Autoritățile găgăuze neagă veridicitatea rezoluției apărute ieri în mediul online

#diez, 26 mai 2023 08:30

Vicepreședintele Adunării Populare a UTA Găgăuzia, Alexandru Tarnavschi, într-o postare pe contul său de Telegram, a declarat că textul rezoluției întrunirii din data de 27 mai nu a fost încă aprobat. Сообщение Autoritățile găgăuze neagă veridicitatea rezoluției apărute ieri în mediul online появились сначала на #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 2 ore
14:15
Primul weekend al verii începe cu Festivalul „DeVin&DeGust”. Pe 3 și 4 iunie, Strada Pietonală „Eugen Doga” din capitală va fi locul de întâlnire pentru amicii vinului și peste 25 de vinării, care produc vinuri cu Indicație Geografică Protejată în cele trei regiuni delimitate ale Moldovei: „Codru”, „Ștefan Vodă” și „Valul lui Traian”. Festivalul „DeVin&DeGust” este dedicat vinurilor din zonele IGP, asociate cu deliciile gastronomice specifice fiecărei regiuni. Сообщение Cunoaște specificul Regiunilor IGP și caracteristicile vinurilor care vor putea fi degustate la Festivalul „DeVin&DeGust” появились сначала на #diez.
14:00
Franța a votat o lege care interzice zborurile interne durata cărora constituie mai puțin de două ore cu trenul. Miniștrii francezi, precum și președintele Emmanuel Macron s-au felicitat, susținând că se află în fruntea unei campanii ambițioase de combatere a schimbărilor climatice. Сообщение Franța a interzis zborurile scurte. Legea ar trebui să reducă emisiile de gaze toxice în atmosferă появились сначала на #diez.
Acum 4 ore
13:15
De-a lungul anilor, organizarea ultimului sunet în școlile cu predare în limba română din regiunea transnistreană devenea o adevărată provocare pentru conducătorii instituțiilor de învățământ. Careurile solemne erau supravegheate de către așa-numiții „miliționeri” îmbrăcați în civil, care, din spusele directoarei Gimnaziului „Constantin Sucitu” din Corjova, intrau pe teritoriul instituției de învățământ cu pistolul ascuns. Acești „oaspeți din umbră” aveau misiunea să se asigure ca elevii și profesorii să nu intoneze imnul Republicii Moldova și să nu arboreze drapelul țării în incinta instituției de învățământ. Astfel de școli care rămân a fi supravegheate și astăzi de către așa-numitele autorități de la Tiraspol sunt opt la număr, iar istoria a două dintre ele o veți afla în continuare. Сообщение Cum a fost ultimul sunet în școlile cu predare în limba română din regiunea transnistreană: „În acest an, n-am avut «oaspeți»” появились сначала на #diez.
13:15
Delegațiile oficiale europene, care au participat la Summitul Comunității Politice Europene, au primit în dar din partea Republicii Moldova câte un cadou protocolar. Este vorba despre câte un tablou pictat în vin. Сообщение (foto) Ce cadouri le-a oferit Moldova delegațiilor europene care au participat la Summitul Comunității Politice Europene появились сначала на #diez.
12:45
Prim-ministrul Republicii Cehe, Petr Fiala, a declarat în cadrul unei conferințe comune cu Dorin Recean că Republica Cehă va deschide un oficiu pentru un atașat militar al Cehiei la noi în țară. Сообщение Prim-ministrul Republicii Cehe: „Vom deschide un oficiu pentru un atașat militar al Cehiei în Moldova” появились сначала на #diez.
12:30
Într-o postare pe contul său de Twitter, premierul Marii Britanii, Rishi Sunak, a anunțat că Moldova ar urma să beneficieze de un sprijin din partea Marii Britanii. Chiar dacă Rishi Sunak nu a oferit mai multe detalii, dintr-un comunicat al guvernului britanic putem deduce că sprijinul va fi constituit dintr-un suport financiar în valoare de 10,5 milioane de lire sterline. Сообщение Prim-ministrul Marii Britanii a anunțat un nou sprijin pentru Moldova. Ar fi vorba despre 10,5 milioane de lire sterline появились сначала на #diez.
12:15
Duminică, 4 iunie, în ultima zi a Festivalului BITEI, la ora 16.00, la Teatrul Național „Mihai Eminescu”, se va juca spectacolul „Balada despre Narayama” după Shichiro Fukazawa, în regia lui Yukio Sekiya de la Gekidanichikyo-Hachimaru 1980 Theatre Company (Japonia) – un spectacol care ne va transfera în Evul Mediu al Japoniei, într-un sat sărac situat în munți, unde oamenii ajunși la vârsta de 70 de ani, trebuie să meargă pe Muntele Narayama pentru a-și accepta propria moarte. Iar la ora 18.00, la Teatrul Național „Eugène Ionesco”, va avea loc spectacol muzical „Lupii lui Calancea” prezentat de Alex Calancea Band. Într-un show total, Lupii lui Calancea vor crea o explozie de emoții, trecând publicul de la râs la plâns, prin fior și uimire. După acest spectacol, la ora 20.00, la Teatrul Național „Eugène Ionesco”, va avea loc ceremonia de închidere a Festivalului BITEI 2023 (ediția a XIII-a). Сообщение Programul ultimei zile a Festivalului BITEI 2023. Admiră ultimele spectacole din această ediție появились сначала на #diez.
12:00
Astăzi, 2 iunie, a fost dat startul sesiunii de Bacalaureat 2023. Elevii alolingvi susțin proba la limba și literatura română. Într-un mesaj postat pe Facebook, Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a încurajat absolvenții care urmează să susțină examenele de Bacalaureat, îndemnându-i să fie calmi și încrezători. Сообщение Maia Sandu a transmis un mesaj absolvenților care urmează să susțină bacalaureatul. Ce le-a spus președinta появились сначала на #diez.
12:00
Organizația neguvernamentală AIESEC te invită sâmbătă, 3 iunie, ora 12.00, să urmărești pitch-urile participanților de la închiderea proiectului Youth 4 Impact. Activitatea se va desfășura la Universitatea Tehnică din Moldova, blocul șase, aula 6-2. Сообщение AIESEC te invită sâmbătă, 3 iunie, să afli ideile de afaceri ale participanților de la Youth 4 Impact появились сначала на #diez.
12:00
Primăria municipiului Chișinău informează că în weekendul 3-4 iunie 2023, în sectoarele capitalei vor fi desfășurate diverse iarmaroace și târguri cu produse și mărfuri autohtone. Acțiunile au drept scop susținerea producătorilor locali și asigurarea locuitorilor capitalei cu mărfuri agricole de sezon. Сообщение În acest weekend, în capitală se vor desfășura târguri cu produse autohtone. În ce sectoare sunt localizate появились сначала на #diez.
Acum 6 ore
11:00
Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada 3 iunie – 31 iulie 2023, va fi suspendat traficul rutier pe strada 31 August 1989, tronsonul cuprins între străzile Mitropolit Gavriil Bănulescu Bodoni și Alexandr Pușkin. Sistarea circulației are loc din cauza executării lucrărilor de asfaltare a străzii 31 August 1989. Сообщение Traficul rutier pe un tronson al străzii 31 August va fi suspendat. Cum va circula transportul public появились сначала на #diez.
10:15
Podcastul Echolocation vine cu un nou episod, în care am discutat despre Georgia – țara care ne-a găzduit pentru câteva zile și care ne-a oferit senzații vibrante din estul țării, regiunea Kakheti. Сообщение (podcast) Georgia, pentru începători. Ce înseamnă libertatea pentru georgieni și care este cântecul lor autentic trimis de NASA în spațiu появились сначала на #diez.
10:00
La Aeroportul Internațional Chișinău Zborurile au fost reluate zborurile aeronavelor civile. Potrivit tabelului online de sosiri-decolări, afișat pe pagina oficială a Aeroportului, primul avion a zburat spre Dublin și a decolat la ora 7.15. Сообщение Au fost reluate zborurile civile din și spre Republica Moldova появились сначала на #diez.
Acum 8 ore
09:45
Ieri, 1 iunie, în Spania a intrat în vigoare legea privind sănătatea sexuală şi reproductivă, care prevede şi dreptul femeilor au dreptul la concediu în perioada de ciclu menstrual, informează AGERPRES, cu referire la dpa. Сообщение Spania a devenit prima țară din Europa în care a fost legalizat concediul menstrual появились сначала на #diez.
09:15
Î.S. „Poșta Moldovei” informează că, începând de astăzi, 2 iunie, se redeschide traficul poștal internațional pentru Federația Rusă. Astfel, se va relua recepționarea tuturor trimiterilor poștale (EMS, poșta de scrisori, colete) spre această destinație. Сообщение Moldovenii vor putea expedia din nou colete poștale spre Federația Rusă появились сначала на #diez.
09:15
Aveți nevoie să vă udați grădina, să vă asigurați casa cu apă sau să pompați apă dintr-un loc în altul? Сообщение Kärcher: Reîntoarce WOW în grădina ta! 15% reducere la pompele și sistemele de irigare Kärcher появились сначала на #diez.
08:00
Astăzi, 2 iunie, a început sesiunea examenelor de bacalaureat. Elevii alolingvi susțin proba la limba și literatura română. La examen vor participa aproximativ 4 000 de candidați, dintre care peste 1500 susțin examenul în municipiul Chișinău. Сообщение BAC 2023: circa 4 000 de elevi alolingvi susțin astăzi bacalaureatul la limba și literatura română появились сначала на #diez.
Acum 24 ore
22:45
Astăzi este a 463-a zi de război. În acest material vă prezentăm cele mai importante evenimente care au avut loc în țara vecină și nu doar în legătură cu subiectul invaziei Rusiei pe parcursul acestei zile. Сообщение La Kiev în timpul raidurilor aeriene nocturne, poliția va monitoriza activitatea adăposturilor. Cele mai importante evenimente din a 463-a zi de război появились сначала на #diez.
21:45
Astăzi, 1 iunie, în Republica Moldova s-a desfășurat Summitul Comunității Politice Europene. Astfel, în acest articol, echipa #diez a adunat toate declarațiile oficialilor din țară care au fost făcute la acest subiect. Сообщение „Zi istorică în Republica Moldova.” Declarațiile oficialilor moldoveni în contextul summitului de astăzi появились сначала на #diez.
20:30
De Ziua Internațională a Copiilor, am selectat câte o fotografie cu mutrișoarele de copil ale membrilor echipei #diez. De asemenea, pentru un contrast mai insistent și comentarii de genul „parcă nu sunteți voi” sau „ați rămas la fel de frumușei”, am selectat și câte o fotografie din prezent cu fiecare membru. Apropo, nu ezitați să ne lăsați în comentarii și fotografiile voastre din copilărie. Сообщение (foto) Cum arăta echipa #diez „în tinerețe”. De la fotografii cu Moș Crăciun la pozări lângă Arcul de Triumf появились сначала на #diez.
19:15
Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a menționat că țara noastră are șanse mari să adere la Uniunea Europeană până în anul 2030. Declarația a fost făcută în cadrul conferinței de presă la încheierea celui de-al doilea Summit al Comunității Politice Europene. Сообщение „Moldova are șanse mari să adere la UE până în anul 2030.” Mesajul Maiei Sandu după încheierea summitului появились сначала на #diez.
19:15
Un băiat de 15 ani a murit la spital, după ce o poartă de fotbal a căzut peste el. Cazul a avut loc ieri, 31 mai, pe terenul de fotbal din sectorul Ciocana al capitalei. Сообщение Un băiat de 15 ani din sectorul Ciocana a murit la spital, după ce o poartă de fotbal a căzut peste el появились сначала на #diez.
19:15
Indiferent dacă sunteți în căutarea unei experiențe culturale, a unui spectacol de divertisment sau a unei activități sportive, aveți de unde alege. De la expoziții de artă și spectacole, până la concerte și ateliere creative, mâine se anunță o zi plină de oportunități de distracție și învățare. Descoperiți lista noastră de evenimente pentru vineri, 2 iunie și pregătiți-vă să vă bucurați de un program captivant și variat. Сообщение Unde ieșim la sfârșit de săptămână. Cinci activități pentru ziua de vineri, 2 iunie появились сначала на #diez.
18:00
Biroul Naţional de Statistică a prezentat date statistice din mai multe domenii care vizează Uniunea Europeană și Republica Moldova. În fotografiile de mai jos puteți vedea care este speranța de viață în UE și Republica Moldova, diferența dintre produsul intern brut al Moldovei și UE, rata de șomaj sau cheltuielile pentru cercetare-dezvoltare a țării noastre în comparație cu Uniunea Europeană. Сообщение Conform căror indicatori țara noastră depășește Uniunea Europeană. Diferența statistică dintre Moldova și UE появились сначала на #diez.
17:15
Potrivit Reuters, joi, 1 iunie 2023, Melanie Joly, ministra Afacerilor Externe a Canadei, a declarat că Canada va impune sancțiuni asupra oligarhilor ruși care încearcă să se amestece în afacerile Republicii Moldova. Сообщение Canada va sancționa oligarhii ruși care încearcă să se amestece în treburile Republicii Moldova появились сначала на #diez.
17:15
În contextul Zilei internaționale a copilului, Agenția Națională a Arhivelor a publicat o serie de fotografii care reflectă activitățile copiilor din perioada Republicii Sovietice Socialiste Moldovenești (RSSM), anii 1950-1990. Сообщение (foto) De 1 iunie, vă prezentăm o serie de fotografii care reflectă activitățile copiilor din perioada RSSM появились сначала на #diez.
16:45
Conform datelor prezentate de Biroul Național de Statistică (BNS) din anul 2022, se constată că în Moldova preponderent există gospodării cu un singur copil, iar cele cu mai mulți copii sunt mai frecvente în mediul rural. Totuși, în mediul urban, se observă o pondere mai mare a gospodăriilor monoparentale. De asemenea, se constată că gospodăriile cu copii și cu membri plecați peste hotare pentru muncă sau în căutare de lucru sunt mai frecvente în mediul rural decât în mediul urban. Сообщение Sărăcia copiilor în anul 2022 este în creștere față de anul precedent. Persoanele din mediul rural sunt expuse unui risc de sărăcie mai mare появились сначала на #diez.
16:45
În cadrul Summitului Comunității Politice Europene, prim-ministrul Republicii Moldova, Dorin Recean, a avut un dialog cu președintele Ucrainei, Volodâmâr Zelenski. Șeful Guvernului de la Chișinău și-a exprimat speranța că cele două țări vor deveni cât mai curând parte a blocului comunitar. Сообщение Dorin Recean, în urma discuțiilor cu Volodâmâr Zelenski: „Moldova și Ucraina trebuie să devină membre ale UE” появились сначала на #diez.
Ieri
15:30
Stella Jemna a fost numită în calitate de nou reprezentant de țară pentru Moldova în Western NIS Enterprise Fund (WNISEF), un fond internațional de investiții. Conform unui comunicat de presă al fondului de investiții, Stella Jemna are o vastă experiență în managementul proiectelor și cunoașterea profundă a relațiilor guvernamentale. Сообщение Stella Jemna a fost numită reprezentantă de țară pentru Moldova în Western NIS Enterprise Fund появились сначала на #diez.
15:15
Astăzi, 1 iunie, la nivel mondial este marcată Ziua Internațională a copilului. Această zi a fost instituită pentru a onora copiii la nivel global, dreptul lor la supraviețuire, la dezvoltare, la protecție împotriva influențelor dăunătoare și dreptul de a participa la viața de familie, culturală și socială. În acest context, Biroul Național de Statistică a publicat un raport în care prezintă informaţia privind situaţia copiilor în anul 2022 din Republica Moldova. Сообщение (grafic) Numărul copiilor din mediul rural care studiază în instituțiile de educație timpurie este în scădere появились сначала на #diez.
15:15
Polonia donează Republicii Moldova echipament militar. Este vorba despre șase avioane, două de tip Hercules și patru de tip Casa, încărcate cu arme, muniție și echipamente. Despre acest lucru a anunțat ministrul de interne al Poloniei, Mariusz Kamiński, pe pagina sa oficială de Twitter. Сообщение Polonia donează Moldovei echipament militar. Șase avioane cu arme și muniții vor ajunge în țara noastră появились сначала на #diez.
15:15
Numărul copiilor în Republica Moldova este în descreștere continuă. La 1 ianuarie 2023 numărul copiilor de 0-17 ani a constituit 539 4 00 sau  21,5 % din numărul total al populației cu reședință obișnuită. Potrivit datelor Biroului Național de Statistică (BNS), în același timp, atestăm și rata natalității este în descreștere. Сообщение În Republica Moldova, numărul copiilor este în descreștere continuă. Datele BNS появились сначала на #diez.
15:15
Sâmbătă, 3 iunie, la ora 16.30, la Teatrul Național „Mihai Eminescu”, va fi prezentat spectacolul Teatrului „Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea (România) – „Portugalia” de Zoltán Egressy, în regia lui Octavian Costin. Piesa ne va duce undeva departe de Budapesta, într-un sat sărac cu oameni săraci, dar cu vise frumoase. La ora 19.00, la Teatrul Național „Eugène Ionesco”, se va juca spectacolul „Stafia Gemanyo” de Takuma Suehara, în regia autorului de la Compania Teatrală Obonro (Japonia). Сообщение Teatrele „Mihai Eminescu” și „Eugene Ionesco” te invită la două spectacole. Programul Festivalului BITEI din 3 iunie появились сначала на #diez.
13:45
Astăzi, 1 iunie, în Moldova are loc cel de-al doilea Summit al Comunității Politice Europene. În acest context, Grupul Media pentru Știri de Securitate informează că restricțiile de circulație impuse în Chișinău au fost eliminate. În prezent, toate delegațiile se află la Bulboaca. Сообщение Restricțiile de circulație din capitală au fost eliminate. Toate delegațiile oficiale au ajuns la Summitul CPE появились сначала на #diez.
12:30
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) va putea interveni rapid în revizuirea tarifelor pentru furnizarea gazelor naturale. O dispoziție în acest sens a fost aprobată ieri, 31 mai, în cadrul ședinței Comisiei pentru Situații Excepționale, prezidată de prim-ministrul Dorin Recean. Сообщение (doc) ANRE va putea interveni în revizuirea tarifelor pentru furnizarea gazelor naturale появились сначала на #diez.
12:30
La Summitul Comunității Politice Europene participă peste 40 de președinți, prim-miniștri și înalți oficiali ai UE. În acest context, mulți dintre ei se împărtășesc cu impresiile despre summit pe paginile de Twitter. În acest articol vom adăuga cele mai importante declarații transmise de către oficialii europeni în contextul desfășurării summitului. Сообщение Ursula von der Leyen: „Împreună ne apărăm valorile”. Ce declarații au făcut oficialii europeni despre Summitul Comunității Politice Europene появились сначала на #diez.
12:30
Cea de-a doua ediție a Summitului Comunității Politice Europene este una dintre cele mai mari evenimente internaționale care s-au desfășurat vreodată în Republica Moldova. Summitul EPC a adus în Republica Moldova zeci de lideri europeni și sute de jurnaliști din toate colțurile lumii, țara noastră, în data de 1 iunie, devenind „centrul Europei”, dacă ar fi să îl cităm pe președintele francez, Emmanuel Macron. Сообщение (audio) Care sunt așteptările tinerilor și ale Republicii Moldova de la Summitul EPC 2023 появились сначала на #diez.
11:30
Oficiul de legătură NATO în Republica Moldova informează că mai multe avioane de supraveghere NATO securizează spațiul aerian al Moldovei pe durata Summitului Comunității Politice Europene. Сообщение Avioane de supraveghere NATO securizează spațiul aerian al Moldovei pe durata summitului появились сначала на #diez.
11:30
Astăzi, 1 iunie, în Moldova are loc cel de-al doilea Summit al Comunității Politice Europene. În acest articol vă transmitem cele mai importante informații de la eveniment. Сообщение (livetext) Summitul Comunității Politice Europene din Moldova. #diez vă prezintă cele mai importante informații появились сначала на #diez.
11:30
Președintele ucrainean, Volodâmâr Zelenski, participă astăzi, 1 iunie, la Summitul Comunității Politice Europene, care se desfășoară în satul Bulboaca, raionul Anenii Noi. În cadrul declarațiilor pentru presă, Zelenski a declarat că Ucraina este gata să fie în NATO. Сообщение Zelenski, la summitul din Moldova: „Ucraina este gata să fie în NATO” появились сначала на #diez.
11:30
La sfârșitul lunii aprilie, în cadrul unei conferințe de presă despre organizarea Summitului Comunității Politice Europene în Moldova, șefa statului, Maia Sandu, a declarat că evenimentul din 1 iunie se va desfășura în satul Bulboaca, din raionul Anenii Noi, la Complexul vitivinicol „Castel Mimi”. Сообщение Ce trebuie să cunoști despre satul Bulboaca și locuitorii săi în contextul Summitului Comunității Politice Europene появились сначала на #diez.
10:30
Astăzi în localitatea Buloboaca, raionul Anenii Noi, se desfășoară cea de-a doua ediție a Summitul Comunității Politice Europene. Urmăriți mai jos transmisiunea în direct de la eveniment. Сообщение (live) Urmărește cum se desfășoară Summitul Comunității Politice Europene de la Bulboaca появились сначала на #diez.
10:15
Autoritatea Publică Locală Chetrosu a impus mai multe reguli stricte pentru locuitorii satului, în contextul desfășurării Summitului Comunității Politice Europene. În drumul spre Bulboaca, oficialii și delegațiile europene se vor deplasa și prin satul Chetrosu din raionul Anenii Noi. Сообщение Reguli pentru locuitorii satului Chetrosu. Se interzice priponirea animalelor și parcarea automobilelor pe marginea traseului появились сначала на #diez.
10:00
Președintele ucrainean, Volodâmâr Zelenski participă astăzi, 1 iunie, la Summitul Comunității Politice Europene, care se desfășoară în satul Bulboaca, municipiul Chișinău. Сообщение (foto) Președintele ucrainean, Volodâmâr Zelenski, participă la Summitul Comunității Politice Europene появились сначала на #diez.
09:15
Astăzi, 1 iunie, marcăm Ziua Internațională a copiilor. Cu această ocazie, președinta Republicii Moldova a venit cu un mesaj de felicitare pe pagina sa de Facebook. Сообщение Maia Sandu: „Viitorul copiilor este în mâinile noastre și acest viitor începe azi.” Câți copii sunt în Republica Moldova появились сначала на #diez.
09:00
Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada 1-4 iunie 2023, rutele de transport public vor circula conform orarului de duminică. Сообщение Până la sfârșitul săptămânii, rutele de transport public vor circula conform orarelor de duminică появились сначала на #diez.
31 mai 2023
21:15
Republica Moldova a recepționat primul lot de echipamente destinate Armatei Naționale, a cărui valoare totală este de 7 milioane de euro. Despre aceasta a declarat ministrul Apărării al Republicii Moldova, Anatolie Nosatîi, în cadrul unui briefing de presă susținut astăzi la Chișinău, împreună cu Înaltul Reprezentant al UE pentru Afaceri Externe și Politică de Securitate, Josep Borrell. Сообщение Moldova a recepționat primul lot de echipamente destinate Armatei Naționale, în valoare totală de 7 milioane de euro появились сначала на #diez.
20:15
Prima zi de vară se anunță a fi o zi plină de activități și evenimente. Oportunități diverse vor fi disponibile pentru a te bucura de experiențe captivante și a-ți îmbogăți ziua. Fie că ești în căutarea distracției, a învățării sau a relaxării, te ajutăm să găsești inspirație și să-ți faci planuri pentru a profita la maximum de posibilități. Сообщение Cum ne distrăm în prima zi de vară. Cinci evenimente la care să mergi joi, 1 iunie появились сначала на #diez.
19:00
Grupul pentru Media Știri și Securitate a informat pe pagina sa de Telegram, în scopul asigurării siguranței și securității aeronautice în țară, toate zborurile aeronavelor civile, inclusiv aeronavelor fără pilot (drone) sunt interzise pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Сообщение În contextul summitului, a fost interzisă utilizarea dronelor în întreaga țară până în data de 2 iunie появились сначала на #diez.
19:00
Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anunțat în cadrul unei conferințe de presă despre faptul că Uniunea Europeană va acorda Republicii Moldova un nou pachet de asistență cu obiectiv dublu, care include cinci inițiative. În pachetul de asistență se include și micșorarea tarifelor pentru roaming. Сообщение (video) Ursula von der Leyen a anunțat acordarea Republicii Moldova a unui nou pachet de asistență care include cinci inițiative появились сначала на #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2023 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.