Marina Tauber: Nici Ilan Șor, nici eu și nimeni din echipa noastră nu a comis nimic ilegal

BreakingNews, 26 mai 2023 17:30

O nouă ședință de judecată în dosarul vicepreședintelui Partidului „ȘOR”, deputatul Marina Tauber, a fost amânată la Curtea de Apel Chișinău, din cauza lipsei procurorului. Instanța urma să examineze recursul avocaților politicianului privind anularea deciziei măsurii de arest la domiciliu, stabilită de prima instanță. În fața Curții de Apel s-au adunat zeci de susținători ai … Articolul Marina Tauber: Nici Ilan Șor, nici eu și nimeni din echipa noastră nu a comis nimic ilegal apare prima dată în BreakingNews.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de BreakingNews

Acum 12 ore
00:00
Din 1 iulie, salariile pentru unele categorii de bugetari care lucrează în administrația publică centrală se vor majora. Pentru aceasta au fost alocate aproape 90 de milioane de lei. Parlamentul a aprobat în primă lectură rectificări la bugetul de stat pentru anul curent. Premierul Dorin Recean a declarat în plenul Parlamentului că toți au nevoie … Articolul Salariile membrilor Guvernulu au fost majorate apare prima dată în BreakingNews.
9 iunie 2023
23:30
Consilierii municipali din Bălți, Veaceslav Babinețchi și Ludmila Vitneanskaia și primarul comunei Hăsnășenii-Noi, Roman Caraseni, au părăsit Partidul Socialiștilor și au aderat la Partidul “Renaștere”. „Nimeni nu poate rămâne indiferent față de evenimentele din ultimii ani și criza socială-economică profundă prin care trece Republica Moldova. Cu regret, acțiunile timide din partea PSRM pentru protejarea intereselor … Articolul Consilierii municipali din Bălți și primarul c. Hăsnășenii-Noi, au părăsit PSRM și au aderat la Partidul “Renaștere” apare prima dată în BreakingNews.
Acum 24 ore
18:40
Un lot de asistență internațională umanitară în valoare de 4,2 milioane de lei va fi acordat Ucrainei, pentru gestionarea consecințelor ecologice și umanitare, provocate de distrugerea barajului de la Nova Kahovka. Decizia a fost aprobată la ședința de astăzi, 9 iunie, a Comisiei pentru Situații Excepționale. Lotul de asistență include stații de pompare a apei, … Articolul R. Moldova va acorda Ucrainei un lot de asistență umanitară apare prima dată în BreakingNews.
18:40
Primăria Chișinău redeschide Teatrul Verde, iar primarul Ion Ceban a făcut declarații despre importanța acestui eveniment cultural. Teatrul Verde, unul dintre cele mai mari teatre în aer liber din Europa, revine în atenția publicului după o perioadă de reparații și modernizare. Primarul Ceban a declarat: “Redeschiderea Teatrului Verde reprezintă un moment deosebit pentru Chișinău. Această … Articolul Primăria Chișinău redeschide Teatrul Verde apare prima dată în BreakingNews.
18:30
Liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, îi cheamă, luni, 12 iunie, pe toți agricultorii din Republica Moldova, la o întâlnire, ca să discute despre soluțiile pe care le are, în vederea rezolvării problemelor cu care se confruntă fermierii. Anunțul a fost făcut astăzi de Ilan Șor, într-o înregistrare video pe pagina sa de Facebook. „În calitate … Articolul Ilan Șor promite sprijin pentru agricultorii care se confruntă cu mai multe probleme, iar autoritățile îi ignoră apare prima dată în BreakingNews.
16:20
Fostul preşedinte american Donald Trump a anunţat joi că a fost inculpat în dosarul arhivelor Casei Albe, unde este acuzat că a luat cutii întregi de documente, unele dintre ele confidenţiale, când a părăsit Casa Albă, notează AFP, citată de Agerpres. „Administraţia coruptă Biden i-a informat pe avocaţii mei că am fost pus sub acuzare, … Articolul Donald Trump a fost inculpat în dosarul arhivelor Casei Albe apare prima dată în BreakingNews.
15:20
Avioane britanice şi suedeze au interceptat două aeronave ruseşti care s-au apropiat joi seară de spaţiul aerian al NATO şi suedez, au anunţat Forţele aeriene regale britanice (RAF). Aeronave suedeze Gripen şi britanice Typhoon au interceptat un avion de luptă Su-27 (Flanker) al forţelor aeriene ruse şi un avion de recunoaştere Il-20, a precizat RAF, … Articolul Avioane rusești interceptate în apropiere de spațiul aerian al Suediei apare prima dată în BreakingNews.
14:50
Un român de 35 de ani din Italia a fost arestat după ce, înarmat cu un pistol, și-a răpit fiul de 5 ani și s-a baricadat cu el în casă timp de 15 ore, timp în care poliția a negociat cu el eliberarea copilului. Potrivit Il Mattino, românul stabilit la Roncadelle, în provincia Brescia, s-a … Articolul Un român înarmat și-a răpit copilul în Italia și s-a baricadat cu el în casă apare prima dată în BreakingNews.
14:40
Primarul Ion Ceban a susținut o conferință de presă pentru a dezvălui noul Portal de Transparență al Primăriei Chișinău, subliniind angajamentul administrației locale pentru o guvernare deschisă și responsabilă. Titulându-se ca fiind cea mai transparentă instituție din țară, Primăria Chișinău a reușit să transforme imaginea sa, trecând de la statutul de cea mai coruptă instituție … Articolul Ion Ceban la prezentarea Portalului de Transparență: Din 2017 până în prezent, Primăria Chișinău a devenit cea mai transparentă instituție din țară apare prima dată în BreakingNews.
14:30
OrheiLand – cel mai mare parc din țară și din regiune, construit la inițiativa lui Ilan Șor și unde totul este gratuit, este locul familiei și copilăriei fericite. De la deschiderea sezonului estival, din 1 iunie, parcul continuă să fie plin de copii și părinți care se distrează de minune. Zilnic, parcul este vizitat de … Articolul OrheiLand, construit la inițiativa lui Ilan Șor și unde totul este gratuit, atrage ca un magnet mii de oameni apare prima dată în BreakingNews.
14:30
În perioada 16 – 18 iunie, Rezervația Cultural – Naturală „Orheiul Vechi” va fi din nou gazda festivalului „DescOperă” – unicul festival de muzică clasică în aer liber din Europa de Est. În premieră, „DescOperă” va fi în formatul Chișinău-Odesa-Iași, un triunghi al solidarității, un triumf al artei lirice! Evenimentul de deschidere a festivalului va … Articolul Festivalul de Muzică Clasică în Aer Liber „DescOperă” revine la Orheiul Vechi cu cea de-a șasea ediție. Fii oaspetele nostru la „DescOperă”! apare prima dată în BreakingNews.
13:20
Universitățile din Republica Moldova oferă trei programe complexe care pregătesc studenții pentru o carieră de succes în industria jocurilor video, la specialitatea Game Design. Aceste programe sunt concepute pentru a oferi studenților cunoștințe teoretice și practice în domeniul gamingului, astfel încât aceștia să fie pregătiți să facă față provocărilor și să își construiască o carieră … Articolul Învață ceea ce îți place, alege Profesiile Viitorului. Tinerii pasionați de jocurile video pot să aibă o carieră de succes în Game Design – VIDEO apare prima dată în BreakingNews.
13:10
La 8 iunie 2023, a fost pronunțată sentința Judecătoriei Ungheni, pe o cauză penală remisă în instanța de judecată de către procurori.  Potrivit sentinței vizate, un bărbat de 37 de ani, a fost recunoscut vinovat pentru comiterea infracțiunii de viol, săvârșit cu bună știință în privința unei persoane care nu a atins vârsta de 14 … Articolul Bărbat, condamnat la 14 ani de închisoare pentru comiterea mai multor infracțiuni sexuale apare prima dată în BreakingNews.
12:40
S-a pomenit cu mascații la ușă. O femeie de 48 de ani este cercetată penal pentru circulația ilegală a drogurilor. În baza informațiilor acumulate,ofițerii direcției Antidrog și procurorii au descins în apartamentul bănuitei din capitală. Pentru a intra în locuință, oamenii legii au forțat ușa de la intrare, întrucât femeia a refuzat să deschidă. În … Articolul Chișinăuiancă de 48 de ani, cercetată pentru circulația drogurilor apare prima dată în BreakingNews.
12:00
Ofițerii Direcției investigații criminalitate organizată a INI în comun cu procurorii PCCOCS, cu suportul mascaților de la  BPDS „Fulger”, au desfășurat alte cinci percheziții pe teritoriul municipiilor Chișinău și Bălți, în dosarul ce vizează crearea și conducerea unei organizații criminale.   În rezultatul perchezițiilor, polițiștii au depistat și ridicat  înscrisuri de ciornă, telefoane mobile, dispozitive electronice … Articolul Alte cinci percheziții desfășurate în municipiul Chișinău și Bălți, în dosarul creării și conducerii unei organizații criminale apare prima dată în BreakingNews.
11:20
Un bărbat de 37 de ani,  membru al organizației criminale „Patron”, este cercetat penal pentru contrabandă cu pietre prețioase. Ca urmare a măsurilor speciale de investigație, ofițerii Direcției investigații criminalitate organizată a INI au stabilit că la sfârșitul anului 2022 suspectul ar fi introdus în Republica Moldova  pe cale de contrabandă bijuterii – piatră prețioasă … Articolul Un membru al organizației criminale „Patron” cercetat penal pentru contrabandă cu pietre prețioase „ Moissanite” apare prima dată în BreakingNews.
10:30
Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) anunță trimiterea în judecată a dosarului penal în privința bărbatului învinuit de șantajarea cu poze intime și violarea fostei nurori în Germania, în 2022. Femeia cu vârsta de 30 de ani este din Edinței și are doi copii cu feciorul inculpatului, revenit în Moldova din Germania, … Articolul Bărbatul din Dondușeni, învinuit de șantajarea cu poze intime și violarea fostei nurori în Germania apare prima dată în BreakingNews.
10:30
Ședința Parlamentului Republicii Moldova din 9 iunie 2023. Articolul LIVE// Ședința Parlamentului Republicii Moldova din 9 iunie 2023 apare prima dată în BreakingNews.
10:00
Mai mulți tineri din organizația Stop Russian Aggression au protestat în fața Ambasadei Rusiei din centrul Chișinăului. Mai mulți tineri s-au adunat în fața clădirii și au turnat apă din sticle în semn de protest după ce rușii ar fi distrus barajul din Nova Kahovka. Din imagini se poate observa cum tinerii turnau apă în … Articolul Protest în fața Ambasadei Rusiei din Chișinău: Tinerii au turnat apă apare prima dată în BreakingNews.
Ieri
18:20
Primarul Ion Ceban a anunțat demararea celei de-a II-a etape de înscriere a copiilor în clasa I în instituțiile de învățământ primar și secundar, ciclul I, din municipiul Chișinău. “Suntem în plin proces de înscriere a copiilor în clasa I pentru anul de studii 2023-2024. Le oferim părinților și copiilor oportunitatea de a accesa educația … Articolul Ion Ceban a anunțat demararea celei de-a II-a etape de înscriere a copiilor în clasa I apare prima dată în BreakingNews.
17:40
Designerul român Stephan Pelger, în vârstă de 44 de ani, a fost găsit, joi, spânzurat într-o locuinţă din Sectorul 2 din București, iar poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă. Recent, el scrisese că-i este foarte dor de tatăl său, care a murit în 2019, iar în ultima perioadă se confrunta cu o insomnie cronică, … Articolul Designer român, găsit strangulat într-o locuință apare prima dată în BreakingNews.
17:20
Ambasadorul Japoniei în R. Moldova, Yamada Yoichiro, împreună cu directorul IMSP Centrul de Sănătate Rîscani, Gabriela Sandu, au semnat contractul de grant în valoare de 45.901 dolari, finanțat de către Guvernul Japoniei în cadrul Programului ”Kusanone”. Proiectul va contribui la fortificarea capacităților imagistice și de investigare a pacienților la IMSP Centrul de Sănătate Rîscani. Beneficiari … Articolul Japonia susține modernizarea serviciilor publice locale în R. Moldova apare prima dată în BreakingNews.
15:50
Ofițerii Direcției investigații criminalitate organizată a Inspectoratului Național de Investigații, în comun cu angajații Inspectoratului de Poliție Botanica, sub conducerea procurorilor mun. Chișinău Oficiul Botanica, au documentat acțiunile de șantaj ale unui tânăr de 23 de ani din capitală. Acesta amenința, prin intermediul rețelelor de socializare, un administrator al unei companii de perfectare a actelor … Articolul Administratorul unei companii, șantajat și amenințat cu moartea. Banii estorcați de suspect mergeau în fondul unei organizații criminale apare prima dată în BreakingNews.
15:50
Inițiativa legislativă care prevede dreptul garantat la cetățenia Republicii Moldova pentru fiecare copil născut pe teritoriul țării noastre a fost votată, în a doua lectură, de 68 de deputați.  DOCUMENTUL vizează modificarea Legii cetățeniei Republicii Moldova în vederea excluderii sintagmei ce prevede că copiii născuți pe teritoriul țării pot obține cetățenia Republicii Moldova doar dacă la … Articolul Copiii născuți pe teritoriul țării noastre vor beneficia de dreptul garantat la cetățenia Republicii Moldova apare prima dată în BreakingNews.
15:30
Decizia Uniunii Europene de a o include pe politiciana Marina Tauber pe lista persoanelor sancționate i-a deschis o rană veche și dureroasă. Aceasta i-a adus aminte despre rudele ei, care au fost arse de vii în camerele de gazare în timpul Holocaustului, în perioada celui de-Al Doilea Război Mondial. „Eu vreau ca statele europene să-și … Articolul Marina Tauber: Maia Sandu, susținută de UE, comite un genocid împotriva evreilor pe teritoriul Republicii Moldova apare prima dată în BreakingNews.
14:40
Oamenii legii au descins ieri, 7 iunie, cu noi verificări în raionul Briceni. În rezultat a fost reținut al doilea membru al unui grup criminal organizat. De la domiciliul acestuia s-au ridicat mijloace financiare și alte obiecte care vor servi în calitate de probe pe cauza penală. Amintim că ieri, 7 iunie, oamenii legii a stabilit … Articolul Noi descinderi la Briceni: Un alt membru al unui grup criminal, reținut apare prima dată în BreakingNews.
13:30
Ofițerii Direcției investigații criminale a INI, în comun cu angajații Inspectoratelor de Poliție Buiucani și Hîncești, sub conducerea Procuraturii Hîncești și cu suportul angajaților BPDS „Fulger”, au destructurat un grup infracțional specializat în comiterea furturilor din case și apartamente din municipiul Chișinău și zona centrală a țării. Suspecții, trei la număr, cu vârste de 19 … Articolul Trei tineri au fost reținuți pentru comiterea furturilor din locuințe apare prima dată în BreakingNews.
12:50
Un grup de țări NATO ar putea fi dispuse să trimită trupe pe teren în Ucraina dacă statele membre, inclusiv SUA, nu oferă garanții tangibile de securitate Kievului la summitul alianței de la Vilnius. Despre acest lucru a declarat fostul secretar general al NATO, Anders Rasmussen, potrivit The Guardian. Rasmussen, care a fost consilierul oficial … Articolul Membrii NATO ar putea trimite trupe în Ucraina apare prima dată în BreakingNews.
12:40
Cetățenii moldoveni sunt în drept să cunoască suma indicată în nota de plată pe care au achitat-o pentru organizarea Summit-ului Comunității Politice Europene, din 1 iunie 2023, la inițiativa Maiei Sandu și PAS. Din acest motiv, deputatul fracțiunii parlamentare a Partidului „ȘOR”, Vadim Fotescu, solicită Guvernului, ca în termen de o săptămână, să prezinte informații … Articolul Deputatul Vadim Fotescu: Cetățenii sunt în drept să știe ce notă de plată au achitat pentru organizarea summitului european apare prima dată în BreakingNews.
12:30
Primarul Ion Ceban a anunțat ultima sută de metri a lucrărilor de instalare a clapelor de pian în pavajul pietonalei Eugen Doga, pe cel de-al doilea sector al acesteia. Proiectul inedit are ca scop aducerea unei atmosfere muzicale și artistice în inima orașului. “Suntem entuziasmați să anunțăm că pietonala Eugen Doga va fi transformată într-o … Articolul Ceban: Transformăm pietonala Eugen Doga într-o adevărată simfonie urbană apare prima dată în BreakingNews.
12:10
Peste 30 de avioane militare chineze au intrat în zona de apărare aeriană (ADIZ) a Taiwanului într-un interval de şase ore, a declarat joi Ministerul Apărării de la Taipei. Începând de joi ora locală 05:00 (miercuri 21:00 GMT), „un total de 37 de avioane de luptă chineze” au pătruns în ADIZ în Taiwan, a anunţat … Articolul Peste 30 de avioane militare chineze au intrat în zona de apărare aeriană a Taiwanului apare prima dată în BreakingNews.
11:40
Persoane necunoscute au vandalizat Centrul Creștin-Ortodox Filocalia din satul Buțeni, Hîncești. Indivizii au stricat mobilierul, ușile, ferestrele, tehnica, au distrus icoane și manuale de religie, iar unora le-au dat foc chiar în interiorul centrului. Polițiștii IP Hîncești spun că au înregistrat astfel de caz și vor reveni ulterior cu detalii. Articolul Un centru creștin din Hîncești, vandalizat. Au distrus icoane și manuale apare prima dată în BreakingNews.
11:20
La  29 mai 2023, a fost pronunțată sentința Judecătoriei Orhei, sediul Central, pe o cauză penală remisă în judecată de către Procuratura raionului Orhei. Astfel, potrivit sentinței, un bărbat de 49 de ani și o femeie de 38 de ani au fost recunoscuți vinovați pentru omor săvârșit cu deosebită cruzime fiind sancționați cu o pedeapsă sub formă … Articolul Un bărbat și o femeie, condamnați pentru omor săvârșit în coautorat apare prima dată în BreakingNews.
10:50
Mai multe mărfuri de larg consum au fost descoperite nedeclarate organului vamal la Leușeni. Funcționarii postului vamal Leușeni au supus verificărilor un microbuz ce se deplasa din Germania spre Republica Moldova, condus de un conațional în vârstă de 36 de ani. În urma controlului fizic, au fost depistate mărfuri de larg consum, printre care ierbicide, … Articolul Marfă de larg consum din Germania, depistată nedeclarată la vamă apare prima dată în BreakingNews.
10:20
Ședința Parlamentului Republicii Moldova din 8 iunie 2023. Articolul LIVE// Ședința Parlamentului Republicii Moldova din 8 iunie 2023 apare prima dată în BreakingNews.
Mai mult de 2 zile în urmă
20:00
Primăria municipiului Chișinău anunță organizarea în premieră a evenimentului sportiv de amploare – Festivalul “Chișinăul Sportiv 2023”. Primarul Ion Ceban a subliniat importanța acestui festival și implicarea municipalității în promovarea activităților sportive. “Suntem încântați să organizăm Festivalul “Chișinăul Sportiv 2023″, un eveniment dedicat tuturor iubitorilor de sport din capitală. Dorim să aducem comunitatea sportivă împreună … Articolul Primăria municipiului Chișinău organizează evenimentul sportiv de excepție – Festivalul „Chișinăul sportiv 2023” apare prima dată în BreakingNews.
20:00
Voluntarul american Matt Novac îi va ajuta producătorii de vin din Moldova să însuşească cele mai bune practici de marketing în perioada 8-23 iunie. Potrivit agenţiei Infotag, consultanţa gratuită se va realiza în cadrul programului USAID Farmer-to-Farmer, care este implementată de CNFA Moldova (Cultivating New Frontiers in Agriculture). Misiunea voluntarului se va concentra în principal pe … Articolul Un american va consulta companiile vinicole din Moldova apare prima dată în BreakingNews.
19:50
Militarii Armatei Naționale execută salturi cu parașuta de la diferite înălțimi, la Centrul de instruire militară al Brigăzii Infanterie Motorizată „Moldova” din municipiul Bălți. Potrivit unui anunț al instituției, antrenamentele fac parte din Cursul de calificare parașutări, care a demarat în luna mai, iar instruirea cuprinde ședințe teoretice, antrenamente la sol și executarea parașutărilor. La … Articolul Militarii moldoveni execută salturi cu parașuta la Bălți apare prima dată în BreakingNews.
19:50
Primăria municipiului Chișinău, prin intermediul Întreprinderii Municipale “Ape, Gospodărie Comunală și Servicii în Construcții” (Î.M. AGSV), atrage atenția asupra necesității respectării regulilor de siguranță și evitarea scăldatului în locuri interzise. Primarul Ion Ceban a subliniat importanța acestui aspect și a vorbit despre măsurile luate pentru sezonul estival. “Siguranța cetățenilor noștri este o prioritate pentru noi, … Articolul Primăria Capitalei atenționează locuitorii Capitalei să nu se scalde în locuri interzise apare prima dată în BreakingNews.
19:40
Sute de membri și simpatizanți ai Partidului „ȘOR” au organizat miercuri, 7 iunie, un flashmob în fața Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, în susținerea deputatului Marina Tauber. Manifestanții au cerut eliberarea politicianului din arest la domiciliu, unde a fost plasată ilegal, pe data de 2 mai. Înainte de începerea ședinței de judecată, unde a fost examinată … Articolul Marina Tauber, susținută de simpatizanții Partidului „ȘOR”: „Marina suntem cu tine! Victorie!” apare prima dată în BreakingNews.
18:20
Compania aeriană Air Moldova anunță că zborurile vor fi sistate până la data de 30 iunie, inclusiv. „Air Moldova” informează că toți pasagerii care au procurat biletele online, vor primi rambursarea la solicitare. De asemenea, compania a sistat temporar activitatea oficiului de pe bulevardul Negruzzi 10 din Chișinău. Astfel, personalul va fi concentrat pe asistența … Articolul Air Moldova a prelungit suspendarea zborurilor până pe 30 iunie apare prima dată în BreakingNews.
17:20
Reprezentanții și sute de susținători ai partidelor „ȘOR” și „Renaștere” au protestat miercuri, 7 iunie, în fața sediului ANRE, cerând ieftinirea gazelor naturale pentru consumatori până la aproximativ 6 lei, pentru un metru cub. De asemenea, zeci de cetățeni de rând s-au alăturat flashmob-lui pentru a-și manifesta nemulțumirea față de costurile exagerate pentru serviciile de … Articolul Partidele „ȘOR” și „Renaștere” au cerut micșorarea tarifului pentru gaze naturale până la 6 lei apare prima dată în BreakingNews.
17:00
Primăvara anului 2023, între 1 martie şi 31 mai, a fost cea mai călduroasă înregistrată în Spania de la începutul măsurătorilor meteorologice în ţară, a anunţat miercuri Agenţia naţională de meteorologie (AEMET), relatează AFP. “Primăvara 2023 a fost cea mai călduroasă din Spania din seria istorică”, începută în 1961, în principal din cauza valului de … Articolul Primăvara anului 2023, cea mai călduroasă înregistrată vreodată în Spania apare prima dată în BreakingNews.
17:00
Primăria municipiului Chișinău anunță cu entuziasm lansarea Festivalului de Film în aer liber, care se va desfășura în sectoarele Buiucani și Botanica. Primarul Ion Ceban a făcut această anunțare, subliniind importanța evenimentului și bucuria de a oferi comunității o experiență cinematografică de neuitat. “Suntem încântați să vă anunțăm lansarea Festivalului de Film în aer liber … Articolul Primăria Chișinău lansează Festivalul de Film în aer liber în sectoarele Buiucani și Botanica apare prima dată în BreakingNews.
16:50
Summitul comunității politice europene, care a avut loc recent în satul moldovenesc Bulboaca, nu a durat mai mult de o jumătate de oră, cel puțin atâta timp cât să se poată cuprinde participanții la acest forum, a declarat marți, în cadrul unei conferințe eNews despre summit, cel de-al treilea președinte al Republicii Moldova, Vladimir Voronin, … Articolul Vladmir Voronin și-a exprimat regretul că Chișinăul evită dialogul cu Rusia apare prima dată în BreakingNews.
16:40
Sute de oameni au urmărit filmul „VARVARA” în cadrul premierei naționale, care a avut loc în clădirea Președinției. Lungmetrajul, produs de Sergiu Cumatrenco Jr și regizat de Anatol Durbală, a fost proiectat în Sala Mare, acolo unde a fost votată Declarația de Independență a Republicii Moldova. La eveniment a fost prezentă șefa statului, Maia Sandu, … Articolul Filmul „VARVARA”, lansat cu aplauze și ovații. Află cum a avut loc premiera lungmetrajului în Sala Mare a Președinției apare prima dată în BreakingNews.
16:30
Recentul summit al Comunității Politice Europene, desfășurat în satul Bulboaca, a fost folosit de Maia Sandu ca rampă de lansare a campaniei sale electorale. Declarația a fost făcută de bașcanul autonomiei găgăuze, Irina Vlah, în cadrul unei conferințe eNews, după summitul Comunității Politice Europene, relatează portalul eNews.md. “Am văzut de multe ori cum autoritățile centrale … Articolul Irina Vlah, despre Summitul CPE: Acest summit a fost folosit ca un eveniment electoral apare prima dată în BreakingNews.
16:20
Liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, critică dur activitatea Guvernului Recean, care a ajuns la 100 de zile de mandat. Potrivit lui Șor, întregul popor moldovenesc „a fost trăsnit cu capul de asfalt”, în numele bunăstării personale a lui Recean, care fură zilnic, inclusiv din tarifele pentru gazele naturale. Mai exact, susține Ilan Șor, din fiecare … Articolul Ilan Șor: Din fiecare 100 de lei plătiți pentru gazele naturale, 60 de lei ajung în buzunarul lui Recean apare prima dată în BreakingNews.
15:30
La  30 mai 2023, a fost pronunțată sentința Judecătoriei Orhei, sediul Central, pe o cauză penală remisă în judecată de către Procuratura raionului Orhei. Astfel, potrivit sentinței, un tânăr de 27 de ani, a fost recunoscut vinovat pentru omor săvârșit cu deosebită cruzime și trecere ilegală a frontierei de stat, stabilindu-i-se o pedeapsă sub formă de închisoare pe … Articolul Moldovean condamnat la ani grei de închisoare pentru un omor săvârșit în Ucraina apare prima dată în BreakingNews.
15:20
Peste 42.000 de persoane sunt expuse riscului de inundaţii, după ce barajul Nova Kahovka, din Herson, în sudul Ucrainei, a fost grav avariat, luni spre marţi noaptea. Atât orașul, cât și alte zeci de așezări de pe malul drept, sub controlul Ucrainei, dar și de pe cel stâng, ocupat de armata rusă, sunt sub apă, … Articolul Orașul Herson, un lac uriaș, după ce barajul Nova Kahovka a fost distrus apare prima dată în BreakingNews.
Mai multe ştiri
©2004—2023 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.