] The post Fragment din cartea „Sfârșitul lumii e un tren”, despre foametea organizată din Basarabia appeared first on Moldova.org.
13:20
Companiile tech se confruntă cu provocări unice și cerințe specifice pentru a rămâne competitive într-un mediu în continuă […] The post Importanța teambuildingurilor în Tech: Experiența OOK Group appeared first on Moldova.org.
22 martie 2024
14:50
Ala Sincu, după 30 de ani de trai în Chișinău și muncă de inginerie, s-a mutat în Cernoleuca, […] The post Ala Sincu, fondatoarea Levantica: „Ne-am propus ca produsele să fie 100% naturale” appeared first on Moldova.org.
13:00
Marți mă îngrozeam de la istoria femeii care stă de o lună internată cu arsuri până la os, […] The post Un jurnalist responsabil forțează ușa agresorului, nu a victimei  appeared first on Moldova.org.
10:30
– Așa, dumneavoastră unde mergeți? La Paris? Atunci aveți nevoie de bilet de 25 de ruble, acuș vă […] The post Despre magie în viața omului appeared first on Moldova.org.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.