Ambasadoarea Bunăvoinței a UNHCR, Kristin Davis, îi urează bun venit Valentinei Nafornița, susținătoarea de Profil Înalt a UNHCR, în familia Agenției ONU pentru Refugiați

Good News, 19 septembrie 2023 09:50

Ministerul Culturii al Republicii Moldova și UNHCR, Agenția ONU pentru Refugiați, au găzduit, la Artcor, un eveniment cultural cu artiști refugiați și pasionați de artă, care au fost nevoiți să… Articolul Ambasadoarea Bunăvoinței a UNHCR, Kristin Davis, îi urează bun venit Valentinei Nafornița, susținătoarea de Profil Înalt a UNHCR, în familia Agenției ONU pentru Refugiați apare prima dată în Good News.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Good News

Acum 6 ore
18:20
Strada Tighina din centrul istoric al Capitalei a fost reabilitată capital în cadrul unor lucrări de calitate ce au durat un an și jumătate. După un proces complex de reparații,… Articolul Strada Tighina din Capitală, nou-nouță după reparații capitale apare prima dată în Good News.
Acum 8 ore
15:30
Un drum renovat a fost inaugurat în satul Vatici datorită partidului “Șansă” cu sprijinul echipei lui Ilan Șor. Reparația a peste un kilometru din carosabilul cu o lățime de 6… Articolul De la iluminat stradal la străzi renovate: Satul Vatici experimentează o transformare semnificativă sub conducerea lui Ilan Șor apare prima dată în Good News.
Acum 12 ore
11:30
Luptătoarea moldoveancă Anastasia Nichita a devenit vicecampioană mondială la categoria de greutate 57 kg. Potrivit Ministerului Educației, luptătoarea Anastasia Nichita a urcat din nou pe podiumul de premiere la Campionatul… Articolul Anastasia Nichita, vicecampioană mondială: A obținut argintul în Serbia apare prima dată în Good News.
Ieri
18:50
Pe strada Kiev, în preajma sensului giratoriu de la intersecția cu arterele Bogdan-Voievod, Moscova și Alecu Russo, au fost încheiate lucrările de amenajare a noii treceri pietonale semaforizate. Astfel, vechea… Articolul Mai multă siguranță la rondul Moscova-Kiev. În zonă a apărut o nouă trecere pietonală semaforizată apare prima dată în Good News.
18:00
Astăzi, Adunarea Populară din Găgăuzia a aprobat componența Comitetului Executiv propus de liderul autonomiei. După acest moment solemn, noul Comitet Executiv a depus jurământul de învestire și a început imediat… Articolul Transformarea Găgăuziei începe: Noul Comitet Executiv și-a asumat angajamentele apare prima dată în Good News.
17:30
Schimbările mult așteptate au venit și în satul Chiriet-Lunga din Găgăuzia. Strada Gagarin, care duce spre instituțiile sociale importante, a fost reconstruită. Sătenii așteptau de mult timp  acest eveniment, drumul… Articolul Strada Gagarin reconstruită cu sprijinul partidului „Șansă” apare prima dată în Good News.
17:20
Va fi extins termenul de realizare a lucrărilor privind dezvoltarea zonelor rurale în Republica Moldova, finanțate de Uniunea Europeană. Comisia economie, buget și finanțe va propune plenului Parlamentului aprobarea Addendumului… Articolul Va fi extins termenul de realizare a lucrărilor privind dezvoltarea zonelor rurale în Republica Moldova apare prima dată în Good News.
14:00
Denis Roabeș și soția sa Bianca Spermezan au devenit părinți. Solistul trupei The Motans a devenit tată de fată, fiind primul său copil, transmite goodnews.md cu referie la  CANCAN.MD. Denis… Articolul FOTO// Solistul trupei The Motans a devenit tată apare prima dată în Good News.
12:40
Tot mai mulți tineri preferă să-și facă studiile în una din instituțiile de învățământ din țară, transmite Subiectul Zilei cu referire la Agrotv.md Veaceslav Ioniță, expert în economie:“Despre tinerii din… Articolul Tinerii din Moldova manifestă un interes crescut pentru studii apare prima dată în Good News.
11:30
Luptătoarea Anastasia Nichita s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024. UPDATE // Mariana Draguțan a obținut medalia de bronz la Campionatul Mondial de lupte feminine. Anastasia Nichita… Articolul Luptătoarea Anastasia Nichita s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 apare prima dată în Good News.
10:50
Până la sfârșitul anului curent, 32 de școli vor avea blocuri sanitare moderne. Alte 118 instituții vor fi dotate cu astfel de facilități până la finele anului 2024. Anunțul a… Articolul Până la sfârșitul anului 2024, 150 de școli din învățământul general vor beneficia de noi facilități sanitare apare prima dată în Good News.
09:50
Primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, a declarat că a știut din prima seară că Tatiana va fi soția sa. Edilul a vorbit despre viața personală și dat detalii rar… Articolul VIDEO// Ion Ceban, detalii din viața personală: Am știut din prima seară că Tatiana va fi soția mea apare prima dată în Good News.
Mai mult de 2 zile în urmă
16:00
O pacientă cu o formă severă de pancreatită acută a fost salvată după o lungă perioadă de terapie intensivă, unde medicii de la Institutul de Medicină Urgentă au luptat timp… Articolul O pacientă în stare gravă, salvată de la moarte apare prima dată în Good News.
11:30
Luptătoarea Mariana Draguțan (55 kg) va lupta în meciul pentru medalia de bronz la Campionatului Mondial de la Belgrad. Ea a dispus de turcoaica Melda Dernekci și maghiara Erika Bognar,… Articolul Mariana Draguțan va lupta în meciul pentru medalia de bronz la Mondiale apare prima dată în Good News.
10:50
Mai mult de jumătate dintre angajații moldoveni spun că au fost contactați în vacanță de către colegi și manageri pentru a rezolva situații care apar la birou, iar aproximativ 70%… Articolul 1 din 5 angajați din Republica Moldova lucrează mereu în vacanță, iar aproape 19 procente nu au avut concediu de odihnă în această vară apare prima dată în Good News.
10:10
La 15 septembrie 2023, Kristin Davis, actriță de renume internațional și Ambasadoarea Bunăvoinței a UNHCR, Agenția ONU pentru Refugiați, a vizitat Republica Moldova pentru a se întâlni cu refugiații ucraineni… Articolul Ambasadoarea Bunăvoinței a UNHCR vizitează refugiații ucraineni din Republica Moldova   apare prima dată în Good News.
09:50
Ministerul Culturii al Republicii Moldova și UNHCR, Agenția ONU pentru Refugiați, au găzduit, la Artcor, un eveniment cultural cu artiști refugiați și pasionați de artă, care au fost nevoiți să… Articolul Ambasadoarea Bunăvoinței a UNHCR, Kristin Davis, îi urează bun venit Valentinei Nafornița, susținătoarea de Profil Înalt a UNHCR, în familia Agenției ONU pentru Refugiați apare prima dată în Good News.
18 septembrie 2023
18:10
Pe 30 septembrie Tekwill Academy invită toți tinerii visători la o carieră în domeniul IT la cel mai așteptat eveniment al anului, IT Career Expo. Ediția 13 a IT Career… Articolul Transformă-ți visul în realitate: IT Career Expo 2023 la Tekwill Academy apare prima dată în Good News.
18:00
La Botanica, în preajma Centrului municipal de tineret din sector, a fost deschis, recent, un scuar pentru tineri, proiect realizat în cadrul Programului ”Buget civil Chișinău”, ediția 2023. În cadrul… Articolul Spațiu de relaxare și lectură pentru tinerii din Chișinău: Biblioteci stradale amenajate în noul scuar din sectorul Botanica apare prima dată în Good News.
17:00
În acest an de studii, în școlile din mun. Chișinău au fost înscriși peste 38.600 de elevi în grupele cu program prelungit. Primăria Capitalei a deschis, în acest sens, 1114… Articolul Peste 38.600 de elevi din Capitală, înscriși în grupele cu program prelungit apare prima dată în Good News.
15:10
În luna septembrie Mitropolia Moldovei va organiza un pelerinaj al tinerilor. Pelerinajul va avea loc pe data de 24 septembrie, începând cu ora 12:00, și va porni de la biserica… Articolul Pelerinaj: Creștinii vor porni cu o icoană adusă de pe muntele Athos apare prima dată în Good News.
13:00
Primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, a declarat astăzi că astăzi, la ora 12:00, va avea loc sesiunea de lansare a cursurilor de instruire antreprenorială în cadrul Programului Municipal Pilot… Articolul Ceban: De astăzi încep cursurile de instruire antreprenorială pentru tineri și migranți apare prima dată în Good News.
12:50
Acum aproape 8 ani, la cârma orăşelului Durleşti a venit Eleonora Şaran. De atunci şi până în prezent localitatea s-a dezvoltat continuu. Conform raportului de activitate, în această perioadă au… Articolul Opt ani de progres și dezvoltare în Durlești: Peste 100 de proiecte implementate sub conducerea Eleonorei Șaran apare prima dată în Good News.
12:40
Opt sportivi moldoveni vor participa la Campionatul Mondial de lupte libere. Campionatul se va desfășura începând cu data de 16 septembrie, la Belgrad. Printre cei opt luptători se numără și… Articolul Opt sportivi moldoveni participă la Campionatul Mondial de lupte apare prima dată în Good News.
12:00
Primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, a declarat astăzi că diversitatea culturală este o bogăție pe care trebuie să o păstrăm. „Vreau să mulțumesc celor care au fost implicația în… Articolul Ion Ceban, după Ziua Etniilor, sărbătorită ieri: Diversitatea culturală este o bogăție pe care trebuie să o păstrăm apare prima dată în Good News.
10:30
Zimbru Chișinău a obținut a patra victorie consecutivă în Superliga moldovenească de fotbal. „Galben-verzii” au învins de această dată vicecampioana Petrocub Hâncești chiar pe terenul acesteia. Oaspeții s-au impus cu… Articolul Zimbru Chișinău, a patra victorie consecutivă în Superliga apare prima dată în Good News.
17 septembrie 2023
16:20
Primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, a depus astăzi flori la monumentul domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt, în ziua în care se sărbătorește Festivalul Etniilor 2023. „Avem foarte multe… Articolul Ceban, la festivalul Etniilor: Diversitatea culturală este o bogăție pe care trebuie să o păstrăm. Municipiul Chișinău este Casa Tuturor apare prima dată în Good News.
16 septembrie 2023
12:20
Vești bune. Viceprimarul municipiului Chiţinău, Angela Cutasevici, a semnat declarația de intenție dintre CMIEA și Academia de educație a adulților din Mannheim, Mannheimer Abendakademie, în scopul consolidării relațiilor de prietenie… Articolul Angela Cutasevici a semnat declarația de intenție dintre CMIEA și Academia de educație a adulților din Mannheim, Mannheimer Abendakademie apare prima dată în Good News.
15 septembrie 2023
15:40
Primăria Chișinău anunțat că, în weekend-ul 16-17 septembrie 2023, în sectoarele capitalei vor fi desfășurate diverse iarmaroace și târguri cu produse și mărfuri autohtone. „Aceste activități sunt organizate cu scopul… Articolul Ce târguri cu produse autohtone vor fi deschise în weekend-ul 16-17 septembrie 2023 apare prima dată în Good News.
15:20
Primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, a anunțat că 6 autospeciale noi cu încărcare laterală, de model ATRIKOD pe șasiu MAN, au fost incluse în procesul de evacuare a deșeurilor… Articolul Ceban: 6 autospeciale noi pentru colectarea deșeurilor sunt deja în circulație apare prima dată în Good News.
14:20
Doi elevi care fac parte din lotul olimpic al Republicii Moldova au obținut o medalie de bronz și o mențiune de onoare la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Juniori, care… Articolul Elevii olimpici din Moldova au obținut o medalie de bronz și o mențiune la Olimpiada Europeană de Informatică apare prima dată în Good News.
14 septembrie 2023
20:30
Primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, a inaugurat astăzi un nou spațiu de joacă și de reabilitare la Grădinița nr. 167, din sectorul Centru. „Acest spațiu modern va servi o… Articolul Ceban: Grădinița nr. 167 pentru copiii cu deficiențe auditive are un nou spațiu de joacă și de reabilitare apare prima dată în Good News.
17:00
Alte 10 personalități au fost distinse astăzi cu titlul de Cetățean de Onoare al municipiului Chișinău. Anunțul a fost făcut de primarul Capitalei, Ion Ceban, care a declarat că deținătorii… Articolul Zece personalități primesc titlul de Cetățean de Onoare al municipiului Chișinău apare prima dată în Good News.
16:30
Scuarul de la intersecția str. N. Zelinski – bd. Decebal este în proces de reabilitare și curând va fi gata. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban. „Lucrările de… Articolul Scuarul de la intersecția str. N. Zelinski – bd. Decebal, în proces de reabilitare apare prima dată în Good News.
14:50
Producția cinematografică TUNETE, în regia lui Ioane Bobeica, a fost prezentată unui public restrâns, în cadrul unui screening tehnic. Filmul a fost vizionat de Membrii Comitetului de selecție din Moldova… Articolul Filmul TUNETE a fost prezentat Comitetului național de selecție pentru premiile Oscar. Membrii comisiei urmează să decidă dacă pelicula va fi înaintată la concurs apare prima dată în Good News.
12:00
Oportunitățile de dezvoltare a tinerilor, inclusiv prin acordarea unor locuri de muncă bine plătite în țară, au fost principalele subiecte ale unei noi întâlniri a membrilor și simpatizanților Mișcării Alternativa… Articolul Proiectele destinate tinerilor, discutate la o nouă întâlnire a membrilor MAN apare prima dată în Good News.
10:30
Radu Albot s-a bucurat de o victorie lejeră în meciul de debut al turneului de categoria challenger, organizat la Rennes. Tenismenul din Republica Moldova s-a impus în minim de seturi,… Articolul Radu Albot a câștigat în meciul de debut al turneului de la Rennes apare prima dată în Good News.
13 septembrie 2023
11:00
Filmul „Omul fără linia vieții”, în regia Adrianei Vasilcov, va apărea pe marile ecrane din Moldova și România începând cu 30 noiembrie. Lungmetrajul relatează istoria cutremurătoare a lui Ionel Sporea,… Articolul Filmul „Omul fără linia vieții” va fi lansat în două țări concomitent – Republica Moldova și România. În peliculă apar actori celebri de pe ambele maluri ale Prutului apare prima dată în Good News.
12 septembrie 2023
12:50
Șase dintre cele 11 inițiative care au avansat în etapa a doua a programului Digital Impact Cahul, vor beneficia de granturi pentru digitalizare. În cea de-a doua fază, programul și-a… Articolul Cea de-a II-a fază a programului Digital Impact Cahul și-a ales beneficiarii. Șase proiecte au fost selectate pentru finanțare apare prima dată în Good News.
11 septembrie 2023
13:30
Grădinița “Guguță” din Step-Soci, construită în 1988 și neglijată de atunci, se bucură acum de un nou început datorită unui amplu proiect de modernizare. Echipa lui Ilan Șor continuă să… Articolul Modernizare semnificativă la Grădinița “Guguță” din Step-Soci datorită unui proiect ambițios apare prima dată în Good News.
8 septembrie 2023
17:50
În weekendul 9-10 septembrie 2023, în sectoarele capitalei vor fi desfășurate diverse iarmaroace și târguri cu produse și mărfuri autohtone. Producătorii locali vor oferi locuitorilor capitalei acces la produse agricole… Articolul Târguri cu produse autohtone, organizate în capitală, în weekend apare prima dată în Good News.
17:10
Primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, a anunțat că proiectul UNICEF de asistență tehnică în realizarea drepturilor copiilor și adolescenților în municipiul Chișinău va fi extins. „Decizia a fost luată… Articolul Ceban: Proiectul UNICEF de asistență tehnică pentru copii și adolescenți va fi extins apare prima dată în Good News.
7 septembrie 2023
16:30
Primăria Chișinău lansează în data de 8 septembrie, curent, campania “Fii deștept! Ia un card inteligent”, care are menirea să aducă comunitatea în spațiul prietenos al bibliotecii. Evenimentul va avea… Articolul Primăria Chișinău lansează campanie de promovare a cititului apare prima dată în Good News.
15:20
Peste 30 de mii de iubitori de lectură, între care și numeroase personalități din România și Republica Moldova au vizitat Salonul Internațional de Carte Bookfest Chișinău 2023 în cele cinci… Articolul Lumea bună s-a reunit la Bookfest Chișinău 2023 apare prima dată în Good News.
09:40
Serviciul Hidrometeorologic de Stat informează că astăzi, 7 septembrie, este marcată Ziua Internațională a Aerului Curat pentru Cerul Albastru. Biroul Regional pentru Europa al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, prin rezoluția… Articolul Ziua Internațională a Aerului Curat: Recomandările SHS în acest context apare prima dată în Good News.
6 septembrie 2023
12:50
Filmul TUNETE, în regia lui Ioane Bobeica, care relatează drama localnicilor din satele de lângă terenurile minate rămase după războiul de pe Nistru, va fi lansat în curând. Astăzi, 6… Articolul Un nou film autohton va fi lansat la Chișinău în această toamnă. Vezi trailerul lungmetrajului TUNETE, în regia lui Ioane Bobeica apare prima dată în Good News.
5 septembrie 2023
15:40
Antreprenori locali trebuie să-şi ajusteze modelele de afaceri, fiind determinaţi atît de noile tehnologii emergente, cît şi de modificarea comportamentului clienţilor, care optează tot mai mult pentru cumpărături online şi… Articolul Antreprenorii din Republica Moldova, încurajați să-și digitalizeze afacerea. Cum îi poate ajuta BERD în acest proces? apare prima dată în Good News.
14:40
Primăria Chișinău a lansat alte 10 troleibuze articulate de capacitate mare, care vor circula pe rutele 22, 13 și 10. Vehiculele de model Ganz Solaris Trollino, cu rulaj și modernizate… Articolul Ion Ceban: Am finalizat procesul de modernizare a parcurilor de la RTEC și PUA apare prima dată în Good News.
10:40
Atletul din Republica Moldova, Andrian Mardare a obținut argintul la turneul de Ranking World Athltetics Continental Tour, care s-a desfășurat la Berlin, Germania. Despre acest lucru a anunțat Comitetul Național… Articolul Atletul Andrian Mardare a obținut argintul la turneul de la Berlin apare prima dată în Good News.
4 septembrie 2023
12:30
Primăria Chișinău a lansat azi o nouă rută de autobuz, nr. 11A, spre Durlești. Noul itinerar va parcurge una dintre cele mai populate zone din suburbie și va trece pe… Articolul Primăria Chișinău a lansat azi o nouă rută de autobuz, nr. 11A, spre Durlești apare prima dată în Good News.
Mai multe ştiri
©2004—2023 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.