Elon Musk anunță că aplicația X nu va mai fi gratuită

Omniapres, 19 septembrie 2023 08:50

X va taxa fiecare utilizator cu „o mică sumă lunară” pentru a combate „armatele de boţi”, anunţă Elon Musk. X, fostă Twitter, este pe cale să se transforme într-o platformă în care accesul va fi posibil doar în urma achitării unui abonament lunar. Informaţia a fost făcută publică de proprietarul Elon Musk, într-o discuţie avută […] The post Elon Musk anunță că aplicația X nu va mai fi gratuită appeared first on Omniapres.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Omniapres

Ieri
10:40
Arina Spătaru declară că “a coborât în analele politice” pentru a “arată cetățenilor toată informația și să spun: oamenilor, opriți-vă!” The post VIDEO: Arina Spătaru “a coborât în analele politice” appeared first on Omniapres.
10:40
Fostul șef al Căii Ferate, Iurie Topală, învinuit de abuz în serviciu în interesul unui grup criminal organizat, poate pleca peste hotare. Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, a admis cererea apărătorilor săi, care au solicitat permisiunea de părăsire temporară a Republicii Moldova, în scop de tratament. Informația a fost confirmată pentru Anticoruptie.md de comunicatorul Procuraturii pentru […] The post Anticoruptie.md: Iurie Topală a fost lăsat să plece peste hotare appeared first on Omniapres.
10:00
Profesorul universitar Constantin Șchiopu s-a declarat gata să renunțe la sporul unic de 5 000 de lei pentru cadrele didactice, anunțat recent de premierul Dorin Recean. Într-o scrisoare deschisă adresată prim-ministrului, doctorul habilitat în pedagogie a declarat că plata unică de 5 000 de lei, destinată pentru cadrele didactice de toate rangurile, este „umilitoare”, dat […] The post E umilitor! Un profesor universitar vrea să renunțe la sporul de 5000 de lei oferit de Guvern appeared first on Omniapres.
09:10
În trimestrul II al acestui an, persoanelor fizice din Republica Moldova le-au fost transferate din străinătate, prin intermediul băncilor licențiate, mijloace bănești în valoare de 463,62 milioane dolari, în scădere cu 3,9 la sută comparativ cu trimestrul II 2022. Potrivit Băncii Naționale a Moldovei, din volumul total, circa 357,7 milioane dolari (în bază brută), adică […] The post Israelul a devenit principala sursă de transferuri de bani în Republica Moldova appeared first on Omniapres.
07:50
Horoscop 1 octombrie – o zi frumoasă. O să ne bucurăm de prezenţa celor dragi, de o gustare bună, de un peisaj, de lucrurile mărunte, dar care ne fac viaţa frumoasă. BALANŢA Aveţi chef de plimbare, vă duceţi într-o drumeţie şi vă rupeţi de zgomotul oraşului, sau de monotonia vieţii din ultima vreme şi o […] The post Horoscop 1 octombrie – o zodie se îndreaptă spre căsătorie și ar putea să-și ia casă appeared first on Omniapres.
30 septembrie 2023
20:50
Elon Musk i-a înfuriat pe guvernanții nemți după ce a susținut public un partid politic de extremă-dreapta din Germania, sugerând că actualul guvern nu ar trebui reales din cauza poziției sale față de actuala criză a migranților din Europa. Miliardarul a făcut acest comentariu într-o postare pe X, platforma de socializare cunoscută anterior sub numele […] The post Elon Musk înfurie guvernul german după ce și-a afirmat sprijinul pentru un partid appeared first on Omniapres.
16:30
Autoritățile de la Bălți desfășoară lucrări inopinante exact în scuarul unde Renato Usatîi planifică o întâlnire cu bălțenii. Președintele Partidului Nostru a transmit salutări foștilor colegi de la Primăria Bălți. Renato Usatîi invită toți bălțenii duminică, 1 octombrie, ora 13.00, în scuarul Vladimir Vîsoțki pentru o discuție deschisă și constructivă. Împreună cu locuitorii municipiului se […] The post Autoritățile de la Bălți desfășoară lucrări inopinante exact în scuarul unde Renato Usatîi planifică o întâlnire cu bălțenii appeared first on Omniapres.
15:50
Premierul Dorin Recean a purtat discuții la Berlin cu ministrul federal pentru cooperare economică și dezvoltare, Svenja Schulze. Oficialii s-au înțeles să extindă parteneriatul comercial și economic, transmit responsabilii de comunicare de la guvern. Oficialii moldoveni au fost invitați la forumul economic româno-german. Deutsche Welle scrie că premierul moldovean pune accentul pe investiții. Republica Moldova […] The post Dorin Recean a spus investitorilor germani că Moldova nu este în război appeared first on Omniapres.
15:50
Candidatul PSRM la funcția de primar al Capitalei, Adrian Albu, declară că ”niciun vot să nu fie dat hoților și incompetenților din PAS”. Oamenii din Chișinău cer și așteaptă schimbarea guvernării și ne îndeamnă să revenim la conducerea țării pentru căau obosit de sărăcia și dezastrul provocat de PAS, spune Adrian Albu. Astfel de mesaje […] The post Adrian Albu: Schimbarea în bine începe odată cu alegerile locale generale appeared first on Omniapres.
15:40
Norvegia a anunţat că îşi închide frontiera, cu anumite excepţii, vehiculelor înmatriculate în Rusia, o înăsprire suplimentară din cauza Războiului din Ucraina, relatează AFP. Norvegia şi Rusia au o frontieră terestră comună de 198 de kilometri în Marele Nord şi un post de frontieră, Storskog-Boris Gleb, care este ultimul punct de trecere încă deschis ruşilor […] The post Norvegia îşi închide frontiera vehiculelor înregistrate în Rusia appeared first on Omniapres.
15:30
Fosta bașcană a Găgăuziei, Irina Vlah, a venit cu un comentariu, după ce Guvernul a anunțat majorarea salariilor și acordarea unor plăți unice pentru 170 de mii de angajați din diverse categorii profesionale. „Pe scurt, hai la pomene electorale”, a declarat politiciana, transmite Unimedia „Guvernarea PAS și-a amintit de medici și de profesori, după ce […] The post Irina Vlah: „Guvernarea PAS și-a amintit de medici și de profesori, după ce a picat dramatic în sondaje și a pierdut jumătate din electorat appeared first on Omniapres.
15:20
Partidul „Șansa” și-a prezentat candidații la funcția de primari ai orașului Orhei și ai satelor din raionul Orhei. Alexei Lungu, liderul partidului, a fost desemnat drept candidat la funcția de Orhei. Fiind primarul interimar al localității, el este deja implicat pe deplin în toate lucrările și are o idee clară despre cum să construiască în […] The post Alexei Lungu a fost desemnat drept candidat la funcția de primar al municipiului Orhei appeared first on Omniapres.
14:50
Maia Sandu spune că a fost onorată să celebrez azi „Ziua profesorului”, alături de mii de educatori, învățători, profesori, bibliotecari, directori, psihopedagogi, logopezi, angajați din sistemul educațional din toată Moldova. ”Mi-am exprimat recunoștința pentru munca enormă depusă zilnic de un dascăl. Domniile voastre cresc oameni, nu doar discipoli, și vă mulțumesc când oamenii pe care-i […] The post Maia Sandu: Calitatea clasei politice depind de calitatea educației, iar profesorii sunt în prima linie a acestui efort appeared first on Omniapres.
14:40
Acordul între Republica Moldova și Uniunea Europeană privind Statutul Misiunii de Parteneriat a UE în Moldova (EUPM Moldova) a fost semnat vineri, 29 septembrie 2023, la Chișinău, de Înaltul Reprezentant al UE pentru Afaceri Politice și Politica de Securitate, Josep Borrell, și de Ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova, Adrian Efros, în prezența Președintei Republicii […] The post ULTIMA ORĂ: Josep Borrell s-a întâlnit cu Maia Sandu la Chișinău appeared first on Omniapres.
14:30
Cristina Vulpe, candidata Partidului „Șansă” pentru funcția de primar al Capitalei declară că orațul Chișinăul este casa noastră și ordinea trebuie menținută nu numai atunci când sosesc oaspeții și delegațiile importante și nu doar pe arterele principale ale orașului. Da, avem parcuri frumoase, dar nu toți locuitorii urbei au timp să se plimbe toată ziua, […] The post Cristina Vulpe: Ordinea în orașul Chișinăul trebuie menținută nu numai atunci când sosesc oaspeții appeared first on Omniapres.
12:00
Candidatul PSRM la funcția de primar al Capitalei, Adrian Albu, declară că soluția pentru a salva Chișinăul de gunoi este construcția unei uzine de incinerare, cu filtre performante, la fel ca și cea din centrul orașului Viena, la care emisiile de C02 sunt aproape egale cu zero. Deci, această uzină este ecologică și ne mai […] The post Adrian Albu: Soluția pentru a salva Chișinăul de gunoi este construcția unei uzine de incinerare, cu filtre performante appeared first on Omniapres.
11:50
Ziua de 2 octombrie a fost declarată zi de doliu național, în legătură cu funeraliile scriitorului Ion Druță. Un decret în acest sens a fost semnat de președinta Maia Sandu. „În semn de profundă tristețe cauzată de decesul prozatorului, dramaturgului și eseistului Ion Druță, scriitor care a contribuit esențial la dezvoltarea literaturii, artei și culturii […] The post 2 octombrie, zi de doliu național, în legătură cu funeraliile lui Ion Druță appeared first on Omniapres.
Mai mult de 2 zile în urmă
10:10
Datoria externă brută a Republicii Moldova a crescut cu 6,8% comparativ cu finele anului 2022. La 30 iunie 2023 a totalizat 10 242,00 milioane de dolari. Conform datelor preliminare ale Băncii Naționale a Moldovei (BNM), raportul datoriei externe brute la Produsul Intern Brut (PIB) a constituit 67,2%, fiind cu 1,1 puncte procentuale mai mare față […] The post Datoria externă brută a R. Moldova crescut cu aproximativ 7% în prima jumătate a anului appeared first on Omniapres.
09:50
Decizia Curții Constituționale privind suspendarea legii care-i priva de dreptul de a candida pe unii membri ai partidului Șor, declarat neconstituțional, este absolut corectă. O spune fostul președinte al Curții Constituționale, Alexandru Tănase, potrivit căruia autoritățile au ignorat recomandările Consiliului Europei când au modificat legislația electorală cu puțin timp înainte de scrutinul local. În același […] The post Alexandru Tănase, despre decizia Curții Constituționale privind PP Șor: E absolut corectă appeared first on Omniapres.
09:50
Neîncrederea oamenilor a crescut mult și se produce o erodare a imaginii guvernării. O spune comentatorul politic, Anatol Țăranu, potrivit căruia partidul de guvernare este în declin, iar pe segmentul de dreapta nu se regăsesc formațiuni proeuropene solide care să asigure continuitatea vectorului european. În același context, directorul Institutului pentru Inițiative Strategice, Vlad Kulminski, spune […] The post Anatol Țăranu: Prețurile au crescut, dar mai mult a crescut neîncrederea în guvernare appeared first on Omniapres.
09:30
Testamentul lui Ion Druță va fi îndeplinit, trupul neînsuflețit al scriitorului urmează să fie adus luni la Soroca, pentru a fi înhumat lângă Lumânarea Recunoștinței, după cum i-a și fost dorința, transmite Observatorul de Nord. Mai întâi sicriul va fi depus la Teatrul Național “Mihai Eminescu” din Chișinău, de la 10:00 la 12:00, ca de […] The post Ion Druță va fi adus luni la Soroca. Renato Usatîi propune să fie decretat zi de doliu național appeared first on Omniapres.
07:20
Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene prezintă spre consultări publice Planul Național de Acțiuni pentru Aderarea Moldovei la Uniunea Europeană. Instituția precizează că documentul reprezintă o etapă esențială pentru parcursul european al țării, înlocuind toate demersurile anterioare și care reflectă cu claritate obiectivul național privind aderarea la UE către anul 2030. Potrivit Ministrului Afacerilor Externe […] The post Nicu Popescu: „Un pas crucial către consolidarea legăturilor noastre cu familia europeană” appeared first on Omniapres.
07:10
“Dacă intrăm în Uniunea Europeană, atunci doar împreună cu Transnistria. Altfel vom pierde și Găgăuzia”, susține fostul președinte al Republicii Moldova Vladimir Voronin. “Este mai probabil ca Uniunea Europeană să se prăbușească decât să adere Moldova la UE. Dar chiar dacă va adera din cauza factorului geopolitic, Moldova ar trebui să intre doar cu Transnistria. […] The post Vladimir Voronin: Este mai probabil ca Uniunea Europeană să se prăbușească decât să adere Moldova la UE appeared first on Omniapres.
06:50
Casa Albă a declarat că există o acumulare „fără precedent” de trupe şi vehicule blindate sârbe de-a lungul graniţei cu provincia Kosovo şi a cerut Belgradului să le retragă imediat, conform The Guardian. Forţa de menţinere a păcii NATO din Kosovo, KFOR a fost întărită cu trupe britanice, iar administraţia Biden a declarat că se […] The post ULTIMA ORĂ: Acumulare masivă de trupe şi blindate sârbe la graniţa cu Kosovo appeared first on Omniapres.
06:40
Horoscop 30 septembrie – o să ne bucurăm de o nouă şansă de a face o relaţie să meargă mult mai bine şi să ne împăcăm cu… noi înşine. BALANŢA O să vă daţi întâlnire cu prieteni, rude, ca să-l sărbătoriţi pe unul dintre ai voştri, poate e chiar ziua voastră de naştere, sau alt […] The post Horoscop 30 septembrie – zodia care dispune de niște bani pentru mișcare appeared first on Omniapres.
06:30
Un nou mesaj Ro-Alert a fost emis, vineri seară, pentru localităţile din toată zona de nord a judeţului Tulcea şi zona de graniţă a judeţului Galaţi, prin care oamenii sunt avertizaţi că ar putea cădea obiecte din spaţiul aerian şi sunt sfătuiţi să se adăpostească. ”Există posibilitatea căderii unor obiecte din spaţiul aerian. Păstraţi-vă calmul. […] The post NEWS ALERT Locuitorii din Galați, Tulcea și Brăila avertizați prin Ro-ALERT că există posibilitatea „căderii unor obiecte din spațiul aerian” appeared first on Omniapres.
29 septembrie 2023
17:30
Alexandr Stoianoglo a fost demis ilegal. De ce a trebuit să treacă doi ani ca să fie semnat decretul de demitere al lui Stoianoglo? Care a fost raționamentul, or, în doi ani avem procurori generali intermiari, viceprocurori interimari, procuror PCCOCS intermiar. Cum activează acești oameni cu statut de intermar? Vă spun eu, într-o stare foarte […] The post Vlad Filat consideră că Alexandr Stoianoglo a fost demis ilegal appeared first on Omniapres.
17:30
Președintele Partidului Nostru declară că nu are astăzi parteneri în politică, ”dar am văzut că cetățenii apreciază intervențiile mele care au influențat să scadă tariful la gaze, iar cetățenii consideră că anume din acest motiv guvernarea a cedat. Pentru mine, în exclusivitate, au fost, sunt și vor fi parteneri cetățenii Republicii Moldova pentru distrugerea guvernării […] The post Renato Usatîi: Nu am parteneri în politică, dar unicul aliat este poporul Republicii Moldova appeared first on Omniapres.
17:00
Adrian Albu consideră că Primarul municipiului Chișinău trebuie să fie un bun manager, un gospodar, cum spun moldovenii, nu politician. Orice politizare a acestei funcții duce la confruntare și au de suferit cetățenii capitalei. Bineînțeles că este necesar suportul politic pentru primarul general, dar asta nu înseamnă politizarea funcției. Interesul locuitorilor Chișinăului trebuie să fie […] The post Adrian Albu: Primarul municipiului Chișinău trebuie să fie un bun manager appeared first on Omniapres.
17:00
În universitățile din Moldova ar putea fi introdus un curs nou, cel de terapie ocupațională. Subiectul a fost abordat de deputați, reprezentanți ai Ministerului Educației și Cercetării, ai Ministerului Muncii și Protecției Sociale, medici, psihologi și membri ai organizațiilor neguvernamentale care prestează servicii de terapie ocupațională. „Terapia ocupațională ajută persoanele să dezvolte sau să recupereze […] The post Studenții moldoveni ar putea fi instruiți în terapia ocupațională appeared first on Omniapres.
16:50
Președintele Parlamentului, Igor Grosu, aflat la Dublin pentru a participa la Conferința Europeană a Președinților de Parlament, a discutat cu omologii săi din diferite țări despre parcursul european al țării noastre. Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, a participat, în perioada 28-29 septembrie, la Conferința Europeană a Președinților de Parlament din statele membre ale Consiliului […] The post Igor Grosu a participat la Conferința Europeană a Președinților de Parlament appeared first on Omniapres.
16:30
Franţa se confruntă cu cea mai călduroasă lună septembrie din istoria înregistrărilor sale meteorologice, după temperaturi excepţional de ridicate care au fost înregistrate şi pe timpul verii pe fundalul încălzirii climei globale în 2023. Anunțul a fost făcut de agenţia naţională de meteorologie din această ţară, relatează AFP, citează Agerpres. “Septembrie 2023 este cea mai […] The post Franţa se confruntă cu cea mai călduroasă lună septembrie din istoria înregistrărilor sale meteorologice appeared first on Omniapres.
16:20
Ilan Șor amintește că weekendul trecut a fost o adevărată sărbătoare la Bălți și în alte orașe și sate din țară, în cadrul proiectului “Din tot sufletul”. Mii de locuitori, de la copii până la bunei și bunici, și-au petrecut timpul împreună la evenimente de familie, organizate de noi cu sprijinul partidului “ȘANSĂ”, notează Ilan […] The post Ilan Șor: “Din tot sufletul” – acest proiect unește familiile și oferă tuturora o bună dispoziție appeared first on Omniapres.
15:00
La începutul anului 2023 în țara noastră locuiau 598,3 mii de persoane în vârstă de 60 ani şi peste. Raportul dintre bărbați și femei în vârstă de 60 ani și peste a fost de 66,3 bărbați la 100 de femei. Coeficientul de îmbătrânire a populaţiei a constituit 23,8%, ceea ce corespunde unui nivel înalt de […] The post Populația Republicii Moldovei îmbătrânește rapid appeared first on Omniapres.
15:00
Vicepremierul, ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării, Dumitru Alaiba, împreună cu prim-ministrul Dorin Recean, a participat la Forumul de afaceri româno-german, organizat la Berlin. Evenimentul a reprezentat o oportunitate deosebită de a promova potențialul de investiții și dezvoltare economică al Republicii Moldova în fața investitorilor și companiilor germane, transmite Ministerul Dezvoltării Economice și Digitalizării. În marja […] The post Dumitru Alaiba: Republica Moldova se poate schimba rapid appeared first on Omniapres.
14:40
La inițiativa Partidului “Șansă” și cu susținerea activă a primarului orașului Orhei, Alexei Lungu, și a echipei lui Ilan Șor a fost cu succes finalizată amenajarea scuarului confortabil de pe strada Iachir 17 din sectorul Nordic, informează formațiunea. Pentru locuitorii de pe această adresă au fost instalate borduri, datorită cărora scuarul arată îngrijit și plăcut. Pe o […] The post În Orhei a apărut un nou scuar, cu suportul Partidului „ȘANSĂ” și echipa lui Ilan Șor appeared first on Omniapres.
14:10
Fostul șef al direcției asosistență socială și medicală din Chișinău, Boris Gâlcă, a venit cu o reacție la acuzațiile legate de casa din România, care nu ar fi declarată. Boris Gâlcă: “Încă la 18 august 2023, când mi-am dat demisia am anunțat pe Fb, în cunostință de cauză, că se planifică mizerii care vor urma […] The post Boris Gîlca: Toți trebuie să-și declare la timp și cu bună credință averile, casele și chiar pensiunile unora în România appeared first on Omniapres.
14:00
Comisia Europeană și Republica Moldova au semnat vineri acordul prin care Moldova devine stat participant la Mecanismul de protecție civilă al UE, iar odată ce Acordul va fi ratificat de Moldova, acesta se va aplica provizoriu până la intrarea completă în vigoare la 1 ianuarie 2024, informează Comisia Europeană într-un comunicat. În calitate de membru […] The post Moldova devine membru cu drepturi depline al Mecanismului de protecție civilă al UE appeared first on Omniapres.
13:10
Un deputat PAS și șeful oficiului Cancelariei de Stat din Sângerei sunt acuzați de Renato Usatî că astăzi l-au șantajat pe primarul din Țambula să candideze din partea PAS la alegerile locale. Actualul primar din Țambula este la al doilea mandat și este membru al Partidului Nostru. Renato Usatîi declară că deputatul PAS, Gheorghe Ichim, […] The post NEWS ALERT: Reprezentanții guvernării astăzi l-au șantajat pe primarul din Țambula să candideze din partea PAS la alegerile locale appeared first on Omniapres.
11:40
Cetățenii care doresc să beneficieze de compensații în facturi pentru sezonul rece se vor înregistra în fiecare an pe site-ul compensații.gov.md. În această toamnă, datele vor putea fi introduse în sistemul informațional, începând cu 1 noiembrie, iar procedura va fi similară celei de anul trecut. Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Alexei Buzu, a afirmat la […] The post Cetățenii care doresc să beneficieze de compensații în sezonul rece trebuie să se înregistreze appeared first on Omniapres.
11:30
Parlamentarii PAS elaborează, în taină, un pachet de inițiative legislative, care ar permite aderarea Republicii Moldova la NATO, după modelul Suediei și Finlandei, afirmă Irina Vlah. Ea admite că “peste noapte ne putem trezi și cu schimbări constituționale, avizate pozitiv de Curtea Constituțională”, mai exact “renunțarea la neutralitatea statului”. The post Irina Vlah: Ne putem trezi și cu schimbări constituționale chiar peste noapte appeared first on Omniapres.
11:20
Deputatul Marina Tauber a depus repetat cererea de înregistrare în calitate de candidat pentru funcția de primar al municipiului Bălți, după ce ieri Curtea Constituțională a suspendat legea care îi interzice participarea la alegeri. În pofida faptului că au fost eliberate listele de subscripție, noi vom insista în instanța de judecată să fie anulat răspunsul […] The post ULTIMA ORĂ: Marina Tauber a depus repetat cererea de înregistrare appeared first on Omniapres.
09:00
Centură electrică în jurul Chișinăului – este soluția pentru ambuteiajele imense din oraș, prezentată de candidatul PSRM la funcția de primar al Capitalei, Adrian Albu. În cadrul unui interviu pentru Politik, Albu a declarat că proiectul poate fi realizat printr-un parteneriat public-privat. ”Am fost la un forum economic în Vladivostok, unde au participat companii chineze […] The post Soluția lui Adrian Albu pentru ambuteiajele din Chișinău appeared first on Omniapres.
08:50
„Loviturile Rusiei lângă granița României sunt nesăbuite!”, spune secretarul general al NATO, care a mers, joi, la Kiev, într-o vizită-surpriză. Trupele ucrainene câștigă treptat teren, a mai spus Jens Stoltenberg. Între timp, la Kremlin, Putin s-a întâlnit cu liderul cecen Ramzan Kadîrov, despre care s-a speculat ca ar fi grav bolnav. “Nu există niciun dubiu, […] The post NATO anunță primele modificări pe teritoriul României, după atacurile Rusiei lângă graniță appeared first on Omniapres.
08:50
Președinta Alianței Liberalilor și Democraților pentru Europa (ALDE), Arina Spătaru, care a investigat sub acoperire, împreună cu organele de anchetă, finanțarea ilegală a partidelor politice din Moldova de către grupul infracțional condus de politicianul fugar Ilan Șor, susține că persoana care a ajutat-o și care a susținut-o să scrie denunțul către Centrul Național Anticorupție (CNA), […] The post Dinu Plîngău este persoana care a ajutat-o pe Arina Spătaru să scrie denunțul la CNA? appeared first on Omniapres.
08:20
Autoritatea Generală pentru Aprovizionare (GASC) din Egipt, entitatea responsabilă pentru achiziţiile strategice de grâu în numele statului egiptean, a anunţat că a cumpărat o cantitate de 170.000 de tone de grâu din România şi Bulgaria, la o licitaţie internaţională. Achiziţia cuprinde 60.000 tone de grâu din România, care va fi livrat în perioada 10-20 noiembrie, […] The post Egiptul cumpără 170.000 de tone de grâu din România şi Bulgaria, în pofida scăderii preţurilor de către Rusia appeared first on Omniapres.
07:30
Dacă duminica viitoare s-ar organiza alegeri parlamentare, în Legislativ ar accede patru partide, arată datele unui sondaj prezentat de compania de cercetare sociologică IMAS. Din totalul celor chestionați, 6,7% nu ar vota, iar 15,5% nu știu sau nu au răspuns. Din respondenții deciși, 39,1% ar vota cu Partidul Acțiune și Solidaritate, iar 30,1% ar vota […] The post IMAS: Campaniile derulate de Renato Usatîi duce Partidul Nostru în Parlament appeared first on Omniapres.
07:20
Horoscop 29 septembrie – Luna Plină, cu răscoliri emoţionale. O să ne eliberăm de tensiuni, c-avem nevoie de o stare bună şi o să ne plimbăm, o să facem sport şi o să ieşim cu prietenii, cu familia. BALANŢA Se poate să vă alegeţi cu un nou proiect şi să aveţi idei, inspiraţie, viziune de […] The post Horoscop 29 septembrie – SCORPION – semnaţi un contract şi o să vă meargă mai bine appeared first on Omniapres.
28 septembrie 2023
23:00
Horoscop 29 septembrie – Luna Plină, cu răscoliri emoţionale. O să ne eliberăm de tensiuni, c-avem nevoie de o stare bună şi o să ne plimbăm, o să facem sport şi o să ieşim cu prietenii, cu familia. BALANŢA Se poate să vă alegeţi cu un nou proiect şi să aveţi idei, inspiraţie, viziune de […] The post Horoscop 29 septembrie – SCORPION – semnaţi un contract şi o să vă meargă mai bine appeared first on Omniapres.
21:30
Guvernul Republicii Moldova, care dorește integrarea în Uniunea Europeană, încearcă să lichideze statutul de autonomie UTA Găgăuzia odată cu aderarea la Uniunea Europeană. Refuzul Partidului “Șor” de a face compromisuri cu privire la autonomia Găgăuziei face ca partidul și liderii săi să devină o țintă pentru Guvernul moldovean, scrie presa din Turcia. Presiuni din partea […] The post Presa tucă: Guvernul încearcă să lichideze statutul juridic al Găgăuziei appeared first on Omniapres.
Mai multe ştiri
©2004—2023 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.