/VIDEO/ Peste 200 de participanți din toată țara s-au întrecut la competiția de orientare sportivă REDI-NORD

TV Nord, 12 februarie 2024 16:50

Peste 200 de pasionați ai orientării sportive din toată țara s-au adunat în weekend-ul trecut la cea de-a șaptea ediție a competiției de orientare sportivă REDI-NORD. Evenimentul, organizat în satul Chișcăreni din raionul Sîngerei, a atras atât amatori cât și sportivi experimentați, dornici să își pună la încercare abilitățile de navigare și rezistență fizică. ANDRIAN […] Acest articol /VIDEO/ Peste 200 de participanți din toată țara s-au întrecut la competiția de orientare sportivă REDI-NORD a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de TV Nord

Acum 30 minute
15:20
Biroul politici de reintegrare a reacționat în urma informațiilor apărute în spațiul public precum că regiunea transnistreană ar urma să ceară anexarea la Rusia în cadrul unui eveniment preconizat pe 28 februarie. Instituția precizează că urmărește cu atenție situația din stânga Nistrului și este contact permanent cu Misiunea OSCE și cu alți parteneri internaționali. „Din […] Acest articol Biroul de Reintegrare despre faptul că Transnistria ar putea solicita alipirea la Rusia: „Tiraspolul e conștient de consecințele pe care și le asumă” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Acum 2 ore
14:40
Companiile din sectorul de afaceri, în mare parte întreprinderile mici și mijlocii, dar și alte instituții din nordul țării au șansa să treacă printr-o transformare digitală după standardele Uniunii Europene. Digital Innovation Hub din Moldova oferă o abordare inovativă în implementarea transformării digitale a IMM-urilor. ELVIRA BENDERLEU, Agent economic: „Activitatea companiei noastre de bază este […] Acest articol /VIDEO/ Transformarea digitală- o prioritate a Digital Innovation Hub din Moldova a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Acum 4 ore
12:50
Elevii care au de susținut examenul de bacalaureat în acest an, se pot înscrie la un program de pregătire, care îi va ajuta să însușească mai bine materia predată în ultimii trei ani. Universitatea de Stat Alecu Russo din Bălți îl pune la dispoziția tuturor elevilor din țară absolut gratuit. De ce au decis să […] Acest articol USARB pregătește elevii pentru Bacalaureat a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:20
Traseul Leușeni la moment este blocat. Poliția se află la fața locului pentru redirecționarea și fluidizarea transportului. Drumul de acces spre postul vamal Leușeni a fost blocat. Circulația vehiculelor este imposibilă în contextul protestelor organizate de fermieri. „În această situație, recomandăm călătorilor să opteze din timp pentru alternativele disponibile, cum ar fi: PVFI Sculeni, PVFI […] Acest articol Traseul Leușeni este blocat de fermieri. Recomandările angajaților Serviciului Vamal a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Acum 6 ore
11:50
Ofițerii  Direcției investigații „Nord” a INI documentează un grup de persoane suspectate de încălcarea regulilor de păstrare, deţinere, transport, port şi folosire a armelor şi muniţiilor. Pe parcursul investigațiilor au fost acumulate informații operative și probe pertinente în privința acestora, precum că păstrează ilegal la domiciliu mai multe arme de foc și muniții, unele dintre ele […] Acest articol /VIDEO/ Percheziții la Ocnița: Arme și muniții deținute ilegal, depistate la domiciliile a patru persoane a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:00
Zece percheziții au fost desfășurate de ofițerii CNA pe o cauză penală pornită pe fapte de spălare de bani, rezultată dintr-o însușire istorică a 75,11% din patrimoniul Republicii Moldova deținut în cadrul societății pe acțiuni ”Mioara” din mun. Bălți. O persoană din grupul implicat în schema de spălare de bani a fost reținută, urmând a […] Acest articol Percheziții în nordul țării. A fost reținută o persoană suspectată de deposedarea a 75% din activele statului deținute în cadrul SA „Mioara” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Acum 8 ore
09:10
Joe Biden l-a calificat, miercuri, pe preşedintele rus, Vladimir Putin, drept un „ticălos nebun”, în timpul unei întâlniri cu donatori ai Partidului Democrat la San Francisco, când l-a atacat virulent şi pe rivalul său Donald Trump, transmite News.ro, citat de Digi24.ro.  „Ameninţarea existenţială este reprezentată de schimbările climatice. Mai este şi ticălosul ăla nebun de […] Acest articol Joe Biden îl atacă dur pe Vladimir Putin: „E un ticălos nebun” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:00
Peste tot în lume oamenii au devenit din ce în ce mai interesați de locuințe cu un consum de energie scăzut, care tinde spre „zero”. Nu sunt o excepție nici unii moldoveni, care în ultimii ani au investi în așa zisele „case pasive”, adică locuințe cu un standard de eficiență energetică înalt.  Este și cazul […] Acest articol /VIDEO/ Locuință eficientizată energetic – economie la factură. De ce e nevoie să-ți eficientizezi casa a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:20
O zi cu soare și piper. E bine să fim pe recepție să fructificăm o sursă cu care nu ne întâlnim la tot pasul și o să ne alegem cu ceva util și de calitate. Vibrația zilei este 22, număr maestru, și să dublăm faptele bune pe care vrem să le facem. Horoscop 22 februarie […] Acest articol Horoscopul zilei de astăzi – 22 februarie. O zodie poate întâlni o persoană care să-i pice cu tronc a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Acum 24 ore
18:30
Pacienții de la Internatului Psihoneurologic din Bălți pot procura alcool fără mare efort. Acest fapt ar fi cauzat deja moartea unei paciente care s-ar fi intoxicat cu alcool contrafăcut, declară avocata acesteia Violeta Gașițoi. Într-o postare pe rețelele de socializate Gașițoi anunță că a sesizat conducerea instituției despre faptul că alcoolul se vinde inclusiv pe […] Acest articol /VIDEO/ O pacientă de la Internatul Psihoneurologic din Bălți ar fi murit în urma unei intoxicații cu alcool. Ce spun ceilalți pacienți a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
17:30
O tânără de 29 de ani a fost găsită moartă în această dimineață pe o stradă din municipiul Bălți. Oamenii legii au fost anunțai în jurul orei 12.00 de către trecători. Cadavrul a fost transportat la expertiza medico-legală pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului. Alte circumstanțe deocamdată nu se cunosc. Fii mai aproape […] Acest articol O tânără de 29 de ani a fost găsită moartă pe o stradă din Bălți a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:10
Mai mulți elevi din municipiul Bălți, dar și din raioanele Fălești și Sîngerei știu deja ce este dezinformare și cum trebuie să lupte cu acest fenomen. Totul datorită proiectului implementat de A.O. Nord Press Club, în parteneriat cu Institutul pentru Raportare despre Război și Pace, în cadrul căruia au fost realizate 5 reportaje și au […] Acest articol /VIDEO/ Tinerii din Bălți și încă 2 raioane au învățat cum să lupte cu dezinformarea a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Ieri
13:30
În zona de responsabilitate a Sectorului Poliției de Frontieră Larga au fost surprinși în timp ce treceau din Ucraina în R. Moldova patru bărbați. Din spusele acestora ar fi plătit unor persoane ca să le fie facilitată traversarea frontierei moldo-ucraineană, în afara punctelor de trecere. Descoperirea migranților ucraineni a avut loc ieri noaptea, 20 februarie […] Acest articol /FOTO/ Patru bărbați ucraineni ar fi plătit mii de dolari pentru a ajunge ilegal în R. Moldova a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:10
Bugetul municipiului Bălți va suporta încă o lovitură neprevăzută. Pavajul nou instalat pe mai multe străzi din oraș este deteriorat, pentru că angajații Apă Canal sunt nevoiți să repare sau să schimbe țevile ruginite de apă. Totul pentru că înainte de a fi executate lucrările de construcție a trotuarelor, proiectul nu a fost consultat cu […] Acest articol /VIDEO/ Încă o lovitură pentru bugetul municipal Bălți. Trotuarele proaspăt renovate necesită din nou bani pentru reparație a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:30
Agenția Națională de Reglementare în Energetică a aprobat noi tarife reduse la gaze naturale. Consumatorii casnici vor plăti 13.39 lei (fără TVA), cu 3.3 lei mai puțin decât acum. Decizia a fost luată la aproximativ o lună după ce Moldovagaz a expediat către ANRE solicitarea de ajustarea a tarifelor. Ultima ajustare s-a produs în luna […] Acest articol Gaz natural, mai ieftin. Noile tarife au fost aprobate de ANRE a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:40
Pentru astăzi, 21 februarie, Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) prognozează cer noros pe întreg teritoriul țării. În Nord se așteaptă temperaturi de +7 grade pe timp de zi. În Centru, termometrele vor indica +9 grade Celsius. Iar în Sudul țării se așteaptă +11 grade. În Capitală, maximele se opresc la +9 grade Celsius. Mâine, vremea […] Acest articol /METEO/ Temperaturi pozitive. Câte grade vor fi astăzi a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:40
Primarul localității Boldurești, raionul Nisporeni, este șoferul care ar fi lovit mortal un copil de 14 ani și a fugit de la fața locului, lăsând minorul acolo. Potrivit poliției, bărbatul a încercat în toată această perioadă să ducă în eroare de nenumărate ori Poliția pentru a se eschiva de la răspundere. În prima fază acesta a […] Acest articol /FOTO/ Primarul satului Boldurești, reținut pentru că ar fi tamponat mortal copilul de 14 ani din Nisporeni. Cum a încercat să ducă în eroare polițiștii a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:30
O zi cu dezvăluiri. O să aflăm lucruri la care nu ne-am fi așteptat, și poate și noi vom fi în situația de a face unele mărturisiri forțați de împrejurări. Horoscop 21 februarie 2024 – PEȘTI Se poate să primiți o ofertă de lucru, și dacă vreți să vă schimbați serviciul, tocmai bine, dar vă […] Acest articol Horoscopul zilei de astăzi – 21 februarie a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:30
Magazinul Moldcell și-a redeschis ușile pentru cumpărătorii din nordul țării, în centrul orașului Bălți, pe strada Vasile Alecsandri 2. Spațiul proaspăt renovat este gata să găzduiască vizitatorii, la dispoziția cărora stă un asortiment bogat de gadgeturi de ultimă generație, telefoane mobile de top, computere, televizoare, aspiratoare inteligente, abonamente pentru întreaga familie și reduceri generoase.  CAROLINA BUGAIAN, […] Acest articol /VIDEO/ Magazinul Moldcell, din centrul Bălțiului și-a redeschis ușile pentru cumpărători a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:20
Compania „Air Moldova” nu mai are dreptul să opereze niciun zbor comercial. Autoritatea Aeronautică Civilă i-a anulat Certificatul de Operator Aerian (AOC), deoarece compania nu are niciun avion operațional, nici în proprietate, nici în chirie, transmite tv8.md.  Anterior, AAC a suspendat temporar certificatul de operator aerian, pentru o perioadă de 6 luni, acordând termen maxim prevăzut […] Acest articol Air Moldova nu mai are statut de operator aerian a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
20 februarie 2024
17:20
„Poate a da Domnul și nu s-a mai repeta și nu vom mai trece prin ceea ce a fost, peste noapte să te trezești cu un copil și pe urmă încă unul să mai urmeze cu intervenții chirurgicale și toate acestea. E cam greu.” Marcela Ciubotaru trăiește o dramă căreia doar o mamă îi poate […] Acest articol /VIDEO/ Istoria unei mame eroine din Drochia. Cum reușește de una singură să îngrijească de cele două fiice, ambele imobilizate a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:40
Mama minorului de 14 ani, tamponat mortal seara trecută în satul Boldurești, raionul Nisporeni, vrea ca șoferul care i-a luat viața băiatului ei să fie pedepsit, scrie realitatea.md. Femeia îndurerată a scris pe o rețea de socializare un mesaj sfâșietor, adresat bărbatului care, potrivit poliției, a fugit de la locul faptei imediat după impact. „Nu știu […] Acest articol Mama copilului tamponat la Nisporeni, mesaj sfâșietor către șoferul care a fugit: Dacă ai inimă, du-te și te predă! a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Mai mult de 2 zile în urmă
15:50
Preşedintele rus Vladimir Putin i-a acordat gradul special de general-colonel prim-directorului adjunct al Serviciului Federal al Penitenciarelor din Rusia (FSIN), Valeri Boiarinev, potrivit decretului prezidenţial publicat pe portalul oficial de informaţii juridice al guvernului rus, a relatat marți The Moscow Times, preluat de Agerpres. Oficialul FSIN a fost avansat la trei zile după moartea subită a […] Acest articol Putin l-a ridicat în grad pe directorul adjunct al Agenţiei penitenciarelor după moartea subită a lui Navalnîi în închisoare a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:50
Întâlnirea de astăzi a fermierilor cu Premierul și Ministrul Agriculturii nu s-a încheiat cu soluții concrete. Potrivit unor agricultori, aceștia mâine vor relua protestele.  Printre principalele revendicări ale agricultorilor se numără asigurarea unor prețuri corecte pentru produsele agricole, accesul la inputuri agricole la prețuri accesibile, reforme legislative care să sprijine fermierii mici și mijlocii. „Începând […] Acest articol /VIDEO/ Protestele fermierilor continuă. Ce au decis după discuția cu autoritățile a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:20
Moldoveanca Alisa Glinka s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris la proba de echitație. Potrivit forului internațional de profil, ea și-a asigurat un loc în concursul individual de dresaj. „Hai să o felicităm pe Alisa și să-i transmitem toate gândurile noastre bune pentru competiția olimpică viitoare. Suntem mândri să o avem ca reprezentantă a […] Acest articol Moldoveanca Alisa Glinka s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024 a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:20
Prea puține evenimente, dar și indiferența autorităților locale și centrale este una dintre provocările cu care se confruntă tinerii din Bălți. În acest weekend, adolescenții au ales membrii noului board, care le vor reprezenta interesele și, timp de un an vor munci pentru atragerea investițiilor în domenii prioritare pentru tineri. „Dacă e să vorbim despre […] Acest articol /VIDEO/ Vor mai multe evenimente, dar și deschiderea autorităților. Tinerii din Bălți și-au ales noul board a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:10
Un minor de 14 ani a fost tamponat mortal în această noapte, într-o localitate din raionul Nisporeni. Ajunși la fața locului polițiștii au stabilit preliminar că un minor de 14 ani a fost tamponat mortal, iar șoferul care a comis accidentul a fugit. La moment oamenii legii întreprind toate măsurile pentru identificarea, localizarea și reținerea […] Acest articol Un copil de 14 ani, tamponat mortal de un automobil. Șoferul a fugit de la locul accidentului a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:10
Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) anunță trimiterea în judecată a unui fost șef al Căii Ferate din Moldova, care ar fi închiriat fraudulos locomotive din stânga Nistrului, cu prejudicii de peste 5.000.000 lei.  Mai exact, în lipsa unei necesități economice constatate de CFM, inculpatul și-a depășit atribuțiile prin faptul că a […] Acest articol Fost șef al CFM – trimis în judecată, după închirierea frauduloasă a locomotivelor din stânga Nistrului, cu prejudicii de peste 5.000.000 lei a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:30
Angajații și discipolii Liceul Teoretic „Dimitrie Cantemir” din municipiul Bălți se bucură de condiții îmbunătățite și de un mediu de studii confortabil. Clădirea instituției a fost renovată în cadrul unui proiect finanțat de Uniunea Europeană. Potrivit conducerii, această investiție a permis reducerea cu peste 20 la sută a costurilor din facturile pentru încălzire. ANGELA MURZAC, […] Acest articol /VIDEO/ Studiază în confort. Elevii, dar și profesorii din școlile eficientizate energetic- mulțumiți de rezultate a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:10
O zi echilibrată. O să simțiți un confort sufletesc pe care-l putem spori dacă ne asigurăm că și cei din jurul nostru se simt în elementul lor, să creăm armonie. Vibrația zilei este 2 și o să facem echipă cu cel cu care chiar rezonăm. Horoscop 20 februarie 2024 – PEȘTI Sunt chestiuni importante de […] Acest articol Horoscopul zilei de astăzi – 20 februarie. Zodia pentru care vin niște bani, pot fi și cadou a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
19 februarie 2024
17:00
„Când deja strâng toate veselele de pe masă și se duc la culcare.” „Cât timp trebuie să stăm în ospeție? Până se satură stăpânii de noi. Este o limită oarecare, eu știu, depinde și de om, trebuie și oleacă de soviste să ai. Vii în ospeție, trebuie să te uiți și supă împrejurări.” „Dacă gazda, […] Acest articol /VIDEO/ Cât timp se stă în ospeție. Bălțenii: „Când deja se strâng toate vasele de pe masă” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:40
Polițiștii din Drochia au efectuat percheziții autorizate la domiciliile a cinci persoane, cu vârste cuprinse între 35 și 64 de ani, locuitori ai raionului Drochia, suspectați în comiterea mai multor ilegalități. Valoarea mărfii se estimează la 78 659 de lei În rezultatul perchezițiilor, la domiciliul unui bărbat de 44 de ani au fost descoperite și […] Acest articol /VIDEO/ Perchiziții la Drochia: Țigări, arme și droguri depistate de polițiști a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:10
În ultima perioadă, tot mai multe persoane cad în capcana escrocilor, fiindu-le furați banii de pe card. Oamenii legii din Bălți, au prezentat o listă a celor mai utilizate metode de escrocherie și îndeamnă populația să fie atentă.   „Moștenirea neașteptată” Cineva te anunță pe e-mail că o rudă sau un prieten tocmai ți-a lăsat […] Acest articol Toți mai mulți bălțeni cad în plasa escrocilor. Vezi care sunt cele mai utilizate scheme a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:30
Iulia Navalnaia, soția regretatului opozant rus Alexei Navalnîi, descoperit decedat într-o închisoare din Siberia unde își executa pedeapsa, a anunțat hotărârea de a continua lupta începută de partenerul său. Declarația sa a fost făcută publică astăzi, 19 februarie, la trei zile după trecerea în neființă a celui mai prominent critic al liderului rus Vladimir Putin. […] Acest articol Iulia Navalnaia anunță că va continua lupta începută de soțul ei: „Putin mi-a ucis soțul” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:50
„Omul fără Linia Vieții”, o poveste impresionantă despre curaj, inovație și pasiune.  Prezentarea filmului a făcut sala Teatrului Național „Vasile Alecsandri” din Bălți neîncăpătoare. Producția a fost inspirată din fapte reale și aduce în lumina reflectoarelor viața fascinantă a lui Ionel Sporea, inventatorul primului robot modern pentru antrenamentele de tenis de masă. „Omul fără linia […] Acest articol /VIDEO/ Filmul „Omul fără linia vieții” a lăsat publicul bălțean fără cuvinte: „Spectaculos” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:40
Prețul la gaz ar putea să scadă până la 13,39 de lei (fără TVA). Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a publicat, pe pagina oficială, proiectul hotărârilor privind ajustarea prețurilor și tarifelor reglementate pentru furnizarea și distribuția gazelor naturale, în contextul obligației de serviciu public. ANRE precizează că, pe lângă cererea de aprobare a […] Acest articol Gazul se ieftinește. ANRE va aproba tariful în ședința din 21 februarie a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:30
Veteranii războiului pentru integritatea și independența R. Moldova, dar și tânăra generație au depus flori în cinstea și memoria celor căzuți pe front în 1992. În municipiul Bălți a fost organizat și un marș de comemorare, după care tinerii sportivi au luptat pentru Cupa Eroilor, în cadrul concursului național militar-sportiv. ALEXANDRU CIMBRICIUC, vicepreședinte a Uniunii […] Acest articol /VIDEO/ Au depus flori și au luptat pentru Cupa Eroilor. La Bălți au fost comemorați veteranii de război a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:20
Cadavrul unui bărbat de 40 de ani, a fost depistat într-un șanț de scurgere a apei, la ieșirea din orașul Soroca. Cadavrul a fost observat de o trecătoare, care a anunțat poliția. În cadrul examinări, careva semne de moarte violentă pe corp nu au fost depistate. Oamenii legii stabilesc toate circumstanțele producerii decesului. Fii mai […] Acest articol Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-un șanț, la ieșire din orașul Soroca a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:30
Pentru astăzi, 19 februarie, Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) prognozează cer noros pe întreg teritoriul țării. În Nord se așteaptă temperaturi de +4 grade pe timp de zi. În Centru, termometrele vor indica +6 grade Celsius. Iar în Sudul țării se așteaptă +8 grade. În Capitală, maximele se opresc la +6 grade Celsius. Mâine, vremea […] Acest articol /METEO/ Temperaturi de primăvară. Câte grade vor fi astăzi a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:20
Un tânăr a murit subit, după ce s-ar fi lovit cu capul de pragul casei părintești, în timp ce se întorcea de la o zi de naștere. Cadavrul acestuia a fost găsit în această dimineață de către tatăl său, la domiciliu din localitatea Pocrovca, din raionul Dondușeni, susțin sursele PulsMedia.  Potrivit surselor, victima s-a dovedit […] Acest articol Un tânăr a murit după ce s-ar fi lovit cu capul de pragul casei, la Dondușeni a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:20
Un caz șocant a fost descoperit în Roman, județul Neamț, acolo unde copil a fost abuzat de părinți. Totul a ieșit la iveală, după ce minorul, în timpul unei activități la grădiniță, a povestit ororile la care a fost supus acasă.  Minorul a fost preluat imediat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, […] Acest articol Copil de 6 ani, abuzat sexual de proprii părinți! Micuțul a povestit ororile la care a fost supus, în timpul unei activități la grădiniță a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:00
O zi cu noutăți. Schimbăm vibrația și o să ne bucurăm de aprecieri din partea oamenilor care contează pentru noi. Vibrația zilei este 1 și e bine să începem ceva nou, odată cu noua zodie a Peștilor. Horoscop 19 februarie 2024 – PEȘTI Apar noutăți care o să vă țină în priză și o să […] Acest articol Horoscopul zilei de astăzi – 19 februarie a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
18 februarie 2024
16:30
Trupul lui Aleksei Navalnîi s-ar afla la morga spitalului Salekhard din provincia Iamalo-Neneția, unde se află și lagărul în care a murit disidentul rus, conform surselor din presa independentă din Rusia. Conform acestora, până sâmbătă nu fusese încă făcută autopsia, deși autoritățile regimului criminal de la Kremlin continuă să nu permită familiei să-l vadă sau […] Acest articol Noi dezvăluiri despre cadavrul lui Navalnîi. Trupul este păzit de poliție, iar medicii nu au voie să facă autopsia a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:50
O femeie de 37 de ani a urcat beată la volan. În mașina pe care o conducea era și un copil de 2 ani fără scăunel special. Cazul a avut loc pe data de 16 februarie, în satul Ivancea. Potrivit oamenilor legii, femeia are vârsta de 37 de ani și a pierdut controlul unui Volkswagen, […] Acest articol A urcat la volan beată-criță și a lovit într-un gard. În mașină era un copil de 2 ani a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:30
Poliția de Frontieră informează duminică, 18 februarie curent, că, în urma unor acțiuni desfășurate la locul căderii fragmentelor de dronă, s-a constatat că nu există exploziv și zona respectivă nu prezintă niciun risc pentru comunitate. Este vorba de acele fragmente de dronă care au fost depistate în zona de frontieră moldo-ucraineană, informează realitatea.md.  Totodată, zona […] Acest articol Informații noi despre fragmentele de dronă depistate la frontiera moldo-ucraineană a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:30
Valeriu Mircea, luptătorul de arte marțiale mixt a devenit noul campion mondial în categoria de până la 70 kilograme. Campionatul a avut loc în cadrul galei KSW 91. După un șir de victorii, „The Solitary Wolf”, precum este cunoscut luptătorul, Valeriu a luptat împotriva lui Leo Brichta. Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe […] Acest articol Valeriu Mircea a devenit campion mondial a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:50
În era în care ne confruntăm cu provocări energetice și îngrijorări legate de schimbările climatice, utilizarea panourilor fotovoltaice a devenit o soluție promițătoare pentru a aduce o schimbare în modul în care alimentăm cu energie locuințele noastre. Ce-am văzut din 2021 încoace, este că capacitățile instalațiilor surselor  de energie alternativă instalate în gospodării au crescut […] Acest articol /VIDEO/ Panourile fotovoltaice – sursă de energie durabilă. Avantaje și dezavantaje a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:50
O lovitură rusă asupra oraşului Kramatorsk din estul Ucrainei a atins sâmbătă câteva locuinţe, salvatorii căutând mai multe persoane care s-ar putea afla sub dărâmături, conform unei declaraţii a guvernatorului regional, informează AFP, potrivit Hotnews.ro. Jurnaliştii AFP la faţa locului i-au văzut pe salvatori transportând un cadavru, în timp ce alţii înlăturau molozul. Potrivit guvernatorului Vadim […] Acest articol Atac rusesc asupra ultimului oraș important din Donbas. Sunt victime a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:20
O zi lejeră, frumoasă. O să îmbinăm relaxarea cu mișcarea, mai facem 2 pași pe afară, plecăm într-o excursie sau mergem la un spectacol. Horoscop 18 februarie 2024 – VĂRSĂTOR Vești bune, invitații la evenimente și e posibil să întâlniți pe-acolo o persoană cu care să aveți o bună comunicare pe toate planurile și să […] Acest articol Horoscopul zilei de astăzi – 18 februarie a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:10
Rezultatele Selecției Naționale Eurovision 2024 au stârnit dezbateri intense și critici în rândul fanilor, după ce s-a înregistrat egalitate de puncte între Natalia Barbu și Valeria Pasha, transmite tv8.md.  Punctajul juriului a fost decisiv în luarea deciziei finale. Astfel, Barbu a ieșit învingătoare, deși Pasha a fost cea mai votată de public. Conform notelor acordate […] Acest articol /VIDEO/ Natalia Barbu a câștigat Selecția Națională Eurovision. Valeria Pasha va contesta rezultatul a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.