Situația la Frontieră: peste 39.8 mii de traversări în ultimele 24 de ore

NewsUngheni, 2 aprilie 2024 09:40

Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 39 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 39.8 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de NewsUngheni

Acum 5 minute
15:30
PROIECTUL de lege care prevede crearea unui mecanism de creditare de urgență a producătorilor de cereale în vederea acoperirii cheltuielilor pentru lucrările agricole din această primăvara [...] Articolul Producătorii de cereale vor beneficia de credite oferite de stat pentru acoperirea cheltuielilor legate de lucrările agricole apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Acum 15 minute
15:20
Numărul petițiilor depuse la Centrul Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal este în creștere. Potrivit RAPORTULUI de activitate al instituției pentru anul 2023, peste 1 000 [...] Articolul Deputații au audiat raportul Centrului Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal pentru anul 2023 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Acum 2 ore
14:30
Cea de-a treia și ultima garnitură cu motorina oferită drept ajutor umanitar pentru fermierii afectați de seceta din anul 2022 a ajuns noaptea trecută la [...] Articolul Ultima tranșă de motorină oferită GRATIS de România a ajuns în Gara Ungheni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:50
Viceprim-ministrul pentru reintegrare Oleg Serebrian a avut astăzi o întrevedere cu preşedintele în exerciţiu al Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE), ministrul afacerilor [...] Articolul Viceprim-ministrul Oleg Serebrian în dialog cu Ian Borg – preşedintele în exercițiu al OSCE apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Acum 4 ore
13:10
Institutul pentru Politici și Reforme Europene (IPRE), Fundația „Friedrich Ebert” și Biroul Politici de Reintegrare, în cooperare cu Expert-Grup și Asociația Promo-LEX, a organizat joi, [...] Articolul La Chișinău s-a desfășurat primul Forum de Reintegrare a Republicii Moldova (I) apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:40
Ofițerii Direcției „Nord” a INI au deconspirat activitatea unui grup de persoane care, în raioanele de nord ale țării, ar fi pus în aplicare o [...] Articolul Mii de pachete cu țigări fără acte de proveniență ridicate de ofițerii INI la Fălești apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Acum 6 ore
11:20
Inspectoratul General al Poliției informează că 650 de copii din 15 instituții de învățământ din raionul Ungheni s-au întâlnit cu polițiștii. După discuțiile cu oamenii [...] Articolul Peste 650 de copii din Ungheni intruiți în domeniul regulilor de circulație de către polițiștii apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:10
Inspectoratul General al Poliției informează că 650 de copii din 15 instituții de învățământ din raionul Ungheni s-au întâlnit cu polițiștii. După discuțiile cu oamenii [...] Articolul 650 de copii din 15 instituții de învățământ din raionul Ungheni s-au întâlnit cu polițiștii apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:30
Grație eforturilor procurorilor, la 8 aprilie 2024, a fost pronunțată o sentință, prin care un bărbat în vârstă de 52 de ani, a fost recunoscut [...] Articolul Detenție pe viață pentru un bărbat care a abuzat sexual fiicele vitrege mai multe luni de zile apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:40
Șeful diplomației Republicii Moldova Mihai Popșoi îl găzduiește astăzi la Chișinău pe președintele în exercițiu al OSCE, ministrul afacerilor externe, europene și comerțului al Maltei, [...] Articolul Conferință de presă susținută de Mihai Popșoi și Ian Borg – președintele în exercițiu al OSCE apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Acum 8 ore
09:20
Inspectoratul General pentru Situații de Urgență informează că cincizeci și opt de persoane au fost sancționate de Inspectoratul pentru Protecția Mediului și Inspectoratele de Poliție, [...] Articolul IPM și IGP au sancționate 58 de persoane pentru incendierea intenționată a vegetației uscate apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:10
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 42 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 42 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
08:50
Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova din cadrul Guvernului României readuce îndrăgiții actori ai Teatrului Muzical Ambasadorii în Republica Moldova. „Cutiuța Muzicală”, proiectul muzical de [...] Articolul Hai la Teatru. Departamentul pentru Relația cu R. Moldova invită copii Ungheneni la piesa „Cutiuța Muzicală” apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Acum 24 ore
20:20
Judecătoria Ungheni informează că anul 2023 a fost unul productiv, cu multe rezultate frumoase pentru instanța din Poarta de Vest a Republicii Moldova. Obținând statutul [...] Articolul Retrospectiva Judecătoriei Ungheni pentru perioada de activitate a anului 2023 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
20:00
RAPORTUL Centrului Național Anticorupție (CNA) pentru anul 2023 a fost prezentat în plenul Parlamentului. Potrivit documentului, în perioada de raportare, ofițerii CNA au depistat 511 infracțiuni. [...] Articolul Raportul Centrului Național Anticorupție pentru anul 2023 prezentat în plenul Parlamentului apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
19:40
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 12 aprilie 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7457 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 12 aprilie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:00
La 11 aprilie curent, în cadrul Zonei Economice Libere „Ungheni-Business” s-a desfășurat Concursul de selectare a noilor rezidenți. La concurs au participat a două companii cu [...] Articolul Plus doi rezidenți noi în Zona Economică Liberă „Ungheni – Business” apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Ieri
15:30
RAPORTUL de activitate al Consiliului Audiovizualului (CA) pentru anul 2023 a fost prezentat în plenul Parlamentului. Documentul conține acțiunile realizate în conformitate cu planul de acțiuni [...] Articolul Parlamentul a luat act de Raportul de activitate al Consiliului Audiovizualului pentru anul 2023 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:20
PROIECTUL de lege privind acțiunile climatice a fost votat, în lectura a doua, de 55 de deputați. Documentul a fost elaborat de Ministerul Mediului și are [...] Articolul În Republica Moldova va fi instituită Comisia Națională privind Schimbările Climatice apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:20
În perioada 6 – 13 aprilie 2024, la sediul Centrului de Excelență în Securitatea Frontierei, mun. Ungheni, se desfășoară un curs de instruire specializat în [...] Articolul La Ungheni au loc instruiri specializate în domeniul combaterii traficului ilegal de arme apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:00
Începând cu ziua de astăzi, 11 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Călărași are o nouă conducere. În premieră, la conducerea subdiviziunii de poliției din raionului [...] Articolul Inspectoratul de Poliție Călărași are o nouă conducere apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:00
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 41 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 41.3 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:10
Institutul pentru Politici și Reforme Europene (IPRE), Friedrich Ebert Stiftung Moldova și Biroul politici de reintegrare, în cooperare cu Expert-Grup și Asociația Promo-LEX, organizează la [...] Articolul La Chișinău are loc primul Forum de reintegrare a Republicii Moldova apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:00
La 11 aprilie curent, începând cu ora 10:00, aleșii poporului din legislatura a XI-a se convoacă într-o nouă ședință plenară. Proiectul Ordinii de zi a [...] Articolul Parlamentul se întrunește în ședință plenară la 11 aprilie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:00
Articolul La Chișinău are loc primul Forumul de reintegrare a Republicii Moldova apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10 aprilie 2024
20:20
Astăzi, 10 aprilie curent, în cadrul ședinței de Guvern, Executivul a acceptat cererea de demisie a lui Igor Talmazan din funcția de șef al Serviciului [...] Articolul Viorel Doagă – noul Director interimar al Servicului Vamal apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:40
Compania maghiară low-cost Wizz Air a ajuns la pragul de 6 milioane de pasageri pe Aeroportul internațional Iasi. Norocosul pasager cu numǎrul 6 milioane, care [...] Articolul Wizz Air a ajuns la pragul de 6 milioane de pasageri pe Aeroportul Iași apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:20
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 11 aprilie 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7561 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 11 aprilie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:10
Agenția de Dezvoltare Regională Centru informează că peste 4500 de locuitori din orașul Călărași și satul Nișcani vor avea, până la finalul acestui an, acces [...] Articolul Guvernul construiește acces la sistemul de canalizare pentru locuitorii Călărași și Nișcani apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Mai mult de 2 zile în urmă
15:30
Numărul cadrelor didactice care vor fi premiate în cadrul Concursului republican „Pedagogul Anului”, la categoria „Profesorul anului”, a fost majorat de la 3 la 12. [...] Articolul Mai multe cadre didactice vor putea fi premiate la Concursul republican „Pedagogul Anului” apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:30
Elevii din instituțiile de învățământ din țară vor avea posibilitatea să studieze aprofundat limba spaniolă. Cabinetul de miniștri a aprobat semnarea acordului de colaborare privind [...] Articolul Oportunități de studiere a limbii spaniole pentru elevii din instituțiile de învățământ secundar din țară apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:10
Cabinetul de miniștri a aprobat, astăzi, ratificarea Acordului dintre Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Republicii Franceze cu privire la cooperarea în domeniul apărării. Vedeți și: Documentul interguvernamental, semnat la Paris la 7 martie 2024, [...] Articolul Moldova și Franța vor coopera în domeniul apărării apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:20
Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale Vest efectuează cercetări în privința unui cetățean ucrainean care deținea acte falsificate asupra sa. Cazul a fost consemnat [...] Articolul Permis de conducere cu indici de falsificare depistat în PTF Sculeni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:10
Executivul a aprobat Regulamentul cu privire la modul de aplicare a facilităților fiscale și vamale la importul (sau livrările) de mărfuri și servicii destinate implementării [...] Articolul Guvernul a aprobat Regulamentul pentru lansarea proiectului „Investiții pentru Guvernanță, Creștere și Reziliență în Agricultură” apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:50
Cabinetul de miniștri a aprobat, astăzi, la inițiativa Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, instituirea și funcționarea Mecanismului de compensare și de reducere a emisiilor de carbon [...] Articolul Guvernul a aprobat noi măsuri pentru decarbonizarea sectorului aviației apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:40
Proprietarii caselor individuale și asociațiile de proprietari din condominiu vor putea primi granturi și alocații pentru eficientizarea consumului de energie. Cabinetul de miniștri a aprobat Programul de [...] Articolul Executivul a aprobat Programul de finanțare „Fondul pentru eficiență energetică în sectorul rezidențial din Republica Moldova” apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:30
Tinerii vor fi mai motivați să se angajeze în instituțiile statului, iar atractivitatea sectorului public va crește. Cabinetul de miniștri a aprobat modificările la Legea [...] Articolul Guvernul facilitează desfășurarea stagiilor plătite în serviciul public apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:00
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 40 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 40.3 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:40
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că a fost dat startul Competițiilor sportive anuale ale Poliției de Frontieră, ediția 2024! Polițiștii de frontieră au [...] Articolul La Ungheni a fost dat startul Competițiilor sportive anuale ale IGPF 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:10
În perioada 8 – 9 aprilie 2024, în incinta Centrului de Excelență în Securitatea Frontierei, a avut loc lansarea cursului de formare dedicat temei „Protecția [...] Articolul La CESF Ungheni a fost lansat cursul: „Protecției copiilor în mișcare: rolul Poliției de Frontieră” apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
9 aprilie 2024
23:30
Candidatul la funcția de membru în Colegiul pentru selecția și evaluarea judecătorilor al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Dumitru Racoviță, a promovat evaluarea Comisiei Vetting. [...] Articolul Ungheneanul Dumitru Racoviță – primul judecător evaluat pozitiv pentru Colegiul pentru selecția și evaluarea judecătorilor apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
18:50
În contextul desfășurării exercițiului multinațional „JCET-2024” (Joint Combined Exchange Training), astăzi, 9 aprilie, militarii de pe ambele maluri ale Prutului au efectuat salturi cu parașuta [...] Articolul [VIDEO] Militarii de pe ambele maluri ale Prutului au efectuat salturi cu parașuta la Bălți apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
18:20
La 10 aprilie 2024, începând cu ora 10:00, Cabinetul de miniștri al Republicii Moldova se convoacă în cea de-a 14-a ședință din 2024 și în [...] Articolul Ședința Guvernului din 10 aprilie 2024. Pe ordinea de zi – 20 proiecte de HG apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
18:00
Parlamentul Republicii Moldova începe procedura de inițiere a unui Referendum republican de aderare la Uniunea Europeană. Informația este comunicată de Președinta Comisiei parlamentare juridică, numiri [...] Articolul Parlamentul începe procedura de inițiere a unui Referendum republican de aderare la UE apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:40
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 10 aprilie 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7568 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 10 aprilie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:00
Direcția regională Vest a Poliției de Frontieră documentează două persoane care dețineau acte false la punctele de trecere a frontierei Sculeni și Leușeni în weekend-ul [...] Articolul Noi acte false depistate în zilele de weekend în PTF Sculeni și Leușeni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:40
Polițiștii de frontieră ai Direcției regionale Vest și pompierii din cadrul SSE Nisporeni au intervenit la stingerea unui incendiu Ieri, pe 8 aprilie 2024, angajații [...] Articolul Polițiștii de frontieră din Frăsânești și pompierii din Nisporeni au lichidat un incendiu de vegetație în Bărboieni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:20
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 40 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 40.4 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:10
O familie din municipiul Ungheni a fost la un pas de tragedie care ar fi putut fi provocată de o gazul propan-butan emanat de la [...] Articolul Un minor din Ungheni s-a intoxicat cu gaz emanat de la o butelie conectată la arăgaz apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
8 aprilie 2024
19:50
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 9 aprilie 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7565 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 9 aprilie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.