Gustul fără frontiere al fructelor moldovenești a fost prezentat la Fruit Logistica 2024

Agro TV, 8 februarie 2024 18:00

La ediția de anul acesta a  expoziției specializate de la Berlin – Fruit Logistica, desfășurată între 7 și 9 februarie, Moldova Fruct, în premieră, a organizat la standul său evenimentul „Gustul fără frontiere”. Acest eveniment a reunit importatori de fructe, reprezentanți ai rețelelor de magazine și presă, accentuând progresul remarcabil al Moldovei în diversificarea exporturilor […] Articolul Gustul fără frontiere al fructelor moldovenești a fost prezentat la Fruit Logistica 2024 apare prima dată în AgroTV.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Agro TV

Ieri
15:10
Articolul “Fertilitatea-Chișinău” – partener de încredere pentru agricultorii din Republica Moldova apare prima dată în AgroTV.
14:00
Fermierii pot accesa începând cu data de 1 martie un credit de 500 de mii de lei, garantat de stat în proporție de 90 la sută. Declarația a fost făcută de ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vladimir Bolea, în cadrul unei emisiuni de la postul public de televiziune, ca reacție la protestele fermierilor din ultimele […] Articolul Dispută între fermieri și autorități. Ministerul de resort vine cu soluții, iar agricultorii menționează că acestea rezolvă toate problemele apare prima dată în AgroTV.
13:40
Într-un efort continuu de modernizare a sectorului agricol, este lansată faza de testare a Registrului fermierului. Acesta este un sistem informațional complex despre fermierii din Republica Moldova și activitățile lor agricole, dezvoltat de Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare cu susținerea PNUD Moldova și Guvernului Japoniei. Obiectivul principal al Registrului fermierului este de a crea o […] Articolul Modernizăm sectorul agricol: În Republica Moldova are loc faza de testare a Registrului fermierului apare prima dată în AgroTV.
09:20
Startup City Cahul a organizat la Inotek cea de-a șasea ediție a evenimentului Business Breakfast, la care au participat antreprenori și alte persoane interesate. Invitatul special al evenimentului a fost Sabina Crigan, Partener Gateway&Partners în Moldova și România. Este vorba despre o companie specializată în dezvoltarea internațională a exportatorilor locali. Misiunea acesteia este de a […] Articolul Antreprenorii din Cahul au aflat cum să-și pregătească afacerile pentru export apare prima dată în AgroTV.
Mai mult de 2 zile în urmă
15:30
Vineri, vremea se încălzește și mai mult, potrivit meteorologilor. Astfel, la Nord, temperaturile maxime vor ajunge până la 10 grade, iar noaptea coboară până la 0 grade. În Centru, termometrele vor indica până la 12 grade Celsius. Noaptea, valorile termice vor coborî până la 3 grade. În Sudul țării, vom avea parte de circa 15 […] Articolul Vremea se încălzește de-a binelea apare prima dată în AgroTV.
15:30
Încă un an producătorii din Republica Moldova vor exporta pe marea piață europeană prune, struguri și alte produse agricole moldovenești, fără taxe și restricții cantitative. O decizie în acest sens a fost aprobată de Consiliul Uniunii Europene. Astfel, producătorii autohtoni vor putea să își exporte produsele, fără a plăti taxe și cote de export, până […] Articolul Agricultorii își vor putea exporta produsele în UE fără taxe până iulie 2025 apare prima dată în AgroTV.
15:20
Agenția Națională Transport Auto va interveni dur ca să aplice legea pentru toți cei care nu vor ieși pe rute. Declarația a fost făcută de ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale Andrei Spînu. Se întâmplă după ce în ajun, Asociația Patronală a Operatorilor Auto a anunțat că microbuzele de pe rutele raionale și interraionale nu vor […] Articolul Protestul transportatorilor: ANTA va interveni dur apare prima dată în AgroTV.
15:10
Aproximativ 300 de companii din Republica Moldova, România, Polonia și Italia și alte țări participă, în perioada 22-23 februarie, la cea de-a doua ediție a Forumului Economic de la Chișinău „Investiții, dezvoltare și integrare europeană”. Evenimentul este organizat sub auspiciile Familiei Regale a României. Potrivit organizatorilor, această platformă va oferi atât oportunități de dezvoltare pentru […] Articolul Peste 300 de companii s-au reunit la cea de-a II-a ediție a Forumului Economic de la Chișinău apare prima dată în AgroTV.
15:10
Pentru prima dată în acest an, motorina se ieftinește un pic. Nu și benzina, care va și mâine mai scumpă. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a stabilit noi prețuri plafon la benzină și motorină pentru vineri. Astfel, un litru de benzină A95 va fi vândut la pompă cu 25,11 de lei, cu 6 bani […] Articolul Motorina se ieftinește un pic. Nu și benzina apare prima dată în AgroTV.
15:10
După mai multe zile de proteste, în care fermierii polonezi încearcă să blocheze camioanele care transportă cereale ucrainene la granița cu Polonia, preşedintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, intenționează să trimită pe mai mulți membri ai cabinetului de miniștri la punctele de trecere a frontierei blocate pentru a negocia cu fermierii protestatari. Potrivit oficialului, întâlnirea ar urma […] Articolul Ucraina trimite o delegație pentru negocieri la granița cu Polonia apare prima dată în AgroTV.
15:00
Sistemele digitale în agricultură. Aplicația iFARMS – Soluții digitale pentru agricultură. Aplicație mobilă pentru fermieri, 16 module gratuite, 18 module premium. Interviu cu Petru COPACINSCHI, expert în digitalizare. Această emisiune este realizată cu susținerea Elveției și a organizației Helvetas, prin Proiectul OPTIM. Articolul Podcast Agricultura 4.0 – Aplicația iFARMS. Soluții digitale pentru agricultură, cu Petru COPACINSCHI apare prima dată în AgroTV.
15:00
Anul 2024, este o miză pentru partidele extraparlamentare, dar și pentru cei de la guvernare. În timp ce unii lideri ai formațiunilor au dat de înțeles că vor candida la alegerile prezidențiale din toamnă, alții afirmă că este prematur pentru ași anunța decizia. Despre alegeri, dar și alte subiecte actuale, discutăm cu președintele Alianței Liberalilor […] Articolul Concluzii Politice, Arina Spătaru, 21 februarie 2024 apare prima dată în AgroTV.
15:00
Fermierii au blocat din nou vama Leușeni. Aceștia sunt indignați că autoritățile nu au răspuns la revindecările lor, iar întrevederile promise au fost reprogramate. De asemenea, aceștia solicită o discuție cu președintele Parlamentului, Igor Grosu, în caz contrar, vama va fi blocată pe un termen nedeterminat. „Stimați cetățeni, iată, vedeți vama Leușeni din nou blocată. […] Articolul Fermierii au blocat din nou vama Leușeni. Aceștia sunt indignați că autoritățile nu au răspuns la revindecările lor apare prima dată în AgroTV.
14:50
Scăderea prețurilor la gaze naturale ar putea determina ieftinirea energiei termice și electrice. Declarația a fost făcută de ministrul Energiei, Victor Parlicov. Potrivit oficialului, este important ca oamenii să resimtă această tendință de scădere a prețurilor de pe piețele internaționale. VICTOR PARLICOV, ministrul Energiei: „Odată cu scăderea prețurilor reglementate la gaze, veți vedea că vor […] Articolul Parlicov: După ieftinirea gazului, am putea avea facturi mai mici inclusiv pentru lumina și căldură apare prima dată în AgroTV.
14:50
Exporturile R. Moldova către România au înregistrat în anul trecut o creștere semnificativă, ajungând la aproximativ 1,4 miliarde de dolari, iar importurile din dreapta Prutului au fost mai mici. Datele au fost prezentate  în cadrul conferinței „Export Morning România: valorificarea oportunităților de export pe piața României”. NATALIA BEJAN, directorul Agenției pentru Investiții: „Un lucru care […] Articolul În 2023, exporturile moldovenești către România au ajuns la 1,4 miliarde de dolari apare prima dată în AgroTV.
21 februarie 2024
14:00
De câțiva ani viața a devenit un chin pentru Ludmila Bulat, din satul Taraclia, raionul Căușeni. Femeia susține că vecinul cu care locuiește gard în gard, are la întreține aproximativ 50 de capre și cinci bovine. Femeia se plânge pe mirosul insuportabil, dar și pe gălăgia din curte.  Ea spune că orice discuție cu vecinul […] Articolul Deranjată de un vecin care are 50 de capre apare prima dată în AgroTV.
13:50
Copiii vor fi mai protejați de exploatarea prin muncă, iar salariații vor putea beneficia de un nou tip de concediu social. În acest sens, Guvernul a aprobat un șir de modificări la Codul Muncii și Codul Contravențional. Astfel, potrivit proiectului, la împlinirea vârstei de 15 ani, persoanele vor putea fi angajate doar pentru prestarea unor […] Articolul Guvernul a aprobat noi modificări la Codul Muncii. Una dintre prevederi prevedere ține de introducerea concediului social neplătit apare prima dată în AgroTV.
13:10
Cetățenii Republicii Moldova vor beneficia de curse aeriene directe dinspre și înspre Marea Britanie. Acordul privind serviciile aeriene între Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord a fost aprobat de Executiv. Documentul a fost semnat la Londra, în data de 22 ianuarie 2024. ANGELA ȚURCANU, secretar de stat […] Articolul Companiile aeriene din Moldova vor putea opera zboruri directe spre Marea Britanie apare prima dată în AgroTV.
12:30
Întrevederea fermierilor protestatari cu autoritățile a fost reprogramată pentru vineri, 23 februarie. Anunțul a fost făcut de Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare. Potrivit instituției, motivul amânării este necesitatea de a acorda timp suplimentar pentru analize și pentru a permite tuturor instituțiilor implicate să abordeze amplu solicitările agricultorilor. În același timp, asigurările că ședința programată totuși […] Articolul Întrevederea fermierilor cu autoritățile, reprogramată pentru vineri. Ministerul Agriculturii solicită timp pentru analiza revindecărilor apare prima dată în AgroTV.
12:00
Fermierii greci au ieșit marți cu aproximativ 200 de tractoare în capitala Atena, cerând ajutor financiar din partea guvernului, în contextul în care costul vieții a crescut în țara mediteraneană. Cu claxoane, convoiul, care se deplasa lent, a pornit din orașul Kastro, situat în centrul Greciei, la 120 de kilometri nord-vest de Atena purta steaguri […] Articolul Fermierii greci au ieșit la protest apare prima dată în AgroTV.
12:00
O nouă companie aeriană va opera zboruri de pe Aeroportul Internațional Chișinău. Georgian Wings lansează din data de 21 februarie cursele spre orașul Tbilisi, capitala Georgiei. Potrivit administrației Aeroportului Chișinău, programul de zbor urmează a fi completat cu două frecvențe săptămânale, cu zboruri regulate pe direcția Chișinău – Tbilisi – Chișinău, în zilele de marți […] Articolul O nouă cursă avia din Chișinău apare prima dată în AgroTV.
11:30
Tariful la gazul natural scade cu 3,3 lei per metru cub pentru consumatorii casnici. Prin urmare, noul preț a ajuns la 13,39 lei, fără TVA. În cadrul ședinței de astăzi, membrii ANRE a ajustat noile tarife.  Decizia a fost luată la aproximativ o lună după ce întreprinderea a expediat către ANRE solicitarea de ajustarea a […] Articolul Vom plăti mai puțin pentru gaz. Noile tarife, aprobate de ANRE apare prima dată în AgroTV.
11:20
Guvernul a desemnat operatorul pieței de energie electrică în Republica Moldova. Este vorba despre compania „Operatorul Pieței de Energie M” ca filială „OPCOM” din România. Potrivit autorităților, acest lucru va contribui la eficientizarea pieței de energie electrică, promovarea transparenței și concurenței, gestionarea riscurilor și crearea unui mediu favorabil investițiilor. VICTOR PARLICOV, ministrul Energiei: „Așa cum cunoașteți, […] Articolul Guvernul a desemnat operatorul pieței de energie electrică în Republica Moldova apare prima dată în AgroTV.
10:00
Tatiana Osipov, originară din Ștefan Vodă, este un exemplu adevărat al curajului, determinării și a unui spirit antreprenorial puternic. Aceasta și-a început călătoria la vârsta de 18 ani, când a plecat peste hotare în căutarea unui trai mai bun. În Italia, antreprenoarea și-a deschis propriul local, începând astfel o inițiativă care s-a bucurat rapid de […] Articolul Tatiana Osipov: Pizza pe Vatră – o călătorie culinară din Italia până în inima Moldovei apare prima dată în AgroTV.
20 februarie 2024
17:00
Autoritatea Aeronautică Civilă a revocat astăzi Certificatul de Operator Aerian al Air Moldova, la propunerea Comisiei de certificare. Potrivit instituției, Comisia menționată a constatat că până în prezent operatorul aerian Air Moldova, aflat în proces de restructurare accelerată de mai bine de jumătate de an, „nu a prezentat nici o dovadă care confirmă înlăturarea neconformităților în […] Articolul AAC a revocat Certificatul de Operator Aerian al Air Moldova apare prima dată în AgroTV.
16:40
Zeci de mii de refugiați ucraineni sunt încă în Republica Moldova şi au nevoie de sprijin pentru a supraviețui și a se integra. Invitat:  Elena AJDER, directoarea Fundației Ioan Paul II. Articolul Doi ani de la declanșarea războiului din Ucraina – mobilizarea pentru ajutarea refugiaților ajunși în Republica Moldova apare prima dată în AgroTV.
16:10
Ședință cu scântei la Ministerul Agriculturii. Fermierii au rămas nemulțumiți de măsurile propuse de autorități. Potrivit Guvernului, singura soluție, în prezent, este de a oferi credite garantate de stat până la 500 de mii de lei. De altă parte, agricultorii menționează că această sumă este prea mică și ar putea salva doar situația întreprinderilor micro […] Articolul Ședință cu scântei la Ministerul Agriculturii. Fermierii au rămas nemulțumiți de măsurile propuse de autorități apare prima dată în AgroTV.
15:30
Vameșii din Republica Moldova vor putea depista mai ușor mărfurile de contrabandă, iar controlul vamal va deveni mai eficient. Asta după ce, Serviciul Vamal a primit zece truse donate de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională prin intermediul Programului USAID. KENT LOGSTON, ambasadorul SUA în Republica Moldova: „Sunt bucuros să fiu împreună cu partenerii noștri […] Articolul Echipamente moderne pentru combaterea contrabandei apare prima dată în AgroTV.
13:50
Peste 300 de producători agricoli și-au dat întâlnire la un forum desfășurat de Bayer cu motoul ”Cu picioarele pe pământ, cu privirea spre viitor!”. Astfel, experții le-au vorbit fermierilor despre cum pot obține performanțe în agricultură datorită implementării de noi tehnici. De asemenea, în catalogul pentru protecția plantelor de la Bayer CropScience au fost adăugate […] Articolul BAYER: Cu picioarele pe pământ, cu privirea spre viitor! apare prima dată în AgroTV.
13:40
Camera de Comerț și Industrie Moldova-China dă startul evenimentelor și Misiunilor economice în China pentru prima jumătate a anului 2024. În acest sens, instituția îndeamnă toți antreprenorii din țară să participe la expozițiile specializate. Una dintre ele va fi organizată la finele lunii februarie în Shanghai. Este vorba despre Expoziția Internațională de Poligrafie. BORIS FOCA, […] Articolul Camera de Comerț și Industrie Moldova-China dă startul evenimentelor și Misiunilor economice în China pentru prima jumătate a anului 2024 apare prima dată în AgroTV.
11:30
Alte patru focare de gripă aviară au fost depistate, în perioada 9-16 februarie, pe teritoriul Republicii Moldova. Este vorba despre un focar înregistrat în localitatea Burlacu din raionul Cahul, unde au fost afectate peste 18 gospodării, iar aproximativ 500 de păsări au fost sacrificate. În același timp, alte trei focare au fost depistate în raionul […] Articolul Alte patru focare de gripă aviară, depistate de ANSA. În raionul Cahul au fost nimicite aproximativ 500 de păsări apare prima dată în AgroTV.
09:50
Programul „Tekwill în Fiecare Școală”, implementat în instituțiile de învățământ general din Republica Moldova, a fost distins cu o mențiune onorabilă în cadrul Galei de premiere „Future of Government” la categoria „Digital Advocates of the Year”. Acest fapt, a plasat programul în lista celor trei proiecte apreciate la nivel mondial, într-o competiție acerbă în care […] Articolul Un proiect educațional din Republica Moldova s-a clasat în TOP 3 promotori digitali la nivel mondial! apare prima dată în AgroTV.
19 februarie 2024
17:00
Aeroportul Internațional Chișinău are un nou administrator. Este forba despre  Sergiu Spoială care, până în prezent a ocupat funcția de șef al Departamentului administrativ în cadrul întreprinderii de stat. Anunțul a fost făcut, astăzi,de către directorul Agenției Proprietăți Publice , Roman Cojuhari. Potrivit oficialului,  noul administrator își va prelua atribuțiile mâine, 20 februarie.  Amintim că administratorul […] Articolul Aeroportul Internațional Chișinău are un nou administrator apare prima dată în AgroTV.
16:50
Din cauza schimbărilor climatice, tot mai mulți agricultori se ocupă cu cultivarea plantelor, care nu necesită irigare. Katrina Cornish, profesoară la Universitatea de Stat din Ohio care studiază alternativele la cauciuc, crește păpădii și arbustul de deșert în sere. Ea și alți cercetători recoltează substanțele elastice din cauciuc pe care le produc și folosesc mașini […] Articolul Tot mai mulți agricultori din SUA se ocupă cu cultivarea plantelor, care nu necesită irigare apare prima dată în AgroTV.
16:50
Fermieri cehi au venit însoțiți de aproximativ 500 de tractoare, camioane și utilaje agricole mari în fața Ministerului Agriculturii, pentru a protesta față de costurile în creștere și reglementările de mediu din Uniunea Europeană, transmite Agerpres. În timp ce multe străzi erau blocate în centrul capitalei, un haos major a fost evitat dat fiind că autoritățile […] Articolul Fermierii din Cehia au ieșit la protest apare prima dată în AgroTV.
16:50
Marți, vremea se încălzește un pic, potrivit meteorologilor. Astfel, la Nord, temperaturile maxime vor ajunge până la 5 grade, iar noaptea coboară până la -4 grade. În Centru, termometrele vor indica până la 7 grade Celsius. Noaptea, valorile termice vor coborî până la -2 grade. În Sudul țării, vom avea parte de circa 10 grade […] Articolul Vremea se încălzește un pic. Ce temperaturi prognozează meteorologii apare prima dată în AgroTV.
16:40
Instituțiile medicale din Chișinău rămân în continuare arhipline din cauza internărilor cu pneumonii și bronhopneumonii în rândurile copiilor și adulților, deși săptămâna trecută s-a înregistrat o scădere ușoară a acestor cazuri. Precizările au fost făcute de șeful adjunct al Direcției generale asistență medicală și socială, Vladimir Bolocan. VLADIMIR BOLOCAN, șeful adjunct al Direcției generale asistență […] Articolul Spitalele din Chișinău rămân în continuare arhipline apare prima dată în AgroTV.
16:40
Războiul dintre Israel și Hamas în Fâșia Gaza a declanșat o catastrofă umanitară care a dus la lipsa celor mai elementare produse de primă necesitate. Unii dintre cei mai afectați sunt bebelușii, copiii mici și părinții lor, scutecele și laptele praf fiind fie greu de găsit, fie ajungând la prețuri inaccesibile. Însă o mică fabrică […] Articolul Catastrofă umanitară fără precedent, în Fâșia Gaza apare prima dată în AgroTV.
16:30
Doi pensionari au rămas fără păsările din curte după ce hoți ar fi pătruns noaptea în gospodărie și ar fi furat 10 găini, un gânsac și mai multe instrumente pentru construcție. Aceștia  spun că este pentru a doua oară când cineva îi jefuiește. Acum câțiva ani ar fi rămas fără vite. Ion Leah din satul […] Articolul Furt de păsări într-o gospodărie din raionul Căușeni apare prima dată în AgroTV.
16:30
Numărul turiștilor care au vizitat Republica Moldova în 2023 a fost mai mare cu 50 la sută, decât în 2022. Potrivit Biroului Național de Statistică, anul trecut au venit aproape 44 de mii de vizitatori străini. Din numărul total de turiști străini, aproape 39 la sută au venit din România. Peste 28 de procente dintre […] Articolul Numărul turiștilor străini, în creștere apare prima dată în AgroTV.
16:30
În perioada 12 – 18 februarie curent, Serviciul Vamal a încasat la bugetul de stat peste 657 de milioane de lei, aproximativ 32,8 mln de euro, ceea ce constituie îndeplinirea cifrei de control pentru perioada de referință în mărime de 110%. În această perioadă, persoanele fizice au introdus bunuri a căror valoare în vamă depășește […] Articolul Serviciul Vamal a încasat la bugetul de stat peste 657 de milioane de lei, în perioada 12-18 februarie apare prima dată în AgroTV.
16:10
Lucrările de întreținere a infrastructurii rutiere din Capitală sunt în toi. Astfel, pe parcursul săptămânii trecute, au fost efectuate peste 60 de curse de evacuare a nămolului și reziduuri de material antiderapant de pe drumurile municipale. De asemenea, au fost curățate aproximativ 370 de elemente ale canalizării pluviale. Datele au fost prezentate de șeful Direcției […] Articolul Lucrările de salubrizare a străzilor din Capitală sunt în toi. Au fost efectuate peste 60 de curse de evacuare a nămolului apare prima dată în AgroTV.
15:50
În anul 2023, exportul de struguri pentru masă a înregistrat o creștere semnificativă față de anul 2022. Producătorii au reușit să majoreze cantitatea de struguri exportată cu aproximativ 11% și valoarea cu aproximativ 33%. Cifrele au fost prezentate de Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare. Astfel, în anul 2023 au fost exportate 84,55 mii tone de […] Articolul În anul 2023, exportul de struguri pentru masă a înregistrat o creștere semnificativă față de anul 2022 apare prima dată în AgroTV.
15:40
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a stabilit noi prețuri plafon la benzină și motorină pentru marți.Astfel, un litru de benzină A95 va fi vândut la pompă cu 24,89 de lei, cu 12 bani mai mult. La rândul său, motorina standard va putea fi comercializată la stațiile PECO din țară la un preț maxim de […] Articolul Motorina și benzina vor fi mai scumpe apare prima dată în AgroTV.
15:40
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a publicat, pe pagina oficială, proiectul hotărârilor privind ajustarea prețurilor și tarifelor reglementate pentru furnizarea și distribuția gazelor naturale, în contextul obligației de serviciu public. Astfel, tariful la gaz ar putea să scadă până la 13,39 de lei (fără TVA) pentru un metru cub. ANRE precizează că, pe […] Articolul Gazul s-ar putea ieftini. Miercuri vom afla cu cât apare prima dată în AgroTV.
15:40
În Republica Moldova va funcționa Institutul Național pentru Educație și Leadership. Lansarea oficială a acestuia va avea loc duminică, 25 februarie, odată cu prezentarea conceptului privind mentoratul. Anunțul a fost făcut astăzi de ministrul Educației și Cercetării, Dan Perciun. Potrivit ministrului, printre responsabilitățile de bază ale noii instituții se numără gestionarea formării continue a cadrelor […] Articolul Institutul Național pentru Educație și Leadership, deschis în Moldova apare prima dată în AgroTV.
10:40
Content çixariş: Pin-up Bukmeker Kontorunun Üstünlükləri Və Mənfi Cəhətləri əvəzsiz Slotlar Mobil Versiya əlavə Pin-up Masa Oyunlar Pin Up Online Casino Dilləri Hansılardır? Şirkət Haqqında Rəsmi Bildiriş Bukmeker Rəyi Pin-up Oyun Seçenekleri Pin Up: Kazino Va Rasmiy Saytning Xususiyatlari Pin Up Online Casinonu Deneyin Texniki Dəstək Xidməti Pin-up Mərc Xətti Pin Up: Sayt Va Uning […] Articolul Formal Veb Saytı Bağlayın️ Sürətli Ödənişlər, Gündəlik Bonuslar, ümumən Bunlar Sizi Pin Up Casinoda Gözləyir apare prima dată în AgroTV.
18 februarie 2024
14:40
Despre viitorul european al țării noastre, protestul agricultorilor, dar și activitatea partidelor extraparlamentare, discutăm cu fostul președintele interimar al Republicii Moldova, Mihai Ghimpu. Articolul Republica Moldova, în prezent și viitor apare prima dată în AgroTV.
16 februarie 2024
18:20
Motorina și benzina vor fi mai scumpe și-n weekend. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a stabilit noi prețuri plafon la benzină și motorină pentru sâmbătă, duminică și luni. Astfel, un litru de benzină A95 va fi vândut la pompă cu 24,77 de lei, cu 8 bani mai mult. La rândul său, motorina standard va […] Articolul Carburanții vor fi mai scumpi și-n weekend apare prima dată în AgroTV.
18:20
Uniunea Europeană rămâne principala piață de desfacere pentru mărfurile și produsele moldovenești. Potrivit Biroului Național de Statistică, în 2023, IN CART 1 valoarea exporturilor în țările UE a constituit peste 2,6 miliarde de dolari, cu 4,6 la sută mai mult comparativ cu anul precedent. La polul opus, exporturile de mărfuri în CSI sunt în scădere. […] Articolul UE, principala piață de desfacere apare prima dată în AgroTV.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.