(hartă) Lista recomandărilor de deplasare în oraș și în afara acestuia pentru perioada summitului din 1 iunie

#diez, 26 mai 2023 17:45

În contextul apropierii Summitului Comunității Politice Europene, Grupul Media pentru Știri de Securitate (GMSS-CPE) vine cu o serie de informații și recomandări, care vizează activitatea cotidiană a cetățenilor în condiții de confort și siguranță pentru perioada 31 mai – 1 iunie. Сообщение (hartă) Lista recomandărilor de deplasare în oraș și în afara acestuia pentru perioada summitului din 1 iunie появились сначала на #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum o oră
00:15
În seara zilei de 10 iunie, pe stadionul Olimpic Atatürk din Istanbul, a avut loc finala celui de-al 31-lea sezon al Ligii Campionilor UEFA. În finala din acest an s-au întâlnit Manchester City și Inter Milan. Сообщение Manchester City a câștigat Liga Campionilor UEFA 2022/2023. Englezii au învins Inter Milan cu scorul de 1-0 появились сначала на #diez.
Acum 4 ore
23:00
Astăzi este a 472-a zi de război. În acest material vă prezentăm cele mai importante evenimente care au avut loc în țara vecină și nu doar în legătură cu subiectul invaziei Rusiei pe parcursul acestei zile. Сообщение 27 de persoane sunt considerate dispărute ca urmare a exploziei la Centrala hidroelectrică Kahovka. Cele mai importante evenimente din a 472-a zi de război появились сначала на #diez.
21:30
Descoperă agenda plină de evenimente care vor avea loc mâine și pregătește-te să te bucuri de diverse activități interesante. Indiferent dacă ești în căutarea experiențelor culturale, întâlnirilor comunitare sau oportunităților de învățare, ziua de mâine vine cu o varietate de oportunități care să îți satisfacă curiozitatea și să îți ofere momente speciale. Сообщение Pregătește-te să te bucuri de diverse activități interesante. Unde ieșim duminică, 11 iunie появились сначала на #diez.
Acum 6 ore
20:15
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a anunțat prognoza meteo pentru următoarele zile. Astfel, duminică și luni crește instabilitatea atmosferică și în general pe arii restrânse vor cădea averse însoțite de descărcări electrice, duminică ziua pe o mare parte a teritoriului averse și local cu grindină. Сообщение Instabilitatea atmosferică crește. Prognoza meteo pentru următoarele zile появились сначала на #diez.
Acum 8 ore
19:00
Fă o incursiune în perioada anilor '50 și explorează reprezentarea femeii în revistele românești prin intermediul unei serii de imagini din arhivă. Echipa diez a selectat fotografii ce aduc la lumină modul în care femeia era portretizată în acea perioadă, ilustrând idealurile estetice, rolurile sociale și aspirațiile feminine ale vremii. Astfel, pot fi explorate stereotipurile și presiunile impuse femeilor în acea epocă. Prin intermediul imaginilor, vei avea ocazia să înțelegi mai bine contextul social și cultural al acelor vremuri, reflectând asupra schimbărilor survenite în imaginea femeii de-a lungul anilor. Сообщение (foto) Deslușim portretul femeii în revistele românești din anii ’50. Imagini ce reflectă idealurile și stereotipurile trecutului появились сначала на #diez.
18:30
În Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”, în preajma havuzului, elevii Școlii de Arte Plastice „Alexei Șciusev” au desfășurat o activitatea cultural - artistică de totalizarea a anului școlar. Сообщение (foto) Elevii Școlii de Arte Plastice „Alexei Șciusev” au desfășurat o expoziție de totalizare a anului în centrul capitalei появились сначала на #diez.
17:30
O explozie la o fabrică de rachete și explozibili din Turcia a provocat prăbușirea unei clădiri astăzi, 10 iunie. Toți cei cinci lucrători din interior au decedat, transmite agenția de știri Associated Press (AP). Сообщение Cinci oameni au decedat în urma unei explozii la o fabrică de rachete și explozibili din Turcia появились сначала на #diez.
17:15
Iana Caracuian, o tânără din Republica Moldova, a ales să urmeze un drum neconvențional în căutarea oportunităților educaționale. Încă de pe băncile liceului, Iana simțea că nu se regăsește în mediul înconjurător și și-a propus să plece peste hotare pentru a-și continua studiile. După o cercetare amănunțită a opțiunilor disponibile pentru studenți, a descoperit că Danemarca era destinația visurilor sale - o țară considerată una dintre cele mai fericite și sigure din lume, cu un nivel de trai ridicat și un sistem educațional de înaltă calitate. Сообщение Cum reușești să fii admis(ă) la Aarhus University. Iana Caracuian, despre perioada de acomodare și studiile în Danemarca появились сначала на #diez.
Acum 12 ore
16:15
Compania FlyOne a anunțat despre anularea a două curse de pe Aeroportul Internațional Chișinău, planificate astăzi, 10 iunie 2023. Este vorba despre zborurile Chișinău - Nisa - Chișinău și Chișinău - Parma - Chișinău. Сообщение Compania FlyOne a anunțat despre anularea a două curse de pe Aeroportul Internațional Chișinău появились сначала на #diez.
13:30
O echipă a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) al MAI, compusă din 56 de salvatori și pompieri cu 12 unități de tehnică, vor participa la Exercițiul internațional de teren pe scară largă „TbiEX Georgia – 2023”. Exercițiul se va desfășura în perioada 10 - 21 iunie 2023 în orașul Tbilisi. Сообщение 56 de salvatori și 12 pompieri ai IGSU vor participa la un exercițiu internațional în Georgia появились сначала на #diez.
12:15
Nicolai Bagran, un bărbat din Republica Moldova, a reușit să redefinească conceptul de poveste prin intermediul inteligenței artificiale. Datorită abilităților sale creative și pasiunii pentru tehnologie, Nicolai a creat o experiență unică, în care povestea prinde viață cu ajutorul algoritmilor de învățare automată. Pornind de la o idee simplă, a explorat potențialul nelimitat al inteligenței artificiale pentru a construi o lume imaginară. A fost entuziasmat de rezultat și a decis să povestească despre experiența lui. Сообщение Un bărbat din Republica Moldova a realizat de la zero o poveste cu ajutorul inteligenței artificiale și explică pas cu pas cum a reușit появились сначала на #diez.
Acum 24 ore
11:30
Expoziția de documente fotografice prezentată de Agenția Națională a Arhivelor reflectă activitățile unor copii în RSSM, în perioada anilor 1950-1990. Este important să conștientizăm că documentele fotografice realizate în perioada sovietică au un pronunțat caracter propagandistic și, prin urmare, trebuie abordate ca atare și coroborate cu alte surse, mai ales surse orale și amintiri ale contemporanilor. Сообщение Cum își petreceau timpul liber copiii în trecut. Fotografii de la Agenția Națională a Arhivelor появились сначала на #diez.
11:00
Începând cu luna martie 2022, în Moldova este disponibilă platforma de streaming a gigantului american WarnerMedia, HBO MAX. Moldovenii au reușit să se familiarizeze cu platforma și să vizionează filmele puse la dispoziție. Echipa #diez vă prezintă mai jos top 10 filme vizionate de moldoveni pe HBO Max în luna mai 2023. Сообщение Ce vizionează moldovenii. Cele mai populare filme pe HBO MAX în luna mai появились сначала на #diez.
10:00
Vești bune prieteni, AutoCinema se redeschide și va fi mai aproape de voi, la o nouă adresă – Iunas Park, str. Petricani 86. Сообщение 10 iunie – deschiderea AutoCinema în locație nouă появились сначала на #diez.
08:45
MIA - Mercato Internazionale Audiovisivo a anunțat startul înscrierilor în cadrul programului Film Co-Production Market & Pitching Forum. Concursul este deschis pentru proiecte de animație, documentare, dramă și film. Сообщение Mercato Internazionale Audiovisivo a anunțat startul înscrierilor în cadrul programului Film Co-Production Market & Pitching Forum появились сначала на #diez.
Ieri
22:45
Astăzi este a 471-a zi de război. În acest material vă prezentăm cele mai importante evenimente care au avut loc în țara vecină și nu doar în legătură cu subiectul invaziei Rusiei pe parcursul acestei zile. Сообщение Guvernul Ucrainei a alocat 2,4 miliarde de hrivne pentru a furniza apă în regiunile afectate de distrugerea barajului Kahovka. Cele mai importante evenimente din a 471-a zi de război появились сначала на #diez.
20:15
Astăzi, Comisiei pentru Situații Excepționale din Republica Moldova a decis să acorde Ucrainei un lot de asistență internațională umanitară în valoare de 4,2 milioane lei. Asistența va fi utilizată pentru gestionarea consecințelor ecologice și umanitare, provocate de distrugerea barajului de la Kahovka. Сообщение Moldova va acorda Ucrainei un lot de asistență internațională umanitară în valoare de 4,2 milioane lei появились сначала на #diez.
20:15
Potrivit Ministerul Sănătății al Republicii Moldova, Organizația Internațională pentru Migrație (OIM), în cadrul proiectului „Asistența umanitară în Ucraina și țările vecine”, finanțat de Guvernul SUA, a donat Spitalului Clinic al Ministerului Sănătății echipamente în valoare totală de 238 455 de dolari. Сообщение SUA a donat Spitalului Clinic al Ministerului Sănătății echipamente în valoare de 238 455 de dolari появились сначала на #diez.
19:15
Noutăți bune pentru fanii muzicii rock! Sâmbăta aceasta, la Chișinău, va cânta Alternosfera. Tot în data de 10 iulie, dacă preferați mai degrabă arta vizuală decât muzica, ați putea vizita un atelier de pictură în vin sau expoziția „Astrul Alb”. De asemenea, la sfârșitul articolului, v-am lăsat un mic bonus. Сообщение Încă nu ți-ai făcut planuri pentru ziua de 10 mai? #diez îți propune o listă cu evenimente pe care le-ai putea vizita появились сначала на #diez.
17:45
În perioada 27-28 mai 2023 s-a desfășurat Campionatul Balcanic Pre-Cadeți din Muntenegru. În cadrul competiției au participat mai mulți sportivi din Republica Moldova, menționează Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului într-o postare publicată pe Facebook. Сообщение Sportivii moldoveni au câștigat 12 medalii de aur, argint și bronz la Campionatul Balcanic de Judo din Muntenegru появились сначала на #diez.
17:45
Cercetătorii din cadrul Institutului de Chimie al USM au obținut finanțarea unui proiect internațional în cadrul Programului ORIZONT EUROPA. Сообщение Echipa Institutului de Chimie al USM a obținut finanțare pentru un proiect internațional în cadrul Programului ORIZONT EUROPA появились сначала на #diez.
17:45
Programului de Socializare Juridică în Școlile din Republica Moldova a anunțat despre lansarea unei noi runde de selecție pentru programul de asistență în desfășurarea cursului „STEM în Criminalistică". Astfel, toți doritorii sunt invitați să facă parte din această oportunitate educațională și să fie printre cei 30 de profesori/școli selectați/selectate să participe la program, în cursul anului de studii 2023-2024. Сообщение A fost lansată o nouă rundă de selecție pentru programul „STEM în Criminalistică”. Cine poate participa появились сначала на #diez.
17:45
Astăzi, la Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală a fost lansat Programul de granturi „Moldova turistică”, al cărui scop este de a susține dezvoltarea afacerilor durabile, rezistente, inovatoare și competitive în industria turismului din țară. Bugetul total al programului este de 25 de milioane de lei. Сообщение A fost lansat Programul de granturi „Moldova turistică”. Ce finanțare poți câștiga și care sunt condițiile de participare появились сначала на #diez.
17:45
Cel mare eveniment dedicat transformării digitale și inovațiilor tehnologice – Moldova Digital Summit" - aduce în prim plan impactul inovator al Inteligenței Artificiale (IA). La eveniment vor fi prezentate mai multe experiențe internaționale despre cum tehnologia IA resetează modul în care funcționează întreaga societate. Astfel, timp de trei zile, „Moldova Digital Summit" va deveni o platformă regională de acces la importante resurse tehnologice, expertiză și know-how, care pune premisele ca evenimentul să devină unul notoriu, de interes internațional pentru profesioniști și mediul de afaceri. Сообщение „Moldova Digital Summit”. Inteligența Artificială, pe agenda discuțiilor la eveniment появились сначала на #diez.
16:30
În dimineața zilei de marți, 6 iunie, barajul hidrocentralei Kahovka, amplasată de-a lungul Niprului în sudul Ucrainei, a fost aruncat în aer. Potrivit părții ucrainene, de acest accident ar fi responsabilă armata rusă. Consecințele distrugerii acestui baraj sunt deosebit de grave. Mai jos, vă povestim mai detaliat despre o posibilă epidemie de holeră, decese, ecocid* și minele aduse de apă. Сообщение (foto) O posibilă epidemie, ecocid și mine aduse de apă. Ce trebuie să cunoști despre distrugerea barajului Kahovka появились сначала на #diez.
16:30
Centrul Digital Educațional din cadrul Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” din Chișinău, localizat în incinta Facultății de Științe ale Educației, în blocul 3 de studii, a fost inaugurat astăzi, 9 iunie 2023. Сообщение La UPSC a fost deschis Centrul Digital Educațional care va facilita avansarea abilităților de utilizare a tehnologiilor moderne появились сначала на #diez.
16:30
Biroul Național de Statistică a publicat date cu privire la morbiditatea populației din municipiul Chișinău în perioada ianuarie-martie 2023. Potrivit lor, cei mai mulți chișinăuieni au suferit de infecții acute ale căilor respiratorii cu localizări multiple. De asemenea, au fost înregistrate 5 617 cazuri de Coronavirus de tip nou. Сообщение Care au fost cele mai întâlnite boli în rândul chișinăuienilor în perioada ianuarie-martie 2023 появились сначала на #diez.
16:30
Cristian în vârstă de 8 ani, din Bălți, va păși pe teren alături de jucătorii superstar ai două dintre cele mai puternice echipe ale Europei, Inter Milano și Manchester City, în principalul joc al sezonului de fotbal urmărit de un miliard de spectatori din întreaga lume. Сообщение Experiență unică pentru un băiat de opt ani din Moldova la finala Ligii Campionilor de mâine. появились сначала на #diez.
16:30
Organizația Națiunilor Unite caută șapte specialiști pentru participarea la o misiune a Voluntarilor ONU (UN Volunteers) în Moldova, pentru a susține refugiații ucraineni. Voluntarii urmează a fi implicați în proiect, pe o perioadă de minim 11 luni, la OHCHR Moldova (Office of the UN High Commissioner for Human Rights), unica organizație recunoscută la nivel mondial menită să promoveze și să protejeze drepturile omului. Voluntarii ONU primesc mai multe tipuri de beneficii și alocații pentru a le asigura securitatea și întreținerea, conform standardelor Națiunilor Unite. Сообщение Organizația Națiunilor Unite este în căutare de 7 voluntari specializați în acțiuni umanitare появились сначала на #diez.
16:30
La începutul lunii iunie, a luat sfârșit și cel de-al 4-lea sezon al proiectului „Puterea Dansului”, o emisiune unică la nivel naţional la care participă cei mai talentați copii şi adolescenți din toată Moldova. Сообщение FinComBank aduce sincere felicitări finaliștilor proiectului „Puterea Dansului” появились сначала на #diez.
15:30
Astăzi, în cadrul ședinței parlamentului, deputații au audiat raportul Guvernului privind executarea Bugetului de stat pentru anul 2022, precum și raportul auditului financiar al acestuia, realizat de Curtea de Conturi. Potrivit datelor prezentate, veniturile bugetului de stat în anul 2022 au fost realizate în sumă de 59,247 miliarde de lei, iar cheltuielile – în sumă de 68,573 miliarde de lei. Сообщение Veniturile bugetului de stat în anul 2022 au constituit 59,247 miliarde de lei. Care au fost cheltuielile появились сначала на #diez.
15:30
Primăria Municipiului Chișinău a informat că în acest weekend, 10-11 iunie, se vor desfășura târguri cu produse autohtone în sectoarele capitalei. Acțiunile au drept scop susținerea producătorilor locali și asigurarea locuitorilor capitalei cu mărfuri agricole de sezon. Сообщение Lista sectoarelor din Capitală unde vor avea loc târguri cu produse autohtone în acest weekend появились сначала на #diez.
14:15
Toți elevii unei clase de a XII-a de la un liceu din capitală au obținut nota 10 din oficiu la examenul de bac la limba engleză. Este vorba despre elevii clasei a XII-a cu profil realistic de la Liceul de Creativitate si Inventică „Prometeu-Protalent” din Chișinău. Сообщение 18 note de 10 din oficiu! Toți elevii unei clase de a XII-a din capitală au fost scutiți de bacul la limba engleză появились сначала на #diez.
14:15
Având convingerea că spațiul este un mijloc de stimulare a creativității și că educația artistică are la bază nevoia de explorare și experimentare pentru dezvoltarea imaginației, a devenit o tradiție desfășurarea, la finalul anului academic, a unei tabere de vară pentru studenții Facultății de Arte Plastice și Design a Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” din Chișinău. Сообщение Studenții Facultății de Arte Plastice și Design a UPSC au petrecut o săptămână în tabăra de Arte Vizuale „Fotografie, Pictură, Grafică” din Drochia появились сначала на #diez.
14:15
Rogob, care a marcat recent 26 de ani de activitate, este nu doar unul din liderii pieței produselor din carne și mezeluri, ci și o mare familie, ce reunește profesioniști desăvârșiți. E vorba de oameni în abilitățile cărora s-a investit continuu, iar astăzi, prin munca asiduă pe care o depun zi de zi, fac ca produsele Rogob să fie printre cele mai căutate și apreciate. Сообщение (foto, video) Oamenii valoroși – succesul Rogob! Managementul companiei a premiat 25 de angajați fideli появились сначала на #diez.
14:15
Astăzi, 9 iunie 2023, în timpul ședinței Parlamentului Republicii Moldova, mai mulți deputați ai parlamentului au mers la Ambasada Federației Ruse de la Chișinău unde ar avea loc un eveniment dedicat zilei naționale a Federației Ruse. Сообщение În timpul orelor de serviciu, mai mulți deputați au vizitat un eveniment desfășurat la ambasada rusă появились сначала на #diez.
13:00
Astăzi, 9 iunie, absolvenții claselor a XII-a au susținut examenul la limba străină. La examen au participat 17 020 de candidați. Dintre aceștia, 12 832 de elevi au scris examenul la limba engleză, 3 999 – la limba franceză, 94 – la limba germană, 31 – la limba spaniolă, 40 – la limba italiană și 24 – la limba turcă. În acest material vă prezentăm ce subiecte au avut de rezolvat elevii la limba engleză. Сообщение BAC 2023: ce subiecte au avut de rezolvat elevii la limba engleză появились сначала на #diez.
13:00
Astăzi, 9 iunie, elevii din întreaga țară au susținut proba de bacalaureat la limba străină. La examen au participat 17 020 de candidați, dintre care 3 999 au scris testul la limba franceză. Mai jos vă prezentăm ce subiecte au avut de rezolvat. Сообщение BAC 2023: ce subiecte au avut de rezolvat elevii la limba franceză появились сначала на #diez.
11:45
Universitățile din Republica Moldova oferă trei programe complexe care pregătesc studenții pentru o carieră de succes în industria jocurilor video, la specialitatea Game Design. Aceste programe sunt concepute pentru a oferi studenților cunoștințe teoretice și practice în domeniul gamingului, astfel încât aceștia să fie pregătiți să facă față provocărilor și să își construiască o carieră în această industrie în continuă creștere. Сообщение (video) Învață ceea ce îți place, alege Profesiile Viitorului. Tinerii pasionați de jocurile video pot să aibă o carieră de succes în Game Design появились сначала на #diez.
11:45
Acest an ar putea deveni cel mai periculos din istoria Canadei, din cauza incendiilor care au acoperit aproape toate provinciile și teritoriile canadiene, informează Reuters. Până la sfârșitul verii, se preconizează condiții climaterice calde și uscate. Сообщение Canada se confruntă cu cele mai mari și mai grave incendii de vegetații din ultimii ani появились сначала на #diez.
11:45
Hub-ul de învățare Orange Digital Center aduce lumea digitală și a antreprenoriatului mai aproape de femei, prin intermediul instruirilor Women Digital Center, ediția 2023. Сообщение Orange Digital Center. Înscrie-te la cursul gratuit pentru femei – Women Digital Center появились сначала на #diez.
11:45
În data de 8 iunie, la Chișinău, peste 200 de elevi din întreaga Republică Moldova, împărțiți în peste 20 de grupe, au participat la cea de-a doua ediție a concursului de creație „Săptămâna eficienței energetice în școala mea”. Сообщение Peste 200 de elevi au participat la cea de-a doua ediție a concursului Săptămâna Eficienței Energetice în Școala Mea появились сначала на #diez.
11:45
De obicei, farmaciile se închid la ora 20.00, unele activând chiar și până la 23.00, însă și mai puține stau la dispoziția clienților nonstop. Niciodată nu putem prezice urgențele legate de sănătate, mai ales când ele se produc noaptea târziu. Pentru astfel de situații, unele rețele de farmacii din Chișinău sunt deschise 24 de ore din 24 pentru a oferi oamenilor acces la toată gama de medicamente. Сообщение Adresele farmaciilor din Chișinău care sunt deschise nonstop появились сначала на #diez.
11:45
Recent, la Academia de Studii Economice din Moldova, în incinta FinTech HUB a avut loc Simpozionul „Integrarea Europeană – Repere Bancare”. Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Liga Bancherilor din Moldova și a fost moderat de Sergiu BEZNIȚCHI, jurnalist. Сообщение La ASEM a avut loc Simpozionul „Integrarea Europeană – Repere Bancare”. Ce subiecte au fost discutate появились сначала на #diez.
11:45
Visul de a vizita unul dintre cele mai frumoase orașe europene - Istanbul - a devenit realitate pentru două câștigătoare ale promoției „UEFA Champions League 2023”. Cele două norocoase sunt Ana Agachi și Natalia Tihonova. Anume ele împreună cu partenerii lor vor merge la finala ținută pe 10 iunie la Istanbul, unde Man City va face spectacol alături de Inter. Va fi un meci care va scrie istorie și care promite a fi un show de neuitat pentru fanii fotbalului. Сообщение Maib și Mastercard au premiat câștigătorii care vor merge în Istanbul la finala „UEFA Champions League” появились сначала на #diez.
10:30
Avem deja inteligență artificială, conducem mașini în totalitate electrice, dar pierdem „o jumătate de zi” pentru obținerea asigurării RCA? Maib susține șoferii responsabili și le oferă soluții digitale optimizate. Сообщение Vești bune pentru șoferi! Maib oferă un nou serviciu: asigurare RCA – 100 % digitală появились сначала на #diez.
10:00
În perioada 16-18 iunie, la Rezervația Cultural-Naturală „Orheiul Vechi” va fi organizată cea de-a șasea ediție a festivalului „DescOperă”. Acesta este unicul festival de muzică clasică în aer liber din Europa de Est. Сообщение Festivalul de muzică clasică în aer liber „DescOperă” revine la Orheiul Vechi cu o nouă ediție появились сначала на #diez.
09:30
Primăria Municipiului Chișinău informează că în perioada 8 iunie – 7 iulie 2023, va fi suspendat traficul rutier pe str. Tighina, în perimetrul str. Alexei Mateevici și Alexandru Bernardazzi. Măsura a fost luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de reabilitare a străzii Tighina.   Сообщение Atenție, șoferi! Traficul rutier de pe o stradă din centrul capitalei va fi suspendat până în luna iulie появились сначала на #diez.
09:30
Acordeonistul moldovean Radu Rățoi a câștigat ieri, 8 iunie, cel mai importante premiu muzical din Danemarca. Este vorba despre Leonie Sonnings Musikpris Talent Prize. Сообщение Un acordeonist moldovean este unul dintre câștigătorii celui mai important premiu muzical din Danemarca появились сначала на #diez.
08:00
Astăzi, 9 iunie, elevii din întreaga țară susțin proba de bacalaureat la limba străină. La examen vor participa 17 020 de candidați. Сообщение BAC 2023: Circa 17 000 de elevi din Moldova susțin astăzi bacalaureatul la limba străină появились сначала на #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2023 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.