Șeful CNA despre relațiile cu Procuratura Anticorupție: sunt relații de lucru

Albasat, 19 septembrie 2023 09:40

Șeful Centrului Național Anticorupție, Iulian Rusu, spune că disensiunile dintre CNA și Procuratura Anticorupție au fost depășite, iar relațiile dintre cele două instituții au fost restabilite. Declarația are loc după ce anterior, de la tribuna Parlamentului, șeful CNA a calificat relațiile cu Procuratura Anticorupție drept „neclare”. Iulian Rusu spune că,... The post Șeful CNA despre relațiile cu Procuratura Anticorupție: sunt relații de lucru appeared first on ALBASAT.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Albasat

Acum 6 ore
16:00
În Uniunea Europeană există o regulă fiscală prin care guvernele trebuie să-și țină în frâu deficitele. Astfel de norme fiscale sunt consacrate în tratatele UE. Chiar și faimosul număr pe care majoritatea oamenilor îl cunosc, și acesta este 60% raportul datorie/PIB și deficitul de 3% ca țintă, acestea sunt cifrele... The post Expert al Delegației UE lansează perspective economice optimiste pentru anul în curs appeared first on ALBASAT.
15:40
Activistul Mihail Bagas, pretendent la funcția de primar al capitalei, a fost reținut. Informația a fost confirmată pentru IPN de către Serviciul de presă al Procuraturii Anticorupție. Potrivit PA, Mihail Bagas este suspectat de pregătirea și complicitate la finanțarea ilegală a partidelor politice, a grupurilor de inițiativă, a concurenților electorali,... The post Activistul Mihail Bagas a fost reținut de CNA appeared first on ALBASAT.
Acum 8 ore
14:50
Republica Moldova nu-și propune să rezilieze contractul cu Gazprom, deși concernul rus nu-și onorează obligațiile contractuale și nu furnizează volumele necesare de gaz. O spune ministrul Energiei, Victor Parlicov, potrivit căruia autoritățile iau în considerare scenariul rezilierii contractului în mod unilateral de către partea rusă. Victor Parlicov spune că dacă... The post Victor Parlicov: Nu ne propunem să reziliem unilateral contractul cu Gazprom appeared first on ALBASAT.
14:20
Starea de urgență a fost prelungită cu încă 60 de zile, începând cu data de 2 octombrie. Proiectul a fost votat joi în Parlament. Prezenta stare de urgență nu va afecta organizarea și desfășurarea alegerilor pe teritoriul Republicii Moldova, transmite IPN. În plenul Parlamentului proiectul a fost prezentat de către... The post Starea de urgență a fost prelungită cu 60 de zile appeared first on ALBASAT.
Acum 12 ore
13:20
O nouă etapă a Campionatului Republicii Moldova Liga 1 este pe punctul de a debuta, iar în 22 septembrie 2023, ora 16:00, stadionul LT „Mircea Eliade” din Nisporeni va găzdui un meci așteptat cu sufletul la gură. Este vorba despre confruntarea dintre Echipa Speranis Nisporeni și FC Fălești, un eveniment... The post Marele Duel din Liga 1: Speranis Nisporeni vs. FC Fălești, vineri, 22 septembrie 2023, la Nisporeni! appeared first on ALBASAT.
12:50
Compania aeriană FLYONE lansează din primăvara anului viitor zboruri de pe Aeroportul Internațional Chișinău spre Praga, Thessaloniki și Enfidha, transmite IPN. O destinație pe care vor putea să o viziteze turiștii din Moldova, începând cu anul 2024, este orașul de poveste al Europei Centrale – Praga. Acesta cuprinde străduțele pitorești,... The post FLYONE lansează din primăvară zboruri către noi destinații appeared first on ALBASAT.
11:40
Luptătoarea Anastasia Nichita a devenit vicecampioană mondială în categoria de greutate 57 kg. În finală ea a fost învinsă cu 2-3 de japoneza Tsugumi Sakurai, transmite IPN. La Mondialul de la Belgrad, Anastasia Nichita a dispus categoric de bulgăroaica Evelina Nikolova, uzbeka Laylokhon Sobirova, nigerianca Odunayo Adekyoroye și turcoaica Elvira... The post Anastasia Nichita a devenit vicecampioană mondială la Belgrad appeared first on ALBASAT.
08:50
Căminul numărul unu din campusul studențesc al Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” a fost inaugurat după reconstrucție capitală. Peste 240 de locuri disponibile sunt repartizate studenților din primii doi ani de studii, transmite IPN. Rectorul Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”, Emil Ceban,... The post Un cămin al USMF „Nicolae Testemițanu” a fost inaugurat după reconstrucție capitală appeared first on ALBASAT.
08:40
Republica Moldova nu-și propune să rezilieze contractul cu Gazprom, deși concernul rus nu-și onorează obligațiile contractuale și nu furnizează volumele necesare de gaz. O spune ministrul Energiei, Victor Parlicov, potrivit căruia autoritățile iau în considerare scenariul rezilierii contractului în mod unilateral de către partea rusă. Victor Parlicov spune că dacă... The post Victor Parlicov: Nu ne propunem să reziliem unilateral contractul cu Gazprom appeared first on ALBASAT.
08:40
Dorin Recean este un prim-ministru foarte bun și își va continua activitatea în calitate de șef al Executivului. O spune ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu. Declarațiile au loc după ce în spațiul public mai mulți politicieni au lansat ipoteza demisiei premierului Recean și învestirii unui Cabinet de Miniștri... The post Andrei Spînu: Zvonurile despre demisia lui Dorin Recean sunt niște falsuri appeared first on ALBASAT.
08:30
Valuta Cod ABR Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7919 Coroana daneza 208 DKK 1 2.5914 Coroana islandeza 352 ISK 10 1.3293 Coroana norvegiana 578 NOK 1 1.6828 Coroana suedeza 752 SEK 1 1.6283 D.S.T. 960 XDR 1 23.8121 Denar macedonian 807 MKD 10 3.1345 Dinar kuweitian 414 KWD... The post Cursul valutar oficial la 21.09.2023 appeared first on ALBASAT.
Ieri
16:40
Reprezentanți din peste 30 de țări și organizații internaționale vor participa la reuniunea a 4-a a Platformei de sprijin al Republicii Moldova, care va avea loc pe 17 octombrie la Chișinău. În cadrul evenimentului urmează să fie analizate necesitățile de sprijin pentru Moldova, dar și crearea a două fonduri –... The post Detalii despre a 4-a reuniune a Platformei de sprijin al Republicii Moldova appeared first on ALBASAT.
16:10
Un autobuz al Parcului Urban de Autobuze, de pe ruta nr. 37 , a fost implicat într-un accident rutier pe Calea Orheiului, lângă Arena Chișinău. Victime nu sunt înregistrate. Natalia Stati, ofițer de presă la Direcția de poliție a municipiului Chișinău, a precizat pentru IPN că informația despre producerea accidentului... The post Accident rutier cu implicarea unui autobuz municipal appeared first on ALBASAT.
15:10
USAID transferă 76,8 de milioane de dolari Guvernului Republicii Moldova pentru rambursarea costurilor record pentru energia electrică pe parcursul iernii 2022-2023. Banii au fost transferați prin intermediul Băncii Mondiale și fac parte din angajamentul USAID de a oferi o asistență de 300 de milioane de dolari pentru consolidarea securității energetice... The post USAID transferă 76,8 mln dolari Guvernului pentru rambursarea costurilor energiei electrice appeared first on ALBASAT.
14:50
Termenul de înregistrare repetată cu statut de șomer se extinde de la 3 la 6 luni pentru persoanele care și-au pierdut acest statut din motive neîntemeiate. Totodată, șomerii vor fi asigurați cu poliță medicală doar pe perioada plății indemnizației de șomaj. Prevederile se conțin într-un proiect aprobat miercuri de Guvern,... The post Se extinde termenul de înregistrare repetată a șomerilor de la 3 la 6 luni appeared first on ALBASAT.
14:50
Termenul în care consumatorii pot semnala probleme cu produsele lor a fost extins de la 6 luni la un an. Aceasta se aplică atunci când produsul nu corespunde așteptărilor, dar nu este strict legat de starea de conformitate. Prevederile se conțin într-un proiect de modificare a Legii privind protecția consumatorilor,... The post Consumatorii pot semnala probleme cu produsele lor timp de până la 1 an appeared first on ALBASAT.
14:10
Proprietarii de apartamente din blocurile multietajate vor avea posibilitatea să instaleze parcuri de energie regenerabilă pentru consum propriu, inclusiv acestea se pot afla la o altă adresă decât locul de consum, doar că ambele adrese vor trebui să se afle în raza aceluiași furnizor. Prevederile se conțin într-un proiect de... The post Locatarii vor putea să monteze instalații fotovoltaice pe blocurile de locuit appeared first on ALBASAT.
14:10
Din 1 ianuarie 2024, va fi aplicat un nou mecanism de facturare a energiei regenerabile. Un proiect aprobat de Guvern prevede tranziția de la contorizarea netă la facturarea netă, transmite IPN. Autoritățile menționează că tranziția de la contorizarea netă la facturarea netă este un pas necesar pentru a face actualul... The post Guvernul aprobă tranziția de la contorizarea netă la facturarea netă appeared first on ALBASAT.
14:00
Guvernul propune o nouă prelungire a stării de urgență, cu încă 60 de zile, începând cu data de 2 octombrie. Proiectul de hotărâre aprobat miercuri va fi transmis Parlamentului pentru examinare, transmite IPN. Ministrul afacerilor interne, Adrian Efros, a declarat că proiectul de prelungire a stării de urgență a fost... The post Guvernul propune o nouă prelungire a stării de urgență appeared first on ALBASAT.
11:20
Republica Moldova a recepționat un lot de 200 de mii de doze de vaccin antigripal procurat din sursele fondului măsurilor de profilaxie al Companiei Naționale de Asigurări în Medicină. Lotul urmează să fie distribuit în instituțiile medico-sanitare din țară conform planurilor existente de imunizare, transmite IPN. Potrivit Ministerului Sănătății, vaccinul... The post Moldova a recepționat 200 de mii de doze de vaccin antigripal appeared first on ALBASAT.
09:10
Profesorului Randy Schekman, laureat al Premiului Nobel în Medicină, i-a fost acordat titlul onorific Doctor Honoris Causa de către senatul Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”. Titlul onorific i-a fost conferit pentru ajutorul acordat sistemului de sănătate mondial și descoperirile fundamentale în domeniul biologiei moleculare, ce constituie... The post Profesorului Randy Schekman i-a fost acordat titlul onorific Doctor Honoris Causa al USMF appeared first on ALBASAT.
09:00
O eventuală sistare a livrării gazelor de către Gazprom regiunii transnistrene va avea consecințe dramatice din punct de vedere umanitar. Este opinia președintei Asociației Experți pentru Securitate și Afaceri Globale, Angela Grămadă. Potrivit expertei, în eventualitatea sistării gazului de către Gazprom pentru stânga Nistrului, Rusia va trebui să finanțeze suplimentar... The post Angela Gramadă: Dacă nu va fi livrat gaz regiunii transnistrene, consecințele umanitare ar putea fi dramatice appeared first on ALBASAT.
09:00
Restricțiile de participare la alegeri pentru reprezentanții partidelor declarate neconstituționale rămân în vigoare. Curtea Constituțională a suspendat examinarea sesizării depuse de către un grup de deputați care anterior făceau parte din Partidul politic Șor, declarat neconstituțional, după ce la adoptarea hotărârii s-a constatat paritate de voturi, transmite IPN. Deputații au... The post Restricțiile de a candida pentru reprezentanții partidelor neconstituționale rămân în vigoare appeared first on ALBASAT.
08:50
Valuta Cod ABR Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7891 Coroana daneza 208 DKK 1 2.5861 Coroana islandeza 352 ISK 10 1.3303 Coroana norvegiana 578 NOK 1 1.6770 Coroana suedeza 752 SEK 1 1.6224 D.S.T. 960 XDR 1 23.7857 Denar macedonian 807 MKD 10 3.1292 Dinar kuweitian 414 KWD... The post Cursul valutar oficial la 20.09.2023 appeared first on ALBASAT.
08:50
Inflația anuală a scăzut cu 1,1 puncte procentuale până la 9,7% în luna august, fiind cu 0,2 puncte procentuale superioară valorii anticipate. Banca Națională a Moldovei menționează că abaterea inflației efective de la cea prognozată a fost cauzată, în principal, de prețurile la combustibili, ca urmare a creșterii peste așteptări... The post În luna august, inflația a scăzut până la 9,7% appeared first on ALBASAT.
Mai mult de 2 zile în urmă
20:50
Rata de bază aplicată la principalele operațiuni de politică monetară pe termen scurt se menține la nivelul de 6% la sută anual. O hotărâre în acest sens a fost aprobată de către Comitetul executiv al Băncii Naționale a Moldovei în cadrul ședinței din 19 septembrie, transmite IPN. Potrivit BNM, se... The post Rata de bază la principalele operațiuni de politică monetară se menține la nivel de 6% appeared first on ALBASAT.
20:40
Unsprezece pretendenți la funcția de primar general al municipiului Chișinău au venit astăzi să depună actele pentru înregistrarea în cursa electorală. Pentru că au fost mai mulți în aceeași zi, Consiliul electoral al circumscripției electorale municipale Chișinău nr. 1 a organizat tragerea la sorți și a stabilit ordinea preliminară în... The post Primii 11 pretendenți la fotoliul de primar al capitalei au depus actele pentru înregistrare appeared first on ALBASAT.
17:50
Ministerul Educației și Cercetării planifică în acest an să repare sau să construiască blocuri sanitare în 32 de instituții, pentru care se vor cheltui 29,3 de milioane de lei. Anul viitor lucrări se vor desfășura în 118 instituții, pentru care vor fi alocați 143 de milioane de lei. Declarația a... The post În 150 de instituții de învățământ vor fi renovate sau construite blocuri sanitare appeared first on ALBASAT.
17:40
O pacientă cu o formă severă de pancreatită acută a fost salvată de Medicii de la Institutul de Medicină Urgentă după 60 de zile de terapie intensivă. În perioada în care a fost spitalizată pacienta a suportat șapte intervenții chirurgicale și a beneficiat de cinci ședințe de hemodiafiltrare veno-venoasă continuă... The post O pacientă cu o formă severă de pancreatită acută, salvată după 60 de zile de terapie intensivă appeared first on ALBASAT.
17:30
Primarul orașului Nisporeni, Grigore Robu, a fost reținut astăzi în cadrul unei cauze penale intentate pentru abuz de serviciu și fals în declarații. De asemenea, au fost reținuți și doi funcționari din cadrul Primăriei Nisporeni, iar încă o persoană a fost recunoscută și audiată în calitate de bănuit, fiind cercetată... The post Primarul orașului Nisporeni și alți doi funcționari, reținuți în urma unor percheziții appeared first on ALBASAT.
12:00
Agenția de Dezvoltare Regională Centru a organizat vineri, 15 septembrie, o vizită de monitorizare la proiectul regional „Apeduct Prut – Nisporeni. Evacuarea apelor reziduale a or. Nisporeni (etapele II și III) și comuna Vărzărești”. La ședința de lucru, care s-a desfășurat în incinta Primăriei Nisporeni, au participat reprezentanții companiei care... The post La ce etapă se află lucrările de construcție a rețelei de canalizare din orașul Nisporeni și comuna Vărzărești appeared first on ALBASAT.
11:40
Sportivul nisporenean Marin Robu s-a clasat pe locul 2 și a reușit să obțină medalia de argint la proba smuls, din cadrul Campionatului Mondial de Haltere. În limitele categoriei de până la 89 de kilograme, tânărul a completat prima proba smuls ridicând 173 de kilograme. La proba aruncat a ridicat... The post Marin Robu aduce acasă argintul de la Campionatul Mondial de Haltere appeared first on ALBASAT.
11:20
În marja Adunării Generale a ONU, președinta Maia Sandu a avut discuții bilaterale cu lideri europeni precum președintele Confederației Elvețiene, Alain Berset, președinta Slovaciei, Zuzana Čaputová, și prim-ministrul Suediei, Ulf Kristersson. Discuțiile s-au axat pe aderarea Moldovei la Uniunea Europeană, derularea reformelor și consolidarea relațiilor bilaterale, transmite IPN. De asemenea,... The post În prima zi la Adunarea Generală ONU, Maia Sandu a discutat cu mai mulți șefi de state appeared first on ALBASAT.
11:20
Președintele Camerei de Comerț și Industrie (CCI) a Republicii Moldova Sergiu Harea și directorul Filialei Ungheni a CCI Dorin Budeanu au întreprins o vizită de lucru în raionul Nisporeni. În cadrul vizitei, conducătorii instituției camerale s-au întâlnit cu Președintele Raionului Nisporeni Vasile Mărcuță, pentru a discuta despre importanța susținerii producătorului... The post Camera de Comerț și Industrie susține antreprenorii din Nisporeni appeared first on ALBASAT.
11:00
NATO nu vede semne că ar exista resurse militare ale Rusiei capabile să facă joncțiunea cu regiunea transnistreană. Asigurările sunt date de secretarul adjunct al Alianței Nord-Atlantice, Mircea Geoană. Potrivit oficialului, planul inițial al Kremlinului era de a ajunge la Tiraspol prin Odesa, însă acum un astfel de scenariu este... The post Mircea Geoană: Nu vedem semne de resurse militare ale Rusiei care ar face joncțiunea cu regiunea transnistreană appeared first on ALBASAT.
10:10
Cum să evităm intoxicarea cu dioxid de carbon în perioada fermentării vinului Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al Ministerului Afacerilor Interne atrage atenția cetățenilor cu privire la necesitatea de a fi extrem de prudenți în timpul procesului de fermentare a vinului. Pentru a preveni cazurile de intoxicație cu dioxid... The post Intoxicația cu dioxid de carbon în fermentarea vinului: cum să ocoliți această amenințare appeared first on ALBASAT.
09:40
Șeful Centrului Național Anticorupție, Iulian Rusu, spune că disensiunile dintre CNA și Procuratura Anticorupție au fost depășite, iar relațiile dintre cele două instituții au fost restabilite. Declarația are loc după ce anterior, de la tribuna Parlamentului, șeful CNA a calificat relațiile cu Procuratura Anticorupție drept „neclare”. Iulian Rusu spune că,... The post Șeful CNA despre relațiile cu Procuratura Anticorupție: sunt relații de lucru appeared first on ALBASAT.
09:40
Persoanele care doresc să candideze la alegerile locale generale din 5 noiembrie pot depune de astăzi documentele pentru înregistrare. Este vorba despre candidații pentru circumscripțiile de nivelul al doilea – primari ai municipiilor Chișinău și Bălți, consilieri în consiliile municipale Chișinău și Bălți și în consiliile raionale, transmite IPN. Pentru... The post De astăzi pot fi depuse dosarele pentru înregistrare la alegerile locale generale appeared first on ALBASAT.
09:30
Valuta Cod ABR Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7842 Coroana daneza 208 DKK 1 2.5705 Coroana islandeza 352 ISK 10 1.3207 Coroana norvegiana 578 NOK 1 1.6589 Coroana suedeza 752 SEK 1 1.6016 D.S.T. 960 XDR 1 23.6907 Denar macedonian 807 MKD 10 3.1139 Dinar kuweitian 414 KWD... The post Cursul valutar oficial la 19.09.2023 appeared first on ALBASAT.
18 septembrie 2023
18:20
Zilele Filmului Românesc (ZFR) ajung, ca și anul trecut, şi în alte oraşe din Republica Moldova, unde sunt prezentate câteva dintre filmele din selecţia de la Chişinău. Astfel, pe 22 septembrie, ZFR va ajunge la Nisporeni. Proiecțiile vor derula la Centrul de Cultură și Tineret “Luceafărul”. Evenimentul se va deschide... The post Zilele Filmului Românesc ajung, și în acest an, la Nisporeni appeared first on ALBASAT.
14:40
Șase angajați ai Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor au fost reținuți, fiind suspectați că au luat mită de la diferiți agenți economici pentru facilitarea tranzitului de mărfuri. În această dimineață, oamenii legii au descins cu percheziții la Postul de Inspecție la Frontiera Otaci al ANSA în cadrul unor dosare pornite... The post Șase angajați ANSA reținuți pentru luare de mită la Otaci appeared first on ALBASAT.
14:20
Liderul Partidului Național Moldovenesc, Dragoș Galbur, va candida la alegerile locale din 5 noiembrie și va lupta pentru fotoliul de primar al municipiului Chișinău. Acesta a fost desemnat în calitate de candidat de către organizația teritorială Chișinău a formațiunii, transmite IPN. „Chișinăul are nevoie de un patriot adevărat și incoruptibil... The post Dragoș Galbur va candida la șefia capitalei appeared first on ALBASAT.
14:10
Președinta Maia Sandu efectuează o vizită de lucru în Statele Unite ale Americii. La New York, șefa statului va participa la segmentul de nivel înalt al celei de-a 78-a sesiuni a Adunării Generale Organizației Națiunilor Unite, transmite IPN. Administrația prezidențială precizează că tema centrală a actualei sesiuni a Adunării Generale... The post Președinta pleacă în SUA. Va participa la a 78-a sesiune a Adunării Generale a ONU appeared first on ALBASAT.
11:00
Consiliile electorale de circumscripție electorală municipale Chișinău și Bălți și consiliile electorale de circumscripție raionale au fost constituite. Comisia Electorală Centrală a stabilit componența numerică și a confirmat componența nominală a acestora, transmite IPN. Conform deciziei CEC, președintele consiliului electoral de circumscripție va asigura convocarea primei ședințe care se va... The post Au fost constituite consiliile electorale de circumscripție appeared first on ALBASAT.
10:20
Partidul Mișcarea Alternativă Națională a decis să-l înainteze în calitate de candidat la alegerile locale din Chișinău pe Ion Ceban, actualul primar al capitalei. Decizia a fost aprobată în cadrul conferinței organizației teritoriale a municipiului Chișinău MAN, transmite IPN. La fel a fost prezentată spre desemnare echipa MAN pentru Consiliul... The post MAN l-a desemnat pe Ion Ceban pentru alegerile locale din Chișinău appeared first on ALBASAT.
10:10
Evghenia Guțul a făcut o călătorie la Istanbul în cadrul căreia și-a anunțat intenția de a deschide o reprezentanță a Găgăuziei la Ankara și a făcut și alte declarații care depășesc funcțiile șefului autonomiei găgăuze. Detalii despre această vizită oferă presa din Turcia și de la Comrat, iar autoritățile centrale... The post Ce scrie presa despre Evghenia Guțul la Istanbul… appeared first on ALBASAT.
10:10
Consiliul Politic Național al Partidului Liberal Democrat s-a întrunit într-o ședință, la care a aprobat contractul de fuziune cu Partidul Unității Naționale, aceasta fiind ultima etapă a procesului. De asemenea, a fost aprobată noua componență a Consiliului, dar și noua componență a Biroului Permanent Central al PLDM, transmite IPN. Au... The post Ultima etapă a fuzionării PUN și PLDM appeared first on ALBASAT.
09:20
Valuta Cod ABR Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7809 Coroana daneza 208 DKK 1 2.5648 Coroana islandeza 352 ISK 10 1.3162 Coroana norvegiana 578 NOK 1 1.6741 Coroana suedeza 752 SEK 1 1.6067 D.S.T. 960 XDR 1 23.6699 Denar macedonian 807 MKD 10 3.1049 Dinar kuweitian 414 KWD... The post Cursul valutar oficial la 18.09.2023 appeared first on ALBASAT.
17 septembrie 2023
19:30
În pitorescul oraș Nisporeni din inima Moldovei, se desfășoară un eveniment anual deosebit care aduce în prim-plan aroma și gustul autentic al prunelor, dar și talentul artistic al regiunii. Este vorba despre Festivalul Național al Prunei, o sărbătoare care nu se rezumă doar la deliciile gastronomice, ci și la expresia... The post Festivalul Național al Prunei la Nisporeni: o sărbătoare a tradiției și artei (VIDEO) appeared first on ALBASAT.
16:20
Festivalul Național al Prunei din Nisporeni a strălucit din nou în acest an, iar momentul cu adevărat memorabil al evenimentului a fost „Marșul Prunarilor.” Această activitate captivantă a adus împreună iubitorii de pruni din întreaga țară pentru a sărbători gustul, tradiția și frumusețea acestui fruct delicios. Un Peisaj de Vis... The post Festivalul Național al Prunei la Nisporeni: Bucuria marșului prunarilor (VIDEO) appeared first on ALBASAT.
Mai multe ştiri
©2004—2023 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.