Atenţie, şoferi! Trafic redirecționat pe podul din proximitatea oraşului Cricova

Autoblog.md, 26 mai 2023 10:00

Atenţie, şoferi! Începând cu data de 29 mai 2023, circulația pe sectorul de drum M5 km 264,63-km 264,945 (podul din proximitatea or. Cricova) va fi suspendată, în vederea executării lucrărilor de reparație a suprastructurii podului. În intervalul orar 8:00-17:30 va fi restricționată circulația transportului pe drumul M1 Frontiera cu România – Leușeni – Chișinău – […] Articolul Atenţie, şoferi! Trafic redirecționat pe podul din proximitatea oraşului Cricova apare prima dată în Autoblog.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Autoblog.md

Acum 30 minute
14:50
Opt țări UE, printre care și România, s-au unit de curând împotriva standardului de emisii Euro 7. Pe de-o parte producătorii de autovehicule vin cu argumente împotriva acestor norme, iar pe de altă parte Bruxelles-ul se pare că nu ține seama de lamentările lor. Pe scurt, divergența a apărut din cauză că începând cu anul […] Articolul Euro 7: Costuri directe de până la 10 ori mai mari decât estimările Comisiei Europene apare prima dată în Autoblog.md.
Acum 2 ore
14:10
Situaţie virală în intersecția străzilor Ismail şi Columna din Chişinău. S-a întâmplat în dimineaţa de 31 mai şi a fost filmată de o cameră de bord. Un taximetru oprit şi pus pe avarii chiar lângă trecerea de pietoni, la un moment dat a început să înainteze fără şofer la volan. Maşina a pornit la culoarea […] Articolul (video) Situaţie virală într-o intersecție din capitală. O maşină fără şofer s-a pornit singură la roşu apare prima dată în Autoblog.md.
Acum 4 ore
13:00
Compania VW a programat pentru ziua de 2 iunie premiera variantei cu ampatament lung a noului ID. Buzz. Modelul va fi disponibil atât în Europa, alături de varianta de bază cu ampatament scurt, cât şi în America de Nord (SUA şi Canada), acolo unde va fi singurul valabil. Premiera mondială va avea loc pe 2 […] Articolul (video) Premieră: VW a alungit noul ID. Buzz şi îl introduce în America apare prima dată în Autoblog.md.
11:30
Nu, aceştia încă nu au dispărut complet! Vorbim despre şoferii cărora le sunt pe plac trotuarele şi acostamentele pentru a merge pe ele, fie a face depăşiri, după caz. Deşi există percepţia că sunt nişte încălcări depăşite de timp şi că există o mai mare cultură în trafic, însă nu, iată că mai este nevoie […] Articolul (video) Depăşiri pe acostament şi deplasări pe trotuare, probleme încă actuale în 2023 apare prima dată în Autoblog.md.
Acum 6 ore
10:40
Metal prețios periat, structură tridimensională a fagurelui, crestătură împrospătată și culoare aurie mai subtilă – la o inspecție mai atentă, acestea sunt diferențele dintre emblema Porsche modernizată și cea trecută în istorie. Motivul schimbării – aniversarea celor 75 de ani de mașini sport Porsche, o mare sărbătoare fiind programată pentru 8 iunie. Pe maşinile din […] Articolul (foto) Porsche şi-a modernizat emblema. Va fi pusă pe maşini din acest an apare prima dată în Autoblog.md.
10:00
În etapa campionatului japonez Super Taikyu Series, care a avut loc pe circituil Fuji Speedway weekendul trecut, a participat un automobil interesant şi unic. GR Corolla H2 Concept este prima mașină din lume care se întrece folosind combustibil lichid pe bază de hidrogen. Corolla alimentată cu hidrogen lichid a fost programată să concureze pentru prima […] Articolul (video) Premieră: Toyota a elaborat prima mașină de curse care folosește hidrogenul lichid apare prima dată în Autoblog.md.
09:20
Pe lângă introducerea noului Range Rover Sport SV, gama de modele inferioare acestuia au primit o suită de actualizări, inclusiv o nouă unitate de propulsie hibridă și integrarea celei mai recente generații Pivi Pro. Maşina este pregătită în aşa mod pentru gama anului 2024. Anunţuri cheie: Articolul (video) Noul Range Rover Sport beneficiază de primul update apare prima dată în Autoblog.md.
Acum 8 ore
08:50
Articol de: Volvo Cars Moldova Este cel mai compact SUV al nostru, dar viitorul Volvo EX30, complet electric, este foarte sigur, datorită celor 96 de ani de experiență și inovație în acest domeniu. Suntem un lider în siguranță, întotdeauna am fost și vom fi, și nu vom coborî nivelul nostru de siguranță în EX30 – avem […] Articolul (P) SUV-ul compact Volvo EX30, complet electric, oferă un nou nivel de siguranță în oraș apare prima dată în Autoblog.md.
Acum 24 ore
20:30
Summitul Comunităţii Politice Europene (CPE) a ajuns la final. Republica Moldova a fost, pentru o zi, gazda diplomației europene în contextul desfășurării evenimentului de anvergură. La momentul actual, unele delegații oficiale încă se îndreaptă spre Aeroportul Internațional Chișinău, deşi de încă de la ora 16:00 unii oaspeţi au început să plece, primul fiind preşedintele Repuplicii […] Articolul Summitul Comunităţii Politice Europene (CPE) a ajuns la final. Anunţurile autorităţilor apare prima dată în Autoblog.md.
18:40
După cum s-a anunţat ieri, astăzi a fost sistată complet circulaţia (până la ora 22:00) pe bd. Ștefan cel Mare (de la str. S Lazo), str. Ciuflea, bd. Dacia în întregime, traseul R2 de la Aeroport până la satul Bulboaca, drumurile de acces la satul Bulboaca G108 și L478 până la Castelul MIMI. A fost […] Articolul (foto/video) Nici suflet de maşină. Vezi cum arată de la înălţime bulevardul Dacia fără trafic apare prima dată în Autoblog.md.
18:10
Astăzi este marcată Ziua internațională a copilului. Felicităm pe această cale toţi copii şi le urăm doar bine, dar şi atenţie sporită dacă se află în stradă, printre altele. Iar dacă sunt lăsaţi singuri prin jungla urbană şi nu dau dovadă că ştiu elementare reguli de circulaţie, atunci adresarea noastră către părinţi/tutori/profesori este ca să […] Articolul (video) Mesaj de Ziua internațională a copilului pentru copii şi părinţi din Moldova apare prima dată în Autoblog.md.
16:50
Pe lângă cele 16 BMW-uri Seria 7 noi-nouţe şi Maybach-ul preşedintelui azer, printre alte automobile mai neobişnuite, observate în coloanele delegațiilor oficiale, s-au mai putut observa: un Hyundai Genesis, un Audi Q8, un Mercedes-Benz GLE Coupe, un VW Touareg, un BMW X5, cel mai nou VW Multivan şi altele. Pe lângă preşedintele Azerbaidjanului, a venit […] Articolul (video) Delegațiile oficiale în drum spre Castel MIMI. Maşinile văzute în coloane apare prima dată în Autoblog.md.
Ieri
14:30
Spaţiul aerian al Republicii Moldova e monitorizat de câteva aeronave şi drone NATO! Toate cele patru aeronave care zboară acum în spaţiul aerian al Republicii Moldova şi al României (lângă hotar cu ţara noastră) sunt acum în top 4 cele mai urmărite pe portalul Flight Radar. Drona FORTE10 de model Northrop Grumman RQ-4A Global Hawk, […] Articolul (foto) Spaţiul aerian al Republicii Moldova e monitorizat de câteva aeronave şi drone NATO apare prima dată în Autoblog.md.
14:00
În aceste momente la Castel MIMI din Bulboaca se desfăşoară Summitul Comunităţii Politice Europene, ediţia a II-a. Participă 48 de șefi de state și lideri de guverne care au ajuns acolo în siguranță. Unii dintre ei au ajuns în Republica Moldova din a doua jumătate a zilei de ieri, iar alţii în prima jumătate a […] Articolul (foto) Avioanele din parcarea Aeroportului. Iată cu ce au venit liderii europeni la summitul din Moldova apare prima dată în Autoblog.md.
12:50
În atenţia şoferilor şi pietonilor! La această oră, restricțiile de circulație au fost ridicate în Chișinău. La moment toate delegațiile se află la Bulboaca. Totuşi, restricțiile vor fi reinstalate gradual, odată cu finalizarea Summitului! Unele delegații vor părăsi Republica Moldova astăzi, iar o parte din oficiali va rămâne în țară pentru a participa la întrevederile […] Articolul Atenţie! La această oră se poate circula fără restricţii prin Chişinău apare prima dată în Autoblog.md.
11:00
În zona centrală a oraşului nu se înregistrează trafic. O deplasare matinală pe care am realizat-o ne-a convins de acest lucru. Inclusiv pentru că este o zi liberă, dar şi are loc Summitul Comunităţii Politice Europene cu ale sale restricţii de circulaţie, majoritatea locuitorilor capitalei au ales să stea acasă pentru a se odihni, ori […] Articolul (foto) Centrul Chișinăului respiră astăzi liber. Accesul civililor cu mașini este blocat apare prima dată în Autoblog.md.
10:20
Ilham Aliyev, cel de-al patrulea și actualul Președinte al Azerbaidjanului, în funcție din 2003 şi până în prezent, participă la Summitul Comunităţii Politice Europene din Moldova. Însă în loc de a folosi pentru deplasări locale automobile puse la dispoziţie din oficiu, a preferat să-şi aducă de acasă propria limuzină. Este vorba despre un Maybach 62 […] Articolul Preşedintele azer va aprecia calitatea drumurilor din Moldova cu al său Maybach blindat apare prima dată în Autoblog.md.
31 mai 2023
17:10
Toyota a modernizat micuţul Yaris pentru Europa. Un program semnificativ de actualizări ale performanței, siguranței și stilului va asigura faptul că modelul prezintă calități de lider de clasă în domeniul său din segmentul B extrem de competitiv din Europa. Anunţurile cheie: Noul Yaris modernizat va fi disponibil pentru rezervări online pe unele piețe europene începând […] Articolul (video) Acum se poate opri dacă şoferul îşi pierde cunoștința! Toyota a modernizat modelul Yaris pentru Europa apare prima dată în Autoblog.md.
15:50
Accident bizar în centrul Chişinăului. Un pieton a fost lovit de un automobil, momentul fiind surprins de o cameră de bord. Conducătorul Mercedes-ului într-un mod ciudat nu a observat pietonul angajat în traversare pe trecere, iar acesta din urmă parcă a rămas înțepenit când a văzut că vehiculul se îndreaptă spre el şi nu opreşte. […] Articolul (video) A rămas înțepenit de neatenția şoferului. Pieton lovit în inima Chișinăului apare prima dată în Autoblog.md.
Mai mult de 2 zile în urmă
15:00
După cum s-a planificat, încep toate activitățile legate de Summitul Comunităţii Politice Europene. Din această seară încep să sosească în Moldova cam jumătate din numărul oaspeţilor de rang înalt aşteptaţi. În legătură cu aceste lucruri, astăzi în intervalul orelor 17:00-23:00, va fi sistată circulația rutieră în perimetrul străzilor Bodoni – București – Lazo. Circulația troleibuzelor […] Articolul Atenţie! Se sistează circulaţia rutieră în centrul Chișinăului de la ora 17:00 apare prima dată în Autoblog.md.
13:30
Articol de: Volvo Cars Moldova Noul Volvo EX30, complet electric, nu este doar proiectat pentru siguranță și sustenabilitate sporită, ci își propune să-ți facă viața mai comodă, mai relaxantă și mai plăcută prin tehnologie de vârf și design scandinav atent gândit. Noul nostru SUV de dimensiuni reduse are un interior elegant, care adoptă gândirea sustenabilă, în […] Articolul (P) Spațiu, depozitare inteligentă, tehnologie intuitivă: Noul Volvo EX30 îmbină perfect cele mai bune aspecte ale designului scandinav apare prima dată în Autoblog.md.
12:50
Ghinion pentru conducătorul unui buggy în vârstă de 20 de ani. Aseară, în jurul orei 18:30, după demonstrarea unui condus agresiv pe câteva străzi din capitală, s-a “liniştit” în urma unui accident. S-a răsturnat în intersecția străzilor Vasile Alecsandri şi Pan Halippa, chiar în vizorul unui echipaj de poliţie. Conform datelor Poliţiei Capitalei, nimeni nu […] Articolul (video) Un buggy condus agresiv a fost răsturnat într-o intersecție din Chişinău. Poliţia era deja pe loc apare prima dată în Autoblog.md.
12:20
ANRE a Republicii Moldova a anunţat preţul benzinei 95 şi al motorinei standard pentru primele cinci zile ale verii, în contextul minivacanţei cu zile libere. Până marțea viitoare, un litru de benzină 95 va costa cel mult 23.57 lei, în timp ce tariful plafon al motorinei standard a fost “pus pe pauză”. Amintim că Platforma eCarburanţi permite […] Articolul Preţul benzinei 95 şi al motorinei standard pentru primele cinci zile ale verii apare prima dată în Autoblog.md.
11:50
O nouă decizie neinspirată în privinţa copacilor care despart sensuri de circulaţie şi benzi pe bd. Dacia. Acum când au frunze verzi, s-a hotărât iluminarea acestora şi pe timp de noapte, cu lumină verde, pentru a fi verzi non-stop. Frumuseţea a fost criticată deja de către internauţi prin sute de comentarii. Nu toţi pot înţelege […] Articolul (foto) O nouă decizie neinspirată în privinţa copacilor de pe bd. Dacia – iluminarea lor în verde, fiind verzi apare prima dată în Autoblog.md.
11:10
Suntem în ultima zi de primăvară, zi în care Land Rover a organizat premiera noului Range Rover Sport SV, cel mai puternic și dinamic Range Rover Sport de până acum. Modelul nu este doar un simplu Range Rover Sport dotat cu cel mai performant motor din gamă, ci şi introduce câteva premiere mondiale care îl […] Articolul (video) Premieră mondială: Noul Range Rover Sport SV apare prima dată în Autoblog.md.
09:50
Autoritățile naționale reiterează că, pe 1 iunie – ziua desfășurării Summitului CPE, traficul pe unele porțiuni de drum din capitală va fi restricționat. În  acest sens, autoritățile recomandă rute alternative de deplasare a pietonilor, autoturismelor prin municipiul Chișinău și zonele limitrofe. Astfel, GMSS (Grupul Media de Știri pentru Securitate) a pus la dispoziția cetățenilor hărți care […] Articolul Recomandări pentru pietoni și ajustări ale activității agenților economici aflați în zona de securitate a Summitului apare prima dată în Autoblog.md.
09:20
Pregătirile pentru evenimentul din 1 iunie sunt pe ultima sută de metri. Primele delegații oficiale deja au început să sosească în Republica Moldova. În acest sens, autoritățile din domeniul securității naționale informează cetățenii că pe întreg teritoriul țării activitățile decurg într-un regim de normalitate. Măsurile de securitate aplicate pentru Summitul CPE sunt instalate gradual și […] Articolul (video) Sosesc primele delegații oficiale care participă la summitul CPE. Anunţurile făcute de MAI şi IGP apare prima dată în Autoblog.md.
09:00
Staţia de aşteptare de pe traseul Chişinău-Anenii Noi (pe care se vor deplasa delegaţiile participante la summitul CPE), care a fost deteriorată de un taximetrist în urma unui accident care s-a produs în seara zilei de luni, a devenit după doar câteva ore aşa cum fusese înainte de accident. În seara târzie a zilei de […] Articolul (foto) Când arde, totul se face rapid! Staţia stricată de un taximetrist a fost reparată în doar câteva ore apare prima dată în Autoblog.md.
30 mai 2023
18:10
Încă un accident fatal pe drumurile din Moldova. Ieri, către miezul nopţii, un bărbat s-a răsturnat cu maşina pe care o conducea la ieşire din localitatea Bugeac din UTA Găgăuzia. Informaţiile oficiale de la IP Comrat spun că tragedia s-a întâmplat pe traseul R28 Bugeac-Cimișlia. La volan se afla un bărbat de 38 de ani, […] Articolul Încă un şofer şi-a pierdut viaţa pe drumurile din Moldova. S-a răsturnat în sudul ţării apare prima dată în Autoblog.md.
17:50
Carburanţii încă se mai scumpesc în Republica Moldova. Alţi şapte bani se adaugă preţului benzinei 95, astfel încât un litru va costa pe parcursul ultimei zile de primăvară puţin peste 23 de lei şi 50 de bani. Între timp, prețul petrolului Brent la bursa ICE din Londra a scăzut la sub 74 de dolari per […] Articolul Moldova: Preţul carburanţilor principali pentru ultima zi de primăvară apare prima dată în Autoblog.md.
17:30
Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit la controlul de frontieră şi reținut pentru continuarea cercetărilor un BMW 530e cu unitate de propulsie plug-in hybrid, care figura în bazele de date ca fiind furat din Norvegia cu trei săptămâni în urmă. Cazul a fost înregistrat ieri în jurul orei 11:05, […] Articolul (foto) Un BMW hibrid, o Dacia, o Toyota şi un autocamion, descoperite ca fiind furate în vama Albiţa apare prima dată în Autoblog.md.
16:50
Atenție, șoferi! Toţi cei care au găsit pliante informative pe parbrizul mașinii similar cu cel din imagine sau le-au primit direct de la polițiști, sunt rugaţi respectuos să nu parcheze în perioada 31 mai- 2 iunie în locurile în care ați găsit sau primit informația respectivă! În caz contrar, conducătorii auto care vor parca, staționa […] Articolul (foto) Avertizare oficială pentru şoferii care au găsit pe maşini asemenea pliante informative apare prima dată în Autoblog.md.
16:00
Momente inedite la Liceul Teoretic Titu Maiorescu din municipiul Chișinău. Absolventele clasei a 12-a și-au făcut apariția la careul, denumit generic Ultimul sunet, pe… motociclete. Acestea au fost întâmpinate de colegii lor, care le așteptau aliniați într-un rând în fața liceului. Unul dintre părinți a declarat pentru alerta.md că tatăl uneia dintre eleve face parte […] Articolul (video) Ultimul sunet, cu vuiet de motoare. Vezi cum s-au prezentat astăzi unii absolvenți în faţa colegilor apare prima dată în Autoblog.md.
15:20
Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada 31 mai – 2 iunie 2023, circulația transportului public va fi organizată în regim special, având în vedere desfășurarea Summitului Comunității Politice Europene și respectiv, necesitatea deplasării delegațiilor oficiale. Astfel, pe data de 31 mai și 2 iunie, transportul public va circula pe itinerarele obişnuite, însă cu întreruperi […] Articolul Atenţie, chișinăuieni! Circulația transportului public în perioada desfășurării Summitului CPE apare prima dată în Autoblog.md.
13:20
Băieţii de la Porsche Center Moldova nu se ocupă doar de vânzarea celor mai noi automobile din gama producătorului german, ci au şi o pagină dedicată cu oferte rulate. Această pagină a fost completată astăzi cu una proaspătă, dar mai neobișnuită în comparație cu altele. Aflaţi că se caută un nou proprietar grijuliu pentru un […] Articolul (foto) Porsche Moldova caută un stăpân pentru unul dintre primele modele 911 cu AWD apare prima dată în Autoblog.md.
12:20
O avertizare meteo mai neobișnuită a fost emisă de Serviciul Hidrometeorologic de Stat! Un Cod Galben de Pericol de incendiu va fi valabil pe teritoriul întregii ţări în perioada 31 mai – 6 iunie. În intervalul menţionat, pe arii extinse se prevede pericol excepțional de incendiu (clasa V) cu caracter natural. În funcţie de evoluţia […] Articolul Avertizare meteo mai neobișnuită! Cod Galben de Pericol de incendiu în toată Moldova apare prima dată în Autoblog.md.
11:40
Noi sancţiuni sunt în pregătire de Ministerul Afacerilor Interne, îndeosebi pentru cei vinovaţi de accidente rutiere cu urmări grave. O noutate va fi ridicarea permisului şoferului vizat, la faţa locului, în aceeaşi zi, fără a mai aştepta până la câteva luni de zile o decizie a instanţei de judecată în acest sens. Alte detalii precum […] Articolul (video) Ministrul MAI: Permisul de conducere al şoferilor vinovaţi de accidente va fi ridicat imediat apare prima dată în Autoblog.md.
10:50
Weekendul trecut, în cadrul etapei campionatului Super Taikyu de pe circuitul Fuji, Toyota a demonstrat tuturor vizitatorilor prototipul pre-producţie a noului Crown Sedan, a 16-a generaţie a modelului. Noul sedan este adevăratul moștenitor al dinastiei Crown, purtătorul ADN-ului familiei și succesorul tradițiilor. Detaliile sunt așteptate în câteva luni, deoarece Toyota Crown Sedan va intra pe […] Articolul (video) Avanpremieră: Noul Toyota Crown Sedan este o interpretare premium a lui Mirai apare prima dată în Autoblog.md.
09:40
Un accident grav s-a produs aseară, în jurul orei 19:00, în localitatea Albinița din Anenii Noi. Aceasta e următoarea după Tînţăreni, spre oraşul Anenii Noi. Un taximetrist de 31 de ani a intrat cu maşina într-o staţie de aşteptare a transportului public, aflată chiar la marginea traseului pe unde vor trece delegațiile participante la summitul […] Articolul (video) Un taximetrist a deteriorat o staţie de așteptare de pe traseul pe care vor circula oaspeţii summitului CPE apare prima dată în Autoblog.md.
29 mai 2023
17:50
Un bărbat în vârstă de 64 de ani a fost recunoscut vinovat de săvârșirea infracțiunii de vătămare intenționată gravă a integrității corporale sau a sănătății în legătură cu îndeplinirea de către victimă a obligaţiilor de serviciu sau obşteşti (art.151 alin.(2), lit.c) din Codul penal), stabilindu-i-se pedeapsa sub formă de închisoare pe un termen de 11 […] Articolul La pensie, în închisoare! Un bărbat a fost condamnat pentru că a călcat un vameş cu autocamionul apare prima dată în Autoblog.md.
17:20
Cadillac a organizat în China prezentarea locală a trei automobile, printre care se numără şi noua generaţie CT6, un business sedan care s-a bucurat de un succes mai mare acolo decât în America. Noul CT6 reprezintă de fapt o modernizare profundă a predecesorului şi principala piaţă de desfacere îi va fi statul asiatic. Chiar dacă […] Articolul (video) Premieră în China: A doua generaţie Cadillac CT6 apare prima dată în Autoblog.md.
15:40
Gata, s-a uitat despre tragicul accident care s-a produs în ziua de 24 martie, atunci când o adolescentă a ajuns sub roţile unui troleibuz. S-a întâmplat între două treceri de pietoni de pe bulevardul Mircea cel Bătrân. Şi dacă tot s-a uitat, fiind deja istorie, iată că unii şoferi încep să-şi facă din nou de […] Articolul (video) Un şofer s-a angajat într-o depăşire periculoasă pe dreapta în locul unde o fată a fost lovită de troleibuz apare prima dată în Autoblog.md.
13:20
Nu este pentru prima dată când se apelează exact la o asemenea metodă, însă cei de la INSP au ajuns din nou în gura târgului despre faptul că pândesc șoferi din ascunzișuri, în loc să-şi facă meseria deschis, lângă maşina de serviciu parcată la vedere la marginea carosabilului şi cu girofarul inclus. Însă după reacţia […] Articolul Imaginea zilei: Staţia de aşteptare a şoferilor care încalcă apare prima dată în Autoblog.md.
12:20
Din 22 mai am avut o reținere în a publica articole zilnice despre prețurile carburanților, dat fiind faptul că acestea s-au modificat nesemnificativ, deşi înregistrându-se un trend ascendent, însă a venit momentul unei mici retrospective şi a distribuirii anunțului ANRE de astăzi. Iată cum au evoluat tarifele plafon: Iată preţurile care vor intra în vigoare […] Articolul Continuă scumpirea carburanților. La preţul benzinei 95 se mai adaugă 10 bani apare prima dată în Autoblog.md.
11:40
Încă o situaţie de accident cu implicarea unui copil mic, lăsat fără supraveghere, care apare pe neaşteptate pe carosabil. S-a pomenit în aceasta o şoferiţă care în weekend se deplasa pe strada Columna. Viteza de mişcare nu prea mare, dar şi atenţionarea contra cronometru a unui alt şofer care staţiona a făcut posibilă evitarea unui […] Articolul (video) O altă zi, un nou caz! O micuţă a apărut brusc în faţa unei şoferiţe din Chişinău apare prima dată în Autoblog.md.
11:00
Intersecția străzilor Grădina Botanică şi Pădurii a devenit parţial blocată în această dimineață de urmările unui accident. Momentul producerii acestuia a fost surprins de o cameră de bord. Detalii de la poliţie urmează să le primim, motiv pentru care acest articol se va actualiza. Articolul (video) Intersecția Grădina Botanică – Pădurii, parţial blocată de un accident. Iată cum s-a produs apare prima dată în Autoblog.md.
10:40
(later edit) Postarea a fost ștearsă cu câteva minute înainte de publicarea acestui articol, inclusiv din al său stories. Şoferiţa care a fost surprinsă vineri dimineaţa încălcând în flagrant reguli de circulaţie s-a dovedit a fi Olga Țapordei, cunoscută şi în calitate de prezentatoare a unui show televizat autohton. Descoperirea a fost făcută de internauţi […] Articolul Olga Țapordei își cere permisiune de la alți șoferi pentru a încălca?! Amenda primită de curând apare prima dată în Autoblog.md.
09:40
După anunţul scurt făcut de BMW săptămâna trecută, am mers în showroomul mărcii de la Chişinău pentru a vedea pe viu flota de automobile care vor fi folosite pentru a duce care oaspeții summitului CPE din Moldova. Iată ce am aflat despre ele: Articolul (video) Tot ce trebuie să știi despre cele 16 BMW-uri care vor duce oaspeții summitului CPE din Moldova apare prima dată în Autoblog.md.
09:10
Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull), campionul mondial en-titre, a câştigat duminică Marele Premiu de Formula 1 al principatului Monaco, a 6-a etapă a Campionatului mondial. Plecat din pole position, Verstappen a dominat cursa, devansându-i pe spaniolul Fernando Alonso (Aston Martin – Mercedes) şi francezul Esteban Ocon (Alpine – Renault), următorii doi sosiţi. Au abandonat […] Articolul (video) Verstappen, Alonso şi Ocon, pe podium după un Monaco Grand Prix marcat de ploaie pe final apare prima dată în Autoblog.md.
27 mai 2023
20:30
E weekend şi o bună parte dintre şoferii din Chişinău folosesc timpul liber pentru a-şi îngriji automobilele după o săptămână de muncă şi deplasări pe străzi prăfuite care, coincidență sau nu, se spală atunci când e nevoie de… făcut postări pe pagina de Facebook a primarului. Nu este un secret că în ultimii ani s-a […] Articolul (video) Îngrijire la nivel de automobil: Bărbatul care își spală câinele la o spălătorie auto cu autoservire apare prima dată în Autoblog.md.
Mai multe ştiri
©2004—2023 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.