Elon Musk avertizează lumea: Civilizația se prăbușește din cauza unei super inteligențe

Bani.md, 27 mai 2023 06:40

Elon Musk, proprietarul Tesla, Space X și Twitter, care a vorbit la reuniunea anuală al Wall Street Journal CEO Summit de la londra, a făcut câteva prognoze fatale referitoare la viitorul lumii. El a prezis că se va produce o cursă a înarmărilor cu ajutorul inteligenței artificiale și un ”război cu drone”, pe măsură ce […] Articolul Elon Musk avertizează lumea: Civilizația se prăbușește din cauza unei super inteligențe apare prima dată în Bani.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Bani.md

Acum 8 ore
18:00
Elon Musk nu este de acord cu lucrul de acasă al oamenilor. Cu un an în urmă, el a declarat sfârşitul lucrului la distanţă pentru angajaţii producătorului auto Tesla. Acum el a numit dorinţa „claselor cu laptop” de a lucra de acasă „imorală”. „Vei lucra de acasă şi vei face ca toţi cei care au construit […] Articolul Care este motivul pentru care miliardarul Elon Musk urăşte munca de acasă apare prima dată în Bani.md.
18:00
Arabia Saudită a anunţat că îşi va reduce dramatic producţia pe­tro­lieră în luna iulie, anunţul ve­nind în paralel cu un mai amplu acord al OPEC Plus de prelungire a limitărilor de producţie până în 2024, în condiţiile în care grupul încearcă să îm­pingă în sus preţurile petrolului. Pe de altă par­te, însă, exporturile de petrol […] Articolul Preţurile petrolului, încotro, după ce Arabia Saudită îşi adânceşte reducerea producţiei apare prima dată în Bani.md.
17:50
Cu începuturi modeste, de la un mic business pornit în curtea unui pub irlandez al părinţilor săi, Eugene Murtagh a dezvoltat un adevărat imperiu cu venituri anuale de peste 8 miliarde de dolari: Kingscourt. Care e povestea sa? Egene Murtagh s-a născut în vara anului 1942 în Kingscourt, Irlanda, şi a crescut pe aceeaşi stradă […] Articolul Istoria unei imperiu creat dintr-o afacere începută în curtea părinţilor şi dezvoltată la 8 miliarde de dolari apare prima dată în Bani.md.
17:40
În ultimul deceniu, România nu numai că nu a reuşit să-şi majoreze capacitatea de producţie de energie electrică, dar nici măcar nu a putut să o păstreze constantă, închizând unităţi fără a pune mare lucru în loc. Germania, Polonia, Grecia şi Austria sunt state care spun o cu totul altă poveste în ceea ce priveşte […] Articolul Ţara care şi-a stins de una singură becul apare prima dată în Bani.md.
Acum 12 ore
15:00
Condițiile prin care se poate obține un credit imobiliar au devenit atât de aspre, încât românii nici nu se mai arată interesați. În contextul de criză actual, băncile acordă credite imobiliare în condiții mai grele, cu mai multe garanții imobiliare, dar și gajuri pe venituri sau alte bunuri. Analiștii de la Banca Națională a României susțin că […] Articolul Piața imobiliară de peste Prut se prăbușește. BNR confirmă apare prima dată în Bani.md.
14:50
Organele de drept din Rusia anunţă despre arestări în masă ale celor care au derat sau intenţionează să facă parte din Legiunea Libertatea Rusiei sau Corpul Voluntarului Rus, organizaţii decclarate de regimul de la Kremlin drept teroriste şi extremiste. Printrea cei reţinuţi pentreu aderare la mișcarea anti-Putin se regăseşte şi un renumit clarvăzător din Moscova, Dmitri […] Articolul Putin a înnebunit de tot! Zeci de ruși, luați cu duba apare prima dată în Bani.md.
13:40
Jeff Bezos, a treia cea mai bogată persoană din lume, a făcut ceva ciudat în urmă cu două săptămâni: A cumpărat o singură acțiune a Amazon.com Inc. pentru 114,77 dolari, scrie Bloomberg. Achiziția de acțiuni este prima sa achiziție din registrele care datează din 2002. Fondatorul Amazon este mai cunoscut pentru că vinde – din […] Articolul Mișcare misterioasă: Jeff Bezos a cumpărat o singură acțiune Amazon, pentru prima dată din 2002 apare prima dată în Bani.md.
13:40
Potrivit celor mai mici estimări, Rusia ar fi pierdut 50.000 de oameni în invazia din Ucraina. Pierderile irecuperabile ale Moscovei, luând în considerare pe cei care au rămas invalizi din cauza rănilor sau a morții, s-ar putea ridica însă la cel puțin 225.000 de persoane, arată o estimare a BBC rus, citat de Europa Liberă, […] Articolul Rusia a ajuns la 225.000 de militari morți și răniți în războiul din Ucraina, arată o estimare a BBC apare prima dată în Bani.md.
Acum 24 ore
09:40
Prezentator de emisiuni nocturne, Randy Williams şi-a petrecut viaţa încercând să viziteze fiecare ţară din lume. Cum mai avea de vizitat doar o singură naţiune recunoscută de ONU, a decis să cumpere un teren arid de 11,07 acri (circa 4,5 hectare) în deşertul californian pentru a construi o nouă „ţară” numită după emisiunea sa radiofonică: […] Articolul Povestea americanului care și-a creat propria țară: ”Suntem o dictatură în cea mai mare parte a timpului” apare prima dată în Bani.md.
09:30
Un rubin gigant de 55,22 de carate, supranumit Estrela de Fura, cel mai mare licitat vreodată, a fost vândut, joi, la New York cu 34,8 milioane de dolari, un record pentru această piatră, a anunţat compania Sotheby’s. Tăiată şi modelată într-o piatră brută de 101 carate descoperită în septembrie într-o mină din Montepeuz, în Mozambic, […] Articolul Un rubin gigant a fost vândut cu o sumă record, de ordinul milioanelor de dolari apare prima dată în Bani.md.
Ieri
17:00
Washingtonul se pregătește să anunțe un nou pachet de ajutor pentru Ucraina în valoare de peste 2 miliarde de dolari, relatează Bloomberg, citând oficiali anonimi din administrația SUA, potrivit BBC. Oficial, acesta ar putea fi anunțat încă de vineri, relatează agenția. Potrivit Bloomberg, finanțarea va fi canalizată prin intermediul USAI. Acest canal, spre deosebire de PDA, […] Articolul Bloomberg: SUA se pregătesc să anunțe un pachet important de asistență pentru Ucraina, pentru apărarea sa aeriană apare prima dată în Bani.md.
16:50
În ședința publică de azi, membrii Consiliului Audiovizualului au votat în unanimitate pentru suspendarea licenței de emisie a postului de televiziune MBC, controlat de fostul ministru al Apărării Valeriu Pleșca CA i-a suspendat licență în legătură cu întreruperea nemotivată a activității pentru o perioadă mai mare de 10 zile. În acest an, postul MBC a […] Articolul Decizie fără precedent din partea CA! Un post tv al unui milionar a rămas fără licență apare prima dată în Bani.md.
16:40
Cristian, în vârstă de 8 ani, din Bălți, va păși pe teren alături de jucătorii superstar ai două dintre cele mai puternice echipe ale Europei, Inter Milano și Manchester City, în principalul joc al sezonului de fotbal, urmărit de un miliard de spectatori din întreaga lume. Finala UEFA Champions League are loc sâmbătă, 10 iunie […] Articolul Experiență unică pentru un băiat de 8 ani din Moldova, la finala Ligii Campionilor de mâine apare prima dată în Bani.md.
16:10
Clienţii Binance din SUA nu vor mai putea folosi dolari americani pentru a cumpăra criptomonede prin intermediul gigantului de exchange Binance începând cu 13 iunie. Decizia băncilor de a ţine compania departe de sistem vine la doar câteva zile după ce SEC (fiscul din SUA – n.r) a dat în judecată businessul pentru că opera […] Articolul Cel mai mare exchange de criptomonede din lume începe să se scufunde: Băncile americane i-au tăiat accesul apare prima dată în Bani.md.
16:10
Google plănuieşte să ia măsuri drastice împotriva angajaţilor care nu vin la serviciu în mod constant. Compania şi-a actualizat politica privind munca hibridă şi aceasta include urmărirea prezenţei la birou a legitimaţiilor, confruntarea angajaţilor care nu vin când trebuie şi includerea prezenţei în evaluările de performanţă ale angajaţilor, potrivit unor note interne consultate de CNBC. […] Articolul Google s-a săturat de munca remote şi anunţă măsuri drastice împotriva angajaţilor care nu au venit la serviciu apare prima dată în Bani.md.
14:10
Rogob, care a marcat recent 26 de ani de activitate, este nu doar unul din liderii pieței produselor din carne și mezeluri, ci și o mare familie, ce reunește profesioniști desăvârșiți. E vorba de oameni în abilitatile cărora s-a investit continuu, iar astăzi, prin munca asiduă pe care o depun zi de zi, fac ca […] Articolul FOTO, VIDEO Oamenii valoroși – succesul Rogob! Managementul companiei a premiat 25 de angajați fideli apare prima dată în Bani.md.
13:40
Începem vara în nuanțe de roz, cu oameni frumoși și emoții unice! Sâmbătă, 10 iunie, la ora 12:00, Castel Mimi vă invită la a V-a ediție Rosé Day, unde vă așteaptă zone lounge pentru toate gusturile, bucate apetisante, pregătite în aer liber, și, desigur, mult vin rosé. Dress code: alb sau roz. Ce vă așteaptă […] Articolul FOTO, VIDEO Castel Mimi vă invită la Rosé Day! Pregătirile sunt pe ultima sută de metri apare prima dată în Bani.md.
13:40
Parlamentul a aprobat proiectul de modificare a Legii bugetului de stat pentru anul 2023, în prima lectură. Potrivit Prim-ministrului, Dorin Recean, obiectivul actualei rectificări și celei care va urma în toamnă este repornirea motoarelor economiei, creșterea investițiilor, care să producă venituri suplimentare la buget, locuri de muncă, salarii mai mari, iar impozitele să finanțeze programele […] Articolul Modificări la buget! Unde se duc cei mai mulți bani apare prima dată în Bani.md.
13:30
Autoritățile au inițiat rezilierea contractului de construcție a drumului de ocolire a localității Slobozia Mare cu compania turcă „Metag Insaat Ticaret A.S”. Reprezentanții Administrației de Stat s Drumurilor susțin că drumul urma să fie dat în exploatare anul trecut, însă construcția a fost finalizată în proporție de 20%. „Compania nu și-a putut reveni din criza […] Articolul 18 km de rușine! Construcția drumului de ocolire a localității Slobozia Mare se amână. Turcii s-au înglodat apare prima dată în Bani.md.
13:20
ANRE a redus valoarea investițiilor ale Moldovatransgaz, la 76,7 milioane de lei cu 500,8 mii de lei mai puțin față de cât a solicitat compania pentru anul 2022. Pentru cei 12 operatori ai sistemelor de distribuție – întreprinderi afiliate S.A. „Moldovagaz” în valoare totală de 109,5 milioane de lei, cu 5012,2 mii lei mai puțin […] Articolul ANRE a tăiat din poftele companiei fiice a gigantului Gazprom. I-a suflat de sub nas jumătate de milion de lei apare prima dată în Bani.md.
13:20
Gazul miroase. Ca să poată fi detectată o scurgere, în el se adaugă un ingredient cu miros stringent. Și mai urât miroase gazul când în el este adăugat un „component” politic, susține fostul premieri i actualul om de afaceri Ion Sturza într-o postare pe Facebook. Spre regretul consumatorilor, gazul a fost mereu tratat de politicieni […] Articolul Gazul miroase! Sturza: Și mai urât miroase când în el este adăugat un „component” politic apare prima dată în Bani.md.
12:30
Republica Moldova a cumpărat mai mult gaz decât a consumat în iarna acestui an. Fostul ministru al Infrastructurii, Andrei Spînu a declarat în cadrul emisiunii „Cutia neagră” că prognozele meteo arătau o iarnă geroasă și pentru a evita o scumpirea și mai mare a metanului am hotărât să cumpărăm la prețul care era atunci de […] Articolul Prognoza meteo i-a dat bătăi de cap lui Spînu și a cumpărat mai mult gaz decât avea nevoie Republica Moldova apare prima dată în Bani.md.
11:40
Datoria la plata subvențiilor către fermieri se cifrează la 900 de milioane de lei, iar până la sfârșitul lunii iulie urmează să fie debursată întreaga sumă, a declarat  de la tribuna Parlamentului, Dorin Recean care prezintă rectificarea bugetului pentru anul 2023. „Am crescut capacitatea de procesare a dosarelor la AIPA pentru a putea debursa întreaga […] Articolul Datorii la subvențiile fermierilor! Recean spune când vor fi stinse creanțele către agricultori apare prima dată în Bani.md.
11:30
Inflația anuală a ajuns la 16,3% în luna mai. La produse alimentare prețurile au crescut cu 14,0%, la mărfurile nealimentare cu 8,2%, iar la serviciile prestate populației – 33,3%, arată datele Biroului Național de Statistică. La produsele alimentare, cel mai mult s-au scumpit fructele – 34,8%, legumele 32,6%, zahărul – 39,3% și pâinea – 14,4%. […] Articolul Inflația a coborât la 16,3% în luna mai. Tarifele la gaz au golit buzunarele moldovenilor apare prima dată în Bani.md.
11:30
GO Smart, GO Fun, GO Dubai este noua promoție grandioasă de la Moldindconbank și Mastercard pentru cei mai tineri clienți, deținători ai cardului Mastercard GO. Condițiile de participare sunt foarte simple și accesibile fiecărui copil și adolescent cu vârsta cuprinsă între 7 și 19 ani, iar premiile te vor uimi plăcut. Promoția se desfășoară în […] Articolul GO Smart, GO Fun, GO Dubai – o nouă promoție de la Moldindconbank pentru deținătorii cardurilor Mastercard GO apare prima dată în Bani.md.
10:20
Republica Moldova va achiziționa gaz de la două companii, una din Grecia – DEPA, iar numele celei de-a doua este secret, potrivit anunțului directorului Energocom, Victor Bînzari. Articolul Enigma achiziției gazelor! Moldova va achiziționa metan de la două companii. Numele uneia e secret apare prima dată în Bani.md.
08:50
Transformarea este interesantă deoarece când cei care vor ca un oraş mare să devină mai prietenos cu pietonii, oferind soluţia bicicletelor ca mijloc principal de locomoţie, dau adesea ca exemplu Amsterdamul. Criticii spun că oraşul olandez nu poate reprezenta un model deoarece este prea mic în comparaţie cu metropolele europene. Populaţia Amsterdamului nu este nici […] Articolul Care este capitala europeană unde lupta bicicletei cu maşina a fost câştigată de bicicletă apare prima dată în Bani.md.
08:30
Turiștii dau semne că abandonează cele mai faimoase destinații din Grecia, insulele Mykonos și Santorini, din cauza prețurilor exorbitante, în căutarea unui raport corect între calitate și preț. Mykonos și Santorini au înregistrat o scădere semnificativă a traficului turistic, iar vizitatorii care au ajuns pe insule au comentat că nu și-ar alege din nou aceste […] Articolul Destinații de top din Grecia, abandonate de turiști din cauza prețurilor exorbitante. „E frumos, da, dar nu merită” apare prima dată în Bani.md.
08:20
Hong Kong a fost devansat de New York, ca cel mai scump oraş la nivel global pentru expaţi, după patru ani în care s-a aflat pe prima poziţie. Cea mai recentă cercetare privind costul vieţii realizată de ECA International a realizat un clasament de 207 oraşe pe baza unui coş de bunuri şi servicii de […] Articolul Care sunt cele mai scumpe oraşe din lumel. Mai multe locuri din Europa au prins loc în top apare prima dată în Bani.md.
08:20
Preţurile petrolului au scăzut joi, 8 iunie, cu peste 1%, după un declin de peste 3% în timpul tranzacţiilor, din cauza cererii slabe şi a unei informaţii conform căruia SUA şi Iranul s-ar putea apropia de un acord privind exporturile de petrol. Potrivit unor surse apropiate situaţiei, Iranul şi SUA se apropie de un acord […] Articolul Preţurile petrolului au scăzut semnificativ. Care sunt motivele apare prima dată în Bani.md.
06:10
Operatorul barajului Kahovka, din sudul Ucrainei, a anunțat joi, 8 mai, că nivelul apei din rezervor nu mai permite asigurarea răcirii reactoarelor centralei nucleare Zaporojie, relatează AFP. Nivelul apei a scăzut ”sub pragul critic de 12,7 metri” şi nu mai este suficient să alimenteze ”bazinele Centralei Nucleare Zaporojie” în vederea operaţiunilor de răcire”, a anunțat […] Articolul FOTO Crește pericolul la centrala nucleară Zaporojie, după distrugerea barajului Kahovka apare prima dată în Bani.md.
06:00
Regimul de la Kremlin continuă cu înverșunare războiul din Ucraina, în ciuda faptului că au murit zeci de mii de oameni, de ambele părți. Dar, unul dintre cele mai mari mistere ale conflagrației ruso-ucrainene o reprezintă politica actuală a Chinei. În timp ce Xi Jinping se mișcă cu prudență, el pare să se distanțeze treptat […] Articolul China se pregătește pentru Rusia fără Putin: Mutarea neașteptată a lui Xi Jinping apare prima dată în Bani.md.
06:00
După începerea invaziei lui Putin din Ucraina de acum peste 15 luni, piețele financiare, energetice și alimentare din întreaga lume au fost bulversate. Fluxurile economice s-au schimbat, iar Rusia și-a redirecționat schimburile comerciale. În schimb, China, o super putere economică mondială, a crescut masiv exporturile către Moscova cu 75% în primele 5 luni din 2023. […] Articolul Rusia invadată de produsele unei super puteri mondiale: Creștere cu 75% a afacerilor acestei țări cu Moscova apare prima dată în Bani.md.
05:50
Vrem nu vrem, dar gazele naturale scumpe, procurate iarna trecută, va trebui să le consumăm, a declarat actualul secretar de la Președinție, Andrei Spînu la emisiunea „Cutia neagră”. Potrivit lui, prețul gazului scump se va regăsi în tariful plătit de cetățeni. Republica Moldova a achiziționat în perioada 2022-2023 gaz de pe pe bursele internaționale la […] Articolul Verdictul lui Spînu: Vrem nu vrem, dar costul gazului scump se va regăsi în tarif apare prima dată în Bani.md.
Mai mult de 2 zile în urmă
17:30
Numărul populației Republicii Moldova a constituit 2,512 milioane, cu 52,3 mii mai puțin la începutul anului 2023 față de perioada similară a anului precedent, arată datele Biroului Național de Statistică. BNS explică scăderea numărului populației prin migrația netă, care rămâne în continuare negativă. Volumul acesteia a crescut semnificativ în anul 2021 înregistrând valoarea de -45,4 […] Articolul Moldova moare! Numărul populației s-a redus cu peste 50 de mii de oameni în 2022 apare prima dată în Bani.md.
17:10
Premierul Dorin Recean, după vizita de la podul de la Bumbăta, a discutat cu fermierii care protestau pe traseul de la Leova. Agriculturii și-au exprimat nemulțumirea că sunt în prag de faliment și au nevoie de suportul statului, în condițiile în care prețurile mici nu le acoperă cheltuielile. „Problema e diferența dintre costuri și cheltuieli. […] Articolul Se clatină scaunul ministrului Bolea!? Recean: Fiecare dintre noi obosește câteodată apare prima dată în Bani.md.
15:40
Într-o conferință de presă, liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi a dezvăluit cum autoritățile Republicii Moldova au cumpărat gaz la preț dublu pentru care au virat plățile în 2022, dar au primit metanul abia în luna mai 2023. „La 19 mai compania SRL Natural Gaz D.C a cumpărat gaz din România la un preț de 8,74 […] Articolul Moldovenii au achitat dublu pentru metan! Usatîi dezvăluie cum Moldova a cumpărat „gaz de vară” la preț de iarnă apare prima dată în Bani.md.
14:00
Economia zonei euro s-a contractat în ultimele două trimestre, potrivit cifrelor revizuite în scădere publicate joi de Eurostat, care arată că economia din blocul comunitar a scăzut cu o rată trimestrială de 0,1%, scrie FT. Această retrogradare şterge din strălucirea performanţei recente a economiei zonei euro, care s-a descurcat mai bine decât se temeau mulţi […] Articolul Furtuna economică loveşte Europa: Economia zonei euro intră oficial în recesiune apare prima dată în Bani.md.
12:30
Orice variație valutară aduce anumite probleme, pentru că variațiile aduc o volatilitate, lucrurile astea se includ în prețuri, agenții economici le evaluează ca riscuri și le includ în marja lor, în prețuri, din cauza asta costurile cresc la unii agenți economici, a răspuns guvernatorul BNM, Octavian Armașu la întrebările adresate de presă. Potrivit lui, volatilitatea […] Articolul Variațiile valutare țin în corzi economia! Guvernatorul Armașu spune când se vor calma apare prima dată în Bani.md.
10:50
Din septembrie anul trecut în capitala Moldovei, Chișinău, a avut loc proteste antiguvernamentale semnificative pe fondul crizei energetice cauzate parțial de războiul din Ucraina. Pe măsură ce Rusia a redus livrările de gaze către Moldova în ultimul an, facturile la energie ale oamenilor au crescut de șase ori, iar inflația a ajuns la 33%, se […] Articolul Cum încearcă Kremlinul să înghită Republica Moldova cu ajutorul unui playboy infractor ce s-a refugiat în Israel apare prima dată în Bani.md.
10:40
Războiul declanșat de Vladimir Putin în Ucraina acum peste 450 de zile a produs mari schimbări pe scena geopolitică a lumii, iar multe state au impus sancțiuni Rusiei. Însă au existat și excepții, astfel că un aliat al Statelor Unite din Orientul Mijlociu, Emiratele Arabe Unite a făcut jocul Moscovei în timpul conflictului, îndepărtându-se de America. Experții consideră că Statele Unite nu […] Articolul SUA prinse în capcană: Un aliat din Orientul Mijlociu face jocul Rusiei, abandonând America apare prima dată în Bani.md.
10:30
Republica Moldova este singura țară din Europa și printre puținele din lume care nu a emis un eurobond suveran. Subiectul Eurobond-ului a fost abordat rar în spațiul public în ultimii 10 ani, iar autoritățile și au manifestat un interes modest față de subiect. „Republica Moldova este singura țară din Europa și dintre puținele din lume […] Articolul S-au terminat banii ieftini pentru Republica Moldova! Chișinăul se chinuie să intre pe piața greilor financiari apare prima dată în Bani.md.
10:10
Ce se întâmplă cu banii ținuți la saltea, ce viitor are criptomoneda în Republica Moldova și cum contribuie Banca Națională a Moldovei (BNM) la procesul de integrare europeană al țării? La toate aceste întrebări a răspuns guvernatorul BNM Octavian Armașu, în cadrul primei ediții a podcastului „Dă sens banilor”, moderat de Liliana Barbăroșie. „Toată reforma […] Articolul VIDEO Octavian Armașu, despre sănătatea leului moldovenesc: Nu văd probleme apare prima dată în Bani.md.
10:10
Zilele trecute, Renato Usatîi a făcut mai multe acuzații în adresa lui Andrei Spînu și activitatea sa de la Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale. „Anunț că îl voi ataca în judecată pentru distribuirea de falsuri și defăimare”. „Împreună cu echipa Guvernul, am trecut cu bine prin cele mai complicate ierni din punct de vedere energetic. […] Articolul Ping-pong gazier! Spînu îl dă în judecată pe Usatîi: Atacă Moldova în interesul Kremlinului apare prima dată în Bani.md.
09:50
Planul ”Ziua Z” al Ucrainei este pe masă, iar generalul Mark Milley, șeful Statului Major al SUA, a făcut o paralelă directă cu Ziua Z din 1944, în care aliații au debarcat în Normandia, în cel de-Al Doilea Război Mondial. Ofițerul american a spus că contraofensiva Ucrainei are ca scop ”eliberarea teritoriului ocupat pe nedrept de Rusia, […] Articolul Planul ”Ziua Z” al Ucrainei este pe masă: Înfrângerea strategică a lui Putin și mizele geopolitice apare prima dată în Bani.md.
09:40
Un restaurant grecesc cu notorietate e de mult timp în atenția site-urilor pentru turiști după o serie de plângeri care au variat de la prețuri exorbitante la tactici de intimidare folosite pentru a-i forța pe clienți să plătească. Astfel, în trecut, Tripadvisor a sancționat localul cu o „atenționare de siguranță” rară și a adăugat-o pe […] Articolul Cât costă o limonadă în cel mai hulit restaurant din Grecia: ”O glumă absolută. Pe ce planetă sunt?” apare prima dată în Bani.md.
7 iunie 2023
18:10
Air Moldova anunță că prelungește perioada de anulare a zborurilor până la 30 iunie, potrivit anunțului companiei. În anunțul companiei se spune că despre sistarea temporară a activității oficiului Air Moldova bd. Negruzzi 10 din Chișinău. (tot personalul din incinta agenției va fi concentrat pe asistența pasagerilor în regim online pe adresele electronice helpdesk@airmoldova.md Totodată, […] Articolul Restructurare la compania lui Șor! Air Moldova prelungește perioada de anulare a zborurilor apare prima dată în Bani.md.
17:44
Scandal fără precedent. Ofițerii CNA au depus o plângere colectivă pe numele șefei Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, pe care o acuză de intimidare. Informațiile dar și documentul care ar confirma acest caz au fost expediate pe adresa redacției Realitatea.md. Din document aflăm că rapoartele ofițerilor CNA au fost expediate către conducerea Direcției securitate internă a […] Articolul DOC EXCLUSIV Scandal monstru! Umilință cruntă pentru ofițerii CNA de la Veronica Dragalin apare prima dată în Bani.md.
17:10
Guvernul american vrea să împrumute peste un trilion de dolari, sumă care va creşte presiunea asupra sistemului bancar al SUA, în condiţiile în care Washingtonul revine pe pieţe după ce a rezolvat problema plafonării datoriei în urmă cu o săptămână, scrie FT. În urma soluţionării acestei dispute – care a împiedicat anterior SUA să îşi […] Articolul Se adună nori de furtună la orizont pentru cea mai mare economie a lumii! SUA au nevoie de 1 000 de miliarde de dolari apare prima dată în Bani.md.
17:00
Republica Moldova va beneficia de asistență financiară pentru modernizarea infrastructurii feroviare. La ședința de astăzi. Astfel, Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare va acorda un împrumut în valoare de 23 de milioane de euro. De asemenea, Republica Moldova va beneficia de un grant de aproape 20 de milioane de euro, oferit de Comisia Europeană. Banii […] Articolul Curg banii pentru modernizarea căilor ferate moldovenești, dar pe datorie apare prima dată în Bani.md.
Mai multe ştiri
©2004—2023 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.