19 septembrie 2023 – START înregistrării candidaților pentru alegerile locale generale 2023

NewsUngheni, 19 septembrie 2023 14:30

Comisia Electorală Centrală a anunțat că începând cu 19 septembrie 2023 începe perioada de depunere a documentelor pentru înregistrare candidaților la alegerile locale generale din [...] Articolul 19 septembrie 2023 – START înregistrării candidaților pentru alegerile locale generale 2023 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de NewsUngheni

Acum 10 minute
13:40
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează despre o nouă ieftinire și scumpire nesemnificativă a prețului de comercializare la pompă a benzinei și a motorinei. [...] Articolul Minus 22 bani pentru un litru de benzină apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Acum 4 ore
11:20
Trei minori din raionul Nisporeni au furat un automobil și au încercat să fugă de poliție. Potrivit oamenilor legii, mașina a fost furată din fața [...] Articolul Trei minori din Vărzărești au răpit o mașină din Nisporeni și au abandonat-o lângă Boldurești apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:20
Zece candidați și-au anunțat intenția de a candida pentru funcția de Primar al municipiului Ungheni și au depus dosarele de înregistrare la Consiliul electoral de [...] Articolul Zece candidați la funcția de primar al municipiului Ungheni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Acum 24 ore
20:50
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează despre o nouă ieftinire și scumpire nesemnificativă a prețului de comercializare la pompă a benzinei și a motorinei. [...] Articolul Minus 18 bani pentru un litru de benzină apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
20:30
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 3 octombrie 2023, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7851 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 3 octombrie 2023 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:50
Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, și președintele Raionului Ungheni, Ghenadi Mitriuc, au semnat în această săptămână Acordul de Cooperare dintre cele două regiuni. Informația [...] Articolul Sângele apă nu se face. A fost semnat Acordul de Cooperare între județul Maramureș și raionul Ungheni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:30
Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova, structură asociativă a 36 de organizații de tineret care promovează drepturile tinerilor, organizează în Poarta de Vest a Republicii [...] Articolul CNTM invită Unghenenii la dezbaterea publică: prioritățile tinerilor în agenda electorală – promisiuni sau realitate?! apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:50
În PREMIERĂ, a treia săptămână consecutiv, pe portalul nostru avem o nouă rubrică, denumită sugestiv Caricatura săptămânii. Noua rubrică reflectă capodoperele cunoscutului caricaturist Unghenean – Alexandru [...] Articolul [CARICATURĂ] Mulți, dar de fapt doi. START pentru fotoliul de Primar al municipiului Ungheni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:20
La „frontiera verde” și în punctele de trecere, polițiștii de frontieră au notificat 218 evenimente cu documentarea a 248 de persoane, care au încălcat legislația frontalieră și migrațională a Republicii [...] Articolul Situația la frontieră: Peste 387.9 mii traversări în ultimele 7 zile apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Ieri
12:10
În legătură cu executarea lucrărilor de mentenanță a instalațiilor electrice, precum și a posturilor de transformare, S.A. „RED-Nord”, anunță întreruperea furnizării energiei electrice în perioada 2 [...] Articolul Adresele din Ungheni unde va fi deconectată energia electrică în perioada 2 – 8 octombrie 2023 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:10
În legătură cu executarea lucrărilor de mentenanță a instalațiilor electrice, precum și a posturilor de transformare, S.A. „RED-Nord”, anunță întreruperea furnizării energiei electrice în perioada 2 [...] Articolul Adresele din Fălești unde va fi deconectată energia electrică în perioada 2 – 8 octombrie 2023 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:10
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de octombrie 2023, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7948 Coroana [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 2 octombrie 2023 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:10
În semn de profundă tristețe cauzată de decesul prozatorului, dramaturgului și eseistului Ion Druță, scriitor care a contribuit esențial la dezvoltarea literaturii, artei și culturii  naționale, Președinta [...] Articolul 2 octombrie 2023 – zi de doliu național în legătură cu funeraliile lui Ion Druță apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:10
În perioada 25 septembrie – 1 octombrie 2023, încasările Serviciului Vamal la bugetul de stat se ridică la peste 745.9 milioane de lei. Totodată, în [...] Articolul Serviciul Vamal raportează încasări de cca 745.9 mln MDL în perioada 25.09 – 1.10.2023 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Mai mult de 2 zile în urmă
15:00
Municipiul Ungheni, cunoscut în popor ca Poarta de Vest a Republicii Moldova sau locul unde se conectează Uniunea Europeană cu Republica Moldova, își (RE)confirmă în [...] Articolul [FOTO] Municipiul Ungheni – perla urbană de pe malul stâng al Prutului apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:40
Lucrările de termoizolare a Grădiniței „Tereza Sobolevschi” din sectorul Dănuțeni, care numără peste 300 de copii, sunt pe ultima sută de metri. Potrivit unui comunicat [...] Articolul Lucrările de termoizolare a Grădiniței „Tereza Sobolevschi” pe ultima sută de metri apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:40
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează despre o nouă ieftinire nesimnificativă a prețului de comercializare la pomă a benzinei și a motorinei. În această [...] Articolul Minus 11 și 4 bani pentru un litru de benzină și motorină apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:10
În dimineața zilei de astăzi, 28 septembrie, aproximativ la ora 10:00, în Moscova, a decedat marele scriitor și dramaturg Ion Druță. Marele scriitor basarabean avea [...] Articolul Pierdere enormă pentru literatura universală și românească. A decedat marele scriitor Ion Druță apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:10
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 52 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 52.2 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
01:00
Primăria municipiului Ungheni anunță concurs pentru ocuparea funcției publice vacante de director/directoare a Școlii de Arte Plastice „Raisa Cojocaru” din municipiul Ungheni. Condiții de participare [...] Articolul Primăria Ungheni anunță concurs pentru funcției de director al Școlii de Arte Plastice „Raisa Cojocaru” apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
00:30
Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare (MAIA) informează opinia publică că în scopul sprijinirii viticultorii și vinificatorii din întreaga țară, a elaborat lista întreprinderilor care achiziționează [...] Articolul Lista întreprinderilor din R. Moldova care achiziționează struguri în toamna 2023 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
00:10
La 26 septembrie 2023, formațiunea politică „Partidul Social Democrat European”, și-a anunțat candidatul pentru funcția de primar al municipiului Ungheni Astfel, cu cca o luni [...] Articolul Ion Țîțu – candidatul PSDE pentru funcția de primar al municipiului Ungheni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
27 septembrie 2023
21:50
Biroul politici de reintegrare informează că cca 365 de mii de locuitori din regiunea transnistreană și mun. Bender / Tighina (inclusiv din satele Gâsca, Protegailovca, [...] Articolul Cca 365 mii de locuitori din regiunea transnistreană dețin actele R. Moldova apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
26 septembrie 2023
13:30
Proiectul tehnic pentru construcția liniei electrice aeriene (LEA) de 400 kV Vulcănești – Chișinău a fost aprobat de Serviciul de Stat pentru Verificarea și Expertizarea [...] Articolul Proiectul tehnic pentru construcția liniei electrice Vulcănești – Chișinău de 400 kV a fost aprobat apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:00
Consolidarea dialogului moldo-francez în domeniul apărării și securității regionale a fost discutată, astăzi, la întrevederea prim-ministrului Dorin Recean cu ministrul Forțelor Armate ale Republicii Franceze, [...] Articolul Republica Moldova și Franța intensifică cooperarea în domeniul apărării apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:50
Oferirea perspectivelor academice pentru un viitor mai bun tinerilor din regiunea transnistreană a Republicii Moldova și integrarea acestora în sistemul de valori european, reprezintă o [...] Articolul [REINTEGRARE] Autoritățile au apostilat în ultimii 5 ani 562 diplome emise de Universitatea „Taras Șevcenco” din Tiraspol apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:10
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 47 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 47.4 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:00
Locuitorii din localititățile Orlivka (în română Cartal), raionul Reni, amplasat în sudul Basarabiei, pe malul stâng al Dunării (regiunea Odesa) și cei din Isaccea, județul [...] Articolul [VIDEO] Punctul de trecere a frontierei UA – RO Orlivka / Cartal – Isaccea atacat cu drone militare apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
00:00
Comisia Electorală Centrală anunță că mâine, 26 septembrie 2023, începe perioada de desemnare a candidaților la funcțiile elective pentru circumscripțiile de nivelul întâi (primari ai satelor, [...] Articolul 26 septembrie 2023 – START înregistrării candidaților în circumscripțiile de nivelul întâi pentru alegerile locale generale 2023 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
25 septembrie 2023
23:40
În perioada 18 – 24 septembrie 2023, încasările Serviciului Vamal la bugetul de stat se ridică la peste 664.9 milioane de lei. În aceași ordine [...] Articolul Serviciul Vamal raportează încasări de cca 664.9 mln MDL în perioada 18 – 24 septembrie 2023 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
23:20
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 26 septembrie 2023, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7934 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 26 septembrie 2023 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:40
În dimineața zilei de astăzi, 25 septembrie 2023, la intersecția străzilor Romană cu Alexandru cel Bun din sectorul Centru al municipiului Ungheni, a avut loc [...] Articolul [FOTO] Accident matinal la intersecția străzilor Romană cu Alexandru cel Bun din Ungheni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
24 septembrie 2023
11:40
În PREMIERĂ, a doua săptămână consecutiv, pe portalul nostru avem o nouă rubrică, denumită sugestiv Caricatura săptămânii. Noua rubrică reflectă capodoperele cunoscutului caricaturist Unghenean – Alexandru [...] Articolul [CARICATURĂ] Cele 3 copeici despre „James Bond” și operațiune din Israel apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
22 septembrie 2023
10:10
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 22 septembrie 2023, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7908 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 22 septembrie 2023 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:00
Deputații au examinat, la ședința plenară din 21 septembrie 2023, proiectul de modificare a Legii apelor, care prevede îmbunătățirea cadrului normativ în vederea prevenirii poluării [...] Articolul Legea apelor va fi armonizată cu legislația UE apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:50
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 54 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 54.9 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
21 septembrie 2023
16:20
Primarul orașului Nisporeni, Grigore Robu și alți doi funcționari ai primăriei îți vor petrece următoarele 30 de zile în arest preventiv la domiciliu. Hotărârea a [...] Articolul Judecătoria Ungheni a dispus 30 de zile de arest la domiciliu pentru primarul orașului Nisporeni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:40
Inspectoratul General al Poliției informează opinia publică despre producerea unui accident tragic pe traseul național R2 Chișinău – Tighina, în perimtrul raionului Anenii Noi. Potrivit [...] Articolul [VIDEO] Tragedie rutieră pe traseul R2 Chișinău – Tighina. Un bătrân și un bebeluș au decedat apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:10
Inspectoratul General al Poliției informează că angații Direcției de Poliție Chișinău au depistat astăzi, 21 septembrie 2023, o cantitate mare de materiale electorale, în lipsa [...] Articolul Polițiștii din Chișinău au depistat o cantitate mare de materiale electorale fără acte de proveniență apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:30
Parlamentul a adoptat nouă Hotărâre privind prelungirea stării de urgență în Republica Moldova cu 60 de zile, începând cu 2 octombrie 2023. Hotărârea a fost [...] Articolul [FLASH] Parlamentul a extins Starea de Urgență cu încă 60 de zile apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:20
Parlamentul a adoptat astăzi un proiect de lege care prevede instituirea sistemului de vot electronic în consiliile locale, raioanele și cele municipale. Inițiativa legislativă, care [...] Articolul În cadrul autorităților locale ar putea fi introdus votul electronic apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:50
Inițiativă legislativă care are scopul de a stabili un mecanism eficient de întreținere a infrastructurii de irigații și desecare, precum și de a stabili un [...] Articolul Parlamentul a aprobat inițiativa legislativă care stabilește un mecanism funcțional al exploatării sistemelor de irigații în agricultură apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:40
Republica Moldova a denunțat încă trei acorduri încheiate pe platforma Comunității Statelor Independente (CSI). Proiectele de lege care prevăd acest lucru au fost votate în [...] Articolul Parlamentul a denunțat încă trei acorduri cu CSI apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:30
Legislația națională privind achizițiile publice în sectoarele energeticii, apei, transporturilor și serviciilor poștale va fi armonizată cu legislația Uniunii Europene. Parlamentul a votat în prima [...] Articolul Legislația națională în domeniul achizițiilor sectoriale va fi armonizată cu legislația UE apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:20
Lucrările și serviciile destinate implementării proiectului „Sistemul termoenergetic al mun. Bălți (SA „CET-Nord”)” faza II vor fi scutite de TVA și taxe vamale. Parlamentul a [...] Articolul Lucrările destinate proiectului „Sistemul termoenergetic al mun. Bălți (SA „CET-Nord”)” faza II vor beneficia de facilități fiscale și vamale apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:10
Mărfurile și serviciile destinate implementării proiectului „Credite pentru conservarea energiei” vor beneficia de facilități fiscale și vamale. Parlamentul a aprobat în lectura a doua, cu 59 [...] Articolul Mărfurile destinate proiectului „Credite pentru conservarea energiei” scutite de TVA și taxe vamale apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:50
Cu 59 de voturi ale deputaților, proiectul de lege care conține reglementări menite să modernizeze activitatea bibliotecilor din țară și să ajusteze cadrul legal existent la capitolul [...] Articolul Parlamentul a aprobat noi reglementări menite să modernizeze activitatea bibliotecilor din țară apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:30
Procurorul general interimar al Republicii Moldova, Ion Munteanu, a solicitat astăzi ridicarea imunității parlamentare a doi deputați. Informația a fost anunțată de către Președintele Parlamentului [...] Articolul [FLASH] Procurorul General interimar a solicitat ridicarea imunității parlamentare a doi deputați apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:10
La 21 septembrie, după calendarul Iulian (de stil vechi), creștinii ortodocși sărbătoresc Nașterea Sfintei Fecioare Maria – Maica Domnului și Mântuitorului Iisus Hristos. După calendarul [...] Articolul Hai la Hram. Lista localităților din R. Moldova care își sărbătoresc hramul la 21 septembrie apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
01:00
La 21 septembrie curent, începând cu ora 10:00, aleșii poporului din legislatura a XI-a se convoacă în a cea de-a 2-a ședință plenară din sesiunea [...] Articolul Ședința Parlamentului din 21 septembrie 2023. Pe ordinea de zi – 17 proiecte de legi și rapoarte apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Mai multe ştiri
©2004—2023 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.