[FLASH] Azerbaidjanul a anunțat începerea unei operațiuni militare în Karabahul de Munte

NewsUngheni, 19 septembrie 2023 13:00

Ministerul Apărării de la Baku a anunțat în această în jurul orelor amiezii a zilei de astăzi, 19 septembrie 2023, începerea operațiunii militare de restabilire [...] Articolul [FLASH] Azerbaidjanul a anunțat începerea unei operațiuni militare în Karabahul de Munte apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de NewsUngheni

Acum 24 ore
13:30
Proiectul tehnic pentru construcția liniei electrice aeriene (LEA) de 400 kV Vulcănești – Chișinău a fost aprobat de Serviciul de Stat pentru Verificarea și Expertizarea [...] Articolul Proiectul tehnic pentru construcția liniei electrice Vulcănești – Chișinău de 400 kV a fost aprobat apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:00
Consolidarea dialogului moldo-francez în domeniul apărării și securității regionale a fost discutată, astăzi, la întrevederea prim-ministrului Dorin Recean cu ministrul Forțelor Armate ale Republicii Franceze, [...] Articolul Republica Moldova și Franța intensifică cooperarea în domeniul apărării apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:50
Oferirea perspectivelor academice pentru un viitor mai bun tinerilor din regiunea transnistreană a Republicii Moldova și integrarea acestora în sistemul de valori european, reprezintă o [...] Articolul [REINTEGRARE] Autoritățile au apostilat în ultimii 5 ani 562 diplome emise de Universitatea „Taras Șevcenco” din Tiraspol apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:10
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 47 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 47.4 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:00
Locuitorii din localititățile Orlivka (în română Cartal), raionul Reni, amplasat în sudul Basarabiei, pe malul stâng al Dunării (regiunea Odesa) și cei din Isaccea, județul [...] Articolul [VIDEO] Punctul de trecere a frontierei UA – RO Orlivka / Cartal – Isaccea atacat cu drone militare apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Ieri
00:00
Comisia Electorală Centrală anunță că mâine, 26 septembrie 2023, începe perioada de desemnare a candidaților la funcțiile elective pentru circumscripțiile de nivelul întâi (primari ai satelor, [...] Articolul 26 septembrie 2023 – START înregistrării candidaților în circumscripțiile de nivelul întâi pentru alegerile locale generale 2023 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
25 septembrie 2023
23:40
În perioada 18 – 24 septembrie 2023, încasările Serviciului Vamal la bugetul de stat se ridică la peste 664.9 milioane de lei. În aceași ordine [...] Articolul Serviciul Vamal raportează încasări de cca 664.9 mln MDL în perioada 18 – 24 septembrie 2023 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
23:20
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 26 septembrie 2023, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7934 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 26 septembrie 2023 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:40
În dimineața zilei de astăzi, 25 septembrie 2023, la intersecția străzilor Romană cu Alexandru cel Bun din sectorul Centru al municipiului Ungheni, a avut loc [...] Articolul [FOTO] Accident matinal la intersecția străzilor Romană cu Alexandru cel Bun din Ungheni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Mai mult de 2 zile în urmă
11:40
În PREMIERĂ, a doua săptămână consecutiv, pe portalul nostru avem o nouă rubrică, denumită sugestiv Caricatura săptămânii. Noua rubrică reflectă capodoperele cunoscutului caricaturist Unghenean – Alexandru [...] Articolul [CARICATURĂ] Cele 3 copeici despre „James Bond” și operațiune din Israel apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
22 septembrie 2023
10:10
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 22 septembrie 2023, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7908 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 22 septembrie 2023 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:00
Deputații au examinat, la ședința plenară din 21 septembrie 2023, proiectul de modificare a Legii apelor, care prevede îmbunătățirea cadrului normativ în vederea prevenirii poluării [...] Articolul Legea apelor va fi armonizată cu legislația UE apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:50
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 54 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 54.9 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
21 septembrie 2023
16:20
Primarul orașului Nisporeni, Grigore Robu și alți doi funcționari ai primăriei îți vor petrece următoarele 30 de zile în arest preventiv la domiciliu. Hotărârea a [...] Articolul Judecătoria Ungheni a dispus 30 de zile de arest la domiciliu pentru primarul orașului Nisporeni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:40
Inspectoratul General al Poliției informează opinia publică despre producerea unui accident tragic pe traseul național R2 Chișinău – Tighina, în perimtrul raionului Anenii Noi. Potrivit [...] Articolul [VIDEO] Tragedie rutieră pe traseul R2 Chișinău – Tighina. Un bătrân și un bebeluș au decedat apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:10
Inspectoratul General al Poliției informează că angații Direcției de Poliție Chișinău au depistat astăzi, 21 septembrie 2023, o cantitate mare de materiale electorale, în lipsa [...] Articolul Polițiștii din Chișinău au depistat o cantitate mare de materiale electorale fără acte de proveniență apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:30
Parlamentul a adoptat nouă Hotărâre privind prelungirea stării de urgență în Republica Moldova cu 60 de zile, începând cu 2 octombrie 2023. Hotărârea a fost [...] Articolul [FLASH] Parlamentul a extins Starea de Urgență cu încă 60 de zile apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:20
Parlamentul a adoptat astăzi un proiect de lege care prevede instituirea sistemului de vot electronic în consiliile locale, raioanele și cele municipale. Inițiativa legislativă, care [...] Articolul În cadrul autorităților locale ar putea fi introdus votul electronic apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:50
Inițiativă legislativă care are scopul de a stabili un mecanism eficient de întreținere a infrastructurii de irigații și desecare, precum și de a stabili un [...] Articolul Parlamentul a aprobat inițiativa legislativă care stabilește un mecanism funcțional al exploatării sistemelor de irigații în agricultură apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:40
Republica Moldova a denunțat încă trei acorduri încheiate pe platforma Comunității Statelor Independente (CSI). Proiectele de lege care prevăd acest lucru au fost votate în [...] Articolul Parlamentul a denunțat încă trei acorduri cu CSI apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:30
Legislația națională privind achizițiile publice în sectoarele energeticii, apei, transporturilor și serviciilor poștale va fi armonizată cu legislația Uniunii Europene. Parlamentul a votat în prima [...] Articolul Legislația națională în domeniul achizițiilor sectoriale va fi armonizată cu legislația UE apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:20
Lucrările și serviciile destinate implementării proiectului „Sistemul termoenergetic al mun. Bălți (SA „CET-Nord”)” faza II vor fi scutite de TVA și taxe vamale. Parlamentul a [...] Articolul Lucrările destinate proiectului „Sistemul termoenergetic al mun. Bălți (SA „CET-Nord”)” faza II vor beneficia de facilități fiscale și vamale apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:10
Mărfurile și serviciile destinate implementării proiectului „Credite pentru conservarea energiei” vor beneficia de facilități fiscale și vamale. Parlamentul a aprobat în lectura a doua, cu 59 [...] Articolul Mărfurile destinate proiectului „Credite pentru conservarea energiei” scutite de TVA și taxe vamale apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:50
Cu 59 de voturi ale deputaților, proiectul de lege care conține reglementări menite să modernizeze activitatea bibliotecilor din țară și să ajusteze cadrul legal existent la capitolul [...] Articolul Parlamentul a aprobat noi reglementări menite să modernizeze activitatea bibliotecilor din țară apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:30
Procurorul general interimar al Republicii Moldova, Ion Munteanu, a solicitat astăzi ridicarea imunității parlamentare a doi deputați. Informația a fost anunțată de către Președintele Parlamentului [...] Articolul [FLASH] Procurorul General interimar a solicitat ridicarea imunității parlamentare a doi deputați apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:10
La 21 septembrie, după calendarul Iulian (de stil vechi), creștinii ortodocși sărbătoresc Nașterea Sfintei Fecioare Maria – Maica Domnului și Mântuitorului Iisus Hristos. După calendarul [...] Articolul Hai la Hram. Lista localităților din R. Moldova care își sărbătoresc hramul la 21 septembrie apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
01:00
La 21 septembrie curent, începând cu ora 10:00, aleșii poporului din legislatura a XI-a se convoacă în a cea de-a 2-a ședință plenară din sesiunea [...] Articolul Ședința Parlamentului din 21 septembrie 2023. Pe ordinea de zi – 17 proiecte de legi și rapoarte apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
00:30
Tradițional, la 21 septembrie, locuitorii cartierului Vasilica din municipiul Ungheni, în trecut Mânzăteștii Vechii, în trecut sat răzeșesc de români de pe malul stâng al [...] Articolul La 21 septembrie este sărbătorit Hramul sectorului Vasilica, în trecut Mânzăteștii Vechi apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
20 septembrie 2023
23:50
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 21 septembrie 2023, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7919 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 21 septembrie 2023 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:10
Starea de urgență în țara noastră ar putea fi prelungită pentru o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 2 octombrie 2023. O [...] Articolul Guvernul solicită prelungirea Stării de Urgență pentru încă 60 de zile apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:10
Ieri, 19 septembrie 2023, a avut loc evenimentul de transmitere a unui lot de aeronave fără pilot la bord, în cadrul subdiviziunilor tactice ale Poliției [...] Articolul Flota Poliției de Frontieră dotată cu un lot de aparate de zbor fără pilot (drone) apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:20
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 66 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 66.6 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:10
Astăzi, 20 septembrie 2023, începând cu ora 11:00, la Comrat va avea loc o nouă ședință extraordinară a Adunării Populare a UTA Găgăuzia. Decizia a [...] Articolul O nouă ședință a Adunării Populare a UTA Găgăuzia privind Comitetul Executiv apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
19 septembrie 2023
23:00
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 20 septembrie 2023, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7891 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 20 septembrie 2023 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:30
Comisia Electorală Centrală a anunțat că începând cu 19 septembrie 2023 începe perioada de depunere a documentelor pentru înregistrare candidaților la alegerile locale generale din [...] Articolul 19 septembrie 2023 – START înregistrării candidaților pentru alegerile locale generale 2023 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:00
Ministerul Apărării de la Baku a anunțat în această în jurul orelor amiezii a zilei de astăzi, 19 septembrie 2023, începerea operațiunii militare de restabilire [...] Articolul [FLASH] Azerbaidjanul a anunțat începerea unei operațiuni militare în Karabahul de Munte apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:30
La 20 septembrie 2023, începând cu ora 11:00, Cabinetul de miniștri al Republicii Moldova se convoacă în cea de-a 31-a ședință de la investire. Ședința [...] Articolul Ședința Guvernului din 20 septembrie 2023. Pe ordinea de zi – 17 proiecte de HG apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:00
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează despre o nouă scumpire a prețului de comercializare la pomă a benzinei și a motorinei. În această ordine [...] Articolul Plus 8 și 9 bani pentru un litru de benzină și motorină apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:50
La data de 18 septembrie 2023, în cadrul ședinței ordinare, Consiliul de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică a aprobat Contractul de mentenanță [...] Articolul [ISTORIE] Vestmoldtransgaz – unicul operator național de transport al gazelor naturale apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:50
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 64 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 64.8 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:40
Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale VEST, în coordonare cu Procuratura raionului Hâncești și cu suportul colegilor din Direcția regională EST, au descins la [...] Articolul Percheziții la Căușeni: ridicat un automobil și reținut un bănuit în organizarea migrației ilegale apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
00:50
Recent, la adresa redacției NEWS.UNGHENI.ORG (info.ungheni@gmail.com), am recepționat un e-mail de la un locuitor al celui mai mare cartier a municipiului Ungheni – sectorul Dănuțeni. [...] Articolul [FOTO] Evul Mediul la Ungheni. Cum arată str. Mușatinilor, arteră ce leagă centrul istoric al sect. Dănuțeni cu artera centrală – str. Ștefan cel Mare apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
00:40
Recent, la adresa redacției NEWS.UNGHENI.ORG (info.ungheni@gmail.com), am recepționat un e-mail de la un locuitor al celui mai mare cartier a municipiului Ungheni – sectorul Dănuțeni. [...] Articolul [FOTO] Evul Mediul la Ungheni. Cum arată str. Mușatinilor, arteră ce leagă centrul istoric al sect. Dănuțeni cu actualul centru geografic apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
18 septembrie 2023
23:40
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 19 septembrie 2023, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7842 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 19 septembrie 2023 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:20
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează despre o nouă scumpire a prețului de comercializare la pomă a benzinei și a motorinei. În această ordine [...] Articolul Plus 17 de bani pentru un litru de motorină apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:10
Ofițerii Direcției Antidrog a Inspectoratului Național de Investigații, sub conducerea procurorilor din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), anunță reținerea a [...] Articolul Ofițerii Antidrog au reținut 10 kg de droguri aduse din Odesa în valoare de 8 mln MDL apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:20
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 64 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 64.7 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:00
La „frontiera verde” și în punctele de trecere, polițiștii de frontieră au notificat 292 de evenimente cu documentarea a 316 persoane, care au încălcat legislația frontalieră și migrațională a Republicii [...] Articolul Situația la frontieră: Peste 442 mii traversări în ultimele 7 zile apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:10
În perioada 11 – 17 septembrie 2023, încasările Serviciului Vamal la bugetul de stat se ridică la peste 751.25 milioane de lei. Totodată, de la [...] Articolul Serviciul Vamal raportează încasări de cca 751.2 mln MDL în perioada 11 – 17 septembrie 2023 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
01:10
În legătură cu executarea lucrărilor de mentenanță a instalațiilor electrice, precum și a posturilor de transformare, S.A. „RED-Nord”, anunță întreruperea furnizării energiei electrice în perioada 18 [...] Articolul Adresele din Fălești unde va fi deconectată energia electrică în perioada 18 – 24 septembrie 2023 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Mai multe ştiri
©2004—2023 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.