Companiile din domeniul agricol își pot dezvolta afacerile, accesând credite avantajoase. Piața financiară oferă multe posibilități, iar producătorii au ocazia să cunoască cele mai potrivite oferte. Reprezentanții maib, au prezentat fermierilor ofertele băncii în cadrul expoziției MOLDAGROTECH primăvara 2023, organizată la Centrul Internațional de Expoziții “Moldexpo”. Succesul în sectorul agricol necesită o planificare financiară prudentă, iar suportul unei bănci de încredere este esențial.

Agro TV, 19 martie 2023 12:50

Companiile din domeniul agricol își pot dezvolta afacerile, accesând credite avantajoase. Piața financiară oferă multe posibilități, iar producătorii au ocazia să cunoască cele mai potrivite oferte. Reprezentanții maib, au prezentat fermierilor ofertele băncii în cadrul expoziției MOLDAGROTECH primăvara 2023, organizată la Centrul Internațional de Expoziții “Moldexpo”. Succesul în sectorul agricol necesită o planificare financiară prudentă, […] Articolul Companiile din domeniul agricol își pot dezvolta afacerile, accesând credite avantajoase. Piața financiară oferă multe posibilități, iar producătorii au ocazia să cunoască cele mai potrivite oferte. Reprezentanții maib, au prezentat fermierilor ofertele băncii în cadrul expoziției MOLDAGROTECH primăvara 2023, organizată la Centrul Internațional de Expoziții “Moldexpo”. Succesul în sectorul agricol necesită o planificare financiară prudentă, iar suportul unei bănci de încredere este esențial. apare prima dată în AgroTV.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Agro TV

Acum 6 ore
16:20
Când vorbim despre calitate, calitatea începe cu Raludor-Expo! Compania se ocupă cu proiectarea viilor, livezilor și plantațiilor de pomușoare. Materialul săditor este doar de cea mai înaltă calitate din țările membre UE. Planificarea inteligentă și alegerea parterului de încredere, aduce garanția unui business fără dureri de cap și cu profit garantat! Reprezentanții companiei, Vă așteaptă cu […] Articolul RALUDOR EXPO – proiectarea viilor, livezilor și plantațiilor de pomușoare! apare prima dată în AgroTV.
15:40
Prețul la pompă își menține tendința descrescătoare. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează că costul unui litru de benzină și motorină standard, de pe piața produselor petroliere din Moldova, va coborî și miercuri. Astfel, pe 22 martie, conducătorii auto vor scoate din buzunar pentru un litru de benzină cu cifra octanică A-95 – 24,57 […] Articolul Prețul motorinei și benzinei, în continuă scădere apare prima dată în AgroTV.
15:20
O nouă creștere a numărului cazurilor de infecții respiratorii acute a fost înregistrată în perioada 13 – 19 martie, informează Agenția Națională pentru Sănătate Publică. Mai exact, morbiditatea prin infecții virale ale căilor respiratorii acute s-a aflat la nivelul de intensitate joasă, cu 8.251 de cazuri, în creștere cu 5,4%. Din numărul total de bolnavi, […] Articolul Numărul cazurilor de IACRS, în creștere cu 5,4% apare prima dată în AgroTV.
14:30
Cele mai cunoscute si iubite flori de primavara sunt ghioceii, lalelele, zambilele, narcisele, primulele, brandusele.  Mai putin cunoscut este faptul ca toate aceste specii sunt cultivate si cresc foarte bine in ghivece de dimensiuni mici: 7, 9, 10, 12cm diametru. Adica un ghiveci usor, putin voluminos cu  5-6 -7 bulbi, in functie de specie, care […] Articolul Flori de primavară în ghivece, plicuri cu semințe și bulbi de flori, cele mai frumoase ambalaje apare prima dată în AgroTV.
14:30
O nouă situație controversată între Guvern și Moldovagaz. Ministrul Energiei, Victor Parlicov spune că decizia de reluare a importului de gaze de la Gazprom pentru malul drept al Nistrului, după o întrerupere de trei luni, a fost luata de compania energetică moldo-rusă fără ca autorităților de la Chișinău să le fie comunicat acest lucru. Declarația […] Articolul Ministrul Energiei cere explicații de la Moldovagaz apare prima dată în AgroTV.
Acum 8 ore
14:20
Atunci cand alegeti locul de plantare trebuie sa tineti cont de urmatoarele criterii: necesitatile speciei respective: expunerea la soare, semi-umbra sau umbra, calitatea solului. Este de altfel foarte important sa luati in considerare dimensiunea plantei la maturitate si ritmul de crestere. Multe specii pot fi controlate ca forma si dimensiune prin tundere insa este indicat […] Articolul Cum găsit locul potrimiv pentru plantat? apare prima dată în AgroTV.
14:20
Zeci de transportatori din Moldova, șoferi de curse de pasageri, au protestat în această după-amiază la sediul Inspectoratului Național de Securitate Publică, manifestându-și nemulțumirea față de oamenii legii. Cum a anunțat anterior Asociația Patronală a Operatorilor de Transport Auto, motivul acțiunii este comiterea de către angajații INSP a multiplelor abuzuri și fărădelegi îndreptate împotriva transportatorilor […] Articolul Transportatorii au ieșit din nou la protest apare prima dată în AgroTV.
14:20
In lunile apilie-iunie 2019, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale din România au emis buletine de averzare pentru mai multe judete din tara cu privire la atacurile masive a Omizilor buxus-ului (Cydalima perspecatlis). Deoarece avetizarile nu au fost luate in serios de catre autoritati si populatie, foarte multe plante de buxus au fost atacate si compromise, […] Articolul Boli și dăunători la Buxus. Uscarea masivă a plantelor de buxus cauzată de Omida paroasa apare prima dată în AgroTV.
14:10
Calujac Architecture este un studio de arhitectură din Chișinău,fondat de către arhitectul Maxim Calujac, care oferă servicii de arhitectură în întreaga lume. Aceștia spun că fiecare proiect nou este un experiment provocator. Țin să modeleze soluțiile optime pentru cele mai complicate probleme care apar și să ofere rezultate îndrăznețe și neobișnuite, monitorizând evoluția proiectului de […] Articolul Casă familială din beton și metal rujinit – un nou proiect al arhitectului Maxim Calujac apare prima dată în AgroTV.
14:10
Noi nu știm de unde se inspiră Eugen Gorean că pictează această lume ruptă din poveste, în care urșii sunt stăpânii pământului, iar pe ulițele satului Horodiște, coboară încet bulinele lui Yayoi Kusama, scrie klumea.org .       ˝În pictura «Creating Infinity at Horodiș­te»​ este pusă paral­ela​ între filozofia artistei Kus­ama și renumita​ fra­ză […] Articolul Pictorul Eugen Gorean și pensula activismului civic apare prima dată în AgroTV.
14:00
Plantarea pomilor fructiferi se recomandă a fi făcută toamna, iar în locurile unde pomii nu rezistă peste iarnă, se pot face replantări la primăvară. În plus, se câștigă luni bune până la prima producție, cu condiția ca materialul săditor să fie de bună calitate, scrie provincial.md. Sfaturi pentru alegerea puieților de pomi fructiferi am reușit […] Articolul Plantarea pomilor în livadă. Cum alegem materialul săditor de calitate apare prima dată în AgroTV.
14:00
Pădurile Republicii Moldova sunt resurse naturale importante, strategice. Prin diversitatea lor structurală şi funcţională ele se impun ca cele mai valoroase asociaţii de vegetaţie naturală şi pretind la o gospodărire complexă şi unitară, în strînsă legătură cu alte resurse naturale, constituind una din principalele bogăţii naturale regenerabile şi au o importanţă deosebită, fiind o parte […] Articolul 21 martie – Ziua Internațională a Pădurilor apare prima dată în AgroTV.
12:50
A fost într-o vizită în România, iar după ce a revenit acasă a decis să înființeze o fermă de struți. Este povestea unui bărbat din satul Taraclia, raionul Căușeni care după ce a fost servit cu o omletă din ouă de struț, a decis că e timpul să-și cumpere și el astfel de păsări, mai […] Articolul După o vizită în România, a decis să înființeze o fermă de struți / VIDEO apare prima dată în AgroTV.
Acum 12 ore
12:10
Compania Diolsem, fondată în 2005, este primul producător de fertilizanți și produse de uz fitosanitar în Republica Moldova, testate și omologate în țară. În 2018 au deschis propria producere de fertilizanți și pesticide, pentru a satisface cerințele fermierilor. Procesul de producere este unul destul de complex, fiind elaborat după cele mai moderne tehnologii, proiectate și […] Articolul Diolsem – Primul producător de fertilizanți și produse de uz fitosanitar în Republica Moldova apare prima dată în AgroTV.
12:10
Capacitățile de producere a energiei electrice din surse de energie regenerabile înregistrează o creștere semnificativă în Republica Moldova. Potrivit datelor din oficiu disponibile ale Agenției pentru Eficiență Energetică, capacitățile instalate de producere a energiei electrice prin intermediul  centralelor electrice ce valorifică surse regenerabile de energie (centrale electrice fotovoltaice, eoliene, hidroelectrice și în cogenerare pe biogaz), […] Articolul Capacitățile de generare a energiei din surse alternative, în creștere apare prima dată în AgroTV.
11:50
În ultimii ani, agricultura a devenit o industrie care trebuie să se adapteze schimbărilor din economia globală, dar și condițiilor climaterice. Mulți fermieri doresc să-și extindă afacerea, totodată lucrând asupra diversificării şi modernizării,  însă sunt împiedicați de lipsa finanțării.  În cei 15 ani de activitate în Moldova, ProCredit Bank a acordat o mare atenție sectorului […] Articolul Este primăvara ofertelor la ProCredit Bank! apare prima dată în AgroTV.
11:40
Compania Diolsem, fondată în 2005, este primul producător de fertilizanți și produse de uz fitosanitar în Republica Moldova, testate și omologate în țară. În 2018 au deschis propria producere de fertilizanți și pesticide, pentru a satisface cerințele fermierilor. Procesul de producere este unul destul de complex, fiind elaborat după cele mai moderne tehnologii, proiectate și […] Articolul Diolsem: „Producem fertilizanți și pesticide în Moldova, conform standardelor europene” apare prima dată în AgroTV.
10:10
Potrivit statisticilor, dacă în 2021 Moldova a furnizat mere către 18 țări ale lumii, atunci anul trecut lista acestora s-a extins la 30. Șefii ministerelor de resort , departamentelor, programelor donatorilor externi și organizațiilor  non-guvernamentale din sectorul  producătorilor din sectorul agricol atribuie acest fapt categoriei marilor realizări pozitive ale sectorului pomicol din Republica Moldova. Practic […] Articolul În 2022 mărul moldovenesc și-a găsit noi consumatori apare prima dată în AgroTV.
10:00
Europa se îndreaptă anul acesta către o secetă comparabilă cu cea din vara anului 2022, iar ploile din săptămânile următoare vor fi cruciale pentru determinarea impactului iernii excepţional de calde şi uscate care s-a încheiat, a avertizat luni într-un raport Centrul Comun de Cercetare (JRC) al Comisiei Europene, transmite agenţia EFE, scrie agerpres.ro. Condiţiile generale […] Articolul Europa s-ar putea confrunta cu o secetă grava vara aceasta apare prima dată în AgroTV.
09:40
Asociaţia Investitorilor Străini pentru o evidență simplă, clară și transparentă, propune să fie aplicată cota redusă de 8% a taxei pe valoare adăugată (TVA) pentru categorii mari de produse, de exemplu: produse lactate, de panificație, fructe si legume. Potrivit reprezentanților asociației aplicarea cotei TVA de 8% la anumite coduri de încadrare tarifară este dificilă din […] Articolul TVA de 8% propus la pâine, lapte, mărar şi pătrunjel apare prima dată în AgroTV.
Ieri
15:00
Se dă startul Campaniei naționale „Plantează-ți viitorul”. Începînd cu ziua de sîmbătă, 18 martie, se vor desfășura ample activități de înverzire. În cadrul campaniei vor fi plantați puieți de diferite specii: stejari, salcîmi, nuci, paltini, arțari, cireși sălbatici. Directorul Agenției „Moldsilva”, Valeriu Caisîn, a precizat pentru IPN că pentru diferite suprafețe s-au făcut proiecte forestiere […] Articolul Ample activități de împădurire, pornite de Moldsilva apare prima dată în AgroTV.
14:20
Și prețurile producătorului în industrie s-au majorat în februarie curent față de ianuarie 2023 cu 2,1%, față de decembrie 2022 – cu 3,4% și în comparație cu februarie 2022 – cu 26%, relatează Biroul Național de Statistică. În industria extractivă, luna trecută, prețurile producătorului s-au majorat față de ianuarie curent cu 1,1%, în industria prelucrătoare, cu 2,3%, iar în sectorul energetic, cu […] Articolul Prețurile producătorului în industrie, în creștere apare prima dată în AgroTV.
14:00
Prețul la pompă își menține tendința descrescătoare. Astfel, și în debutul acestei săptămâni, costul unui litru de benzină și motorină standard va coborî, deja pentru a patra oară consecutiv, informează Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică. Mai exact, pe 21 martie, conducătorii auto vor scoate din buzunar pentru un litru de benzină cu cifra octanică […] Articolul Prețul motorinei se menține sub 22 de lei pentru un litru apare prima dată în AgroTV.
12:00
În satul Chetrosu, din raionul Drochia se află una dintre cele mai mari ferme de iepuri din Republica Moldova, cu peste 15 mii de urecheați. O afacere pe cât de frumoasă și pufoasă, pe atât de dificilă. Iepurii necesită o îngrijire specială, așa că antreprenorul a pus accent pe condițiile de creștere și tehnologii moderne. […] Articolul Zootehnia poate fi profitabilă. Nicolae Timco, ne dă un exemplu apare prima dată în AgroTV.
11:20
8.285 de cazuri de infectare cu gripă sau viroză sezonieră au fost confirmate, în perioada 13 – 20 martie, în cadrul instituțiilor de învățământ primar din Moldova, cu circa o mie mai puține decât săptămâna precedentă, informează Ministerul Educației. Mai exact, în grădinițele din țară, puțin peste 3.700 de copii, precum și alte 127 de […] Articolul Peste 8280 de cazuri de gripă și viroze în școli și grădinițe apare prima dată în AgroTV.
10:30
La începutul acestui an, stocurile de produse petroliere la reţelele de benzinării erau cu circa 25% mai mici decât în aceeaşi perioadă a anului trecut, arată datele Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică. Astfel, dacă la începutul anului 2022, stocurile de produse petroliere erau de 38.611 tone, apoi la finele anului constituiau doar 28.775 de […] Articolul Criză de combustibil? Stocurile sunt la cel mai jos nivel din ultimii 5 ani apare prima dată în AgroTV.
10:10
Moldovenii vor trece la ora de vară, în weekend-ul care vine. În conformitate cu propunerea Comisiei Economice Europene a ONU și concomitent cu statele membre ale Uniunii Europene, pe data de 26 martie, ultima duminică a lunii, la ora 3:00, pe întreg teritoriul țării va avea loc trecerea la timpul „de vară”, prin transferul acelor […] Articolul În week-end vom trece la ora de vară apare prima dată în AgroTV.
Mai mult de 2 zile în urmă
13:10
Colaborarea cu agricultorii din țară nu se limitează doar la procesul de vânzare-cumpărare. AGROMOTOR ține cont și de munca fiecărui fermier în parte, iată de ce oferă la pachet servicii profesioniste, atât pe durata garanției, cât și post-garanție. Aceste oportunități au fost prezentate și în cadrul expoziției  MOLDAGROTECH prin prisma mărcilor prezentate cu brio! Investiția […] Articolul Agromotor Premium – un partener profesionist și de încredere! apare prima dată în AgroTV.
13:00
Companiile din domeniul agricol își pot dezvolta afacerile, accesând credite avantajoase. Piața financiară oferă multe posibilități, iar producătorii au ocazia să cunoască cele mai potrivite oferte. Reprezentanții maib, au prezentat fermierilor ofertele băncii în cadrul expoziției MOLDAGROTECH primăvara 2023, organizată la Centrul Internațional de Expoziții “Moldexpo”. Succesul în sectorul agricol necesită o planificare financiară prudentă, […] Articolul „Grow in Moldova” împreună cu maib apare prima dată în AgroTV.
13:00
Studioul Sistemelor Agricole se concentrează pe dezvoltarea soluțiilor care să susțină producția agricolă durabilă și să asigure o cantitate, dar și o calitate mai înaltă a alimentelor. Acesta se concentrează pe dezvoltarea noilor tehnologii și produse care să maximizeze randamentul și să optimizeze procesele de producție. Ghenadie CIONAC, reprezentant SAS Moldova: „Studioul Sistemelor Agricole este […] Articolul Studioul Sistemelor Agricole – lideri în domeniul digitalizării agriculturii apare prima dată în AgroTV.
12:50
Companiile din domeniul agricol își pot dezvolta afacerile, accesând credite avantajoase. Piața financiară oferă multe posibilități, iar producătorii au ocazia să cunoască cele mai potrivite oferte. Reprezentanții maib, au prezentat fermierilor ofertele băncii în cadrul expoziției MOLDAGROTECH primăvara 2023, organizată la Centrul Internațional de Expoziții “Moldexpo”. Succesul în sectorul agricol necesită o planificare financiară prudentă, […] Articolul Companiile din domeniul agricol își pot dezvolta afacerile, accesând credite avantajoase. Piața financiară oferă multe posibilități, iar producătorii au ocazia să cunoască cele mai potrivite oferte. Reprezentanții maib, au prezentat fermierilor ofertele băncii în cadrul expoziției MOLDAGROTECH primăvara 2023, organizată la Centrul Internațional de Expoziții “Moldexpo”. Succesul în sectorul agricol necesită o planificare financiară prudentă, iar suportul unei bănci de încredere este esențial. apare prima dată în AgroTV.
18 martie 2023
14:50
Servmixt-Agro este dealerul oficial al companiilor producătoare de utilaj agricol CLAAS și HORSCH din Germania. Beneficiați de toată gama de produse pentru un business în sectorul agricol sigur și cu profit. Articolul „Servmixt Agro” – agricultura poate fi un business profitabil! apare prima dată în AgroTV.
17 martie 2023
17:30
Pentru a ține pasul cu ritmul accelerat și evoluția dezvoltării noilor tehnologii, vinăria Chateau Vartely a lansat anul trecut o nouă gamă de vinuri TOTEM cu o etichetă cu totul și cu totul revoluționară. Dacă, până acum conținutul din interiorul sticlei era cel mai valoros mesager al vinurilor în întreaga lume, astăzi, pentru a se […] Articolul Eticheta vinurilor TOTEM – o poveste națională, autentică apare prima dată în AgroTV.
14:50
S-a scumpit apa în Capitala de Nord a țării. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a modificat tariful pentru serviciul de alimentare cu apă. Astfel, pentru consumatorii casnici, apa la robinet în municipiul Bălți va costa 11,23 lei pentru un metru cub, cu 15 bănuți mai mult decât anterior. La rândul lor, consumatorii non-casnici vor […] Articolul S-a scumpit apa în Capitala de Nord a țării apare prima dată în AgroTV.
14:00
14 întreprinderi au semnat astăzi, contracte cu Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului (ODA), pentru accesarea finanțării nerambursabile de până la 500 mii lei prin intermediul Programului de Transformare digitală a IMM. Marin Ghenciu, vicedirector ODA, a subliniat principalele priorități pentru o economie puternică, competitivă și cu un grad ridicat de digitalizare. Printre antreprenorii care au fost […] Articolul Granturi de până la 500 mii de lei pentru digitalizare apare prima dată în AgroTV.
13:40
Cotația cerealelor pe piețele mondiale s-a majorat miercuri, 15 martie relatează agrointel.ro. După scăderile alarmante ale grâului la bursă, se pare că își revine ușor-ușor, crescând cu 0,8% ieri, pe Bursa de la Paris și cu 2,1% pe cea de la Chicago, ajungând la 269,25 euro/tonă pentru grâul MATIF, respectiv 252,24 dolari/tonă pentru grâul CBoT. […] Articolul Prețul grâului a început să crească! apare prima dată în AgroTV.
13:10
Ce înseamnă un retail modern și care sunt particulatritățile lui în Republica Moldova, care sunt principiile expansiunii și care este climatul de consum al clientului local? La aceste întrebări au reușit să afle răspunsul reprezentații retailului, furnizorii din țara noastră dar și producătorii locali, în cadrul evenimentului “RETAIL MODERN ÎN REPUBLICA MOLDOVA”, organizat de Modern […] Articolul Kaufland – creștem în tandem cu produsele moldovenești apare prima dată în AgroTV.
13:00
Vor credite mai ieftine și pășuni pentru a avea cu ce-și întreține șeptelul. Despre asta a discutat Dorin Recean cu familia Țurcanu din satul Pelinia, raionul Drochia, care deține o fermă și o linie de procesare a laptelui. Premierul a asigurat antreprenorii că va căuta soluții pentru a-i ajuta, relatează NordNews. „ —Acum întâmpinăm dificultăți cu […] Articolul Vor credite mai ieftine și pășuni pentru a-și întreține șeptelul / VIDEO apare prima dată în AgroTV.
13:00
Cotele tarifare pentru un șir de legume și fructe moldovenești, cum ar fi mere, prune, struguri și roșii, urmează să fie eliminate de Marea Britanie, relatează voceabasarabiei.md. Propunerea de modificare a Acordului moldo-britanic de comerț și cooperare a fost evocată de ministrul de Externe, Nicu Popescu, în cadrul vizitei omologului său britanic la Chișinău, James […] Articolul Tot mai multe mere și struguri moldovenești pentru Marea Britanie apare prima dată în AgroTV.
12:30
Piscicultorii critică prevederile legale potrivit cărora din 1 ianuarie au fost eliminate plafoanele la impozitele funciare și toate celelalte impozite locale. Aceste circumstanțe creează situații pentru acte de corupție. Declarații în acest sens au fost făcute de către reprezentanții de la Asociația Națională a Piscicultorilor din Republica Moldova, dar și cei de la Asociația Producătorilor […] Articolul Piscicultorii critică eliminarea plafoanelor la impozite apare prima dată în AgroTV.
12:20
Ramura transportului este ramura care asigură mobilitatea cetățenilor și viața economică a unei țări. Pentru serviciile de transport se duce o luptă puternică internațională. Republica Moldova are șansa de a fi parte a acestei ramuri. „Avem o recuperare bună a ramurii transportului după criza pandemică din 2020. Important acum este să asigurăm dezvoltarea acestei ramuri, […] Articolul Expert: ramura transportului se recuperează după pandemie apare prima dată în AgroTV.
12:10
Conform Biroului Național de Statistică, fiecare a doua căsătorie, în municipiul Chișinău se destramă. Potrivit datelor provizorii, în 2022, în municipiul Chișinău, numărul căsătoriilor a constituit 4 693 iar al divorțurilor oficiale – 2 400. Potrivit psihologilor, dificultățile apar când nu sunt satisfăcute necesitățile partenerului, de comunicare, susținere emoțională, satisfacere sexuală, dar și securitate financiară. Articolul Fiecare a doua căsătorie din Chișinău, eșuează apare prima dată în AgroTV.
11:30
Peste 120 de companii din țară și de peste hotare, participă la ediția de primăvară a Expoziției internaționale specializate de mașini, echipamente și tehnologii pentru sectorul agricol – MOLDAGROTECH, organizată la „Moldexpo”, în perioada 16-19 martie. Carolina Chiper, director general, CIE Moldexpo: „Am reușit pe o platformă unică de 3.000 de metri pătrați, să adunăm peste […] Articolul Campania agricolă de primăvară a început împreună cu Moldexpo apare prima dată în AgroTV.
11:10
Chișinăul va încerca să obțină, în timpul apropiat, un preț mai mic de achiziție al energiei electrice, în raport cu tariful actual. Cel puțin asta reiese din declarațiile lui Victor Parlicov, care, în cadrul unei emisiuni de la Vocea Basarabiei, a spus că, în acest sens, autoritățile competente din Moldova vor încerca să renegocieze contractul […] Articolul Prețul luminei ar putea scădea. RM va renegocia costul energiei electrice apare prima dată în AgroTV.
11:00
În schimb, legat de micșorarea tarifului gazelor naturale, deocamdată, nu există nicio premisă în acest sens, în condițiile în care Moldovagaz urmează să mai adune bani pentru a acoperi devierea tarifară de 1,4 miliarde de lei. Declarația îi aparține lui Vadim Ceban și a fost făcut în cadrul unui interviu pentru unimedia.md. Vadim Ceban, președintele […] Articolul Moldovagaz: „Tariful gazelor nu va scădea” apare prima dată în AgroTV.
10:50
În familia lui Alexandru Ivanov din satul Butor, malul stâng al Nistrului, apicultura a fost mereu mai mult decât o meserie, devenind o pasiune și un stil de viață. Părinții lui au produs miere, respectând tradițiile clasice de extragere a acesteia și muncind cu dedicație, iar tânărul a moștenit dragostea pentru albine și a transformat-o […] Articolul Produc și exportă turte dulci pentru albine / VIDEO apare prima dată în AgroTV.
10:50
Prețul la pompă își menține tendința descrescătoare. Astfel, și în următoarele trei zile, prețul unui litru de benzină și motorină standard va coborî, deja pentru a treia oară la rând, informează Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică. Astfel, pe 18, 19 și 20 martie, conducătorii auto vor scoate din buzunar pentru un litru de benzină […] Articolul Prețul benzinei scade sub 25 de lei, iar ce al motorinei – sub 22 de lei apare prima dată în AgroTV.
10:20
Sfârșitul de săptămână ne aduce o nouă încălzire a vremii de afară, informează Serviciul Hidrometeorologic de Stat.  Astfel, sâmbătă, cerul va fi parțial înnorat și doar pe arii restrânse s-ar mai putea să cadă câțiva stropi de ploaie. Ce ține de temperatura aerului, aceasta va începe să urce treptat, dar nu va suferi mai schimbări […] Articolul Weekend cu cer noros, dar vreme caldă apare prima dată în AgroTV.
10:20
1.010 cetățeni ucraineni, care s-au refugiat în Moldova și care au dorit să se angajeze oficial în câmpul munci de la noi, au primit câte o șansă din partea angajatorilor moldoveni. Potrivit ANOFM, în ultimele 13 luni, au fost deja angajați cu acte în regulă 1.010 ucraineni, dintre care: 735 de femei și 275 de […] Articolul Peste o mie de ucraineni au fost angajați oficial în Moldova apare prima dată în AgroTV.
08:50
Deputații au examinat proiectul lege cu privire la subvenționarea în agricultură și mediul rural. PROIECTUL, care a fost elaborat de Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare, are ca scop sporirea competitivității sectorului agroindustrial, asigurarea gestionării raționale a resurselor naturale și dezvoltarea socio-economică a zonelor rurale. Documentul stabilește principiile politicii statului de subvenționare în agricultură și mediul […] Articolul Parlamentul a aprobat politicile de subvenționare în agricultură și mediul rural apare prima dată în AgroTV.
Mai multe ştiri
©2004—2023 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.