Agromotor Premium – un partener profesionist și de încredere!

Agro TV, 19 martie 2023 13:10

Colaborarea cu agricultorii din țară nu se limitează doar la procesul de vânzare-cumpărare. AGROMOTOR ține cont și de munca fiecărui fermier în parte, iată de ce oferă la pachet servicii profesioniste, atât pe durata garanției, cât și post-garanție. Aceste oportunități au fost prezentate și în cadrul expoziției  MOLDAGROTECH prin prisma mărcilor prezentate cu brio! Investiția […] Articolul Agromotor Premium – un partener profesionist și de încredere! apare prima dată în AgroTV.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Agro TV

Acum 12 ore
19:50
Asociația ”Forța Fermierilor” a avut o ședință de lucru cu Domnul Prim-ministru, Dorin Recean. În cadrul acesteia, membrii Consiliului au atras atenția șefului Executivului că de la ultima întâlnire, situația în sectorul agrar s-a agravat în legătură cu prăbușirea cu peste 30% a prețurilor la materia primă agricolă, cum ar fi grâu, porumb, floarea soarelui. […] Articolul Fermierii tot așteaptă ajutorul autorităților / FOTO apare prima dată în AgroTV.
18:50
Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență continuă să intervină în lichidarea situațiilor de risc în urma rafalelor de vânt puternic înregistrate pe teritoriul țării. Astfel, salvatorii din capitală au fost solicitați pentru a efectua lucrări de defrișare a copacilor căzuți pe străzile: Vissarion Belinski, Cetatea Albă, dar și șoseaua Muncești, unde arborii blocau circulația […] Articolul Vântul puternic a făcut ravagii în toată țara / FOTO apare prima dată în AgroTV.
17:30
Aproape 2 000 de familii din mai multe sate din Republica Moldova beneficiază de furaje gratuit, ca să-și hrănească animalele din gospodărie, prin prisma unui proiect în valoare de 2 milioane de euro. Acesta este implementat de Organizația Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură (FAO), în parteneriat cu Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și […] Articolul 2000 de familii vor primi furaje ca să-și hrănească animalele apare prima dată în AgroTV.
16:50
Miniştrii Energiei din 11 state membre UE, conduşi de Austria, au format marţi o alianţă pentru a contracara încercările Franţei şi ale altor ţări de a permite energiei nucleare să contribuie la atingerea obiectivelor blocului comunitar în domeniul energiilor regenerabile, transmite Reuters, scrie digi24.ro. Intitulându-se „Prietenii energiei regenerabile”, guvernele vor să elimine încercările alianţei rivale […] Articolul Vor să blocheze folosirea energiei nucleare ca parte a energiilor regenerabile apare prima dată în AgroTV.
16:20
Proiectul USAID Competitivitate și Reziliență Rurală în Moldova acordă granturi pentru transformarea digitală cu participarea tinerilor în sectoarele țintă. Scopul este de a susține inițiativele de implicare a tinerilor în activități de transformare digitală a agriculturii cu valoare adăugată, sectorului vitivinicol și al turismului prin parteneriate între instituțiile de învățământ și companiile private. Activitățile finanțate […] Articolul Tinerii pot beneficia de granturi pentru proiecte digitale în agricultură apare prima dată în AgroTV.
16:00
Cineva îi numește eroi, alții își pun toată speranța în ei, dar un lucru este cert – AGRICULTORII sunt de neînlocuit! Ce poate fi mai valoros decât să dezvolți o afacere proprie, la tine acasă?! Puțini cunosc însă, câtă muncă și implicare zilnică necesită… SMART CREDIT crede în AGRICULTURA din Moldova și susține agricultorii prin […] Articolul SMART CREDIT crede în AGRICULTURA din Moldova și susține agricultorii! apare prima dată în AgroTV.
Acum 24 ore
15:00
Morbiditatea prin infecții virale ale căilor respiratorii acute s-a aflat, în perioada 20 – 26 martie, la nivelul de intensitate joasă, cu 6.988 de cazuri, în descreștere cu 15,3% față de săptămâna precedentă. Din numărul total de bolnavi, 3% au fost spitalizați, iar 60% au fost copii cu vârsta de până la 14 ani, informează […] Articolul Numărul cazurilor de IACRS, în descreștere / FOTO apare prima dată în AgroTV.
14:10
Provocările din ultimii ani la care a fost supus sectorul de producere a fructelor în stare proaspătă din Moldova a determinat Asociația Moldova Fruct la analiza minuțioasă a factorilor care influențează acest domeniu și resetarea priorităților, catalizând inițiative din partea reprezentanților sectorului pentru a valorifica întregul potențial. Constatările și obiectivele Moldova Fruct ce vizează sectorul […] Articolul Strategii de dezvoltare a sectorului de fructe pentru anii 2023-2025 apare prima dată în AgroTV.
13:50
Articolul Diolsem: “Producem fertilizanți și produse de uz fitosanitar, conform standardelor europene” apare prima dată în AgroTV.
13:30
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează că, miercuri, costul unui litru de benzină standard, de pe piața produselor petroliere din Moldova, va crește cu 4 bani. Astfel, pe 29 martie, conducătorii auto vor scoate din buzunar pentru un litru de benzină cu cifra octanică A-95 – 24,56 de lei, cu 4 bani mai mult […] Articolul Prețul benzinei crește, iar cel al motorinei va scădea apare prima dată în AgroTV.
13:20
Mecanismele de redresare a situației în serviciul veterinar în zonele rurale au fost discutate, astăzi, de către mediul de afaceri, reprezentanții Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor, exponenții Colegiului Medicilor Veterinari și comunității academice. Conform cadrului normativ, crescătorii de animale, la obținerea Autorizației sanitare veterinare de funcționare, sunt obligați să încheie contracte cu medicii veterinari, pentru […] Articolul Lipsa medicilor veterinari, una din problemele din sectorul zootehnic apare prima dată în AgroTV.
12:50
Și autoritățile publice locale din municipiul Bălți au decis să pună capăt sezonului de încălzire centralizat, începând cu 31 martie. Fără căldură în calorifere vor rămâne și locuitorii satelor Elizaveta și Sadovoe. O dispoziție în acest sens a fost semnată de primarul general, Nicolai Grigorișin. Potrivit actului emis, conducătorii întreprinderilor și instituțiilor trebuie să finalizeze […] Articolul Fără căldură în calorifere la Bălți și în satele Elizaveta și Sadovoe apare prima dată în AgroTV.
12:40
Un atelier de încondeiere a ouălor cu ceară a avut loc în incinta Bibliotecii Științifice a Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți, la care au participat zeci de studenți și profesori. Aceștia au fost ghidați de Sebastian Paic, colecționar de costume tradiționale din Cluj-Napoca, România, care de 18 ani practică tehnica de încondeiere a […] Articolul Înainte de Paști, gospodinele învață tehnici noi de încondeiere a ouălelor apare prima dată în AgroTV.
12:00
Asociația Obștească Centrul pentru Resurse Media lansează prima ediție a proiectului cultural-educativ ,,Teatru pe roți –  activități cultural – educative,  premise a  consolidării coeziunii comunităților locale prin asigurarea accesului liber la cultură”. Patru teatre din Chișinău vor susține spectacole pentru copiii și tinerii din 3 localități ale Republicii Moldova, în perioada 4 aprilie – 4 […] Articolul Teatru pe roți – activități cultural-educative apare prima dată în AgroTV.
11:50
Vor reduce consumul de energie electrică cu 30% pentru a se concentra pe calitatea serviciilor medicale. Spitalul raional Sîngerei a fost dotat cu un sistem fotovoltaic modern, cu o capacitate de 84 Kw, care a costat 100 de mii de dolari. Instalația fotovoltaică a fost dată în exploatare în prezența Ministrului Energiei al Republicii Moldova, […] Articolul Vor economisi anual 400 de mii de lei datorită sistemului fotovoltaic apare prima dată în AgroTV.
11:10
Postul vamal de tip debarcader „Molovata” și-a întrerupt temporar activitatea din cauza rafalelor de vânt și a valurilor puternice, care perturbă circulația pe râul Nistru, scrie unimedia.md. În aceste condiții, călătorii sunt îndemnați să opteze pentru postul vamal intern de control ”Criuleni 18”, aflat la circa 32 km distanță. Activitatea va fi reluată atunci când […] Articolul Feribotul de la Molovata și-a sistat activitatea apare prima dată în AgroTV.
11:10
Vremea de afară va rămâne instabilă atât termic, cât și atmosferic și în următoarele 24 de ore, informează Serviciul Hidrometeorologic de Stat.   Mai exact, miercuri, maxima își va păstra tendința negativă, urmând să atingă valori mult prea scăzute pentru sfârșitul lunii martie. Cerul va rămâne acoperit de nori groși, iar izolat s-ar putea să […] Articolul Vremea de afară se va mai răci miercuri apare prima dată în AgroTV.
10:50
În contextul condițiilor meteo prognozate pentru astăzi, precipitații puternice, 15-20 l/m2 în fază mixtă, vânt nord-estic în rafale de până la 18-23 m/s și yemperaturi scăzute, Agenția de Mediu vine cu recomandări:  „Pentru limitarea posibilelor pagube generate de vântul puternic, parcarea autovehiculelor se va realiza în zone ferite, la distanță sigură față de copaci, panouri […] Articolul Vânt puternic în toată țara. Autoritățile vin cu recomandări apare prima dată în AgroTV.
09:10
La Chișinău, a avut loc degustarea din cadrul etapei republicane a concursului pentru cel mai bun vin de casă “Polobocul de aur”, organizat anual de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova. La ediția din acest an, pentru marele premiu au concurat 127 din cele peste 500 de probe de vinuri, prezentate de vinificatori […] Articolul La Chișinău s-a desfășurat concursul ”Polobocul de aur” apare prima dată în AgroTV.
Ieri
18:30
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis Cod Galben de schimbare bruscă a vremii.  Avertizarea va fi valabilă în perioada 27 martie, ora 21:00 – 28 martie curent, ora 18:00. Astfel, potrivit meteorologilor, noaptea și dimineața, pe 28 martie, vor cădea precipitații puternice, 15-20 l/m2 în fază mixtă, iar vântul nord-estic va prezenta rafale de până […] Articolul AVERTIZARE: COD GALBEN de schimbare bruscă a vremii apare prima dată în AgroTV.
17:40
Arenda pentru un hectar de teren agricol a atins și 1.721 de euro în 2021, cum este cazul unei regiuni din Olanda, sau un minim de 25 euro/ha, cât a fost în Suedia. România se află printre țările unde arenda nu a depășit 200 de euro/ha, scrie agrointel.ro. Conform datelor publicate recent de Eurostat, care […] Articolul Ce țară are un nivel scăzut al arendei pentru terenurile agricole? apare prima dată în AgroTV.
17:20
Agenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor a prezintat situația epizootică din perioada 20 – 24 martie curent. Astfel, pe teritoriul Republicii Moldova a fost confirmat prezența virusului pestei porcine africane în probe recoltate de la patru cadavre de mistreţi, găsiți morți în trupul de pădure al localității Valea Mare, raionul Ungheni, în proximitatea râului Prut. În […] Articolul Patru mistreți, depistați morți din cauza Pestei Porcine apare prima dată în AgroTV.
16:50
Republica Moldova și Asociația Europeană de Liber Schimb (EFTA) au ajuns la un consens privind semnarea unui Acord care prevede că produsele moldovenești vor putea fi comercializate fără taxe și tarife în Elveția, Islanda, Liechtenstein și Norvegia, țări care au printre cele mai bogate economii din lume, informează moldpres.md.  Acordul va oferi oportunități mai bune […] Articolul Produsele noastre ar putea fi exportate fără taxe în 4 țări europene apare prima dată în AgroTV.
16:20
Republica Moldova va produce mai mult lapte, fermierii din întreaga țară vor primi subvenții pentru fiecare litru de lapte colectat, iar Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare va investi în dezvoltarea și modernizarea sectorului zootehnic. Cel puțin asta promite Secretarul de stat al Ministerului de resort, Iurie Scripnic, aflat într-o vizită de lucru în raionul Glodeni, […] Articolul Vom produce mai mult lapte? Ce promit autoritățile? apare prima dată în AgroTV.
14:00
Veste bună pentru locuitorii raionului Sîngerei. Un sistem de panouri fotovoltaice cu o capacitate totală de 84 kW a fost instalat pe acoperișul Spitalului raional Sîngerei. La eveniment a participat vicepreședintele raionului Iulian Erimei, ministrul Energiei, Victor Parlicov, reprezentanta rezidentă interimară PNUD în Moldova, Andrea Cuzyova,  directorul executiv AO Green City Lab Moldova, Veronica Herța, […] Articolul Investiții în energia regenerabilă la Spitalul raional Sîngerei / FOTO apare prima dată în AgroTV.
13:40
Prețul de bază pentru o sticlă de ulei de la cel mai mare producător din Republica Moldova, va constitui 24.60 lei cu TVA inclus, începând de luni, 27 martie. Dat fiind faptul că ultima perioadă de timp a fost marcată de un trend de descreștere a prețurilor la cereale, oleaginoase și uleiuri vegetale la nivel […] Articolul S-a micșorat costul la uleiul de floarea soarelui. Care este prețul? apare prima dată în AgroTV.
13:40
Până acum nu s-a spus cu voce tare sau nu s-a scris prea des despre acest lucru, dar în prezent, ne aflăm într-o criză severă pe piața merelor în Europa. Cum să gestionezi această situație, e o chestiune de rezistență. Care sunt posibilitățile și oportunitățile? Potrivit agenției de informații AMI (Agrarmarkt lnformations Gesellschaft mbH), există […] Articolul Perspective pentru cultivarea merelor. Posibilități și oportunități apare prima dată în AgroTV.
13:30
Pentru a evita consecinţele utilizării neraţionale a apelor subterane, în scopul irigării ilicite de către deținătorii de terenuri agricole, Agenția de Mediu informează despre obligativitatea obținerii Autorizației de mediu pentru folosința specială a apei, în conformitate cu Legea apelor și Regulamentul cu privire la folosința apelor subterane pentru irigarea prin picurare a terenurilor ocupate cu […] Articolul Autorizația de mediu pentru utilizarea apei este obligatorie apare prima dată în AgroTV.
13:00
Căpșunile grecești au apărut în cantități mari pe piețele angro și cu amănuntul din Moldova în această săptămână. Prețul cu ridicata se poate spune că este unul practic standard – 80 lei/kg, la fel ca la sfârșitul lunii martie – începutul lunii aprilie a anului trecut. Nu există o gamă largă de prețuri, ceea ce, […] Articolul Când apar și care este prețul primelor căpșuni? apare prima dată în AgroTV.
12:40
Săptămâna debutează alte ieftiniri la pompă. Costul unui litru de benzină și motorină standard, de pe piața produselor petroliere din Moldova, informează Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică.  Astfel, pe 28 martie, conducătorii auto vor scoate din buzunar pentru un litru de benzină cu cifra octanică A-95 – 24,52 de lei, cu un ban mai […] Articolul ANRE: Prețul carburanților scade din nou apare prima dată în AgroTV.
12:30
Compania Națională de Asigurări în Medicină atenționează populația că au mai rămas doar cinci zile pentru a putea cumpăra polița medicală cu 4.056 de lei. Astfel, până pe 31 martie, inclusiv, cetățenii care sunt obligați să achite prima de asigurare în sumă fixă plătesc între 1.014 și 4.056 de lei, în funcție de categoria din […] Articolul Expiră termenul pentru cumpărarea poliței cu 4.056 lei apare prima dată în AgroTV.
12:20
Circa 46% din mierea importată în Uniunea Europeană nu este miere autentică, deoarece nu respectă reglementările comunitare, potrivit unuistudiu al Oficiului European de Luptă Antifraudă (OLAF) și al Centrului Comun de Cercetare al UE, care ridică această cifră la 74% în cazulimporturilor din China și 93% din Turcia. Studiul se bazează pe analiza a 320 […] Articolul 46% din mierea importată în UE este falsă apare prima dată în AgroTV.
11:30
Important pentru chișinăuieni. Începând cu luni, 27 martie, sezonul termic centralizat 2022 – 2023 se declară închis. Despre dispoziția respectivă, care a fost semnată de viceprimarul Irina Gutnic, a anunțat primarul general al Capitalei, Ion Ceban, în cadrul ședinței Primăriei Chișinău. Ion Ceban, primarul general al Chișinăului: „Astăzi a fost semnată dispoziția de deconectare a agentului […] Articolul STOP sezonului de termoficare în Capitală apare prima dată în AgroTV.
11:10
7.837 de cazuri de infectare cu gripă sau viroză sezonieră au fost confirmate, în perioada 20 – 27 martie, în cadrul instituțiilor de învățământ primar din Moldova, cu circa 900 mai puține decât săptămâna precedentă, informează Ministerului Educației. Mai exact, în grădinițele din țară, peste 3.400 de copii, precum și alte 123 de persoane din […] Articolul 7.837 de cazuri de gripă/viroze în școli și grădinițe apare prima dată în AgroTV.
11:00
După mai multe zile în care am avut maxime generoase și soare pe cer, vremea de afară schimb brusc foaia, informează Serviciul Hidrometeorologic de Stat.   Astfel, marți, pe cer vor reapărea norii groși, care vor aduce cu ei și un nou val de precipitații puternice. Acestea, sub formă de ploaie și lapoviță, vor cădea […] Articolul Ploi puternice și maxime în scădere, prognozează meteorologii apare prima dată în AgroTV.
10:50
Activând deja de 14 ani la FinComBank, directoare Sucursalei nr.15, Olga Roibu, se dedică cu profesionalism în realizarea scopurilor propuse şi contribuie la dezvoltarea dialogului dintre mediul de afaceri micro-, mic şi mijlociu în regiune. Astfel, aceasta a devenit un adevărat partener şi consultant financiar pentru mai mulţi agenți economici în raionele Edineţ şi Briceni. […] Articolul Olga Roibu: În fiecare an, FinComBank lansează o promoție de sezon destinată producătorilor agricoli apare prima dată în AgroTV.
10:40
În anul curent, Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură a debursat 261 milioane de lei pentru cererile de acordare a subvențiilor pe diverse mecanisme de stimulare. Astfel, 216 milioane de lei s-au achitat pentru subvenții post-investiționale, 30 de milioane de lei pentru cereri de acordare a subvenției în avans ce contribuie la îmbunătățirea nivelului […] Articolul Peste 261 milioane de lei au fost transferate pe contul fermierilor apare prima dată în AgroTV.
10:20
Institutul de Cercetări pentru Culturile de Câmp „Selecția” va produce din acest an semințe de grâu de toamnă destinat cultivării pe terenurile agricole aflate în circuit ecologic. Astfel, Institutul „Selecția” dispune în prezent de o suprafață de 30 ha de grâu de soiul „Numitor”, care în  corespundere cu reglementările naționale va putea fi cultivat și […] Articolul Selecția va produce semințe de grâu destinate cultivării în sistem ecologic apare prima dată în AgroTV.
Mai mult de 2 zile în urmă
15:30
Primăria Chișinău informează că în acest weekend, 25 și 26 martie, în câteva dintre sectoarele capitalei vor fi organizate iarmaroace cu diverse produse autohtone. Scopul acțiunilor constă în susținerea producătorilor autohtoni și asigurarea locuitorilor capitalei cu mărfuri agricole sezoniere. Potrivit organizatorilor, târgurile se vor organiza în trei sectoare ale municipiului Chișinău: -Buiucani (teritoriul adiacent edificiului […] Articolul Târguri cu produse autohtone, la Chișinău apare prima dată în AgroTV.
13:20
Discuțiile în spațiul public, despre calitatea alimentației din spitale au pornit acum două săptămâni, când o fostă pacientă a Spitalului Clinic Municipal „Gheorghe Paladi” a postat pe Facebook o poză cu o porție de mâncare, de pe vremea când născuse în maternitatea instituției, în decembrie 2022. „Niște paste răsfierte și o pârjoală din copite și […] Articolul Alimentația din spitale: „terciuri răsfierte și nici un fir de mușchi” apare prima dată în AgroTV.
12:50
Ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vladimir Bolea afirmă că exportul produselor moldovenești în România au depășit suma record de un miliard de euro, iar autoritățile celor două state încearcă să identifice noi modalități ca producătorii Republicii Moldova să-și poată vinde produsele pe piața românească. La capitolul, exporturi spre CSI, nu stăm la fel de bine […] Articolul Exportul produselor moldovenești în România, ne-a adus un miliard de euro apare prima dată în AgroTV.
11:50
Costul unui litru de benzină standard, de pe piața produselor petroliere din Moldova, va crește cu un ban în următoarele trei zile, informează Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică, care, totodată, mai menționează că, în intervalul respectiv de timp, prețul unui litru de motorină va coborî. Astfel, pe 25, 26 și 27 martie, conducătorii auto […] Articolul Prețul benzinei crește, iar al motorinei scade apare prima dată în AgroTV.
11:30
Tensiunile au răbufnit în orașele franceze, odată ce în întreaga țară au avut loc mitinguri față de adoptarea legii pensiilor. Potrivit sindicatelor, 3,5 milioane de cetățeni au ieșit să protesteze în stradă, în toată țara, în timp ce autoritățile franceze spun că nu a fost mai mult de 1,8 milioane de oameni. Protestatarii, supărați pe […] Articolul 3,5 milioane de francezi au ieșit în stradă la proteste / VIDEO apare prima dată în AgroTV.
10:40
Peste 1.000 de cetățeni ucraineni, care s-au refugiat în Moldova și care au dorit să se angajeze oficial în câmpul munci de la noi, au primit câte o șansă din partea angajatorilor moldoveni. Potrivit ANOFM, în ultimele 13 luni, au fost deja angajați cu acte în regulă 1.018 ucraineni, dintre care: 739 de femei și […] Articolul 1.016 ucraineni au fost angajați în Moldova apare prima dată în AgroTV.
10:30
Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei va oferi un împrumut de 20 de milioane de euro în cadrul Proiectului de construcție a locuințelor sociale, Faza III. Astfel, vor fi construite 455 de locuințe sociale în 12 localități din Moldova, care vor asigura circa 1.600 de beneficiari. De asemenea, banii vor fi investiți și în renovarea […] Articolul Construcția locuințelor sociale va fi reluată apare prima dată în AgroTV.
10:20
Moldovenii vor trece, în acest weekend, la ora de vară. În conformitate cu propunerea Comisiei Economice Europene a ONU și concomitent cu statele membre ale Uniunii Europene, pe data de 26 martie, adică duminică, la ora 3:00, pe întreg teritoriul țării va avea loc trecerea la timpul „de vară”, prin transferul acelor ceasornicului cu o […] Articolul Republica Moldova trece la ora de vară. Când se schimbă ora în 2023? apare prima dată în AgroTV.
10:10
Sfârșitul de săptămână ne aduce maxime generoase. Totuși, informează Serviciul Hidrometeorologic de Stat, în general, vremea de afară va fi instabilă atmosferic. Sâmbătă, cerul va fi în cea mai mare parte a zilei înnorat. Astfel, vor reveni și precipitațiile sub formă de ploaie. Inițial, stropii vor cădea doar pe arii restrânse și doar în cantități […] Articolul Cum va fi vremea în acest week-end de martie apare prima dată în AgroTV.
09:50
Deoarece știm cât de important este în agricultură un început bun, maib vă oferă posibilitatea de a achiziționa acum în credit semințe, erbicide, fungicide, insecticide, îngrășăminte, substrat, bandă pentru irigare, fertilizanți etc., fără a plăti dobânda, de la partenerii maib. Avantajele produsului: Dobândă 0% pentru 3/6/9/12 luni; Până la 1 500 000 lei, fără gaj; […] Articolul Circulante în cadrul parteneriatelor cu dobânda 0% – Maib apare prima dată în AgroTV.
23 martie 2023
18:40
Republica Moldova contează pe lansarea unui program extins de sprijin EU4Agriculture pentru agricultura republicii până în 2025, a declarat, miercuri, vicepremierul Vladimir Bolea, în cadrul unei întâlniri online cu ambasadorii țării în statele membre ale UE. După cum a relatat pentru „INFOTAG” serviciul de presă al ministerului agriculturii şi industriei alimentare, un program similar a […] Articolul Moldova contează pe lansarea programului Eu4agriculture apare prima dată în AgroTV.
17:40
Familiile cu mulți copii din raionul Căușeni sunt la limita sărăciei. Doar ajutorul social îi mai salvează, spun mamele care afirmă că singurele venituri pe care le au sunt de la stat. O parte din banii care îi ridică pentru copii merg pe servicii comunale și întreținere, alții pe produse alimentare, iar la sfârșitul lunii […] Articolul Familiile cu mulți copii sunt la limita sărăciei / VIDEO apare prima dată în AgroTV.
Mai multe ştiri
©2004—2023 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.