Meteorologii au emis alertă meteo Cod GALBEN de vânt puternic

NewsUngheni, 28 martie 2024 18:20

Serviciul Hidrometeorologic de Stat informează că pe întregul teritoriu al Republicii Moldova, inclusiv în raioanele din regiunea Ungheni (Ungheni, Călărași, Nisporeni și parțial Fălești) cât [...] Articolul Meteorologii au emis alertă meteo Cod GALBEN de vânt puternic apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de NewsUngheni

Mai mult de 2 zile în urmă
16:20
La 19 aprilie curent, Batalionul de artilerie „Prut”, dislocat în municipiul Ungheni, și-a sărbătorit ce de-a 32 aniversare de la crearea unității și depunerea jurământului [...] Articolul Servesc Republica Moldova! Batalionul de artilerie „Prut” la 32 de ani de la fondare apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:00
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează despre faptul că în zilele de weekend, prețul de comercializare a motorinei va scădea nesemnificativ în timp ce [...] Articolul Minus 13 bani pentru un litru de motorină în weekend apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:50
După primele o lună jumătate de primăvară, natură începe să își arate ultimile simptome de răcire a vremii – înghețuri de primăvară. Serviciul Hidrometeorologic de [...] Articolul Meteorologii au emis Cod GALBEN de înghețuri apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:30
Trei carabinieri moldoveni au fost detașați la operațiunea internațională de menținere a păcii din Kosovo, începând cu 19 aprilie 2024, pentru o perioadă de 6 [...] Articolul Carabinierii moldoveni detașați în PREMIERĂ la operațiunea de menținere a păcii din Kosovo apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
18 aprilie 2024
21:00
Maia Sandu, al 9-lea președinte al Republicii Moldova, a organizat astăzi o conferință de presă unde a vorbit despre organizarea referendumului privind aderarea Moldovei la [...] Articolul Mesajul Președintei Maia Sandu la conferința de presă despre organizarea referendumului privind aderarea Moldovei la UE apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
20:40
Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a convocat astăzi Comisia Națională pentru Integrare Europeană, într-o nouă componență, numită prin decret prezidențial. Suplinirea Comisiei cu noi membri vine din [...] Articolul Comisia Națională pentru Integrare Europeană a fost convocată astăzi într-o nouă componență apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
20:20
Inspectoratul General al Poliției a primit în gestiune, astăzi, 18 aprilie 2024, mai multe camere de corp destinate polițiștilor de patrulare și echipamente tehnice moderne [...] Articolul MAI al Spaniei a donat echipamente tehnice moderne Inspectoratului General a Poliției apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
20:10
Ofițerii Direcției combaterea criminalității organizate a INI, în comun cu cei de urmărire penală a Inspectoratului de poliție Ciocana, au deconspirat activitatea infracțională a unui grup [...] Articolul Droguri în valoare de 1.5 mln MDL ridicate de ofițerii de investigație apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
19:50
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 19 aprilie 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7597 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 19 aprilie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:20
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează despre faptul că la 19 aprilie 2024, prețul de comercializare a motorinei va scădea nesemnificativ în timp ce [...] Articolul Minus 9 bani pentru un litru de motorină apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:30
Ofițerii Direcției combaterea criminalității organizate a INI și procurorii PCCOCS  anunță destructurarea unei scheme de spălare de bani, realizată printr-un centru de apel din Chișinău. Astfel, [...] Articolul Oamenii legii au destructurat o schemă de spălare de bani într-un call center din Chișinău apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:50
Fermierii vor beneficia de mai multe resurse, iar ADMA va putea gestiona finanțări pentru procurarea fertilizanților, produselor fitosanitare și echipamentelor de irigare Vedeți și: Într-un [...] Articolul Executivul a actualizat proiectul „Asigurarea fermierilor cu fertilizanți”, finanțat de Japonia apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:30
Cânepa industrială nu este un domeniu nou pentru Republica Moldova. Buneii și străbuneii noștri produceau din cânepa industrială textile, medicamente, era utilizată în construcție. În [...] Articolul Când vom putea cultiva cânepă industrială în Republica Moldova apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
08:50
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 43 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 43 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17 aprilie 2024
21:50
Prim-ministrul Dorin Recean va întreprinde mâine, 18 aprilie, o vizită de lucru stânga Nistrului, în raionul Dubăsari. Potrivit unui comunicat al Guvernului, șeful Executivului urmează [...] Articolul [REINTEGRARE] Prim-ministrul Dorin Recean va întreprinde o vizită în stânga Nistrului apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
21:30
Executivul informează că în Republica Moldova vor fi construite 450 de locuințe sociale pentru 1600 de beneficiari care vor putea închiria spațiile locative la un [...] Articolul În R. Moldova vor fi construite 450 de locuințe sociale pentru 1600 de beneficiari apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
21:20
În Republica Moldova va fi creat sistemul informațional „Constatarea medicală a nașterii și decesului” (SI eCMND). O hotărâre, în acest sens, a fost aprobată de Executiv. [...] Articolul Sistemul informațional „Constatarea medicală a nașterii și decesului” va fi dezvoltat în R. Moldova apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
21:00
Directorul Serviciului Fiscal de Stat, Olga Golban a efectuat la data de 17 aprilie 2024 o vizită de lucru în municipiul Ungheni, unde a avut [...] Articolul Directorul Serviciului Fiscal de Stat a întreprins o vizită de lucru la Ungheni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
20:40
Poliția Națională a intrat în posesia a 15 drone, în cadrul proiectului „Suport pentru implementarea măsurilor de combatere a criminalității de către Poliția Națională a [...] Articolul Flota aeriană a IGP a fost dotată cu încă 15 drone apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
20:20
Guvernul a aprobat ratificarea Acordului de împrumut cu Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) privind construcția Liniei Electrice Aeriene Bălți-Suceava, realizată în cadrul proiectului „Interconectarea rețelelor [...] Articolul Guvernul a aprobat ratificarea Acordului cu BERD pentru construcția LEA Bălți – Suceava apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
19:20
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 18 aprilie 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7544 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 18 aprilie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
18:50
Biroul politici de reintegrare informează că peste peste 358 de mii de locuitori din regiunea transnistreană și mun. Bender / Tighina (inclusiv satele Gâsca, Protegailovca, [...] Articolul [REINTEGRARE] Peste 367 de mii de locuitori din regiunea transnistreană luați la evidență la ASP apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:20
Permisele de conducere eliberate în Republica Moldova și Israel vor fi recunoscute reciproc. În acest sens, Executivul a aprobat Acordul între Guvernul Republicii Moldova și [...] Articolul Permisele de conducere eliberate în R. Moldova și Israel vor fi recunoscute reciproc apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:10
Ministerul Muncii și Protecției Sociale va angaja peste 2 000 de asistenți personali care au fost demiși de Primăria municipiului Chișinău. Vedeți și Ședința Guvernului [...] Articolul Guvernul a aprobat hotărârea privind angajarea asistenților personali apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:40
Angajații Sectoarelor de poliție de frontieră Ungheni și Sculeni ai Direcției Regionale Vest în colaborare cu Inspectorii de Mediu din Ungheni, au desfășurat o acțiune [...] Articolul La Ungheni a demarat operațiunea de frontieră TRITON – 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:50
La 16 aprilie 2024, angajații Sectorului Poliției de Frontieră Ungheni, în colaborare cu reprezentanții Inspectoratului de Protecție a Mediului, au realizat o activitate specială pentru [...] Articolul Operațiune specială a IPM Ungheni și DR Vest pentru copiii de la grădinița „Licurici” apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:10
Federația Rusă a început retragerea contingentului militar de „menținere a păcii” de pe teritoriul Karabahului de Munte, Republica Azerbaidjan Informația a fost confirmată de către [...] Articolul Federația Rusă își retragere forțele de menținere a păcii din Karabah de Munte apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:50
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează despre faptul că la 18 aprilie 2024, prețul de comercializare a motorinei va scădea nesemnificativ în timp ce [...] Articolul Motorina se ieftinește cu 4 bani și la 18 aprilie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:30
La data de 14 aprilie, în Punctul de trecere a frontierei Sculeni, pe direcția ieșire din Republica Moldova, a avut loc un incident semnificativ de [...] Articolul Grup infracțional specializat în organizarea migrației ilegale – destructurat în PTF Sculeni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:00
Campionatul anual al Poliției de Frontieră, ediția 2024, a fost organizat în cadrul Centrului de Excelență în securitatea Frontierei, unde polițiștii de frontieră s-au adunat [...] Articolul Poliția de Frontieră și-a desemnat la Ungheni campionii la Tenis de masă și Minifotbal apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:40
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 40 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 40.4 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16 aprilie 2024
20:30
Parlamento’da Gagauz kişiliklerini, geleneklerini ve kültürel adetlerini tanıtan bir serginin açılışı yapıldı. Etkinlik, her yıl 27 Nisan’da kutlanan Gagauz Yazısı ve Dili Günü kapsamında gerçekleştiriliyor. [...] Articolul [TARİH] Moldova Cumhuriyeti Parlamentosu’nda Yazı ve Gagauz Dili Günü kutlandı apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
18:10
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 17 aprilie 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7501 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 17 aprilie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:40
La Parlament a fost inaugurată o expoziție care prezintă personalități, obiceiuri și tradiții culturale găgăuze. Evenimentul are loc în contextul Zilei scrisului și a limbii [...] Articolul [ISTORIE] Zilei scrisului și a limbii găgăuze marcate în Parlamentul Republicii Moldova apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:40
La 17 aprilie 2024, începând cu ora 10:00, Cabinetul de miniștri al Republicii Moldova se convoacă în cea de-a 15-a ședință din 2024 și în [...] Articolul Ședința Guvernului din 17 aprilie 2024. Pe ordinea de zi – 24 proiecte de HG apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:10
Serviciul Hidrometeorologic de Stat informează că pe întregul teritoriu al Republicii Moldova, inclusiv în raioanele din regiunea Ungheni (Ungheni, Călărași, Nisporeni și parțial Fălești) cât [...] Articolul Meteorologii au emis aletă Cod GALBEN de schimbarea bruscă a vremii apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:40
La 16 aprilie 2024, Primăria municipiului Ungheni a emis un comunicat de presă prin care informează căau început lucrările de reabilitare și extindere a stradelei [...] Articolul Au început lucrările de extindere a stradelei Ștefan cel Mare din Dănuțeni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:20
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează despre faptul că la 17 aprilie 2024, prețul de comercializare a motirinei va scădea nesemnificativ în timp ce [...] Articolul Minus 4 bani pentru un litru de motorină apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:40
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 41 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 41.5 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15 aprilie 2024
23:30
IGP informează că 43 de polițiști din cadrul Inspectoratelor de poliție Ungheni, Fălești, Nisporeni, Călărași, Cantemir, Comrat, Vulcănești și Cahul au participat la un curs [...] Articolul Peste 40 de polițiști din regiunea Ungheni, UTA Găgăuzia, Cantemir și Cahul instruiți în domeniul activității poliției comunitare apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
23:00
Institutul pentru Politici și Reforme Europene (IPRE), Fundația „Friedrich Ebert” și Biroul Politici de Reintegrare, în cooperare cu Expert-Grup și Asociația Promo-LEX, a organizat joi, [...] Articolul La Chișinău s-a desfășurat primul Forum de Reintegrare a Republicii Moldova (II) apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
21:40
Prin Dispoziția primarului municipiului Ungheni, Vitalie Vrabie convoacă la data de 19 aprilie 2024 în ședință extraordinară și a patra ședință de la constituirea Consiliului municipal [...] Articolul Consiliul municipal Ungheni se convoacă în ședință extraordinară la 19 aprilie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
21:20
Astăzi, 15 aprilie 2024, Vicepreședinta Parlamentului Republicii Moldova, Doina Gheman, a efectuat o vizită la școala natala – Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” din municipiul Ungheni. [...] Articolul Vicepreședinta Parlamentului, Doina Gherman, în vizită la școala natală – LT „Vasile Alecsandri” din Ungheni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
19:50
Politiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale Vest documentează doi conaționali în legătură cu ilegalitățile constatate referitoare la actele falsificate. Cazurile au fost înregistrate în [...] Articolul Două acte falsificate depistate în PTF Sculeni și Leușeni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
19:40
Politiștii de frontieră din cadrul Direcției Regionale Vest documentează doi conaționali în legătură cu neregulile depistate la mijloacele de transport. Cazurile au fost înregistrate ieri, [...] Articolul Un Porsche Panamera și un VW Polo cu nereguli în acte au fost ridicate PTF Sculeni și Leușeni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
19:20
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 16 aprilie 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7476 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 16 aprilie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:40
USAID prin intermediul programului său Reforme Instituționale și Structurale în Moldova oferă asistență Serviciului Vamal din Moldova în procurarea unui scaner performant pentru scanarea autocamioanelor [...] Articolul PTF Tudora va fi dotat cu un scaner mobil performant pentru fluidizarea traficului apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:20
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 52 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 52.3 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:10
Inspectoratul General al Poliției informează opinia publică că în perioada 15 – 21 aprilie 2024, pe întregul teritoriul controlat al Republicii Moldova, cu excepția regiunii [...] Articolul INSP de comun cu ROADPOL demarează operațiunea „VITEZA” apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:50
În perioada 8 – 14 aprilie 2024, încasările Serviciului Vamal la bugetul de stat se ridică la peste 772.3 milioane de lei, ceea ce constituie [...] Articolul Serviciul Vamal raportează încasări de 772.3 mln MDL în perioada 8 – 14 aprilie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.