Tuleanțev, despre anularea sărbătorii Zilei Victoriei: Eurointegrarea nu înseamnă interdicții

Good News, 26 mai 2023 17:20

Autoritățile moldovenești încearcă să convingă populația că sunt pro-europene. Ele ne trâmbițează despre democrație și statul de drept, despre libertăți de tot felul. În realitate, ele merg pe calea autorităților… Articolul Tuleanțev, despre anularea sărbătorii Zilei Victoriei: Eurointegrarea nu înseamnă interdicții apare prima dată în Good News.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Good News

Acum 24 ore
14:50
Primarul Ion Ceban a susținut o conferință de presă pentru a dezvălui noul Portal de Transparență al Primăriei Chișinău, subliniind angajamentul administrației locale pentru o guvernare deschisă și responsabilă. Titulându-se… Articolul Ion Ceban la prezentarea Portalului de Transparență: Primăria Chișinău nu ascunde nimic și nu are secrete apare prima dată în Good News.
14:50
În perioada 16 – 18 iunie, Rezervația Cultural – Naturală „Orheiul Vechi” va fi din nou gazda festivalului „DescOperă” – unicul festival de muzică clasică în aer liber din Europa… Articolul Festivalul de Muzică Clasică în Aer Liber „DescOperă” revine la Orheiul Vechi cu cea de-a șasea ediție. Fii oaspetele nostru la „DescOperă”! apare prima dată în Good News.
14:30
Parlamentul a aprobat proiectul de modificare a Legii bugetului de stat pentru anul 2023, în prima lectură. Potrivit Prim-ministrului, Dorin Recean, obiectivul actualei rectificări și celei care va urma în… Articolul VOTAT! Miniștrii vor ridica salarii mult mai mari apare prima dată în Good News.
13:30
Universitățile din Republica Moldova oferă trei programe complexe care pregătesc studenții pentru o carieră de succes în industria jocurilor video, la specialitatea Game Design. Aceste programe sunt concepute pentru a… Articolul Învață ceea ce îți place, alege Profesiile Viitorului. Tinerii pasionați de jocurile video pot să aibă o carieră de succes în Game Design – VIDEO apare prima dată în Good News.
12:10
Muzeul Luvru găzduieşte 16 opere de artă, inclusiv preţioase icoane bizantine de la Kiev, pentru a le proteja de războiul din Ucraina, a anunţat miercuri preşedinta Laurence des Cars. „De la începutul… Articolul Muzeul Luvru găzduieşte opere de artă ucrainene pentru a le proteja de război apare prima dată în Good News.
11:40
R. Moldova se schimbă treptat datorită sprijinului financiar al Uniunii Europene. Cel puțin asta consideră ambasadorul Letoniei în Moldova, Uldis Mikuts. „Viața în Moldova se îmbunătățește în fiecare an, apar… Articolul Ambasadorul leton: Viața în Moldova e mai bună în fiecare an datorită UE apare prima dată în Good News.
10:40
Mai multe spectacole vor avea loc la Circul din Chișinău în cadrul stagiunii de vară cu genericul ”Timpul aventurilor,” care se va desfășura în perioada 10 iunie -16 iulie. Potrivit… Articolul Circul din Chișinău pregătește mai multe spectacole cu genericul ”Timpul aventurilor” apare prima dată în Good News.
Ieri
18:10
Organizatorii Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF) anunţă că cel mai de succes film moldovenesc, Carbon, va fi proiectat la TIFF în zilele de 14 şi 16 iunie. “Cel mai… Articolul Cel mai de succes film moldovenesc: Carbon va fi difuzat la Cluj apare prima dată în Good News.
13:50
Trei poduri rutiere, care fac legătura dintre Republica Moldova și România, vor fi modernizate. Aleșii poporului au ratificat astăzi trei acorduri cu Guvernul României, care prevăd acest lucru. Astfel, vor… Articolul Trei poduri rutiere, care fac legătura dintre Republica Moldova și România, vor fi modernizate apare prima dată în Good News.
13:20
Marea Britanie va găzdui primul summit global dedicat inteligenţei artificiale (IA) la sfârşitul acestui an, cu scopul de a realiza o abordare holistică pentru atenuarea riscurilor asociate cu tehnologia, a… Articolul Marea Britanie va găzdui primul summit global dedicat inteligenţei artificiale apare prima dată în Good News.
11:50
Cu siguranță îți amintești prima zi în care ți-ai cunoscut câinele. Dar te-ai întrebat vreodată dacă patrupedul tău își amintește acel moment? Câinii folosesc de obicei două tipuri diferite de… Articolul Experți: Câinii își amintesc de stăpâni după mult timp apare prima dată în Good News.
09:50
78 de elevi din țara noastră, care au obținut rezultate remarcabile la Olimpiadele Republicane de Limba și literatura română și Istoria românilor și universală în anul de studii 2022-2023 au… Articolul Elevii moldoveni cu performanțe la olimpiade, premiați de Guvernul român apare prima dată în Good News.
Mai mult de 2 zile în urmă
20:00
Primăria municipiului Chișinău, sub egida căreia se desfășoară Campionatul European de Armwrestling, anunță sosirea a peste 1000 de atleți din 30 de țări, care se vor întrece în această competiție… Articolul Ion Ceban susține Campionatul European de Armwrestling. O competiție internațională de elită aduce sportivi din 30 de țări în Capitala Moldovei apare prima dată în Good News.
20:00
Lotul naţional de Triatlon Forță al R. Moldova a obținut rezultate remarcabile la Campionatul Mondial de Triatlon pe probe, care s-a desfăşurat în perioada 2-4 iunie, în orașul Sardinia, Italia.… Articolul 77 de medalii pentru R. Moldova la Campionatul Mondial de Triatlon Forță apare prima dată în Good News.
18:30
În perioada 5-9 iunie 2023, în municipiul Orhei, se desfășoară Campionatul Republicii Moldova la Box (Juniori – 2). Competițiile au drept scop selectarea celor mai buni sportivi pentru formarea lotului… Articolul La Orhei se desfășoară Campionatul Republicii Moldova la Box apare prima dată în Good News.
17:20
Republica Moldova este participant oficial la Expoziţia mondială 2025 de la Osaka (Japonia). Expoziţia va avea loc sub sloganul “Designing Future Society for Our Lives / Proiectăm societatea viitorului pentru… Articolul R.Moldova va participa la Expoziţia mondială 2025 din Japonia apare prima dată în Good News.
16:40
Primăria municipiului Chișinău anunță cu entuziasm lansarea Festivalului de Film în aer liber, care se va desfășura în sectoarele Buiucani și Botanica. Primarul Ion Ceban a făcut această anunțare, subliniind… Articolul Primăria Chișinău lansează Festivalul de Film în aer liber în sectoarele Buiucani și Botanica: Ion Ceban: O experiență cinematografică de neuitat sub cerul liber apare prima dată în Good News.
16:40
Sute de oameni au urmărit filmul „VARVARA” în cadrul premierei naționale, care a avut loc în clădirea Președinției. Lungmetrajul, produs de Sergiu Cumatrenco Jr și regizat de Anatol Durbală, a… Articolul Filmul „VARVARA”, lansat cu aplauze și ovații. Află cum a avut loc premiera lungmetrajului în Sala Mare a Președinției apare prima dată în Good News.
16:10
După Summitul de la Bulboaca, Dorin Recean a felicitat cetățenii. Premierul a adresat mesajul în debutul ședinței Cabinetului de miniștri. Șeful Executivului consideră că autoritățile au demonstrat că moldovenii se… Articolul Recean felicită cetățenii pentru că sunt mai aproape de UE apare prima dată în Good News.
14:10
Sportivii cu rezultate notabile la cea de-a III-a ediție a Jocurilor Europene din Cracovia-Malopolska, care se va desfășura în perioada 21 iunie – 2 iulie 2023, vor fi răsplătiți cu… Articolul Sportivii cu rezultate notabile la cea de-a III-a ediție a Jocurilor Europene din Cracovia-Malopolska apare prima dată în Good News.
13:00
Primăria municipiului Chișinău anunță cu entuziasm organizarea în premieră a “Cupei Seniorilor”, un turneu municipal de șah și joc de dame destinat tuturor celor pasionați, cu vârsta peste 50 de… Articolul În premieră, Primăria municipiului Chișinău organizează Turneul de șah și joc de dame „Cupa Seniorilor” apare prima dată în Good News.
11:50
Cetățenii moldoveni stabiliți în Grecia, în câteva săptămâni, își vor putea converti permisele de conducere, a declarat ambasadorul Republicii Moldova în Republica Elenă, Andrei Popov. Potrivit oficialului, un Acord în… Articolul Moldovenii stabiliți în Grecia își vor putea converti permisele de conducere apare prima dată în Good News.
11:00
Viceprim-ministrul Vladimir Bolea împreună cu secretarul de stat al MAIA, Andrian Digolean, întreprind o vizită de lucru în Republica Populară Chineză, în perioada 7-12 iunie curent. Scopul vizitei este de… Articolul Vladimir Bolea întreprinde o vizită de lucru în China apare prima dată în Good News.
09:50
Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite a oficializat ziua de 7 iunie – Ziua Mondială a Siguranței Alimentelor. Mottoul Zilei Mondiale a Siguranței Alimentelor din 2023 este: „Standardele alimentare salvează… Articolul 7 iunie- – Ziua Mondială a Siguranței Alimentelor apare prima dată în Good News.
6 iunie 2023
18:40
Republica Moldova se alătură Săptămânii Verzi Europene, o acțiune comună la nivel european în domeniul protecției mediului. Campania reprezintă o mișcare prin care atât consumatorii, cât și afacerile, regândesc modul în care utilizează resursele oferite… Articolul VIDEO// Republica Moldova se alătură Săptămânii Verzi Europene apare prima dată în Good News.
17:20
Strada Ion Neculce din sectorul Buiucani se află în etapa finală a lucrărilor de reparație, iar autoritățile municipale sunt încrezătoare că în scurt timp va fi redată în întregime comunității.… Articolul Ceban: Strada Ion Neculce din sectorul Buiucani se află în etapa finală a lucrărilor de reparație apare prima dată în Good News.
17:20
Conducerea Serviciului Vamal și a Î.S. Aeroportul Internațional Chișinău au semnat un Acord de cooperare, pe o perioadă de cinci ani, prin care își propun intensificarea relațiilor în domeniul asigurării… Articolul Serviciul Vamal a semnat un Acord de colaborare cu Aeroportul Chișinău apare prima dată în Good News.
16:00
Primăria municipiului Chișinău anunță rolul esențial pe care Biblioteca municipală “B. P. Hasdeu” îl are în viața chișinăuienilor și a oaspeților Capitalei. Primarul Ion Ceban subliniază importanța acestei instituții și… Articolul Ceban: Biblioteca municipală “B. P. Hasdeu” continuă să joace un rol esențial în promovarea educației, culturii și comunității în Chișinău apare prima dată în Good News.
15:50
Primăria municipiului Chișinău anunță lansarea unei serii de activități menite să ofere elevilor și tinerilor oportunitatea de a petrece o vacanță plină de activități interesante. Primarul Ion Ceban a subliniat… Articolul Ceban: Primăria Chișinău oferă o varietate de activități pentru elevi și tineri în această vară, pentru a petrece o vacanță activă și interactivă apare prima dată în Good News.
15:30
Premiera națională a lungmetrajului autohton „VARVARA”, realizat de echipa de producție a filmului „CARBON”, va avea loc astăzi, începând cu ora 18:30, în clădirea Președinției. Pentru prima dată în istorie,… Articolul Au rămas ore numărate până la premiera națională a filmului „VARVARA” apare prima dată în Good News.
13:00
Conferința internațională: „Summitul CPE în Moldova: între politică și geopolitică. Așteptări, realități, implicaţii”. Articolul LIVE// Conferința internațională: „Summitul CPE în Moldova: între politică și geopolitică. Așteptări, realități, implicaţii” apare prima dată în Good News.
13:00
O adevărată comoară a fost descoperită de un sibian care primise recent autorizaţia pentru detectorul său de metale. El a găsit, în apropiere de Apoldu de Sus, 132 de monede și obiecte de… Articolul Un sibian a descoperit o comoară de pe vremea romanilor. Ce recompensă va primi bărbatul apare prima dată în Good News.
13:00
Portalul informațional-analitic eNnews.md și compania Intellect Group organizează conferința de dezbatere a totalurilor Summitului Comunității Politice Europene (CPE) organizat în Moldova în perioada 1-2 iunie. Subiectul conferinței: „Summitul CPE în… Articolul Conferința internațională: „Summitul CPE în Moldova: între politică și geopolitică. Așteptări, realități, implicaţii” apare prima dată în Good News.
12:00
În perioada 3-4 iunie 2023, în orașul Vadul lui Vodă a avut loc Campionatul Național al Republicii Moldova la Teqball. Federația de Teqball din Republica Moldova ar urma, de asemenea, să… Articolul Moldova va fi reprezentată de patru campioni naționali de teqball la Jocurile Europene apare prima dată în Good News.
11:40
Compania aeriană HiSky anunță că este pregătită să înceapă operarea zborurilor peste ocean din orice colț al Europei. „Cu bucurie vă informăm că compania aeriană HiSky a finalizat cu succes… Articolul O companie aeriană din țară anunță despre începerea zborurilor în SUA apare prima dată în Good News.
09:40
Accelerarea procesului de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană va fi promovată la Bruxelles și la Stockholm, anunță ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu. În acest sens,… Articolul Nicu Popescu merge la Bruxelles și Stockholm unde va avea întrevederi cu secretarul general adjunct al NATO apare prima dată în Good News.
5 iunie 2023
20:50
Primăria municipiului Chișinău aduce vestea lansării troleibuzului dedicat Anului Tineretului în Chișinău 2023. Începând din data de 6 iunie, unitatea de transport va circula pe ruta nr. 22, devenind un… Articolul Ion Ceban: Primăria Chișinău lansează troleibuzul dedicat Anului Tineretului 2023, oferind oportunități și informații importante pentru tineri apare prima dată în Good News.
20:50
A 25-a ediție a Campionatului open al Republicii Moldova de supermaraton și Self-Transcendence 24/12/6 Hour Races s-au desfășurat pe 3-4 iunie în Parcul Valea Morilor din Chișinău. Probele din program… Articolul Ultramaratoniștii moldoveni au obținut noi realizări la Campionatul Național apare prima dată în Good News.
20:30
Problemele de sănătate vor fi suportate mai ușor de copii! Micii pacienți ai Spitalului Clinic Municipal pentru Copii nr. 1 din Capitală vor putea, de acum încolo, să se deconecteze… Articolul Ion Ceban:”Timp distractiv pentru copiii internați la spitalul nr. 1. Am renovat două camere de joacă” apare prima dată în Good News.
18:30
Viceprim-ministrul Vladimir Bolea și directorul de Țară pentru Moldova a Băncii Mondiale Inguna Dobraja au semnat, Acordul de împrumut dintre Republica Moldova și Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare pentru realizarea Proiectului… Articolul R.Moldova va investi 55 milioane de dolari pentru dezvoltarea agricuturii apare prima dată în Good News.
17:10
50 de beneficiari din Chișinău vor avea șasa de a-și dezvolta abilitățile digitale și de a învăța o profesie nouă, pentru a lucra online prin intermediul platformelor internaționale pentru liber… Articolul Învață GRATUIT o profesie în domeniul IT! Vezi detalii apare prima dată în Good News.
15:50
Parlamentul a anunțat despre lansarea concursului pentru selectarea candidaților la funcția de Avocat al Poporului pentru drepturile copilului. Persoanele interesate pot depune dosarul până la data de 30 iunie 2023.… Articolul Parlamentul anunță despre lansarea concursului pentru selectarea candidaților la funcția de Avocat al Poporului pentru drepturile copilului apare prima dată în Good News.
14:10
În cadrul sesiunii de BAC din acest an, la proba de examen la limba străină, 11 elevi din Soroca au obținut nota “10”, din oficiu, dintr-un total de 2192 de… Articolul 11 elevi din nordul țării au fost scutiți de examenul de BAC la limba străină apare prima dată în Good News.
13:30
Primăria Municipiului Chișinău a anunțat că, începând din 5 iunie 2023, cele 14 centre destinate taberelor cu sejur de zi pentru copii își vor începe activitatea, oferind un loc de… Articolul Primăria Municipiului Chișinău: Taberele de odihnă pentru copii își încep activitatea apare prima dată în Good News.
13:30
Operatorii aerieni naționali au fost excluși din Lista de siguranță a Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord. Aceștia vor putea efectua zboruri către Regatul Unit, începând cu… Articolul Veste bună pentru călători! Operatorii aerieni naționali pot efectua zboruri către Marea Britanie apare prima dată în Good News.
13:10
Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a adus sincere mulțumiri celor implicați în lucrările de amenajare a falezei de la Vadul lui Vodă și a solicitat finalizarea acestora, precum și organizarea… Articolul Ion Ceban a adus mulțumiri celor implicați în lucrările de amenajare a falezei de la Vadul lui Vodă apare prima dată în Good News.
12:20
Atleta Zalina Marghieva a câștigat campionatul internațional al României ”Iolanda Balaș Soter”. Ea a înregistrat rezultatul 68,27 metri la aruncarea ciocanului. Zalina Marghieva, care este și vicepreședinte al CNOS, va… Articolul Zalina Marghieva a câștigat campionatul internațional al României apare prima dată în Good News.
12:20
Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a ținut astăzi să adreseze un mesaj de mulțumire chișinăuienilor și echipei municipale pentru eforturile depuse în organizarea summit-ului șefilor de stat și de guverne… Articolul Ion Ceban mulțumește locuitorilor și echipei municipale pentru implicarea în organizarea summit-ului de la Chișinău apare prima dată în Good News.
12:10
Primarul Chișinăului, Ion Ceban, a ținut să exprime recunoștința sa față de toți cei implicați în organizarea și desfășurarea Zilelor Chișinăului la Buzău. În cadrul unei ședințe la Primărie, edilul… Articolul Ion Ceban a exprimat recunoștință pentru organizarea Zilelor Chișinăului la Buzău apare prima dată în Good News.
10:10
Conferință de presă susținută de Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, privind Summitul Comunității Politice Europene. Articolul LIVE// Conferință de presă susținută Maia Sandu, privind Summitul Comunității Politice Europene apare prima dată în Good News.
Mai multe ştiri
©2004—2023 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.