Meteo: astăzi vom avea +23 de grade Celsius

Observatorul de Nord, 26 mai 2023 08:20

  În raioanele de nord ale Republicii Moldova, potrivit prognozei meteorologilor, astăzi, 26 mai 2023, se așteaptă cer noros, vântul va sufla din nord-vest.   Termometrele vor arăta temperaturi cuprinse între +23…+9°C. Post-ul Meteo: astăzi vom avea +23 de grade Celsius apare prima dată în Observatorul de Nord.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Observatorul de Nord

Acum 30 minute
14:00
Azi au început examenele de bacalaureat. În sesiunea din acest an s-au înscris 350 de candidați din liceele și colegiile din raionul Soroca. Materialul video realizat de reportera noastră,Mihaela Zaim, dezvăluie cum elevii de la  LT “A. Pușkin” se pregătesc de examenele de BAC. Pe parcursul ultimilor ani instituția înregistrează performanțe deosebite și se situează […] Post-ul LT “A. Pușkin” din Soroca, care sunt secretele din spatele succesului la BAC apare prima dată în Observatorul de Nord.
Acum 2 ore
12:50
Dispariția cunoscutei lebede, pe nume Faye, și a celor patru pui, sâmbătă, a provocat îngrijorare în satul Manlius, în nordul statului New York. Autoritățile locale au declarat ulterior că Faye a fost răpită, ucisă și mâncată. Puii ei au supraviețuit. „Mama lebădă a fost consumată”, a declarat miercuri Paul Whorrall, primarul din Manlius, pentru Associated […] Post-ul Trei adolescenți, arestați după ce au furat o lebădă și au mâncat-o. Au crezut că e o „rață foarte mare” apare prima dată în Observatorul de Nord.
Acum 4 ore
11:50
Dragă cititorule! Te invităm să participi la promoția oferită de ziarul Observatorul de Nord, care îți oferă posibilitatea de a publica gratuit un anunț timp de o săptămână. Cum să participi: 1.Decupează cu grijă talonul de mai jos, din ziarul Nr. 20 din data de 2 iunie 2023 2.Completează informațiile cerute cu datele tale personale. […] Post-ul O nouă promoție marca Observatorul de Nord ! apare prima dată în Observatorul de Nord.
11:30
 Ministerul Finanțelor te invită să-ți pui talentul artistic în valoare și să participi la concursul de desene “Descoperă lumea finanțelor”. Acest concurs îți oferă o oportunitate unică de a-ți exprima creativitatea și de a înțelege mai bine rolul finanțelor în viața noastră de zi cu zi. Concurul este adresat copiilor  cu vârste cuprinse între 5 […] Post-ul Participă la concursul de desene organizat de Ministerul Finanțelor și ai șansa de a câștiga un premiu apare prima dată în Observatorul de Nord.
11:00
  Începând cu ziua de azi, 2 iunie, se redeschide traficul poștal internațional pentru Federația Rusă, după ce acesta a fost restricționat timp de două săptămâni.Despre aceasta a informat Î.S. ”Poșta Moldovei”, scrie stiri.md   Astfel, se va relua recepționarea tuturor trimiterilor poștale (EMS, poșta de scrisori, colete) spre această destinație. Expedierea trimiterilor poștale din […] Post-ul De astăzi, Poșta Moldovei reia recepționarea trimiterilor poștale spre Rusia apare prima dată în Observatorul de Nord.
10:40
  Adevărata mamă a lui Vladimir Putin a murit la vârsta de 97 de ani. Vera Putina a contrazis susținerile oficiale, spunând mereu că i-a i-a dat viață actualului președinte al rusiei, pe care îl alinta „Vova”, transmite stirileprotv.ro   Timp de zeci de ani, Vera Putina a pretins că este adevărata mamă a lui […] Post-ul „Adevărata mamă” a lui Putin, Vera Putina, a murit la 97 de ani. L-a așteptat pe „Vova” până a închis ochii apare prima dată în Observatorul de Nord.
Acum 6 ore
09:50
Raportul de activitate al ziarului Observatorul de Nord pentru anul 2022 este un document important ce prezintă un sumar detaliat al principalelor activități și realizări înregistrate în anul precedent. Scopul acestui raport este de a informa, dragi  cititori și parteneri,  despre progresul și impactul pe care l-am obținut în 2022, precum și despre prioritățile noastre […] Post-ul Raportul de activitate al ziarului Observatorul de Nord pentru anul 2022 apare prima dată în Observatorul de Nord.
09:50
În ședința sa din 30 mai 2023, Senatul Universității Tehnice a Moldovei a decernat premiile atribuite laureaților ediției din anul curent a Concursului „Tânărul Creator”, acestea având menirea de a susține spiritul creativ-inovativ al tinerilor, dar și tendința acestora de a de a persevera în continuare în domeniul studiului, inovării și creativității, scrie utm.md Împărtășind […] Post-ul Tineri creatori soroceni se numără printre laureații Senatului Universității Tehnice a Moldovei apare prima dată în Observatorul de Nord.
09:10
  Premieră la Gimnaziul Volovița „Alexandru Lupașcu” – elevii cu cea mai bună reușită (cu o medie de peste 9,50) și câștigători ai concursurilor organizate în gimnaziu au fost premiați de familia eroului. Acest premiu anual este de 300 de euro.   În acest an, cei mai buni au fost desemnați Patricia MAXIM – locul […] Post-ul Cei mai buni elevi de la Gimnaziul Volovița au fost premiați de familia eroului Alexandru Lupașcu, al cărui nume îl poartă apare prima dată în Observatorul de Nord.
08:50
  Conform cursului oficial de schimb valutar, stabilit de Banca Națională a Moldovei  pentru astăzi, 2 iunie 2023, un euro costă 19 lei și 9 bani, iar un dolar valorează 17 lei și 79 de bani.  Pentru leul românesc, Banca Națională a Moldovei a stabilit un preț de 3 lei și 84 de bani. Hrivna […] Post-ul Curs valutar: astăzi un euro costă 19 lei și 9 bani, iar un dolar – 17 lei și 79 apare prima dată în Observatorul de Nord.
Acum 8 ore
08:20
 În raioanele de nord ale Republicii Moldova, potrivit prognozei meteorologilor, vastăzi, 2 iunie 2023, se așteaptă cer variabil, iar vântul va sufla din sud.  Astăzi va fi înregistrată și cea mai înaltă temperatură din acest an –  termometrele vor arăta între +25…+10°C. Post-ul Meteo: astăzi va fi cea mai caldă zi, de la începutul anului, +25 de grade Celsius apare prima dată în Observatorul de Nord.
Acum 24 ore
17:30
Miercuri, 31 mai, într-un sat din raionul Drochia, a avut loc un incident tragic în care un bărbat a decedat, iar concubina sa a suferit leziuni grave, în urma unei agresiuni fizice. Potrivit informațiilor furnizate de Poliție și preluate de tv8.md, principalul suspect în acest caz este un bărbat în vârstă de 38 de ani. […] Post-ul Crimă la Drochia: un bărbat a decedat, iar concubina sa se zbate între viață și moarte apare prima dată în Observatorul de Nord.
Ieri
11:00
Marea majoritate a delegațiilor care urmează să participe la Summitul Comunității Politice Europene au ajuns deja în Republica Moldova, a precizat pentru Radio Moldova ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu. Oficialul a mai precizat că doar două delegații nu și-au confirmat participarea, transmite radiomoldova.md „Au fost invitate 50 de delegații plus cea a […] Post-ul Recep Tayyip Erdogan nu este prezent la Summitul Comunității Politice Europene apare prima dată în Observatorul de Nord.
10:50
La Bulboaca are loc Summitul Comunității Politice Europene, de la care cetățenii au multe așteptări. Problemele principale de pe agendă sunt securitatea, stabilitatea și reziliența energetică. La reuniune au început să sosească membrii delegațiilor oficiale. Primul la Summit a sosit președintele Ucrainei Vladimir Zelenski. Președinta Maia Sandu a declarat : „Ucraina ne protejează și noi suntem […] Post-ul La Bulboaca a început Summitul Comunității Politice Europene apare prima dată în Observatorul de Nord.
10:50
Aproape 50 de lideri europeni, alături de președintele R. Moldova, Maia Sandu, vor fi prezenți joi, 1 iunie 2023, la Summitul Comunității Politice Europene, scrie stiri.md  Pe 1 iunie, Republica Moldova este gazda Summitului Comunității Politice Europene, care va reuni 50 de președinți, prim-miniștri și înalți oficiali europeni. Summitul are loc la Castelul Mimi din […] Post-ul Pe 1 iunie, Republica Moldova este gazda Summitului Comunității Politice Europene apare prima dată în Observatorul de Nord.
09:10
De Ziua Internațională a Copiilor, autoritățile locale din Soroca în colaborare cu Colegiul de Arte “Nicolae Botgros”, au pregătit surprize frumoase pentru copilași. Va fi organizată o paradă, vor fi dansuri, apoi va fi prezentat un spectacol de păpuși, după care urmează distracția cu animatori, magie și daruri. Activitatea va începe la 9:30 în fața […] Post-ul Ce puteți face cu copiii de 1 iunie la Soroca? apare prima dată în Observatorul de Nord.
09:10
  Autospeciala care a fost achiziționată de primăria Soroca, în anul trecut, a fost pusă în funcțiune, după ce aceasta a intrat în posesia Gospodăriei Locativ Comunale.   Pe lângă autospecială, primăria Soroca a mai cumpărat și 120 de tomberoane speciale, care vor fi repartizate în toate cartierele orașului. Astfel, problema salubrizării urbei se rezolvă, […] Post-ul Gospodăria Locativ-Comunală din Soroca „s-a pricopsit” cu o autospecială și 120 de tomberoane apare prima dată în Observatorul de Nord.
08:50
  Conform cursului odicial de schimb valutar, afișat de Banca Națională a Moldovei pentru astăzi, 1 iunie 2023, un euro costă 19 lei și 9 bani, iar dolarul se menține la valoarea de ieri și costă 17 lei și 79 de bani. Pentru leul românesc, Banca Națională a Moldovei a stabilit un preț de 3 […] Post-ul Curs valutar: astăzi un euro costă 19 lei și 9 bani, iar un dolar – 17 lei și 79 de bani apare prima dată în Observatorul de Nord.
08:10
  În raioanele de nord ale Republicii Moldova, potrivit prognozei meteorologilor, astăzi, în prima zi de vară calendaristică, vremea va fi ca și ieri – cer noros, iar vântul va sufla din sud-est.    Termometrele vor arăta temperaturi cuprinse între +23…+10°C. Post-ul Meteo: în prima zi de vară vom avea cer noros și până la +23 de grade Celsius apare prima dată în Observatorul de Nord.
07:20
Câțiva soroceni ne-au scris și trimis imagini cu un fenomen inedit – mai multe “stele” așezate în linie dreaptă luminau pe cer deasupra sorocii. Acestea se mișcau ordonat și erau vizibile cu ochiul liber, fapt care i-a intrigat pe unii să le filmeze cu telefoanele. De fapt este vorba de sateliții Starlink ai lui Elon […] Post-ul Astă noapte deasupra Sorocii au trecut sateliții Starlink ai lui Elon Musk. I-ai văzut și tu? / VIDEO apare prima dată în Observatorul de Nord.
06:50
Astăzi  țara noastră găzduiește pentru prima dată Summit-ul Comunităţii Politice Europene. Aproximativ 50 de șefi de state și de guverne din Europa și oficiali ai Uniunii Europene au venit la Chișinău. Care sunt asteptarile sorocenilor față de acest eveniment urmăriți în materialul video. Post-ul Ce așteptări au sorocenii de la Summitul European ? apare prima dată în Observatorul de Nord.
06:20
Copilăria ni se asociază multora dintre noi cu cei mai frumoși ani ai vieții, cu familia, cu primele șotii și, desigur, cu jucăria preferată. Am întrebat mai mulți soroceni ce-și amintesc despre cea mai îndrăgită jucărie, și iată ce ne-au spus. Inga Burlacu: Jucăria mea preferată în copilărie, poate nu este propriu-zis o jucărie, dar […] Post-ul Care era jucăria ta preferată? apare prima dată în Observatorul de Nord.
31 mai 2023
17:20
După un an de studii, iată că a venit și sfârșitul anului școlar. Iar despre el am decis să vorbim cu elevii și profesorii de la gimnaziul “Grigore Vieru” din satul Vasilcău. După muncă au venit și rezultatele, iar notele mici sau mari au fost primite după străduința fiecăruia. Și fiindcă vorba populară zice că […] Post-ul La revedere școală, bine ai venit vacanță! / VIDEO apare prima dată în Observatorul de Nord.
17:00
După trei ani în care elevii nu au mers la tabăra “La Dumbravă” din preajma satului Volovița, în 2020 și 2021 din cauza pandemiei de COVID 19, iar în 2022 aici fuseseră cazați refugiații ucraineni, nici în acest an situația nu revine la normal. Inițial autoritățile locale și-au propus ca elevii să frecventeze tabăra în […] Post-ul Tabăra “La Dumbravă” va primi numai jumătate din numărul copiilor planificați, motivul este lipsa banilor / VIDEO apare prima dată în Observatorul de Nord.
16:20
De către polițiștii Inspectoratului de Poliţie Soroca au fost intensificate activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor contra patrimoniului. Astfel, au fost organizate şi desfăşurate acţiuni de prevenire precum şi alte activităţi în acest sens. De către polițiștii din Soroca a fost informată populaţia din localităţile rurale ale raionului în privința: măsurilor de prevenire a […] Post-ul Poliția din Soroca desfășoară acțiuni de prevenire a furturilor patrimoniale apare prima dată în Observatorul de Nord.
16:00
Consulul General al României la Bălți, Excelența Sa, Petrișor Ionel Dumitrescu a fost înaintat la titlul de Cetățean de Onoare al raionului Soroca.  Inițiativa a venit din partea fracțiunii Platformei Dreptate și Adevăr din Consiliului raional Soroca. În prezent se lucrează la perfectarea actelor necesare pentru conferirea înaltului titlu și la una din ședințele apropiate […] Post-ul Excelența Sa, Consulul General al României la Bălți, Petrișor Ionel Dumitrescu, a fost înaintat la titlul de Cetățean de Onoare al raionului Soroca apare prima dată în Observatorul de Nord.
15:30
Maluri de Prut Recent, la inițiativa președintelui Consiliului județean Vrancea, Cătălin Dumitru Toma, vice-președintele raionului Soroca, Iurie Tănase, a întreprins o vizită de lucru în acest județ. Întâlnire a fost facilitată de Excelența Sa, Consulul General al României la Bălți, Petrișor Dumitrescu, și ex-deputatul Parlamentului Republicii Moldova Chiril Moțpan. În cadrul discuției cu oficialitățile din […] Post-ul Consiliul raional Soroca intenționează să semneze un Acord de înfrățire cu județul Vrancea apare prima dată în Observatorul de Nord.
15:10
Observatorul de Nord inițiază un proiect, având ca obiectiv creșterea gradului de informare a cititorilor săi pe teme de interes social, economic și organizare a timpului liber. Pentru a ne asigura că acest proiect se conformează nevoilor și preferințelor tale, vă invităm să participați la un sondaj. Post-ul Sondaj: Deții suficientă informație când trebuie să…. apare prima dată în Observatorul de Nord.
Mai mult de 2 zile în urmă
14:00
Tragedia care s-a început în februarie 2022 la vecinii noștri din Ucraina a influențat mult și activitatea Filiala Bibliotecii pentru copii „Steliana Grama” din Soroca. Or, chiar de la început noi am fost alături de familiile refugiate, stabilite în municipiul Soroca. Am muncit mult ca să aducem pe fața copiilor războiului un zâmbet, să-i facem […] Post-ul Proiectul care a schimbat viața refugiaților și viața noastră apare prima dată în Observatorul de Nord.
13:40
Față de alte limbi romanice, limba română se distinge prin gramatică și fonologie. Primul text într-o limbă romanică a fost descoperit în anul 1521. Dar știai că există cuvinte pe care le folosești în viața de zi cu zi care au fost împrumutate din limba turcă? Aceste cuvinte nu sunt deloc puține! Limba turcă a […] Post-ul Cuvintele din limba română pe care le foloseşti zilnic, dar nu ştiai că vin din turcă apare prima dată în Observatorul de Nord.
13:00
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) va putea revizui tarifele la gazele naturale în procedură accelerată. Decizia a fost luată astăzi de Comisia pentru Situații Excepționale (CSE). Anunțul a fost făcut de ministrul Energiei, Victor Parlicov, după ședința Comisiei, scrie moldpres.md „Astăzi ne-am întrunit la CSE pentru a discuta subiecte legate de piața gazelor. […] Post-ul Comisia pentru Situații Excepționale a decis: Tarifele la gazele naturale vor putea fi revizuite în procedură accelerată apare prima dată în Observatorul de Nord.
12:00
Cătălin Mușcinschi este un tânăr ambițios din Soroca care a participat la concursul regional „CHIMIA, știința vieții” găzduit de Liceul „TRAIAN VUIA” din Galați. Competiția a fost structurată în trei secțiuni, iar Cătălin s-a remarcat în mod impresionant obținând premiul cel mare în secțiunea „Chimia prin experimente”.  Concursul „CHIMIA, știința vieții” este o competiție școlară […] Post-ul Succes remarcabil pentru un elev din Soroca la concursul „CHIMIA, știința vieții” din Galați apare prima dată în Observatorul de Nord.
11:30
Într-un interviu pentru agenția de știri americană Bloomberg, șefa statului, Maia Sandu, a confirmat că va candida pentru încă un mandat în funcția de președentă a țării. La fel, dânsa și-a exprimat ferma convingere că Republica Moldova va adera la Uniunea Europeană (UE) până în anul 2030, scrie diez.md În cadrul interviului, Maia Sandu a relatat […] Post-ul Maia Sandu a declarat că va candida pentru încă un mandat în funcția de președintă a Republicii Moldova apare prima dată în Observatorul de Nord.
11:10
Femeia din Soroca dată dispărută acum câtea zile a fost găsită vie și nevătămată. Familia aduce mulțumiri tuturor persoanelor care au contribuit cu distribuirea informațiilor pentru stabilirea locului aflării ei, precum și Inspectoratul de Poliţie Soroca care a acționat rapid și profesionist. Post-ul Femeia dată dispărută de familie a fost găsită apare prima dată în Observatorul de Nord.
11:10
  Cei mai buni elevi din cadrul Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” din Florești, R. Moldova, au fost premiați astăzi, în cadrul careului organizat cu ocazia sfârșitului de an școlar, de către deputatul AUR, Boris Volosatîi, scrie curentul.md „Până la urmă, copii, rămân nu doar disciplinele școlare, ci și numele de om, ce ați făcut acasă […] Post-ul Deputatul din Parlamentul României, Boris Volosatâi, a înmânat premii celor mai buni elevi de la LT „Mihai Eminescu” din Florești apare prima dată în Observatorul de Nord.
09:10
  În cadrul Proiectului de apă și sanitație în satele Moldovei (ApaSan+), a fost dat în exploatare sistemul integrat de de alimentare cu apă și sanitație în satul Vărăncău. Proiectul a fost realizat datorită contribuției din partea „ApaSan+” (Elveția) – 8.000.000 de lei, primăriei Vărăncău – 1.000.000 de lei, locuitorilor – 963.000 de lei și […] Post-ul Locuitorii satului Vărăncău au un sistem integrat de alimentație cu apă și sanitație apare prima dată în Observatorul de Nord.
08:50
  Conform cursului oficial de schimb valutar, stabilit de Banca Națională a Moldovei  pentru astăzi, 31 mai 2023, euro va costa 19 lei și 9 bani, iar dolarul scade cu trei bani și va avea o cotație oficială de 17 lei și 79 de bani.  Pentru leul românesc, Banca Națională a Moldovei a stabilit un […] Post-ul Curs valutar: astăzi euro costă 19 lei și 9 bani, iar dolarul – 17 lei și 79 de bani apare prima dată în Observatorul de Nord.
08:40
  În raioanele de nord ale Republicii Moldova, potrivit prognozei meteorologilor, în ultima zi de primăvară, , se așteaptă cer parțial noros, iar vântul va sufla din nord.   Termometrele vor arăta temperaturi cuprinse între +23…+10°C. Post-ul Meteo: în ultima zi de primăvară vom avea +10…+23 de grade Celsius apare prima dată în Observatorul de Nord.
30 mai 2023
20:30
Zâmbete și lacrimi, nostalgie și planuri mărețe, toate acestea se puteau citi astăzi pe chipurile absolvenților Liceul Teoretic “Petru Rareș” din Soroca. Cele trei clase de a XII-a, conduse de profesoarele Maria Iavorschi, Lilia Ciubuc și Angela Semendeaev, au participat la ultimul care în calitate de liceeni. Au mulțumit profesorilor și liceului în care au primit […] Post-ul Liceul Teoretic “Petru Rareș” din Soroca i-a petrecut astăzi în lumea mare pe foștii ștrengari și actualii absolvenți / GALERIE FOTO apare prima dată în Observatorul de Nord.
16:50
Presa de sport de la București scrie că, antrenorul care a antrenat-o în ultimele două sezoane pe FC Voluntari, Liviu Ciobotariu, este așteptat miercuri la prânz la Sf. Gheorghe pentru a pune la punct ultimele detalii pentru ca apoi să devină noul antrenor al lui Sepsi. Ar fi vorba despre un contract pe două sezoane. Vitalie […] Post-ul Vitalie Damașcan ar putea rămâne sub comanda aceluiași Liviu Ciobotariu, de data aceasta la Sepsi apare prima dată în Observatorul de Nord.
14:40
Ultima zi de școală este întotdeauna una plină de emoții și amintiri memorabile. Este un moment în care toate întâmplările fericite și reușitele acumulate pe parcursul întregului an se adună într-o revelație specială, generând o stare de fericire și împlinire sufletească. După finalizarea careului dedicat ultimului sunet, reportera noastră, Mihaela Zaim, a luat interviuri de […] Post-ul Interviuri exclusive: emoțiile din ultima zi de școală apare prima dată în Observatorul de Nord.
13:30
Copila de cinci ani a decedat în timp ce încerca să urce într-un scrânciob în formă de barcă, însă a fost lovită de el și a căzut jos lovindu-se în regiunea capului, transmite tvn.md Potrivit martorilor fetița a fost lovită puternic la cap, de un scrânciob metal în timp ce ați copii se legănau. Totul […] Post-ul Precizare: fetița de cinci ani nu a căzut din scrânciob, dar a fost lovită în timp ce se apropia de el apare prima dată în Observatorul de Nord.
13:00
Serviciul Hidrometeorologic de Stat  a emis un cod galben de pericol de incendiu valabil în perioada 31 mai – 6 iunie 2023. Potrivit meteorologilor, în intervalul menționat există un pericol excepțional de incendiu pe arii extinse. Acest avertisment se referă la posibilitatea aprinderii culturilor agricole, depozitelor de furaje, zonelor cu vegetație forestieră, locuințelor și anexelor […] Post-ul Fiți prudenți, cod galben, pericol de incendii pentru următoarele 7 zile apare prima dată în Observatorul de Nord.
12:20
Tonofa Maia a dispărut vineri, 26.05, în jurul orei 8 dimineață, a plecat la serviciu, în zona primăriei, centru și nu s-a mai întors. Are înălțimea de 1,55-160 m, greutatea 45-50 kg, par brunet, de lungime medie, față ovală cu o aluniță în partea stângă a gurii, ochi verzi și sprâncene subțiri. În ziua dispariției, […] Post-ul O femeie din Soroca a dispărut de 4 zile, rudele roagă cetățenii să ajute la căutarea sa ! apare prima dată în Observatorul de Nord.
12:00
Dansul absolvenților oferit ca semn de recunoștință la sărbătoarea „Ultimului sunet” a devenit o tradiție frumoasă și emoționantă. Este un moment în care elevii își exprimă gratitudinea față de profesorii lor, iar profesorii resimt bucuria și mândria că au dăscălit pe acești tineri frumoși. Vă propunem să admirați dansul elevilor clasei a XII-C de la […] Post-ul Valsul absolvenților: Un omagiu de recunoștință adus profesorilor / VIDEO apare prima dată în Observatorul de Nord.
11:00
Cu un decor plin de flori și un val de emoții în aer, careul dedicat evenimentului „Ultimul sunet” la Liceul Teoretic “C.Stere” a adunat elevi, cadre didactice, părinți și foști absolvenți. În centrul atenției, bineînțeles, au fost elevii claselor absolvente.  Îmbrăcați în robe academice strălucitoare și cu zâmbetele pe buze, acești tineri au reprezentat cu […] Post-ul Episcopia de Soroca: Premii pentru elevii absolvenți de la „C. Stere” / VIDEO apare prima dată în Observatorul de Nord.
10:50
Selecționerul Serghei Cleșcenco a anunțat astăzi lista lărgită a fotbaliștilor, care urmează să fie convocați pentru partidele din preliminariile Campionatului European 2024 din luna iunie. Mai întâi, tricolorii vor juca cu reprezentativa din Albania. Partida este programată pentru 17 iunie curent, la stadionul Air Albania din Tirana. Începutul la ora 21:45. Iar pe 20 iunie, […] Post-ul Soroceanul Vitalie Damașcan a fost selecționat pentru meciurile cu Albania și Polonia apare prima dată în Observatorul de Nord.
10:10
Invitat la emisiunea „Новая неделя” de la TV8, directorul MoldovaGaz, Vadim Ceban, a declarat că instituția pe care o conduce va putea adresa Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică o solicitare de revizuire a tarifelor la gazele naturale doar atunci când va fi foarte clar preșul de achiziție a gazului. „Moldovagaz va putea și va […] Post-ul Tarifele la gaze se vor micșora, dar nu înainte de… apare prima dată în Observatorul de Nord.
09:20
Un bărbat de 37 de ani din Soroca a fost condamnat la 9 închisoare pentru contrabandă cu peste 20,7 kg de droguri, trimise în R. Moldova din Portugalia, anunț făcut de Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS).   Individul a ascuns pachetele cu hașiș într-un compresor electric nou și l-a expediat  prin intermediul unei agenții […] Post-ul Bărbat din Soroca trimis la închisoare pentru trafic de droguri apare prima dată în Observatorul de Nord.
08:50
Conform cursului oficial de schimb valutar, afișat de Banca Națională a Moldovei, un euro  va costa astăzi 19 lei și 10 bani, în scădere cu cinci bani față de cotația anterioară, iar un dolar american va costa în continuare 17 lei și 82 de bani. Leul românesc se va ieftini cu un ban și va avea […] Post-ul Curs valutar: astăzi un euro va costa 19 lei și 10 bani, iar un dolar – 17 lei și 82 de bani apare prima dată în Observatorul de Nord.
Mai multe ştiri
©2004—2023 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.