(video) Accident tragic în Sîngerei. Un Sandero a fost îndreptat într-un copac

Autoblog.md, 13 februarie 2024 01:50

Un bărbat de 62 de ani și-a pierdut astăzi viața pe strada centrală din orașul Sîngerei. Acesta conducea o Dacia Sandero, când la un moment dat mașina a ieșit pe contrasens și s-a lovit într-un copac. În urma impactului șoferul a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind solicitată o ambulanță. Dar în timp ce îi […] Articolul (video) Accident tragic în Sîngerei. Un Sandero a fost îndreptat într-un copac apare prima dată în Autoblog.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Autoblog.md

Acum 24 ore
14:00
Câteva camere de supraveghere au surprins un accident de-a dreptul revoltător. S-a întâmplat aseară pe strada Independenței, în intersecția cu strada Hristo Botev din sectorul Botanica. Accidentul a implicat pietoni. Potrivit informațiilor preliminare obținute de la fața locului, conducătorul unui automobil marca Toyota a mers înainte chiar dacă pe trecerea de pietoni se aflau două […] Articolul (video) Strigător la cer! Momentul lovirii a doi pietoni pe trecere în sectorul Botanica apare prima dată în Autoblog.md.
Ieri
09:40
Porsche 959 este mai mult decât un supercar, este singura mașină care a câștigat atât în celebra cursă de la Le Mans cât și în infernalul rallye-raid Paris-Dakar, iar exemplarul pe care îl vedeți aici are o poveste extraordinară. Este exact mașina pe care au cercetat-o inginerii de la Nissan când au proiectat modelul GT-R. […] Articolul (Video) Un legendar Porsche 959 cu o poveste de excepție va fi propus spre vânzare apare prima dată în Autoblog.md.
23 februarie 2024
19:20
Spre deosebire de țări de pe continentul european, printre care se numără și Republica Moldova, unde mașinile de poliție se strică (inclusiv în urma unor accidente), dar și se înlocuiesc periodic cu modele de ultimă generație, în majoritatea cazurilor fiind donate, în Japonia, o mare putere mondială și o țară cu o industrie auto dezvoltată, […] Articolul (video) Exemplu bun de luat! Priviți cum arată o mașină de poliție veche japoneză, dar păstrată apare prima dată în Autoblog.md.
18:20
Ineos Fusilier este genul de autovehicul de teren care promite că se poate deplasa printr-o pădure fără să o polueze, iar dacă nu mai ajunge la o priză de încărcare poate fi încărcat cu un generator aflat la bordul său. Ideea unui vehicul de teren cu un generator la bord nu este nouă, iar noul […] Articolul (video) Ineos Fusilier, electromobilul off-road cu generator la bord apare prima dată în Autoblog.md.
17:00
După ce a intrat sub umbrela Geely în 2010 ca și companie separată, marca Volvo a achiziționat un pachet de aproape 40 de procente la nou-înființata marcă Polestar. Acum însă este timpul să mai reducă din participare. Marca suedeză Polestar a luat naștere ca un brand 100% electric. Platformele tehnice folosite de aceasta erau dezvoltat […] Articolul Volvo a renunțat la un pachet mare de acțiuni de la marca Polestar apare prima dată în Autoblog.md.
16:10
Articol de: GEELY Moldova ATLAS – acesta este numele sub care noul model GEELY va fi vândut pe piața din Moldova. Pe piețele din Orientul Mijlociu și Asia de Sud acest model este cunoscut și sub denumirea STARRAY. Însă diferența nu constă doar în denumire, ci și în adaptarea modelului pentru diferite piețe. De exemplu, ATLAS […] Articolul (P) GEELY lansează pe piața moldovenească crossoverul de familie hiper modern de nouă generație apare prima dată în Autoblog.md.
15:10
Carlex Design introduce programul de personalizare Seven Elysia și prima colecție de mașini din acesta – Himalaya. Transformate le sunt exteriorul și interiorul. Numele „Himalaya” aduce un omagiu frumuseții nemărginite a celor mai înalți munți din lume și luxului rafinat al pielii care poartă același nume. Colecția cuprinde șapte reprezentanți a SUV-urilor de top și […] Articolul (video) Există mai mult lux decât atât? Carlex Design introduce colecția Himalaya, formată din șapte mașini apare prima dată în Autoblog.md.
13:30
Primarul localității Boldurești, Nicanor Ciochină, va sta 30 de zile în arest preventiv în penitenciarul nr. 13 din capitală. Decizia a fost luată de Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana. Ședința, care a avut un caracter închis și în care a fost examinată solicitarea procurorilor a avut loc în lipsa inculpatului, notează TV8. De notat că avocatul […] Articolul (video) Nicanor Ciochină a primit 30 de zile de arest, chiar dacă se simte rău. Avocatul său se va plânge la PG pe IGP apare prima dată în Autoblog.md.
Mai mult de 2 zile în urmă
12:50
În atenția călătorilor și transportatorilor care au ales traversarea prin postul vamal Leușeni-Albița! Drumul de acces spre postul vamal Leușeni a fost blocat de la ora 12:00. Circulația vehiculelor este imposibilă în contextul protestelor organizate de fermieri. În acest sens, echipe ale Poliției de Frontieră sunt la fața locului, asigurând ordinea publică și securitatea în […] Articolul Drumul spre vama Leușeni, blocat din nou. Reacția Poliției de Frontieră apare prima dată în Autoblog.md.
11:30
Bugatti Bolide este un pursânge fără compromisuri care combină emblematicul W16 și tehnici remarcabile de ușurare pentru o experiență de condus pe pistă diferită de oricare alta.  Cu toate acestea, fundamentală pentru performanța lui Bolide este tehnologia din spatele capacității sale de a-și îmblânzi viteza atunci când este necesar – cel mai mare sistem de […] Articolul (video) Bugatti Bolide are cel mai mare sistem de frânare carbon-carbon produs vreodată de Brembo apare prima dată în Autoblog.md.
09:50
O cameră de supraveghere a surprins momentul unui accident care s-a produs în seara zilei de joi pe bd. Mircea cel Bătrân. Urmările puteau fi mult mai grave, însă ca prin minune s-a evitat implicarea contactul cu oameni și alte autovehicule. Priviți deci cum a ”pierdut controlul” șoferița de 67 de ani care conducea acel […] Articolul (video) Să vezi și să nu crezi! Iată cum s-a ”pierdut controlul” în accidentul de aseară din sectorul Ciocana apare prima dată în Autoblog.md.
22 februarie 2024
20:10
Marca Xpeng își continuă extinderea pe piața europeană și, după Norvegia, Germania și Franța, a anunțat că își va deschide reprezentanțe și în Italia. Probabil nu va mai dura mult timp până să le vedem și pe meleagurile noastre. Marca Xpeng se grăbește să-și deschidă noi reprezentanțe în Europa. Compania chineză a beneficiat și de […] Articolul Xpeng se extinde în Europa și își va deschide noi reprezentanțe în Italia apare prima dată în Autoblog.md.
19:40
Compania BYD a început vânzările în masă, în China, ale sedanului hibrid actualizat Qin Plus DM-i. Modelul din gama anului 2024 s-a dovedit a fi cu 20.000 de yuani mai ieftin decât anterior! Datorită unei astfel de strategii, hibridul a devenit mai accesibil decât cele mai populare sedanuri compacte cu motoare cu ardere internă din țară, precum VW Lavida […] Articolul (video) BYD Qin Plus 2024 este un sedan PHEV care pur și simplu îngenunchează concurența apare prima dată în Autoblog.md.
18:10
Alt accident cu implicarea altei șoferițe. De această dată în capitală, pe bd. Mircea cel Bătrân. Poliția Capitalei l-a înregistrat la ora 17:08. De asemenea s-a soldat cu o persoană care a avut de suferit. Potrivit informațiilor primare obținute de la fața locului, care ne-au fost comunicate de ofițerul de presă Svetlana Scripnic, un Renault […] Articolul (video) Accident pe bd. Mircea cel Bătrân. Încă o șoferiță a pierdut controlul volanului apare prima dată în Autoblog.md.
16:50
În această după amiază, pe bd. Dacia 58/12, nu departe de magazinul METRO 2, un autoturism s-a răsturnat. Accidentul de circulație s-a soldat cu o persoană traumatizată. Secția supraveghere transport și circulație rutieră a Poliției Capitalei l-a înregistrat la ora 15:23. Informațiile primare de la fața locului ne spun despre răsturnarea unui automobil marca Dacia. […] Articolul (foto) Accident pe drum drept. Pe cel spre Aeroport, o șoferiță s-a răsturnat și ulterior a mers la spital apare prima dată în Autoblog.md.
15:50
Parlamentul European (PE) urmează să impună ca interdicțiile pentru permisul de conducere să fie valabile pe întreg teritoriul Uniunii Europene (UE), relatează ROADPOL, în cel mai recent buletin informativ. În prezent, este posibil ca o persoană să aibă permisul de conducere suspendat într-o țară străină din UE, dar să-l păstreze în țara de origine. UE […] Articolul Interdicțiile privind permisul de conducere va fi valabil pe întreg teritoriul Uniunii Europene apare prima dată în Autoblog.md.
12:40
Poliția s-a autosesizat în baza unor imagini video apărute de curând în spațiul online. Acestea prezintă o clasică situație de neacordare a priorității legale unui grup de pieton. Cazul dat a avut loc ieri dimineață pe strada Liviu Deleanu din sectorul Buiucani. Într-o perioadă restrânsă de timp polițiștii au identificat mașina și au stabilit că […] Articolul (video) Prima amendă de după ce și-a luat permisul? INSP a sancționat rapid o șoferiță de 19 ani apare prima dată în Autoblog.md.
12:00
Drumul spre vama Leușeni este din nou blocat. În aceste momente este organizat un nou protest inopinat de către reprezentanții asociației Forța Fermierilor. Inspectoratul General al Poliției anunță că traseul Chișinău-Leușeni, în proximitatea punctului de trecere a frontierei, la moment este blocat. Poliția se află la fața locului pentru redirecționarea și fluidizarea transportului. Potrivit IGP, […] Articolul Un nou blocaj lângă vama Leușeni. Anunțurile autorităților apare prima dată în Autoblog.md.
11:40
Volvo Trucks introduce un nou motor pentru emblematicul său camion FH16. Cu până la 780 CP și 3.800 Nm, noul motor de 17 litri volum poate face față cu ușurință celor mai complexe sarcini de transport, asigurând totodată eficiență și durabilitate remarcabile în privința consumului de combustibil. Noul motor este certificat și pentru compatibilitatea cu […] Articolul (video) Volvo Trucks a introdus cel mai puternic motor de camion din Europa apare prima dată în Autoblog.md.
10:40
Fără egal la momentul lansării sale în 1924, Bugatti Type 35, care definește epocile, a obținut peste 2.500 de victorii în curse în timpul său activ. Iar frumusețea, ingeniozitatea tehnică și strălucirea condusului rămân la fel de atrăgătoare și acum, un secol mai târziu. Pentru a înțelege Bugatti Type 35, trebuie mai întâi să-l înțelegeți […] Articolul (video) Mașina care a câștigat peste 2500 de curse! Bugatti Type 35 a împlinit 100 de ani de la apariție apare prima dată în Autoblog.md.
09:20
Anunț important peste Prut. A fost făcut abia acum, deși din decembrie 2023 Emanoel Derta coordonează Centrul de Design Dacia din București, din funcția de Şef Studio Design. Emanoel Derta este absolvent al IED Torino și deținătorul unei diplome în designul auto obținută în anul 2005. El are o experiență de 23 de ani în […] Articolul Emanoel Derta este noul director al Dacia Design Center din București. Vezi unde a muncit anterior apare prima dată în Autoblog.md.
21 februarie 2024
19:00
Tesla dorește să ajungă la o capacitate de producție de un milion de vehicule și baterii de 100 gigawați-oră pe an la fabrica sa din Germania, doar că s-a lovit de votul localnicilor. Fabrica ridicată de compania Tesla se află în localitatea Gruenheide din Germania. Aceasta este una dintre cele mai moderne dintre cele deținute […] Articolul Fabrica Tesla din Gruenheide, Germania, s-a lovit de-o pădure apare prima dată în Autoblog.md.
18:10
Porsche 911 GT3 RS ar putea fi ultima mașină la care te-ai putea gândi că te-ar putea duce de la un avion la altul atunci când ești în criză de timp, dar totuși cineva s-a gândit la asta. Porsche 911 GT3 RS ar putea fi ultima mașină la care te-ai putea gândi că te-ar putea […] Articolul Porsche 911 GT3 RS asigură cel mai rapid transfer între avioane apare prima dată în Autoblog.md.
17:20
Volkswagen, Renault şi Stellantis se gândesc la ceva inimaginabil acum. Explorează legături cu concurenţii pentru a produce vehicule electrice (EV) mai ieftine şi pentru a face faţă ameninţărilor existenţiale! În condiţiile în care rivalii din China şi Tesla Inc expun slăbiciunea competitivă a celor mai mari producători auto din Europa, devine clar că sporeşte necesitatea […] Articolul „Un ”Airbus” nu ar strica”. Europa este forţată de urgență să-şi restructureze industria auto apare prima dată în Autoblog.md.
16:10
Hennessey Special Vehicles, producătorul de hipermașini din Texas, a pus la punct planul pentru ca Venom F5 să depășească 300 mph în 2024. Anunțul a fost programat să coincidă cu cea de-a 10-a aniversare a recordului precedent, când Venom GT a devenit cea mai rapidă mașină din lume în februarie 2014 (435,31 km/h). Până în prezent, […] Articolul (video) Oficial: Hennessey va încerca să atingă peste 300 mph în 2024 apare prima dată în Autoblog.md.
13:30
Prima reacție a procurorilor de la Chișinău, care au preluat cazul de la Boldurești. Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) anunță investigarea bărbatului care luni a lovit mortal un copil de 14 ani și a fugit de la fața locului. Mai mult, după comiterea accidentului, acesta a înscenat un alt accident cu […] Articolul Accidentul de la Boldurești, Nisporeni: PCCOCS examinează necesitatea aplicării arestului apare prima dată în Autoblog.md.
12:50
Noul NIO ET9, cel mai scump model al mărcii chineze, care va apărea pe piață abia la începutul lui 2025, își demonstrează între timp unele caracteristici unice. De exemplu, este capabil să ducă pe caroserie pahare cu băuturi fără a le vărsa și se poate auto curăța de zăpadă. Toate acestea le poate face datorită […] Articolul (video) Imaginea zilei: Noul NIO ET9 îți poate duce paharul de spumant și se poate auto curăța de zăpadă apare prima dată în Autoblog.md.
11:50
Premiera acestui model anunță o numărătoare inversă pentru lansarea altuia! Noul CUPRA Born VZ se prezintă drept cea mai performantă interpretare a primului model electric al mărcii. Iar cea mai apropiată rudă îi va fi noul VW ID.3 GTX. Începerea vânzărilor mașinii electrice este programată abia pentru trimestrul trei al anului 2024, iar prețurile vor […] Articolul (video) Premieră europeană: Compactul model CUPRA Born VZ e mai puternic decât VW ID.7 apare prima dată în Autoblog.md.
10:30
Serviciul Vamal a primit 10 truse valoroase donate de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) prin intermediul Programului USAID Reforme Instituționale și Structurale în Moldova (MISRA). Acestea sunt destinate pentru controlul vamal din prima linie la posturile vamale Giurgiulești, Leușeni și Sculeni. Echipamentele moderne au costat circa 3 milioane lei. Vor fi distribuite în […] Articolul (video) Gata cu dezasamblarea mașinilor. Serviciul Vamal a primit echipamente speciale pentru a depista contrabanda apare prima dată în Autoblog.md.
09:20
La 19 februarie, în localitatea Boldurești din raionul Nisporeni, un copil de 14 ani a fost tamponat mortal de o mașină, iar șoferul a fugit de la fața locului, lăsând minorul acolo. Ofițerii INI, cei ai INSP și ai Direcției de Poliție Chișinău au fost ridicați imediat pe alarmă și în tot acest timp au […] Articolul (video) Ultima oră! Primarul de Boldurești este șoferul care a lovit mortal un minor în seara zilei de luni apare prima dată în Autoblog.md.
09:10
În urmă cu puțin timp, Dacia ne-a invitat în secret la Paris ca să facem cunoștință cu noul Spring. Constructorul român de automobile ne-a așteptat cu câteva exemplare într-o locație ferită de ochii celor curioși, unde de altfel am avut ocazia să vorbim și cu cei care au dezvoltat acest model. În reportajul video de […] Articolul Prezentare AutoBlog.MD: Am fost în secret la prezentarea noii Dacia Spring apare prima dată în Autoblog.md.
09:00
Dacia a ales ziua de 21 februarie 2024 pentru a introduce evoluția primului său electromobil din gamă. Modelul compact s-a ales cu un facelift destul de profund, unul care i-a schimbat înfățișarea atât la exterior, cât și la interior. Lansat în 2021, Dacia Spring a ocupat, pentru doi ani consecutiv, în 2022 și 2023, locul […] Articolul (video) Premieră europeană: Modelul electric Dacia Spring a fost supus unei evoluții profunde apare prima dată în Autoblog.md.
20 februarie 2024
19:40
Dacia Sandero ar putea fi cea mai bine vândută mașină din Europa în Ianuarie 2024. Conform unor date preliminare, modelul românesc a depășit mult mai cunoscutul model german Volkswagen Golf. Vânzările de automobile noi din Europa au crescut cu 11 procente comparativ cu luna decembrie a anului trecut. Creșterea se datorează în parte și faptului […] Articolul Dacia a depășit Volkswagen la vânzările de mașini noi din Europa apare prima dată în Autoblog.md.
18:40
Orientarea către mașinile second hand este una dintre opțiunile preferate de către cetățenii noștri. A celor care caută să procure un autovehicul bun la un preț mult mai mic decât cel din saloanele auto. De cele mai multe ori, vehiculele rulate sunt aduse de peste hotare. În astfel de situații, cetățenii se pot confrunta cu […] Articolul Înainte de a înmatricula un automobil, ASP ți-l poate verifica prin baza de date INTERPOL apare prima dată în Autoblog.md.
17:40
Oxana Ivanov, avocata victimelor accidentului tragic de la Sîngera, se arată indignată și dezamăgită total de sentința dictată astăzi pentru polițista care a urcat beată la volan și, adormind, a lovit cu mașina câțiva pietoni. Accidentul a fost fatal pentru o tânără mamă. Aceasta se aștepta la o pedeapsă mult mai aspră cu închisoare (a […] Articolul (video) Dosarul polițistei condamnate pentru accidentul din Sîngera: „E primul caz din RM instrumentat de doi procurori cu poziții diferite” apare prima dată în Autoblog.md.
16:10
Autor: Constantin Mihalachi, Video: Victor Postică În vara lui 2023, Land Rover anunțase un facelift pentru modelul Evoque de a doua generație. În acest reportaj static vorbim despre model, unul din gama anului 2024, disponibil de cumpărat de la Chișinău cu toate noutățile pe care le are. Din punct de vedere estetic, Evoque a primit o față ușor […] Articolul (video) Prezentare statică: Noul Range Rover Evoque 2024! Ce oferă în Moldova apare prima dată în Autoblog.md.
14:40
Mama minorului lovit aseară mortal de o mașină, accident care s-a întâmplat în satul Boldurești din raionul Strășeni, a publicat un mesaj plin de durere pe o rețea de socializare. L-a distribuit Realitatea. La momentul publicării acestui articol șoferul fugar încă nu a fost găsit. Oamenii legii întreprind toate acțiunile pentru a-l identifica în cel […] Articolul „Dacă ești om, mergi și te predă!” Mesaj, spre rușinea șoferului fugar care a lovit mortal aseară un minor apare prima dată în Autoblog.md.
14:20
CUPRA introduce două ediții limitate exclusive ale modelului Formentor VZ5, prezentat în februarie 2021 și produs în doar 7.000 de exemplare. Mașinile vin să aducă pe piață alte 444 de exemplare, câte 222 de fiecare, astfel fiind marcată aniversarea celor șase ani de existență a mărcii independente CUPRA (22/2/2018) Cele două modele de ediție limitată […] Articolul (foto) Ocazie de neratat! CUPRA mai face 444 de exemplare ale modelului Formentor VZ5 apare prima dată în Autoblog.md.
13:10
Procuratura Municipiului Chișinău a obținut condamnarea Feliciei Guțu, tinerei polițiste de 22 de ani care la sfârșitul lunii august din 2023 a urcat în stare de ebrietate la volan și a lovit cu mașina mai mulți pietoni. În rezultat, din imprudență, a fost cauzat decesul unei persoane. Astfel, prin sentința Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani din […] Articolul Tragedia din Sîngera. Polițista beată care a adormit la volan și a provocat un accident cu deces și-a aflat sentința apare prima dată în Autoblog.md.
12:50
Volvo Cars își simplifică și standardizează denumirile de modele pentru mașinile complet electrice, în conformitate cu transformarea în curs de a deveni un producător de mașini complet electrice până în 2030. Modelele complet electrice XC40 Recharge și C40 Recharge sunt redenumite în EX40 și, respectiv, EC40. Numele XC40 rămâne pentru variantele cu combustie internă. Actualizarea […] Articolul (video) Volvo introduce upgrade-uri pentru mașinile complet electrice și hibride. Simplifică și numele modelelor apare prima dată în Autoblog.md.
12:00
Astăzi dimineață a fost înregistrat un accident rutier care a pus în dificultate traficul pe șoseaua Balcani. Conducătorul unui Audi nu s-ar fi asigurat când a inițiat o manevră de depășire, ceea ce a rezultat într-un contact cu un Citroen care se deplasa regulamentar. Datele poliției capitalei nu spun despre careva victime. Șoferul vinovat riscă […] Articolul (video) Un accident matinal produs pe șoseaua Balcani, rezultatul unei depășiri neasigurate apare prima dată în Autoblog.md.
11:00
Noua generație Porsche Panamera s-a promis în patru versiuni hibride, iar acum producătorul introduce și detaliază alte două. Noile Panamera 4 E-Hybrid și Panamera 4S E-Hybrid au fost adăugate în portofoliu cu efect imediat. Deocamdată, ambele motorizări sunt valabile de comandat în caroseria sedan. Echipamentul standard extins include ParkAssist și o suprafață răcită pentru încărcarea […] Articolul (foto) Noile Porsche Panamera 4 E-Hybrid și Panamera 4S E-Hybrid. Detalii apare prima dată în Autoblog.md.
10:10
Tragedie nocturnă în raionul Nisporeni. Ieri, aproape de miezul nopții, Poliția a fost sesizată despre producerea unui grav accident rutier, soldat cu deces, într-o localitate din raionul Nisporeni (nu s-a menționat care este exact). Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit preliminar că un minor de 14 ani a fost lovit mortal de către o […] Articolul Raionul Nisporeni: Un minor a fost lovit mortal de o mașină, după care șoferul a dispărut fără urmă apare prima dată în Autoblog.md.
00:50
Volkswagen a prezentat ieri, 19 februarie 2024, primul său break electric din istorie ID.7 Tourer. Noul electromobil german promite o autonomie de aproape 700 de kilometri și un portbagaj de până la 1,714 litri. Exterior Noul Volkswagen ID.7 continuă în aceeași linie de design imaginată de versiunea hatchback al aceluiași ID.7. Prin urmare, are multe […] Articolul (video) Premieră: Volkswagen ID.7 Tourer este primul vehicul break electric al mărcii apare prima dată în Autoblog.md.
00:00
Volkswagen a prezentat astăzi, 19 februarie 2024, primul său break electric din istorie. Noul electromobil german promite o autonomie de aproape 700 de kilometri și un portbagaj de până la 1,714 litri. Știre în curs de actualizare Exterior Noul Volkswagen ID.7 continuă în aceeași linie de design imaginată de versiunea hatchback al aceluiași ID.7. Prin […] Articolul (video) Volkswagen ID.7 Tourer – toate detaliile apare prima dată în Autoblog.md.
19 februarie 2024
20:40
Tragedie matinală în Strășeni. O femeie de 67 de ani a fost lovită mortal de un microbuz care ieșea cu spatele dintr-o parcare. Aceasta s-a stins din viață până la venirea ambulanței. Conform datelor poliției, la volanul microbuzului de model Mercedes-Benz Sprinter se afla un bărbat în vârstă de 68 de ani. Acesta nu era […] Articolul (video) Tragedie în Strășeni. O femeie a fost lovită mortal de un microbuz care se deplasa în marșarier apare prima dată în Autoblog.md.
19:50
Momentul unui accident care s-a produs aseară pe strada Calea Ieșilor a fost surprins de o cameră de bord. Imaginile le-a publicat pulsmedia.md. Un Volvo XC60 și un VW Golf s-au ciocnit într-o intersecție, după ce conducătorul crossoverului nu a cedat trecerea celuilalt. Conform datelor poliției, șoferii aveau vârsta de 76 și 36 de ani […] Articolul (video) Accident ce putea fi evitat! Vezi cum un șofer în etate nu a cedat trecerea pe strada Calea Ieșilor apare prima dată în Autoblog.md.
18:50
Pe piață există deja automobile cu acest sistem inovativ, iar lansarea în curând a unui nou model care-l va purta într-o versiune mai neobișnuită ne-a motivat să-l detaliem pentru informarea publicului. Și dacă tot BYD se va instala în curând mai bine pe continentul nostru. BYD a dezvăluit oficial sistemul său inteligent de control al […] Articolul (video) Cu o versiune mașina poate merge pe trei roți! BYD a dezvoltat in-house sistemul DiSus apare prima dată în Autoblog.md.
17:10
Deși vânzările de electromobile au început să meargă mai greu, producătorii japonezi investesc în continuare în acest tip de autovehicule. După ce Tesla Model Y a devenit cel mai vândut automobil din lume, investițiile în acest domeniu păreau că au sens. Cu toate acestea, după ce mai multe țări din Europa au tăiat subvențiile pentru […] Articolul Producătorii japonezi de automobile continuă să investească în electromobilitate apare prima dată în Autoblog.md.
16:20
Italianul Massimo Frascella, care a ocupat anterior o poziție echivalentă la Jaguar Land Rover, va deveni noul șef al Audi Design din 1 iunie 2024. Specialistul va trebui să creeze un nou limbaj de design pentru produsele Audi din „era mașinilor electrice”. Amintim că din 2026, toate modelele noi Audi vor fi exclusiv electrice, iar […] Articolul Massimo Frascella este noul șef Audi Design apare prima dată în Autoblog.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.